|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
no pewnie ze tak.. moj tz nawet sam zaproponowal zebym zrobila mu tort ale niestety nie mialam czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
na pewno będzie zadowolony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie wiem osobiście tylko, czy tort na piknik będzie pasować, żeby nie był za ciężki i dało się go łatwo zapakować. Pamiętaj też, żeby się nie rozwalił po drodze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie - tort na piknik tak nie za bardzo. :/
Może się rozklapciać. Ale winko albo szampana... ![]()
#3725 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
SZampan, trusawki, kocyk i wy. Na pewno bylby zadowolony.
Jak planujecie dluze posiedziec zrob wiosenne kanaeppeczki, zeby chlopak z głodu nie padł ![]() A zamiast tortu mozesz zrobic muffiny i wziac jedna ladnie ozdobic i zabrac ze soba, do tego swieczuszke. Zaplisz mu taki mini torcik i karzesz zdmuchnac swieczke i wypowiedziec zyczenie ![]() ![]() Tak symbolicznie ![]() Moj tz za 3 tygodnie ma urodziny. Nie mam w sumie żadnych planow, ale pytałam sie go czy chce spodnie (mial dawno sobie kupic ale nie moze sie wybrac do sklepu). Powiedzial, ze tak. Kupie mu porzadne jenasy, tylko zeby udalo mi sie go do sklepu wyciagnac. Mowil tez cos o pasku. Prezent bedzie, ale bez nispodzianki, wiec moze zrobie mu tez taki piknik ![]() I chyba rodzice z domu wyjezdzaja w dzien kiedy ma urodziny ![]()
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2009-06-04 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja właśnie planuję piknik gdzieś dalej, Zapakować TŻta do samochodu i go wywieść gdzieś daleko ![]() ....o ile zdam do tego czasu prawko -.- |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Rozeznanie
|
Ale wam zazdroszczę tych pikników etc. Mój niestety urodził się zimą więc mi wszelkie wypady za miasto do natury odpadają.Ale za to bez okazji będę musiała mu coś takiego kiedyś zorganizować.
![]()
![]() |
#3728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Raczkowanie
|
Witam rzesze wizażanek
![]() ![]() Przebrnęłam bardzo szczegółowo przez wszystkie 124 strony Waszym rozterek prezentowych/ pomysłów i jestem pod ogromnym wrażeniem ![]() Chyba nie robiłabym tego bez powodu.. Otóż.. 22 czerwca mam ze swoich TŻ I rocznice- wypada to w poniedziałek trochę mi to nie na ręke gdy Mój pracuje do 18 więc u mnie mógłby się pojawić nie wcześniej niż koło 18.30.. jest wieczór.. mam swój pokój a niewykluczone, że rodzice będą w domu więc niestety klimatyczne wykorzyatanie łazienki do zmysłowej kąpieli/prysznicu odpada. Co najwyżej kolacja podana u mnie. Co oprócz kilku świeczek (uważam, że większa ilość pozbawia Tego klimatu) przygotować w pokoju? Może jakieś czerwone przykrywki albo świeczniki które sprawiałyby, że światło będzie czerwone gdzieś dorwe.. Oprócz tego myślałam o nowej sexi bieliźnie w której mnie jeszcze nie widział iii... tu wątek mi się urywa. Co myślicie o zakupie jakiejś gry erotycznej? Jeśli macie swoje sprawdzone typy bardzo proszę o sugestie (gra Rozkosz odpada- gorszej tandety w życiu nie widziałam:-| odradzam nie kupujcie!) Skoro to wątek prezentowy to dla jasności powyżej również będzie pewną jego formą. Jako o osobistym podziękowaniu/podarunku to zrobię: -coś w formie 7kopert na każdy dzień tygodnia. Jeśli macie pomysły co w nie umieścić chętnie poczytam lub mase cukierków/żelek/babeczek z karteczkami dlaczego go kocham i tu znów następuje problem.. wiem nie musi być podanych 100 powodów bo nie wiem czy sama tyle wymyśle- podzielicie się swoimi? zapewne mamy co poniektóre wspólne z których nie zdajemy sobie sprawe.. Widziałam również te kuponiki z jego "życzeniami" które mamy spełnić za ok 20zł, może też warto?(była o nich mowa też z własnoręcznym zrobieniem czegoś takiego ale oczywiście pomysły na te życzenia się urywają.. Kolejna prośba : chce mu dać poduszke bo takiej porządnej (pierzastej bo o taką mi chodzi nie mówie o tych silikonowych)nie posiada- nie koniecznie na tą rocznice choć nie wykluczone jeśli pomogłybyście mi wpaśc na ciekawy pomysł. Żeby nie było, że tak z pustymi rękami przychodzę pomyślałam że można by na niekoniecznie białym tle poduszki naszyć/ nakleić/ zaprasować/wydrukować jakby kartke z kalendarza z naszą datą muśniętą jakby wokoło odbitymi ustami pomalowanymi czerwoną szminką/farbą lub jakby widok/jego rąbek całego miesiąca z podobnie zaznaczoną datą. Co myślicie? A jak nie to jakie macie propozycje żeby uozdobić poduszkę na której będzie spał a nie będzie służyła tylko jako element dekoracyjny. Widziałam te w stylu http://www.pasage.pl/Poduszka_dekora...hanie-643.html może jakiś inny napis?Chyba, że przekonacie mnie, że te napisy są baardzo trafione ![]() Przepraszam, że tak się rozpisałam, mogłabym tak jeszcze długo straszna gaduła ze mnie. Chętnie podyskutuje, wymienie się swoimi pomysłami. Pozdrawiam Gorrrąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
BAN stały
|
Witam
Ja mam dla Pań dobrą radę. Kupcie swoim facetom zestaw do Yerba Mate. Faceci to gadzeciarze. Yerba jest bardzo egzotycznym podarkiem i będą mogli się pochwalić innym gadzeciarzą. Jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej na temat Yerba Mate to polecam http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Edytowane przez mitaminer Czas edycji: 2009-06-06 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hihih tez mam rocznice 22 czerwca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Zakorzenienie
|
my mamy dzisiaj swoją pierwszą rocznicę.
z tej okazji wybieramy się do kina i może na małe zakupki ciuszkowe. może to nic nadzwyczajnego, ale nie codzień możemy się wybrać. ![]() małe miasteczko, w którym mieszkamy, nie daje takich możliwości ![]() wybierzemy się też przy okazji w jakieś miejsce, które jest dla mnie niespodzianką. ![]() oprócz tego mam zamiar zabrać TŻa do dziadka, na cmentarz, bo dzisiejszego dnia mija 4lata gdy nie żyje. może niezbyt romantycznie.. zaś niedawno, bo 30maja, TŻ miał urodziny. zamówiłam pyszny tort i karykaturę, oczywiście u dwóch różnych osób ![]() mina gdy zobaczył mnie w drzwiach z tortem - niezapomniana. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3734 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Zadomowienie
|
Erotyczny prezent dla Niego..
Witam. Wymyśliłam wspaniały prezent dla chłopaka, jednak nie wiem czy to wypali
![]() 21 lat. Jesteśmy ze sobą niecałe pół roku, ale mamy wielkie plany wobec siebie. Czuję, że on jest tym jedynym. Wymyśliłam zatem prezent niespodziankę, na którą każdy facet by się ucieszył ![]() ![]() ![]() Co o tym sądzicie? Przejdzie to, czy nie bardzo? Pragnę zrobić to z soboty a niedzielę, przy czym urodziny ma dopiero we wtorek . Nie wiedziałam co mu podarować, więc podaruję siebie... A też nie jest to takie supertanie jak się wydaje, bo 60 zł za dobę, do tego wszystkie świeczki musze kupić, kadzidełka itd. Nie jest to najgorsze? Jak myślicie? Ucieszy się? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Erotyczny prezent dla Niego..
Cytat:
![]() |
#3737 |
Zakorzenienie
|
Axunia fajny pomysł
![]() ![]() może się udać - a najlepiej jakbyś miała jakąś drugą osobę w to wtajemniczoną, żeby np jak cie bedzie od "koleżanki" odbierał, to ktoś powie że jestes tu i tu i go zaprowadzi do hotelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Zadomowienie
|
Super prezent
![]() ![]() ![]()
#3739 |
Wtajemniczenie
|
Prezent dla metala.
Mój kolega-metal ma wkrótce urodziny, a ja nie mam zupełnie pomysłu, co mu dać
![]() ![]() ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Zadomowienie
|
dziewczyny,
ja z takim typowym 'poszukuję' - a więc czy widziała któraś w jakimś sklepie [najlepiej warszawskim] stacjonarnym [w internecie widziałam to w dwóch miejscach] takie kostki do gry - na jednej część ciała, na drugiej czynność, nic oryginalnego, jednak o ile kiedyś gdzieś to widziałam - nie mogę sobie przypomnieć, teraz jedynie widuje z pozycjami seksualnymi np. a koniecznie potrzebuję tych pierwszych za pomoc z góry dziękuję! ![]() Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2009-06-08 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla metala.
Może koszulkę z jakimś śmiesznym/prowokacyjnym napisem/rysunkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Copyraptor
|
Może książkę - proponuję "Kłamca". Są trzy części, więc nie kup przypadkiem drugiej albo trzeciej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | |
Zadomowienie
|
Ale pod pretekstem, że idę do koleżanki do DOMU ! :p
DzikaRopucha : Też dobry pomysł ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Raczkowanie
|
heheh a ja bym wziela jakies kawałek metalu (xd) zrobila dziurke zeby przywiesic na scianie i dala tam napis 'jestem prawdziwym metalem"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jesteście genialne!
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Zakorzenienie
|
odwrócony krzyz z dwoch desek na łancuchu ;d (nasz kolega sie ucieszyl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uważam,że możesz kupić książkę nt. lotnictwa wojskowego. Może być związana z danym samolotem (np. TS-11 Iskra) lub związana z np. turbinowymi silnikami lotniczymi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 |
Raczkowanie
|
A mogłabyś mi na priva przesłać swoje jeśli masz gdzieś na kompie zapisane? Przeglądałam te stronki z powodami w google ale wiele tam było takich wyssanych z palca. Niecałe 50 już mam. Pomożesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więcej osób skorzysta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Rozeznanie
|
Postaram się dziś wieczorem, bo będę mieć trochę czasu. Ja to zrobiłam w formie pergaminu, na górze napisałam ładny cytat. Na środku "Kocham Cię...". I pisałam dalej że za....,ponieważ...., bo.... itp.
Jeśli Was to interesuję to wrzucę. ![]() Daje co pamiętam. ![]() ...za Twoją bliskość. ...za każde Twoje spojrzenie. ...za wszystkie wspólne spacery. ...za wspólne wakacyjne noce. ...za każdego Twojego smsa. ...za słowa które kierujesz do mnie. ...za każde "Kocham Cię". ...za każdą sekundę, minutę, godzinę, dzień, tydzień, miesiąc razem. ...ponieważ zawsze, gdy Cię potrzebuję jesteś przy mnie. ...za wspólne narzekanie na szkołę/pracę. ...za naszą ostatnią wycieczkę do kina. ...za wszystkie wspólne zdjęcia. ...za to, że jesteś jedyny i wyjątkowy. ...ponieważ zawsze potrafisz poprawić mi humor. ...za rozmowy na GG/ telefonie. ...gdy się śmiejesz. ...za każdą noc spędzoną na pisaniu. ...za to jaki jesteś. ...za wszystkie sny z Tobą w roli głównej. ...za każde "Dzień Dobry" każdego ranka. ...za wszystkie "Dobranoc" każdego wieczoru. ...ponieważ zawsze mnie rozumiesz. ...zawsze i na zawsze. ...w dzień i w nocy. ...rano, w południe i wieczorem. ...w pogodę i niepogodę. ..ponieważ jesteś moim życiem. ...gdy marudzisz. ...bo jesteś moim przyjacielem. ...za Twój oddech na mojej skórze. ...bo nie ma mnie i Ciebie, tylko My. ...bo jesteś pierwszą osobą o której myślę bo przebudzeniu. ...bo tylko przy Tobie mam motylki w brzuchu. ...bo przy Tobie niczego się nie boję. ...bo kochasz mnie taką jaka jestem. Tyle z tego co narazie pamiętam. Przypomnę sobię i jeszcze napiszę, bo gdzieś to zapisane miałam. Dużo z nich było osobistych związanych z naszymi wspólnymi przeżyciami. Takie drobne rzeczy, słowa kiedyś powiedziane a miło wspomnieć. ![]()
![]() Edytowane przez Ta jedyna Czas edycji: 2009-06-11 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.