Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-04, 21:04   #4351
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - sagi część II :D

Motylku ja również współczuje. Byłaś z tym u dermatologa? Mam nadzieje, że Fitomed Ci pomoże

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 21:09   #4352
motylek1007
Zakorzenienie

bylam jak mi na twarzy wysypano a i to na glowie wygladalo znacznie gorzej.
Stwierdzil LZS, zapisal masci ze sterdydami, a potem chodzilam na kontrole a on co chwile cos zapisywal (nawet doszlo do tego ze kupilam 6 tabletek za 70zł!!!!)
Jak mi sie twarz poprawila znacznie, to odpuscilam, bo za drogo mnie to wynosilo. Wizyta, 10 minut w gabinecie i 100zł, plus recepta i kolejne 100zł....

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 22:29   #4353
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
ha, czy to aby na pewno byl przypadek???
Haha, no tak, przypadek. Chciałam nacisnąć zapisz, a myszka zjechała mi na ustaw jako tło pulpitu. Narek, mam nadzieję, że się nie obrazisz, że je zapisałam na dysku - stworzyłam sobie taką galeryjkę najpiękniejszych włosów i kiedy korci mnie, żeby je obciąć, to sobie tam zaglądam .
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 05:46   #4354
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Narek, cudowne włosy. Ten błysk i gładkość to zasługa nutri-gładkiego i Timtei'a?
Myślę, że przede wszystkim Timotei'a To naprawdę nieźle wygładzająca odżywka, Garnier tak na mnie nie działał.

Cytat:
Nawet przez przypadek ustawiłam to zdjęcie jako tapetę pulpitu i gdzieś zaginął mój karaibski widoczek .
Naprawdę? Bardzo mi miło, że zastąpiłam karaibski widoczek

Cytat:
Haha, no tak, przypadek. Chciałam nacisnąć zapisz, a myszka zjechała mi na ustaw jako tło pulpitu. Narek, mam nadzieję, że się nie obrazisz, że je zapisałam na dysku - stworzyłam sobie taką galeryjkę najpiękniejszych włosów i kiedy korci mnie, żeby je obciąć, to sobie tam zaglądam .
Pewnie, że się nie obrażę Przyznam się, że sama mam taką galerię i wchodzę tam prawie codziennie

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 06:08   #4355
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że przede wszystkim Timotei'a To naprawdę nieźle wygładzająca odżywka, Garnier tak na mnie nie działał.
Super

Wiecie co? Przesadziłam wczoraj trochę, jestem panikarą.
Stwierdziłam, że w wakacje powtórzę sobie sama to co miałam do tej pory. Mój Tż jest geniuszem matematycznym (zresztą, nie tylko) i poproszę go o nadrobienie ze mną materiału. Matematyka nie sprawiała mi nigdy aż tak wielkiej trudności, były nawet sukcesy na konkursach na szczeblu wojewódzkim, więc jeśli tylko się uspokoję to pewnie zdam te maturę bez problemu. Ale jeśli nowy nauczyciel okaże się beznadziejny to na pewno trzeba będzie pomyślec o korepetycjach-ktoś będzie musiał przerobić wtedy ze mną trzecią klasę,a prosić Tż, zeby cały rok się mną tak zajmował to już przesada dla mnie.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 06:12   #4356
Nerchie
Zakorzenienie

Biedny motylek ;(
heh mnie wysypuje po czekoladzie i po kosmetykach z cynkiem i może wygląda to inaczej, ale wrażenie podobne.

Cytat:
bylam jak mi na twarzy wysypano a i to na glowie wygladalo znacznie gorzej.
Stwierdzil LZS, zapisal masci ze sterdydami, a potem chodzilam na kontrole a on co chwile cos zapisywal (nawet doszlo do tego ze kupilam 6 tabletek za 70zł!!!!)
Jak mi sie twarz poprawila znacznie, to odpuscilam, bo za drogo mnie to wynosilo. Wizyta, 10 minut w gabinecie i 100zł, plus recepta i kolejne 100zł....
u mnie nie dośc że wizyta darmowa to przepisuje zazwyczaj coś do robienia do 15 złotych tzn że w aptece musza zrobić i zazwyczaj to są cud miksturki. Są tam w przychodni cztery, ale ta jest taka.. starej daty. I tutaj to sama zaleta xD

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Stwierdziłam, że w wakacje powtórzę sobie sama to co miałam do tej pory. Mój Tż jest geniuszem matematycznym (zresztą, nie tylko) i poproszę go o nadrobienie ze mną materiału. Matematyka nie sprawiała mi nigdy aż tak wielkiej trudności, były nawet sukcesy na konkursach na szczeblu wojewódzkim, więc jeśli tylko się uspokoję to pewnie zdam te maturę bez problemu. Ale jeśli nowy nauczyciel okaże się beznadziejny to na pewno trzeba będzie pomyślec o korepetycjach-ktoś będzie musiał przerobić wtedy ze mną trzecią klasę,a prosić Tż, zeby cały rok się mną tak zajmował to już przesada dla mnie.
tez sie boje maty xd ale bede o tym myslec we wrzesniu, za piekne ostatnie spokojne wakacje. bez czekania na wyniki i zbierania na studia.

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2009-06-05 o 06:17
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 07:26   #4357
Chatul
ma zielone pojęcie

Ja też się maturą nie przejmuję teraz nadmiernie. Będę miała dodatkowe lekcje, pójdę może na kursy i będzie dobrze. Najważniejsze to nie dać się zwariować (;
Stary 2009-06-05, 07:59   #4358
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Biedny motylek ;(
heh mnie wysypuje po czekoladzie i po kosmetykach z cynkiem i może wygląda to inaczej, ale wrażenie podobne.
dzieki za współczucie
mi powiedzial lekarz ze mam nie jesc slodyczy i nie pic kawy i alkoholu - chyba zwariował, bo ja bez kawy i slodyczy nie użyje
i tak ograniczylam kawe,, ale nie moge zrezygnowac bo z łózka nie wstane, mam bardzo niskie cisnienie

[quote=Nerchie;12621095 u mnie nie dośc że wizyta darmowa to przepisuje zazwyczaj coś do robienia do 15 złotych tzn że w aptece musza zrobić i zazwyczaj to są cud miksturki. Są tam w przychodni cztery, ale ta jest taka.. starej daty. I tutaj to sama zaleta xD
[/quote]

chodzilam prywatnie i dlatego tyle kasował. Fakt ze ta masc stredydowala pomagała, ale on kazal mi sie nia smarowac przez miesiac codziennie, a w necie wyczytalam ze nie mozna jej tak dlugi czas stosowac

czekam az resztki łupiezu odejda i te zaczerwienienia......
teraz mam takie pytanie czy Fitomed poradzi sobie z naolejowanymi włosami? mam na mysli amle dokladnie...bo nie chcialabym teraz używac innego szamponu.
A moze lepiej nałozyc kokos, bo on jest łatwo zmywalny?
jak sądzicie?

[*] 11.09.2012
Stary 2009-06-05, 08:25   #4359
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
i tak ograniczylam kawe,, ale nie moge zrezygnowac bo z łózka nie wstane, mam bardzo niskie cisnienie.
Ja też mam niskie ciśnienie. Tak niskie, że większość ciśnieniomierzy w ogóle go nie wykrywa :P A kawę piję dla jej walorów smakowych ^^

A właśnie, nadal masz jeszcze mydlnicę? Bo ją można po prostu połączyć z małą ilością jakiegoś delikatnego szamponu. Wtedy będzie się pieniła trochę, a nadal będzie łagodnym środkiem myjącym
Stary 2009-06-05, 08:32   #4360
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja też mam niskie ciśnienie. Tak niskie, że większość ciśnieniomierzy w ogóle go nie wykrywa :P A kawę piję dla jej walorów smakowych ^^
u mnie cyfrowe tez sie nie sprawdzaja, musze miec taka stara metoda mierzone

po tylu latach to sie uzależnilam od kawy i niewyobrażam sobie jej nie pic min raz dziennie rano.
Ostatnio popijam Yerbe i to z powodzeniem zastępuje kawe

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A właśnie, nadal masz jeszcze mydlnicę? Bo ją można po prostu połączyć z małą ilością jakiegoś delikatnego szamponu. Wtedy będzie się pieniła trochę, a nadal będzie łagodnym środkiem myjącym
mam jeszcze troche tej suszonej, ale teraz nie wiem czy zaparzac jak czytalam na wizazu (czyli do nasypac do kubeczka i zalac) czy jak napisane jest na opakowaniu, zeby w garnku gotowac

[*] 11.09.2012
Stary 2009-06-05, 10:23   #4361
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Narek bardzo ładne włosiska
Oddali mi dzisiaj próbną maturę z matematyki. 18 osób na 32 nie zdało.Ja zdałam,ale punkt mniej i już bym nie zdała Fakt faktem,ze w ogóle się do niej nie przygotowywałam, bo za późno się dowiedziałam,ale były osoby, które podobno się uczyły i i tak nie zdały. Na pocieszenie dowiedzieliśmy się, ze w trzeciej klasie znów będziemy mieć zamianę nauczyciela od matematyki.. Jesteśmy i tak pół roku do tyłu z materiałem, pomijając fakt, ze w pierwszej klasie mieliśmy nauczycielkę, która nas NIC nie nauczyła, NIC! :/ W drugiej klasie dostaliśmy porządną nauczycielkę,ale zanim nadrobiła z nami materiał z pierwszej klasy to był już .. styczeń 2009r. Jak my mamy zdać tę maturę dobrze, skoro ciągle jesteśmy do tyłu? Czemu ministerstwo nie pomyślało, ze jeśli trzeba zdawać maturę obowiązkowo to przydałaby się większa liczba godzin tego przedmiotu? Jak mi dziś powiedziała matematyczka, że w trzeciej klasie będzie ktoś nowy to łzy stanęły mi w oczach. Po co zatrudniać takich beznadziejnych nauczycieli,jak moja matematyczka w pierwszej kasie?
Matura z angielskiego? Rok przed maturą nie mam szans na zdanie. O ustnej to już nawet nie myślę. Czemu to ja mam ponosić konsekwencje tego, że człowiek pomylił się z powołaniem? Niestety, nie stać mnie na chodzenie do prywatnej szkoły językowej, zastanawiam się skąd rodzice wezmą pieniądze na korepetycje..
Już widzę jak będą wyglądały moje wakacje: korepetycje z angielskiego, teraz jeszcze z matematyki i nadrabianie materiału z chemii (jestem na podstawie, zdaję rozszerzenie). Na pewno odpocznę od tego całego burdelu.

Wybaczcie, że tak marudzę, ale jestem załamana..
bądź dzielna w końcu jesteś Wizażanką i na pewno dasz sobie radę

Cytat:
zalaczam moje uczulenie, zaznaczylam gdzie sie kuluje z tylu glowy.

jem wlasnie lody z sosem jakims co mi dala sąsiadka. Polalam troche za duzo a on taki spirytusowy ze sie upije chyba
współczuję Ci

Cytat:
teraz mam takie pytanie czy Fitomed poradzi sobie z naolejowanymi włosami? mam na mysli amle dokladnie...bo nie chcialabym teraz używac innego szamponu.
jak sądzicie?
ja nigdy nie próbowałam zmywać olejków Fitomedem, zmywam je Petrole

Cytat:
Ostatnio popijam Yerbe i to z powodzeniem zastępuje kawe

mam jeszcze troche tej suszonej, ale teraz nie wiem czy zaparzac jak czytalam na wizazu (czyli do nasypac do kubeczka i zalac) czy jak napisane jest na opakowaniu, zeby w garnku gotowac
sporo ostatnio słyszałam o tej Yerbie. Działa coś? jak smakuje?

Mam pytanie, czy można przedawkować Cynk?
Stary 2009-06-05, 11:31   #4362
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
Mam pytanie, czy można przedawkować Cynk?

Cytat:
Przedawkowanie cynku występuje bardzo rzadko, przy dziennych dawkach 80 – 150 miligramów i przeważnie tylko w wypadku stosowania syntetycznych preparatów cynku. Żywność zawierająca duże ilości cynku nie stwarza zagrożenia jego przedawkowania ponieważ cynk nie kumuluje się w tkankach a jego nadmiar jest wydalany z kałem i w niewielkich ilościach z moczem.
tak w necie znalazłam

Hm motylku powoli można rzucać. Ja piłam 'siekiery' po 5 dziennie teraz max 1 - chce mieć białe zęby a kawa mi w tym nie pomaga.

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 11:35   #4363
*piękna
Zakorzenienie

Motylku wspólczuję.. I powiem Ci że jak mnie swędziała skóra głowy to pomógł ten fitomed do suchych.. Wiem że już któryś raz Cie na niego namawiam ale naprawdę wyraźnie pomógł. Nie miała takiego uczulenia jak Ty ale po prostu mnie swędziała głowa.

Cytat:
Biedny motylek ;(
Ojej... ja bym bez czekolady nie mogła... jestem uzależniona codziennie jem czekoladę albo batonika (walczyłam z tym w Wielki Post ale znów wróciło..)

Cisnienie też mam niziutkie, mam w domu cisnieniomierz ale taki elektroniczny i przewaznie mam 80/50 raz dolne miałam 38 więc prawie nie żyłam a miałam się dobrze puls też mam przebojowy zdarza się że 48

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 11:41   #4364
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

sporo ostatnio słyszałam o tej Yerbie. Działa coś? jak smakuje?
na mnie to bardzo dziala, z powodzeniem zastepuje kawe smak ma specyficzny jednak i czasami moze byc ciezko sie przestawic. Poczatkowo smakowalo mi jak popiół z popielniczki

Cytat:

Hm motylku powoli można rzucać. Ja piłam 'siekiery' po 5 dziennie teraz max 1 - chce mieć białe zęby a kawa mi w tym nie pomaga.
juz zmiejszylam dawke do 1 dziennie, bo mi zołądek wariował, a reszte dnia sie yerbuje

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Motylku wspólczuję.. I powiem Ci że jak mnie swędziała skóra głowy to pomógł ten fitomed do suchych.. Wiem że już któryś raz Cie na niego namawiam ale naprawdę wyraźnie pomógł. Nie miała takiego uczulenia jak Ty ale po prostu mnie swędziała głowa.
mnie to na szczescie nie swedzi ani nie boli i to jakis plus...

[*] 11.09.2012
Stary 2009-06-05, 11:44   #4365
doruś
Zadomowienie

Cytat:
tak w necie znalazłam

dziękuje

ja piję kawę bardzo rzadko i to bardziej mleko z kawą Na ranne zaspanie pomaga mi plusz z magnezem

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
na mnie to bardzo dziala, z powodzeniem zastepuje kawe smak ma specyficzny jednak i czasami moze byc ciezko sie przestawic. Poczatkowo smakowalo mi jak popiół z popielniczki

juz zmiejszylam dawke do 1 dziennie, bo mi zołądek wariował, a reszte dnia sie yerbuje

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

mnie to na szczescie nie swedzi ani nie boli i to jakis plus...
Motylku, a może to by Ci pomogło https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1210
Stary 2009-06-05, 11:46   #4366
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Motylku, a może to by Ci pomogło https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1210
dostane to dzien w Poznaniu? bo jutro akurat tam bede...

[*] 11.09.2012
Stary 2009-06-05, 11:47   #4367
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
oj a co to za bingo?dostepne w rossmanie?ile kosztuja?
jaki skład szampon ma sls albo silikon?
Nie. Można kupić w Textil Markecie, ponoć też w Realu.

Szampon 1,99 zł. Bez SLS.
Odżywka 1000 ml - 19,99 zł. Dobry skład. Był analizowany w bazie.

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość

Podobno te sole do stóp są świetne
Też czytałam recenzje na KWC Jeszcze nie próbowałam, ale jest ogromny wybór tych soli do stóp, do kąpieli, do okładów.

Cytat:
JA czekam na relacje po wypróbowaniu kuracji tej zielonej
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ooo super, koniecznie daj znać jak ją wypróbujesz
Wypróbowałam wczoraj na szybko. Maseczka nie ma płynnej postaci, ale takie bardziej jak zbite masło. Wtarłam w skórę głowy i we włosy. Zamierzam robić tak przez tydzień (za radą producenta). Zobaczymy, czy coś pomoże, bo akurat włosy mi wypadają. Ale w sumie trudno mi będzie obiektywnie ocenić, bo nie stosuję tylko tej maski.

W każdym razie jest taka zwarta, dobrze się rozprowadza.
Stary 2009-06-05, 12:18   #4368
pani-jesień
Zakorzenienie

Mój TŻ pije yerba mate i jemu smakuje Jak dla mnie mate to ohyda, smakuje jak papierosy, coś koszmarnego. Nie wiem naprawdę, jak mój TŻ może to pić, skoro papierosów nie znosi
Stary 2009-06-05, 12:19   #4369
motylek1007
Zakorzenienie

ja tez nie palę i ja pije

[*] 11.09.2012
Stary 2009-06-05, 12:29   #4370
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Prze bombilę, czy jak tam się to zwie?
Mnie to nie smakuje i nie sądzę, by posmakowało. Choćby dlatego, ze mate się nie słodzi, a ja nieposłodzonych napojów nie lubię
Stary 2009-06-05, 12:38   #4371
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też sie czasem zdarza wypić, smak może być, ale wielką fanką nie jestem - wolę zieloną herbatę z jaśminem

pani-jesień, jeśli chodiz o kwasy to ja w porównaniu do Ciebie to jestem nosorożec wczoraj zrobiłam 20% migadała na plecy, a po 10 min. dołożyłam kolejną warstwę 20% ale już na wódce i nawet mnie nic nie szczypało a dziś zamierzam "poprawić" - 25%migdała+15% l-mlekowego na wódce - bedzie się działo
Stary 2009-06-05, 12:48   #4372
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
pani-jesień, jeśli chodiz o kwasy to ja w porównaniu do Ciebie to jestem nosorożec wczoraj zrobiłam 20% migadała na plecy, a po 10 min. dołożyłam kolejną warstwę 20% ale już na wódce i nawet mnie nic nie szczypało a dziś zamierzam "poprawić" - 25%migdała+15% l-mlekowego na wódce - bedzie się działo
A czemu tak ostro na 1. raz?
Ja nie pamiętam stężenia mojego peelingu migdałowego, pewnie było to kilkanaście %. Piekło mnie, byłam potem czerwona, aż w końcu skóra zaczęła złazić i powiedziałam sobie, że nigdy więcej. A dodam, że nie mam wrażliwej twarzy, dużo już znosiła

Pleców do buziaka nie ma co porównywać, wiadomo, że plecy więcej zniosą
Stary 2009-06-05, 12:56   #4373
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
A czemu tak ostro na 1. raz?
Ja nie pamiętam stężenia mojego peelingu migdałowego, pewnie było to kilkanaście %. Piekło mnie, byłam potem czerwona, aż w końcu skóra zaczęła złazić i powiedziałam sobie, że nigdy więcej. A dodam, że nie mam wrażliwej twarzy, dużo już znosiła

Pleców do buziaka nie ma co porównywać, wiadomo, że plecy więcej zniosą
tak ostro bo jak wysmarowałam się tą pierwszą porcją to jakby sie zwykłym tonikiem posmarowała - zero reakcji, żadnego pieczenie, nic, po drygiej warstwie na wódce też prawie nic - jakby lekko swędziało, wiec dziś muszę sobie jeszcze poprawić , a i ogólnie to nie zmyłam tego kwasu
No wiadomo ze na buzi jest duuużo cieńsza skóra niż na plecach, na twarz bym nie kładła 20% a raczej 15%
A tak pozatym to wczoraj użyłam pierwszy raz psikadła keratynowego i - ku mojemu zdziwieniu- dziś przy czesaniu elektryzowały mi się włosy :O widzę ze jednak używanie tego bez odżywki to nie był dobry pomysł
Stary 2009-06-05, 12:58   #4374
aeronauta
Zakorzenienie

Cytat:
czekam az resztki łupiezu odejda i te zaczerwienienia......
jak sądzicie?
Poradzi sobie spokojnie . Ja go często używam właśnie do zmywania olei i radzi sobie dobrze ze wszystkimi, które używam (kokos, jojoba, z pestek winogron, amla Dabur).

Cytat:
Cisnienie też mam niziutkie, mam w domu cisnieniomierz ale taki elektroniczny i przewaznie mam 80/50 raz dolne miałam 38 więc prawie nie żyłam a miałam się dobrze puls też mam przebojowy zdarza się że 48
A sprawdzałaś ten ciśnieniomierz czy dobrze działa ? Albo porównywałaś pomiary z ciśnieniomierzem tradycyjnym ?

Narek, piękne włosy
aeronauta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 13:09   #4375
doruś
Zadomowienie

Cytat:
dostane to dzien w Poznaniu? bo jutro akurat tam bede...
kosmetyki Mypy są w drogeriach Natura

Cytat:
Mnie to nie smakuje i nie sądzę, by posmakowało. Choćby dlatego, ze mate się nie słodzi, a ja nieposłodzonych napojów nie lubię
uuu ja słodzę wszystko Ale sama myśl smaku papierosów mnie odrzuca choć czasami do piwka zapalę
Stary 2009-06-05, 13:12   #4376
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to się nie słodzi? Słodzi się Ja tylko mate słodzę, reszte herbatek piję bez cukru.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 13:19   #4377
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aeronauta Pokaż wiadomość

A sprawdzałaś ten ciśnieniomierz czy dobrze działa ? Albo porównywałaś pomiary z ciśnieniomierzem tradycyjnym ?

To jest cisnieniomierz taty bo tata ma nadciśnienie i jemu mierzy dobrze, mojej mamie też pokazuje niskie wyniki ale ona ma z reguły niskie cisnienie więc powinno być ok, myślałam sobie że może mam za chudą rękę ale wg tego co jest napisane na aparacie powinnam mieć wystarczająca. Jednak jak mam mierzopne przez lekarza/pielęgniarkę gdzies w gabinecie to mam dobre prawie (110/70) ale ja jak ide do lekarza to zaraz się deneerwuję bardzo i może przez to

Edytowane przez *piękna
Czas edycji: 2009-06-05 o 13:22
*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 13:21   #4378
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
Jak to się nie słodzi? Słodzi się Ja tylko mate słodzę, reszte herbatek piję bez cukru.
Nie wyobrażam sobie posłodzonej mate
Stary 2009-06-05, 13:55   #4379
motylek1007
Zakorzenienie

ja nic nie slodze, wszystko pije gorzkie

[*] 11.09.2012
Stary 2009-06-05, 14:30   #4380
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aeronauta Pokaż wiadomość
Narek, piękne włosy

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości