![]() |
#271 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM
Cytat:
![]() wiesz co a moze nawet jak Ci sie w salonie nic nie spodobalo to poprzymierzaj rozne fasony zeby zobaczyc w jakim Ci do twarzy i jakiego powinnas szukac: syreny, kroju A itd.
![]() |
#272 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, które trzymały kciuki za moje udane zakupy sukni ![]() ![]() No to od początku, w piątek umówiłam się z kumpelą (teraz już świadkową - bo to też załatwiam za jednym zamachem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może ta kiecka jest nie w stylu tych dzisiejszych, ale ja to zawsze musze być oryginalna. Kiecka jest z innej bajki, ale się super w niej czułam, w ogóle jej na sobie nie czułam, leciutka i będzie welon i może diademik albo opaska z cyrkonii, to się jeszcze zobaczy ![]() A najlepsze jest to, że byłyśmy z kumpelątak zafascynowane i podekscytowane tym, że w końcu mam tą suknię, że i mi i jej nie przyszło do głowy zrobić zdjęcia ![]() Ale w sumie i tak tąco miałąm na sobie to będą wprowadzane przeróbki, inny dekolt, inne rękawki, dodane te "firanki" i w ogóle z innego materiału. Tak, że i tak ta suknia będzie inna. Pani krawcowa mnie pomierzyła wzdłuż i wszerz i pierwszą przymiarkę mam 5sierpnia. Wtedy będzie jakiś efekt z moimi poprawkami ![]() A no i jeszcze tą którą przymierzałam byłą z takiej ciężkiej żorżety i ładnie się układała, ale kolor jej wpadał jakby w srebrny. No i pani krawcowa zaproponowała, że mi ją uszyje z satyny, co nada trochę blasku i będzie śnieżnobiała. Trochę się z tym gryzę, bo w sumie nie wiem jak ta kiecka będzie wyglądać z tego materiału, poza tym satyna uwydatnia wszystko, ale może to będzie to, w końcu chciałam białą, a nie biało-srebrną, która by w pochmurny dzień wyglądała jak poszarzała - ten argument krawcowej przeważył ![]() Dla niecierpliwych jak ta moja kiecka może wyglądać, to załączam zdjęcie, ale wiadomo będzie trochę inna (bez trenu, zamiast tych świeciedełek pod biustem i w dekolcie to będzie koronka - taka gruba, inne rękawki, bo jakby obszyte w okolicach łokcia a dopiero potem puszczone, no i może inny dekolt) Ale kiecka będzie w takim stylu.
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
SSR suknia superowa
![]() ![]() jeszcze czekamy na nastepna PM, ktora szuka sukni ![]()
#274 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do kolczykow to pierwsze maja 11,5cm dlugosci czyli siegaja ramion prawie ![]() TZ mowi zebym moze u jubilera kupila ale nic nie widzialam; ech problemy panny mlodej ![]()
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny, mam sukienkę, a raczej sukienki i oczywiście zdecydować się nie mogę!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | ||
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Co do kolczyków to muszą być chyba max. 5 cm długości. Dłuższych chyba ta modelka nie ma a u niej super to wygląda. A włosy będziesz miała spięte czy nie? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
Wierz ja to się w obu fantastycznie czuje, dziś zadzwoniłam do salonu ,że w piątek podjadę i wybiorę jedna z tych dwóch i umowę spiszę,jadę z mamą oczywiście, ale zabieram jeszcze przyjaciółkę i teściowa, co 4 głowy to nie jedna , ale pozwalam im doradzać tylko między tymi dwoma
![]() Tak, ta pierwsza po lewej tez jest bardziej w moim stylu i w sumie to sama się dziwię ,że w ogóle przymierzyłam tę drugą , ale kiedy już to zrobiłam to padłam z wrażenia , ta modelka przy mnie to nieciekawie wygląda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
ania120kg, ja stawiam na 2
![]() ![]()
#280 |
Raczkowanie
|
Witam Was październikowe PM
![]() Nasz dzień to 3.10.2009 ![]() na razie mamy salę, fotografa, kamerzystę, kościół, kosmetyczka, fryzjer, jesteśmy po naukach. Jeszcze poradnia przed nami. Formalności papierkowe załatwiamy końcem czerwca a początkiem lipca. Nie zdążyłam przeczytać wszystkich str ale widzę, że niektóre z Was już sporo mają ![]() Obecnie szukamy zaproszeń i też oczekuję na listę gości od TŻ.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
ania a ja Ci nie doradze, bo obie mi sie podobaja i sama nie wiem ktora lepsza
![]() judith teraz sprawdzam o jakich kolczykach rozmawiacie i juz doradzam ![]() ![]() hej fretka, slubujemy w tym samym dniu ![]()
#282 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki za rady kochane ale ja nadal nie moge sie zdecydowac ech
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-02 o 20:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Obie ładne a Ty wybierz tą, którą Ci serce podpowiada. Ja już jak miałam wybrane tylko trzy, to poszłam ze świadkową a nie z mamą tym razem i całkiem inaczej patrzyłam na te kiecki. I tylko jedna była przeznaczona dla mnie, pozostałe też były ładne, ale brakowało im tego czegoś ![]() ![]() ![]() ania a co to za salon? Cytat:
![]() ![]() To pochwal się skąd dokładnie jesteś? I gdzie masz wesele? Oooo Ty masz już kosmetyczkęi fryzjera a ja jeszcze nie zdecydowałam:/ Garniturem się nie przejmuj, bo jeszcze dużo czasu, gorzej z Twoją suknią. Dlaczego tak późno chcesz zamawiać? Cytat:
![]() A Ty je chcesz z neta kupować czy gdzieś w realu u siebie? Bo wiesz to ładni wygląda wszystko na zdjęciach...
![]() |
#284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wesele mamy na podkarpaciu bo stamtąd pochodzę, będzie to nie w mieście, z którego pochodzę, ale w okolicach. Ślub i wesele mamy w Dębowcu ![]() kosmetyczkę już dawno rezerwowałam-w styczniu i do tych co chciałam były akurat 2 wolne ostatnie miejsca na 3go-czyli z mamą się załapałyśmy ![]() Suknię mniej więcej mam upatrzoną,a stąd tak bo końcem czerwca jedziemy z TŻem załatwiać formalności więc suknię wtedy też wybiorę. Byłam tam wcześniej i w sumie Pan mi powiedział, że końcem maja będą mieli suknie z kolekcji na 2010 rok, a że mamy tę uroczytość w październiku to powiedział, że spokojnie wybierać mogę w czerwcu bądź początkiem lipca. Czas realzacji to 6-8 tygodni więc spokojnie zdążę-bynajmniej jestem takiej myśli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny. Ja jestem na etapie szukania bielizny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Rozeznanie
|
dziewczynki z 3-go pazdziernika......... zostaly nam rowne 4 miesiace
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.Mogę się do was przyłączyć? Mój ślub jest 17.10.09.
Powiedzcie mi co ja mam zrobić jak się żle czuje w "sukience ślubnej" bo na taka typową suknie do ślubu to mnie nie stać i mam kupioną ala wieczorową tylko mi mama ją przerabia.Tyle sukien co ja przymierzyłam to w każdej jest coś nie tak. Głupie pytanie zadałam ale doradżcie mi proszę
16.04.08 jesteśmy razem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24.08.08 nasze zaręczyny ![]() ![]() ![]() 17.10.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
fakt, ale moze to kwestia zdjecia i modelki, chociaz z drugiej strony jezeli podnosi to powinni to wyeksponowac na zdjeciu Cytat:
![]() to ja dopytam bo nie zalapalam, nie stac cie na sukienke z salonu i masz wieczorowa, ktora mama przerabia i w niej sie zle czujesz? czy zle sie czujesz w slubnych ![]()
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
SSR bardzo fajna sukieneczka. Gratuluje wkońcu wyboru
![]() ania120kg obie mają cos w sobie, myśle ze którą nie wybierzesz bedziesz piękną PM. Musisz wybrac tą która ciebie zachwca i w której sie dobrze czujesz. Witam nowe PM Z nowości u mnie nic ciekawego obecnie cały czas mój pochłania praca mgr. Jedynie co ostanio udało mi sie to zamówic zaproszonka, będą za 2 tyg. A w ostateczności zdecydowałam sie na te: http://www.allegro.pl/item618936795_...uper_cena.html Ostatecznie lista nam sie zamkneła na 165 osobach. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
wogóle się w nich źle czuje
![]()
16.04.08 jesteśmy razem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24.08.08 nasze zaręczyny ![]() ![]() ![]() 17.10.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
no właśnie widzę,że biust idzie w dół bardzo :/ nie wiem co kupić
![]() ps. Dla TŻ coś innego się znajdzie :P bardziej sexi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
no i nie ukrywam że mnie nie stać na suknię z salonu ale i taką też przymierzałam i nic.....
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dlaczego zle sie czujesz, co jest nie tak masz swoje zdjecie w twojej sukni
![]() |
#294 |
Rozeznanie
|
witaj gabryna wsrod nas
![]() ![]() moze zle sie czujesz, bo to nie ta suknia, poprostu jesli chodzi o suknie slubna to ponoc trzeba poczuc, ze to ta na 100% (ja czulam na 99% wiec juz nie szukalam wiecej). glowa do gory, moze jak mama Ci Twoja poprzerabia to bedzie super ![]() emilia to moze jakas bardotke sobie kup - push up, zeby biust podniosla, bo hmm wydaje mi sie, ze ten gorset pod suknia troche splaszczy piersi?? nie wiem, bo ja bielizny jeszcze nie mam, wiec to tylko moje przypuszczenia
#295 |
Raczkowanie
|
nikt nie mowil ze na slub musisz miec suknie z salonu, najwazniejsze to abys czula sie pieknie w tym dniu
ale dlaczego zle sie czujesz, co jest nie tak masz swoje zdjecie w twojej sukni nie mam jeszcze bo jest w trakcie przerabiana. przymierzałam chyba ze 100 sukienek i w żadnej sie czuje dobrze na 100% a w tej co mam to tak na 55%
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
mam nadzieje, ze jak juz Twoja suknia bedzie przerobiona to sie do niej przekonasz i pokazesz nam fotki.
#297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() emilko - gorset jest ładny, ale nie wiem czy to przez modelkę, zdjęcie itp -wydaje m się , że on spałaszcza biust ![]() ![]() ![]() ![]() BEAMI - zaproszenia śliczne ![]() ![]() ![]() co do mgr ojj wiem doskonale co przeżywasz i do tego przygotowania do tego najpiękniejszego dnia ![]() Edytowane przez fretka82 Czas edycji: 2009-06-03 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Też tak myślę.W przyszłym tygodniu już będzie wykończona więc Wam pokaże
![]() ![]() |
![]() |
#299 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Spadm dziewczynki trzymajcie kciuki bo ide do promotora mam nadzieje ze zatwierdził mi prace i bede mogła sie juz uczyc tych nieszczesnych 101 pytan i robic prezentacje. A późiej mam tesy wewnetrzna na prawojazdy, bym mogła do jazd przystapic. a Jak narzaie to jestem spóźniona. Buziaki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no to spore wesle sie szykuje ![]() Powodzenia z pracą.... ja w sobote byłam na łowach obuwniczych i znalazłam piękne butki i chyba skusze sie na nie....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.