Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-04, 19:29   #2191
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
fiu fiu...widac w Lublinie jakiś nowy smak chipsików powastał - PARYKOWE

a ja jestem 3 dzien na diecie i poki co jest dobrze
hehehe ja widzę że na tym wątku to chyba już każda z nas była na diecie a ciekawe ile nam razem kg spadło u mnie zero

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
Zawsze myślałam, że będę się tak podniecać ślubem i ekscytować i wszystko ale jakoś nie czuję tego... może dlatego, że u nas tak wszystko postawione na głowie i wciąż jeszcze mam tonę dylematów...
to że się nie ekscytujesz slubem to jeszcze jakoś ci wybaczę ale to że masz dylematy to nie... ja nie wiem jak można wychodzić za mąż mając dylematy
ja tam się podniecam moim slubem z wami i z siostrą i w ogóle jak sobie myślę o naszym wspólnym życiu razem to mi od razu banan na buzi wyskakuje ślub to pół biedy ale najbardziej mnie rajcuje tż i to że będziemy razem już na wieki wieków amen
Cytat:

Wy tak co miesiąc celebrujecie te miesięcznice Wasze
o matko... podziwiam... u nas tylko rocznice się świętuje ale to i tak nie zawsze wychodzi bo zawsze w sesji wypada i ja muszę siedzieć w lublinie a tż w domu ale nawet jakbym miała codziennie tżta to miesięcznic bym i tak nie swiętowała
a tak BTW to w poniedziałek nasza 7 rocznica a ja nadal czuję się zakochana jak nastolatka- jak nie bardziej
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 19:35   #2192
can't be perfect
Wtajemniczenie

dziewczyny niech mnie któraś kopnie mocno w 4 literki, żebym zabrała się do nauki a nie znowu zrywała się w środku nocy
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 19:35   #2193
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

widziałyście coś takiego? http://allegro.pl/item629867201_doda...ki_slubny.html
przeglądałam allegro i nawet nie wiedziałam ile to rodzajów welonu jest! a to jakiś kogut, a to welon-loki, a to welon bombka
niegłupi ten.

Cytat:
o losie a zaczełam szukać jakiegoś stroiku we włosy żebym nie miała gołej fryzury jak zdejme welon i na wymioty mnie zebrało hehehe ale wieś na tym allegro to ja już wolę fryzurę bez niczego.. chyba że takie maleńkie kwiatuszki w moje loki bym wpięła
http://allegro.pl/item650130768_stro...em_wpinka.html
http://allegro.pl/item650495793_stro...ki_wpinka.html
fajne, wyglądają jak prawdziwe

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj byłam. Zrobiłam czekoladowy brąz i mama z siostra stwierdziły, że za ciemny dla mnie. ale ja też tak myślę I chyba we wrzesniu wracam do mojego kochanego balejażu blond-braz
wklej zdjęcia na PW Zawsze jak sie przyciemni włosy to na początku bardzo to sie rzuca w oczy.

Jutro będę miała sporo wolnego czasu, więc być może przejdę sie do Madonny w celu przymierzenia, jedyne co mnie powstrzymuje to to, ż enie mam stanika bez ramiączek...dlatego chyba pójde najpierw kupić stanik a mierzyć suknie będę kiedy indziej.

A dziś miałam kolosa i byłam na sushi z moimi dziewczynami Pychotka
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 19:35   #2194
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ślub to pół biedy ale najbardziej mnie rajcuje tż i to że będziemy razem już na wieki wieków amen
I mnie też to najbardziej cieszy Będziemy razem mieszkać, załozymy rodzinę i będziemy zyli długo i szczęśliwie
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 19:40   #2195
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
ja tak lubię
wg mnie to świętuje się wg uznania..
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
no
oczywiście nie zawsze jest to jakieś wyjście ale staramy się po prostu ten dzień/wieczór spędzić razem, ogólnie pobyć ze sobą, może jakieś wino czy coś

eeee, to u mnie zupełnie tak nie jest

my to czasem o naszych rocznych rocznicach zapominamy, ale jakoś oboje nie przykładamy to tego aż tak duzej wagi, u nas jest tak: jak jesteśmy razem i chcemy coś swiętowac to po prostu to robimy (czyli albo idziemy na kolację, ale robimy w domku) a okazja..hmm.... u nas każdy dzień spędzony razem może być odpowiednią okazją

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 19:42   #2196
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
Jutro będę miała sporo wolnego czasu, więc być może przejdę sie do Madonny w celu przymierzenia, jedyne co mnie powstrzymuje to to, ż enie mam stanika bez ramiączek...dlatego chyba pójde najpierw kupić stanik a mierzyć suknie będę kiedy indziej.
oj tam po co ci stanik bez ramiączek- weź normalny stanik i opuścisz sobie ramiączka, z resztą babka i tak powiedziała ze najlepiej to by było bez stanika bo na ślub i tak nie będę go miała tylko mi poduszeczki wszyją

Cytat:
I mnie też to najbardziej cieszy Będziemy razem mieszkać, załozymy rodzinę i będziemy zyli długo i szczęśliwie
taaaaaaaaaaaaaaaaaaak normalnie byłam smutna a jak to napisałaś to się uśmiechnęłam chyba znowu się zakochałam
Stary 2009-06-04, 19:44   #2197
szana
Zadomowienie

Jestem przymierzyłam przybyłam z powrotem
Kobiety na mnie wszystkie suknie wyglądały pięknie a tak serio to co przymierzyłam to mi się podobało-dziwne co jedna tylko wyglądała tak nijak w stosunku do reszty a tak to same piękności ale w jednej sama sobie się najbardziej podobam ,najprawdopodobniej to jest ta: http://www.suknieslubne-nikol.pl/win...oferta/765.jpg
ten salon był jako pierwszy i niestety ale zapomniałyśmy z mamą jaka była nazwa tej sukni
oczywiście wszystkie były na mnie za duże,jedna babeczki mi powiedziała,że nawet jak zamówią dla mnie 34 to jeszcze będą musiały ją dopasowywać bo będzie jeszcze za duża a ja myślałam ,że jest mnie trochę już za dużo Kobietki w jednym salonie mama zrobiła mi fotki bo można było i wrzucę je potem bo teraz muszę spadać i zrobić kolację z sister
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 19:44   #2198
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
eeee, to u mnie zupełnie tak nie jest

my to czasem o naszych rocznych rocznicach zapominamy, ale jakoś oboje nie przykładamy to tego aż tak duzej wagi, u nas jest tak: jak jesteśmy razem i chcemy coś swiętowac to po prostu to robimy (czyli albo idziemy na kolację, ale robimy w domku) a okazja..hmm.... u nas każdy dzień spędzony razem może być odpowiednią okazją
my mamy tak samo W ogóle większość wyjść do restauracji, wspólne winko, czy prezenty robimy bez okazji a rocznice mamy w wakacje, więc staramy się gdzieś jechac i razem pobyć. W ogóle nie przywiązujemy do tego wagi, bo dla nas wazne jest to co w danej chwili be żadnych specjalnych planów, ze trzy dni rocznica i coś trzeba zrobić
A już juto będę miała tżcika
Stary 2009-06-04, 19:47   #2199
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam po co ci stanik bez ramiączek- weź normalny stanik i opuścisz sobie ramiączka, z resztą babka i tak powiedziała ze najlepiej to by było bez stanika bo na ślub i tak nie będę go miała tylko mi poduszeczki wszyją
dziwne, zacytowałs mnie jako Can't Ale że miałabym stać z cyckami na wierzchu????????

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Kobiety na mnie wszystkie suknie wyglądały pięknie a tak serio to co przymierzyłam to mi się podobało-dziwne co jedna tylko wyglądała tak nijak w stosunku do reszty a tak to same piękności ale w jednej sama sobie się najbardziej podobam ,najprawdopodobniej to jest ta: http://www.suknieslubne-nikol.pl/win...oferta/765.jpg
ten salon był jako pierwszy i niestety ale zapomniałyśmy z mamą jaka była nazwa tej sukni
oczywiście wszystkie były na mnie za duże,jedna babeczki mi powiedziała,że nawet jak zamówią dla mnie 34 to jeszcze będą musiały ją dopasowywać bo będzie jeszcze za duża a ja myślałam ,że jest mnie trochę już za dużo Kobietki w jednym salonie mama zrobiła mi fotki bo można było i wrzucę je potem bo teraz muszę spadać i zrobić kolację z sister
ładnaNie mogę się doczekać fotek
Stary 2009-06-04, 19:48   #2200
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
dziwne, zacytowałs mnie jako Can't Ale że miałabym stać z cyckami na wierzchu????????

też tak własnie patrzę
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 19:49   #2201
obca7
Wtajemniczenie

wysłałam fotkę na pm. Tylko sie nie smiać z mojego paskudnego ryjka
Stary 2009-06-04, 19:49   #2202
szana
Zadomowienie

w tej akurat nie mam fotki ale mam w 2 innych,potem napisze wszystko dokładniej i wkleję też fotki teraz lecę już...
Stary 2009-06-04, 19:49   #2203
onaella
Zakorzenienie

a ja nareszcie mam czas na czytanie ksiązek nie związanych ze studiami

wczoraj kupiłam zakupholiczkę i od razu cała przeczytałam więc dzis poszłam do skięgarni po jakąs lekka do czytania ksiązekczkę a kupiłam 3

normalnie pochłaniam te ksiązki jedna po drugiej

a najlepsze, ze z rozpędu kupiłam książkę, która ma 2 części no i ja kupiłam 2 ale co tam, niby ta część to dalsze losy bohaterki ale zupełnie inny etap jej życia więc ją czytam a pierwszą sobie dokupie później

A jak doczytam tą to już 2 kolejne czekają na mnie

ale mam zaległości w czytaniu

14.08.2010
baby
Stary 2009-06-04, 19:50   #2204
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
no mówiłam ci że ty masz taką figurę że tylko pozazdroscic opowiadaj jakie modele mierzyłaś czy tez rybki i bezy??? no i jak się czułaś- pewnie jak księżniczka czekamy na fotki
a ta suknia co wkleiłaś to bardzo ładną górę ma tylko tył coś mi się nie widzi..

Samoa rzeczywiście zamiast ciebie zacytowałam Can't. chciałam powiedzieć że szkoda zamętu żeby kuować specjalnie stanik na mierzenie sukni więc weź sobie zwykły i opuszczaj ramiączka albo sobie możesz go wyciągnąć górą jak będziesz chciała zobaczyc jak wyglądasz bez

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-06-04 o 19:54
Stary 2009-06-04, 19:52   #2205
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

wczoraj kupiłam zakupholiczkę i od razu cała przeczytałam więc dzis poszłam do skięgarni po jakąs lekka do czytania ksiązekczkę a kupiłam 3

a najlepsze, ze z rozpędu kupiłam książkę, która ma 2 części no i ja kupiłam 2 ale co tam, niby ta część to dalsze losy bohaterki ale zupełnie inny etap jej życia więc ją czytam a pierwszą sobie dokupie później

Zazdroszczę kupowania książek Mi zawsze kasy na nie szkoda Ale obiecuję sobie, że jak skończe studia to zacznę kompletować biblioteczkę A teraz pozostaje mi biblioteka Ja teraz mam przestój w czytaniu i tak do 11 lipca aż sesja się skończy Ale póżniej książka w rękę i śmigam nad jeziorko albo do ogródka i czytam
Stary 2009-06-04, 19:56   #2206
tancerka212
Zakorzenienie

Szana nie masz litości- najpierw nas nęcisz zdjęciami a potem sobie idziesz na kolację
musisz zdać szczegółową relację ze wszystkich modeli jakie mierzyłaś i w ogóle dużo sukien przymierzałaś?
Stary 2009-06-04, 19:59   #2207
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę kupowania książek Mi zawsze kasy na nie szkoda Ale obiecuję sobie, że jak skończe studia to zacznę kompletować biblioteczkę A teraz pozostaje mi biblioteka Ja teraz mam przestój w czytaniu i tak do 11 lipca aż sesja się skończy Ale póżniej książka w rękę i śmigam nad jeziorko albo do ogródka i czytam
no to prawdy, ceny nieraz powalają, ale u mnie w mieście są takie tanie księgarnie ebuch (chyba ) i tam mozna dostać ksiązki po naprawdę nsikich cenach, często są z 30 paru złotych nawet i do 5 przecenione
dziś np "droga po dziecko" kupiłam za 8,50 a normalnie w świecie ksiązki kosztuje 24,90 ale byłam dumna, że taką okazję trafiłam

14.08.2010
baby
Stary 2009-06-04, 20:07   #2208
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa rzeczywiście zamiast ciebie zacytowałam Can't. chciałam powiedzieć że szkoda zamętu żeby kuować specjalnie stanik na mierzenie sukni więc weź sobie zwykły i opuszczaj ramiączka albo sobie możesz go wyciągnąć górą jak będziesz chciała zobaczyc jak wyglądasz bez
no, ale chyba wypada mieć stanik bez ramiączek

Cytat:

ja miałam teraz w ciągu roku czas to sporo czytałam, ale po sesji też zamierzam zrobić napad na księgarnię
Stary 2009-06-04, 20:07   #2209
tancerka212
Zakorzenienie

mi to najczęściej siostra wypożycza książki- to znaczy wypożycza je dla siebie ale że zawsze całą stertę wypożycza to i ja coś od niej sobie pożyczam i czytam- u nas jest biblioteka w której naprawdę sporo jest takich nowoczesnych książek- tylko kurczę ja zapominam tytułów zawsze... na pewno czytałam nianię w nowym jorku i zakupoholiczkę ostatnimi czasy... a reszty to nie pamiętam

Szana jedz szybciej
Stary 2009-06-04, 20:09   #2210
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
no to prawdy, ceny nieraz powalają, ale u mnie w mieście są takie tanie księgarnie ebuch (chyba ) i tam mozna dostać ksiązki po naprawdę nsikich cenach, często są z 30 paru złotych nawet i do 5 przecenione
dziś np "droga po dziecko" kupiłam za 8,50 a normalnie w świecie ksiązki kosztuje 24,90 ale byłam dumna, że taką okazję trafiłam
Wowo szczęściara. Takjie ceny naprawdę zachęcaja do zakupów Muszę zobaczyć czy w Poznaniu jest jakiś ebuch. Bo u nas na pewno nie ma
Stary 2009-06-04, 20:10   #2211
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
no, ale chyba wypada mieć stanik bez ramiączek
ja miałam to założyłam ale jakbym nie miała to na pewno bym specjalnie nie kupowała w sumie w staniku bez ramiączek czułam się taka bardziej przygotowana na mierzenie sukni albo przynajmniej takie wrażenie chciałam sprawiać wiecie...żeby było wiadomo że jestem zainteresowana kupnem
Stary 2009-06-04, 20:13   #2212
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Wowo szczęściara. Takjie ceny naprawdę zachęcaja do zakupów Muszę zobaczyć czy w Poznaniu jest jakiś ebuch. Bo u nas na pewno nie ma
w razie co zawsze możesz mi napisać tytuły i bym Ci sprawdziła czy są u mnie kupiła i wysłała pocztą

tylko w sumie nie wiem czy będzie się to tak do końca opłacało bo jak by nie patrzeć ksiązki są cieżkie więc to co ewentualnie bys zaoszczędziła an książce pójdzie na przesyłkę pewnie

14.08.2010
baby
Stary 2009-06-04, 20:16   #2213
tancerka212
Zakorzenienie

zaraz pójdę Szanie pomóc robić tą kolację zeby szybciej tu wróciła hehehe
a mi się właśnie przypomniało że koleżanka robiła telefonem mi jakąś fotkę w sukni slubnej ale pamiętam że byłam wtedy w najbrzydszej sukni-rybce i nawet nie chciałam zapozowac i nie wiem czy ma jeszcze tą fotkę...
Stary 2009-06-04, 20:19   #2214
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
w razie co zawsze możesz mi napisać tytuły i bym Ci sprawdziła czy są u mnie kupiła i wysłała pocztą

tylko w sumie nie wiem czy będzie się to tak do końca opłacało bo jak by nie patrzeć ksiązki są cieżkie więc to co ewentualnie bys zaoszczędziła an książce pójdzie na przesyłkę pewnie
Właśnie przesyłak by duzo wyszła pewnie Ale bardzo dziękuję za chęć pomocy

A mój tż znowu ogląda obrączki W szoku jestem
Stary 2009-06-04, 20:22   #2215
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
A mój tż znowu ogląda obrączki W szoku jestem
w końcu będzie nosił tego GPS'a całe życie to i się interesuje
Stary 2009-06-04, 20:29   #2216
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
w końcu będzie nosił tego GPS'a całe życie to i się interesuje
Ja na obrączki mówię kajdanki I jak zakajdankuję tżta to mi już nie ucieknie
Fajnie, że się interesuje Już jakieś sobie upatrzył i nie może się oderwać od nich
Stary 2009-06-04, 20:32   #2217
szana
Zadomowienie

Cytat:
no mówiłam ci że ty masz taką figurę że tylko pozazdroscic opowiadaj jakie modele mierzyłaś czy tez rybki i bezy??? no i jak się czułaś- pewnie jak księżniczka czekamy na fotki
a ta suknia co wkleiłaś to bardzo ładną górę ma tylko tył coś mi się nie widzi..
Cytat:
Szana nie masz litości- najpierw nas nęcisz zdjęciami a potem sobie idziesz na kolację
musisz zdać szczegółową relację ze wszystkich modeli jakie mierzyłaś i w ogóle dużo sukien przymierzałaś?
dziękuje Tancerko a więc mierzyłam na samym początku tę co wkleiłam i się w niej wtedy zakochałam heh ale to może dlatego,że była pierwsza tył miałam bardzo zniekształcony bo chociaż suknia była numeru 38 to ja się w niej utopiłam i ten tył babka mi jakoś pozapinała żeby mi się trzymała na mnie i widziałam tylko ładny trenik a tak to nawet nie wiem jak wyglądało wiązanie potem zmierzyłam tę w tym salonie jeszcze http://www.suknieslubne-nikol.pl/win...oferta/779.jpg i mamie się mojej bardzo podobała ta,bardziej nawet niż poprzednia a mi odrobinę bardziej poprzednia ( w ogóle to moja mama stała i patrzała na mnie taka wzruszona kochana moja ) i pani pogadała trochę ile się zamawia(3 miesiące przed) itd i dała wizytówkę i poszłyśmy z mamą- zapomniałam nazw sukienek z wrażenia potem poszłyśmy do następnego i tam spodobała mi się bardzo suknia AGI ale nie mogę jej na necie wyszukać(mam fotkę ,którą mama zrobiła na komórce bo nie wiedziałyśmy,że fotki można cykac a pani jak tylko ubrałam to powiedziała ze można robić zdjęcia a my z mamą w szoku,że aparatu nie wziałyśmy to mama swoją komórkę wyjęła i mi zrobiła więc jakoś nie będzie najlepsza ale zawsze coś tylko niestety nie umiem ich z jakiegoś powodu przerzucić na kompa więc jak mój TŻcik jutro będzie to mi to zrobi i Wam jutro dopiero pokażę niestety chyba,że uda się jeszcze wieczorem) a po niej sweetheart 5841 -ona na fotkach ma ramiączko ale ja zmierzyłam bez i mmm cudnie wyglądała i piekny tren ma http://sweetheartgowns.com/eu_en/col...hp?id=23&disc=
na kartce pani mi obie napisała i dała wizytówkę i poszłyśmy z mamą dalej,niestety tych sukni na necie nie umiem znaleźć -firmy Aisha i nie ma ich ale były piekne-jedna rybkowata z dekoldem serduszkowatym marszczonym ,pod biustem zdobienia,ładnie układała się na biodrach a doł na kole jakby,trochę dziwnie w opisie ale ładna była serio a potem w kształcie A cała zdobiona ale jakoś w porównaniu z resztą wyglądała nijako,chociaz była śliczna na wieszaku i potem pojechałyśmy do domku ledwo żyjąc a tak serio to chciałyśmy zrobić bardziej obeznanie gdzie są salony i jakie ceny i ile się czeka wiemy wszystko więc potem tylko na generalne wybranie sukni-bo szczerze nie wiem jaką chce na teraz i już

Cytat:
Szana jedz szybciej
chciałam Was pomęczyć sasasasa
żartuję
Stary 2009-06-04, 20:32   #2218
Ania1981
Przyczajenie

Smile Panny Młode 2010 - pełna mobilizacja

widzę że przygotowania idą pełną parą

Edytowane przez Ania1981
Czas edycji: 2009-06-04 o 21:41
Ania1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 20:33   #2219
kaska87
Zakorzenienie

to ja tez jestem ślubnie ułomna bo nie mam na kompie nic ślubnego tylko 1 suknię
0 fryzur, makijarzu, bukietu itd

Szancia widzę, że nastawiałas się na rybkę i tak jak u mnie wyszło, że w innym kroju Ci lepiej

a ja już po imprezce 18 TZ-a siostry obżarłam się

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-04 o 20:37
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 20:41   #2220
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na obrączki mówię kajdanki I jak zakajdankuję tżta to mi już nie ucieknie
Fajnie, że się interesuje Już jakieś sobie upatrzył i nie może się oderwać od nich
to baardzo fajnie że sięinteresuje bo wtedy widać ze obu stronom zależy na ślubie i się nie mogą doczekać
niestety czerwiec jest wyjęty z życiorysu ze względu na sesję więc przez ten miesiąc jak chcę coś uczynić w kierunku slubu to i tak się nie da- no chyba że produkować posty na naszym wątku mogę jednym okiem siedząc w książce a drugim na wizażu

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to ja tez jestem ślubnie ułomna bo nie mam na kompie nic ślubnego tylko 1 suknię
bo ty znasz wszystkie na pamieć! jak jakaś dziewczyna nie wie co to za model sukni na jakimś zdjęciu to ty od razu odpowiedź masz gotową

Szana właśnie miałam napisać to co Kaśka że nastawiłaś się na rybkę a tu kolejne potwierdzenie reguły że w necie to całkiem inaczej wygląda hehe
widzę ze mierzyłaś wąskie literki A i mówisz że ładnie ci w nich było a ile w sumie sukien mierzyłas?
widzę ze nawet jedną Herm's mierzyłaś
pokażę ci jeszcze jedną tą co ja mierzyłam też jest wąską literką A i na żywo meeega piękną i ślicznie mieniącą się- druga w kolejności jaka mi się podobała podczas mierzenia no i super lekka jest i wygodna wręcz jak domowy dres kosztuje 2600zł i ma w komplecie boski welon
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 26%20Mystic%20Collection%202009cc.jpg (52,5 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-06-04 o 20:42
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości