|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
mój ujrzy mnie u mnie w domku
Zejdę pięknie po schodach jak na filmie A później w kościele też tata mnie zaprowadzi do ołtarza![]() Cytat:
jak to nie masz, już się dziś kłóciłaś bez kurde jaj, wklejałam linka, inaczej nie wyglada. Poza tym mam burdel w pokoju i nawet nie mam jak zdjęcia z robił, żeby nie było widać tego syfu ![]() Cytat:
Żebym nie musiała czekać do weekendu Kochany
|
||
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
a co ty sama gadać nie umiesz??? Kaśka ty łap jutro z rana za telefon i się niczym nie przejmuj, chyba ze chcesz się martwić do samego września 2010
jesteśmy nieustraszone panny młode 2010 i ma być tak jak MY chcemy a nie jak chcą inni
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez kazda szanujaca sie sala weselna ma w swojej ofercie apartament dla pary mlodej i jakies pokoiki dla (cio prawda) niewielkiej liczby gości co ten kuzyn tak sra zeby miec hotel rąbnęło go coś w głowe czy pociąg mu po mózgu przejechał z tym hotelem ???? |
|
|
|
|
#2014 |
|
Wtajemniczenie
|
to mykam nie zauważona.. jak to sie mówi naukę trzeba zacząć
ja się normalnie psychicznie i fizycznie wykończę przez tą polibudę
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kłotni to chodziło o tę porę o której to było pisane a nie rano :P ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- jak niezauwazona .. ja CIe widziałam :P |
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a restauracje tym bardziej nie maja.ja jak szukalam to tez przede wszystkim z nastawieniem na hotel, wiec doskonale ich akurat rozumiem |
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale np ta dziewczyan z łodzi co byłam zapewniła nam nocleg w pensjonacie ..w zupełnie innym miejscu niż wesele... i z tego co sie dowiedzialam to w miejscu gdzie bylo wesele byly 4 pokoje.. wykorzystali ej np mlodzi malzonkowie z malymi dziecmi..a mieli pokoje zarezerwowane w tym samym pensjonacie co my Ja na szczescie nei mam problemu z noclegiem bo w mojej sali pani powiedziala, ze bedziemy mieli 50 miejsc noclegowych.. tyle ze musimy zarezerwowac odpowiednio wczesniej miejsca bo wiadomo, ze ona musi prowadzic swoja dzialalnosc poza weselna |
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
moja sala np nie ma w ogóle miejsc noclegowych ani tym bardziej apartamentu dla młodych- ja mam wszystkich gości z okolicy więc nawet mi taka sala nie była potrzebna ale już szwagierka szukała sali z naciskiem na posiadanie hotelu na miejscu więc ja w sumie też rozumiem... jak masz sporo gości przyjezdnych to potem kłopot żeby ich do hotelu odwieźć, rano przywieźć, a ta wszyscy są na miejscu i masz problem z głowy..
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() a ja dziś w nagrodę, za moje trudny pisania mgr i żeby się nie nudzić w domku kupiłam sobie książkę na którą już dawno miałam ochote i właśnie czytam sobie Zakupoholiczkę ![]() tylko miałam nadzieję, że będę ją miala chociaż na kilka dni a tu się zapowiada, że najpożniej jutro przed południem skończę ![]() ale swoją drogą, dobra książka, a ta klientka to pokręcona jest nieźle i te jej kombinacje.....
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
moja mam coś gada, że po co my tą datę zmieniliśmy, ale już nie będę znów na ten kwiecień przekładać bo to już się parodia z tego robi
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jesli tak to powiedz jej tak: dlaczego zmeinilismy date: zadzwon do tesciowej i niech ona CI powie bo ja mam dosc :P |
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PATOLOGIA!powiedziałam mamie
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
My szukaliśmy hotelu, żeby nie robić zamieszania z odwożeniem gości z sali do hotelu, lepiej wszystko na miejscu. Jak tz wróci to jedziemy do zarezerwować 50 miejsc. Apartament dla nas jest za friko
![]() A co do alkoholu to zastanawiamy się nad wódką Nemiroff, bo jest bardzo dobra W ogóle przeglądałam ostatnio ofertę makro i była wódka, że za każde 24 butelki dają jedną gratis, czyli my byśmy dostali 4-5 butelek I winka były Mnie chyba najbardziej będzie cieszyć kupowanie wina A jakby sie nam udało wyskoczyć na Węgry po to winko i zaliczyć jeszcze jakies opalanko przed weselem to juz w ogóle sama przyjemność Jakoś w najbliższym czasie rodzice nam juz przeleja kasę, która dają nam na wesele, więc jeszcze w jakąś lokatę fajna wejdziemy i pare stówek powinno z tego być to zawsze się na coś wykorzysta
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja bym miala lekki problem z załatwieniem hotelu dla gości bo sala jest 20 km za miastem .. wiec zabawnie by bylo.. podwojna cena za taryfe w nocy i 20 km samej drogi do miasta Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-06-03 o 19:41 |
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
nie pamiętam
"mamo nie moją wina, że patologia jest co ja mam Ci powiedzieć, chociaż Ty mnie nie dobijaj" something like this
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i zebym nie musiala sobie zaprzatac glowy tym ze kazdy o innej porze bedzie chcial wracac do pokoju i isc spac. wiec ja mam wesele w hotelu juz nawet zarezerwowalismy kilka pokoi przy podpisywaniu umowy![]() heh mam za zadanie nauczyc sie do 21 na jutrzejszego kolosa... bo jednak zawieszanie systemu u TZa w pracy potrwa krocej wiec jeszcze dzis wpadnie na film w planach: Rezerwat ktos ogladal? recenzje z tego co widze calkiem ok. moze odzyskamy wiare w polskie filmy
|
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
oj rany kKatherino no.. trzeba było opowiedziec ze jarałąś sięna ten termin to prawda, ale jak przyjechala tesciowa to sie okazalo ze teściu jest dupa wołowa i nie odłożyli kasy... ja bym powiedziala prawde no bez jaj Kasia ja rozumiem, ze Wasze wesele to Wasza sprawa, ale w sumei komu masz sie nie wyplakac jak nie mamie... moze ona jakos pogada z tesciami.... z reszta w tym momencie to i tak jest lekko pofrytkach skoro sala zaklepana
|
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
hehe Samoa dobrze kombinujecie z tą lokatą
ale będziesz miała zer nakoncie co![]() Kaśka nie wdawaj się już z nikim w żadne rozmowy o dacie ślubu- masz już swoją datę, zaliczki wpłacone i koniec. teraz czekaj cierpliwie ![]() widziałam na allegro tą suknię Kate co rano mówiłaś i w realu rzeczywiście nie wyglada powalająco. za to codziennie tęsknie za moją emmą w lipcu idę z mamą i siostrą ją sobie jeszcze raz przymierzyć pomierzę też inne kiecki ale jak nie znajdę żadnej innej która mnie zwali z nóg to zamawiam ją jesienią i koniec, kłopot z głowy
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
proszę nie przeywac moich tesciów bo TZ czasem czyta (jak sie pokłócimy
mogę plosić ![]() ej! ale jak ktos bierze pożyczkę to co mu czy teraz czy 5 miechów później?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-03 o 19:47 |
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
rodzinę mam całą na miejscu, a koleżanki hmm zaproszę na ślub ale wątpię zeby w ogóle przyszły więc nawet o nich nie pomyslałam i o rezerwowaniu dla nich miejsc
ale jeśli przyjdą to tym kilku osobom zamówię pokój i taksówkę spokojnie hehehegorzej jak ktoś ma już 50 osób do przenocowania. a u mnie będą pewnie ze 4 osoby do przenocowania i tyle
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-06-03 o 19:49 |
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
mój slub będzie wyjątkowy bo nikt nie napotyka po drodze tyle patologii co ja
kubusewa dla mnie nie, ale wiesz nie chcę by TZ jechał na mnie później nie martw się dziś się z nim nie pokłócę to nie bedzie czytał
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2037 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się właśnie cieszę, bo jak sie wejdzie na konto to fajowo to będzie wyglądało A na takich produktach można nawet dwucyfrowy procent wyciągnąć, to by było cudnie![]() Ja już zdecydowałam, że w wakacje ide mierzyć kolekcje 2009, żebym juz wiedziała co i jak ![]() Dziś przechodziłam obok Kaśki sukni ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa koło mojej Carreruni
Samoa taki powód to nie powód-muszę pogadać z Tadkiem
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa i to co wam zostanie to już jest wasze tak?? ale fajnie
tż wam jeszcze załatwi coś zebyście jeszcze zarobili parę stówek i żyć nie umierać ciekawe jak to jest mieć tyle kasiorki na koncie hehehe bo u nas z tżtem to póki co ledwo co tam widać jakąś cyferkę hahaha bo co coś zarobi to wydaje bo a to uezpieczenie w aucie a to coś..---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- no chyba nie będziesz znowu zmieniac daty
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Zejdę pięknie po schodach jak na filmie
A później w kościele też tata mnie zaprowadzi do ołtarza

jesteśmy nieustraszone panny młode 2010 i ma być tak jak MY chcemy a nie jak chcą inni 

PATOLOGIA!
mogę plosić