|
|
#2791 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Ej, mam pare pytań apropo dawnych marzeń, gdzie byłeś, gdy one legły w gruzach?
Dziękuję. Nauczyłeś mnie, że nie wolno ufać. A ustami uczyń mnie Swoją. Edytowane przez zabuus Czas edycji: 2009-06-03 o 13:44 |
|
|
|
#2792 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() czekać czy to to samo co tęsknić ? ja nie czekam po prostu lubię wyglądać przez okno to czekanie zabija mnie od środka moje życie się sypie a ja wciąż uparcie czekam ależ proszę bardzo ![]() __________________ Kiedyś pękło młode serce. Lecz dziś już wiem jak żyć. Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej./ Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. Uważaj, by się nie dostać pod czyjeś koło szczęścia. / Pass auf, dass du nicht unter das Glücksrad eines Anderen gerätst. Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd./ Welch triste Epoche, in der es leichter ist ein Atom zu zertrümmern als ein Vorurteil. Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. Weź mnie za rękę i zaprowadź tam, gdzie uwolnię się choć na chwilę od rzeczywistości
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
baby tell me I'm looking for...
ten syf trzyma mnie za serce .. widzę jak na jeziorze płnyniemy zakochani łódką. drugie serce bije gdzies tam .. ? pójdziemy tam gdzie będę mogła być zawsze przy Tobie.
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
RealGirl89
Znów mnie szokujesz... O tych czekaniach, zabrałam wszystkie dziękuję . Gdyby moje serce potrafiło mówić, pewnie wolałoby zachować milczenie. Na to, jak je potraktowałeś, brakuje nawet słów...
. ... A nadzieja UMARŁA ostatnia... . Odchodząc, wziąłeś ze sobą moje marzenia. To nic, nawet nie liczyłam, że kiedyś się ziszczą, gdy podczas naszych rzadkich wspólnych spacerów obserwowałeś opalone nastolatki, śliniłeś się na widok długich nóg i robiłeś maślane oczy do małolat, podczas, gdy ja zawsze marzyłam, abyś choć raz właśnie TAK spojrzał na mnie... . Wiesz, co jest najgorsze? że mimo tego bólu, ja wciąż cię kocham. . Moje ręce już wiedzą, czym grozi dalsze brnięcie w tę miłość... . Nie takiego Cię pokochałam... . Umarłabym, gdybyś nie odszedł.
|
#2795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję przez oczami mam odpływające życie.. bezlitosna ranię Cię mocniej. nigdy nie będę taka jak chcesz tego Ty. życiowej karuzeli czas się właśnie rozpoczął. bosa od początku do końca przebiegnę cały świat. jesteś miejscem mojego spokoju <3 mimo, że czas wymyka mi się z rąk czekam na Ciebie. w marzeniach jesteś jak nieskazitelne niebo. idealny. tak bardzo chciałabym Cię mieć tylko dla siebie. nie dzielić się. powiedz prawdę, czy jestem odpowiednia dla Ciebie? nie umiem Ci dać więcej niż moje serce. jesteś siłą mojego życia. tym sensem. zrozum to w końcu.. kiedy światło serca jest coraz niżej.. sądzę, że wiem kim jesteś dla mnie ![]() wspominam czasy i marzenia o których zapomnieliśmy.. pokaż mi swą duszę. na tle nieba Twoja twarz. i gdziekolwiek będę Ty będziesz tam ze mną. pokazałeś mi jak poczuć niebo. zawdzięczam Ci tak wiele.. byłeś tylko mój. leżę, bo przygniata mnie Twój smutek.. Plotkaraaa - okradłam ![]()
nie będzie grzechu, gdy prześpię się z tobą. Summer 2009 <3 Edytowane przez limitowana Czas edycji: 2009-06-03 o 14:18 |
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
może i dobrze, że nie pojawiałeś się przez kilka ostatnich dni, ponieważ byłam zajęta porządkowaniem swojego życia.
już wtedy, choć nawet nie można było nazwać tego, co odbywało się między nami, zaczęłam dostosowywać moje życie do jego planów. z pewnością nie wie, jak bardzo jego zachwyt życiem pomógł mi znaleźć nowy sens w moim. jeśli nawet Bóg nie jest mężczyzną, to musi o nich dużo wiedzieć. przecież to ich stworzył najpierw. ale wiem także, że po ich stworzeniu czuł się niespełniony. i w tym niespełnieniu stworzył kobietę. pojawiłeś się w moim życiu jak bajka. chcę tej bajce dopisać szczęśliwe zakończenie. chcę, byśmy je dopisali razem. |
|
|
|
#2797 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() <3 sheisunusual - kochanie okradaj bo ja tez uwielbiam Cie okradac ;*** ))---- O bólu nic nie powiesz. "Są takie noce, przyjacielu, kiedy świat się kończy. Świat odchodzi i zostawia nas z rozszerzonymi źrenicami i bezbronnie opuszczonymi rękoma." "odpocznijmy, połóżmy się... Zapomnijmy..." czy zostaną mi po Tobie blizny? -Powiedz mi czemu w twoim życiu jest tylko On? -Nie wiem. - Jest tylu facetów, a twoje życie ograniczyło się do niego, do tych głupich marzeń o nim. - Kocham go. - Ale czy nie zauważyłaś że on Ciebie nie? - tak. - Więc po co marzysz? - bo wtedy czuje ze moje życie ma jakikolwiek sens. bez myśli i wiary nie umiałabym żyć. Harmonia słów. tyle w sercu czułych miejsc zachciewajka. "Pamiętacie, kiedy byliście małymi dziećmi i wierzyliście w bajki, marzyliście o tym, jakie będzie wasze życie? Biała sukienka, książę z bajki, który zaniesie was do zamku na wzgórzu. Leżeliście w nocy w łóżku, zamykaliście oczy i całkowicie, niezaprzeczalnie w to wierzyliście. Święty Mikołaj, Zębowa Wróżka, książę z bajki - byli na wyciągnięcie ręki. Ostatecznie dorastacie. Pewnego dnia otwieracie oczy, a bajki znikają. Większość ludzi zamienia je na rzeczy i ludzi, którym mogą ufać, ale rzecz w tym, że trudno całkowicie zrezygnować z bajek, bo prawie każdy nadal chowa w sobie iskierkę nadziei, że któregoś dnia otworzy oczy i to wszystko stanie się prawdą. [...] Pod koniec dnia, wiara to zabawna rzecz. Pojawia się, kiedy tak naprawdę tego nie oczekujesz. To tak, jakbyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń. Zamek, cóż, może nie być zamkiem. I nie jest ważne "długo i szczęśliwie", ale "szczęśliwie" teraz. Raz na jakiś czas,człowiek cię zaskoczy, i raz na jakiś czas człowiek może nawet zaprzeć ci dech w piersiach." — Chirurdzy, Meredith |
||||||
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Pomieszczenia plastycznieją w porażającym tempie.
Musiałbym chyba napalić własnymi nerkami, bo poza materią trzewi nie posiadam zbyt wiele towarów mniej lub bardziej luksusowych, bez których nie wyobrażacie sobie szczęśliwej doczesności. Jest zimno niczym w psiarni na Syberii. Jestem mistrzem świata wagi ciężkiej w przyzwyczajaniu się. Wcale mnie nie dziwi to parszywe cielsko, które leży na barłogu i chrapie jak zakatarzona orkiestra górnicza. Chciałbym państwu szanownym przedstawić naszą miejską divę rynsztokową. Wstaję mechanicznie. Moje ciało nie jest moim ciałem, lecz chaotycznym, poplątanym zwojem kabelków, przełączników, śrubek i zapadek. Wetknijcie mi w dupę bateryjki! Albo podpalcie którykolwiek fragment mojej skóry, uniesie się woń świeżego plastiku. Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-03 o 15:00 |
|
|
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie te godziny, które spędzam z Tobą,
to pachnący ogród, delikatne światło poranka i fontanna, która śpiewa dla niego... Ty i tylko Ty sprawiasz, że żyję... Kto kocha bardziej, jest zawsze podległy i musi cierpieć. Człowiek jest jak wiatr, często sie zmienia Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień... Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości Nie istnieje miłość od pierwszego wejrzenia, od pierwszego wejrzenia może budzić się tylko pożądanie. Jeżeli ktoś nie kocha cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha cię on z całego serca i ponad życie gdybym tylko miała broń, byłbyś pierwszym kogo bym odwiedziła z nią Umrzyj, ale nie całuj bez miłości ! ... ktoś powinien był nas poinformować, że tylko nieliczni umierają z nadmiaru miłości. Za to z jej braku ginie wielu, co godzinę, w najdziwniejszych miejscac Do niczego nie przywiązuj się sercem tak mocno, by cię strata tej rzeczy uczyniła niepocieszonym Jaki dzień w moim zyciu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. Seks solą życia!! Ależ tak!! Tylko któż widział objadać się solą.
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
kizi mizi ;>
Czemu nie, wszystko niby jest dla ludzi, Jest ci źle, nikt nie ostrzegł, że możesz się pobrudzić. Wyyydłuuuż Dooobęęę, Wydłuż Dobę jakimś sposobem P. R. O. S. Z. E. C. I. E Bo nie chce nic juz , nie szukam tej miłości mimo że twoje kochanie ogląda się za mną przez ramię ; D nie jestem dziś w sosie - mam muchy w nosie jestem w kłopocie - jak śliwka w kompocie.. niepodoba się to wiesz nara Jedyne co mi możesz to łooh na kolana
|
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
fenk ju
![]() łzy w ilościach nieprzyzwoitych tak dawno nie płakałam ale mam prawo przecież bo autodestrukcja w obronie jakby przed nieuniknionym. wszystko się pier*oli. dlaczego z łaski swojej nikt mnie nie ostrzegł? i pewnie Ty już nawet nie wspominasz; ja wciąż usypiam z Tobą. myślami o Tobie przekraczam wszelkie granice przyzwoitości, o ile takie istnieją. zachwyt, okoliczności przestały być istotne. denerwuje mnie życie, które siedzi mi na kolanach, poleca brudne ulice, preferuje pepsi, mówiąc prosto, nie owijając w bawełnę - jestem wrażliwa. przeznaczenie, cholerne przeznaczenie, a noce są takie zimne. nie wiem czy mam coś dla stracenia, nie wiem czy ja w tym wszystkim jestem stracona, zagubiona, ale wiem, że jestem zakochana. kryzys mam z samą sobą.
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
miło mi, okradaj ile zechcesz (;
zabrali mi misia. kazali dorosnąć i kochać dojrzale . w świadomości że jestem jedną jedyną że nie ma drugiej takiej na świecie. waniliowe kadzidełka. twoje ego próżne i puste jak opakowanie po gumkach które zużyłeś na tanie dziwki klasy B . aniołowie skaczą na bungee chodzą w trampkach i kochają Nirvanę. popijam Cię z filiżanki z misiem, wgryzam w szyję na cześć tych kilku miesięcy.
|
#2803 |
|
BAN stały
|
sheisunusual - miłoo
<3_ nie liczyłam dziś nawet stuknięć obcasów czy ocierania podeszw o beton. sama byłam taką powierzchnią od spodu. ciorana, wleczona, stukana. istnieją pierd.olone zawody miłosne, zmarnowane nadzieje, żal, tęsknota. więc do cholery nie traktuj miłości jak świętość bez skazy. wybierzmy się razem do piekła. słyszałam już nieraz, że jestem zimną suką. tytuł ten noszę więc z dumą. życie to głupia kur.wa, której do śmiechu, gdy Ci się życie pieprzy. |
|
|
|
#2804 |
|
Raczkowanie
|
To jest gra, mówią że człowiek albo ma do niej smykałkę albo nie. Moja matka była mistrzynią, ja jestem trochę ofermowata.
W którymś momencie trzeba podjąć decyzje, granice nie chronią Cię przed innymi ludźmi, one odgradzają Cię od świata, życie jest pokręcone. Tacy już jesteśmy. Tak więc można zmarnować życie wytyczając granice, albo przeżyć życie przekraczając je. Ale są pewne granice, których przekraczanie jest zbyt niebezpieczne. Wiem jedno jeśli człowiek jest gotów zaryzykować widok z drugiej strony - zapiera dech w piersiach Słowo intymność oznacza oto moja dusza i serce, zmiel je, usmaż i zjedz. To coś czego pragniemy i czego się boimy. Trudno z nią żyć i trudno bez niej. Intymność powiązana jest z 3 R: rodziną, romantycznością i rówieśnikami. Są rzeczy od których nie można uciec i są inne o których nie chce się wiedzieć. Jesteśmy dorośli. Kiedy to się stało? Jak to zatrzymać? Dwieście lat temu, Beniamin Franklin wyjawił światu tajemnicę swojego sukcesu. Nigdy nie odkładaj do jutra, tego co możesz zrobić dzisiaj. Nie wiem czemu odkładamy sprawy na później, ale gdybym miała zgadywać, to powiedziałabym że to ma coś wspólnego z lękiem. Lękiem przed porażką, bólem, odrzuceniem. Czasem lękamy się tylko podjęcia decyzji, nie chcąc popełnić błędu, którego nie można naprawić. Tak naprawdę, wszystko, czego pragniemy, to po prostu jeszcze więcej, niż mamy. Ból. Musisz go pokonać, bo prawda jest taka, że nie da się go ominąć. A życie ciągle przysparza nowych. Prawda o prawdzie jest taka... że rani. Więc kłamiemy. Nie pamiętam kiedy się ostatni raz całowaliśmy, bo nikt nie wie, że ten właśnie pocałunek będzie ostatni. Człowiek myśli, że miłość będzie trwać wiecznie, ale tak nie jest. Zdarza się, że nawet najlepsi z nas mają kłopoty ze zobowiązaniem. Czasami zaskakują nas zobowiązania, od których chcielibyśmy się uwolnić. Związki są trudne, a czasem gotowi jesteśmy zobowiązać się do dziwnych rzeczy. Dlatego czasem musimy dostać bolesną nauczkę by wiązać się trochę ostrożniej
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
lovers2friends <3
większość dosłownie pasują do moich sytuacji -.- świetne są... _________________________ _________________ lubię moczyć nos w kubku kawy myśląc o tobie dzień i noc
dwubiegunowe uczuciowe stany poroniłam swój mózg, już o tobie nie myślę chwytam niebo chciałabym pożyczyć twoje ciało na wieczór albo na zawsze
|
#2806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_______________ Podbijasz z mega fochem, wiesz co...wypier^dalaj z powrotem Może nikt ci nie powiedział, że jest w twych łzach siła Wyłapuję zamiary i myśli z twojego wzroku Tak wiele do wspominania, a ty nie możesz znaleźć słów Moje serce bije bezsensownie szybko Nie mogę oddychać, nie mogę spać Jest na to lekarstwo? Im bardziej będziesz próbował Tym szybciej się pożegnamy
|
|
#2807 |
|
Raczkowanie
|
Suve - podpasowały wszystkie, właśnie o to chodziło
![]() RealGirl - dziękuję śliczne są <3Plotkaraaa - wybrałam jeden
Edytowane przez tegochcialam Czas edycji: 2009-06-03 o 15:33 |
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
niefajnie mi z tym, wiesz?
mój duży świat skromnie;<
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Ja, to ta co ma dosyć miłości.
Mała Czarna, Duży Blond. Od różowego świtu, przez biały dzień, czerwony wieczór do czarnej godziny. Kochają się przy migającej, zakurzonej żarówce. Zmarnowana herbata, kawa, cukier i sól o papierze toaletowym nie wspominając. Ona ma kocie oczy, zupełnie jak Ty. Pisać listy na lawendowej kartce, pachnącym długopisem. *** sheisunusual, Kissabble, agattee, lovers2friends, Marzeniatko, suve, powinnam, papergirl, bananowalaska, nastychick, JednaNaMilion, Tis, Little Ballerina, peculiarity, nydee, dontlookdown, Frizz, lillyblack, Plotkaraa, kamisha, , styrana, paajkaa, abunee, CukrowaPanna, nieliczylamwcalesie,
no nacieszyć się Wami nie mogę ;P I nie ma słów żeby określić jakieście cudne ;**
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
O wiele trudniej jest unikać ludzi, niż stawiać im czoło…
Robimy wszystko co możemy by odbudować zaufanie które straciliśmy. Są rany i zdrady tak głębokie i tak trwałe że nie mamy możliwości naprawienia ich. Wtedy nie pozostaje nam nic... tylko czekać. Pewnego razu... żyli długo i szczęśliwie. Historie, które opowiadamy są ze snów. Bajki się nie sprawdzają. (…) Rzeczywistość jest bardziej niepogodna... mroczna... straszna. Rzeczywistość jest dużo bardziej interesująca, niż życie długo i szczęśliwie Zabawne, że czasami słabo pamiętamy osoby, które wywarły na nas duże wrażenie Musimy stracić tych, których kochamy. Inaczej nie poznalibyśmy ich wartości. Możesz, jak pies wściekać się, że coś poszło źle. Zaklinać albo przeklinać los. Ale gdy koniec nadchodzi, po prostu odpuść. -Tu nie mozna palić. -Wiem, ale ja się nie zaciągam. ![]() I mnie kiedyś tak wielbiono... -A co pani poleca na pobudzenie zmysłów? -Taniec, nawet jeśli partner jest tylko znośny. Jeśli coś kochasz,to lubisz się tym otaczać. - Jeśli ci powiem, że cię kocham, czy coś się zmieni między nami? - Jeśli mi powiesz, czy jeśli ci uwierzę? - Klienci od lat zostawiają tu klucze. Zgłaszają się po nie po kilku dniach, czasami po kilku tygodniach. - A co przez większość czasu? - Przez większość czasu... leżą sobie w słoiku. - Po co je trzymasz? Powinieneś je wyrzucić. - Nie. Nie mógłbym. - Dlaczego? - Gdybym je wyrzucił, te drzwi zamknęłyby się na wieki. Czy to ja powinienem o tym decydować? Najwyraźniej z normalnością nam nie do twarzy.
|
#2811 |
|
Raczkowanie
|
odkurzyć wspomnienia.'
poprzez jasną zieleń traw.' tak jak wolno płyną sny.' life tastes great.' może to przeznaczenie zapisane w gwiazdach.? prośba.;] proszę o opisy, które mogę ustawić, gdy będę w piątek na komersie. ![]() z góry dziękuję.;** |
|
|
|
#2812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec nie musisz sie obawiac![]() sheisunusual miło mi skarbie <3 ja Twoja opisy także często podkradam _________________________ _____________ Płacz ucichnie sam Chcesz żebym była zazdrosna, dlatego to wszystko robisz, prawda? ...I just don't know what to do with myself... przegrana bitwa o szczęście.. |
|
|
|
|
#2813 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() Już dawno mnie tak nie urzekł opis. Miło mi ![]() miło ![]() ale nie rób off topów ![]() Cytat:
![]() ![]() _________________ `głupia szmata co różowymi szpilkami stuka Bawi mnie Wasz świat... Każdy facet to świnia. Jednak pod różnymi względami. Przeszłość to wpomnienia. Przyszłość to nadzieja. Teraz to My.
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-06-03 o 16:09 |
||
|
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
" i wiesz. ? mogłabym patrzeć na Ciebie godzinami. non stop.
lecz Ciebie to nie obchodzi. dla Ciebie ważni są kumple. i picie. i choć wiesz jak mi na Tobie zależy. próbujesz zapomnieć. ale ja nie umiem zapomnieć./ " ciachova - kradnee. pasuje do mojego beznadziejnego zwiasQ. x) kochanaa <3 ;-**" może do ideału nam kure.wsko daleko, ale dla mnie i tak będziesz tym jedynym, wymarzonym i wyśnionym " sheisunusual - boskaa <33 ;-* juuz Go mam na opisiee ^^ ![]() _________________________ __________ Aniele mój! Tak brzmiało imię me i magią słów zdobyłeś mnie... Spadająca gwiazda spełnia sny, w których główną rolę grasz Ty <3 w Siebie tak wpatrzeni...w Sobie zakochani...Sobą zaślepieni... Zbyt słodko i cukierkowo Pytam się, czy chcesz być moją dziewczyną? Potrafię sobie wyobrazić jak siedzisz w niebie ze skrętem i browarem Kolejna stała się twoim narkotykiem
|
#2815 | ||||
|
Rozeznanie
|
cieszę się że Ci sie podoba.
Cytat:
cudna TyCytat:
*zawodzi ktoś kto był od zawsze. *miałeś być moim autorytetem. no to mi pokazałeś... Cytat:
![]() <33! Cytat:
![]() kocham Cie i te Twoje opisiska ! _________________________ ___________________ Jesteś ze mną. i nawet chmury się do mnie uśmiechają. tak nierealnie cudownie jest. nie pozwól mi uwierzyć że odszedłeś. wróć zanim zauważę, że Cie nie ma. znasz ten stan kiedy nie pomaga nawet najsłodsze ptasie mleczko, kiedy chcesz słuchać tylko najsmutniejszych piosenek i leżeć patrząc w sufit.. ten stan niekochania znasz? najgorzej jest wieczorami gdy siadasz na łóżku i czujesz że tak na serio nie masz nic. i jeśli w którymkolwiek momencie swojego życia zechcesz wrócić, powiedz. rzucę wszystkie swoje sprawy i wstawię wode na herbatę. pęsetką wydłubuję sobie Ciebie z serca.
|
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
oj 5 stron do czytania :) <3
uwielbiam płakać, mam z tego niesamowitą radość cierpiałam jak dziecko,tęskniłam,płakała m teraz pozostały jedynie wspomnienia
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-06-03 o 16:41 |
|
|
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
tegochciałam - keine problem
![]() ____________ -Czy ty nie masz żadnych uczuc? -Mam.Gniew. a kysz z mojego serca. i coś typowego o większości dzisiejszych facetów (to tak,bo mi sie przypomniał): -Kochany,co mogłabym Ci dac żebyś mnie zapamiętał na długie lata? -Dupy,kochana. tyle na dziś.
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
hej : * szukam opisów o herbacie, wspólnych chwilach przy herbacie, coś w tym stylu. bardzo tego potrzebuję, mam nadzieję ze szybko coś wymyślicie. PROSZĘ !
swoje opisy dodam później. coś na poczekaniu : nie pragnę cię już, powietrza mi brak. sad, but true. no i jak moglabym zapomniec, ze czasem siadam w bujanym fotelu z wloczka i dziergam wnukom czapy na zime, a przy tym myslami bladze wsrod niedzielnych poludni kiedy to na kanale polsat emitowano zacny program disco relax ^^ mimo poglebiajacej sie osteoporozy, alscheimera i nieskuteczosci stucnej cenki zapietej na pasku corega pokminiam wciaz ten dziki bauns i kocie ruchy do utworow shazzy ^ bo chcę Cię na wyłączność. |
|
|
|
#2819 |
|
Raczkowanie
|
TwojaKokaina -
sheisunusual - dziękuję kochanie ;* I nawzajem! Kama - moje Ty słońce ;* Pomóc się postaram, ale wiesz, że u mnie to czasem niezbyt wychodzi! ![]() * Osłoniła serce szkłem, a ty przyniosłeś młotek. * Miłość nie wybiera. * Serce i mózg. Po raz kolejny były to dwie zupełnie różne rzeczy. * Krew napływa do policzków gdy śmiejesz się do mnie. * Ona myśli egoistycznie, chce mieć Cię tylko dla siebie. * Zakochanie przyszło niespodziewanie jak krew z nosa. * Pan poznaje panią. Pani poznaje pana. Głupieją. Żyją głupio i szczęśliwie. * Jesteś jak trzęsienie ziemi w Peru. * Glin ulega pasywacji - chroni się. Ja miałam chronić się przed tobą, jednak chyba nie umiem. Opisy; * - Miłość kojarzy się raczej z nieobecnością niż obecnością danej osoby, prawda? - Mówisz o tęsknocie? - A to nie to samo? * W ramionach lęku budzę się. * Szybsze bicie serca, nogi z waty, drżenie rąk, nerwowy śmiech, mylenie liter, stąpanie z nogi na nogę. * Tak bardzo chciałbym zostostać kumplem twym. * Kłamię ci prosto w twarz. * Nic nie jest w życiu pewne. Tyle wiem na pewno.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#2820 |
|
Przyczajenie
|
Jestem nowa
![]() Nie mogę uwierzyć,że straciłam Cię.. Czemu nie chciałeś wierzyć? Będę Cię wciąż kochała... Ps. Ktoś nauczy mnie cytować? ![]() ![]() To dla mnie za wielka filozofia.
Edytowane przez lovesomuch Czas edycji: 2009-06-03 o 17:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Znów mnie szokujesz... O tych czekaniach, zabrałam wszystkie

wystarczy Marzena 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
kochanaa <3 ;-**