Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-03, 19:58   #2041
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
rodzinę mam całą na miejscu, a koleżanki hmm zaproszę na ślub ale wątpię zeby w ogóle przyszły więc nawet o nich nie pomyslałam i o rezerwowaniu dla nich miejsc ale jeśli przyjdą to tym kilku osobom zamówię pokój i taksówkę spokojnie hehehe
gorzej jak ktoś ma już 50 osób do przenocowania. a u mnie będą pewnie ze 4 osoby do przenocowania i tyle
to cos kiepskie te kolezanki jak watpliwe jest czy sie w ogole pofatyguja (szczegolnie, ze slub w wakacje). to ja bym takich kolezanek w ogole nawet nie zapraszala prawde mowiac
no kurcze przeciez sa pociagi w tym kraju - kilka godzin i sa na miejscu. nikt im dylizansem przez pol miesiaca jechac nie kaze
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 20:04   #2042
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to cos kiepskie te kolezanki jak watpliwe jest czy sie w ogole pofatyguja (szczegolnie, ze slub w wakacje). to ja bym takich kolezanek w ogole nawet nie zapraszala prawde mowiac
no kurcze przeciez sa pociagi w tym kraju - kilka godzin i sa na miejscu. nikt im dylizansem przez pol miesiaca jechac nie kaze
Jak komuś zależy to przyjedzie. Na siostry wesele przyjechali goscie z Irlandii i Anglii.I nie była to najbliższa rodzina tylko przyjaciel młodego i przyjaciółka młodej Jak ktos chce to potrafi.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 20:04   #2043
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa i to co wam zostanie to już jest wasze tak?? ale fajnie tż wam jeszcze załatwi coś zebyście jeszcze zarobili parę stówek i żyć nie umierać ciekawe jak to jest mieć tyle kasiorki na koncie hehehe bo u nas z tżtem to póki co ledwo co tam widać jakąś cyferkę hahaha bo co coś zarobi to wydaje bo a to uezpieczenie w aucie a to coś..
no co zostanie to nasze Haha no ciekawe, tylko raz mieliśmy pięciocyfrowa kwotę na koncie, fajnie byłoby tak co miesiącAle myślę, że to jest do zrobieniaJutro ide zrobić zdjęcia i w pt. zanosze dokumenty na te moje studiaAle się cieszę jak głupek i już będę tak jak niektóre z Was miała zajęcia w weekendyJuz sa terminy zjazdów i na szczęście w dniu ślubu nie będę miała szkoły, ale kończę w lipcu, dlatego w lipcu pojedziemy w podróż poślubną
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 20:08   #2044
kaska87
Zakorzenienie

a ja nigdy nie miałam 5 cyferek na koncie to musi być mega

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 20:12   #2045
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja już wam pisałam że koleżanek takich prawdziwych to ja prawie nie mam, za to mam dużo kumpli i są świetnymi super kumplami i to z nimi najbrdziej lubię imprezować dlatego wieczór nie będzie panieński tylko paniensko kawalerski koleżanki z uczelni to są tylko koleżanki a nie boskie kumpele z którymi można zrobić wszystko i szaleć jak świry dlatego jakoś nie wyobrażam sobie z nimi wieczoru panienskiego tylko raczej z moimi znajomymi z miasta.
na wesele je zaproszę bo już dawno ustaliłam że zaproszenia dostaną, ale co z nimi zrobią to ich sprawa.
na wieczór panieński z dziewczyn to zamierzam zaprosić siostrę i dwie siostry cioteczne tżta z którymi mam świetny kontakt i wiem że mimo że sa z innych miast to przyjada na pewno pobalowac. a reszta to będą kumple nasi wspólni z którymi gada mi się jak z psiapsiółami no i jeszcze współlokatorkę zaproszę i dziewczyny kumpli tżta które znam i ktore lubię

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hehe ja mam teraz na lokacie 5 cyferek i cieszę się jak debil że to moje własne zapracowane własnymi rękami pieniążki

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-06-03 o 20:12
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 20:23   #2046
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

ja mam na koncie 5 cyferek bo tato mi przysyłał od czasu do czasu coś z Irlandii na urodziny, imieniny itp i bez okazji też a ja wszystko odkładałam
idę właśnie do pracy, buu, tak mi się strasznie nie chce
Stary 2009-06-03, 20:31   #2047
Jazzmanka
Zadomowienie

Ja kasę na wesele, którą miałam dostać od rodziców, to już dostałam i na razie dałam na lokatę z Danym de Vito - może akurat wygram 2 miliony skoro w totka nie mam szczęścia A po tych 3ech miesiącach dam na coś innego, żeby pieniążki dalej pracowały. No i te 500 zł które co miesiąc odkładam z wypłaty wpłacam na konto oszczędnościowe, więc co miesiąc jakieś tam odsetki też są.

Lecę się kąpać, bo dzisiaj finał "So you think ...you can dance" o 20:50
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 20:31   #2048
tancerka212
Zakorzenienie

juz wolałabym iść do pracy niż się uczyć cały dzień tego dziadostwa na egzamin
Stary 2009-06-03, 20:39   #2049
lain
Zakorzenienie

Cytat:
my mielismy raz. ale niedlugo, bo szybko kupilismy samochod
ogolnie jakos nigdy specjalnie nie odkladalismy pieniedzy jak to sie mowi: korzystamy z zycia
no ale trzeba zaczac. za rok o tej porze 5 cyferek na koncie juz na pewno bedzie

nam rodzice beda placic na biezaco za te rozne slubne rzeczy. a takie pieniadze dla nas to beda w prezencie slubnym

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
juz wolałabym iść do pracy niż się uczyć cały dzień tego dziadostwa na egzamin
ja tez prawde mowiac
choc zobaczymy co bede mowic w lipcu...
juz podobno wszyscy mnie wyczekuja i bede miala duzo do roboty na tych praktykach
ale to dobrze - lepsze pracowite praktyki z ktorych duzo wyniose niz nudy i parzenie kawy
Stary 2009-06-03, 20:40   #2050
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja kasę na wesele, którą miałam dostać od rodziców, to już dostałam i na razie dałam na lokatę z Danym de Vito - może akurat wygram 2 miliony skoro w totka nie mam szczęścia A po tych 3ech miesiącach dam na coś innego, żeby pieniążki dalej pracowały. No i te 500 zł które co miesiąc odkładam z wypłaty wpłacam na konto oszczędnościowe, więc co miesiąc jakieś tam odsetki też są.

Lecę się kąpać, bo dzisiaj finał "So you think ...you can dance" o 20:50
właśnie sie zastanawiam kto wygra te dwa miliony. Wydaje mi się, że to nie będzie losowanie, tylko wygra taki klient, który kaśe raczej ma i na nim ta kwota nie zrobi wrażenia takiego, że od razu kupi mieszkanie, auto itp. bo to sie bankowi nie będzie opłacało. Dla banku najlepiej, żeby wygrał taki kto zrobi u nich depozyt. Trzymam kciuki za Ciebie A sama jutro pójdę po zdrapki
Tak sobie obiecywałam, że jak dostanę jakąś bonusowa stówę to za 50 zł ide kupić 50 zdrapek Może jutro mnie najdzie, ale na to musiałyby sie złożyc takie czynniki jak a)minięcie totka b) minięcie bankomatu c)minięcie totka Myślice, żeby kupic zdrapki za 50 zł???Czy to strata kasy? Kiedyś kursowałam kilka razy przez całą długość takiej ulicy i mijałam 3 totki, i za kazdym razem kupowałam zdrapke bo za każdym wygrywałam 1 zł, 2 zł czy 4 zł i aż te babki się ze mnie śmiałyAle jak już doszłam do momentu, w którym nic nie wygrałam to nastepnego już nie kupiłam.
Stary 2009-06-03, 20:42   #2051
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Tak sobie obiecywałam, że jak dostanę jakąś bonusowa stówę to za 50 zł ide kupić 50 zdrapek Może jutro mnie najdzie, ale na to musiałyby sie złożyc takie czynniki jak a)minięcie totka b) minięcie bankomatu c)minięcie totka Myślice, żeby kupic zdrapki za 50 zł???Czy to strata kasy? Kiedyś kursowałam kilka razy przez całą długość takiej ulicy i mijałam 3 totki, i za kazdym razem kupowałam zdrapke bo za każdym wygrywałam 1 zł, 2 zł czy 4 zł i aż te babki się ze mnie śmiałyAle jak już doszłam do momentu, w którym nic nie wygrałam to nastepnego już nie kupiłam.
Samoa ty nalogowa hazardzistko!
kontroluj sie bo zle skonczysz
Stary 2009-06-03, 20:43   #2052
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ogolnie jakos nigdy specjalnie nie odkladalismy pieniedzy jak to sie mowi: korzystamy z zycia
no ale trzeba zaczac. za rok o tej porze 5 cyferek na koncie juz na pewno bedzie

nam rodzice beda placic na biezaco za te rozne slubne rzeczy. a takie pieniadze dla nas to beda w prezencie slubnym

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

ja tez prawde mowiac
choc zobaczymy co bede mowic w lipcu...
juz podobno wszyscy mnie wyczekuja i bede miala duzo do roboty na tych praktykach
ale to dobrze - lepsze pracowite praktyki z ktorych duzo wyniose niz nudy i parzenie kawy
nam rodzice w prezencie ślubnym dadzą kasę osobno. Ta co teraz to nie jest prezent tylko na opłaty żebyśmy juz mieli i sobie nią obracali
A idziesz do tz do oddziału?
Stary 2009-06-03, 20:43   #2053
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

hehe no ja jakoś swoje pieniążki z pracy za granicą odłożyłam z myślą o wyposażeniu naszego mieszkanka po slubie, a tż zakupił nam samochód za tą kasę, a że się okazało że mieszkanko urządzamy już przed slubem i że rodzice obiecali nam zakupić wszystko co tylko potrzebne to kasiorka zostanie albo na jakąś czarną godzinę albo może się ją złączy z weselną kasą z prezentów i będzie już zaczątek na dom
mi też rodzice będą na bieżąco płacić za weselne rzeczy bo mama nie chce ruszac lokat dopóki nie trzeba i ile się da właśnie z bieżących rzeczy poopłacać w sumie dużo rzeczy można sobie na bieżąco kupowac- na przykład suknię slubną 40% wartości płaci się przy zamówieniu a resztę przy odbiorze i tymsamym nie muszę mieć na sierpien 2010 3 tysięcy złotych na kieckę tylko 1000zł zapłacę jesienią przy zamówieniu, buciki i dodatki pokupuję w międzyczasie, a przy odbiorze dopłacę 1500zł i jakoś nie odczuje się tego tak jakbym miała na raz zapłacic wszystko
Stary 2009-06-03, 20:45   #2054
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawa jestem reakcji TZ jak mnie ujrzy, może nie ucieknie
ja też jestem tego ciekawa
Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
też bym może i tak chciała ale z drugiej strony to chcę po kroczyć do ołtarza z TŻ i tak już zacząć naszą drogę przez życie ale Wasza opcja też mi się bardzo podoba

jak już pisałam wyżej very nice to będzie i pewnie TŻ zrobi wielkie oczy na Twój wygląd
a napiszcie dokładniej jak to będzie wyglądało-TŻ sam wejdzie do kościoła i pójdzie przed ołtarz i tam postoi i poczeka na Was?
Ty tam dużo nie ważysz pewnie ,jesteś szczuplutka możesz jeść co chcesz
Ja też chcę przejśc drogę do ołtarza z Tżcikiem
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Jak to u mnie będzie wyglądało.. będzie totalna maniana.. ale:
Mój Brat bierze naszą hondunię udekorowaną i jedzie do domu mojego TŻ
Stamtąd (15 km) przyjeżdżają po mnie.. błogosławieństwo obu par rodziców \wyjazd do kościoła.. czyli na przeciwko domu TZ
Tam TZ o określonej porze wchodzi do kościoła, na znak marszoa mendelsona moj tatuś ze mną pod ramię podąża w stronę ołtarza i tam ( o ile TZ-ta nie zażrą nerwy i zapomni) TZ wita mię i odbiera mię od tatusia .. tak mi się wydaje ja byłąm na weselach na których pańśtwo młodzi razem szli do ołtarza, ale moja mama uważa, że mój tato nie wyobraża sobie inaczej niz odprowadzić mnie do ołtarza i co kurna i znowu rycze uuuaaaaaa ze wzruszenia
no normalnie jak Boga kocham nie mam pojęcia jak ja przetrwam te 60 minut.. będę ryczeć aaaaaaaaaaaaaaaaaa:e ek:

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Hmmm tu ja bym polemizowała bo mój cudowny brzuszek ma tendencje do nadymania się
i wiecie co.. właśnie przeczytałam na forum o ebayu ( w sensie na wizazu - to moja osobista biblia wygladaowa nigdzie indziej nei zagladam na fora - bo sie gubię)
w każdym razie, panny mówiły, ze mierzyć się należy po zjedzeniu solidnego obiadu ( rozumiecie w sensie do sukni szytej na miare - zdejmowanie wymiarów)

Wiecie co
zrobięsobie na samochodziku takie piękne serduszka takie jak tu o: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317873
U mojego brata wyglądało to tak, że najpierw weszli goscie, potem 1 parą szła mama Bratowej+mój ojciec, potem Mój brat prowadzony przez moją mamę, a na końcu Bratową wprowadził ojciec Wszystko poszło sprawnie i łądnie to wyglądało, ale ja chcę po "staropolsku" razem z Tż przebyć tę naszą pierwszą wspólną podróż.
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
MOja świadkowa nie jest aż tak szalona.. wiec ja sie raczej
nie nastawiam na extra szalona impreze .. MOj świadkowa jest osobą zdecydowanie nie lubiącą zadymionych klubó dyskotek i takich różnych. wiec ja sie nei nastawiam na atrakcje wstylu: tort w kształcie penisa[---- nie nie pomyliłam sięostatnio u mojej znajomej na n-k widzialam zdjecia z jej panienskiego w dyskotece i dali jej tkai tort.. do tego jakas rozdzka do spełnianai zyczen różki i szarfa czy cośpodobnego
CHcialam zorganizowac mojej swiadkowej jej panienski przed moim, ale wredna wziela i rozeszlasie ze swoim narzeczonym i nie mialam okazji pokazac jej jak ma wygladac wieczor panienski taki jak mowi tancerka :P
Myślę, ze świadkowa Cię zaskoczy A tort lub pizza w kształcie penisa to już prawie obowązkowy punkt programu
Cytat:
mój tż też dziś zapracowany ale nic nie mówię bo zarabia kasiorkę na nasze przyszłe cele mieszkaniowe więc jestem cichutko i mu nie przeszkadzam
Lain ja też na początku myslałam żeby zrobić taki wieczór osobny ale to będzie technicznie niemożliwe żeby przed weselem sciągnąć kolezanki z całej polski na wieczór a potem za tydzien znowu je ściągać na wesele więc albo będzie wspólny wieczór z tymi naszymi najlepszymi znajomymi z mojego miasta albo go wcale nie będzie
mam już tysiąc pomysłów- siostra mówiła że ma już ściągnięte na kompa zabawy na wieczór ale mi nie powie, już na allegro ma obczajone różne gadżety, numery telefonów ludzi których ma zaprosić dla nas, nawet sama tort upiecze i go przyozdobi odpowiednio do okazji kochaną mam tą siostrę=starszą teraz siedzę zamiast się uczyć to mam rumieńce i się podjarałam tą imprezką już bym ją chciała
Fajnie, ze tak sie angażuje i chce Wam pomóc i stara się i ma 1000 pomysłów Przydatnie... Szkoda, że ja nie mam siostry

Cytat:
no ja sciagne moja swiadkowa ze Szwajcarii, a jedna kolezanke z Irlandii - nie ma dla mnie rzeczy niemozliwych
z reszta ja planuje wieczor panienski: 3-5 najlepszych kolezanek + ja wiecej osob mi nie trzeba

wsuwamy z TZcikiem spaghetti zrobilismy wiecej zeby wzial znajomym z pracy, bo tylko on tak blisko mieszka, ze mu sie oplaca wyskoczyc z pracy na 1,5 godziny niech posmakuja prawdziwego spaghetti
mi też więcej niż 3/5 nie trzeba, ważne by były te najważniejsze i bliskie sercu. I obowiązkowo musi to być wieczór bez Tżtów Samowolna i Babska impreza!

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
to mykam nie zauważona.. jak to sie mówi naukę trzeba zacząć ja się normalnie psychicznie i fizycznie wykończę przez tą polibudę
zauważona, zauważona
Stary 2009-06-03, 20:46   #2055
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nam rodzice w prezencie ślubnym dadzą kasę osobno. Ta co teraz to nie jest prezent tylko na opłaty żebyśmy juz mieli i sobie nią obracali
to obracajcie tak zeby wam nie zabraklo na wesele
ja tam chyba jednak wole zeby rodzice na biezaco oplacali... bo jakby nagle ceny skoczyly i nie zmiescilibysmy sie w tym co mamy to jakos tak glupio byloby mi uderzac do rodzicow po wiecej kasy

Cytat:
A idziesz do tz do oddziału?

juz mnie tam lubia fajnie bedzie
Stary 2009-06-03, 20:49   #2056
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa ty nalogowa hazardzistko!
kontroluj sie bo zle skonczysz
kontroluje to, zawsze mogę z tym skończyć
nie no, to nie jest az tak daleko posunięte uzależnienie, po prostu jak mam czasem dużo złotówek i dwuzłotówek w portfelu to kupię ze dwie zdrapki a jak coś wygram to ide kupić następne, wtedy już kasy z portfela nie ładuję
Uczyłam się dużo o uzalenieniach, więc chyba jestem bezpieczna A jeszcze mi się przypomniało, mieliśmy kiedyś na zajęciach charakterystyke osobowości psychopatycznej(jakoś tak to brzmiało) i mi się kilka punktów zgadzało
Stary 2009-06-03, 20:53   #2057
lain
Zakorzenienie

Cytat:
hehe no ja jakoś swoje pieniążki z pracy za granicą odłożyłam z myślą o wyposażeniu naszego mieszkanka po slubie, a tż zakupił nam samochód za tą kasę, a że się okazało że mieszkanko urządzamy już przed slubem i że rodzice obiecali nam zakupić wszystko co tylko potrzebne to kasiorka zostanie albo na jakąś czarną godzinę albo może się ją złączy z weselną kasą z prezentów i będzie już zaczątek na dom
a nie neci was zeby gdzies pojechac na fajna wycieczke? zaszalec?
mnie by necilo straszliwie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ja też chcę przejśc drogę do ołtarza z Tżcikiem
ja rowniez z reszta nigdy nie bylam 'coreczka tatusia' wole przejsc sie z TZcikiem
bedziemy szli dziarsko przez srodek a wszyscy zawołaja: łaaaał
Stary 2009-06-03, 20:58   #2058
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to obracajcie tak zeby wam nie zabraklo na wesele
ja tam chyba jednak wole zeby rodzice na biezaco oplacali... bo jakby nagle ceny skoczyly i nie zmiescilibysmy sie w tym co mamy to jakos tak glupio byloby mi uderzac do rodzicow po wiecej kasy

juz mnie tam lubia fajnie bedzie
nie no spoko, w giełdę tego nie wrzucimy na taki krótki okres W lokaty strukturyzowane z gwarancja kapitału pewnie wrzucimy kasę. Myślę, że u nas aż tak ceny nie skoczą, dziewczyny mówią, że menu może ok. 5 zł na os to nawet jak mi skoczy o 20 zł to mamy zapas wg mojego kosztorysu
To fajnie będziesz miała, przyjemne z pożytecznym

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
u nas też by taka kasa długo nie leżałaZ resztą jak tylko mamy cos grubszego to wydajemy, tacy jesteśmy I w sumie w zeszłym roku wydaliśmy kilkanaście tysięcy na podróże i sprzęt rtv. A to co mamy teraz odłożone i to co tż zarobi w następnej kolejności idzie na nowe auto a jak się uda wziąć urlop to po dordze na wakacje My chcemy zacząć gromadzić kasiorę jakoś od wiosny, akurat cos wpadnie na wesele, od rodziców dostaniemy to będzie dobry początek, żeby zabrać się za mieszkaniowe oszczędności.
Stary 2009-06-03, 20:58   #2059
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
co roku jeździmy na wakacje ale z bieżącej kasiorki więc na pewno gdzieś ruszymy ale na pewno nie na taką mega drogą podróż żeby moje tysiące poszłyyyyyy w jakieś piaski pustyni na pewno gdzieś pojedziemy ale kasa na koncie to kasa do wyższych celów=celów mieszkaniowych lub meblowych mam nadzieję

Cytat:

ja rowniez z reszta nigdy nie bylam 'coreczka tatusia' wole przejsc sie z TZcikiem
ja tak samo z tatą to co najwyzej na zdjęciu po wyjściu z koscioła mogę sobie fotkę strzelić ale do ołtarza chcę kroczyć z tżtem
Stary 2009-06-03, 20:59   #2060
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:

A ja właśnei jestem córeczką tatusia i bardzo mi siępodoba ten myk z prowadzeniem do ołtarza
Stary 2009-06-03, 21:00   #2061
kaska87
Zakorzenienie

nigdy nie czytam horoskopów itd ale postawiłam sobie teraz z nudów tarota i....jestem w szoku

Stary 2009-06-03, 21:02   #2062
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
nigdy nie czytam horoskopów itd ale postawiłam sobie teraz z nudów tarota i....jestem w szoku
co Ci wyszło?

btw, hellow, dawno mnie tu nie było

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 21:03   #2063
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
co Ci wyszło?
wszystko co jest o mnie i o tym co się dzieje

Stary 2009-06-03, 21:05   #2064
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tiaaa "nigdy nie czytam horoskopow itd. ...."
ale tarota stawiac umiem?
oj Kaska, Kaska...

zmywam sie, bo TZ nadciagnal w me skromne progi
Stary 2009-06-03, 21:05   #2065
lusmarija
Wtajemniczenie

do jutra

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 21:06   #2066
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
tiaaa "nigdy nie czytam horoskopow itd. ...."
ale tarota stawiac umiem?
oj Kaska, Kaska...
piczo na onecie jest!

Stary 2009-06-03, 21:09   #2067
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
piczo na onecie jest!
daj linka tez sobie zrobie i zobacze jak to działa czy to nie jakaś marchewka na dewoty
Stary 2009-06-03, 21:11   #2068
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
daj linka tez sobie zrobie i zobacze jak to działa czy to nie jakaś marchewka na dewoty
a masz!
http://tarot.onet.pl/

Stary 2009-06-03, 21:12   #2069
tancerka212
Zakorzenienie

a ja jak mam gazetę pod ręką to z ciekawości zajrzę w horoskop ale one są tak ogólnie napisane że do każdego mogłyby pasować
pewnie ci Kaśka napisali - idzie slub i z tym mnóstwo zamieszania- wiadomo że jak ślub to i zamieszanie ot cała filozofia
Stary 2009-06-03, 21:12   #2070
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie ci Kaśka napisali - idzie slub i z tym mnóstwo zamieszania- wiadomo że jak ślub to i zamieszanie ot cała filozofia
no własnie nie jest taki ogólny ale to i tak kupa prawda ważne co się ma w głowie i do czego się dąży, a ja wiem, że jak się czegoś baaaardzo chce to się spełni

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości