|
|
#2221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
|
#2222 |
|
Rozeznanie
|
Ja mierzyłam takie suknie, i czułam się jak księżniczka
![]() Jak można w czymś takim tańczyć???
Edytowane przez iz0lek Czas edycji: 2009-05-29 o 17:30 |
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
czy któraś z Was ma taką suknię
i czy ma w niej zdjęcia bo wiadomo, że na modelkach wyglada inaczej niż na normalnej kobitce
|
#2224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie również wydaje się , że jest to suknia Demetrios , być może kolekcja "Ilissa" bo tam właśnie jest kilka modeli takich księżniczkowatych sukien , wkleję podobną , jaką znalazłam |
|
|
|
|
#2225 |
|
Rozeznanie
|
A mi się wydaje że to inny producent... bo zobaczcie, jest napis po lewej na dole, ale trudno go odczytać... Coś na "b" w każdym razie.
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2228 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Zadomowienie
|
witajcie drogie wiżanki
![]() juz dawno nie pisałam ale z zaciekawieniem przeglądam nowe wpisy mam taki mały problem, juz kupiłam swoja"wymarzoną suknie" jest identyczna jak na zdięciu, ale zaczynam mieć wątpliwości, czy nie lepiej by było mieć białej sukni ślubnej, nie wiem co teraz mam zrobic (slub 22 sierpnia...proszę doradźcie mi coś, Pozdrawiam ![]() ![]()
Edytowane przez aguska1816 Czas edycji: 2009-05-29 o 23:38 |
|
|
|
#2230 | |
|
Rozeznanie
|
No fakt, nie zauważyłam
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]() Za czasów naszych rodziców bardziej się stosowano do tego by panna miała białą suknię, a "dzieciata" ecru, teraz nikt na to nie zwróci uwagi, wierz mi Dobierz tylko odpowiednio dodatki, ja bym się nawet pokusiła o elementy wystroju sali w tym kolorze i oczywiście odpowiedni bukiecik, i będziesz piękna
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam ją w wersji z białymi haftami i to już nie to samo ja tez mam 'kolorową' suknię i się z tego powodu cieszę.
|
|
#2232 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Aguśka wątpliwości przed ślubem to chyba normalne, ale niczym się nie przejmuj suknia jest śliczna, kolory super i myślę będziesz pięknie wyglądała w niej na zdjęciach.
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś ty sie nic nie przejmuj, watpliwości to normalna sprawa ja swoja zamówiłam w marcu i od tego czasu kombinuje jak kon pod góre że za skromna że nie ksiezniczkowa, ze nie z koronki że za mało zdobień że, że , że ale mam taka cichą nadziej ze jak juz przyjedzie i pojde na przymiarkę to wszystkie wątpliwości znikną trzymam kciuki za ciebie i twoją suknię bo naprawdę piękna jest
|
|
#2234 |
|
Rozeznanie
|
Ale "b" na poprzednim zdjęciu, tym z poszukiwaną marką
aguska1816, ostatnio żona mojego kuzyna opowiadała (ślub był 2 lata temu), że kupiła suknię slubną pół roku wcześniej i w międzyczasie znudziła jej się Skończyło się na tym, że wypożyczyła inną na ślub, a tamta kupiona została nienoszona...
Edytowane przez iz0lek Czas edycji: 2009-05-30 o 12:30 |
|
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
To "b" to jest nick Wizażanki , która wrzuciła zdjęcie tej sukni w innym wątku , jej dokładny nick to" bjakbeata89" a ten wątek jest tutaj : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=305131 ja jednak obstawiam , że jest to jakiś model Demetrios
|
|
|
|
#2236 |
|
Rozeznanie
|
La Ferra to na pewno nie jest bo przeszukałam całą galerię. I ogólnie nic mi się u nich nie spodobało
![]() Jakie znacie dobre salony z sukniami? Bo szukając przez google nadziewam się tez na te z niższej półki...
|
#2237 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekuję ślicznie za słowa otuchy, mam wątpliwości bo cały czas słysze"że białą suknie sie tylko raz zakłada do ślubu...,itp" troche mi przykro, ale musze przyznać ze jak ja zobaczyłam ani chwili sie nnie wahałam, moze za bardzo przejmuje sie zdaniem innych, dodatki juz mam biżu taka jak w załaczniku, makijaż w odcieniach grafitu, beżu i różu, sama bede go robić a fryzurke to wkleję w nastpnym tyg, bo w przyszłą sobotę ide na wesele i bede mieć próbną wszystko już ustalone, ale watpliwości czasem przychodzą
|
||||
|
|
|
#2238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.madonna.pl/pl/suknie_slubne.php http://www.vivienvigo.com/galeria.htm http://www.marietta.pl/galeria/index.html |
|
|
|
|
#2239 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Denise, w wolnym czasie sobie przejrzę te stronki
![]() aguska1816, wątpliwości są normalnym objawem więc się nie przejmuj. Dowodem na to że dobrze wybrałaś, jest to, że nie wahałas się przy kupnie![]() I będziesz miała prościej z dodatkami bo możesz użyć różu a PM w białej sukni, by wszystko idealnie pasowało, powinna miec hmm... białe cienie i białe kwiaty?
|
#2240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam zamiar miec bielutka suknie ale dodatki kolorowe :P łącznie z butkami rekawiczkami bizuteria cieniami i bukiewcikiem ale popieram - aguska1816 nie przejmuj sie im bardziej masz swoja fantazje w stroju ujenta tym bardziej to bedziesz ty na sluvbie a nie jakas mama ciocia kolezanka etc to twoj slub i to ciebie wybral twoj tz i wie jaka jestes i co mozesz miec na sobie napewno bedzie zachwycony *
|
|
|
|
|
#2241 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, pozniej prezentuje swoja suknie
Jak myslicie jakie dodatki (welon,bizuteria itd) byly by do niej odpowiednie?? Bo jakos nie mam narazie koncepcji na to....
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo, bardzo mi się podoba!! Taka romantyczna z tym różem, ponadto kolorowe dodatki są teraz w modzie. Nic nie zmieniaj ! Na pewno zrobisz wrażenie
|
|
#2243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym co za różnica jaki kolor ma suknia skoro to jest twoja wymarzona. podejrzewam ze chodzi raczej o to że boisz sie co powiedzą goście tzn babcia ciotka sąsiadka. powiem dosłownie: olej to ludzi i tak zawsze bedą gadać bo zawsze coś im nie będzie pasowało. ja nie miałam białej sukni. ani nawet ecri ani nawet w połowie ecri jak ty i co i miałam gdzieś kto co powie. ona wyrażała mnie i to było najważniejsze. a że zrobiła wrażenie na gosciach to już inna sprawa. dlatego głowa do góry. nie przejmuj się bo w tym dniu będzie wyjątkowa i będziesz odznaczała się na tle innych panien młodych, które czasami boją się sprzeciwić powiedzeniu "a co ludzie powiedzą".
|
|
#2244 |
|
Raczkowanie
|
Witam, dziewczyny do piątku muszę wybrać sukienkę , w obu wyglądam bardzo dobrze
i dlatego proszę o pomoc. Nie wiem , która jest bliższa memu sercu!!! pomocy!!!!
Edytowane przez ania120kg Czas edycji: 2009-06-02 o 15:10 |
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
ania120 druga zdecydowanie ladniejsza.
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2249 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Raczkowanie
|
ie
Cytat:
Czyli panna młoda, która decyduje się na białą suknię jest staroświecka i boi się "co ludzie powiedzą" To chyba jestem staroświecka, bo mam białą suknię i welon w dodatku![]() Ja z kolei nie rozumiem dziewczyn, które na siłę starają się być oryginalne i koniecznie się odróżniać. Czasami efekt jest świetny a czasami...nie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

(((( prosze pomóżcie

i czy ma w niej zdjęcia bo wiadomo, że na modelkach wyglada inaczej niż na normalnej kobitce

flejksy

Skończyło się na tym, że wypożyczyła inną na ślub, a tamta kupiona została nienoszona...
więc się nie przejmuj. Dowodem na to że dobrze wybrałaś, jest to, że nie wahałas się przy kupnie