|
|
#4441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
halo halo
witam ![]() wstałam kawkę spijam. zaraz muszę iść po zakupy, może się przejdę do polskiego sklepu bo mam ochotę na coś polskiego ![]() no a później malowanie ![]() chmurzy się za oknem
|
#4442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
korony z diamentem na stopie a jesli chodzio mysl dotyczaca tego tatoo to wspomnienie ze tż traktuje mnie jak księzniczke.. podobał mu sie ten pomysl - zatwierdzil jako fan tattoo majacy sam całe obdziarane plecy.. napisy na przedramionach tatuaz na brzuchu i łydce xD no ale wracajac do mojego tattoo to jestem za duzy cykor boje sie niemilosiernieze jak zrobie jeden.. to bede chciala kolejny.. od dawna mam napady na kilka wzorów w kilku miejscach i nie moge sie zdecydowac ![]() foottat179.jpg9dc83d5913.jpg03.jpgimg_2448_large.jpg_mg_4302_large.jpgflor_large.jpgshower_large.jpgrih.jpg |
|
|
|
|
#4443 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
wstałam dziś wcześniej trochę, udało się wstać o 11 właśnie spijam kawkę, zaraz muszę się ogarnąć, posprzątać trochę, i umyć włoski, zrobić makijaż. Kasiu ja mam do Ciebie prośbę;D mogłabyś wyczarować takie bóstwo jak ma gwen stefani w teledysku 4 in the morning? wkleję fotkę niżej ![]() pięknie ma te oczka zrobione ![]() ale mnie wkurzają z tymi reklamami the sims 3, co przełączę..to to reklamują a ja nie mogę tego mieć!!!! ![]()
|
#4444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie ze jestem wredna.. ale ja juz sobie zamowilam i wyniesie mnie hmm.. 100zł z przesyłka a obecnie mam do sprzedania podstawe 2 + kilka dodatkow. |
|
|
|
|
#4445 |
|
Moderator
|
A ja dzisiaj od rana mam fatalny humor. Wszystkie moje koleżanki z rodzinnego miasta od wczoraj piszą mi że nie mogą przyjść na wesele (mimo że potwierdzenia były do 1 czerwca). Czuję sie beznadziejnie bo zawsze znajdowały dla mnie czas jak przyjeżdżałam nawet bez zapowiedzi a teraz kiedy wiedziały rok wcześniej odmawiają i to w tak ważny dla mnie dzień
![]()
|
|
#4446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uwielbiam ta grę, gram w nią od 8 roku życia![]() no nie mogę jej mieć...bo mi nie będzie chodzić ![]() nie mam aż tak sprawnego kompa, i mi nie ruszy po prostu... a nowy komp to wydatek około 1000 zł, a ja tyle nie mam
|
|
#4447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez jestem zapalona fanka the sims ![]() 1 edycji mialam wszystkie czesci.. 2 to niekoniecznie bo mialam inne wydatki ale jesli chodzi o 3 to planuje kolekcje
|
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja Simsy również uwielbiam, miałam calutką 2-kę, ale nudzi mnie to po pewnym czasie, zresztą za bardzo nawet nie mam czasu ![]() Złapała mnie koszmarna ulewa, jestem mokra jak kura
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4449 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Jestem już po kolejnym egzaminie i za niedługo muszę wracać znowu do nauki, bo jutro też mam egzamin
Cytat:
i w ogóle jest ładnaCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ja tylko wpadłam się przywitać, dostałam wreszcie przepustke w szpitalu na weekend ale od poniedziałku znowu i nie wiadomo na jak długo Ale mam nadrabiania, dzisiaj mam nauke ale mam nadzieję, że w weekend was nadrobię Co do simsow to 3 musi być moja Ja to mam jakiegoś pecha z tymi simsami, jak wychodziła 2 to złamałam nogę, wychodzi 3 to w szpitalu mnie trzymają. No nic idę sie kąpać i do nauki, może zaglądnę później Miłego dnia |
|
|
|
#4451 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie wróciłam z marketu i udało mi się przejść między jednym deszczem a drugim, nawet słońce miałam
swoją drogą nie lubię takiej pogody zabieram się za obrazy...chociaż jestem mega śpiąca....mhmmm
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem dziś strasznie śpiąca, czy jest tutaj jakaś dobra duszyczka, która napisze mi, że jutro (wg. meteorologów) będziesz piękna, słoneczna pogoda? Już mam dość tych ciągłych chmur, ulew etc.
Zaraz muszę się zabrać za naukę i obiecuję sobie, że dzisiaj uczę się już ostatni raz
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4453 |
|
Wtajemniczenie
|
ja niestety nie mogę sobie tego obiecać, jutro mam jeszcze egzamin i ostatni we wtorek, aaaa i jeszcze muszę projekt zrobić na zaliczenie:/ mam nadzieję, że we wtorek już będę miała spokój, bo już nie mam sił, żeby uczyć się na kolejne terminy:/
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
tak
wtedy dziewczyny beda pisaly udzielaly sie na bierzaco ----------------- ide do dentysty
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-06-04 o 14:53 |
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez tylko przelotem
![]() Nawet mi sie sesja jeszcze nie zaczela a mam tyle latania w tej szkole ze sie ledwo wyrabiam. Bylam na solce, w koncu
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry po raz drugi
![]() Nawet nie mowcie mi,ze jestescie spiace, ja chodze spać o p0ólnocy i wsttaje o 3;45 ide zaraz sie tez uczyc
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4458 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
W koncu mam sprawny moj komputerek,jak narazie chodzi jak pszczolka zobaczymy jak dlugo..![]() ![]() Tez spac mi sie dzisiaj chce na max ![]() Troszke mnie w watku nie bylo ale komp stary mnie tak denerwowal,zamulal,zamyka lo mi str. etc.,mnej czasu mam ostatnio,ale twardo wracalam i podczytywalam kiedy sie dalo![]() Mess magic ze mnie zaden ,ale sprobuje wywrozyc na jutro ladna pogode tez slonka mi juz brakuje ![]() Lece dokonczyc gulasz
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
ale paskudna pogoda, znowu pada
![]() az sie nic nie chce. Mam ochote sciac moje wloski do ramion.. bo mnie mecza takie dlugie ale znowu wiem ze bede zalowac dlugosci ![]() Same dylematy |
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Cynk w tabletkach jest. W roznych dawach, z tego co mowil mi znajomy ta mniejsza dawka jest bez recepty wieksza na recepte.
O masci cynkowej tez wiele dobrego slyszalam, ale osobiscie nie probowalam. aktualnie (odpukac ) nie mam problemu z wypryskami.Tez jestem fanka simsow. A na moim laptopie to wiem tylko ile gb ma moj dysk, nawet nie wiem ile pamieci ani nic ![]() A jakis czas temu chcialam sobie scalic simsy 2, alkoholem (bo sciagalam z rapida w czesciach) i tak oto polozylam sobie moj system- ach ta vista.... Ale pojechalam do domu i ojciec to jakos odratowal, juz mialam lzy w oczach, ze wszystko potrace, bo po co robic jakies kopie systemu.... Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-06-04 o 16:52 |
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Simsy 3 chciałam ściągnąć, ale chyba z 24 pliki do ściągnięcia na rapidzie są... viste też mam. niestety. |
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4463 |
|
Raczkowanie
|
Heej
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Zadomowienie
|
matko, umyłam dziś włoski i przedzieliłam moją grzywkę na dwa boki, i wyglądam jak debil bez grzywki;p
jednak chyba ją zetne na prosto...a na zdjęciach to już w ogóle jak ciota wyszłam;D dobrze, że je usunęłam.
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#4468 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale tu cicho... Ja ostatnio też nie mam czasu się udzielać, bo chodzę w tym tygodniu na noc do pracy i prawie cały dzień przesypiam |
||
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj kupiłam sobie Garnier 3 w 1, w której funkcji spisuje się najlepiej?
|
|
|
|
#4470 |
|
Zadomowienie
|
oto efekt mojej zabawy z linerem
![]() siedział mi od wczoraj w głowie łapkowy makijaż. zrobiłam go tak dla zabawy raczej. przydałaby się jakaś imprezka przebierana- przebrałabym się za kobietę kota i zrobiła takie łapki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

a jesli chodzi