|
|
#2761 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Zaufanie to krucha rzecz.Raz zdobyta pozwala korzystać z wielkiej swobody, utracona jest nie do odzyskania. Bliscy potrafią zdradzić, a zupełnie obcy przyjść z pomocą.Większość ludzi woli ufać wyłącznie sobie, to najlepszy sposób by się nie sparzyć.
Bo 'tęsknić' i 'czekać' to prawie to samo. Pod warunkiem, że czekając się tęskni, a tęskniąc czeka. Z tęsknoty można przestać jeść. Można też umyć podłogę w całym domu szczoteczką do zębów. Można wytapetować mieszkanie. Umrzeć można. J.L Wiśniewski ...żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw... „Dziecko może nauczyć DOROSŁYCH trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił tego czego się pragnie…” Paulo Coelho Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. "szukam innego swiata. bez nudy, rutyny, bezsensownych dyskusji, głupich wymówek, zadufanych i egoistycznych ludzi. czegos, co nie jest plastikowe i przereklamowane." ot co: zwyczajna tęsknota, zwyczajnej dziewczyny. ze zwyczajnym brakiem czasu ale ze zwyczajem uśmiechania się pomimo wszystko. "Powiedziałabym mu, że najbardziej żałuje tych wszystkich grzechów, których nie zdążyłam z Nim popełnić..." "Byłem wczoraj w perfumerii i widziałem, jak kobiety z upodobaniem spryskiwały sobie wewnętrzną stronę nadgarstków, testując nowe pefrumy. Przypatrując się im, poczułem, że bardzo chciałbym pocałować Twoje nadgarstki. Czy ktoś całuje Twoje nadgarstki?" everything you do, makes you look like a fool... // wszystko co robisz sprawia, że wyglądasz jak głupiec.. Guys hate 2 words: DON'T and STOP... unless you put them together.. // Mężczyźni nienawidzą dwóch słów: NIE i PRZESTAŃ.. dopóki ich nie połączysz Niepewność - oto co zmusza do myślenia. Z ust Twoich smak ukojenia wysysam.... We're only deceiving ourselves. And I'm sick of the lie. And you're too late. // Tylko oszukujemy siebie. I jestem chora od kłamstw. I spóźniłeś się. One day your name just didn't make me smile. // Któregoś dnia twoje imię nie wywołało uśmiechu na mojej twarzy
|
#2762 |
|
Raczkowanie
|
zacznę od początku. początki zwykle pieprze, ale potem może będzie dobrze.
rzygasz komuś w twarz swoimi uczuciami a ten ktoś macha na to ręką i przechodzi obok, 'fajnie że mi to mówisz, na razie'. leżąc w łóżku obejmuje bezradnie sama siebie jakby wierząc że to da choć odrobinę ciepła. wydaje mi się, że powinieneś sie zastanowić czy naprawdę tego wszystkiego chcesz. ja lubię przytłaczać, szukać problemów i obciążać psychikę. w końcu jak każdy dojdziesz do wniosku, że tak nie potrafisz, to cię przerasta. oczywiście, tak, zostaniemy przyjaciółmi. a jeśli kiedyś zapytasz czy naprawdę tak chciałam, powiem nie. dajesz mi trzy dni bez zmrużenia oka, ale nie przepraszaj mnie w ten sposób. zmęczenie sięga granic, wytrzymałość też, cierpliwości już chyba nie ma. nie obchodzi mnie już nic. bo krzywdzić siebie lubimy przecież ponad wszystko. na nowo popełniane czynności omyłkowe.
|
|
#2763 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam , czy macie opisy o tym ze wasz tata okazał się największym idiotą ?
zostawił rodzinę , dla jakiś kilku dziwek. kłamał nas , ranił i poniżał. |
|
|
|
#2764 |
|
BAN stały
|
Nasze wspólne słowa, nasze dni..
może do ideału nam kure.wsko daleko, ale dla mnie i tak będziesz tym jedynym, wymarzonym i wyśnionym serce moje płonie, a ciało drży ejjj, Ty co powiedziałeś, że wszystko najlepsze przed nami! chodź tu i przyciągnij do mnie to! głupie 15 minut rozmowy z Tobą daje mi energii na cały dzień przepłakane dnie, nieprzespane noce, nieprzytomne godziny spędzone w szkole, obgryzione paznokcie.. i pomyśleć, że to wszystko przez takiego dupka jak Ty! diamentowa dusza pośród tanich suk a ja? a ja kocham Cię pomimo tego serca, z którego zrobiłeś wrak i byli tam, gdzie każdy chciałby być hipnotyzujesz jak nikt cholerne motylki, pstro w głowie, ciarki na całym ciele.. znasz to? ___________________ powinnam, papergirl, bananowalaska, nastychick, JednaNaMilion, Tis, Little Ballerina, peculiarity, nydee, dontlookdown, Frizz, lillyblack, Kissaabble, Plotkaraa, kamisha, 3martyna3, styrana, paajkaa, abunee, CukrowaPanna, nieliczylamwcalesie, RobCoChcesz, Toogether93, agatte, kee, KaMa2704 , Marzeniatko, limitowana, suve,RealGirl89, lovers2friends, rozsypanegwiazdy, kirkeblack .. ![]() cholera ile was jest.. uzbierało się.. wszystkie notorycznie okradane przeze mnie.. wiem, wiem, wstyd się przyznać, ale oprzeć się nie idzie. U-WIEL-BIAM!!!! Mega luuf <3333 |
|
|
|
#2765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak pogłuwkuje i coś wymyśle to napewno napiszę ;* ! I wgl., dziękuje za miłe słowaa ![]() ____________ __ Przykro mi skarbie , już wykupiłam licencję na ciebie . !
![]() Mam kilka zalet, bedzie nam przedoskonale .. A ona jest ciepła, jak promień słońca, który daje siłę do końca. :rolleyes :ale psy są górą tylko w reklamach Pedigree. -,- ![]() Ej , koleś ! Chyba ci sie coś ku**a popie*dolilo w tym deklu . Kelner do klientki : - Co podać ? - Poproszę tego pana tam przy barze , w tych czarnych włosach i piwnych oczach . - ![]() ![]() Mam ochotę na twoje słodkie kłamstwo ![]() Jesteś paradoksem . - Musiałam wyrzucić przez ciebie moje wszystkie brudnopisy i wszystkie zeszyty szkolne . - Po co ? Przecież Ci nie kazałem . - Nie musiałeś . Wystarczyło jedno twoje słowo i jeden twój gest . - Ale o co chodzi ? - W brudnopisach i zeszytach miałam wszedzie twoje imię w takich czerwonych serduszkach . Teraz leża one we własciwym miejscu . A jak nie wiesz o co chodzi to pewnie jest actimel . -.- Ty , tak dokońca mój . ![]() ![]() I wgl. brak wenyy ![]() Przepraszam ;**
|
|
#2766 |
|
Raczkowanie
|
Czuję, że tracę,że coś mi ulatuje.I znielubiłam te uczucie.
"Jak to możliwe, że potrafił być jednocześnie ostatnim dupkiem i najsłodszym chłopakiem pod słońcem?" "I pamiętając że musi zapomnieć ... kochała dalej" Zazwyczaj wieczorami mam ochotę na herbatę z sokiem malinowym i na życie z Tobą, wiesz? Jesteś moją własną.. Taaak nadzwyczajną perfidną odmianą bezwarunkowej miłości. "w jednej chwili szybujesz po niebie, a w nastepnej stoisz w deszczu i patrzysz na rozpadajace sie zycie" wiem że lubie być sama...a może będę kochać być z Tobą. przepraszam! mógłby Pan oddać mi moje serce?! kupiłam różowe okulary... i chyba przykleiły mi się do nosa. otrzepuję się z jego wzroku, z miłości toksycznej wycieram twarz. I szmer Jego serca słyszę już na klatce. "Nie ma nic trudniejszego od czekania. Musze sie z tym oswoic, poczuc, ze jestes ze mna, nawet jesli nie ma cie w poblizu." "I to jest chyba to, co tak bardzo uzależnia mnie od niego. To uczucie, że nie można przeżyć bez niego czegoś "równie dobrego" albo czegoś "lepszego". Po prostu nie można." "Niech już chrapie, zostawia brudne skarpetki na środku pokoju i pali w sypialni. niech tylko będzie" przepraszam za niedoskonałość....,gdybym była doskonała zanudziłabym Cię na śmierć... Diagnoza-zatrucie oparami z fałszu.Pacjentka się zrzygała.I nienawidzi.
|
#2767 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez BoskaPanna Czas edycji: 2009-06-08 o 17:31 |
|
|
|
#2768 |
|
Raczkowanie
|
sheisunusual - a ja Ciebie tak mega, mega uwielbiam! ;*
Gdybyś wiedział, jak ważną rolę odgrywasz w moim życiu… Moje przeznaczenie i zarazem całe życie Opuszkami palców wciąż przesuwam po ścianie, myśląc, że to jego zimny policzek Dziwny z Ciebie gość, jesteśmy razem od bardzo dawna, a wciąż na etapie – żółwia na przywitanie Chętnie wtulam się w Twoją mięciutką bluzę, zarzucaną mi na ramiona podczas naszych wieczornych spacerów Zapominam o wczoraj, najważniejsze jest dziś Tak z dnia na dzień zrezygnowałeś ze mnie, odkochałeś się, nie patrzyłeś… .
|
|
#2769 |
|
Raczkowanie
|
Marzenie o czymś nieprawdopodobnym ma swoją nazwę. Nazywamy je nadzieją.
Trochę twórczości Paulo Coelho : Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł, albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi. I czas się z tym pogodzić, albowiem jest ona treścią naszego istnienia. Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni, tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie miłości - ona zawsze wyjdzie nam na przeciw. I nas wybawi. Serce obawia się cierpień [...] Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. Nic na świecie nie zdarza się przez przypadek. Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują. Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód. Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna, miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei - bodaj najmniejsza - że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. A reszta jest czystą fantazją. Marzeniom nie należy stawiać poprzeczki zbyt wysoko. Nie ma we mnie nienawiści ani żalu, jest tylko świadomość własnej bezużyteczności. Mędrzec jest mędrcem tylko dlatego, że kocha. Zaś głupiec jest głupcem, bo wydaje mu się, że miłość zrozumiał W każdym momencie naszego życia jedną nogą tkwimy w świecie baśni, a drugą w otchłani piekeł. Jeśli komuś się spodobają to mam ich więcej i z chęcią je tu zamieszczę
|
#2770 |
|
Raczkowanie
|
Ależ pędzicie, dziewczęta
![]() musiałam nadrobić 4strony,ale już jestem ![]() Boże widzisz i nie grzmisz, spuść nogi i kopnij kogo trzeba... ![]() Duże kęsy szczęścia wymagają zdrowego i dobrego żołądka. ![]() Szukajac ratunku w dymie zielonego liscia ![]()
|
#2771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Tobie, mam różowe blokowisko.
Wariatka z miasta wariatkowa. Co wieczór z inna przeżywasz ohy i ahy. To,że masz samochód nie znaczy,że będę Twoja. Spieprzaj.! było miło. Pocałuj mnie jeszcze raz. Misiu pysiu. Pamiętasz, tamtej nocy obiecałeś,że napiszesz.Minęło pół roku nadal czekam. Jeżeli tańczę na barze to mam taki kaprys. Za kogo ty mnie masz.? Całuj mnie do rana. <3 Tamtej nocy było mało.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#2772 |
|
xoxo
|
Jestem Twoją Przyjaciółką czy tylko Telefonem Zaufania?
Bo sama już nie wiem... Nawet jeśli rujnujesz komuś zycie , w walce o swoje szczęście , to rób to i nie zastanawiaj sie nad tym , w końcu to walka, o Ciebie . -za kim najbardziej tęsknisz ..? -... hmm Tęsknie za ludźmi którzy nauczyli mnie żyć . -jak to nauczyli Żyć ..? przecież każdy to potrafi. .. - ja nie potrafiłam . Na szczęście spotkałam na drodze wspaniałych ludzi, którzy pokazali mi jak się śmiać,kochać, jak czuć się szczęśliwą .. -..to pewnie nauczyli Cię też i płakać.. - nie płakać nauczyłam się sama ... wtedy gdy odeszli bez słowa pożegnania .. czasem wydaje mi się, że nie pasujemy do siebie! że los się pomylił, że pochodzimy z dwóch światów- bardzo różniących się od siebie a jednak Bóg chciał byśmy byli razem! ciekawe tylko czy na zawsze??? To jest moja bajka pisana błękitną kredka... ... oby nie złamał się rysik... Pachniał wczesną wiosną, księżycem, unoszącymi się pyłkami kwiatów. Był moim niebem. Gdy upadamy Bóg podnosi nas... na niewidocznych linach naszego ciała. Sumienie jest jak plama czerwonego wina na dywanie- nie da się jej nie zauważyć, trzeba się bardzo postarać, żeby ją wyczyścić, a gdy już to nie pomaga, należy ją wyciąć, ale wtedy dywan nadaje się tylko do wyrzucenia. Marzyciele narażają się na brak szczęścia w życiu, ponieważ nie pasuje ono do żadnego zarysu ich wyobrażeń Po niteczce wyciągam z Ciebie myśli składam słowa biorę kredki koloruję puste miejsca Podrzesz kartkę czy pomożesz mi rysować???? sheisunusual kradnij kochana
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-06-02 o 23:16 |
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
sheisunusual, jesteś pierwszą osoba, która pisze, że mnie okrada
A więc zrobiło mi się cieplutko i bardzo bardzo miło. ;** <33Mam doła. Ogromnego doła, więc przepraszam, jeśli za dużo w tym smutku ... . Zabija mnie kolejna samobójcza próba.
. Myślałam, że znasz lepsze rozwiązania, a Ty po prostu na moje słowa "Umrę przez Ciebie", odpowiedziałeś " W piekle pozdrów moich przyjaciół" ... . Jesteś bezczelny. Zapomniałeś, że to przez Ciebie się tak zmieniłam?! . Nie żałuję swoich łez, bo wiem, że było warto... . Zabij, zniszcz, zdepcz. Ale nigdy nie mów, że mam zapomnieć... . Ja chyba po prostu wierzyłam, że byłeś prawdą, a nie wyobraźnią, którą sama sobie stworzyłam... . Najbardziej boli obojętność...
|
#2774 |
|
Rozeznanie
|
*My body's broken, yours is spent. / Moje ciało jest złamane, twoje zużyte
*I always find someone to leaves behind / Zawszę znajdę kogoś by go za sobą zostawić *Cuz there's nothing else to do. Every me and every you / Nie pozostało już nic. Zawsze ja i zawsze Ty. *Najgorsza rzecz jaką zrobiłeś, najstraszniejsza myśl jaką miałeś...Byłabym bez względu na wszystko. *Jestem w nastroju w którym chcę mieć rację! *Ile jest nas - nieparzystych?
potrzebuję wielkiego billboardu, komunikatu w 'dzień dobry tvn', napisu na śniegu przed moim domem bo nie dokońca jeszcze wierzę że Go mam. Edytowane przez garfieldo14 Czas edycji: 2009-06-02 o 23:28 |
|
|
|
#2775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo miałam Cię na oku już przedtem. Jeszcze niewiedziałam żę się kłócisz o swoją część kołdry. Fakt taki że jedno z nas mówi to co drugie chce powiedzieć. A potem na niemoralne rzeczy mamy ochotę ![]() bezwarunkowa miłość. Ile razy zaufanie odegrało w nas znaczącą rolę ? na ile można poznać drugiego człowieka ? oni nie rozumieją mego zmutku, nie znają jego przyczyny. dostrzegam życie wokół siebie. wystarczy gest. słowo. by zranic tak boleśnie, zniszczyć szansę, cienką nic porozumienia. czas mija na oczekiwaniu czegoś, co nigdy się spełnić nie może. zamykam się jak w straym pudełku z nie naoliwionym zamkiem, którego nikt nie chce otwierać ale wzbudza pewną ciekawość, jak każda tajemnica.
|
|
|
#2776 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cieszę się, że mogę się przydać. dziękuję Cytat:
dziękuję, skowronku, ty za to mnie zachwycasz non stop Cytat:
uczucia ze smyczy zerwane. wyślij mnie w kosmos, serce zostaje. wolna wola jest niczym. serce nie jest dzieckiem. to nie tak, że mówisz i masz. coraz rzadziej utwardzam swe postanowienia między uderzeniami serca mi tkwisz. to nie fair. rozsądek i zasady w lamusie, osz cholera. niestety, tylko tyle. _ spokojnym wzrokiem patrzysz za okno, po plecach pełza ci strach. ja chyba zwariowałam, bo wciąż szukam pod łóżkiem słońa wrzeszcząc w gębę gwiazdom, za to, ze nie spadały, kiedy miałeś setki marzeń do spełnienia codziennie rano wstaję pięć minut przed czasem. muszę nakręcić serce, by udawało, że bije. rozpryskując się wieczorami na tysiącpięćset kropel smutku bezsilnosć to najgorsze świństwo świata życie jest egoistą. nie dba o innych, chełpi się ich krzywdami i zbiera laury za ludzkie krzywdy. jest su.kinsynem, a wcale się tym nie przejmuje. trzydzieści pięter windą w dół. świat potoczył się na dno. puste oczy wcale nie są puste. są przerażajace. słaby człowiek nie zawsze jest złym człowiekiem. za plecami tylko ciemność. i setki znaków zapytania. zatrzaśnięte po tobie drzwi brzmiały jak wykrzyknik. nienawidzisz. jarzębinowe koraliki nawleczone na nitkowane marzenia - co widzisz w moich dłoniach? - siłę. - siłę? ale przecież ja nigdy nie... - stłukłaś życie na kwaśne jabłko. wystarczy. born bad kabel od telefonu jak poskręcany wąż nie podniosę słuchawki. słowa nabierają tam echa. oczy przyłapane na maniakalnym wpatrywaniu się w stos potłuczonego szkła. połknąć? zgrzyt. ziarnko bólu pod powieką.
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-06-02 o 23:57 |
|||
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
TwojaKokaina, sheisunusual
dziękuje Wam kochane <3 całujesz ale nigdy nie posiądziesz... już nie potrzebuję nawet zegarka by wiedzieć że to pora na... znów rysujesz deszcz na mojej skroni. wszyscy już śpią a my milczymy licząc kolejne sekundy... chce nam się być obojgu dla siebie. zaproszę cię znowu i przyjdziesz... słodko-gorzka ironia. wymanewrowane ciężko szczęście. zawsze będziesz errorem.
|
#2778 |
|
Rozeznanie
|
Klaudiko80 - bardzo mi się spodobały te opisy. Skoro faktycznie masz więcej to dodaj
![]() ... dzisiaj chcę więcej, bo sama pracuje na szczęście ... Upadłam z sił .. ale tylko po to by teraz wstać i iść z podwójną mocą! Głowa schowana we własnych dłoniach! Dziś jest naprawdę źle! Próbujesz mnie zaatakować, ale brak Ci argumentów...
|
|
#2779 |
|
Raczkowanie
|
Banderoza cieszę się, że się spodobały
![]() Paulo Coelho : Ze szczytu można dojrzeć jak wszystko jest małe. Tutaj nasze zwycięstwa i smutki przestają być ważne. To co zdobyliśmy i co straciliśmy zostaje w dole. Ze szczytu góry widzisz jak wielki jest świat i jak szeroki horyzont. Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. Czasami miłość wiedzie w otchłań nas samych, a co gorsza ludzi, których kochamy. Jak strumienie i rośliny, dusze także potrzebują deszczu, ale deszczu innego rodzaju: nadziei, wiary, sensu istnienia. Gdy tego brak, wszystko w duszy umiera, choć ciało nadal funkcjonuje. Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami. Wszystko co zdarza się raz, może się już nie przydarzyć nigdy więcej, ale to, co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno po raz trzeci. To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. Kiedy poznałam upokorzenie i całkowitą uległość, stałam się wolna... Jedno ci mówię z całą pewnością: życie może być krótkie albo długie, lecz ważne jest, w jaki sposób je przeżywamy. Świat, w którym żyjemy stanie się lepszy albo gorszy w zależności od tego, czy sami będziemy lepsi czy gorsi. Tu właśnie przychodzi z pomocą siła Miłości, bo zawsze, gdy kochamy, to pragniemy być lepsi niż jesteśmy. Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest najważniejsze przesłanie miłości - mieć najważniejszą osobę na świecie, ale jej nie posiadać. Świadomość śmierci pobudza do życia.
|
#2780 |
|
Przyczajenie
|
Twoje kłamstwa znów wygrały.
Zakończyć życie wraz z jego sensem. Odebrałeś mi nadzieję. i wiesz. ? mogłabym patrzeć na Ciebie godzinami. non stop. lecz Ciebie to nie obchodzi. dla Ciebie ważni są kumple. i picie. i choć wiesz jak mi na Tobie zależy. próbujesz zapomnieć. ale ja nie umiem zapomnieć./ |
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, za wszystkie pochwały. gdybyście Wy wiedziały, ile ja od Was zabrałam opisów..aj. nie da się tego zliczyć. <3 kocham. ;**
iskra nadziei, a ja już płonę. łatwiej nienawidzić i mijając odwrócić głowę w drugą stronę, niż przyznać się do dawnej miłości, wybaczyć i po ludzku powiedzieć ' cześć '. dziękuję za dzień, w całości zrobiony ze szczęścia. dwie pary oczu kąpiące się nawzajem w spojrzeniach. dzień zaczynała od dwóch tabletek przeciwbólowych i mocnej kawy. 0 kalorii. wystarczy jak na śniadanie. nienawidzę tego miejsca, gdzie ciągle brak powietrza. jeśli kiedykolwiek zobaczysz mnie z papierosem, będzie to oznaczało, że nie mogę sobie z czymś poradzić. od nowa szukamy w tym całym bałaganie początku nigdyniekończącej się wstążki. i znów udało ci się sprawić, że czuje się taka beznadziejna i bezwartościowa. nie umiejąca w życiu do niczego dojść. gratuluję! |
|
|
|
#2782 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tee.To moja bajka.Moje kredki i kartka.Więc gdzie mi z tym korektorem ? Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód Jedyne, namiętne i szczere spier^dalaj ! Jestem samowystarczalna! Nie potrzebuję pomocy... Nie mówcie mi jak życ, bo za mnie nikt nie umrze (jakoś tak to było )nic mi więcej do głowy nie przyszło...(w sensie-nie przypomniało )_________________________ sheisunusual dzięki mycha za pochwaly ![]() _________________________ __ Zabieraj ten 'kipsmajling" ode mnie ! Nawet twoja ironia jest coś warta. jesteś chodzącym paradoksem.ciekawy przypadek. Pozbawione treści słowa uczą żyć z połamanych myśli składam origami z Twoich zdjęc wycinam drogowskazy. pieprzone schematy. Nie mów mi nigdy,jak serce ma bić
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-06-03 o 11:40 |
||
|
|
|
#2783 |
|
Przyczajenie
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
codziennie patrzę w niebo narysowane na twoich policzkach...
sny o spokojnej egzystencji. może mijasz mnie codziennie w drodze na przystanek, dotykasz ramieniem albo nieświadomie liczysz piegi na moim nosie... być w tym samym miejscu za piętnaście lat i powiedzieć sobie że nic się nie zmieniło. bezsens malowania paznokci na czerwono. jesteś jajkiem bez niespodzianki. czasem bolisz mnie nieistniejącym wspomnieniem... ktoś chciałby żeby cię w ogóle nie było... ma mleczną cerę i największe czekoladowe oczy w jakie dane mi było patrzeć. zwątpienie zyskało kolor nieba przed deszczem.
|
#2785 |
|
xoxo
|
Pocałowałam go delikatnie w policzek, a później przez ułamek sekundy pożałowałam swego czynu. Wiem, że oczekiwał więcej, ale ja mogłam dać mu aż tyle. Bo dla mnie ten całus był wszystkim. Był przekroczeniem granicy, która nas dzieliła..
Ja nie wiem ile jeszcze zaprzepaszczonych szans jest w stanie pomieścić moja dusza... Kiedy ludzie nauczyli się mówić, popełnili największy błąd w swojej ewolucji. Ona unikała jego wzroku,bo bała się, że zobaczy miłość w jej oczach i odejdzie, a On dlaczego unikał jej wzroku ? Moje życie to już nie ono samo.... to strzępki mnie... i mych wspomnień Bujna wyobraźnia pozwala obrócić życie w jedno wielkie marzenie. Przy Tobie przemarzło mi serce. Rozdarte raz, gdy pozszywasz, posklejasz nigdy nie bedzie takie samo. Czuję się jak suka...a jednak nadal to lubie Nawet w jego milczeniu były błędy językowe./ There were grammatical errors even in his silence. Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło./ Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość./ If you want to make God laugh, tell him about your plans. Wolę napis: "Wstęp wzbroniony", aniżeli: "Wyjścia nie ma"./ I prefer the sign: "No entry", to the one that says: "No exit".
|
#2786 |
|
Raczkowanie
|
Suve, Plotkaraaa, RealGirl89, agatee - podziwiam i okradam
![]() Wiem, że prośby nie są mile widziane, ale ja bardzo potrzębuję waszej pomocy. Chciałabym jakieś opisy o tym, że nie mam siły już dłużej czekać na niego... Że przez to czekanie, wszystko się sypie. Nawet nie wiecie jak bardzo będę wam wdzięczna ______________ Ale niech słowo "kocham" jeszcze raz usłyszę. Niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę... Watching stars, catching time. /obserwowaliśmy gwiazdy, łapaliśmy czas. Jeszcze ten jeden raz jesteś dla mnie jak narkotyk. Słuchać co Ty mówisz, wiedz, że tego potrzebuję. Wyczytać z Twoich oczu, scałować z Twoich ust. Cuz we belong together now. /Bo teraz należymy do siebie. Więc powiedz jej, by zawsze dbała o wszystko co kochałam... Pamiętasz jak błagałam,byś nigdy nie zabierał, wszystkiego co kochałam? Dotyk dłoni Twoich zniewala mnie. To tylko miłość, nie panikuj! Edytowane przez tegochcialam Czas edycji: 2009-06-03 o 12:51 |
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
tegochcialam. nie wiem czy o to chodzi.. nie miałam nigdy takiej sytuacji..
chcę cię z powrotem w moim życiu. jesteś wszystkim dla czego oddycham. wciąż jeszcze odrobina ciebie zmieszana z moimi wątpliwościami. niewiele zostało do kochania. twoje odejście zniszczyłoby mój świat. nie zabieraj mi tego. i tak bym chciała mieć cię już przy sobie i nie tęsknić już tak bardzo, jak do tej pory. cierpię na niedobór ciebie. brak mi sił. bo coraz mniej we mnie wiary. wiary w nas. ------------------------------------------ wiem, że nie chcesz jeszcze spać. wiem, że myślisz o tym co ja. chyba nadal nie jest mi za dobrze. tak, racja, użalam się nad sobą. świeciła miłość, wiało szczęście. a tego czego trzeba mi to ciebie. |
|
|
|
#2788 | |
|
Zadomowienie
|
taaaaaak....coś dla mnie
konfiskuję Cytat:
kilka tylko bo nie okreslilas sie dlaczego czekasz 1. Czekac...ile można?! 2. Mam już dośc czekania na 'niewiadomoco' 3. Wystarczy. Dłużej nie dam rady. 4. Nie myśl sobie, że na zawołanie przybiegnę... Za późno.. 5. "...i spojrzysz mi w oczy i powiesz: przepraszam, zrozumiałem za późno..." ________________ kotku,a może tak popodziwiałbyś ze mną zachody słońca.hmm? nienadchodzące zmiany. Ty wiesz co cieszy me chciwe oczy. limit ludzkich sił. skazani na siebie. hu.joza. ogłuszam sie.bezkutecznie. Teraz w tym pokoju nie można nawet oddychać Jak bardzo moje przygnębione serce może się zniżyć? Jeśli ktoś zapyta Powiem, że postanowiliśmy iść dalej osobno/ If anyone asks I'll tell them we both just moved on A kiedy jestem w jego ramionach Przyrzeka, że nie chce nikogo więcej
|
|
#2789 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki a jak będzie po angielsku opis
Daleko i tęskno | cierpię w Błońcu |
|
|
|
#2790 |
|
Rozeznanie
|
Tobie się chyba wydaje że masz na moje życie wpływ.
chociaż raz udaj że mnie rozumiesz bo z tym że we mnie nie wierzysz już dawno sie pogodziłam. I naprawdę myślę, że czasy Romea i Juli mamy już za sobą. Nie, nic sie nie stało. Zabrakło tylko zielonej herbaty i Ciebie na dobranoc. czuje się jak narkoman na odwyku i przysięgam, że niebawem znów się naćpam chwilami o smaku kokainy, a złoty strzał niech będzie początkiem nowego życia z wami. mogę pooddychać Tobą? Najchętniej zaryglowałabym wrota do przeszłości.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

Jak pogłuwkuje i coś wymyśle to napewno napiszę ;* ! 

:rolleyes :

A więc zrobiło mi się cieplutko i bardzo bardzo miło. ;** <33
podziwiam i kradnę. Powalasz opisami ostatnimi czasy.