Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-04, 10:45   #3721
Fame
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

no pewnie ze tak.. moj tz nawet sam zaproponowal zebym zrobila mu tort ale niestety nie mialam czasu
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 10:45   #3722
alufa
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez michicitanka Pokaż wiadomość
dziewczyny,a myślicie,że jakbym upiekła swojemu chłopakowi na urodziny tort,zabrałabym go na piknik nad jezioro i tam spędziłabym z nim cały dzień,do tego kupiłabym mu perfumy i coś jeszcze to byłby zadowolony?
On jest spokojny,romantyczny,grze czny,ale jego temperament przerasta mój....

na pewno będzie zadowolony tylko czy nie lepiej rozłożyć to na parę okazji ?
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 15:24   #3723
summershine
BAN stały

Cytat:
Napisane przez michicitanka Pokaż wiadomość
dziewczyny,a myślicie,że jakbym upiekła swojemu chłopakowi na urodziny tort,zabrałabym go na piknik nad jezioro i tam spędziłabym z nim cały dzień,do tego kupiłabym mu perfumy i coś jeszcze to byłby zadowolony?
On jest spokojny,romantyczny,grze czny,ale jego temperament przerasta mój....
Myślę, że na pewno będzie zadowolony
Nie wiem osobiście tylko, czy tort na piknik będzie pasować, żeby nie był za ciężki i dało się go łatwo zapakować. Pamiętaj też, żeby się nie rozwalił po drodze Do/zamiast tortu możesz kupić winko i posiedzieć cały dzień na kocyku przy jeziorze. Wydaje mi się, że spokojnie i bez obaw możesz takie urodziny robić. Myślę, że same perfumy wystarczą, nie będziesz musiała nic dodatkowo dokupywać. Dasz mu je jak już będziecie na miejscu. Pozdr
summershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 17:16   #3724
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Dokładnie - tort na piknik tak nie za bardzo. :/
Może się rozklapciać. Ale winko albo szampana...

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 21:10   #3725
Madaaa
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

SZampan, trusawki, kocyk i wy. Na pewno bylby zadowolony.

Jak planujecie dluze posiedziec zrob wiosenne kanaeppeczki, zeby chlopak z głodu nie padł

A zamiast tortu mozesz zrobic muffiny i wziac jedna ladnie ozdobic i zabrac ze soba, do tego swieczuszke. Zaplisz mu taki mini torcik i karzesz zdmuchnac swieczke i wypowiedziec zyczenie Bedzie milo i zabawnie
Tak symbolicznie

Moj tz za 3 tygodnie ma urodziny. Nie mam w sumie żadnych planow, ale pytałam sie go czy chce spodnie (mial dawno sobie kupic ale nie moze sie wybrac do sklepu). Powiedzial, ze tak. Kupie mu porzadne jenasy, tylko zeby udalo mi sie go do sklepu wyciagnac. Mowil tez cos o pasku. Prezent bedzie, ale bez nispodzianki, wiec moze zrobie mu tez taki piknik
I chyba rodzice z domu wyjezdzaja w dzien kiedy ma urodziny

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2009-06-04 o 21:13
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 23:20   #3726
watashi
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
SZampan, trusawki, kocyk i wy. Na pewno bylby zadowolony.

Jak planujecie dluze posiedziec zrob wiosenne kanaeppeczki, zeby chlopak z głodu nie padł

A zamiast tortu mozesz zrobic muffiny i wziac jedna ladnie ozdobic i zabrac ze soba, do tego swieczuszke. Zaplisz mu taki mini torcik i karzesz zdmuchnac swieczke i wypowiedziec zyczenie Bedzie milo i zabawnie
Tak symbolicznie
Muffinki to według mnie świetny pomysł. można z kolorowych lukrów wyczarować świetne mini torciki^^ można nawet zamaist tortu tyle muffinek(i tyle świeczek) ile kończy lat

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Moj tz za 3 tygodnie ma urodziny. Nie mam w sumie żadnych planow, ale pytałam sie go czy chce spodnie (mial dawno sobie kupic ale nie moze sie wybrac do sklepu). Powiedzial, ze tak. Kupie mu porzadne jenasy, tylko zeby udalo mi sie go do sklepu wyciagnac. Mowil tez cos o pasku. Prezent bedzie, ale bez nispodzianki, wiec moze zrobie mu tez taki piknik
I chyba rodzice z domu wyjezdzaja w dzien kiedy ma urodziny
Takie prezenty są czasem lepsze od niespodzianek przynajmniej wiadomo że się przyda i będzie się podobało a z tymi niespodziankami to różnie bywa a zawsze też mozesz mu cos upiec jako prezent -bonus -niespodziankę ^^
ja właśnie planuję piknik gdzieś dalej, Zapakować TŻta do samochodu i go wywieść gdzieś daleko
....o ile zdam do tego czasu prawko -.-
watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 12:34   #3727
Ta jedyna
Rozeznanie

Ale wam zazdroszczę tych pikników etc. Mój niestety urodził się zimą więc mi wszelkie wypady za miasto do natury odpadają.Ale za to bez okazji będę musiała mu coś takiego kiedyś zorganizować.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 14:07   #3728
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ta jedyna Pokaż wiadomość
Ale wam zazdroszczę tych pikników etc. Mój niestety urodził się zimą więc mi wszelkie wypady za miasto do natury odpadają.Ale za to bez okazji będę musiała mu coś takiego kiedyś zorganizować.
Jest pomysł więc okazja zawsze się znajdzie^^ rocznica, imieniny, jakiś sukces w szkole czy w pracy najgorzej kiedy tyle tych okazji a pomysłów żadnych jak to najczęściej bywa u mnie
watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 22:03   #3729
aliccia
Raczkowanie

Witam rzesze wizażanek Mój pierwszy wpis więc proszę o wyrozumiałość
Przebrnęłam bardzo szczegółowo przez wszystkie 124 strony Waszym rozterek prezentowych/ pomysłów i jestem pod ogromnym wrażeniem Oczywiście te ciekawsze a jest ich mnóstwo spisałam i wykorzystam w niedalekiej przyszłości.
Chyba nie robiłabym tego bez powodu..
Otóż.. 22 czerwca mam ze swoich TŻ I rocznice- wypada to w poniedziałek trochę mi to nie na ręke gdy Mój pracuje do 18 więc u mnie mógłby się pojawić nie wcześniej niż koło 18.30.. jest wieczór.. mam swój pokój a niewykluczone, że rodzice będą w domu więc niestety klimatyczne wykorzyatanie łazienki do zmysłowej kąpieli/prysznicu odpada. Co najwyżej kolacja podana u mnie. Co oprócz kilku świeczek (uważam, że większa ilość pozbawia Tego klimatu) przygotować w pokoju? Może jakieś czerwone przykrywki albo świeczniki które sprawiałyby, że światło będzie czerwone gdzieś dorwe.. Oprócz tego myślałam o nowej sexi bieliźnie w której mnie jeszcze nie widział iii... tu wątek mi się urywa.
Co myślicie o zakupie jakiejś gry erotycznej? Jeśli macie swoje sprawdzone typy bardzo proszę o sugestie (gra Rozkosz odpada- gorszej tandety w życiu nie widziałam:-| odradzam nie kupujcie!)
Skoro to wątek prezentowy to dla jasności powyżej również będzie pewną jego formą.

Jako o osobistym podziękowaniu/podarunku to zrobię:
-coś w formie 7kopert na każdy dzień tygodnia. Jeśli macie pomysły co w nie umieścić chętnie poczytam
lub mase cukierków/żelek/babeczek z karteczkami dlaczego go kocham i tu znów następuje problem.. wiem nie musi być podanych 100 powodów bo nie wiem czy sama tyle wymyśle- podzielicie się swoimi? zapewne mamy co poniektóre wspólne z których nie zdajemy sobie sprawe..
Widziałam również te kuponiki z jego "życzeniami" które mamy spełnić za ok 20zł, może też warto?(była o nich mowa też z własnoręcznym zrobieniem czegoś takiego ale oczywiście pomysły na te życzenia się urywają..

Kolejna prośba : chce mu dać poduszke bo takiej porządnej (pierzastej bo o taką mi chodzi nie mówie o tych silikonowych)nie posiada- nie koniecznie na tą rocznice choć nie wykluczone jeśli pomogłybyście mi wpaśc na ciekawy pomysł. Żeby nie było, że tak z pustymi rękami przychodzę pomyślałam że można by na niekoniecznie białym tle poduszki naszyć/ nakleić/ zaprasować/wydrukować jakby kartke z kalendarza z naszą datą muśniętą jakby wokoło odbitymi ustami pomalowanymi czerwoną szminką/farbą lub jakby widok/jego rąbek całego miesiąca z podobnie zaznaczoną datą. Co myślicie? A jak nie to jakie macie propozycje żeby uozdobić poduszkę na której będzie spał a nie będzie służyła tylko jako element dekoracyjny. Widziałam te w stylu http://www.pasage.pl/Poduszka_dekora...hanie-643.html może jakiś inny napis?Chyba, że przekonacie mnie, że te napisy są baardzo trafione

Przepraszam, że tak się rozpisałam, mogłabym tak jeszcze długo straszna gaduła ze mnie. Chętnie podyskutuje, wymienie się swoimi pomysłami.
Pozdrawiam Gorrrąco
aliccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 09:07   #3730
mitaminer
BAN stały

Witam
Ja mam dla Pań dobrą radę. Kupcie swoim facetom zestaw do Yerba Mate. Faceci to gadzeciarze. Yerba jest bardzo egzotycznym podarkiem i będą mogli się pochwalić innym gadzeciarzą.
Jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej na temat Yerba Mate to polecam http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠

Edytowane przez mitaminer
Czas edycji: 2009-06-06 o 09:09
mitaminer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 11:59   #3731
aliccia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mitaminer Pokaż wiadomość
Witam
Ja mam dla Pań dobrą radę. Kupcie swoim facetom zestaw do Yerba Mate. Faceci to gadzeciarze. Yerba jest bardzo egzotycznym podarkiem i będą mogli się pochwalić innym gadzeciarzą.
Jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej na temat Yerba Mate to polecam http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
Nie sądze, że to należy podpiąć do gadżetów z których np mój TŻ by się ucieszył tym bardziej za taką cenę. W swoim składzie nie zawiera nic nadzywczajnego, dużo bardziej silniejsza od ksantyny jest astaksantyna która jest obecna w zestawach Wellness pewnej firmy-działanie ma o niebo lepsze. I uważam, że taki zestaw mógłby być dobry dla kogoś kto ma dużo czasu na takie rytuały a nie młodych i wiecznie zabieganych.Taka moja opinia
Stary 2009-06-06, 12:18   #3732
Madlenn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aliccia Pokaż wiadomość
Przebrnęłam bardzo szczegółowo przez wszystkie 124 strony Waszym rozterek prezentowych/ pomysłów i jestem pod ogromnym wrażeniem Oczywiście te ciekawsze a jest ich mnóstwo spisałam i wykorzystam w niedalekiej przyszłości.
Otóż.. 22 czerwca mam ze swoich TŻ I rocznice- wypada to w poniedziałek trochę mi to nie na ręke gdy Mój pracuje do 18 więc u mnie mógłby się pojawić nie wcześniej niż koło 18.30.. jest wieczór.. mam swój pokój a niewykluczone, że rodzice będą w domu więc niestety klimatyczne wykorzyatanie łazienki do zmysłowej kąpieli/prysznicu odpada. Co najwyżej kolacja podana u mnie. Co oprócz kilku świeczek (uważam, że większa ilość pozbawia Tego klimatu) przygotować w pokoju? Może jakieś czerwone przykrywki albo świeczniki które sprawiałyby, że światło będzie czerwone gdzieś dorwe.. Oprócz tego myślałam o nowej sexi bieliźnie w której mnie jeszcze nie widział iii... tu wątek mi się urywa.
Co myślicie o zakupie jakiejś gry erotycznej? Jeśli macie swoje sprawdzone typy bardzo proszę o sugestie (gra Rozkosz odpada- gorszej tandety w życiu nie widziałam:-| odradzam nie kupujcie!)
Skoro to wątek prezentowy to dla jasności powyżej również będzie pewną jego formą.

-coś w formie 7kopert na każdy dzień tygodnia. Jeśli macie pomysły co w nie umieścić chętnie poczytam
lub mase cukierków/żelek/babeczek z karteczkami dlaczego go kocham i tu znów następuje problem.. wiem nie musi być podanych 100 powodów bo nie wiem czy sama tyle wymyśle- podzielicie się swoimi? zapewne mamy co poniektóre wspólne z których nie zdajemy sobie sprawe..
Widziałam również te kuponiki z jego "życzeniami" które mamy spełnić za ok 20zł, może też warto?(była o nich mowa też z własnoręcznym zrobieniem czegoś takiego ale oczywiście pomysły na te życzenia się urywają..

Kolejna prośba : chce mu dać poduszke bo takiej porządnej (pierzastej bo o taką mi chodzi nie mówie o tych silikonowych)nie posiada- nie koniecznie na tą rocznice choć nie wykluczone jeśli pomogłybyście mi wpaśc na ciekawy pomysł. Żeby nie było, że tak z pustymi rękami przychodzę pomyślałam że można by na niekoniecznie białym tle poduszki naszyć/ nakleić/ zaprasować/wydrukować jakby kartke z kalendarza z naszą datą muśniętą jakby wokoło odbitymi ustami pomalowanymi czerwoną szminką/farbą lub jakby widok/jego rąbek całego miesiąca z podobnie zaznaczoną datą. Co myślicie? A jak nie to jakie macie propozycje żeby uozdobić poduszkę na której będzie spał a nie będzie służyła tylko jako element dekoracyjny. Widziałam te w stylu http://www.pasage.pl/Poduszka_dekora...hanie-643.html może jakiś inny napis?Chyba, że przekonacie mnie, że te napisy są baardzo trafione

Przepraszam, że tak się rozpisałam, mogłabym tak jeszcze długo straszna gaduła ze mnie. Chętnie podyskutuje, wymienie się swoimi pomysłami.
Pozdrawiam Gorrrąco

hihih tez mam rocznice 22 czerwca tylko ze 2, piekna data;p
Madlenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 13:04   #3733
colds
Zakorzenienie

my mamy dzisiaj swoją pierwszą rocznicę.
z tej okazji wybieramy się do kina i może na małe zakupki ciuszkowe. może to nic nadzwyczajnego, ale nie codzień możemy się wybrać. .
małe miasteczko, w którym mieszkamy, nie daje takich możliwości .
wybierzemy się też przy okazji w jakieś miejsce, które jest dla mnie niespodzianką. .
oprócz tego mam zamiar zabrać TŻa do dziadka, na cmentarz, bo dzisiejszego dnia mija 4lata gdy nie żyje.
może niezbyt romantycznie..

zaś niedawno, bo 30maja, TŻ miał urodziny.
zamówiłam pyszny tort i karykaturę, oczywiście u dwóch różnych osób , do tego dokupiłam taką petardę do ciast i ruszyłam do domu TŻa.
mina gdy zobaczył mnie w drzwiach z tortem - niezapomniana. .
Stary 2009-06-07, 07:15   #3734
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aliccia Pokaż wiadomość

Pozdrawiam Gorrrąco
Niestety co do gry to nie potrafię pomóc, ale sama ostatnio pisałam te 100 powodów więc mogłabym Ci trochę pomóc. W google też znalazłam tego trochę.
Stary 2009-06-08, 15:30   #3735
Axunia
Zadomowienie

Erotyczny prezent dla Niego..

Witam. Wymyśliłam wspaniały prezent dla chłopaka, jednak nie wiem czy to wypali Otóż w tym miesiącu za 2 tygodnie kończy
21 lat. Jesteśmy ze sobą niecałe pół roku, ale mamy wielkie plany wobec siebie. Czuję, że on jest tym jedynym. Wymyśliłam zatem prezent niespodziankę, na którą każdy facet by się ucieszył Wynająć 2-osobowy pokój na dobę. Wcześniej jadąc tam pod pretekstem, że niby do koleżanki. Zapłacić, przygotowac wszystko (poukładać świece na podłodze, połączyć łóżka, zapalić kadzidełko, przebrać się w coś sexy) a następnie zadzwonić do Niego, żeby przyjechał po mnie jakież będzie jego zdziwienie, kiedy zaprowadze go do przygotowanego wcześniej przeze mnie pokoju.
Co o tym sądzicie? Przejdzie to, czy nie bardzo? Pragnę zrobić to z soboty a niedzielę, przy czym urodziny ma dopiero we wtorek . Nie wiedziałam co mu podarować, więc podaruję siebie... A też nie jest to takie supertanie jak się wydaje, bo 60 zł za dobę, do tego wszystkie świeczki musze kupić, kadzidełka itd. Nie jest to najgorsze? Jak myślicie? Ucieszy się?

Szukam książek może masz?
klik
Axunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 18:52   #3736
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris
Dot.: Erotyczny prezent dla Niego..

Cytat:
Napisane przez Axunia Pokaż wiadomość
Witam. Wymyśliłam wspaniały prezent dla chłopaka, jednak nie wiem czy to wypali Otóż w tym miesiącu za 2 tygodnie kończy
21 lat. Jesteśmy ze sobą niecałe pół roku, ale mamy wielkie plany wobec siebie. Czuję, że on jest tym jedynym. Wymyśliłam zatem prezent niespodziankę, na którą każdy facet by się ucieszył Wynająć 2-osobowy pokój na dobę. Wcześniej jadąc tam pod pretekstem, że niby do koleżanki. Zapłacić, przygotowac wszystko (poukładać świece na podłodze, połączyć łóżka, zapalić kadzidełko, przebrać się w coś sexy) a następnie zadzwonić do Niego, żeby przyjechał po mnie jakież będzie jego zdziwienie, kiedy zaprowadze go do przygotowanego wcześniej przeze mnie pokoju.
Co o tym sądzicie? Przejdzie to, czy nie bardzo? Pragnę zrobić to z soboty a niedzielę, przy czym urodziny ma dopiero we wtorek . Nie wiedziałam co mu podarować, więc podaruję siebie... A też nie jest to takie supertanie jak się wydaje, bo 60 zł za dobę, do tego wszystkie świeczki musze kupić, kadzidełka itd. Nie jest to najgorsze? Jak myślicie? Ucieszy się?
Ale przecież skapuje się... koleżanka mieszkająca w hotelu? :P

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 19:00   #3737
RedApple
Zakorzenienie

Axunia fajny pomysł myslę o czymś podobnym, ale jeszcze nie chce szaleć za bardzo
może się udać - a najlepiej jakbyś miała jakąś drugą osobę w to wtajemniczoną, żeby np jak cie bedzie od "koleżanki" odbierał, to ktoś powie że jestes tu i tu i go zaprowadzi do hotelu
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 19:40   #3738
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

Super prezent tez tak kiedys zrobie. Hmmm to moze czekaj na nim pod hotelem. Ze niby wyjdziesz od koleznaki i na niego tam poczekasz ale niech zaparkuje... I go wez za lape i siup do hotelu i tak bedzie zdzwiony i zaskoczony NAPEWNO kurcze tez tak chce

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 20:52   #3739
dance makabre
Wtajemniczenie

Prezent dla metala.

Mój kolega-metal ma wkrótce urodziny, a ja nie mam zupełnie pomysłu, co mu dać Kupiłabym mu płytę, ale nie chcę sytuacji, kiedy nie trafię w jego gusta albo płyta się pokryje z tym co już ma, a nie wiem co już posiada. Macie może jakieś pomysły? Oprócz muzyki jest naprawdę sympatyczny i normalny Chciałby zostać pilotem w wojsku, z filmów lubi kino akcji oraz komediowe (wszelakie wojenne typu "helikopter w ogniu", z komedii jest sympatykiem "killera"), czyta fantasy ("wiedźmin", "władca pierścieni"). Z góry dziękuję za pomoc i czekam na propozycje
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
dance makabre jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 20:58   #3740
whoaboa
Zadomowienie

dziewczyny,
ja z takim typowym 'poszukuję' - a więc czy widziała któraś w jakimś sklepie [najlepiej warszawskim] stacjonarnym [w internecie widziałam to w dwóch miejscach] takie kostki do gry - na jednej część ciała, na drugiej czynność, nic oryginalnego, jednak o ile kiedyś gdzieś to widziałam - nie mogę sobie przypomnieć, teraz jedynie widuje z pozycjami seksualnymi np. a koniecznie potrzebuję tych pierwszych

za pomoc z góry dziękuję!

Edytowane przez whoaboa
Czas edycji: 2009-06-08 o 21:00
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 20:58   #3741
Almandyn
Raczkowanie

Dot.: Prezent dla metala.

Może koszulkę z jakimś śmiesznym/prowokacyjnym napisem/rysunkiem?
Almandyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 21:15   #3742
cholernarejestracja
Copyraptor

Może książkę - proponuję "Kłamca". Są trzy części, więc nie kup przypadkiem drugiej albo trzeciej tylko trzeba by było się dowiedzieć, czy już nie czytał.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 21:41   #3743
Axunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Ale przecież skapuje się... koleżanka mieszkająca w hotelu? :P
Ale pod pretekstem, że idę do koleżanki do DOMU ! :p

DzikaRopucha : Też dobry pomysł W takim razie szykuję się Polecam!

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez whoaboa Pokaż wiadomość
dziewczyny,
ja z takim typowym 'poszukuję' - a więc czy widziała któraś w jakimś sklepie [najlepiej warszawskim] stacjonarnym [w internecie widziałam to w dwóch miejscach] takie kostki do gry - na jednej część ciała, na drugiej czynność, nic oryginalnego, jednak o ile kiedyś gdzieś to widziałam - nie mogę sobie przypomnieć, teraz jedynie widuje z pozycjami seksualnymi np. a koniecznie potrzebuję tych pierwszych

za pomoc z góry dziękuję!
Ja widziałam Koleżanka dostała na 20-stkę :P Niestety nie wiem kto i gdzie jej kupił, a w okolicach Wa-wy niestety nie mieszkam

Szukam książek może masz?
klik
Axunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 12:25   #3744
Madlenn
Raczkowanie

heheh a ja bym wziela jakies kawałek metalu (xd) zrobila dziurke zeby przywiesic na scianie i dala tam napis 'jestem prawdziwym metalem" do tego mnostwo slodyczy, kartka i styka;d
Madlenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 19:00   #3745
dance makabre
Wtajemniczenie

Dziewczyny, jesteście genialne!

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Madlenn Pokaż wiadomość
heheh a ja bym wziela jakies kawałek metalu (xd) zrobila dziurke zeby przywiesic na scianie i dala tam napis 'jestem prawdziwym metalem" do tego mnostwo slodyczy, kartka i styka;d
I skąd ja wezmę kawał metalu?
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
dance makabre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 20:09   #3746
sabbatha
Zakorzenienie

odwrócony krzyz z dwoch desek na łancuchu ;d (nasz kolega sie ucieszyl )

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 23:32   #3747
OneLoveOneHeart
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dance makabre Pokaż wiadomość
Mój kolega-metal ma wkrótce urodziny, a ja nie mam zupełnie pomysłu, co mu dać Kupiłabym mu płytę, ale nie chcę sytuacji, kiedy nie trafię w jego gusta albo płyta się pokryje z tym co już ma, a nie wiem co już posiada. Macie może jakieś pomysły? Oprócz muzyki jest naprawdę sympatyczny i normalny Chciałby zostać pilotem w wojsku, z filmów lubi kino akcji oraz komediowe (wszelakie wojenne typu "helikopter w ogniu", z komedii jest sympatykiem "killera"), czyta fantasy ("wiedźmin", "władca pierścieni"). Z góry dziękuję za pomoc i czekam na propozycje
Mam wielu znajomych podchorążych, którzy niedługo zostaną pilotami
Uważam,że możesz kupić książkę nt. lotnictwa wojskowego. Może być związana z danym samolotem (np. TS-11 Iskra) lub związana z np. turbinowymi silnikami lotniczymi Skoro się tym interesuje, to wypadałoby pogłębiać wiedzę
OneLoveOneHeart jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-10, 13:14   #3748
aliccia
Raczkowanie

Cytat:
Niestety co do gry to nie potrafię pomóc, ale sama ostatnio pisałam te 100 powodów więc mogłabym Ci trochę pomóc. W google też znalazłam tego trochę.
A mogłabyś mi na priva przesłać swoje jeśli masz gdzieś na kompie zapisane? Przeglądałam te stronki z powodami w google ale wiele tam było takich wyssanych z palca. Niecałe 50 już mam. Pomożesz?
Stary 2009-06-10, 13:20   #3749
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzuć tutaj jeśli to nie problem
Więcej osób skorzysta

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 10:23   #3750
Ta jedyna
Rozeznanie

Postaram się dziś wieczorem, bo będę mieć trochę czasu. Ja to zrobiłam w formie pergaminu, na górze napisałam ładny cytat. Na środku "Kocham Cię...". I pisałam dalej że za....,ponieważ...., bo.... itp.
Jeśli Was to interesuję to wrzucę.

Daje co pamiętam.
...za Twoją bliskość.
...za każde Twoje spojrzenie.
...za wszystkie wspólne spacery.
...za wspólne wakacyjne noce.
...za każdego Twojego smsa.
...za słowa które kierujesz do mnie.
...za każde "Kocham Cię".
...za każdą sekundę, minutę, godzinę, dzień, tydzień, miesiąc razem.
...ponieważ zawsze, gdy Cię potrzebuję jesteś przy mnie.
...za wspólne narzekanie na szkołę/pracę.
...za naszą ostatnią wycieczkę do kina.
...za wszystkie wspólne zdjęcia.
...za to, że jesteś jedyny i wyjątkowy.
...ponieważ zawsze potrafisz poprawić mi humor.
...za rozmowy na GG/ telefonie.
...gdy się śmiejesz.
...za każdą noc spędzoną na pisaniu.
...za to jaki jesteś.
...za wszystkie sny z Tobą w roli głównej.
...za każde "Dzień Dobry" każdego ranka.
...za wszystkie "Dobranoc" każdego wieczoru.
...ponieważ zawsze mnie rozumiesz.
...zawsze i na zawsze.
...w dzień i w nocy.
...rano, w południe i wieczorem.
...w pogodę i niepogodę.
..ponieważ jesteś moim życiem.
...gdy marudzisz.
...bo jesteś moim przyjacielem.
...za Twój oddech na mojej skórze.
...bo nie ma mnie i Ciebie, tylko My.
...bo jesteś pierwszą osobą o której myślę bo przebudzeniu.
...bo tylko przy Tobie mam motylki w brzuchu.
...bo przy Tobie niczego się nie boję.
...bo kochasz mnie taką jaka jestem.

Tyle z tego co narazie pamiętam. Przypomnę sobię i jeszcze napiszę, bo gdzieś to zapisane miałam. Dużo z nich było osobistych związanych z naszymi wspólnymi przeżyciami. Takie drobne rzeczy, słowa kiedyś powiedziane a miło wspomnieć.

Edytowane przez Ta jedyna
Czas edycji: 2009-06-11 o 10:44
Ta jedyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości