|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Luffka, ciesze się, że spędziłaś dzisiaj miły dzień z P. żeby zawsze tak było ![]() O wątku anty napisałam już chyba wszystko, nie mają najmniejszego sensu dalsze wywody... Dzisiaj miałam dostać @ a zamiast tego mam mdłości i okropny ból głowy modle się, żeby to były oznaki nadchodzącej @ i jak do jutra się nie pojawi idę po test (dla spokojności, choć wątpię, żeby "coś" się mogło wydarzyć)
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-06-03 o 22:23 |
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- to chyba przez pogodę... ![]() teraz idę spać ![]() Dobranoc, |
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa ja miałam Wam coś pokazać
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Co do testu ciążowego- ja też wreszcie powinnam go zrobić oglądam Adwokata diabła chyba już się wyłączam i dooglądam z łóżka dobranoc dziewczyny
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
JeZuuuu jak ja dotarłam do domu to nie wiem, myslalam ze po prysznicu mi coś przekdzie, ale gdzie tamjestem nadal nawalona
jem spaghetti z obiadu i tez zalaczylam adwokata diabla - nigdy nie moge do konca wytrwac. kto wogole wygral w ycd? jezu jutro na 9.30 zajecia w zoooooo |
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Biska
Claris 1 piwo/h- niezłe tempo ![]() A ja nadal pisze, jestem w środku mojej pracy semestralnej a jutro mam ostatni dzien na napisanie jej
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4898 |
|
Wtajemniczenie
|
niezłe to by miała jakby były 3 piwa /h ![]() ![]() ![]() przed chwilką wstałam - tzn obudziłam się, i coś czuję że nie jest za dobrze. boli mnie gardelko ![]() a dzisiaj tż przyjeżdzą. z prawie całą rodziną (tzn bez taty i psa ) ale to nic ;P
|
|
|
|
#4899 |
|
Raczkowanie
|
Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki dziewczynki bo mam egzamin z muzyki...
<boisię> przepraszam że tak rzadko sie udzielam ale zaczęła mi sie podwójna sesja.. no ale czytam Was na bieżąco tak dla relaksu między jedną a drugą książką... Gratuluje Bisce, witam nowe 'desperatki'.... A propo oglądacie może "Desperatki"? Doskonały serial...
|
#4900 |
|
Zadomowienie
|
Luffka życze zeby niedługo pojawil sie na twojej drodze ktos odpowiedni
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() To ja też ponarzekam.. głowa, brzuch, gardło.. katar i na 11 na praktyke no i czego chcieć więcej..?
|
#4902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i tż chory przyjeżdża ![]()
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
No ładnie, wszyscy chorzy..
|
#4904 |
|
Zadomowienie
|
na ból gardla polecał szałwie, albo płukanie garla ziołami SEPTOSAN, nie ma siły zeby nie pomogło
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doooobry bardzo
![]() A ja chorobę mam już za sobą, ale tydzień temu też umierałam z powodu gardła i koszmarnego kataru ![]() A ja na płukanie gardła polecam wodę z solą! Może niesmaczne, ale działa poważnie ![]() Aaa i dziękuję za kolejne gratulacje ![]() edit: Tylko nie gryźć tych cukierków, mają być ssane, żeby wydzielało się jak najwięcej śliny, bo ona oczyszcza nam gardełko z bakterii ok wymądrzyłam się to idę teraz coś zjeść
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-06-04 o 08:22 |
|
|
|
#4906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wypiłam kakao, musi pomóc ![]() nic z tych rzeczy co napisałaś nie mam.... ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Biska, a powiedz mi macie już jakieś plany? ustaloną datę albo coś?
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ma obronę 19 więc teraz nie zawracam mu głowy jeżdżeniem i szukaniem sali, ale po obronie ostro się za to zabieramy tzn ja już sobie przeglądam, orientuję się co i jak a później już tylko pojechać i ostatecznie zaklepać
|
|
|
|
#4909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba nic mi się nie podoba a wasi rodzice sie znaja? przepraszam jesli o tym pisalas, ale po prostu nie pamietam a moze to w weekend bylo;>zmówiny mieliście? ![]()
|
|
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasze mamy się znają (dwie Baśki ), są na Ty nawet ojcowie się nie znają, ale ojców mamy specyficznych, więc to nie jest tak ważne... ![]() Zmówin nie było, ze wszystkim czekam, aż się mój obroni tylko obawiam się, że mama TŻa i mój ojciec będą chcieli nam coś narzucić (szczególnie mama TŻa ), takie charaktery mają...W ogóle to mam wrażenie, że moja przyszła teściowa w ogóle się nie cieszy, że my JUŻ (wg niej za wcześnie ) o tym myślimy.. Nawet TŻ mi wczoraj powiedział, że spodziewał się większego entuzjazmu, bo przecież lubi mnie... no ale widocznie nie chce jeszcze Syncia oddać Przykre trochę no ale cóż, nie za nią za mąż będę wychodzić ![]() Edit: Ważne, że moja mamuśka jest w siódmym niebie z tego powodu
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-06-04 o 08:40 |
|
|
|
|
#4911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnio tata tż opowiadał że ktoś mu tam gratulowal rychlego slubu... to mu odpowiedzial ze o niczym takim nie wie i to na razie nic pewnego ![]() dla mnie zareczyny oznaczaja ta wlasnie pewnosc no ale dobraa jego mama uwaza ze nei ma co sie spieszyc. nie rozumiem - woli zebysmy zyli na kocia lape? bo tak sie to skonczy predzej czy pozniej, jesli tego slubu nie bedzie w miare szybko.... na szcze raczej nic nam narzucac nie bede juz predzej w kwestii mieszkania, jesli zaczna je urzadzac ZANIM BEDZIE PEWNE ZE TEN SLUB BEDZIE..... bo juz jakies "piekne i idealnie pasujace" kuchnie widziala ![]() wiec to chyba tak musi byc ja postanowilam se nie prrzejmowac...zeby sie nie zadreczac... polecam, choc trudno ![]() [a entuzjam mamy tż ograniczyl sie do trzkrotnego "fajnie" po poinformowaniu ich o zareczynach ]
|
|
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mojego TŻa wszyscy i tak chyba wiedzieli po prostu, że wcześniej czy później będziemy chcieli się pobrać, ale wg nich chyba powinno być to później niż wcześniej Jego mama jest dość zaborczą osobą, ona rządzi w domu a nie chwaląc mojego TŻa -jest jej najlepszym dzieckiem Najwięcej pomaga w domu itd. Tak czy inaczej ja ją lubię, ona mnie też, ale wolałaby, żeby najmłodszy Synio jeszcze poczekał ![]() A moja mama dzień po zaręczynach chwaliła się o tym wszystkim, nawet pani w sklepie I baaardzo lubi mojego narzeczonego Cieszy się i to widać po niej ![]() A i nie zamierzam się przejmować, po prostu myślałam, że okażą troszkę więcej radości... trudno Przyjemne to nie jest, ale cóż...
|
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam na praktyke
miłego dnia![]()
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam panienki ja dziś wolny dzień mam całkiem sesja skończona, praca złożona- lenimy się
|
|
#4915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakaś inna ta rodzina jest od mojej ![]() wcześniej tego nie widziałam![]() u mnie się wszyscy cieszyli, i gratulowali a jak widziałam się z babcią m. po zaręczynach to nawet słowa nie powiedziala. chociaz jest fajna i sprawia wrazenie, ze mnie lubi ![]() no nic ide sie zebrac, bo niedlugo przyjezdzaja
|
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Widać rodziny naszych TŻów troszkę są inne
u mnie też wszyscy już czekali, moja babcia od roku wypytywała czy to już ![]() Ja uciekam się przespacerować z mamuśką, może do lumpa zajdziemy ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
przyszlam sie przywitac
![]() ale mi sie nic dzisiaj nie chce - ta pogoda mnie dobija
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
racja- pogoda jest straszna... juz mogłoby się lato zrobić....
|
#4919 |
|
Wtajemniczenie
|
tutaj w krk pada deszcz
![]() porazka widzialam na watku tym drugim gdzie to niby zareczone zazdrosnice sa, zdjecia slubne tancerki i ma taki piekny makijaz, ze zaraz bede go kopiowac!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie wyglądała
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.

modle się, żeby to były oznaki nadchodzącej @ i jak do jutra się nie pojawi idę po test (dla spokojności, choć wątpię, żeby "coś" się mogło wydarzyć)

- to chyba przez pogodę... 
jem spaghetti z obiadu i tez zalaczylam adwokata diabla - nigdy nie moge do konca wytrwac. kto wogole wygral w ycd? jezu jutro na 9.30 zajecia w zoooooo

) o tym myślimy.. Nawet TŻ mi wczoraj powiedział, że spodziewał się większego entuzjazmu, bo przecież lubi mnie... no ale widocznie nie chce jeszcze Syncia oddać
miłego dnia