|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
dziekuje wszystkim za dobre słowa.
moj tez, a czasem nawet jakbycos tam skakało. Czesto tez sie wypina na swiat ![]()
#2492 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Boskie uczucie!!!!Uwielbiam gdy mnie laskocze...hmm....tzn raczej kopie bo czuje je coraz wyrazniej bo ja poczulam pierwsze ruchy 19-2o a jestem teraz koncowka 23tc. [quote=precious_81;1258880 0 Daj znać jakie są jakościowo. Jakoś boję się kupować przez internet niesprawdzonych firm, bo ostatnio w C&A zobaczyłam, że ich bodziaki są z takiej sztywnej nieprzyjemnej bawełny i zrezygnowałam z ich zakupu, a przez internet ciężko sprawdzić "miękkość" materiału ![]() [/quote] Jesli chodzi o fajne bodziaki to maja je w tesco : sa tescowe i tez z firmy cherokee i disney.Dla mnie sa rewelacyjne i cena super. Kupowalam jeszcze na allegro early days i tez fajana bawelenka. Cytat:
![]() Dziekuje wszytskim za gratulacje ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A juz cos wiesz o jego stanie zdrowia?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2496 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My jednak zdecydujemy się na samą gondolę, koleżanka mówiła, że już dowiadywała się i pomimo, że w sklepach wystawiają 3w1 to w niektórych można zamówić te same modele ale z samą gondolą. Także jak będę miała urlop to wybiorę się po sklepach i popytam o takie opcje. No tak mi się skojarzyło ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I pomyślec, że to ci sami autorzy co "W oczekiwaniu na dziecko" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja do lumpka nie zajeżdżałam, bo dłużej na plotkach w firmie posiedziałam, a chciałam w miarę szybko być w domu z małżem, który od dziś jest na urlopie ![]() Ale za to zajechałam do Biedronki i tam kupiłam 2 opakowania body po 3 szt - fotki poniżej - opakowanie 15,99, rozmiary od 58-84 są, ja kupiłam, na 68 i 74 cm ![]() A teraz biorę się za pisanie mgr, grr zostało mi jeszcze jakieś 15 stron ![]()
![]() |
#2499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale fajne i w dodatku tanie. A mają rozpięcie przy szyi, bo nie widzę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zadomowienie
|
Już mnie wkurza ta pogoda rano o 7.00 było słonce, później deszcz , teraz znowu słońce i wieje ja sie wykąpałam i już mi przeszła ochota na spacer, jak ja bym chciała żeby już było normalne lato
![]() Miss.hot ładne bodziaki, jak ja lubie te wszystkie malusie ubranka ![]() ![]()
#2501 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdzies Ty takie informacje wyczytala ![]() Jesli actimel pozbawia nas dobrych bakterii (znaczy dziala jak antybiotyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Albo znowu czegos nie zajarzylam ![]() ![]() MissHot bardzo ladne bodziaki ![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-06-03 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
broń boże.... to u starszych chłopców
![]() |
#2503 |
Raczkowanie
|
Witajcie mamuśki
![]() Właśnie słucham z maleństwem na you tube Mozarta ![]() ![]() Co do mycia siusiaczków, to moja teściowa (położna) gdy zapytalam czy powinno sie zsówać napletek, to odpowiedziala, że tak ![]() W piątek mialam egzamin z prawa jazdy i oczywiście niezdalam.. ![]() ![]() A w sobote jesli pamiętacie, wzięłam slub cywilny z moim ukochanym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2505 |
Wtajemniczenie
|
Anusia badź dobrej mysli, TZ mam nadzieje ze zostawili przezornie na obserwacji
![]() ![]() Ja88 ale z ciebie śliczna mamusia ![]() ![]() ![]() ![]() Justyska widze zawitałas do nas ponownie, trzymam cie za slowo i czekam na fotki obiecanych rózowych łowów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Tysiak7
![]() Mały brzuszek, a na wadze przybyło mi już 9 kg!! ![]() ![]() Czy któraś z was jest choć troszke bliska mojemu przytyciu do 21 tygodnia?? ehhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W każdym razie na pewno actimele są przereklamowane. Nie wierzę, żeby poza Polską inne jogurty niż actimele nie miały żywych kultur bakterii, bo nie byłyby jogurtami. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Nie rozumiem, dlaczego tak demonizujecie pielęgnację okolic intymnych u chłopców. Uważam, że to tak samo normalna czynność jak w przypadku dziewczynek. Co do napletka. Poczytajcie sobie to - bardzo ważne informacje - http://74.125.77.132/search?q=cache:...ient=firefox-a ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Qrcze, ale mnie brzdąc kopie. I to właściwie ciągle w tym samym miejscu - w okolicy lewej pachwiny udowej. Czy Wasze dzieciaczki też mają swoją ulubioną stronę do ćwiczeń? ![]()
![]() |
#2508 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratulacje z okazji ślubu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na wizycie w 21 tc miałam 4,5 na plusie ale jakoś wogóle nie czuję tego, że tyle przytyłam. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() gratulacje niebieskie i rozowe tym co juz znaja plec Cytat:
![]() tak to jest poza dzieckiem tzeba zwykle wychowac tez meza ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wlasnie sie zastanawialam: podnoszone plecki, fajnie, tylko w sumie po co??? z tego wiem gdy dziecko zaczyna siadac to sie je przenosi do spacerowki zeby nie wypadlo :/ wczesniej ma lezec plasko, a podobno gdy zaczyna siadac nie powinno miec podparcia pod plecami, wiec spacerowki tez na poczatku sie zbyt wysoko sie nie podnosi Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() podobni jestescie do siebie, ja i moje kochanie tez ![]() ![]() ![]() albo kiedys moj pyta sie jakis 2 chlopaczkow -,,jestesmy do siebie podobni? powiedzieli byscie ze jestesmy rodzenstwem? " -oni ,,no troche.." -moj ,,ale troche czyli ile?" -oni ,, no tak na 90%" ![]() moja przyjaciolka zawsze sie kazdego pyta do kogo jej dziecko podobne, do niej czy do ojca i do mnie mowi tak: ,, kurde, jak u was powiedziec do kogo podobne, jak wy wygladacie jak blizniaki ![]() ![]() no jak to do kogo? do nas ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- 9kg? gdzie Ty je masz? nie widac! ja przytylam 4... 21tydzien, a waga dzis znow pokazuje kreske przed54, czyli troszke mi spadlo ;( Edytowane przez Shine01 Czas edycji: 2009-06-03 o 14:24 |
|||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2511 | ||||||
Rozeznanie
|
Witam kochane dziewczynki po kilkudniowej przerwie. Oczywiście czytam Was regularnie, natomiast jakoś nie miałam nastroju się udzielać. Być może to przez tą cholerną pogodę
![]() ![]() Przede wszystkim gratuluję mamusiom zdrowych córeczek i synków ![]() Wspaniale czytać takie dobre informacje ! ![]() W poniedziałek byłam na wizycie u lekarza. Niestety przyplątała się do mnie jakaś infekcja i dostałam globulki dopochwowe (antybiotyk) i lek osłonowy provag (to jest to samo co lactovaginal tylko bierze się go doustnie). Mam nadzieję że szybko wyleczę się z tego paskudztwa.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jeśli chodzi o wózki to Tako jumper był moim faworytem od samego początku tylko dziewczyny pisały tu na forum że ma za małą gondolę i kółka. Mi się bardzo podoba ten kolorek: http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=290 Dlatego bardzo się cieszę że Pani w sklepie Ci go poleciła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A prawkiem jazdy się nie martw. Następnym razem się uda! ![]()
![]() |
#2512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2513 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za miłe wypowiedzi
![]() Ogólnie to brzuszka nie chciała chowac, a wręcz przeciwnie.. ogólnie w obcisłej bluzeczce wygląda na sporo większy ![]() Moje maleństwo zawsze jak mnie kopie to tylko po lewej stronie.. no w ostateczności przerzuca się na środeczek ![]() ![]() Ja wizyte mam w poniedzialek i dopiero na wizycie bede sie umawiac z ginkiem na usg połówkowe.. juz nie moge sie doczekac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Zakorzenienie
|
My na połówkowe idziemy 12 czerwca. Ma to być nagrane na płytkę. Nie mogę się już tego doczekać. No i w przyszłym tygodniu zaczniemy 6 miesiąc
![]()
#2515 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2516 |
Zadomowienie
|
ja88 ale śliczna z ciebie mamusia, a zdjęcia macie cudne. Życze Wam Wszystkiego Najlepszego
![]() Ja dzisiaj zaczełam 21 tydzień i mam 4 kg na plusie, ciesze się bo ja do szczupłych osób nie należałam ![]()
![]() ![]() Edytowane przez aniago25 Czas edycji: 2009-06-03 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że nie znajdziesz zastrzeżeń. To są w 100% polskie wózki, bez chińskich, a więc wadliwych elementów. Ja bardzo sceptycznie podeszłam do tego, co zaczęła mówić o wózkach sprzedawczyni, ale po jakimś czasie zaczęłam odkrywać, że ma rację. Nawet mój mąż bardzo szybko stwierdził, że to jest wózek, jakiego szukaliśmy.
#2518 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo ladne djecia, bardzo ladnie razem wygladacie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Rozeznanie
|
Aniago przez wszystkie tygodnie żyła w błogim przekonaniu, że przytyłam tylko kilogram ... cóż moja waga tak wskazywała, więc bez obaw poszłam na wazenie w 23 tygodniu ... a tak zamiast 62,5 kilo ... wyskoczyło 66
![]() ![]() ![]() Ja88 nie przejmuj się prawkiem, ja zdawałam 4 razy i wkońcu sie udało (ale to i tak dzięki temu, ze nie wytrzymalam i poklocilam sie z instruktorem ![]() ![]() Anusia trzymam kciuki za męża, pewnie lada moment będzie już z Tobą!!!! Wszystko będzie dobrze. Ja wstałam rano rano raniusieńko z zamiarem uczenia sie filozofii ... no i najpierw pojechalam na uczelnie zebrac ostatnie dokumenty na obserwacje, przy okazji dowiedzialam sie, ze praktyki mam odrobic teraz, bo w listopadzie bedzie za pozno (jak glupia przelecialam cale miasto szukajac jelenia, ktory przyjmie mnie w czerwcu na praktyki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dzis bylam w sklepie i sprawdzilam sklad vitalinea i nie ma zadnych zywych bakteri, co wiecej jest slodzony aspartanem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.