|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
Pammiętacie mnie jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!1
Heloła babsztyle!!!!!!!!!!!!! hihiih To ja w skrócie....praca moze być. warunki o niebo lepsze niz w starym szpitalu, ale ludzie.............nie mam zdania. zdroqwie mi szwankowało i do cholery nie wiem co jest. Bo wyniki dobre, a boli mi pół ciała. Głowa , oko, okolice serca...cała polowka. dzisiaj jakby lżej. ale pije leki i jakoś trzymam się. Ja do krakowa nie wiem o której dojade, ale planuje być okolo 13. Jak wyjdzie zobaczymy. tego co wczesniej pisałam też wszystkie planujecie być. Dziewczyny napiszcie , co przywiesć, co kupić. co i jak .....plisssssssssssssss |
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Basiu trzymaj się bo razem z Asią będziecie potrzebować składanych noszy
może taka zmęczona jeste z przepracowania
|
|
|
|
#4233 | |
|
Zadomowienie
|
............ ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze to przepracowanie, bo juz martwilam sie czy aby nie mam jakiegoś wiekszego paskudztwa. ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Dziewczyny ja musze znikać. Jade do mechanika. Dostałam zwrot kasy za nparwe auta z ubezpiczenia. Późnie wpadne znowu. Czytam drugi tom wampirzyców i powim wam tak Kocham JAkoba. |
|
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochasz Jacoba ??? a Edzio ? chodziaż jak obejrzałam film to Jacob jest przystojniejszy niż Edzio |
|
|
|
|
#4236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak najlepiej. Bo ja też zamierzam wziąć najmniej rzeczy, by nie nosić. Kosmetyki wezmę te najpotrzebniejsze, a resztę to mam nadzieję że ew. użyczycie. Sis, bardzo się będziesz gniewać jak nie przywiozę lentilków? Nie mam kiedy wyskoczyć do Czech. Mam do środy zawalone dnie od rana do późnej nocy, łącznie z weekendem.
|
|
|
|
|
#4238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak widzisz mokre sciany zadajesz sobie pytanie jaki durny smok by tu mieszkał bez gorącej wody kanalizacji oczywiście że żadnego nie było bo odpowiedz brzmi żaden by nie mieszkał w takich warunkach ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
elo
dostałam @ i wciągam bezkarnie kardynałki |
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lentilki to takie czeskie kolorowe cukiereczki czekoladowe, jak M&Msy. Ale dziś zmarzłaaaam
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4244 | ||||
|
Konto usunięte
|
jestem w domie
po pracce musiała jechać do galerii bo TŻ mnie poprosił żeby mu kupić perfumy i.... trochę poszalałam po sklepach, kupiłam sobie piżamki, pokaże jak obfocenie przejmuj się...Ty będziesz sprzatać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i ręczniczek!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!bo u mnie brak nadprogramowych
|
||||
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12611752]jestem w domie
po pracce musiała jechać do galerii bo TŻ mnie poprosił żeby mu kupić perfumy i.... trochę poszalałam po sklepach, kupiłam sobie piżamki, pokaże jak obfocenie przejmuj się...Ty będziesz sprzatać ![]() Wawel???? fuj i nuda..... ![]() jak już będziecie na miejscu to zorganizujemy tak żeby żadnej nic nie umknęło nudno, wilgotno, ślisko i śmierdzi....takie moje wrażenia po smoczej jamie ![]() i ręczniczek!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!bo u mnie brak nadprogramowych [/quote]hehehehe wrazie czego jeden dla wszystkich a z tą smoczą jama masz rację ale dla Asiu i Basi zalecane jest obtarcie tej sciany energetyzującej bo będzieci musili po 1 piwsku je nosić ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Laluski zmykam po woli bo małżunia czeka koło baru sałatkowego |
|
|
|
#4247 |
|
Zadomowienie
|
![]() bedę robic małemu Wi remont w pokoju ( nie wiem czy pamiętacie jak wykonał fresk farbowy pt."Podmorskie zwierzeta" )daj mi linka może uciułam na te posciel :P Zjazdowieczki- może wpdanie wam do głowy , że my tutaj uwięzione przez rózne swoje sprawy chciałbyśmy miec was na oku i wrzucicie fotki jakies i chociaz kila zdan na goraco do naszego truskawkowego koszyka ? |
|
|
|
#4248 |
|
Konto usunięte
|
Jaz, Asia będzie nadwornym kronikarzem i codziennie będzie zasiadać do kompika żeby zrelacjonować co sie podziało
moje piżamkowe zakupki, częsc kupowana w dziale dziecięcym bo tańsze a rozmiarowo w sam raz
|
|
|
|
#4249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spongi to najbardziej prawa istota na swiecie Nie do konca ![]() Nie martw sie Magiku.My, Wyrzutki, bedziemy sie tutaj swietnie bawic ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12612503] moje piżamkowe zakupki, częsc kupowana w dziale dziecięcym bo tańsze a rozmiarowo w sam raz [/QUOTE]Wszystkie piekne cukierasy! Cytat:
To Ich obowiazek Wb czasie zeszlorocznego dwuosobowego zlotu (moj z Guari) bylysmy na forum bardzo czesto! Glownie dlatego, ze Guaranka to straszna nudziara i nudzilo mi sie
|
|||
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12612503]Jaz, Asia będzie nadwornym kronikarzem i codziennie będzie zasiadać do kompika żeby zrelacjonować co sie podziało
Aha... dobrze wiedzieć. Zgadzam się - lubię tę robotę. Fotki to myślę że będziemy rozsyłać meilem raczej, niż wstawiać tu. Myślę, że Dziewczyny są tego samego zdania. ![]() Szef mnie lubi jednak - dał mi 200 zł za nadgodziny gratis. I jeszcze pochwalił za pracę, bo kto zdoła natłuc 150 decyzji w jeden dzień? Tylko ja. No to jesteśmy kwita. Nadal Go jednak lubię, pomimo tego dowcipu z kserem. ![]() Ręcznik zakodowałam w głowie, że mam też wziąć. ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Gabi, Ty nam na zlot szykujesz po piżamce, czy jak? |
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Widze,że przygotowania do zlotu idą pełną parą Czekamy na zdjęcia i relację na gorąco![]() Paulina, kryształy piękne Ja jeszcze swoich nie dostalam A Pani listonosz już mnie nie lubi bo poskarżyłam się na nią na poczcie Wrzucała mi do skrzynki awiza, na których pisala "podpisne wydać" i za mnie się podpisywała,że niby potwierdziłam odbiór przesyłki co za ...
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj wzięłąm ze sobą kuleczki do pracy. Badam też, który pędzel do nich najlepszy - jak na razie stawiam na dużego Inglota do pudru (z wiewiórki). Po aplikacji pędzlem TBS - szybciej się świecę. Za to z pudrem antishine Clarinsa było odwrotnie...ale jest tych kombinacji
|
|
|
|
|
#4255 | |||
|
Rozeznanie
|
A u mnie chłód z nieprzyjemnym wiatrzyskiem
Ziąb Żałowałam, że nie wzięłam czapki.Cytat:
Cytat:
O tak czekamy na filmiki na youtubie ![]() [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12612503] moje piżamkowe zakupki, częsc kupowana w dziale dziecięcym bo tańsze a rozmiarowo w sam raz [/quote]Cudniutkie, skąd pochodzą? Cytat:
Nulko, przykro, że wcisnęli Ci podróbę, moja siostra kupiła na allegro Euphorię Blossom, jak otworzyła pudełko od razu podróba biła po oczach, odesłała i kasę zwrócił gość, nie pamiętam tylko nicka oszusta ![]() Dzień dobry! |
|||
|
|
|
#4256 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12612503]
moje piżamkowe zakupki, częsc kupowana w dziale dziecięcym bo tańsze a rozmiarowo w sam raz [/quote]jakie piekne ja sobie dziś też kupiłam, do tego białe lniane spodnie i lakierowany czerwony pasek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() chamstwo cześć |
||
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja jeszcze w pracy jutro mam zaliczenie i nie mam notatek gościu mówił,że wpisze nieby 4 bez pisania, ale cykam sie teraz że jak jednak mu sie odmieni i każe pisać to nie nie bede wiedzieć, bo nie byłam na żadnym wykładzie |
|
|
|
|
#4259 |
|
Rozeznanie
|
Na truskawie Clinikowe quady Spicy i Polar Blue oraz liner. Potrzebne komuś?
Dorzucili trochę towaru. Ja poluję na pomadkę Long Last, ale nie ma. |
|
|
|
#4260 | |
|
Konto usunięte
|
dziekujem
![]() Cytat:
![]() 2.ale Ty masz fajnego tego szefa 3.a bo sie napaliłam na piżamki- wyrzuciłam dziś własnie wszystko co było przeznaczone "do spania" a raczej nie używane i postanowiłam sie obdarować piżamkowo wszystkie są kupione w Cubusie, do tego były w róznych promocjach więc nie mogłam sobie odmówićza koszulki z koronką (biała i nieb) zapłaciłam w promocji 29,90 (dziecięce) różowa 15,00 spodenki niebieskie 39,90 (dziecięce) różowe w krateczkę 49,90 a te w różowe w paseczki i żółta koszulkę kupiłam jak byłam z Ryśkiem po Guarankowe buciory i teraz mogę je zestawiać na mnóstwo sposobów j.w.
Edytowane przez 36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e Czas edycji: 2009-06-04 o 17:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

może taka zmęczona jeste z przepracowania

Nie mam kiedy wyskoczyć do Czech. Mam do środy zawalone dnie od rana do późnej nocy, łącznie z weekendem.

trochę poszalałam po sklepach, kupiłam sobie piżamki, pokaże jak obfoce
o kurde... Nie wiem jak to będzie bo dziewczyny będa się zjeżdżać w czwartek, ale może się uda przed grillem wyskoczyć na Kazimierz, zjemy lody i jakiegos browarka machniemy a potem sru na grilla
i ręczniczek!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!bo u mnie brak nadprogramowych 

Wrzucała mi do skrzynki awiza, na których pisala "podpisne wydać" i za mnie się podpisywała,że niby potwierdziłam odbiór przesyłki
co za ...