Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-03, 13:52   #691
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Madziu my na pierwszej lekcji już od razu uczyliśmy sie kroków. i co każdą lekcje uczyliśmy sie 2 jakieś kroki nie wiem jak to nazwać 2 kombinacje kroków a na trzeciej lekcji zaczeliśmy układać choreografie jak już jakieś kroki umieliśmy
ciekawe czy u nas tez tak bedzie.
mamy juz ukąłd wybrany i pokazemy mu

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 13:54   #692
mallenstwo
Przyczajenie

Gosia MCH to ja
Miło mi
Głównie was czytam Nie nadążam z pisaniem niestety.

Pozdrawiam,
mallenstwo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 13:55   #693
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ciekawe czy u nas tez tak bedzie.
mamy juz ukąłd wybrany i pokazemy mu
Z pewnością tak będzie, wydaje mi się że nauka tańca wszędzie wygląda podobnie, czyli zaczynamy od kilki kroków podstawowych a z następnymi lekcjami dołączane są kolejne i wychodzi cały układ

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 13:59   #694
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
Z pewnością tak będzie, wydaje mi się że nauka tańca wszędzie wygląda podobnie, czyli zaczynamy od kilki kroków podstawowych a z następnymi lekcjami dołączane są kolejne i wychodzi cały układ
ojoj troche jest stresik, ale z drugiej strony sie juz doczekac nie moge. najgorzej, ze ten Pan jest tylko 2 tyg jeszcze i potem koniec wiec musmy wziąc lekcji do oporu u niego. bo potem tylk sami bedzemy cwiczyc

Stary 2009-06-03, 13:59   #695
ania20m
Wtajemniczenie

no właśnie u nas tak było najpierw podstawowy krok i obrót sie uczyliśmy a potem następne 2 kroki i teraz już mamy całą piosenke ułożoną tylko ćwiczyć

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 14:00   #696
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ale wiecie?? jakos nie widzę swojego TZ tanczącego walca wiedenskiego

Stary 2009-06-03, 14:16   #697
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
ale wiecie?? jakos nie widzę swojego TZ tanczącego walca wiedenskiego
Walc ma to do siebie, że trzeba go wyćwiczyć, żeby obroty płynnie wychodziły.
Na pewno dacie radę, mój TŻ na początku stwierdził że to jest jego najgorszy taniec i nie chce mieć z tym nic wspólnego. A jak zaczęliśmy chodzić po imprezkach i tańczyć to się rozkręcił - i proszę nasz pierwszy taniec to walc wiedeński

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 14:17   #698
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Walc ma to do siebie, że trzeba go wyćwiczyć, żeby obroty płynnie wychodziły.
Na pewno dacie radę, mój TŻ na początku stwierdził że to jest jego najgorszy taniec i nie chce mieć z tym nic wspólnego. A jak zaczęliśmy chodzić po imprezkach i tańczyć to się rozkręcił - i proszę nasz pierwszy taniec to walc wiedeński
mam nadzieje, ze ten facet i mojego TZ rokręci

Stary 2009-06-03, 14:48   #699
baja_86
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Gazetka nazywa się "Przyślij przepis" i wychodzi na każdy miesiąc
ale w opisie podmaśliłaś Tż Już w zeszłym m-cu czekałam na Twój przepis, bo myślałam, że w majowym masz być. Kupuję regularnie tę gazetkę, muszę i po tą czerwcową pójść

Cytat:
Dziewczyny myslciie, ze ksiądz mi da numery telefonów do tych par co mają slub razem ze mną?? bo chciałabym sie w sprawie dekoracji koscioła z nimi umówic. wy umawiacie sie?? czy same sobie organizujecie dekorację??
ja akurat znałam tę dziewczynę więc nie potrzebowałam do niej namiarów, przez wspólną znajomą zaproponowałam jej dzielenie dekoracji na pół, po jakimś czasie sama się u mnie zjawiła i obgadałyśmy szczegóły.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak organizujecie odbiór kwiatów z kwiaciarni w dniu ślubu??? Kto będzie jechał po Wasz bukiet i zawoził go TŻ? Czy zlecacie to kierowcy autka, które będzie dekorowane w tej kwiaciarni?
nie wiem własnie, może sam Tż pojedzie, albo brata wyśle, zobaczymy jeszcze

Cytat:
aha macie jakies pomysły na dekoracje domu?? czy nie dekorujecie??
jeśli już to tylko drzwi wyjściowe jakimś materiałem ozdobie i kwiatkami, to wszystko.

Cytat:

Rozmawiałam z TZ włąsnie. juz sie psychicznie nastawił i dzis na 18 jedziemy na msze i do spowiedzi wiec prosze o trzymanie kciuków aby ksiadz był spoko. i aby sie nie pytał ile to lat nie bylam u spowiedzi, bo chyba padnę jk bede mu musiała powiedziec ze 7 lat.mam nadzieje, ze słowo: dawno mu wystarczy

przesłalam TZ sciąge jak sie spowiedac, sama juz ustaliłam jakie grzechy powiem: a mam zamiar powiedziec i o wspólnym mieskzaniu i o tabletkach anty i o współzyciu wiec bedzie czad
Cytat:
my dostalismy kartkę jakie domukenty są potrzebne i między inym jest swiadectwo z ukenczenia liceum. TZ nie moze go znaleźć, ale najlepsze, ze miał na nim z religii 2
powidzenia na spowiedzi

Cytat:
hej dziewczyny, widzę ze przygotowania pełną parą!!!!
Trochę nadrobiłam waszego pisania, ale nie potrafię się jakoś wkręcić w wątek. Wczoraj byłam u ginekologa okazało się że mam jakąś torbiel. W piątek mam badania na poziom prolaktyny.
Przeczytałam już wszystko na ten temat niby nic poważnego... a ja się trochę martwię.

Widzę link do PM2009, więc dołączam się
będzie dobrze, spróbuj się nie martwić na zapas

Cytat:
Dziewczyny jak chcecie by wyglądał wasz panienski??
wczoraj była u mnie kumpela, która organizuje dla mnie wieczór. Wspólnie doszłyśmy do wniosku, że najlepiej będzie żeby ta impreza odbyła się u niej w domu. Powiedziała, że kupi dla każdej dziewczyny opaskę z peniskami, dla mnie taką samą ale z welonem, do tego peniskowe słomki oszalała.
Przygrywac nam będzie muzyka z lat 80 i 90. zaproponowałam byśmy przebrały się adekwatnie do tych czasów. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Na tą chwile ma być nas 5, stara paczka z czasów liceum.
Faceta do rozbierania nie będzie
Nie moge sie doczekać tego spotkania.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja chodze cały czas na leżące, ale na stojącym normalnie opala nogi, bo moje kuzynki chodzą tylko, że nogi zawsze się wolniej opalają nie wiem czemu. U nas na stojącym są mocniejsze lampy i teraz te 2 razy jeszcze pójde na to stojące Jestem już po próbnej fryzurce i potem wkleje zdjęcia tym razem jestem zadowolona i wszystkim się podoba.
wklej koniecznie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 15:29   #700
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Madzia__ Pokaż wiadomość
Ja kupowalam balon gotowy, czyli w srodku byly juz nadmuchane baloniki, nadmuchalismy ten duzy podlaczylismy zapalnik i na drugim koncu trzebabylo podczas tanca nalozy baterie 12 v i wtedy mial wybuchnac, a nie wybychnal, nie wiem jaka jest tego przyczyna, podjezewamy ze dali nam kabel niesparwny, ale tatus odpowiednio zaaregowal i przebil w koncowce.

Madziu ja widze że Ty jesteś z katowic, czy Ty koleżance - sasiadce mogłabyś powiedziec czy korzystałaś (i gdzie) z fryzjera i makijażytski? nie moge nikogo znaleść z naszych okolic.

a tak na marginesie to Gratuluję i Wszystkiego Najlepszego!

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
jak poprosiłam mojego ksiedza o namiary na pozostałe pary zeby cos z dekoracja zadziałac to mi powiedział ze on nie moze bo jest ochrona danych i mam sobie szukac sama kto to jest na własną reke
i mu powiedziała ze jak on sobie to wyobraza jak mi pierwsza para ustroi na ten przykład koscół na rozowo i wyjdzie za 5 trzynasta a ja wchodze o 13 to kiedy maja mi to florystki zrobić ? powiedział ze to nie jego problem.... i jak chce ustroic to mam sama cos wykombinowac
dół gigant normalnie

zostaw księdzu swój numer telefonu ze zgodą na podawanie go innym parom

my niestety mamy zakaz dekorowania Kościoła .... wrrrrr.... i zakaz zapraszanie innego niż jest organiste... wrrrrrr .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 15:57   #701
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

oh no własnie powiedział ze nikomu nie bedzie przekazywał mojego numeru bo to nei jego sprawa, a nam śpiewac będzie brat Tż bo jest śpiewakiem w mazowszu i ma przecudny głos siostra organistka az sie ucieszyła ze bedzie miała taką okazję zaśpiewać z nim

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 17:06   #702
groszek80
Raczkowanie

Cześć Kobietki!! Chwilę mnie nie było i mam kilka stron do nadrobienia. Mam wreszcie komputer tylko dla siebie (przez jakąś chwilę ) dzisiaj znowu jedziemy z zaproszeniami. I tak do niedzieli
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 17:09   #703
Rybulka
Zakorzenienie

Witam, czuję się jakoś wyalienowana, bo juz mało kto mnie zauważa

Cytat:
(...)
To co dzisiaj przeżyłam w tym szpitalu, to totalna trauma. Już na izbie przyjęć wyniknął problem, bo miałam wypełnić oświadczenie o tym, że byłam szczepiona na zółtaczkę o czym poinformowana nie zostałam. STanęło na tym, ze wejdę tylko na kolposkopię i w związku z brakiem szczepienie nie ryzykuję i nie zgadzam się na ewentualny wycinek. Miałam wejść na 10 min, co się okazało ulokowali mnie normalnie w sali na łóżku (tylko tak w ciuchach bez przebierania)...10 min zmieniło się w 5 godz. Na szczęście mama z moim TŻ weszli do mnie i było mi raźniej. Po 5 godz czekania wreszcie mnie wzięli na ta powtórną kolposkopię...i narazie kazali mi zapomnieć o wszystkim, nacieszyć się ślubem, podróżą poślubną i na wycinek nie wezmą. Co prawda nie jest wszystko OK - powiedzieli, ze jestem dziwnym przypadkiem niby nic a jednak...Za jakies 3 m-ce mam iść jednak na ten wycienek - a raczej powiedziała, ze to taki uszczypek i nawet bez narkozy i zaleciła usuniecie tego wszystkiego metodą LEEP - trochę mnie to przeraża, bo to jest taka trochę straszna metoda i boję się komplikacji. Echhhhh...jestem nadal załamana...
Tos miała przeżycia... Ale dobrze Ci powiedzieli: ciesz sie ślubem teraz

Ja juz w poniedziałek ide do szpitala, ale będę tam leżała przez kilka dni...
Co do szczepionki, to mnie też nikt ze szpitala nie powiedział o szczepieniu. Przez przypadek się dowiedziałam- od mojej kierowniczki w pracy. Dlatego robie szczepienie w trybie przyspieszonym- właśnie jutro idę po trzecią dawkę . Będzie jeszcze czwarta ale to dokładnie po roku od przyjęcia pierwszej Każda to w mojej przychodni wydatek rzędu 41 złotych.

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
(...)
aaaa to juz tylko 2 dni mi zostały... pogode zapowiadaja okropna
jeszcze musze troche spraw zalatwic a nie wiem kiedy
masakra jakas z tym wszystkim
Trzymam kciuki za piękną pogodę i za to, żebys spokojnie wszystko zdązyła pozałatwiać

Cytat:
Powiem Wam ciekawa sytuację...napisałam do koleżanki, którą zapraszałam na wesele, czy potwierdza przybycie i w jakiej "ilości" mam ją liczyć, bo ostatnio niemiała faceta. A ona mi odpisała, ze będą w trójkę !!! i ma zamiar przyjść z bratem i jego narzeczoną...Zamurowało mnie ...ludzie to mają pomysły...musze teraz jej napisać maila wyjaśniającego, ze w dzisiejszych czasach rachunek ekonomiczny musi się zgadzac i do jej osoby były przypisane tylko dwa miejsca...
O czymś takim jeszcze nie słyszałam... Trzeba byc naprawdę niepoważnym, żeby wpaść na taki pomysł...

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
ale przynajmniej czujesz się przy nim jak mała kobietka to Ty ważysz 50 kg??????????????????????? ło matko!!!!
Ja 47 kg

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
(...)
Soll, zeskanowałam specjalnie dla Ciebie trochę niewyraźne, bo musiałam zmniejszać i zmniejszać do wymaganych rozmiarów
Wow! Nie wiedziałam o Twoim przepisie! Super! Też musze to kupić Byle nakładu nie braknie
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 17:17   #704
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 17:18   #705
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam ciekawa sytuację...napisałam do koleżanki, którą zapraszałam na wesele, czy potwierdza przybycie i w jakiej "ilości" mam ją liczyć, bo ostatnio niemiała faceta. A ona mi odpisała, ze będą w trójkę !!! i ma zamiar przyjść z bratem i jego narzeczoną...Zamurowało mnie ...ludzie to mają pomysły...musze teraz jej napisać maila wyjaśniającego, ze w dzisiejszych czasach rachunek ekonomiczny musi się zgadzac i do jej osoby były przypisane tylko dwa miejsca...
heheh porazka jakas ...
moglas jej napisac zeby jej napisac zeby jeszcze rodzicow ze soba zabarala pomyslowosc ludzka nie zna granic

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
jak poprosiłam mojego ksiedza o namiary na pozostałe pary zeby cos z dekoracja zadziałac to mi powiedział ze on nie moze bo jest ochrona danych i mam sobie szukac sama kto to jest na własną reke
i mu powiedziała ze jak on sobie to wyobraza jak mi pierwsza para ustroi na ten przykład koscół na rozowo i wyjdzie za 5 trzynasta a ja wchodze o 13 to kiedy maja mi to florystki zrobić ? powiedział ze to nie jego problem.... i jak chce ustroic to mam sama cos wykombinowac
dół gigant normalnie
wlasnie ja mam ten sam problem
nasz slub jest o 15 a jakas para ma o 14 ... i ciekawe kiedy ja zdarze swoja dekoracje zalozyc ... jesli tamta para nie zgodzi sie zeby placic na polowe

Cytat:
Dziewczyny jak chcecie by wyglądał wasz panienski??
mi kolezanki zapowiedzialy ze zamowia mi striptizera
ale ja szczerze powiedziwawszy nie chce
panienski mial byc 27 czerwca ... ale chyba wkoncu nie bedzie bo 28 lecimy do Polski ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 17:22   #706
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Chyba za rzadko tu bywamy
Masz rację, tytuł jakby pod czekając na ślub Ale nie martw się, mężatek ciągle przybywa, więc za niedługo zaczniemy sie buntować, że jednak tytuł PM 2009 był najlepszy bo obejmował nas wszystkie
Stary 2009-06-03, 17:27   #707
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Chyba za rzadko tu bywamy
Masz rację, tytuł jakby pod czekając na ślub Ale nie martw się, mężatek ciągle przybywa, więc za niedługo zaczniemy sie buntować, że jednak tytuł PM 2009 był najlepszy bo obejmował nas wszystkie
czasami też mam takie wrażenie, ale może rzeczywiście za rzadko tu bywam, w sumie niewiele mam czasu na siedzenie przy kompie i trochę ciężko jest mi się tutaj z kimś zaprzyjaźnić, czy nawet wszystkim odpisać. Nie zawsze nadążam przeczytać wszystkich wpisów, ale się staram
Stary 2009-06-03, 17:30   #708
anjadka
Raczkowanie

Hej dziewczyny, jak mija dzień? U mnie troche stresu związanego ze studiami, i tak ogólnie ciężko...

Właśnie mi się w piekarniku strucla robi... na poprawienie nastroju.
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 17:36   #709
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
czasami też mam takie wrażenie, ale może rzeczywiście za rzadko tu bywam, w sumie niewiele mam czasu na siedzenie przy kompie i trochę ciężko jest mi się tutaj z kimś zaprzyjaźnić, czy nawet wszystkim odpisać. Nie zawsze nadążam przeczytać wszystkich wpisów, ale się staram
Tylko, że my z Rosette jesteśmy na wątku praktycznie od początku i ciężko nam się do tego przyzwyczaić

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, jak mija dzień? U mnie troche stresu związanego ze studiami, i tak ogólnie ciężko...

Właśnie mi się w piekarniku strucla robi... na poprawienie nastroju.
Ja siedzę w pracy, ale mam czas na pisanie, bo jestem dziś w zastępstwie w Wypożyczalni dla Dzieci, a czytalnictwo wśród nich jest niziutkie
Szczęściara z ta struclą tez bym cos pyszniutkiego zjadła... Np. zapiekankę z makaronu...
Stary 2009-06-03, 17:37   #710
nenur
Raczkowanie

GG do nenur

Boze dziewczyny jeszcze tylko 3 dniwszystko chyba zalatwione pokupowane takze teraz tylko czekac...jutro jedziemy sprzatac sale bo ma dekoratorka wchodzic jutro to dobrze by bylo gdyby miala juz gotowe i wysprzatane... a powiedzcie mi czy wypozyczac jakas narzutke??bolerko niby mam ale takie jakby go nie bylo a jak by byla taka pogoda jak teraz to chyba przemarzne..naj bardziej sie boje deszczu...

Bartłomiej - 16.02.2011r.

nenur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 17:41   #711
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
Ja siedzę w pracy, ale mamczas na pisanie, bo jestem dziś w zastępstwie w Wypożyczalni dla Dzieci, a czytalnictwo wśród nich jest niziutkie
Szczęściara z ta struclą tez bym cos pyszniutkiego zjadła... Np. zapiekankę z makaronu...

E to taka oszukana strucla bo mrozona i tylko sie piecze
Ale musze cos pysznego zjesc bo inaczej sie potne z nieszczęśliwości

A ja bym coś poczytała... pamiętam jak byłam dzieckiem to miałam chyba wszytsko z biblioteki dla dzieci przeczytane tak lubiłam czytać, a teraz tylko literatura "fachowa", i nie ma czasu na ksiazki moze w wakacje uda się nadrobić.

Złotko, gdzie Ty w Krakowie robiłaś to oczyszczanie kawitacyjne? I ile kosztowało... bo bym się wybrała.

nenur
, to nie dostaniecie już wysprzątanej sali? zazdroszczę Ci że już jesteś przed... za 3 dni będziesz już szczęśliwą żonka.

Kasiaher, wysłałam ci zaporszenie na n-k... innych dziewczyn nie potrafie zlokalizować

Edytowane przez anjadka
Czas edycji: 2009-06-03 o 17:43
Stary 2009-06-03, 17:41   #712
Rybulka
Zakorzenienie

nenur, pogoda nie za dobra, ja bym chyba cos wypożyczyła, bo strrraszny ze mnie zmarzluch... A jak się stresuję, to mi jeszcze zimniej

Anjadko, ja sama się dziwię, że tak mało dzieci czyta, bo ja też zawsze lubiłam
Mnie na parapecie piętrzy sie stos książek kupionych i nieprzeczytanych jeszcze, a drugi wypożyczony z mojej biblioteki Siostra się smieje, że mi juz nawet światło słoneczne przez okno nie wpada
Co do strucli, to przynajmniej cos zjesz, ja tu jeszcze do 19.00 siedzę, a potem zaraz na kurs tańca... Popijam za to Pepsi

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-06-03 o 17:44
Stary 2009-06-03, 17:46   #713
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
E to taka oszukana strucla bo mrozona i tylko sie piecze
Ale musze cos pysznego zjesc bo inaczej sie potne z nieszczęśliwości

A ja bym coś poczytała... pamiętam jak byłam dzieckiem to miałam chyba wszytsko z biblioteki dla dzieci przeczytane tak lubiłam czytać, a teraz tylko literatura "fachowa", i nie ma czasu na ksiazki moze w wakacje uda się nadrobić.

Złotko, gdzie Ty w Krakowie robiłaś to oczyszczanie kawitacyjne? I ile kosztowało... bo bym się wybrała.

nenur
, to nie dostaniecie już wysprzątanej sali? zazdroszczę Ci że już jesteś przed... za 3 dni będziesz już szczęśliwą żonka.

Kasiaher, wysłałam ci zaporszenie na n-k... innych dziewczyn nie potrafie zlokalizować

Ja chętnie bym zaproszenie wysłała, ale nie wiem, jak Was zlokalizować... I czy ktoś chciałby się tak ujawnić ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 17:48   #714
anjadka
Raczkowanie

groszek, ja jestem Anna Dz. http://nasza-klasa.pl/school/85532/120
Stary 2009-06-03, 17:50   #715
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Ja chętnie bym zaproszenie wysłała, ale nie wiem, jak Was zlokalizować... I czy ktoś chciałby się tak ujawnić ...
tutaj jest link do naszej klasy PM 2009

http://nasza-klasa.pl/school/85532/120

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-06-03, 17:51   #716
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dzein doberki

U nas po stokroc gonitwa Zostały 3 DNI!!!

Wczoraj bylismy u kamerzysty i chlopaka z zespolu - ale z niego gadula juz myslalam, ze bedziemy tam nocowac bylismy tez u tz cioci, bo ma nam zalatwic poduszke na obraczki i jej syn mial je niesc z corcia naszych znajomych, ale tan maly ma tez siostre, ktora w zeszlym roku niosla obraczki gdzies w rodzine i bylo jej strasznie przykro, ze jej brat bedzie je niosl z kims innym wiec postanowilismy, ze spoko oni beda nisc obraczki, ze mala sie nie smucila, a maly tez bedzie smielszy, bo nie bedzie szedl z kims obcym tylko pojawil sie problem, co z ta corka znajomych zeby teraz ona nam nie wyla wiec ta druga mala bedzie szla przed nimi z moja chrzesnica i mamy caly orszak dobrze ze nie ma wiecej dzieci
Ale fajnieU nas bedzie dwojkaA jak to zaplanowaliscie?Oni beda trzymac te obraczki caly czas czy oddadza dopiero wam ?Bo wlasnie sie zastaniawiam.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 17:54   #717
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
groszek, ja jestem Anna Dz. http://nasza-klasa.pl/school/85532/120
zaproszenie wysłałam dziękuję

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
tutaj jest link do naszej klasy PM 2009

http://nasza-klasa.pl/school/85532/120
dziękuję za linka . Muszę już lecieć z kolejnymi zaproszeniami. Jak nie wrócę za późno to zajrzę do Was. Miłego popołudnia!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 17:57   #718
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
ale przynajmniej czujesz się przy nim jak mała kobietka to Ty ważysz 50 kg??????????????????????? ło matko!!!!
A ja ważę 47 kgale jestem niska

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 18:00   #719
Rybulka
Zakorzenienie

Ale nas tam duzo jest na n-k Wszystkich niestety nie kojarzę...

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Atomufko, to ważymy tyle samo
Stary 2009-06-03, 18:01   #720
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nas tam duzo jest na n-k Wszystkich niestety nie kojarzę...

no jest nas sporo
ale nie martw sie ja rowniez nie kojarze wiekszosci

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości