|
|
#2701 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
xDJakJaCieLubiexD booooskie opisy!
Tam gdzie była słabość znalazłam swoją siłę. Dotknął mnie anioł miłości. Moje serce rozwinęło się jak koniczyna. Dałeś mi skrzydła i wprawiłeś w lot. Dla Ciebie długi pocałunek na dobranoc. Nie raz jeszcze wytrzesz łzy ze swoich powiek. Póki co każda kropla jest za Twoje zdrowie. Smak miłości, która niszczy i upaja. Masz korzenie? Nie łam się jak drzewa. Te słowa parzą, lecz prawdę Ci ukarzą... Proszę Cię Boże cierpienie w radość zmień. Nieraz nie dwa poczujesz to ukłucie w sercu! Wokół oczu z których płyną łzy na życzenie..
gdzie dziś jesteś. Wołam Cię, chociaż wiem, nic nie zmienię. Daj mi spokój który w Tobie tkwi, daj nadzieję, daj mi wiarę, aby dalej żyć, nadzieję, aby trwać... Edytowane przez pattf Czas edycji: 2009-06-02 o 16:38 |
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
zaopiekuj się mną. zaopiekuj się mną, bo jestem jeszcze mała. obiecałeś.
mogę cię potrzebować, ale to nie oznacza, że się o tym dowiesz. ciężko oddychać jak rozsypuje się niebo. rozciągnąć chcę kilka wspólnych chwil. rozciągnąć maksymalnie! wczoraj smakowałam twój szczery uśmiech, kąpałam się w twoim spojrzeniu, tańczyłam otulona twoimi ramionami.. a co, jeśli na pewnym etapie miłość zamiast budować zacznie nas niszczyć? |
|
|
|
#2703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A zabieraj. cieszę się że się przydały ![]() _________________________ ______ Zagubiłam się pomiędzy złudzeniami. Próbuję z westchnień ułożyć słowo. Ogarniają mnie paraliżujące ataki nudy. Potrzebny twardy narkotyk.na już. mamisz mój wzrok. dziwne.serce zadrżało, lecz dalej milczy. Złudy nie da się omijać Bo na co Ci uwielbienie milionów...gdy twe serce świeci pustkami? Niby razem, lecz sam kroczysz
|
|
#2704 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ja tu nowa, więc z góry przepraszam za jakiekolwiek błędy czy cuś i proszę o ewentualną wyrozumiałość A to kilka opisów ode mnie:A Ty kim mógłbyś dla mnie być? Może czymś w dotyku miłym tak jak plusz? To na czym zależało Ci najbardziej docenia się po utracie... Choć papierków po cukierkach Tu i ówdzie ślad Marzy ci się bombonierka Taka jak ja ! Niby nic, a jednak zerkasz Jak się dostać do pudełka Odkryć tajemnicę słodką Delikatnie ściągnąć złotko Oczy tej małej, jak dwa błękity Myśli tej małej, białe zeszyty A On był dla niej jak młody Bóg Żebyż on jeszcze kochać mógł... Przez niego więc siebie zabiła Ta co z miłości tańczyła Bóg jej wybaczył czyny sercowe I lody podał jej malinowe. Teraz już mam swój własny świat, przestałam płakać... Jestem Twój tylko bądź przy mnie, trwaj, proszę Cię stój Chcę przy Tobie być, nie wymarzę Cię z pamięci...
|
#2705 |
|
Zadomowienie
|
+ ..i tak przez siedem dni,dzień w dzień Ty mi się śnisz...
+ Powietrze nigdy nie pachniało tak słodko jak wtedy, księżyc nigdy nie był taki okrągły, a ja nigdy nie czułam się taka piękna, taka kobieca, taka wyjątkowa. + Denerwować się to mścić na własnym zdrowiu za głupotę innych. + wystarczy, że odpowiesz sobie na jedno za.***iście, ale to za.***iście ważne pytanie: co lubisz w życiu robić? A potem zacznij to robić. + oddałabym wszystko, żeby był obok mnie. tylko był. nic nie mówił. tylko był. potem może by mnie przytulił? a może to ja bym przytuliła Jego? i bylibyśmy bardzo blisko siebie. nasze dłonie by były splecione, nasze ciała stykałyby się... i wtedy on by mnie pocałował. nie. wcale nie delikatnie. natarczywie i zachłannie. a ja oddałabym pocałunek z taką samą żarliwością. i gdzieś między pocałunkami on by powiedział, że jestem dla niego jak tlen, niezbędna. a ja nie mówiłabym nic. a potem by mnie rozebrał. nie ważne jest to, czy bym tego chciała, czy nie. ważny by był On. nie ja. bo On byłby ze mną. bo bylibyśmy MY. + potok Twoich słów - broń niewidzialna, która rani jak rozrzucone na drodze kamienie i potrzaskane butelki. + Może mimo wszystko, miłość nie zawsze zjawia się w życiu jak wspaniały rycerz poprzedzony fanfarami, otoczony przepychem?...Może zbliża się bezgłośnie i skromnie jak stary przyjaciel?!
Edytowane przez tewa1259 Czas edycji: 2009-06-02 o 17:03 |
|
|
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
Życie z punktu widzenia geniusza
* "bo temu lżej kto pokocha mniej to nie są czasy na jedyną w życiu miłość! " * "to tylko gra, gra, gra namiętność prowokuje masz ileś nocy i trzy razy tyle dni " * "życie to jedna wielka niewiadoma i tu umiejętność rozwiązywania równań nie pomoże'" * Nie. Z tego już nic nie będzie. Mieliśmy już tyle szans. Wypaliliśmy się.Jedyne co mogę Ci dać to przyjaźń. * "Life is a maze and love is a riddle" ( Życie to labirynt i miłość jest zagadką) * "Slow it down Make it stop Or else my heart is going to pop" (Zwolnij Zrób sobie przerwę Albo moje serce pęknie) * "Oh where did it go wrong? We had it for so long. But now there’s no point in turning back let’s face the fact" (Gdzie to poszło w złą stronę? Mieliśmy to tak długo Ale teraz nie ma sposobu by to cofnąć spójrzmy faktom w oczy)
|
#2707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() potrzebujesz mocnego kopa w dupę, nie Go. ci wszyscy najwspanialsi, najczulsi, najmilsi, najseksowniejsi nie zastąpią Ci powietrza którym oddychasz. prędzej zrobi to tytoń. i'm not your gameboy nikt, nigdy, nie tak bardzo, nie tak, tak jak ty. i nie wiem już jak to sobie wmówić jak to ułożyć. nic już nie ma koloru wszystko wyblakło, przez nas przez ciebie.. i tak naprawdę nic nie jest takie jak było kiedyś i nie będzie, i tak naprawdę przejmuję się tylko trochę, kochanie co się stało? na ch*j mi skleroza jeśli i tak pamiętam to czego nie powinnam. brak mi ciebie. więcej nie wiem. 'bo Ty jesteś taką kobietą, którą zapamiętuje się dopiero po czasie.'
|
|
|
#2708 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
<3 Moja![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję, że zrehabilituje się tym mówiąc, że jesteś jedną z tych najlepszych, nawet nie wymieniając Cię wiedz że zawsze chcę od Ciebie ! ![]() Cytat:
<3Cytat:
Moja stała miłości chyba mówiłaś, ale wiesz mi tak możesz codziennie : bo lubię gdy tobie buzia się cieszy < 3 ! ![]() _________________________ ____ Pier.dolę, postoję... z gumiczku .
![]() Nie można wykonywać jak się jest ciężarną macicą ![]() your callin me more than ever before, that were done . /Dzwonisz do mnie częściej niż kiedykolwiek przedtem, kiedy wszystko jest skończone ./ silly boy . /głupi chłopiec ./ u fooled me once but u can`t have that ego turning . /Raz zrobiłeś ze mnie idiotkę, ale nie będziesz moim kosztem dłużej dowartościowywał siebie/ why do u like the way regrets taste ? /Dlaczego lubisz smak żalu?/ u can`t live without me . /Nie możesz żyć beze mnie/ trzymaj się ode mnie z daleka . when the whole worlds turnin left It's when I'm goin right . /kiedy cały świat skręca w lewo ja idę w prawo ./ I guess u know I'm B--aaa-aaa-aaad . ![]() /Myślę, że wiesz że jestem złaaaaaa ./ shopaholic . /zakupoholiczka ./ mirror, mirror on the wall who’s got the most inflated ego of them all? /lustereczko, lustereczko na ścianie kto ma najbardziej nadmuchane ego z nich wszystkich?/ he is so loveable . ![]() /jest taki rozkoszny./ he handled me like merchandise . /On obchodzi się ze mną jak z towarem na sprzedaż/ I`m his bedroom eyes . ![]() /jestem jego sypialnianymi oczami ./ my heavenly bliss destroyed . /moje niebiańskie szczęście zniszczone./
|
|
#2709 |
|
Raczkowanie
|
Jesień trwa -
Rdzawych liści czas, Kaloszy, peleryny i mgły Jesień trwa - Szpetnej aury czas Pod płaszcze się pcha, Wyziębia nam serca - wiatr Wiem, że już żałujesz, że w ogóle mnie poznałaś Wciąż Cię dotykać, mówić co do Ciebie czuje Słuchać co Ty mówisz, wiedz, że tego potrzebuję Jesteś dobrą dziewczyną, a zapomnieć się z Tobą Dla takiego kogoś jak ja to zakazany owoc Nigdy nie jest za późno zacząć tak jak chce się żyć I cry when angels deserve to die - płaczę gdy anioły zasługują na śmierć Ktoś odchodzi, ktoś przychodzi Ktoś odbiera, a ktoś daje Ktoś już nie chce być miłością A ktoś inny nią się staje ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Ej mała jak wcisnęłaś się w te jeansy, Twój tyłek jest w nich skandaliczny ! Ten typ przed chwilą Cie rozbierał w myśli,ale nie musi już, bo wie, że masz stringi Ej, ej pasujecie do siebie jak tubka i klej Już nie zaśpiewam o miłości, bo Cię nie kocham, kocham, kocham I nie chcę pieprzyć się przy świecach, bo Cię nie kocham, kocham, kocham Taka już ze mnie zła kobieta ;]
|
#2710 |
|
Żona Idealna :)
|
1. To nie tak miało byc, nie tak..
Miałam tylko chwilą życ, a ja zakochałam się.. 2. Zakazany owoc dumnie krąży mi nad głową.. ![]() 3. Znowu szansa przeszła obok, choc już czułam ten smak.. 4. Gdyby nie Ty nie miałabym po co życ..
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019 Edytowane przez aassiiaa1988 Czas edycji: 2009-06-02 o 17:13 |
|
|
|
#2711 |
|
Raczkowanie
|
To wciąż za mało moje serce żeby żyć...
Łza na rzęsie mi się trzęsie... ;( Jeśli muszę i wybrać będę mógł jak odejść To przecież dobrze, dobrze o tym wiem Chciałbym umrzeć przy tobie Niewdzięczny ! Szukałeś wzroku mego - teraz go unikasz... Szukałeś rozmów ze mną - dziś uszy zamykasz
|
#2712 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Spróbuj powiedzieć to, nim uwierzysz, że
Nie warto mowić kocham. Nic naprawdę nic nie pomoże, jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości. Musisz odnaleźć nadzieję i nie ważne, że nazwą ciebie głupcem. Jeśli popełniłeś wiele błędów - ciesz się! Jesteś mądrzejszy od tych którzy starają się ich unikać. Mama Ci mówiła będziesz przez niego płakać ^^ Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak i sprawijące ból nie wiadomo dlaczego. kiedy nadjedzie pociąg spełniający marzenia? Chciałbym, żeby wszystko zatrzymało się właśnie teraz i już nigdy, przenigdy się nie zmieniło. Tak jak zdjęcie, które nosi się w portfelu. Przepraszam... I chcę nostalgicznie wierzyć, że zmądrzejesz Że wrócą te chwile w których było nam razem tak dobrze Wtedy ja obiecuję,że nie wypuszczę Cię już nigdy więcej. Przepraszam, ze wiele razy na to pozwoliłam.. próbowałam wszystkiego, a na końcu i tak jesteś ty. nie obchodzi mnie jakiej słuchasz muzyki REALGiRL89 Dziękuję kogo widzisz kiedy patrzysz mi w oczy o kim i czym myślisz całując się ze mną za czym tęsknisz, za co oddałbyś życie o czym myślisz gdy trzymasz moja dłoń będę przyglądać się z bezpiecznej odległości jak marniejesz przy niej będę brać co tylko będę chciała i kiedy tylko będę chciała bez konsekwencji dla Ciebie, dla mnie i dla niej dla ogółu żeńskich postaci wpychających nosy w moje życie będę naiwnie wierzyć, że kiedyś faktycznie będzie dobrze. ---------------- ) Świetne ;*
|
|
|
|
#2713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podkradłam _________________________ _ Szlag mnie trafia, radość znika, gdy słyszę słowo MATEMATYKA ... Musimy stracić tych, których kochamy, inaczej nie poznalibyśmy ile są warci `jaram się rapem. < 3 Mogę Cię ćpać bez końca.. Jesteś moim narkotykiem..<3 "Na duszy dnie ukryłam Cię. Schowałam wszystkie słowa twe..." Więc nie każ mi zrozumieć , bo nie umiem i nie chcę !...' `i tak trudno wytłumaczyć to, co poszło źle.... Na***ałam się naszym szczęściem... - Odpowiedz sobie na jedno pytanie - Jakie? - Kochasz Go? - Zadam jeszcze lepsze pytanie, Co to znaczy kochać? |
|
|
|
|
#2714 |
|
Raczkowanie
|
Szlag mnie trafia, radość znika, gdy słyszę słowo MATEMATYKA ...
Jak dla mnie to idealny ![]() Więc mnie kochaj nadgorliwie do przesady wręcz* z dnia na dzień coraz gorzej. coraz bardziej. przecież wiesz.. A tak w zasadzie, to co ci chodzi po głowie? nie zawieram znajomości na ulicy. z pijanymi nie tańczę! Umrzyj, ale nie całuj bez miłości!! Reprezentujesz wszystko za czym tęsknie, wszystko czego pragnę...
"Kiedyś... zamieszkamy razem. Skończę szkołe,znajde prace. Kupie kota, Dostane Nobla. Później umre. A na łożu śmierci powiem Ci; Nie żaluję,bo życie z Tobą, bylo lepsze niż budyń malinowy." Edytowane przez Klaudik080 Czas edycji: 2009-06-02 o 17:31 |
|
|
|
#2715 |
|
Zadomowienie
|
+ Nie oddalaj się teraz...trzymasz w dłoniach mój świat...
+i spadłam z błękitów na twardą ziemię. czekaj... tylko rozmasuję sobie tyłek, wytrę łzy i będę żyła dalej. + To upokarzające. Mogłabyś oddać wszystko, żeby był - mówi Tobie to COŚ. Nie warto. Nie wróci - mówi ROZSĄDEK. Tylko, że on odpływa gdzieś jakąś tętnicą... + Nie umiem walczyć o kogoś, kto sam nie wie, czego chce. Po prostu nie umiem. A pogodzić się też myślę, że byłoby mi łatwiej, gdybym wiedziała... gdybym miała PEWNOŚĆ, że... sama nie wiem, jaką pewność... + Muszę nauczyc się życ bez częsci mnie samej, którą ze sobą zabrałeś... + Chcesz więcej niż ja mogę Tobie dać . Piep**one więcej! + bez Ciebie czuję się jak skórka bez banana. + Mówiłam, że dam Ci co chcesz. Nie sądziłam, że powiesz, że mnie. + Czasem wystarczy jedna stokrotka, aby przywrócic uśmiech kobiety...
Edytowane przez tewa1259 Czas edycji: 2009-06-02 o 17:33 |
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
kamisha, agatte, kee <333
The smile on your face lets me know that you need me/Uśmiech na Twej twarzy, wiem że mnie potrzebujesz.
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me/Prawda w Twoich oczach mówi, że nigdy mnie nie zostawisz. The touch of your hand says you'll catch me whenever I fall/Dotyk Twojej dłoni mówi, że złapiesz mnie, kiedy będę spadał. |
|
|
|
#2717 |
|
Raczkowanie
|
Teksty z piosenek Hey:
Nie nazywaj mnie kukielką, Kotkiem swym Lepiej milcz! Żaden ze mnie ptyś, Żadna ptaszko-mysz Lepiej milcz! Nie nazywaj mnie skarbeńkiem, Klaczką swą Lepiej milcz! Żaden ze mnie psiak, Bejbe, żabka, miś Lepiej milcz! Do cholery! Spróbuj wbić do łba! Ja na imię, (imię) od kołyski mam! Hej, Ciut za mało tego jest Tego życia Żeby żyć W pościeli własnej tkwię Gotowa przenieść się W półcieni wymiar - dziś Lub choćby jutro... Leżę tu Leżeć chcę Aż zredukuję się Do ostatniego z tchnień Aż grawitacja mnie Wypuści z objęć...
|
#2718 |
|
Raczkowanie
|
ciesze się że się spodobał _________________________ ___ Każdy z nas inaczej interpretuje miłość.. Sorry koleś, dla mnie już nie istniejesz, kpw?! Myślisz, że znów będę taka naiwna i na nowo ci zaufam? Szukałam szczęścia po całym świecie, zapomniałam że mogę je znaleźć tuż obok. Pomyśl...czy bylibyśmy razem szczęśliwi, gdyby nie pojawiła się ona?! Teraz już nic nie będzie takie jak dawniej..Jedyne co nas łączy to fotografie. |
|
|
|
#2719 |
|
Raczkowanie
|
and i.. wanna.. let u.. know.. i won't.. ever.. let u go - i... chcę... żebyś... wiedział... że... nigdy... cię... nie zostawię...
Try, to look at me and really see my heart / spróbuj spojrzec na mnie i naprawde zobaczyc moje serce "Niepoznawalne jest nie do pojmowania, tylko do pokochania" B.Rosiek Ty nie masz kobiet. To one mają Ciebie, jeśli są na tyle głupie, by tego chcieć... Do you really want to hurt me? (Czy naprawdę chcesz mnie zranić?) Nie ma marzeń ponad miarę??? JA wole kiedy swiat spokojny nas otacza Tylko popełniając głupstwo mamy chwilę prawdziwego szczęścia. I go crazy, crazy, baby, I go crazy... You turn it on" - "wariuję, wariuję... Ty to powodujesz" wrażliwości pełne dłonie,pragnie tyle dać,w pustych sercach wzniecić płomień Ale nie jest źle...Przecież wiem, że i tak kochasz mnie, wszak i ja kocham Ciebie i tak Wiem kochasz mnie, nic tylko kiedys znowu spotkac sie na dobre i na złe A ja wciąż czekam na ksiecia z bajki. naiwne [?]
|
#2720 |
|
Raczkowanie
|
Od dawna zaczytuję się w Waszych opisach ;*
trochę ode mnie: Bo kocham Cię... Te słowa znaczą mniej niż wszystko to, co czuję sercem... I na mnie patrz by źrenic Twych prawdziwy blask otulał mnie i tym mnie chronił... On nieśmiało ujął mą dłoń Uścisk rąk - niewinny gest. jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze jeden... popołudnia bezkarnie cytrynowe. Jeśli róże są po to, by być czerwone, a fiołki, by być niebieskie, to dlaczego moje serce nie może być dla Ciebie? Twój głos sprawia, że moja skóra cierpnie... _________________________ _____________
Prośba! Dziewczyny, wiem, że tego nie lubicie... ale potrzebuję opisów o tym, że zauroczyłam się w chłopaku, w którym nie powinnam! Proszę Was wszystkie, bo jesteście wspaniale, bez wyjątków! ;*
|
#2721 |
|
Raczkowanie
|
Grzechów było wiele, dobrze wiem nie Jestem Święta, Jestem jedynie człowiekiem i cały czas jak każdy z nas, popełniam błędy...
Czas wszystko zmienia, ale mogą minąc lata, a nie każdego da się zapomniec. Zmieniają się uczucia, ale pamiec silniejsza bywa. Nadchodzi moment kiedy trzeba iśc do przodu... Trzeba coś stracic,by coś docenic,żeby odzyskac trzeba się zmienic...!!! ![]() Serce to ono jedno Ci podpowie jak masz życ...Ono nie zdradzi,nie oszuka...tak jak nikt...Dla kogo boje powie Ci...Nie raz popłyną z oczu łzy... Najpiekniejsze jest to, czego nie ma.O czym marzysz i tęsknisz od lat...Najpiękniejsze są nasze marzenia... Życie to kilka chwil, reszta to szara rzeczywistośc! Żadna noc nie może byc aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukac choc jednej gwiazdy. Pogódz się z życiem, takim jakie ono jest. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radośc...! Chce znalezc wreszcie ten lepszy świat by zycie swe zmienic na resztę lat i zabrac ze soba wszystkich mych bliskich by nie cierpieli wśród złych chwil... Bądz sobą,bo na bycie kimś innym życie jest za krótkie!!!
|
#2722 |
|
Raczkowanie
|
,,Życie przewaznie jest smutne, a zaraz potem się umiera"
"Po takiej dawce Ryszarda Wagnera chce mi sie napaść na Polskę." "Wierzę, że tam w górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd." " Rozbieraj się - Tak od razu? Może najpierw buzi" ,,Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies." ,,Płakac trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość" - Halo! Kazik? - Nie, nie Kazik. Jola. - Przepraszam, pomyłka. - No to po co pan dzwoni? - To po co pani podnosi słuchawkę? - Bo zadzwonił telefon! Bo jeśli nawet są kobiety, które zatruwają wszystkie źródła, to są z pewnościa i takie, które są jak źródło na pustyni albo jak rosa na spalonej słońcem łące. "Moje serce obawia sie cierpien. Powiedz mu, ze strach przed cierpieniem jest straszniejszy niz samo cierpienie. I ze zadne serce nie cierpialo nigdy, gdy siegalo po swoje marzenia, bo kazda chwila poszukiwan jest chwila spotkania z Bogiem i Wiecznoscia." "Nie przejmuj sie zbytnio tym, co ludzie powiedza. Rob, co ci sie w zyciu podoba, jesli tylko bedziesz mogla potem w lustrze spojrzec sobie w twarz ." "Człowiek opowiada bajki, kiedy musi klamać, żeby przekazać prawdę" " Nawet dziwna miłość jest lepsza od braku miłości..." "Rzeczywiście przekroczył już próg śmierci, ale wrócił, bo nie mógł znieść samotności." "Odczekać 6 godzin, Albo kilka Dni, pare Miesięcy, Rok. Potem znów zaświeci słońce" ... Strach puka do drzwi, Wiara otwiera.. "Widzisz ja niestety posiadam wiele wad, np. kieruje się emocjami i przez to kiedys dostane kopa. Szczególnie jesli chodzi o takie sprawy jak miedzy nami.Ale plus jest jeden tej całej sytuacji...po raz pierwszy powiedziałam co czuje nic nie ukrywając" |
|
|
|
#2723 |
|
Zadomowienie
|
bo do mnie zło przychodzi by się podroczyć
Sympatyzując z diabłem usta zapiekłe z goryczy. on jest oddechem strachu przed samotnością. Wessana w kołowrotek myśli utknęłam na dobre miedzy 'chcę' a 'mogę' miecz niezgody wytrącony z rąk.
|
#2724 |
|
Raczkowanie
|
Happysad :
Kiedy spotyka go serce i brzuszek płonie, chociaż bardzo by chciała nie widać tego po niej Powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności I tak sobie myślę, że oj lepiej było by gdyby nie było mnie Wszystko czego pragnę, czego chcę spala się zanim wyciągnę po to ręce Złośliwi mówili na nią piękna Dzień który zaczął się marnie i marnie skończy się Może ktoś zapewni - jest dobrze (...) Że kiedy patrzę na to jak jest już nie przechodzą mnie dreszcze, już nie brakuje mi powietrza, już nie wołam jeszcze, jeszcze, jeszcze Mamy spooooore szanse przeżyć jeszcze jeden taki dzień Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna Nie ważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna
|
#2725 |
|
Zadomowienie
|
+ Fakt, że jesteś mężczyzną, to niestety za mało, żeby zrobić na mnie wrażenie.
+ To telefon w Twoich spodniach czy po prostu tak się cieszysz, że mnie widzisz? ![]()
|
#2726 |
|
Rozeznanie
|
Im blizej jestesmy spelnienia marzen, tym nasza Własna Historia ma wieksza szanse spelnienia. Gdy czegos pragniesz, caly wszechswiat pomaga Ci zrealizowac marzenia. Spelnienie marzen moze uniemozliwic jedynie strach przed kleska. Milosc jest nieodlaczna czescia naszej Wlasnej Historii. Poszukiwania zaczynaja sie zwykle od Szczesliwego Przypadku, a koncza Chrztem Bojowym Rycerza. Czasem trudno powstrzymac strumien zycia. Nie wszyscy w ten sam sposob postrzegaja marzenia. Strach przed cierpieniem jest gorszy od samego cierpienia. Jeszcze nikt nie ucierpial, idac za glosem serca. To wlasnie mozliwosc urzeczywistnieniania marzen czyni zycie interesujacym. Nigdy nie rezygnuj z marzen. Kieruj sie znakami. Kazda chwila szukania jest jednoczesnie chwila spotkania. Aby dojsc do celu, musisz podazac za wskazowkami. Kazdemu z nas Bog wyznaczyl Droge. Wystarczy tylko czytac znaki. Twoje serce jest tam, gdzie Twoj Skarb. Musisz odnalezc ten Skarb, by wszystko nabralo sensu. Gdy obiecujesz innym to, czego nie masz, tracisz chec zdobycia tego czegos. Najbardziej niezwykle sa rzeczy proste, ale wiedza to tylko Ci, ktorzy potrafia to dostrzec. Gdy kochamy, nie musimy rozumiec tego, co dzieje sie w okol, bo wszystko dzieje sie w nas. Gdy kochamy, wszystko staje sie bardziej zrozumiale. Wszystkie dni zdaja sie takie same, gdy przestajemy zauwazac dobre rzeczy, ktore nam sie przytrafiaja. Kto probuje zmienic czyjesc przeznaczenie, nigdy nie odnajdzie swojego. Paulo Coelho
" Alchemik " |
|
|
|
#2727 |
|
Raczkowanie
|
Hate me or love me.../ nienawidź mnie albo kochaj mnie
Jest już za późno na to, by żyć. ![]() Wiesz czym jestem kochanie? kłębkiem nerwów i kotem, a więc sama sobą się bawię ![]() strasznie mi z tego powodu wszystko jedno I know there must be something better... / wiem ze tam musi być coś lepszegoI niewiedza co teraz ze sobą zrobić... ![]() Nie lubię czekać na coś. Wolę nie czekać już na nic...
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
Miłość - ma swoją cenę, człowiek traci swoją wolność i staje się zależny od drugiej osoby
Jeśli mnie stracisz, to już na zawsze... Bo nie jestem zabaweczką, która leży na półce i czeka aż sobie przypomnisz ze istnieje.... Więc: Jeżeli mnie zabraknie zakop wspomnienia, gdy zatęsknisz naucz się doceniać! Momentami inna niż kazda. Na pozór szczęśliwa,uśmiechnięta. Pozory mylą,jak cholera Myślenie o smutnej przeszłości zatraca nas w teraźniejszości..! I zakochała się do nieprzytomności ... )
|
#2729 |
|
Rozeznanie
|
pattf - miło. <3 _______________________ Każdy dzień ma swój aromat. pachnie wiosną, kawą, pieczonymi ziemniakami, samotnością... i Tobą. Pragnę Cię każdą swoją cząsteczką, ale Cię nie chcę. Nie chcę, nie chcę, nie chcę. Paradoksalnie Cię nie chcę! Mimo że marze o Twoich dłoniach i ustach. Mimo, że budzę się z Tobą na ustach i w myślach. Mimo, że zasypiam z Tobą przed oczami, to Cię nie chcę. Jesteś zbyt... Po prostu zbyt nie dla mnie. i teraz możesz przejrzeć się w moich oczach pełnych rozczarowania Twoim zachowaniem. I w tym momencie wiem o tym doskonale, że popełniłam cholerny błąd próbując Twoich ust. Nie przewidziałam, że z dnia na dzień będę pragnęła Cię jeszcze bardziej i bardziej. A Ty to pragnienie tak cholernie podsycałeś. Sprawiłeś, że uwierzyłam Ci w każde Twoje słowo. Uwierzyłam nawet w słowa tej piosenki, którą mi podarowałeś.
Edytowane przez xDJakJaCieLubiexD Czas edycji: 2009-06-02 o 18:28 |
|
|
|
#2730 |
|
Żona Idealna :)
|
1. Warto jest pokonac strach.
2. Nie ma barier..nie ma ich.. 3. Czasem warto wsłuchac się w ciszę.. 4. Bo z Tobą łatwiej życ ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Wszystkie zabrałam, bo są wprost cudowne. Na moją sytuację.. ;* 

Ja tu nowa, więc z góry przepraszam za jakiekolwiek błędy czy cuś i proszę o ewentualną wyrozumiałość 

*;

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)