|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
u mnie zeroCytat:
ja tam się podniecam moim slubem z wami i z siostrą i w ogóle jak sobie myślę o naszym wspólnym życiu razem to mi od razu banan na buzi wyskakuje ślub to pół biedy ale najbardziej mnie rajcuje tż i to że będziemy razem już na wieki wieków amen ![]() o matko... podziwiam... u nas tylko rocznice się świętuje ale to i tak nie zawsze wychodzi bo zawsze w sesji wypada i ja muszę siedzieć w lublinie a tż w domu ale nawet jakbym miała codziennie tżta to miesięcznic bym i tak nie swiętowała a tak BTW to w poniedziałek nasza 7 rocznica
|
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny niech mnie któraś kopnie mocno w 4 literki, żebym zabrała się do nauki a nie znowu zrywała się w środku nocy
|
|
|
|
#2193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze jak sie przyciemni włosy to na początku bardzo to sie rzuca w oczy.Jutro będę miała sporo wolnego czasu, więc być może przejdę sie do Madonny w celu przymierzenia, jedyne co mnie powstrzymuje to to, ż enie mam stanika bez ramiączek...dlatego chyba pójde najpierw kupić stanik a mierzyć suknie będę kiedy indziej. A dziś miałam kolosa i byłam na sushi z moimi dziewczynami Pychotka
|
|||
|
|
|
#2194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będziemy razem mieszkać, załozymy rodzinę i będziemy zyli długo i szczęśliwie![]() ![]()
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeee, to u mnie zupełnie tak nie jest my to czasem o naszych rocznych rocznicach zapominamy, ale jakoś oboje nie przykładamy to tego aż tak duzej wagi, u nas jest tak: jak jesteśmy razem i chcemy coś swiętowac to po prostu to robimy (czyli albo idziemy na kolację, ale robimy w domku) a okazja..hmm.... u nas każdy dzień spędzony razem może być odpowiednią okazją |
|
|
|
|
#2196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba znowu się zakochałam
|
|
#2197 |
|
Zadomowienie
|
Jestem
przymierzyłam przybyłam z powrotemKobiety na mnie wszystkie suknie wyglądały pięknie jedna tylko wyglądała tak nijak w stosunku do reszty a tak to same piękności ale w jednej sama sobie się najbardziej podobam ,najprawdopodobniej to jest ta: http://www.suknieslubne-nikol.pl/win...oferta/765.jpg ten salon był jako pierwszy i niestety ale zapomniałyśmy z mamą jaka była nazwa tej sukni oczywiście wszystkie były na mnie za duże,jedna babeczki mi powiedziała,że nawet jak zamówią dla mnie 34 to jeszcze będą musiały ją dopasowywać bo będzie jeszcze za duża a ja myślałam ,że jest mnie trochę już za dużo Kobietki w jednym salonie mama zrobiła mi fotki bo można było i wrzucę je potem bo teraz muszę spadać i zrobić kolację z sister
|
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle większość wyjść do restauracji, wspólne winko, czy prezenty robimy bez okazji a rocznice mamy w wakacje, więc staramy się gdzieś jechac i razem pobyć. W ogóle nie przywiązujemy do tego wagi, bo dla nas wazne jest to co w danej chwili be żadnych specjalnych planów, ze trzy dni rocznica i coś trzeba zrobić![]() A już juto będę miała tżcika
|
|
|
|
|
#2199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale że miałabym stać z cyckami na wierzchu????????---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Nie mogę się doczekać fotek
|
||
|
|
|
#2200 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2201 |
|
Wtajemniczenie
|
wysłałam fotkę na pm. Tylko sie nie smiać z mojego paskudnego ryjka
![]()
|
#2202 |
|
Zadomowienie
|
w tej akurat nie mam fotki
ale mam w 2 innych,potem napisze wszystko dokładniej i wkleję też fotki teraz lecę już...
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nareszcie mam czas na czytanie ksiązek nie związanych ze studiami
wczoraj kupiłam zakupholiczkę i od razu cała przeczytałam więc dzis poszłam do skięgarni po jakąs lekka do czytania ksiązekczkę a kupiłam 3 ![]() ![]() ![]() normalnie pochłaniam te ksiązki jedna po drugiej a najlepsze, ze z rozpędu kupiłam książkę, która ma 2 części no i ja kupiłam 2 a pierwszą sobie dokupie później A jak doczytam tą to już 2 kolejne czekają na mnie ale mam zaległości w czytaniu
|
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na fotkia ta suknia co wkleiłaś to bardzo ładną górę ma tylko tył coś mi się nie widzi.. Samoa rzeczywiście zamiast ciebie zacytowałam Can't. chciałam powiedzieć że szkoda zamętu żeby kuować specjalnie stanik na mierzenie sukni więc weź sobie zwykły i opuszczaj ramiączka
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-06-04 o 19:54 |
|
|
|
|
#2205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi zawsze kasy na nie szkoda Ale obiecuję sobie, że jak skończe studia to zacznę kompletować biblioteczkę A teraz pozostaje mi biblioteka Ja teraz mam przestój w czytaniu i tak do 11 lipca aż sesja się skończy Ale póżniej książka w rękę i śmigam nad jeziorko albo do ogródka i czytam
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Szana nie masz litości- najpierw nas nęcisz zdjęciami a potem sobie idziesz na kolację
![]() musisz zdać szczegółową relację ze wszystkich modeli jakie mierzyłaś i w ogóle dużo sukien przymierzałaś?
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i tam mozna dostać ksiązki po naprawdę nsikich cenach, często są z 30 paru złotych nawet i do 5 przecenione dziś np "droga po dziecko" kupiłam za 8,50 a normalnie w świecie ksiązki kosztuje 24,90 ale byłam dumna, że taką okazję trafiłam |
|
|
|
|
#2208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
mi to najczęściej siostra wypożycza książki- to znaczy wypożycza je dla siebie ale że zawsze całą stertę wypożycza to i ja coś od niej sobie pożyczam i czytam- u nas jest biblioteka w której naprawdę sporo jest takich nowoczesnych książek- tylko kurczę ja zapominam tytułów zawsze... na pewno czytałam nianię w nowym jorku i zakupoholiczkę ostatnimi czasy... a reszty to nie pamiętam
![]() Szana jedz szybciej
|
#2210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę zobaczyć czy w Poznaniu jest jakiś ebuch. Bo u nas na pewno nie ma
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam to założyłam ale jakbym nie miała to na pewno bym specjalnie nie kupowała
w sumie w staniku bez ramiączek czułam się taka bardziej przygotowana na mierzenie sukni albo przynajmniej takie wrażenie chciałam sprawiać wiecie...żeby było wiadomo że jestem zainteresowana kupnem
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko w sumie nie wiem czy będzie się to tak do końca opłacało bo jak by nie patrzeć ksiązki są cieżkie więc to co ewentualnie bys zaoszczędziła an książce pójdzie na przesyłkę pewnie
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz pójdę Szanie pomóc robić tą kolację zeby szybciej tu wróciła hehehe
a mi się właśnie przypomniało że koleżanka robiła telefonem mi jakąś fotkę w sukni slubnej ale pamiętam że byłam wtedy w najbrzydszej sukni-rybce i nawet nie chciałam zapozowac i nie wiem czy ma jeszcze tą fotkę...
|
#2214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale bardzo dziękuję za chęć pomocy![]() ![]() A mój tż znowu ogląda obrączki ![]() W szoku jestem
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu będzie nosił tego GPS'a całe życie to i się interesuje
|
#2216 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na obrączki mówię kajdanki
I jak zakajdankuję tżta to mi już nie ucieknie Fajnie, że się interesuje Już jakieś sobie upatrzył i nie może się oderwać od nich
|
#2217 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tył miałam bardzo zniekształcony bo chociaż suknia była numeru 38 to ja się w niej utopiłam i ten tył babka mi jakoś pozapinała żeby mi się trzymała na mnie i widziałam tylko ładny trenik a tak to nawet nie wiem jak wyglądało wiązanie ) i pani pogadała trochę ile się zamawia(3 miesiące przed) itd i dała wizytówkę i poszłyśmy z mamą- zapomniałam nazw sukienek z wrażenia tylko niestety nie umiem ich z jakiegoś powodu przerzucić na kompa więc jak mój TŻcik jutro będzie to mi to zrobi i Wam jutro dopiero pokażę niestety chyba,że uda się jeszcze wieczorem) a po niej sweetheart 5841 -ona na fotkach ma ramiączko ale ja zmierzyłam bez i mmm cudnie wyglądała i piekny tren ma http://sweetheartgowns.com/eu_en/col...hp?id=23&disc=na kartce pani mi obie napisała i dała wizytówkę i poszłyśmy z mamą dalej,niestety tych sukni na necie nie umiem znaleźć -firmy Aisha i nie ma ich ale były piekne-jedna rybkowata z dekoldem serduszkowatym marszczonym ,pod biustem zdobienia,ładnie układała się na biodrach a doł na kole jakby,trochę dziwnie w opisie ale ładna była serio a potem w kształcie A cała zdobiona ale jakoś w porównaniu z resztą wyglądała nijako,chociaz była śliczna na wieszaku i potem pojechałyśmy do domku ledwo żyjąc wiemy wszystko więc potem tylko na generalne wybranie sukni-bo szczerze nie wiem jaką chce na teraz i już![]() chciałam Was pomęczyć sasasasa żartuję
|
||
|
|
|
#2218 |
|
Przyczajenie
|
widzę że przygotowania idą pełną parą
![]() Edytowane przez Ania1981 Czas edycji: 2009-06-04 o 21:41 |
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tez jestem ślubnie ułomna bo nie mam na kompie nic ślubnego tylko 1 suknię
0 fryzur, makijarzu, bukietu itd Szancia widzę, że nastawiałas się na rybkę i tak jak u mnie wyszło, że w innym kroju Ci lepiej a ja już po imprezce 18 TZ-a siostry obżarłam się
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-04 o 20:37 |
|
|
|
#2220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety czerwiec jest wyjęty z życiorysu ze względu na sesję więc przez ten miesiąc jak chcę coś uczynić w kierunku slubu to i tak się nie da- no chyba że produkować posty na naszym wątku mogę jednym okiem siedząc w książce a drugim na wizażu ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() Szana właśnie miałam napisać to co Kaśka że nastawiłaś się na rybkę a tu kolejne potwierdzenie reguły że w necie to całkiem inaczej wygląda hehe ![]() widzę ze mierzyłaś wąskie literki A i mówisz że ładnie ci w nich było a ile w sumie sukien mierzyłas?widzę ze nawet jedną Herm's mierzyłaś ![]() pokażę ci jeszcze jedną tą co ja mierzyłam też jest wąską literką A i na żywo meeega piękną i ślicznie mieniącą się- druga w kolejności jaka mi się podobała podczas mierzenia no i super lekka jest i wygodna wręcz jak domowy dres kosztuje 2600zł i ma w komplecie boski welon
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-06-04 o 20:42 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

u mnie zero
może dlatego, że u nas tak wszystko postawione na głowie i wciąż jeszcze mam tonę dylematów...
ale nawet jakbym miała codziennie tżta to miesięcznic bym i tak nie swiętowała

i potem pojechałyśmy do domku ledwo żyjąc
i już