Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-03, 18:18   #2011
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ciekawa jestem reakcji TZ jak mnie ujrzy, może nie ucieknie
mój ujrzy mnie u mnie w domku Zejdę pięknie po schodach jak na filmieA później w kościele też tata mnie zaprowadzi do ołtarza

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
MOja świadkowa nie jest aż tak szalona.. wiec ja sie raczej
nie nastawiam na extra szalona impreze .. MOj świadkowa jest osobą zdecydowanie nie lubiącą zadymionych klubó dyskotek i takich różnych. wiec ja sie nei nastawiam na atrakcje wstylu: tort w kształcie penisa[---- nie nie pomyliłam sięostatnio u mojej znajomej na n-k widzialam zdjecia z jej panienskiego w dyskotece i dali jej tkai tort.. do tego jakas rozdzka do spełnianai zyczen różki i szarfa czy cośpodobnego
CHcialam zorganizowac mojej swiadkowej jej panienski przed moim, ale wredna wziela i rozeszlasie ze swoim narzeczonym i nie mialam okazji pokazac jej jak ma wygladac wieczor panienski taki jak mowi tancerka :P
ten toret to jest to co myślę czy szminka????Bo jak to co myślę to oblech.

Cytat:
Samoi nie ma to nei mam się z kim kłócić :P
jak to nie masz, już się dziś kłóciłaś

Cytat:
zrób z nim fotę i nam wstaw
bez kurde jaj, wklejałam linka, inaczej nie wyglada. Poza tym mam burdel w pokoju i nawet nie mam jak zdjęcia z robił, żeby nie było widać tego syfu

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
o wlasnie - jak sie chwalic to na calego
a to TZ przyjechal tak w srodku tygodnia czy ci kurierem wyslal?
kurierem Żebym nie musiała czekać do weekendu Kochany
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 18:20   #2012
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
dać Ci numer
a co ty sama gadać nie umiesz??? Kaśka ty łap jutro z rana za telefon i się niczym nie przejmuj, chyba ze chcesz się martwić do samego września 2010 jesteśmy nieustraszone panny młode 2010 i ma być tak jak MY chcemy a nie jak chcą inni
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 18:21   #2013
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Thumbs down Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
dać Ci numer

wiem, że oni chcieli w Kaśce, ale moja teściowa musiała pojechać, że nasza sala ma hotel
oni chcieli tutaj:
http://aries.nysa.pl/galeria.htm
Kasia moze ja znowu czegoś nei doczytałąm ale po jakiego grzyba im ten zakuty hotel
Przeciez kazda szanujaca sie sala weselna ma w swojej ofercie apartament dla pary mlodej i jakies pokoiki dla (cio prawda) niewielkiej liczby gości co ten kuzyn tak sra zeby miec hotel rąbnęło go coś w głowe czy pociąg mu po mózgu przejechał z tym hotelem ????
Stary 2009-06-03, 18:22   #2014
can't be perfect
Wtajemniczenie

to mykam nie zauważona.. jak to sie mówi naukę trzeba zacząć ja się normalnie psychicznie i fizycznie wykończę przez tą polibudę
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 18:23   #2015
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
mój ujrzy mnie u mnie w domku Zejdę pięknie po schodach jak na filmieA później w kościele też tata mnie zaprowadzi do ołtarza

ten toret to jest to co myślę czy szminka????Bo jak to co myślę to oblech.

jak to nie masz, już się dziś kłóciłaś

bez kurde jaj, wklejałam linka, inaczej nie wyglada. Poza tym mam burdel w pokoju i nawet nie mam jak zdjęcia z robił, żeby nie było widać tego syfu

kurierem Żebym nie musiała czekać do weekendu Kochany
to jest to co myslisz.. po co dziewczynie na panieńskim tort w kształcie szminki... podpis pod zdjeciem był : Biedny.. .więc nie podjerzewam, ze odnosiło się to do szminki

co do kłotni to chodziło o tę porę o której to było pisane a nie rano :P

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
to mykam nie zauważona.. jak to sie mówi naukę trzeba zacząć ja się normalnie psychicznie i fizycznie wykończę przez tą polibudę
jak niezauwazona .. ja CIe widziałam :P
Stary 2009-06-03, 18:23   #2016
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Przeciez kazda szanujaca sie sala weselna ma w swojej ofercie apartament dla pary mlodej i jakies pokoiki dla (cio prawda) niewielkiej liczby gości co ten kuzyn tak sra zeby miec hotel rąbnęło go coś w głowe czy pociąg mu po mózgu przejechał z tym hotelem ????
a no wlasnie nie kazda niestety a restauracje tym bardziej nie maja.
ja jak szukalam to tez przede wszystkim z nastawieniem na hotel, wiec doskonale ich akurat rozumiem
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 18:27   #2017
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
a no wlasnie nie kazda niestety a restauracje tym bardziej nie maja.
ja jak szukalam to tez przede wszystkim z nastawieniem na hotel, wiec doskonale ich akurat rozumiem
Ja rozumiem, że ktoś mozę chcieć miećnocleg zapewniony dla gości
ale np ta dziewczyan z łodzi co byłam zapewniła nam nocleg w pensjonacie ..w zupełnie innym miejscu niż wesele... i z tego co sie dowiedzialam to w miejscu gdzie bylo wesele byly 4 pokoje.. wykorzystali ej np mlodzi malzonkowie z malymi dziecmi..a mieli pokoje zarezerwowane w tym samym pensjonacie co my
Ja na szczescie nei mam problemu z noclegiem bo w mojej sali pani powiedziala, ze bedziemy mieli 50 miejsc noclegowych.. tyle ze musimy zarezerwowac odpowiednio wczesniej miejsca bo wiadomo, ze ona musi prowadzic swoja dzialalnosc poza weselna

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 18:27   #2018
tancerka212
Zakorzenienie

moja sala np nie ma w ogóle miejsc noclegowych ani tym bardziej apartamentu dla młodych- ja mam wszystkich gości z okolicy więc nawet mi taka sala nie była potrzebna ale już szwagierka szukała sali z naciskiem na posiadanie hotelu na miejscu więc ja w sumie też rozumiem... jak masz sporo gości przyjezdnych to potem kłopot żeby ich do hotelu odwieźć, rano przywieźć, a ta wszyscy są na miejscu i masz problem z głowy..
Stary 2009-06-03, 18:30   #2019
onaella
Zakorzenienie

Cześć

a ja dziś w nagrodę, za moje trudny pisania mgr i żeby się nie nudzić w domku kupiłam sobie książkę na którą już dawno miałam ochote i właśnie czytam sobie Zakupoholiczkę

tylko miałam nadzieję, że będę ją miala chociaż na kilka dni a tu się zapowiada, że najpożniej jutro przed południem skończę

ale swoją drogą, dobra książka, a ta klientka to pokręcona jest nieźle i te jej kombinacje.....

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 18:34   #2020
kaska87
Zakorzenienie

moja mam coś gada, że po co my tą datę zmieniliśmy, ale już nie będę znów na ten kwiecień przekładać bo to już się parodia z tego robi

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 18:34   #2021
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Cześć

a ja dziś w nagrodę, za moje trudny pisania mgr i żeby się nie nudzić w domku kupiłam sobie książkę na którą już dawno miałam ochote i właśnie czytam sobie Zakupoholiczkę

tylko miałam nadzieję, że będę ją miala chociaż na kilka dni a tu się zapowiada, że najpożniej jutro przed południem skończę

ale swoją drogą, dobra książka, a ta klientka to pokręcona jest nieźle i te jej kombinacje.....
też czytałam zakupoholiczkę i też pochłonęłam ją w ciągu chyba jednej doby
Stary 2009-06-03, 18:36   #2022
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
moja mam coś gada, że po co my tą datę zmieniliśmy, ale już nie będę znów na ten kwiecień przekładać bo to już się parodia z tego robi
zapoznalas mamy juz ze soba??
bo jesli tak to powiedz jej tak: dlaczego zmeinilismy date: zadzwon do tesciowej i niech ona CI powie bo ja mam dosc :P
Stary 2009-06-03, 18:36   #2023
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
oj Kaśka zmieniłabyś na kwiecień i znów wróciłyby dawne problemy- skąd kasę wziąć, jak tu się utrzymać- w koncu nie na darmo zmieniałaś tą datę więc teraz nie miej rozterek bo zrobiłaś dobrze zorganizujecie wszystko na spokojnie i spokojnie sobie pracy poszukacie itd a tak to byś miała 9 miesięcy do slubu i nie wiadomo co tu robić- nie zadręczaj się bo dobrze zrobiłaś
Stary 2009-06-03, 18:37   #2024
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
zapoznalas mamy juz ze soba??
bo jesli tak to powiedz jej tak: dlaczego zmeinilismy date: zadzwon do tesciowej i niech ona CI powie bo ja mam dosc :P
no już się znaja ale co powiem, ej Grazyna masz mieć kasę w kwietniu nie no już nie przeżyję tego przekładania PATOLOGIA!

powiedziałam mamie

Stary 2009-06-03, 18:38   #2025
Samoa
Zakorzenienie

My szukaliśmy hotelu, żeby nie robić zamieszania z odwożeniem gości z sali do hotelu, lepiej wszystko na miejscu. Jak tz wróci to jedziemy do zarezerwować 50 miejsc. Apartament dla nas jest za friko
A co do alkoholu to zastanawiamy się nad wódką Nemiroff, bo jest bardzo dobra W ogóle przeglądałam ostatnio ofertę makro i była wódka, że za każde 24 butelki dają jedną gratis, czyli my byśmy dostali 4-5 butelekI winka byłyMnie chyba najbardziej będzie cieszyć kupowanie winaA jakby sie nam udało wyskoczyć na Węgry po to winko i zaliczyć jeszcze jakies opalanko przed weselem to juz w ogóle sama przyjemność Jakoś w najbliższym czasie rodzice nam juz przeleja kasę, która dają nam na wesele, więc jeszcze w jakąś lokatę fajna wejdziemy i pare stówek powinno z tego być to zawsze się na coś wykorzysta
Stary 2009-06-03, 18:39   #2026
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
no już się znaja ale co powiem, ej Grazyna masz mieć kasę w kwietniu nie no już nie przeżyję tego przekładania PATOLOGIA!

powiedziałam mamie
zacytuj ?????
No ja bym miala lekki problem z załatwieniem hotelu dla gości bo sala jest 20 km za miastem .. wiec zabawnie by bylo.. podwojna cena za taryfe w nocy i 20 km samej drogi do miasta

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-06-03 o 18:41
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 18:41   #2027
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
zacytuj ?????
nie pamiętam

"mamo nie moją wina, że patologia jest co ja mam Ci powiedzieć, chociaż Ty mnie nie dobijaj" something like this

Stary 2009-06-03, 18:43   #2028
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rozumiem, że ktoś mozę chcieć miećnocleg zapewniony dla gości
ale np ta dziewczyan z łodzi co byłam zapewniła nam nocleg w pensjonacie ..w zupełnie innym miejscu niż wesele... i z tego co sie dowiedzialam to w miejscu gdzie bylo wesele byly 4 pokoje.. wykorzystali ej np mlodzi malzonkowie z malymi dziecmi..a mieli pokoje zarezerwowane w tym samym pensjonacie co my
Ja na szczescie nei mam problemu z noclegiem bo w mojej sali pani powiedziala, ze bedziemy mieli 50 miejsc noclegowych.. tyle ze musimy zarezerwowac odpowiednio wczesniej miejsca bo wiadomo, ze ona musi prowadzic swoja dzialalnosc poza weselna
ja jednak wole zeby goscie mieli pokoje pod nosem, zeby mogli sobie zostawic swoje rzeczy, przyjsc do pokoju w trakcie wesela, no nie wiem - zmienic rajstopy czy cos no i zebym nie musiala sobie zaprzatac glowy tym ze kazdy o innej porze bedzie chcial wracac do pokoju i isc spac. wiec ja mam wesele w hotelu juz nawet zarezerwowalismy kilka pokoi przy podpisywaniu umowy

heh mam za zadanie nauczyc sie do 21 na jutrzejszego kolosa... bo jednak zawieszanie systemu u TZa w pracy potrwa krocej wiec jeszcze dzis wpadnie na film w planach: Rezerwat ktos ogladal? recenzje z tego co widze calkiem ok. moze odzyskamy wiare w polskie filmy
Stary 2009-06-03, 18:44   #2029
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
nie pamiętam

"mamo nie moją wina, że patologia jest co ja mam Ci powiedzieć, chociaż Ty mnie nie dobijaj" something like this
oj rany kKatherino no.. trzeba było opowiedziec ze jarałąś sięna ten termin to prawda, ale jak przyjechala tesciowa to sie okazalo ze teściu jest dupa wołowa i nie odłożyli kasy... ja bym powiedziala prawde no bez jaj Kasia ja rozumiem, ze Wasze wesele to Wasza sprawa, ale w sumei komu masz sie nie wyplakac jak nie mamie... moze ona jakos pogada z tesciami.... z reszta w tym momencie to i tak jest lekko pofrytkach skoro sala zaklepana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 18:44   #2030
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
moja sala np nie ma w ogóle miejsc noclegowych ani tym bardziej apartamentu dla młodych- ja mam wszystkich gości z okolicy więc nawet mi taka sala nie była potrzebna ale już szwagierka szukała sali z naciskiem na posiadanie hotelu na miejscu więc ja w sumie też rozumiem... jak masz sporo gości przyjezdnych to potem kłopot żeby ich do hotelu odwieźć, rano przywieźć, a ta wszyscy są na miejscu i masz problem z głowy..
a mowilas ze musisz sciagac na panienski kolezanki z calej Polski
Stary 2009-06-03, 18:45   #2031
tancerka212
Zakorzenienie

hehe Samoa dobrze kombinujecie z tą lokatą szybciutko rodzice wam tą kasiorkę dają ale w sumie dobry sposób- nie będą się wam wtrącać i liczyc- dali kasę i róbcie co chcecie ale będziesz miała zer nakoncie co

Kaśka nie wdawaj się już z nikim w żadne rozmowy o dacie ślubu- masz już swoją datę, zaliczki wpłacone i koniec. teraz czekaj cierpliwie

widziałam na allegro tą suknię Kate co rano mówiłaś i w realu rzeczywiście nie wyglada powalająco. za to codziennie tęsknie za moją emmą w lipcu idę z mamą i siostrą ją sobie jeszcze raz przymierzyć pomierzę też inne kiecki ale jak nie znajdę żadnej innej która mnie zwali z nóg to zamawiam ją jesienią i koniec, kłopot z głowy
Stary 2009-06-03, 18:45   #2032
kaska87
Zakorzenienie

proszę nie przeywac moich tesciów bo TZ czasem czyta (jak sie pokłócimy i się na mnie obrazi mogę plosić

ej! ale jak ktos bierze pożyczkę to co mu czy teraz czy 5 miechów później?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-03 o 18:47
Stary 2009-06-03, 18:48   #2033
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a mowilas ze musisz sciagac na panienski kolezanki z calej Polski
rodzinę mam całą na miejscu, a koleżanki hmm zaproszę na ślub ale wątpię zeby w ogóle przyszły więc nawet o nich nie pomyslałam i o rezerwowaniu dla nich miejsc ale jeśli przyjdą to tym kilku osobom zamówię pokój i taksówkę spokojnie hehehe
gorzej jak ktoś ma już 50 osób do przenocowania. a u mnie będą pewnie ze 4 osoby do przenocowania i tyle

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-06-03 o 18:49
Stary 2009-06-03, 18:48   #2034
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
proszę nie przeywac moich tesciów bo TZ czasem czyta (jak sie pokłócimy i się na mnie obrazi mogę plosić

czy ja znowu cos zlego napisalam
Stary 2009-06-03, 18:49   #2035
kaska87
Zakorzenienie

mój slub będzie wyjątkowy bo nikt nie napotyka po drodze tyle patologii co ja a może to znak, że mam nie brac slubu z TZ-em

kubusewa dla mnie nie, ale wiesz nie chcę by TZ jechał na mnie później nie martw się dziś się z nim nie pokłócę to nie bedzie czytał

Stary 2009-06-03, 18:52   #2036
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
mój slub będzie wyjątkowy bo nikt nie napotyka po drodze tyle patologii co ja a może to znak, że mam nie brac slubu z TZ-em

kubusewa dla mnie nie, ale wiesz nie chcę by TZ jechał na mnie później nie martw się dziś się z nim nie pokłócę to nie bedzie czytał
Tadziu.... po pierwsze nei czyta sie wizażu.. po drugie... ja nic do Twoich rodziców nie mam ... żeby nie było
Stary 2009-06-03, 18:53   #2037
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
zacytuj ?????
No ja bym miala lekki problem z załatwieniem hotelu dla gości bo sala jest 20 km za miastem .. wiec zabawnie by bylo.. podwojna cena za taryfe w nocy i 20 km samej drogi do miasta
ja mam hotel za miastem i połowa gości w nim śpi a połowę z Krk i z powrotem dowozimy autokarem.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hehe Samoa dobrze kombinujecie z tą lokatą szybciutko rodzice wam tą kasiorkę dają ale w sumie dobry sposób- nie będą się wam wtrącać i liczyc- dali kasę i róbcie co chcecie ale będziesz miała zer nakoncie co

Kaśka nie wdawaj się już z nikim w żadne rozmowy o dacie ślubu- masz już swoją datę, zaliczki wpłacone i koniec. teraz czekaj cierpliwie

widziałam na allegro tą suknię Kate co rano mówiłaś i w realu rzeczywiście nie wyglada powalająco. za to codziennie tęsknie za moją emmą w lipcu idę z mamą i siostrą ją sobie jeszcze raz przymierzyć pomierzę też inne kiecki ale jak nie znajdę żadnej innej która mnie zwali z nóg to zamawiam ją jesienią i koniec, kłopot z głowy
i tak nam się nie wtrącają, to jest juz nasza kasa, sami mamy za wszystko płacić. Wsadzimy kasę w jakąs strukturyzowaną na pół roku, ale to tż rozkmini Ja się właśnie cieszę, bo jak sie wejdzie na konto to fajowo to będzie wyglądało A na takich produktach można nawet dwucyfrowy procent wyciągnąć, to by było cudnie
Ja już zdecydowałam, że w wakacje ide mierzyć kolekcje 2009, żebym juz wiedziała co i jak
Dziś przechodziłam obok Kaśki sukni

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
taka różnica, że wcześniej musi zacząć spłacać
Stary 2009-06-03, 18:55   #2038
kaska87
Zakorzenienie

Samoa koło mojej Carreruni

Samoa taki powód to nie powód-muszę pogadać z Tadkiem

Stary 2009-06-03, 18:57   #2039
tancerka212
Zakorzenienie

Samoa i to co wam zostanie to już jest wasze tak?? ale fajnie tż wam jeszcze załatwi coś zebyście jeszcze zarobili parę stówek i żyć nie umierać ciekawe jak to jest mieć tyle kasiorki na koncie hehehe bo u nas z tżtem to póki co ledwo co tam widać jakąś cyferkę hahaha bo co coś zarobi to wydaje bo a to uezpieczenie w aucie a to coś..

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:

no chyba nie będziesz znowu zmieniac daty
Stary 2009-06-03, 18:58   #2040
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa koło mojej Carreruni

Widziałam Carrerunię przez szybę i jest śliczna
A Wy bierzecie czy jego parentsy na wesele? Moim zdaniem lepiej szybciej, bo szybciej będzie z głowy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości