|
|
#1171 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kobieta z kobietą?:)
Gdzie Wy widzicie pedofilię? Ghah... ^^'
Trza było się najpierw spytać ile moja ciocia miała wtedy lat, a tu już o pedofilię wychodzą oskarżenia (jakby miała ze 3 dychy to bym jeszcze zrozumiała). Powiem tyle, że nastolatką była |
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Nieważne, ile ona miała lat. Ty miałaś 7 lat. To już jest mocno niezdrowe, uczyć 7latkę całować się z języczkiem.
|
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, dziewczyny, to nie wiedziałyście, że całowanie się z języczkiem praktykowane przez siedmiolatki i ich ciocie, które, poniekąd, dojrzałe były, jest na porządku dziennym.? Przecież ja zawsze tylko zarywam te do ósmego roku życia. -.-
O ja. Ale ta ciotka miała pomysł :-| |
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
tak - widzisz, faktycznie nie wiedziałam.. Cholera, chyba jakaś zacofana jestem, albo mam normalną rodzinę..
Co do ciotki: faktycznie, pomysł to ona miała 'niezły'.. Kurde, też jestem nastolatką i ciotką dla 7letniej dziewczynki, no ale cholera.. w życiu nie przyszło mi do glowy cąlować ją z języczkiem. Nie wiem, dla mnie są to po części zapędy pedofilskie. |
|
|
|
|
#1175 |
|
Rozeznanie
|
takie coś już jest nie smaczne. przeciez to rodzina
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
To, że rodzina to swoją drogą. Ale to, że to było 7letnie dziecko, a druga kobieta była nastolatką, jest.. przerażające.
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Rozeznanie
|
Jeez ludzie przeżywacie jakby to Was dotyczyło.
Jeden pocałunek to chyba nic złego, no może uważacie inaczej i robicie z igły widły, bynajmniej ja się tym w ogóle nie przejęłam i nawet nie pamiętam dokładnie kiedy to było. Ale i tak posądzenie o pedofilię mnie rozwaliło ^^ hah! |
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, najlepiej nie przeżywać i stwierdzić, że nic nas nie obchodzi, tak jest najłatwiej.
I nie rozumiem co jest śmiesznego w posądzeniu o pedofilię, skoro nastolatka całuje z języczkiem 7 letnie DZIECKO, to dla mnie to nie jest normalne. |
|
|
|
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
_____
Edytowane przez Savathus Czas edycji: 2011-03-07 o 21:09 |
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie osobiście to akurat nie ma znaczenia, że w tym, a nie innym temacie, bo jakby to nastolatEK całował tę 7latkę, to byłoby dla mnie naprawdę bez różnicy. Liczy się fakt, że to nie ejst normalna sytuacja.
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Rozeznanie
|
Jakoś nie wywołało to u mnie żadnego urazu psychicznego, więc nie ma potrzeby robienia wielkiego "halo".
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Rozeznanie
|
po czesci ma racje. dotka90 przeciez to nie twoja sprawa i nie rozumiem stwierdzenia, że jak może to nas nie obchodzić czy w podobnym kontekscie. mnie to naprawde nie obchodzi wyrazilam swoje zdanie. zdziwienie i obrzydzenie to wszystko, ale zeby takie rzeczy pisac to bez przesady
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Rozeznanie
|
Ogólnie zastanawia mnie dlaczego piszecie, że miałam 7 lat, ja to napisałam orientacyjnie, bo sama nie pamiętam kiedy dokładnie (to było tak dawno temu)
Heh, i tak dla mnie to robienie z igły wideł, bo odpowiedziałam na pytanie zawarte w wątku (jakbym nie napisała wieku to pewnie przeszłoby bokiem^^') No, ale cóż poradzić? Wyszło jak wyszło. Przynajmniej byłam szczera |
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Rozeznanie
|
podrkeslam słowo NAS. ; ) a nie każda mysli jak ty.
|
|
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam nas nie w sensie ogólnym, tylko w sensie prywatnym.
Tak się czasem mówi. Nie czepiaj się pojedynczych słówek, bo ja się nie wypowiadam nigdy za ogół, a za samą siebie. |
|
|
|
|
#1187 |
|
Rozeznanie
|
a skąd ja niby miałam wiedziec ? jezeli pisze NAS to czytam tak jak pisze. -.- tak apropo tematu generalnie popędu na kobiety teraz jakoś nie mam. ; D
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Przyczajenie
|
Seks z Kobietką
??Bardzo miła i przyjemna rzecz Kwestia przełamania pewnych granic ii obaw i jest naprawdę fajnie Kochałam się z hmm około 3 ma kobietami, to fakt są bardziej delikatne niż mężczyzni.Oczywiście to nie znaczy ze nie lubię facetów, jestem w pełni biseksualna.Szkoda tylko że tak mało kobiet przyznaje się do swojej biseksualności
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Raczkowanie
|
Może po prostu jest ich tak mało.
|
|
|
|
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
_____
Edytowane przez Savathus Czas edycji: 2011-03-07 o 21:06 |
|
|
|
|
#1191 |
|
Zadomowienie
|
ajjjj ostatnio mam wielką wręcz ogromną ochote na kobiete tylko gdzie jej szukać??? he weszłam kiedyś na czat dla lesbijek ale żadna nie rozmawiała o tym wprost :/ ja nie wiem o czym One tam gadają..może sie czają zanim sie umówią czy coś he nie mam pojęcia ale na czacie nie znalazłam nikogo chętnego
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Raczkowanie
|
_____
Edytowane przez Savathus Czas edycji: 2011-03-07 o 21:04 |
|
|
|
|
#1193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale może wśród kobiet jest inaczej...?
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Moje życie to oficjalnie komedia romantyczna.
Dziś spóźniłam się na tramwaj i doszłam do wniosku, że się przejdę na autobus, w wspomnianym przeze mnie autobusie potknęłam się (a jakże) i prawie przewróciłam pewną niebieskooką osóbkę. Tak się złożyło, że później usiadłyśmy obok siebie i po dwóch przystankach ciszy, powiedziała mi, że mam ładne buty , powiedziała to tak nagle, że podskoczyłam i wypadł mi zeszyt z rąk, więc nie ma co, potrafię zrobić pierwsze wrażenie.Po krótkiej rozmowie zapoznawczo-informacyjnej , wzięła ode mnie numer i spytała czy umówiłabym się z nią na kawę. Moja odpowiedź jest chyba jasna .I jeszcze, na końcu znalazłam 50 złotych na ulicy . kurczę, jestem w niebie
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Przyczajenie
|
CharLizZie, uhm, opowiedz coś więcej o Twojej przygodzie, jakieś szczegóły.. co to za kobieta? Mam nadzieję, że jak już zadzwoni to podzielisz się z nami wrażeniami?
![]() I te 50zł! No szczęściara po prostu!! |
|
|
|
|
#1196 |
|
Raczkowanie
|
wow CharLizZie super
![]()
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
_____
Edytowane przez Savathus Czas edycji: 2011-03-07 o 21:01 |
|
|
|
|
#1198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy się odważę odezwać do tej osoby, ogłoszenie świeże w miarę było, czyli mam jeszcze szansę
|
|
|
#1199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
byłam na tej stronce i napisałam do dwóch dziewczyn z czego jedna mi odpisała ale okazało sie że nie jest w moim typie..nie jestem wymagająca czy coś tylko nie podobają mi sie dziewczyny typu chłopczyca..na czacie też byłam i masakra..jak sie pozna jakaś fajną to mieszka daleko i lipa ze spotkania itd. ciężko kogoś znaleść.. |
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadzwoniła! Yeah . Oczywiście, po raz kolejny wyczuła moment, bo byłam w wannie... Nie poinformowałam jej o tym, bo co jak co, taka informacja może peszyć ![]() Jutro idziemy na przysłowiowe ciastko z kremem i kawkę, a ja nie przestaję się głupio uśmiechać. Powiem tak: jestem przerażona . Dla odstresowania biegałam dzisiaj prze 2 godziny .Jestem pewna, że zrobię coś głupiego, zawsze robię jak ktoś mi się podoba. I zacznę trajkotać, coś wyleci mi z rąk i na 100% się potknę Na razie wiem, że ukończyła właśnie LO i poza tym kilka podstawowych faktów. Jak to, że ma na imię Aga . Prawie jej nie znam, a już wiem, że to moje istne przeciwieństwo. Wysoka, ciemna blondynka, przy tym opanowana, spokojna i zrównoważona. A przynajmniej takie sprawia wrażenie. Ech....Pisałam już, że jestem przerażona?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

??Bardzo miła i przyjemna rzecz
, powiedziała to tak nagle, że podskoczyłam i wypadł mi zeszyt z rąk, więc nie ma co, potrafię zrobić pierwsze wrażenie.
. 
nie wiem czy się odważę odezwać do tej osoby, ogłoszenie świeże w miarę było, czyli mam jeszcze szansę
. Oczywiście, po raz kolejny wyczuła moment, bo byłam w wannie... Nie poinformowałam jej o tym, bo co jak co, taka informacja może peszyć