![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
cześć dziewczyny
Ostrowczanka, nie zazdroszczę problemów z ósemką ![]() Malpka, Sija, piękne te Wasze panny, Rudalbn i Twój kawaler ![]() A nałóg butowy jest mi bliski, chociaż butoholiczką nie jestem, gdyz mam bardzo wybredny gust, ale ze czterdzieści par się znajdzie ![]() My byliśmy wczoraj w szpitalu, dziadek juz po operacji, na razie wymęczony, ale ogólnie chyba jest nieźle. Kurde, wiecie co, wczoraj zaczęli rozdawać wejściówki na noc kultury w Osterwie- od 12.00. Wyrwałam się z pracy na chwilę, byłam tam o 12.07 i wejściówek juz nie było... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pola ![]()
![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Pola! Dużo zdrówka dla Twojego dziadka! Trzymam kciuki za szybką poprawę!
![]() Martuko! A co tam u Ciebie? Kurde, a ja dziś zaspałam i spóźniłam się do pracy. Przysnęło mi się na 20 minut z telefonem (budzikiem) w ręku. Ależ jestem niewyspana! ![]()
![]() |
#934 | |||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny śliczne, ale dobiero pzy Julce widać jaka Ania jest już duża
![]() Cytat:
![]() Fajny nałóg i zdecydowanie bliższy mi niż perfumy, na które jestem uczulona. Też musze sobie butki zakupić. Krzysio śliczny. Cytat:
![]() Cytat:
Jak mi się nie chce pracować ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Rozeznanie
|
Hej,
Kilka razy logowałam się od wczoraj i Oskarek zawsze budzi się jak chcę coś napisać. Może dziś się uda, chociaż widzę, że ma płytki sen. w ogóle często jakoś budzi sie na karmienie, zaczynam się troszkę martwić, że mam chudy pokarm ![]() Pola - życzę zdrówka dla dziadka ![]() Ja też wczoraj się spłakałam. Mojej mamy chrześniak miał wylew i jest nieprzytomny. Wczoraj miał operację. Wycinali mu krwiaka mózgu. Nie wiadomo czy wyjdzie z tego, lekarze nie daja dużych nadziei, a najgorsze jest to, że samotnie wychowuje swoją 7-letnią córeczkę ![]() Jodie - fajne butki ![]() Sija, Malpka, Rudalbn - slodziaki z Waszych dzieci. Tak przy okazji, patrząc na zdjęcia rzuciły mi się w oczy smoczki. Kiedy podałyście je po raz pierwszy?? Tak sie zastanawiam czy Oskarkowi przed snem nie podawać, bo własnie z zasypianiem są największe problemy. Czasem z godzinkę albo i lepiej lulam go, śpiewam, nucę a i tak z trudem zasypia. Z drugiej strony nie chcę zaburzyć mu smokiem odruchu ssania. Dlatego pytam ![]() Ostrowczanka - ![]() Tola dla Ciebie też ![]() Miss.hot - brzusio śliczny ![]() No i zapomniałam co jeszcze miałam napisać ![]() Ja siedze dziś jak na szpilkach. Moja szwagierka (ta z którą miałyśmy rodzic razem) jest właśnie na trakcie. Dzieciątko ułożone jest pośladkowo, a rodzi siłami natury. Dlatego jakoś tak się stresuję... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skrzatek 1. nie martw sie ze Oskar sie budzi często na jedzenie, na początku Julka tez tak miala ze się budziła co godzine, póltorej czy dwie zależnie od humoru, a teraz potrafi nawet 6 godzin przespać, wiec spokojnie to sie unormuje ![]() 2. dużo zdrówka dla chrześniaka mamy, oby wyzdrowiał ![]() 3. ja smoczka juz w szpitalu podałam chyba w 3 dobie, bo wolałam dać smoczka niż luchac jak dziecko placze, a odruch ssania nie zaniknął a wręcz przeciwnie wydaje mi sie ze Julka jeszcze lepiej ssie niz na początku ![]() 4. no i kciuki za szwagierkę ![]()
![]() |
![]() |
#937 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no to ładnie 7 minut i już nie ma wejściówek ![]() Cytat:
![]() ![]() kciuki za chrześniaka Twojej mamy oby wszystko było dobrze ![]() mój Krzycho nie chce smoka mimo że już pare razy mu dawałam i już 3 różne rodzaje smoków więcej nie kupuje nie chce smoka to nie ![]() fajnie że Twoja szwagierka już rodzi będziecie miały dzieci w tym samym wieku ![]() ale dzisiaj wieje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Zadomowienie
|
Oj podobno coś organizacyjnie nie zostało dopięte, prezes wyjechał na urlop a główny sponsor się wycofał. A festyn miał być na boisku 16-stki a jakby nie było pogody to w sali gimnastycznej. Podobno przełożony na sierpień, zobaczymy.
Skrzatek pokarm nie może być "chudy", to kolejny mit starszego pokolenia, albo ten, że zapalenia ucha dziecko dostanie jak przewieje uszy, gdy nie będzie miał czapki wiązanej. Pokarmu mozesz mieć mało, bo trudno zmierzyć jego ilość i dziecko może się nienajadać natomiast właściwości jego są dostosowane do jego wieku. Jeśli moczy odpowiednią ilość pieluch, robi kupki to pwinno być dobrze, zresztą jak będziesz pierwszy raz u pediatry to zważysz małego i rozwiejesz swoje watpliwości.
![]() |
#939 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak w sierpniu to fajnie to może i ja się przejdę bo w miarę niedaleko mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
a co tu tak cicho
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- jodie jak narazie jesteś największą gadułą w tej części ![]() ![]() uprzejmie prosi się reszte osob o częstsze rozmowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=331526
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
ahoj!
ja mam dziś lenia olbrzyma.teraz chwila relaksu przed kolejną tura klientów ![]() o kurde, chyba muszę przystopować ![]() ![]()
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2009-06-04 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co to klienci tak turami chodzą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
tak dokładnie , turami
![]() pierwsza jest 10-14 a następna 16-20 ![]() nie wiem dlaczego ale tak jest
![]() |
![]() |
#944 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() co do dokarmiania - już teść wczoraj coś takiego wymyślił. Ale powiedziałam, że nie ma mowy!!! Jodie - no ładnie dajesz czadu ![]() ![]() Malpka - Ty za to jesteś przodującą mamuśką ![]() Rudalbn - chyba najwazniejsze jeżeli chodzi o maleństwa to wsłuchać sie w siebie i robić po swojemu. Babcie potrafią czasem namącić swymi opowieściami i radami jak to kiedyś było. Moja mama uparla się, żebym piła bawarkę - twierdzi, że pokarm bedzie bardziej treściwy ![]() ![]() Ale katuje temat maleństw. Obiecuje sie poprawić ![]() ![]() a ja się ciesze niezmiernie - męża siostra urodziła synka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
ano
![]() w rze jeszcze nie leje ale zapowiada się jakaś burza , ciemna chmura wisi nad nami ![]() Małpka a od kiedy Ty taki szpieg z krainy deszczowców jesteś ![]() skrzatek gratulacje dla siostry męża !
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2009-06-04 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Wtajemniczenie
|
a ja się cieszę bo nie mam jeszcze letnich butów, niech sie w tym tygodniu wypada to może na mój urlopik będzie piękna pogoda
![]() A ja zmykam do fryzjera. Jednak nie idę do Kamila bo nie miał już terminów na ten tydzień a później go nie ma przez 2 tyg, a ja chce nową fryzurkę przed wyjazdem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Jodie! Coś nie mogę Ci smsa wysłać z neta, a nie chce mi się klepać na klawiaturze komórki. Chciałam tylko napisać, że poprzednie smsy nieaktualne. Uf, uf!
Skrzatek! Kurcze, co za historia z tym chrześniakiem Twojej mamy. Kurcze, trzymam kciuki za poprawę stanu jego zdrowia. Tyle zdążyłam napisać, bo 16 wybiła. Lecę! Buźki! ![]()
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
jodie - może trzeba było kozaczki kupić?
![]() ja dzisiaj śpię i głowa mnie boli, w pracy wczoraj, kiedy byłam na szkoleniu, cała moja grupa musiała się przenieść do innej sali i własnie nie mam nawet jeszcze miejsca swojego - i siedzę z laptopem gdzieś "półgębkiem" u koleżanki przy skraju biurka i pracuję.... koszmar.... ![]() dobrze, że moi pracownicy wczoraj zadbali o spakowanie i przeniesienie moich rzeczy....
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na ból głowy ostatnio pomaga mi sen ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Jak to sprawdzić ![]() A ja po obiadku - dziś robiłam lasagne ![]()
![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Nadal cierpię z powodu tej ósemki. Jam tylko płynne i półpłynne rzeczy (sija - dzięki za podpowiedź o koktajlu!).
Już niedługo mój małżonek zaczyna urlop - bo od soboty ![]() Macie namiary na jakieś sensowne i nie za drogie noclegi w Krakowie? Z góry dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i gratulacje dla szwagierki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 | ||
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() uważaj na kominy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2009-06-04 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
co ty, ja z tych wielkostopowych jestem
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
a ja mam rozmiar bardzo popularny - czyt. 38 i muszę szybko decydować się na buty bo potem mam problem i muszę kupić to co jest a nie to co mi się podoba
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a teraz marzę o klasycznych czarnych szpilkach, średnio wysokich.... poza tym mam drugie wesele w ciągu lata, jak się okazało - 4 lipca - więc kieckę muszę kupić wcześniej niż planowałam... no to może w sumie jakieś buty do niej od razu....? ![]()
![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Ruda dobry powód nie jest zły
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.