![]() |
#1801 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Ja również jestem strasznie blada, ale i tak się czerwienię! Nawet wtedy, gdy to nie jest uzasadnione. Wystarczy, że ktos mi powie, że jestem czerwona to się robię czerwona lub jeszcze większego buraka spalam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czerwienienie- zazyczaj pale buraka jak ktoś powie coś co hm... związane jest np. 'moją miłościa' ew. czymś czego nie chce nikomu powiedzieć. Albo jak nie mogę się śmiać tylko się duszę po cichu np. na lekcji. Albo jak za dużo uwagi jest mi poświęconej, powiem coś głupiego... Mogę tak do jutra ![]() edit- zawsze chciałam być mleczno biala. Mmm... w lato mało co się opalam ^^ <bo zawsze wyglądam jak rak a nie czekoladka ![]()
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2009-05-31 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Zadomowienie
|
Ja nie cierpię mojego nosa,jest okropny.Nie lubię też swoich piersi,są za małe.Chciałabym też być bardziej asertywna i mniej leniwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Raczkowanie
|
Ja jestem jednym wielkim chodzacym kompleksem ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Przyczajenie
|
moim kompleksem są uda.. nie są takie zle w sumie waże 58 kg ale jestem niska wiec sie odkłada troszke jk sie odwroce i patrze na swoje uda to mam takie dwa brzuszki walcze i walcze z tym ajj..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Konto usunięte
|
chyba czas zaktualizowac liste moich najwiekszych kompleksow... wydaje mi sie (ale na 100 pewna nie jestem
![]() spedzajace mi sen z powiek kompleksy: -kanciaste biodra i co za tym idzie brak tylka - kartoflasty nochal.... ![]() - wszechobecny tradzik (twarz plecy dekold ostatnio nawet ramiona...) - zolte zeby... az wstyd sie usmiechac - cienie pod oczami... wygaladam jakbym nie spala od 15 lat ![]() takie o ktorych przypominam sobie od czasu do czasu ale sa: - krotkie rzesy - brzydkie stopy i palce u nog... nie moge nosic sandalow;( - to, ze jestem za wysoka i nie moge nosic budow na obcsie (gdybym byla grubsza to bym nosila ale chce uniknac efektu "tyki'...;/;/) - brzydki kolor cery (plamy niedoskonalosci...) - sianowate wlosy... od niedawna takie na ktore praktycznie nie zwracam uwagi lub takie z ktorymi sie pogodzilam: - brak biustu - duze uszy (wlosy je zaslaniaja) - male wciecie w talii chyba tyle ale niemozliwe zeby bylo tego tak malo... jak cos mi sie przypomni to dopisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Wtajemniczenie
|
Moje najwieksze kompleksy to:
- za duzy brzuch - za grube uda - blada cera - male piersi Ale wszystkie powoli, powoli moj TZ wybija mi z glowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
1. 70 A ...
2. Przy wzroscie 178-180 55 kg zywej wagi ![]() 3. Umiesnione uda 4. Duze, odstajace uszy (moze nie tak straasznie odstajace, ale jednak sa) 6. Sklonnosc do podgryzania paznokci (to nie jest obgryzanie, tylko jakby podgryzanie po bokach ![]() 7. Czerwienienie sie z byle powodu , np.: podczas egzaminu, przy oddawaniu prac, podczas pytania- wszystko bez uzasadnienia ![]() 8. Wielkie oczy . Wygladaja jakby mi cala twarz zjadlo ![]() 9. Zeby, zeby, zeby. Teraz musze nosic aparat, ale i tak widac ta cala krzywizne Podsumowujac , w sumie nie tak duzo, kiedys bylo wiecej ![]()
You worry 'bout the wrong things, wrong things . . . *sprawdz czy uzywasz kosmetykow przyjaznych dla zwierzat ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403287 *podyskutuj z nami ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115749 Never take life too seriously-nobody gets out alive anyway !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() no rozsmieszylas mnie bardzo ![]() dziewczyno opanuj sie! przeciez tutaj sie nie ma czym przejmowac! Nawet przytyc bys mogla. Ludzie do wzrostu ponizej 165cm waza tyle samo i nie maja kompleksow. Nie wmawiaj sobie nic takiego. Chyba ze chcesz wpasc w anoreksje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a skad wiesz ze ona nie ma wlasnie kompleksu na pukcie zbyt niskiej wagi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
Rozbudowane i tłuste ramiona (choć ostatnio doszłam do wniosku, że identyczne ramiona ma 75% kobiet i już mi się niczyje ramiona nie podobają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1812 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Zadomowienie
|
przy 180 cm za duzo? ja waze dwa kilo mniej a mam 165 cm i za gruba sie bynajmniej nie uwazam, jesli ktos przy tym wzroscie(ok180) by sadzil ze to za duzo to bym go odeslala na leczenie chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja przy 162cm waze okolo 53kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1816 |
Raczkowanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;12579012]mysle ze kolezance chodzilo o to ze wazy za malo i ta zywa masa to miala byc taka ironia... przynajmniej ja to tak odbieram bo mam ten sam problem;/;/[/QUOTE]
Wlasnie waze za malo . Jeszcze te kosci na brzuchu... A najgorsze jest to, ze nie moge przytyc ! ![]() Chcialabym miec troche wiecej "cialka" ![]()
You worry 'bout the wrong things, wrong things . . . *sprawdz czy uzywasz kosmetykow przyjaznych dla zwierzat ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403287 *podyskutuj z nami ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115749 Never take life too seriously-nobody gets out alive anyway !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj próbowałam kupić sobie mój ulubiony rum, żeby oblać zdany egzamin i znów zostałam zbesztana przez ekspedientkę
![]() Nie wiem czy się śmiać, czy płakać...kiedyś to był mój kompleks, ale z biegiem czasu coraz bardziej mnie to śmieszy ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
1. BRZUCH, brzuch, brzuch i jeszcze raz brzuch...
2. uszy, 3. policzki, 4. dłonie, 5. pupa, 6. ramiona 7. oczy No i jeszcze milion innych rzeczy... Ale chyba jak każda mam też dni 'samouwielbienia', kiedy potrafię stanąć przed lustrem i pomyśleć sobie, że w gruncie rzeczy jest ok ![]()
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
moje drogie panie każdy ma jakieś kompleksy (poza mną ;D)
jak to się mówi ,,przyjdzie kryska na Matyska" wiec nie ma się co przejmować tylko czekać na faceta którzy pokochają was z waszymi wadami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
Zadomowienie
|
przekora
to jest nas dwoje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Raczkowanie
|
moim największym kompleksem jest twarz( mam trądzik niestety, do tego przebarwienia i nieszczęsne piegi)
![]() Walczę z tym, na chwile obecna bezskutecznie ![]() Reszta jest oki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Rozeznanie
|
- za cienkie włosy (pracuję nad tym aby je wzmocnić)
- nos ( w sumie ok od frontu ale z profilu nie podoba mi się) - uda (za grube, ale akże zaczynam pracę nad nimi) reszta jest ok, jeśli pozbędę sie tych powyższych kompleksów pewnie pojawią sie jaieś nowe
![]() |
#1825 |
BAN stały
|
Ja jestem jednym wielkim kompleksem
![]() 1. Boczki, boczki, boczki ! ![]() 2. Brzuch 3. Uda 4. Łydki 5. Stopy 6. Ramiona 7. Biust 8. Wąsik ![]() 9. Grube ręce 10. wzrost i waga ![]() ![]() 11. Słaba silna wola ![]() 12. Słony zapał do wszystkiego 13. Brak wiary w siebie 14. Brak odpowiedzialności 15. Brak systematyczności Sorki za listę ale musiałam to z siebie wyrzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Zawsze chciałam mieć wystające kości na brzuchu : o tzn te biodrowe.
Ale stwierdzam, ze wtedy chciałabym być grubsza pewnie. Tak źle i tak nie dobrze...
![]() |
#1827 |
siedzę i myślę
|
Za mała górna warga...
i to chyba tyle ![]() Za to dolna jest świetna ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
-pupa
-brzuch -nogi -kręcone włosy a nie proste ![]() -biust nic nie lubię w sobie ![]()
![]() |
#1829 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Raczkowanie
|
1. wielki nos (mój największy kompleks)
2. odstające uszy (chowam je pod włosami, ale marze o zrobieniu sobie wysokiego kucyka) 3. malutki biust to te najgorsze, ale mam jeszcze sporo mniejszych :P a z charakteru to nieśmiałośc, nie umiem tego zwalczyc ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.