|
|
#2881 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Cytat:
![]() też mam okropną sytuację, a większość opisów jest adekwatna właśnie do niej. to jest ta powierzchnia na którą można wypłynąć po balon powietrza i to jest to dno od którego można odbić się martwymi stopami. dzisiaj poczułam jak pusto jest w moim życiu może być bez Ciebie, chociaż nigdy nie uczestniczyłeś w nim tak naprawdę.. dla mnie bądź, z tobą mi lżej. nie mam trzynastu lat, wyznaję tymczasowość - ale zależy mi na nas, tak zwyczajnie, po ludzku, bardzo mi zależy. i wiesz, zaczynam mieć serce, na wysokości moich ramion, zaczynam potrzebować twoich ramion. wszystko się pieprzy, zwyczajnie leci mi na głowę i może przesadzam ale mam do tego prawo. próbowałam zrozumieć a tymczasem powinnam zacisnąć zęby i wyryć gdzieś na ciele tysiąc Twoich reguł, nauczyć się Ciebie na pamięć i nigdy przenigdy nie próbować rozumieć. trochę ciężko nam znaleźć granicę między zabawą a czymś poważnym.
|
|
|
#2882 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za pochwały, kilka mi mignęło przez ostatnie 9 stron nieobecności
kochane Przepraszam,że na prośby nieodpowiadałam, ale .. szkoła,szkoła,szkoła..Naj gorsze te ostatnie dni przed radą -,- ![]() -*- Ej, pomódl się za mnie. Na prawdę, potrzebuję tego. To nic, że nie wierzę w to, czego nie mogę zobaczyć,czyli w Boga też.. ale... pomódl się za mnie. Do kogoś,w kogo Ty wierzysz. do kogokolwiek.. Proszę To jest tak,że nigdy nie wiesz kto stoi za rogiem. Ale ja zawsze mam nadzieje,że Ty będziesz tam stał Nie jestem mądra, wiem. Szkodzę sobie tym uczuciem, jednak brnę w to umyślnie Czy jeśli spotkamy się jutro, albo w środę, albo za dwa tygodnie... Czy jeśli się spotkamy..Przytulisz mnie? Chcę tulić go bez powodu, nosić w portfelu jego zdjęcie, robić mu kanapki, nawet wtedy, kiedy nie jest głodny, być dla niego wszystkim i mówić,że on jest dla mnie wszystkim... Chce jeździć z nim rowerem wiosną i na sankach zimą. Chodzić na zakupy, do kościoła,lekarza, na spacer.. do ogródka, na grzyby, chce całować go i dotykać bez skrępowania, chce robić z nim wszytsko, od prostych , codziennych czynności-po te odświętne, niecodzienne... Chcę być kobietą jego życia..Ale czy go kocham ? Nie wiem. Chyba nie potrafię odróżniać miłości od zauroczenia..Gdzie tu w ogóle jest granica? Zabierz mnie do swojego świata, ten mi się nie podoba Nie dzwoń, proszę, ja tylko sobie wmawiam,że to milczenie boli. Tak na prawdę nie chce,żebyś dzwonił tak na szybko wymyślone, przez ten stres szkolny jakoś głowy nie mam :| -*-Jak już dawno nie chwaliłam nikogo.. I nie pisałam waściwie kilka dni..więc sobie pozwolę wymienić moją TOP20 Niezastąpione, najlepsze! :abuee, Marzeniatko, Kissable, papergirl, agatte, realgirl89, cukrowapanna, powinnam[głosuje na Ciebie ![]() ], lovers2friendss, kama2704, truskawkowa, Klerii, nastychick, kamisha, littleballerina, caroline060, plotkaraa, xDjakjacielubiexD, keei normalnie, od niedawna-limitowana! Wejście smoka po prostu, jesteś genialna![]()
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-06-04 o 22:15 |
|
|
|
#2883 |
|
xoxo
|
zemstablondynki mam tylko to :
Sex to piękna sprawa, kocham coraz mocniej, Ciebie ciągle w łózku chcę...... Pościel Tobą pachnie ciała ciągle mokre, rozkosz w nocy tuli mnie. Pieść, pieść, przytul mnie... noc od tego przecież jest..... bo sex to nie sport, namiętność to uczucie, a miłość nie polega na wkładaniu i wyjmowaniu. _____________ Kolejny raz mój strach wygrał.To egoizm decydować za kogoś, ale tak jest lepiej. - Trudno o idealną miłość? - Nie. Nawet ja nie chcę aż tyle. Chciałabym tylko móc się zachowywać jak zwykła egoistka. Prawdziwa egoistka. Na przykład mówię, że chcę ciastko biszkoptowe z truskawkami, a ty rzucasz wszystko i biegniesz je kupić. Wracasz zziajany i podajesz mi je: „Proszę, Midori, oto ciastko biszkoptowe z truskawkami”, a ja wtedy mówię: „Nie mam już na nie ochoty” i wyrzucam przez okno. Czegoś takiego potrzebuję. - Zdaje mi się, że to nie ma żadnego związku z miłością – powiedziałem lekko zdumiony. - Ma. Tylko ty tego nie wiesz. Są okresy w życiu dziewczyny, kiedy to jest nieprawdopodobnie ważne. -Wyrzucanie przez okno ciastek z truskawkami? - Tak. Chcę, żeby mój chłopak powiedział: „Zrozumiałem, Midori. Myliłem się. Powinienem był się domyślić, że stracisz ochotę na to ciastko. Jestem głupi jak osioł i gruboskórny (...) - I co wtedy? - Wtedy będę go kochać, bo na to zasłużył. - Myślę, że to kompletny nonsens. - A dla mnie to jest miłość. Mimo, że nikt tego nie rozumie. W nocy zawsze jest lepiej. Mniej widać, tylko pragnienia są bardziej namacalne. Powrót do rzeczywistości zawsze jest bolesny. A dzień ujawni wszystkie wady.. Otulona nienawiścią, ukołysana krzykiem... Siedzę, rozmyślam, zadręczam się, ale po co? Jakby tak zresetować sumienie i zacząć od początku. Tylko, że próbuję i mi się nie udaje... Stoimy w znaku zapytania. Ty jesteś tym zawiniętym, ja jestem kropką. Niby jesteśmy razem, ale jednak osobno. Paajkaa - wróciłaś ![]() Ty jesteś wspaniała
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-06-04 o 14:53 |
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
lubię, gdy pocałunkiem budzisz mnie.
chodź, chodź w obcy świat! przynajmniej teraz nie płyną gorzkie łzy. tęsknota, smutek i żal
|
#2885 |
|
Raczkowanie
|
- Muszę to przespać, przeczekać, przeczekać trzeba mi.
- W sercu bałagan, nieład, wicher a coś, co było, dalej trwa... - Tańczą jak zagra orkiestra, a orkiestra zawsze gra extra. - Raczej mało obchodzimy się nawzajem. - Co jutro, to jutro jest mi teraz obojętne. - I nieważne, że świat, na którym przyszło ci żyć, lepszym wydawał się być. - Są takie chwile kuli we mnie się zło. - Spoglądam wstecz i widzę tyle pustych godzin. - Patrzę na świat, na nim kłamstwo wyrasta... |
|
|
|
#2886 |
|
Raczkowanie
|
`znikają troski puszcza lęk.
`Zegar odmierza w ciszy czas. `odejdź nim siebie sam znienawidzę za każdy dzień który dałaś mi. `choć bez ciebie mój świat nagle traci najmniejszy sens. `Gdy na mnie patrzysz w twych oczach nie ma mnie. `w twoim sercu dawno już wygasł żar.
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
"Kiedyś nauczysz się dostrzegać subtelną różnicę między trzymaniem się za ręce a połączeniem dusz... I dowiesz się, że miłość to nie tylko pożądanie... A przebywanie w czyimś towarzystwie nie oznacza bezpieczeństwa... I zaczniesz zdawać sobie sprawę, że pocałunki nie są przypieczętowywaniem umowy na całe życie, a prezenty nie są obietnicami... A potem zaczniesz akceptować swoje porażki i znosić je z podniesioną głową, otwartymi oczami i wdziękiem osoby dorosłej, a nie z żalem i gniewem dziecka... I nauczysz się kroczyć drogami własnej codzienności,ponieważ jutro jest zbyt niepewne, by coś na nim budować... Po pewnym czasie przekonasz się, że nawet rozkoszne ciepło słońca parzy skore, gdy zbyt długo go zażywasz... Zasadź więc własny ogród i przystrój swą duszę, zamiast czekać aż ktoś przyniesie Ci kwiaty..." Przyjaciele czasem nas zawodzą, czasami stają się innymi ludźmi niż ci, z którymi się zaprzyjaźniliśmy.
Nie czekałam. Żyłam! Po co czekać? To potworne marnotrawstwo! Bądź przy mnie blisko bo wtedy nie jest mi zimno . - O czym rozmawialiście? - O tobie. Najwięcej mówił o tobie. Ze jesteś oryginalna, inteligentna. Że cię kocha. Nigdy wcześniej nie słyszałem, żeby w ten sposób mówił o dziewczynie, o kimkolwiek… Dopiero teraz zrozumiałam, czemu do tej pory trzymałam się z daleka od jedynego mężczyzny, którego naprawdę kochałam. Prawdopodobnie od początku wiedziałam, że tylko on może złamać mi serce. "Czuć coś" to może nie to samo, co "kochać", ale przynajmniej pokrewna emocja.
|
|
#2888 |
|
Raczkowanie
|
Paajkaa - no to nareszcie jesteś!
ah. i jeszcze na dodatek taki komplement ;* a ja tak samo myślę o Tobie, Moja Wielka Niepowtarzalna Genialna <3!\Chcę byś był normalny, a nie oryginalnie rąbnięty Jeżeli już odchodzisz, to chociaż zabierz ode mnie ten ból Czemu zawsze wszystko Ci wybaczam? Tak, właśnie ten mój ideał, był już z połową dziewczyn z miasta, niedługo opanuje świat Nie potrafię opisać jaki jesteś, dla mnie po prostu cholernie doskonały Może to te Twoje włosy w nieładzie a może łobuzerski uśmiech no albo te oczy, które przypominają głębię oceanu – przyciągasz mnie wszystkim, bez dwóch zdań Ja wciąż wypijam kolejne herbaty w naszym wspólnym kubku, czekając już 9 tydzień... Czemu wciąż zaprzeczasz sam sobie? Uwierz mi, uwielbiam nawet tą Twoją słodką nieśmiałość .
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
"są wspomnienia- na marzeniach kurz"
"have you ever really loved a woman?" "niech ten se słodko trwa " "Wiele znam tajemnych przejść do całkiem innych miejsc" "A mogliśmy razem łąką iść , świat witać po kolana w rosie.."
|
#2890 |
|
Raczkowanie
|
Twoja miłość jedyna, bezinteresowna. ` nie wiedziałam, że Anioły latają tak nisko .. ;* Dziś bądź dobrą myślą obok mnie, bardzo blisko . <3
Bawmy się, bawmy, nagich ciał pląs... nie pier.dól mi o ludziach najpierw naucz się ich życia ! ~Definicja słowa przyjaciel... Żegnaj bracie... MIŁOŚĆ JEST DO BANI BO OSOBA KTÓRĄ KOCHAM MA MNIE GDZIEŚ
|
|
#2891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Paajkaa miłoooo moja ty _____________ tak troszku rozwesele ten wątek może mi sie uda ![]() Obiecanki macanki a głupiemu stoi ![]() Gdzie dwóch się kłóci, tam się wiele można dowiedzieć Mężczyźni wolą urodę od bystrości bo widzą lepiej niż myślą IQ niższe niż betoniarka. Nie obrażając betoniarki I co, myślisz, że na mnie działa Twój piękny uśmiech? To masz rację ![]() 80% nastolatków optymistycznie patrzy na świat....reszta nie ćpa Put Put! To tam ? Nito! Po to nito tuta puta? taa tobie... Puf puf! Fto ftam? Nif tam! Jak nif tam jak puf puf? Otfód! Nie otfode! Otfód bo bede dzwonić! To dzwoń! Din-don Z facetami trudno żyć,a zastrzelić szkoda Brzydal jesteś. Cofasz się o dwa pola
|
|
#2892 |
|
Przyczajenie
|
Twójobraz wciąż pojawia mi się tylko we śnie..
|
|
|
|
#2893 |
|
Rozeznanie
|
A teraz tego tak poprostu nie ma..
Z decyzjami, któych nie można cofnąć, nie należy się spieszyć.. Może mieli rację.. Może wspomnienia bolą.. Twój romans stulecia dobiegł końca.. Królewicz nie wróci.. Nikt nie wyrwie cię pocałunkiem ze złego snu. Świat skończył się już dawno - teraz znikło z powierzchni ziemi to, co udało mi się po tamtej katastrofie odbudować.. Czas przemija nawet wtedy, kiedy wydaje się to niemożliwe.. Nawet wtedy, kiedy rytmiczne drganie wskazówki sekundowej zegara wywołuje pulsujący ból.. Czas przemija nierówno - raz rwie przed siebie, to znów niemiłosiernie się dłuży - ale mimo to przemija.. Nawet mnie to dotyczy.. |
|
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
Wyryj mi to w głowie, powiedz jak powinno być.
Co stanie się potem? Jak będę bez Ciebie żyć? Nie jestem do końca pewna jak oddychać. Musi upłynąć trochę czasu, bym mogła powiedzieć, że Cię nie potrzebuję. Czy mogę nic nie czuć? Skłam, bo rozpadam się na części. Nawiedzające nieporozumienia. Wszystkim czego pragnę jesteś Ty.
|
#2895 |
|
Zadomowienie
|
Witam ponownie, po dosc długiej i raczej niezauważonej przerwie.
Troszkę się nazbierało :Bo Ty byłaś serca biciem Ty mój demoniczny kocie. Musisz mieć siłę, by w rękach utrzymać to co zdobyłeś. Pytam dlaczego lecz znów odpowiedzi nie ma żadnej. Bo chodzi o to by sie spróbować zdystansować. Podnoszę głowę, patrzę na niebo By choć przez chwilę nie czuć się jak dnia każdego. Pod płaszczem szczęścia ukryty jest ból. Dzisiaj jest tak pięknie a było tak żałośnie. Wiele szans w życiu do wykorzystania Nie zliczysz tylko trzeba umieć je wychwycić. Szczęście w nieszczęściu, że częściej chcę mieć je w ręku. Historia trwa dalej, kartkę rzuca kalendarz. rzadko mówię że cię kocham, bądź zawsze blisko. Czerwony alarm, rozgrzewasz mnie jak Coldrex. Jeszcze nie wiem, że ten rok to będzie pasmo kłopotów To chyba najgorsza z tegorocznych wpadek. Los rzadko się uśmiecha, w ręce wbija sztylet. Nie narzekaj sytuacja jeszcze nie raz będzie gorsza! W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania taka świetlica, poczekalnia dusz. przyjaźń albo hajs. hajs za przyjaźń, przestań. nie mając nic wiem, że mam się do kogo odezwać. może wyobrażenia powinny zostać w sferze snów. Milosc to wieczna roslina, co zapuscila korzen w glebie cnoty Plakac po stracie ukochanego, to stracony smutek Miłość od pierwszego wejrzenia..czy to nie za pięknie brzmi.? On nie ma części ciała, w której ona by się nie lubowała... Przede wszystkim uwielbia Jego dłonie.. Ich ciepło i bezpieczeństwo, które dają, ich czuły dotyk.. Gdy On wplątuje jej we włosy palce, siódme niebo spada na ziemię i otula jej serce szczęściem.. - opisz mi swój ideał ? - ideałów nie ma... - więc nie masz marzeń ? nie wyobrażasz sobie kogoś dla kogo mogłabyś zwariować...? - Nie muszę ! - jak to ? - ja już zwariowałam ... - Miałeś zadzwonić, przecież wiesz jak mi zależy.. -Oszalałaś?! Po co miałem dzwonić, skoro mogłem przyjść i Cię zobaczyć? Właśnie dlatego tu jestem. -Dlaczego? -Z miłości Moja Mała, z miłości.
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Little Ballerina ,Twoje opisy są cudowne <3
JednaNaMilion - mee to ;* <3 I proszę o więcej Twoich opisów. <33 . Kiedyś chciałam odejść, a Ty zapytałeś mnie, co zrobić, abym została. Dzisiaj ja chciałabym zapytać o to samo... . Niedowiary, jak szybko potrafisz zapominać... . Słynny "wy*eb" na wszystko. .Bo on ma takie cudownie śmiejące się oczka, cudowne śmiejące się usta, cudowny śmiejący się uśmiech i cudowną śmieszną gadkę <33 . Opowiedziałeś mi wtedy historię, która wzruszyła mnie do łez swoją brutalnością. Dopiero później dodałeś, że to nasza przyszłość... .Nigdy więcej nie mów do mnie.. Nie wybaczę Ci . .To przeznaczenie, że się nie spotkaliśmy ... .I co, że zniszczyłam wszystkie zdjęcia, skasowałam sms-y i archiwum gg. I co, że nie mam już własnego królestwa, w którym 'byliśmy' MY . I co. Ale w sercu nadal go mam. Będę miała . . Żal mi nas. ." Upokorzył mnie. Stałam tam,obok niego i po raz pierwszy czułam, że wolałabym go już nigdy nie spotkać. Swoim spojrzeniem zabijał we mnie poczucie jakiejkolwiek wartości... Widziałam w jego ocach wstręt. Zauważyłam chwilową, wielką nienawiść, która rozrywała mi serce.. I nie mogłam nic zrobić. Nie odeszłam. [...] Zawsze będę się zastanawiać, co tak naprawdę jest przyczyną jego zachowania. Dlaczego tak krzywdzi...? Byłam przez chwilę obok niego. Myśli nie mogłam zebrać, kiedy odchodził. A ja szłam za nim... Bałam się odejść. Bałam się odpuścić. Ja go nie rozumiem? On nie rozumie mnie... Przez niego chciałam ze wstydu zapaść się pod ziemię. Krzyczał na mnie! Czułam się taka beznadziejna... Każde jego słowo wywoływało we mnie panikę. Ja naprawdę nie wiedziałam ,co mam zrobić, żeby nie pogorszyć sytuacji... [...] Dlaczego ja go bronię nawet przed sobą?! " [fragm. z mojego pamiętnika. ]. Po prostu odejdź, nie chcę pod przymusem patrzeć, jak patrzysz na mnie, jak na sucz... Taki bardzo, bardzo głęboki dół.
|
#2897 |
|
Wtajemniczenie
|
Nagle z dnia na dzień nie tęsknię do tamtych chwil.
Moja i Twoja nadzieja uczyni realnym krok w chmurach Patrzysz się na mnie tak niepoczytalnie. Spróbuj powiedzieć to nim uwierzysz, że nie warto mówić kocham . A niebo znów na głowę spada mi. Tak trudno jest zasypiać budzić się, gdy imię twoje echem odbija się od ścian. A te dni ciszy które, które dzielą nas podpowiadają mi złe obrazy. Jestem wodą do której raz włożywszy dłoń nigdy nie zdołasz jej zapomnieć.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-06-04 o 16:06 |
|
|
|
#2898 |
|
Zadomowienie
|
trochę mnie nie było.
ale szkoła pożera całkowicie mój czas. mam nadzieję, że pamiętacie mnie i wybaczycie. ;* chciałabym podziękować za wszystkie pochwały, bo kilka widziałam nadrabiając. cieszę się, że moje opisy Wam się podobają aniołki. ;* KaMa2704 - przepraszam, że nie pomogłam Ci z opisami. ;* jednak dziewczyny spisały się znakomicie. ~~ Lolja, lovers2friends, Kissabble, xDJakJaCieLubiexD, powinnam, abunee, agattee, kamisha, KaMa2704, Little Ballerina - przez te ok. 10 stron, które musiałam nadrobić najwięcej Waszych opisów poleciało do mojego notatnika. doskonałe Wy. ;* _ diabli wzięli całe to bezbłędne życie. autentycznie ludzie są do du.py. nie interesuje mnie ani wczoraj, ani jutro. jak nie wiesz co zrobić, to zapytaj Boga. podobno kiedyś odpowiada. to wszystko razem gó.wno warte. paraliż serca i duszy. ja mam wolność w mojej duszy. tylko tyle. dlaczego ludzie mówią, że anioły nie istnieją ? potrzebuję dziś Twoich kłamstw. co czujesz na widok krwi wypływającej z mojego serca ? wspomnienia pisane nocą. kolejny przystanek i wyrzucone na wiatr karty życia. Boże, czy Ty sobie urlop zrobiłeś ? moje serce przestało dogadywać się z rozumem. moje życie wyrzuca mnie za burtę. miłość, miłość, miłość. słowa się nie boję. boję się uczucia. kim jest Pan teraz ? dlaczego Ty ? bo miałeś odwagę zatańczyć ze mną na środku chodnika. gre wygrałam. życia nie. spojrzenie wynagradzające wszystko.
|
#2899 |
|
Raczkowanie
|
nastychick
------------------------ ćpam muzykę dożylnie. w pamięci tylko wieczorne spotkania na wiadukcie ... Przestawiam Twoje kosmetyki w łazience, chciałabym je wyrzucić ale wtedy wyrzucilabym nadzieję że wrócisz ... a ja ciągle wierzę .... zakochana nimfomanka. zero uczuć, zero namiętności, sto procent obojętności .
|
#2900 |
|
Raczkowanie
|
i co z tego.
a w związku z tym, nic Ci nie powiem. bo w związku z Tobą nie widzę się wcale. nic już. zupełnie nic. ale ja nie mam zamiaru się tłumaczyć. w jednym zawsze byliśmy podobni. uciekaliśmy od naszych porażek, obwiniając wszystkich o niezrozumienie. tacy my. uważam że nie stało się nic. może kiedyś spojrzałabym na to nieco surowiej. to, co ma zostać stracone, ma takie pozostać. jeśli coś powinnam odzyskać, musisz mi to po prostu podać na tacy. chyba za dużo miałam od ciebie niespodzianek. pełna akceptacja swojego wyboru. moje myśli, mój świat, wszystko moje. a zwłaszcza bierność. moja bierność. kilka razy usuwałam ślady.
teraz jest mi to zbyt obojętne, by patrzeć na to co udało mi się stracić. Edytowane przez erappa Czas edycji: 2009-06-04 o 16:14 |
|
|
|
#2901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to wyżej ukradłam.. miło kochana <3 ja Cb też uwielbiam _________________________ _____________ Zatoka naszej namiętności Cudownie być muzą i inspiracją malarza... Ty draniu, zostawiłeś mnie samą wtedy kiedy najbardziej Cię potrzebowałam ... Nie chcę cię już widzieć po tym wszystkim. Zbyt długo przez ciebie cierpiałam. |
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
'Jak nic znudzona światem Wyrzucam do kosza wczorajsze sny'
Mam w sobie lajt dzisiaj; tak jak zazwyczaj Za każdą chwilę, kiedy moje myśli są jak czyjeś Bóg ukrył piekło w samym środku jej serca ...Może też nie możesz zasnąć, proszę cię, uśmiechnij się.' Popatrz jestem tu inna niż ten tłum Diamentowa dusza pośród tanich s*k 'Gdybym był panem świata na imię miałbym pieniądz, albo znana i lubiana wszechobecna przemoc. Na drugie miałbym seks(...)
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
nydee, wzajemnie kochana <3
a chmury różowiały spadały w jeziora zasysane nadludzką siłą. łapałaś je wargami. twoja śnieżnobiała koszula Miły... tuż obok tęsknoty i wyblakłych snów zbieranych jak pocztówki. chciałam cię z powrotem ale... nie dostałam . zarezerwowałam nam wspólny kocioł w piekle. w nas- -wszystko się zaczęło i kiedyś skończy. ale ja dalej lubię sikać w parku i uciekać przed niebieskimi żuć gumy balonowe mieć wszystko w dupie kochać cię do nieprzytomności. powietrze pachniało wolnością i kokosem... o krok od szaleństwa. mruczeliśmy razem utuleni w intymność.
|
#2904 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wirtualne wspomnienia naszych spotkań wiesz co, śniło mi się że Cię straciłam - na zawsze zalana potem obudziłam się usiadłam na łóżku i z ulgą stwierdziłam, że leżysz tuż obok mnie zamknięta w sobie poszukuję uniesień
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-06-04 o 16:36 |
||
|
|
|
#2905 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki prośba , niestetyy
. Prosze o jakies opisy że on jest ostatnio nieobecny , całkiem inaaczej sie z nim rozmawia pisze esemesy . Mam wrażenie ze mnie olewa . Jakieś opisy takie mówiące mu do myślenia ale takie niedosłowne . Tzn. może coś w tym stylu : "od kilku dni totalnie nieobecny. " Licze na was a szczególnie na te : Little Ballerina
Toogether93 kamisha caroline060 rozsypanegwiazy ridemebaby papergirl nieliczylamwcalesie snowball Kissabble suve cukrowapanna Czarnula4 Kama2704 nydee abunee realgirl89 Paajka lall calineczka777 Toriaa Plotkara Devileek steri powinnam (Przepraszam jak gdzies napisałam zły nick ale poisałam z pamieci )I inne wspaniałe ;** ____________ Ale nie martw się dla nas to już jest tak jak chleb powszedni . Zapomnijmy o wszystkim i chodzmy spać . Bo z pamięci nie wybijesz tych chwil młotkiem od 'tak' . Nie wybijesz ! Nawet jak byś tego bardzo ale to bardzo chciał ! To zostaje , tego sie nie zapomina . Zostaje tak do końca , aż w pewnym momencie nie wiesz kiedy zeszło to na złą droge . A potem myślisz kiedy tak bradzo upadłeś i jak mogłes tego nie zauważyć . I pomyśleć że to wszystko przez jedną osobe . Też tak czasem masz ? UWAGA ! Awaria . Intruz w sercu ..
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-06-04 o 17:01 |
|
|
|
#2906 |
|
Raczkowanie
|
ej, co to ma znaczyć? znów łączy nas melanż.
wiem, że masz swoje sprawy, ale ktoś tutaj czeka ;]. czujesz? to pokaż! ty znów obiecujesz - 'zadzwonię nim uśniesz'. podejdź, weź mnie za rękę, ja też cię wezmę chętnie;* do pracy nie mogę cię puścić nie, nie. tam tyle kobiet każda w myślach gwałci cię. złotą klatkę sprawię Ci;*. wszystkie dni życia, pieniądze, błyskotki - nie znaczą nic bez tej jednej osoby.. nie mam nic bez Ciebie i bez Ciebie nie chcę nic. myślę wciąż o Tobie i nikt się nie liczy;*. nie mogę być obok, lecz pamiętaj, że kocham ! |
|
|
|
#2907 |
|
Przyczajenie
|
codziennie uczą się, że nie ma uczuć .
|
|
|
|
#2908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana postaram sie pomoc choc nie wiele przychodzi mi do glowy. nieobecność Jego też się zdarza temu czasem ciemno i serce się tłucze on Nieobecny jest to bardzo boli Nieraz mam wrażenie, że jesteś jakiś nieobecny, że w ogóle już Cie nie interesuję. a wszystko po to by nie stracić z Tobą kontaktu, to wydajesz się odległy i zimny. czy ty w ogóle jesteś? Odezwij sie w końcu. Od kilku dni jesteś jakiś no jakiś inny! Nieobecny. twa nieobecność wciąż niepojęta Jest jakiś dziwny, nieobecny, kiedy razem jemy kolację. Edytowane przez rozsypanegwiazdy Czas edycji: 2009-06-04 o 17:57 |
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
RealGirl89 - udało Ci się rozweselić
![]() Cytat:
heej! tutaj jestem! widocznie długo trzeba czekać... ja Cię kocham, a Ty śpisz obok zimna pościel... przepraszam, nie o to zapewne chodziło, ale nie potrafię nic wymyślić :[
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-06-04 o 18:10 |
|
|
|
|
#2910 |
|
Przyczajenie
|
'- Już o Tobie skarbie zapomniałam
- to czemu ciągle to powtarzasz ? ' Nadwrazliwcy,szalency psychopaci co ich takiego wyróznia ? Cień słonca padający na pustą przestrzeń. Patrze na świat przez okulary wykonane z marzen. Łzy które zamieniły się w krople soku pomaranczowego. Każda sekunda to jedna kropka uczuć. Zapomniałam jak to jest bawić się czyimiś uczuciami bo do tej pory oni sie moimi bawili. Miłość,zrozpaczenie,śmier ć,zapomnienie x3 Pachne do wpół wypitym winem. Ksiąze na białym koniu ? Proosze Cie.. mam takiego w domu ! ^^ Nadmiar nienawiści przyciąga miłosc , nagmiar miłosci przyciąga nienawiść. Bezczela ? nie miła ? Wredna ? - Jak kto woli z moim charakterem nikt mi nie przy*pier*doli Jak dziecko na karuzeli , tak ja ciesze się z zapomnienia. Miłość jest jak woda ,im bardziej gorąca tym bardziej boli. '-Pocałuj mnie w cztery litery! - Gdzie ?!?!? - w USTA !' Zapatrzyłam się na pędzący pociag. Śmierć psychiczna. - Taki kochany,czuły niezastąpiony, jednorazowy, zabawny ... zapomniałam dopisać ... Nienawidze CiĘ ! Brutalnosc którą w sobie mam to tylko słowa. Bezczelne mysli wypowiedziane przez wściekłe usta. Zakochałam się w telefonie bo tylko tam słysze twój głos. ____________________ jakby tak wyglądały idealy to nikt nie chciałby do niech dążyc |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

kochane 
Niezastąpione, najlepsze!

]
ale szkoła pożera całkowicie mój czas. 
)I inne wspaniałe ;**