|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Baleyage + przedłużane włosy
Hej dziewczyny
![]() Otóż z okazji nadchodzących wakacji zapragnęłam rozjaśnić włosy . Chciała bym zrobić baleyage Lecz prócz tego bardzo chciała bym sobie również przedłużyć włosy (w domu) ![]() ![]() Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ![]() : ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Baleyage + przedłużane włosy
A moge spytać jakim sposobem bedziesz przedłużac włosy.?
Sama mam zamiar i nie wiem jaki sposób najlepszy. A napisałaś ze w domu, to samemu wyszłoby mnie kosztownie mniej.
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Myślę, że to nie jest najlepszy pomysł, ale wszystko zależy od tego jak włosy będą wystylizowane. Niektóre dziewczyny po doczepieniu włosów nie zwracają uwagi na to, by doczepiane pasma współgrały z ich własnymi włosami- nie raz wygląda to tragicznie.
Co do samego przedłużania- najlepszą metodą wydaje mi się metoda clip on ewentualnie ringi. Nie niszczą włosów i przy odpowiedniej stylizacji są niewidoczne
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli przedłużysz naturalnymi włosami, to nawet jeśli będzie różnica, to możesz je zafarbować na jednolity kolor, a później na całości zrobić balejaż. Przedłużanym włosom nic się nie stanie( wiem, bo robiłam znajomej), ale po zabiegach nałóż jakąś maskę, żeby je dobrze nawilżyć.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A może mogła byś mi podać jakąś dobrą maseczkę na włosy?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja stosuję placentę z kallosa
Nakładam na umyte włosy, zakładam czepek, podgrzewam suszarką, owijam głowę w ręcznik i siedzę z tym na głowie ok 30 min O kosmetykach tej firmy jest cały wątek, więc możesz sobie poczytać w wolnej chwili.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

. Chciała bym zrobić baleyage
Lecz prócz tego bardzo chciała bym sobie również przedłużyć włosy (w domu)