|
|
#4741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
szkoda gadac
starczylo, ze weszlam przypadkiem na ta durna nasza klase i widzialam w dodanych nowe zdjecia od niego... teraz widze jak na majowce fajnie bylo... i nie ma tego zdjecia ze mna co mial zawsze... wszystko pokasowane... smutno mi sie zrobilo ... to po jaka cholere dzwonil do mnie wieczorem? jakby nie chcial to by nie dzwonil... i znow taka duperela mnie z rownowagi wyprowadzila
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2009-06-02 o 17:57 |
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Ciii...
piszę potajemnie z pracy. proszę o szybkie streszczenie ostatnich stron. jutro na 100% będę na necie przez chwilkę, to podczytam ostatnie posty. żyje nam się bosko, choć z trudem przychodzi nam zaciskanie pasa jutro szczegóły. paaaa |
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli nadal coś do Ciebie ma (a chyba tak, skoro dzwoni, nie chce stracić całkowitego kontaktu z Tobą), to zdjęcia z majówki dodał pewnie, żeby wzbudzić w Tobie zazdrość, jak to on potrafi się super bawić bez Ciebie
Książe myśli sobie pewnie, że pękniesz i zaczniesz go prosić, żeby wrócił... Jak do tej pory to myślę, że masz bardzo dobrą postawę, nie narzucasz się mu, nie szukasz kontaktu, niech chłopak zrozumie, ze Ty nie jesteś jakąś jego zabawką, którą można rzucić w kąt, gdy się znudzi zabawa... Wytrwałości---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
Czekam z niecierpliwością na szczególy jak tam u Was, jak się urządziliście, jak Twoja mama, czy się nie kłocicie z TZtem
|
|
|
|
|
#4744 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i nie wiem czy na to kasa będzie.. wiem że tŻ nie ma ale on się uparł i się nawet ostatnio na mnie obraził że nie chce jechać..a ja to mu próbuje z dobrego serca wybić z głowy..Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() gratulacje Cytat:
: Ddzień dobry |
|||||
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie perfectu, budki suflera, lombardu, maanamu i czerwonych gitar
![]() ale to wiecznie w TV puszczali
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
heh wróciłam z tournee po sklepach i koleżanka się nabijała z mojego brzucha że mi tak bandzioch wystaje i tak jakoś mi się humor popsuł czy coś........
jakoś mi tak dziwnie i płakać mi się chce.......
|
|
#4747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o maanam też u mnie był i genesis i masa różnych innych;P |
|
|
|
|
#4748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no w dniu zerwania mowil, ze nie chce starcic ze mna kontaktu, bo jestem bardzo fajna dziewczyna i chce miec mnie jako kolezanke wiec teraz nie wiem po co dzwonil do mnie zeby sie mnie zapytac co robie, co slychac? no ale o 24? widocznie musialo mu zalezec na rozmowie, bo 3 razy dzwonil... no ale chyba to nie bylo az tak wazne, bo nie zadzwonil do teraz ![]() tak cholernie mnie piklo w sercu jak zauwazylam te zdjecia, ale nie zadzwonie do niego, chocbym miala stol gryzc to nie zadzwonie
|
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie ze nie dzwon!
Wam tez dzieje sie cos z wizazem? |
|
|
|
#4750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mówię takim stop! Nie dzwoń absolutnie, jak frajer to niech cierpi. Pfff, jako koleżankę by chciał, też mi coś... może jeszcze seksik okazyjnie!? Wrr, zmierzwiło mnie, przepraszam.Insane (jak pisałaś, to przepraszam, nie czytałam - przyznaję bez bicia) - jak tam z TŻem, lepiej już coś? Bo nie ukrywam, że mi się zrobiło przykro, jak przeczytałam o Twoim przyjeździe do Krk daj znać co i jak. Aaa, btw., na dniach się do Krk wybieram (załatwienia na uczelni), to może byśmy się gdzieś ugadały? i Aelitka też, i jakby jeszcze ktoś był w okolicy ![]() Dziewczynki, piszecie mi, że z własnej woli byście nie pojechały za granicę i nie zostawiły TŻa. Ale dla mnie to takie myślenie... no nie wiem. Ja jestem nastawiona dość intensywnie na rozwój, edukację. To jest jedyna taka szansa, na TAKĄ uczelnię, to jest 6-7 miesięcy bez Niego i bez rodziny, a jak to się ma do tego, skoro i tak spędzę z nim całe życie? no nie wiem, jakbym nie aplikowała na Ox, to bym się czuła jak przegrana, za pół roku opierniczania się w Polsce z TŻem, a w dzień bez oddać rok na świetnym uniwersytecie i cudownym kierunku? Całe życie bym sobie wypominała ![]() Chciałam dzisiaj oddać pracę licencjacką, to mi promotorka uciekła... 15 minut za wcześnie! A mówiłam jej, że idę dodrukować tylko Aneks i zbindować całość i tym sposobem, z pośpiechu, mam zrobioną byle jak, dwa rodzaje papieru, aneks jednostronnie, musiałam pół jednego przedrukować, masakra, a ile nerwów... zapomniałam o podziękowaniach, coś się jeszcze na pewno nie zgadza. Ale powiedziałam: dość! Teraz sobie przerobię całość na pracę jednostronną, zaniosę do ksero i zrobię sobie dla siebie w pięknej, twardej oprawie. W sumie przedrukowałabym te dwa egzemplarze do oddania, ale za dwa i pół aneksu w kolorze, dwie oprawy i oprawienie zapłaciłam 107 zł ;/ wiem, że w innym kserze będzie taniej, ale teraz to już musztarda po obiedzie...Edit: mi tam się nic z wizażem nie dzieje...
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2009-06-02 o 19:44 |
||
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4752 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze ili zapisylascie od rana
ale czytam,czytam tu praca licencjacka,tu magisterska czyzbym byla najmlodsza heh a tak wogole to mam jutro fatalny dzien bo 3 zaliczenia:/Dziekuje za mile przyjecie
|
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym ja, Ins, Sanrio, Lasoa, my tu najmłodsze
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
a kto najmłodszy?
|
|
|
|
#4755 |
|
Zadomowienie
|
hej, nie wiem czy mnie pamiętacie (pewnie nie) ale podczytuje was regularnie
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja nie pamietam
|
|
|
|
#4757 |
|
Zadomowienie
|
nie szkodzi, ja Cie bardzo dobrze kojarze
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
hih bo mecze dziewczyny non stop moimi wypocinami
|
|
|
|
#4759 |
|
Zadomowienie
|
nie nazwałabym tego "wypocinami", ale powiem Ci ze Twoj TZ bardzo bardzo nieladnie Ci powiedział, mimo ze ma taki a nie inny wiek, i mogloby sie wydawać ze jest dojrzały....
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, właśnie wypaliłam moją pracę mgr na płycie... Jutro składam w dziekanacie na weryfikacje antyplagiatem
uffffff no i jak antyplagiat zaliczę, to obrona w czerwcu
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wiem. Ale ja mu dalej na ten temat nic nie powiedzialam. Nawet juz nie wchodze na temat mojego choler*** libida
![]() Ostatnio bardzo sie zmienił, wg mnie patrzy bardziej na siebie, jak on sie czuje, a nie jak ja w tej sytuacji. |
|
|
|
#4762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak teraz miedzy wami jest? gadasz z nim normlanie? |
|
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja
(była kiedyś młodsza od nas, jakaś 17 latka, ale kilka postów tylko napisała..)Cytat:
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Luffka to super!
![]() Lasoa a rozmawialas z nim w ogole od tej pory? przeprosił Cie może, coś wytłumaczyl? Czy wie któraś jak u Ins, lepiej niz pierwszego dnia?? U mnie był Tz na chwilkę, wlasnie sobie poszedł. Wymasował mnie, wygilgotał i teraz mam wracac do pisania
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4766 |
|
Raczkowanie
|
Basiek, Justyna- ja się piszę na spotkanie
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, tylko Aelitka pisała coś o piątku.. a ja jestem do 16 na praktyce, a później przyjeżdża Tż bo mamy jechać na weekend do mojej kuzynki na urodzinki
a chciałam sie z Wami spotkać..
|
#4768 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, ja jeszcze na 100 nic pewnego nie wiem, ale jakby co to tez sie pisze
tylko w godzinnach wczesnopopoludniowych ;P ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
bo mi Agata o piątku pisała. w weekend pewnie jej tż nie pracuje i beda chcieli byc razem... dogadamy sie jeszcze ja, tak jak mowie, nic jeszcze pewnego nie wiem....
|
|
|
|
|
#4769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
|
|
#4770 |
|
Wtajemniczenie
|
a no tak, zapomnialam ![]() ![]() dogadamy sie jak bedzie blizej weekendu ;P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

starczylo, ze weszlam przypadkiem na ta durna nasza klase i widzialam w dodanych nowe zdjecia od niego... teraz widze jak na majowce fajnie bylo... i nie ma tego zdjecia ze mna co mial zawsze... wszystko pokasowane... smutno mi sie zrobilo 

Książe myśli sobie pewnie, że pękniesz i zaczniesz go prosić, żeby wrócił... Jak do tej pory to myślę, że masz bardzo dobrą postawę, nie narzucasz się mu, nie szukasz kontaktu, niech chłopak zrozumie, ze Ty nie jesteś jakąś jego zabawką, którą można rzucić w kąt, gdy się znudzi zabawa... Wytrwałości
Czekam z niecierpliwością na szczególy jak tam u Was, jak się urządziliście, jak Twoja mama, czy się nie kłocicie z TZtem

) i nie wiem czy na to kasa będzie.. wiem że tŻ nie ma ale on się uparł i się nawet ostatnio na mnie obraził że nie chce jechać..a ja to mu próbuje z dobrego serca wybić z głowy..
Chyba lubi jak jest mu miękko.

jakoś mi tak dziwnie i płakać mi się chce....... 

zeby sie mnie zapytac co robie, co slychac? no ale o 24?
widocznie musialo mu zalezec na rozmowie, bo 3 razy dzwonil... no ale chyba to nie bylo az tak wazne, bo nie zadzwonil do teraz 

ale czytam,czytam tu praca licencjacka,tu magisterska czyzbym byla najmlodsza