|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
|
|
|
|
#4112 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Może coś zdziałam
|
||
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Lipczaka ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- papa lalki idę |
|
|
|
#4114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaszalałam, kupiłam sobie błyszczyk za 4 zł. Stwierdziłam, że mam ich już trochę, a taki mały to tam.. foto: https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=18817 |
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej mozesz go zjadac bez wyrzutow sumienia ![]() A ja jestem po grillu Jeszcze moge sie ruszac ...Ide sobie zrobic Guaranowa Bananowke
|
|
|
|
|
#4116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
dobrze Ci
|
||
|
|
|
#4117 |
|
Kici kici miau miau
|
ciao
![]() ja mam prasowane meteorki i uwazam ze sa fajne Beige Chic byly za cieple - w wersji kulkowej fajne byly Mythic ![]() ide zaraz do frycka
|
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jadlam nigdy mintaja wedzonego Cytat:
Ale marzylam, zeby je posiadac ![]() Frycek - cos nowego czy tylko podciecie? ![]() Cytat:
Zdradzic mineraly? Wiecie , co zrobilam
|
|||
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde ja mam usprawiedliwienie, okres sie zbliża i tak mi sie chce ![]() mintaj nie dobry, bo bardzo rybi a ja nie lubie ryb i słony a ja prawe wcale nie solę, blee (brakuje emota co wkłada palec do buzi) Minerały chce zdradzić bo mi sie nudzą, tylko dlatego ![]() biedna bananówka
|
|
|
|
|
#4121 | |||
|
Konto usunięte
|
wrócilam właśnie od sadysty
mam pół facjaty znieczulone, ale na własne życzenie- powiedziałam ze nie dam sie dotknąć dopóki nic nie będę czuła...więc dołożył znieczulenia i teraz nic nie będę czuła ładne pare godzin![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale pomysł nie jest głupi.... ślicznoty!!!!!!!o bidulek Cytat:
![]() poka kłaczki jak wrócisz!!!!!!! |
|||
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie malo wyglada, ale objetosciowo duzo ![]() Ja kocham sol, a to bardzo niedobrze I jeszcze cos strasznego - przyprawe do zup Maggi Polewam nia nawet pierogi ....Prawde mowiac, tez mam ochote na jakas nowinke podkladowa Siedze z papaja. Bananowka miala rodzenstwo
|
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12596809]wrócilam właśnie od sadysty
mam pół facjaty znieczulone, ale na własne życzenie- powiedziałam ze nie dam sie dotknąć dopóki nic nie będę czuła...więc dołożył znieczulenia i teraz nic nie będę czuła ładne pare godzin![]() ślicznoty!!!!!!!myślę że każda z nas włada biegle fancuskim..... ![]() [/quote] biedactwo dziękuję TY zboczuchu o czym Ty tu piszesz ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]() nie gadaj z tą maggi, bleeeeeeeeeeeeehhhh to musi być okropne moja rodzinka ma przerane ale ja robie jedzenie niedosolone, bo jest tak: mmm ale dobre, ale może być mało słone dla nich, dobra dosolę, hmmm może jeszcze troszkę... a potem słyszę: nooo dooooobre, ale mało słone![]() czego sie boisz |
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12596809]wrócilam właśnie od sadysty
mam pół facjaty znieczulone, ale na własne życzenie- powiedziałam ze nie dam sie dotknąć dopóki nic nie będę czuła...więc dołożył znieczulenia i teraz nic nie będę czuła ładne pare godzin![]() myślę że każda z nas włada biegle fancuskim..... ![]() [/QUOTE] ![]() Kocham znieczulenia ) Okazalo sie , ze zjadlam kawalek swej paszczy Duzo krwi i bolalo potem . Uwazaj! ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Boje sie, ze nie wiem .... Ze moja skora sie przyzwyczaila do zdrowych mineralow i bedzie kuku . Teraz uzywam EDM, a przedtem Hydro Liquid Shiseido. Mam jeszcze jeden nieotwarty wklad i mnie kusi
|
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam @
Czuje się jak kupa, leże i pase się czekoladkami
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fajny jest ten shiseido? masz w kompakcie?może ja sie na niego skuszę bo akurat czytałam na kwc o nim---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- pyszności
|
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy kupiłaś i nie podpasił?A co to te kardynałki ![]() Ja mam dużą torebke m&m's i 3 paczki chrupek: serowe, ketchupowe i orzechowe
|
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj TZ umie sie tak najesc, ze pozniej przez sto godzin nie jest glodny.Ja nie moge sie ruszac, a 2h pozniej znowu bym cos zjadla. To niepraktyczne na wycieczkach Kardynalki ![]() Szisejdziaka mam w kompakcie ![]() Zuzylam jedno opakowanie i starczyl na dluzej niz myslalam. Bo przewaznie takie kompaktowce mokre nie sa dlugodystansowe. Chyba byl fajny, skoro kupilam drugie opakowanie, ale nie wiem czy mineraly nie lepsze. Bardziej naturalny efekt daja ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- To brzmi jak zaproszenie! |
|
|
|
|
#4129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedz ja zaraz tez cos wciągnę revlona nie kupiłam wtedy, nie wiem czemu... Cytat:
![]() a jaki bym musiała miec kolorek?
Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2009-06-03 o 18:33 |
||
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No akurat u mnie minerały daja efekt zombie+Frankenstein Bleeee
|
|
|
|
|
#4131 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam je ale nie wiedzialam że tak się nazywają![]() 2. Mnie sie już kończy a kasy zero, ciekawe co będę na twarz nakładać ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12597727] ![]() Za daleko mieszkasz
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem zoltkiem i dla mnie sa kolory z O - jasny, ale nie trupi to 020 , na lato 040. Sa jeszcze literki I i B - jedna z nich jest dla rozowiakow, ale nie wiem ktora ![]() Podobno fajny jest Dual Balancing - on jest w plynie. Czyli z mineralami tak samo jak i bez? ![]() |
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12597727]
[/quote] ![]() ide sie poskarżyć TŻtowi ![]() Cytat:
![]() hmm to drugie nie może tak zostac |
|
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Bleee, nie chce marcepanowych
Zostaw dla mnie kokosowa i otworz chrupki
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lete szukać ofert |
|
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dokladnie tak jak ja Uzywasz auridermu? |
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4139 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej Lale
![]() wpadam na chwilke po pracce bo przylecialam do domku naszykowac salatke i lece do kumpelki na ploty i ogladanie finalu YCD ![]() dzisiaj lajtowo sliczne!! utwierdzam sie w tym, ze chce takiego na rzemyku Cytat:
Cytat:
na dole fotka! cudny jestnie wiem o co chodzi listonoszowi ![]() a nalesnikowac sie bede teraz na noc, zawsze to jeszcze podziala przez nocke Cytat:
ale i tak go nigdy nie lubilam![]() Cytat:
![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12596809]wrócilam właśnie od sadysty mam pół facjaty znieczulone, ale na własne życzenie- powiedziałam ze nie dam sie dotknąć dopóki nic nie będę czuła...więc dołożył znieczulenia i teraz nic nie będę czuła ładne pare godzin![]() [/quote] hihih, ja tez zawsze na znieczuleniu lece Cytat:
nie potrafie nie solic, wszystko jest dla mnie wtedy bez smakuRysku, czy w Twoich perfumkach Britnej przy korku sa krysztalki czy tylko takie srebrne wypustki (na fotce zaznaczylam strzalka gdzie)?? bo dostalam dzis te perfumki, ale nie wiem czy oryginaly bo na fotkach w necie sa tam krysztalki a u mnie nie ale fotki sa zazwyczaj 1o0ml, a moze na 30ml nie ma?
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

Może coś zdziałam
59-58-57-56-55-54-53-52-51-49 

Jeszcze moge sie ruszac ...

ślicznoty!!!!!!!