|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
![]() Nudzi mnie ta edycja YCD Ide na desperaty.
|
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie nudzi tłumaczenie nad którym siedzę od 18:00. Ale muszę to dzisiaj skończyć, tak więc rozłączam się na dziś, bo jutro znowu od 6:30 będę w pracy.Dobranocka Truskaweczki, Tru snów. Do juterka. |
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12600898]
nie pozamarzamy, spokojnie...jak bedzie zimno to właczymy w domciu ogrzewanie, a grilować bedziemy w środku...tzn grill bedzie na polku i oddelegowana zostanie jedna sierotka do przewracania mięska na zewnątrz [/quote]Tomasz ![]() |
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
helloł, ale dziś w Wawie lało
|
|
|
|
#4176 |
|
Kici kici miau miau
|
Milka to moze meteoryty prasowane ? 03 sa podobne do Beige Ch.
|
|
|
|
#4177 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Mam nadzieję, że się polubicie przez ten czas ![]() Cytat:
i wrzucicie nam fotki
|
||
|
|
|
#4178 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
yeah, yeah, yeah.....
|
|
|
|
|
#4179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jestem w domku
![]() nuudne te YCD... a moze to dlatego ze zamiast raczyc sie piwkiem to podjadalysmy z kumpelka salatke i szaszlyczki warzywne (z racji mojej diety ) i mniej nam sie podobalo![]() ![]() najgorsze ze mialam mily wieczor a wrocilam do domu i TŻ mnie wkurzyl zadzwonil do mnie, tak sie cieszylam, a tu wyszlo ze kolejne wakacje on chyba bedzie cale pracowal od rana do wieczora i nigdzie nie pojedziemy przed jesienia a i wtedy to nie wiem kiedy... bosko![]() jestem dla niego nieznosna od ostatniego weekendu, nie wiem czemu ale po prostu ciagle mi jest przykro i wkurzam sie Cytat:
bylam pewna ze tego nie ma podrobek! napisalam do goscia ze prosze o jakies rozpatrzenie tej sytuacji bo jestem pewna ze perfumy to podroba i jak nie to negatyw. Cytat:
![]() wiedzialam ze Ci sie spodoba, bo taki rozowy ![]() ![]() a nie mozna tego i tego ![]() Cytat:
wkurzylam sie o te perfumy ![]() Cytat:
lece spac Laleczki bo zly humor mam a poza tym jutro musze po 6" wstac, wiec zostalo 6,5 godz snu dla urody ![]() dobranocka!!
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Doberek
![]() Siedziałam do 1-szej nad tłumaczeniem, a już jestem w pracy. Czuję się WYMIĘTA. ![]() Będziemy się wstydzić tak publicznie. Co najwyżej prześlemy meilami. [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12603183]i wszystkie na kupę owinięte filoią bedziemy leżeć na środku pokoju... Cytat:
I z tymi perfumami kicha wyszła. ![]() Malutko snu miałaś, ja podobnie. |
|
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziendoberek
![]() zalapalam sie na sreberko, ale 10000 razy wolalabym jeszcze w lozeczku lezec... zimno, szaro i w ogole bleee ![]() Cytat:
Ty nie mozesz sie tak przepracowywac!! znowu bedziesz nam mdlala aaa wkurzylam sie bo rzeczywiscie tylko praca i praca... ale dzis od rana mile smski sle, moze rzeczywiscie zastanowi sie troche ![]() ide sie szykowac...
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haaa... mięknie mu serduszko. Będzie dobrze. ![]() Trzyma mnie przy życiu fakt, że już za tydzień ZLOT. |
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba pogadamy jutro![]() ja tez juz mysle o zlocie, wreszcie troche rozrywki i beztroski ![]() pedze do pracki, milego przedpoludnia!!
|
|
#4184 |
|
Konto usunięte
|
tiko brązik
![]() dzien dobry dziewczynki dzis u mnie na szczęscie słoneczko wylazło z samego rana więc przyjemnie się szło do pracki, ale to nie zmienia faktu że usypiam na stojąco
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Anulko
Gabi, hej Ty nawet nie mów... Ja dobudzić się nie mogę, bo jestem totalnie wykończona. ![]() Liczę na to, że się trochę rozruszam.
|
|
|
|
#4186 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12604579]Asia
[/quote]Jakoś dam radę. Ta pogoda też nie sprzyja dobremu samopoczuciu. Najgorsze, że jeszcze jest tak zimno. U mnie zaledwie 7 stopni. To czerwiec? ![]() Dzisiaj u Was w Krku duże obchody... pewnie masa ludzi wszędzie. |
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
cześć lalusie
|
|
|
|
#4189 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u nas było rano 11 stopni więc niewiele więcej niz u Ciebie.
|
|
|
|
|
#4190 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12600898]wiem, wiem, zartowałam z tym porwaniem przecież ![]() nie pozamarzamy, spokojnie...jak bedzie zimno to właczymy w domciu ogrzewanie, a grilować bedziemy w środku...tzn grill bedzie na polku i oddelegowana zostanie jedna sierotka do przewracania mięska na zewnątrz [/quote]rozumiem że tą sierotą będzie TŻ Cytat:
Zimno i paskudnie dziś nic mi się niechce spać tylko |
|||||
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Piękna
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12604651]ludzie ludziami- niech sobie tam obchodza co chcą...nas to w sumie nie dotyczy za to gratis dostaliśmy utrudnienia w poruszaniu się po mieście bo kilka ulic pozamykali ![]() u nas było rano 11 stopni więc niewiele więcej niz u Ciebie.[/quote]No wyobrażam sobie te korki i zamieszanie. ![]() Kiedy będzie ciepełko? |
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Nulaku nie kupiłam mimozy bo pani mnie spryskała 2 ręki mimozą i mandarynką z bazylią i ta bazylija mnie tak uzrekła że szok taki męciutki zapach ciepły i swierzy mandarynkowy zarazem taki luksusowy a mimoza jest 2 na liście no i w Mariocie o 20 zł taniej niż gdzie kolwiek jak się okazało
---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
hehehe ja wyobrażam mieszkałam w Kraku 5 lat z haczykiem ale nie mam do niego sentymentu Warszawie bardziej lubie Asiu jak nie wypoczniesz zaśniesz na tym zlocie ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- lalki jakie kolczyki dziś widziałam robione na 100 % ale boskie może spróbuje zmałpować w lipcu |
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe... mam nadzieję, że tak źle nie będzie choć rzeczywiście snu ostatnio to nie mam za wiele. ![]() Mam nadzieję, że Sis zrobiła już plan zwiedzania Krakowa.
|
|
|
|
|
#4194 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() U mnie też zimno brrr
|
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno trzeba pójśc na Kazimierz tam specyficzny klimat Smoka odwiedzić , dzwon Zygmunta dotknąć obetrzeć się o kamień energetyczny zjeść kebaba na florianskiej zrobić zdjęcie z Mickiewiczem ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- dla wielbiczelek ostrych doznań pojechać wieczorem na Nową Hutę i pospacerować |
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Zastanawiałam się, recenzje ma dobre, tylko Pryira na zakupowym odradzała...Pisała, że ładnie jest przez 2 h, a potem szybko zaczyna jej się świecić buzia, a po kulkach tak nie ma. I że bardzo nierówno się ściera - a do tanich nie należy. Zastanawiam się jeszcze nad tym, widziałaś http://us.strawberrynet.com/makeup/g...47796/?#DETAIL tylko jakoś brak mi zaufania o takich gadżeciarskich opakowań. Za to na Tru jest w dobrej cenie |
|
|
|
#4197 | |
|
Konto usunięte
|
no skoro do piątku musi byc w domu to Go chociaż wykorzystamy
![]() podobno z dnia na dzień ma się robić coraz cieplej Cytat:
|
|
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
No i oczywiście sklep z kryształkami.
|
|
|
|
|
#4199 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12605379]no skoro do piątku musi byc w domu to Go chociaż wykorzystamy
![]() podobno z dnia na dzień ma się robić coraz cieplej no widzisz macie już plan ! Zawsze jeszcze można pójść na spacer na Rejmonta ale ciekawie tylko kiedy Gra Wisła z Crakovią relaksacyjny bieg pomaga na zdrowie ,wzrost adrenaliny przy spotkaniu się z grupą kibioli ech ten Kraków ma swoje uroki ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
Cytat:
ja tez bardzo mało sole moge w ogóle bez soli jesć Cytat:
Edytowane przez leana1 Czas edycji: 2009-06-04 o 09:38 |
|||
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Dobri djen!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Ide na desperaty.

Beige Chic byly za cieple - w wersji kulkowej fajne byly Mythic
[/quote]

i wrzucicie nam fotki

zadzwonil do mnie, tak sie cieszylam, a tu wyszlo ze kolejne wakacje on chyba bedzie cale pracowal od rana do wieczora i nigdzie nie pojedziemy przed jesienia a i wtedy to nie wiem kiedy... bosko

Czuję się WYMIĘTA. 

Czyli z mineralami tak samo jak i bez?