Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-05, 14:22   #2311
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
My dzisiaj mamy grila nad jeziorkiem. a pogoda jest straszna. Raz świeci słońce raz leje deszcz. Ale będziemy siedzieć w wigwanie więc nie zmokniemy Tylko jak to się ubrać, bo nad jeziorkiem jeszcze bardziej będzie zimno. Jeszcze 45 minut i dod omku i cały weekend z Tżcikiem Nareszcie
tylko zeby wam sie w grillu kaluza nie zrobila bo wam miesko odplynie
najlepiej sie ubrac na cebulke. a noz widelec sie rozpogodzi i bedzie cieplo
u mnie dzis piekna pogoda, tylko temperaturka jeszcze troche niska.

cos czuje, ze ciezko bedzie w tej sesji, bo sasiedzi z gory sobie chyba na czerwiec kapitalny remont umyslili tluka sie niemilosiernie... a najgorsze jest to wiercenie
ja zaraz spadam na uczelnie z indeksem i do sklepu zoologicznego - jutro rodzinka jedzie w odwiedziny do kociaczkow, wiec im kupie jakies miesko dla kociat
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 14:31   #2312
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tylko zeby wam sie w grillu kaluza nie zrobila bo wam miesko odplynie
najlepiej sie ubrac na cebulke. a noz widelec sie rozpogodzi i bedzie cieplo
u mnie dzis piekna pogoda, tylko temperaturka jeszcze troche niska.

cos czuje, ze ciezko bedzie w tej sesji, bo sasiedzi z gory sobie chyba na czerwiec kapitalny remont umyslili tluka sie niemilosiernie... a najgorsze jest to wiercenie
ja zaraz spadam na uczelnie z indeksem i do sklepu zoologicznego - jutro rodzinka jedzie w odwiedziny do kociaczkow, wiec im kupie jakies miesko dla kociat
Dlatego ja nigdy w bloku nie będę mieszkać . Jak choidziłam do liceum to mieszkałam u babci w bloku. I sąsiad z następnej klatki wiercił zawsze po 22co za łoś
Byle nie padało to będzie dobrze: Ale na razie znowu cały czas leje
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 14:35   #2313
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja nigdy w bloku nie będę mieszkać . Jak choidziłam do liceum to mieszkałam u babci w bloku. I sąsiad z następnej klatki wiercił zawsze po 22co za łoś
a to jak wiercil po 22 to trzeba bylo na straz miejska przedzwonic bo o 22 jest cisza nocna
prawde mowiac w moim odczuciu plusy mieszkania w bloku w miescie sa wieksze niz minusy, wiec poki co nie planuje domu moze na starosc jak juz nie bede miala tylu interesow w centrum miasta
Stary 2009-06-05, 14:44   #2314
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
a to jak wiercil po 22 to trzeba bylo na straz miejska przedzwonic bo o 22 jest cisza nocna
prawde mowiac w moim odczuciu plusy mieszkania w bloku w miescie sa wieksze niz minusy, wiec poki co nie planuje domu moze na starosc jak juz nie bede miala tylu interesow w centrum miasta
no trzeba było
Wiesz jak ktoś całe życie mieszka w bloku to jest przyzwyczajony Ja po prostu nie jestem stworzona do mieskzania w bloku. Oczywiście miasto ma swoje plusy i minusy ja jednak wolę moją spokojną wieś a jak chce jechać do miasta wsiadam w samochód i jadę Ale to kwestia przyzweyczajenia jedno i drugie ma swoje plusy i minusy
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 14:55   #2315
lusmarija
Wtajemniczenie

hellou

zeby juz nikt mi nie mógł zarzucić, że ja jestem inna PM to dziś zakupiłam (tzn. brat mi kupił) gazetkę "Panna młoda" nr 2 lato z płytą DVD

nenenenenenene

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 15:05   #2316
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
hellou

zeby juz nikt mi nie mógł zarzucić, że ja jestem inna PM to dziś zakupiłam (tzn. brat mi kupił) gazetkę "Panna młoda" nr 2 lato z płytą DVD

nenenenenenene
A przepraszam to jaśnie mozna hrabianka wychodzi za mąż czy brat siężeni.. Kupione rpzez brata sie nie liczy... samemu trzeba isc sobie kupic : nenenenenene

Ja mam gazetke z fryzurkami ... dobrze ze wychodzi raz na pol roku bo bym chyba zbankrutowala
Stary 2009-06-05, 15:08   #2317
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
A przepraszam to jaśnie mozna hrabianka wychodzi za mąż czy brat siężeni.. Kupione rpzez brata sie nie liczy... samemu trzeba isc sobie kupic : nenenenenene

Ja mam gazetke z fryzurkami ... dobrze ze wychodzi raz na pol roku bo bym chyba zbankrutowala
a przepraszam czy Ty widziałaś kiedyś żeby księżniczka sobie sama gazete kupowała

służbę mam

Stary 2009-06-05, 15:14   #2318
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
a przepraszam czy Ty widziałaś kiedyś żeby księżniczka sobie sama gazete kupowała

służbę mam
o przepraszam ale myslalam ze w rodzinie wszyscy jednego stanu są .. a tu prosze corka hrabianka synek .. sluzba ... ... sie poprzestawialo na tym swiecie

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
a ja wlasnie mieszkam w bloku.. jak przyszlam do domu jakies totlane wierenie maaatko jakby wiercili do wnetrza ziemi z poziomu 11 pietra.... taki łomot.... opamietali sie juz na szczescie
Stary 2009-06-05, 15:47   #2319
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
o przepraszam ale myslalam ze w rodzinie wszyscy jednego stanu są .. a tu prosze corka hrabianka synek .. sluzba ... ... sie poprzestawialo na tym swiecie
o przepraszam, ja tu pewnego razu zostałam odgórnie okrzyknięta tą no jak jej tam... księżniczką (do tej pory mi się banan załącza na samą myśl o tym ) i nawet super, ekstra, wypasioną karocę mi dziewczyny znalazły
Szana (o ile dobrze pamiętam) Ci moze pokazać jak bedziesz grzeczna

to się teraz do tego tylko stosuję

Stary 2009-06-05, 16:05   #2320
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
hellou

nenenenenenene
o a co na tej płytce jest powiedz plissss!!! włąśnie mam chwilową przerwę od nauki bo ileż można nieprzerwanie przyswajać wiedzę z resztą dziś już do trzeciego przedmiotu zasiadam muszę sobie naukę rozłożyć w czasie bo inaczej nic z tego nie będzie..

a wiecie jaką niespodziankę mi tżcik przyszykował- mówił że spotkamy się dopiero jutro a spotkamy sie już dziś przyjedzie do mnie na noc ale jutro rano już musi wracać bo ma straszny nawał roboty a i ja mam mnóstwo nauki więc nie będę marudziła tylko o poranku zrobię mu śniadanko i wyprawię do domku pewnie jutro się już nie zobaczymy ale co tam najważniejsze że dziś mój królewicz przybędzie do mojego łoża
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 16:59   #2321
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

ale miałam masakryczny dzień... aż mnie serce zaczęło kłuć.. ale mi już troszkę przeszło

idę wydepilować nogi
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 17:04   #2322
Samoa
Zakorzenienie

Asiulek gratulacje
Lain mi się ten pomaraczowy bukiet podoba.
Idę umyc auto, do później. Napisałam na pw z rozpędu co i jak dziś w Madonnie się dowiedziałam, troche głupio, że nia mają akurat moich modeliNawet nie trochę
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 17:05   #2323
lain
Zakorzenienie

ja juz z powrotem z pierwsza 5 w indeksie

zaraz biore sie z mama za nakladanie farby na glowe
Stary 2009-06-05, 17:10   #2324
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
ja juz z powrotem z pierwsza 5 w indeksie

zaraz biore sie z mama za nakladanie farby na glowe
Gratuluję 5
Samoa dziękuję
Stary 2009-06-05, 17:20   #2325
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Gratuluję 5
nie ma czego bo to przepisana piateczka z indeksu z drugich studiow

ehh mama mi utknela przy jakims kyminale w tv, a ja czekam z ta farba i czekam...
Stary 2009-06-05, 17:33   #2326
kaska87
Zakorzenienie

ale sie wkurzyłam byłam już na tym egzaminie i pojechała nam z 2 zadaniami i 3 z teorii, nie żeby 40minut..... no ok napisałam 2,5 teorii bo nie zdązyłam zadania zrobiłam, a najlepsze jest to, że jak ktoś nie dostanie minimum 4! to pisze jeszcze raz za tydzień! a jak znów nie dostanie minimum 4 to ustnie no kurde z tego przedmiotu to ja nie mam ambicji 3 by mi stykneło aha! a jak ktoś nie zrobił zadania tylko teorię to z piczy go i praca do kosza

ale dobra wyniki w pon. staram się o tym nie myśleć, ale nie umiem boję się

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-05 o 17:34
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 18:26   #2327
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
o a co na tej płytce jest powiedz plissss!!! włąśnie mam chwilową przerwę od nauki bo ileż można nieprzerwanie przyswajać wiedzę z resztą dziś już do trzeciego przedmiotu zasiadam muszę sobie naukę rozłożyć w czasie bo inaczej nic z tego nie będzie..
jeszcze tak gazeta do mnie nie dotarła bo brat nie wrócił z pracy, ale to jest o to

http://www.pannamloda.com/?gclid=COK...FYYVzAodkUjveQ

a tak w ogóle to mam dziś wieczorem babskie spotkanko przy piwku z najbliższymi koleżankami, ale się cieszę

Kasia kujon jesteś, dobrze Ci poszło więc nie świruj
rozumiem, że zatęskniłaś za waleniem w murek i dlatego tak
dobrze będzie

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-06-05 o 18:27
Stary 2009-06-05, 18:36   #2328
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale sie wkurzyłam byłam już na tym egzaminie i pojechała nam z 2 zadaniami i 3 z teorii, nie żeby 40minut..... no ok napisałam 2,5 teorii bo nie zdązyłam zadania zrobiłam, a najlepsze jest to, że jak ktoś nie dostanie minimum 4! to pisze jeszcze raz za tydzień! a jak znów nie dostanie minimum 4 to ustnie no kurde z tego przedmiotu to ja nie mam ambicji 3 by mi stykneło aha! a jak ktoś nie zrobił zadania tylko teorię to z piczy go i praca do kosza

ale dobra wyniki w pon. staram się o tym nie myśleć, ale nie umiem boję się
U mnie na roku tylko kujony nie nadążają z napisaniem wszystkiego
Ja dziś 4.5 dostałam Jak na razie to moja najniższa ocenaAle niestety teraz zacznie się pogrom
Stary 2009-06-05, 18:43   #2329
lain
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze tak gazeta do mnie nie dotarła bo brat nie wrócił z pracy, ale to jest o to

http://www.pannamloda.com/?gclid=COK...FYYVzAodkUjveQ
heh mi szkoda kaski na takie gazety przegladam je tylko w Empiku

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ja dziś 4.5 dostałam Jak na razie to moja najniższa ocenaAle niestety teraz zacznie się pogrom
ja prawie zawsze wychodze pierwsza z egzaminu
Stary 2009-06-05, 18:52   #2330
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie też i zawsze się zastanawiam co reszta ludzi tak kaligrafuje, ze tak długo piszą
Jeszcze moge zrozumiec jak jest jakąś mega opisówka, ale oni skrobią po tych kartkach nawet jak są takie testy z krótkimi odpowiedziami. Albo wykładowca prosi, żeby pisac konkrety a nie lać wody a ludzie oddają po kilka kartek a ja jedną I sie później spinam czy to źle, ze jak tak mało napisałam Na prawdę nie wiem co ni tam piszą, chyba coś w stylu "niemniej jednak jak już w pierwszym akapicie wspominałam warto sie jeszcze raz przyjrzeć tej niezmiernie istotnej dla socjologii teorii, kótra jest przedmiotem owego wywodu a jak juz wspomniałam stworzył ją X, który dzieciństwo spędził w Belgradzie u boku matki ojca którzy bardzo go kochali..."

Musze się uczyć, bo w pon mam kolosa a taaaaak mi sie nie chceeeeeeee
Stary 2009-06-05, 18:57   #2331
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie też i zawsze się zastanawiam co reszta ludzi tak kaligrafuje, ze tak długo piszą
Jeszcze moge zrozumiec jak jest jakąś mega opisówka, ale oni skrobią po tych kartkach nawet jak są takie testy z krótkimi odpowiedziami. Albo wykładowca prosi, żeby pisac konkrety a nie lać wody a ludzie oddają po kilka kartek a ja jedną I sie później spinam czy to źle, ze jak tak mało napisałam Na prawdę nie wiem co ni tam piszą, chyba coś w stylu "niemniej jednak jak już w pierwszym akapicie wspominałam warto sie jeszcze raz przyjrzeć tej niezmiernie istotnej dla socjologii teorii, kótra jest przedmiotem owego wywodu a jak juz wspomniałam stworzył ją X, który dzieciństwo spędził w Belgradzie u boku matki ojca którzy bardzo go kochali..."

Musze się uczyć, bo w pon mam kolosa a taaaaak mi sie nie chceeeeeeee
ja mam jutro dwa egzaminy a w niedziele jeden ale co tam. chyba juz sie naumialam wystarczajaco ide dzis do TZa na rendez-vous
dzis moja siostra przyjezdza z mezem... dobrze ze caly weekend na uczelni siedze
Stary 2009-06-05, 19:33   #2332
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam jutro dwa egzaminy a w niedziele jeden ale co tam. chyba juz sie naumialam wystarczajaco ide dzis do TZa na rendez-vous
dzis moja siostra przyjezdza z mezem... dobrze ze caly weekend na uczelni siedze
fajnie, że tak potrafisz to ogarnąć i znajdujesz czas na tż a nie siejesz paniki i siedzisz w domu przy ksiązkachAle chyba tez kwestia wprawy, prawda? JAk kiedyś miałam w ciągu jednego dnia mega trudnego kolosa i mega trudny egz to jakos potrafiłam się spiąć i nauczyć, chyba jak egz są w takich jednodniowych odległościach to to bardziej motywuje do nauki niz takie zaliczenia rozwleczone przez dwa tygodnie.
Mam jusz posegregowane teksty, dziś kupiłam niebieski pisak i go - witajcie Marksie, Becku i tym podobni panowieFajnie Ci, ze masz te dwa kierunki, bo przynajmniej jak sie uczysz to nie ciągle jednej dziedziny tylko masz jakąś różnorodność a ja tu muszę zgłębiac prawie to samo co na licencjacie tylko pod inną nazwą.
Dzięki Tobie sobie uświadomiłam, że zrobiła się ze mnie ignorantka jesli chodzi o pisownię, bo ja piszę fonetycznie randewu, kerfur w takim pisaniu czy na forum czy ze znajomymi, wiadomo, ze znam poprawną pisownię, ale i tak jadę tym jak skrótem, od dziś z tym walczę, bo przez takie działania to jeszcze się przyczynie do idiocenia społeczeństwa, bo jeszcze ktos to przeczyta i pomyśli, że tak sie piszeOd dziś pisze prawdziwymi nazwami

A jeszcze a propos, dostałam zaproszenie na nk od daaaaawnej koleżanki, z dzieciństwa własciwie(chyba chciała staty nabic) i miała zdjęcie z siostrą, obie siedzą za granica, ale w innych miejscach (oczywiście UK, a jakże). Ta dziewczyna(mój brat zna jej kolezankę, która sama będąc blachara jechała po tej, ze ona jest straszna blacharą haha) napisała komentarz pod zdjęciem po angielsku(no światowa kobieta a co) i tyle tam było byków, że ja parskałam śmiechem niczym Kaśka po przeczytanie smsów ode mnie Laska chciała przykozaczyć i pojechać komentem po ang a się tak wygłupiła, że mi ręce opadły. Fakt, że może w ich towarzystwie taka angielszczyzna to szczyt poezji, ale to były takie podstawowe byki, że mnie to osłabiło. Wyjechało się za granicę to się juz nie pisze po polsku jak plebs tylko inglisz
Stary 2009-06-05, 19:46   #2333
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

ja też! czasem czekam aż ktoś wyjdzie pierwszy żeby tak głupio nie wyglądało ale też nie mam pojęcia co można tyle pisać szczególnie jak są pytania testowe chyba że niektórzy liczą na jakieś oświecenie w postaci ściągnięcia od kogoś odpowiedzi podczas zamieszania przy oddawaniu prac

ja już na dzisiaj chyba skonczyłam.. i tak się więcej nie nauczę.. a jak polegnę jutro na tym księgowaniu to przecież nie koniec świata
idę sobie wydepilować nóżki i zrobić szybkie spagetti bo tżcik z truskaweczkami dla mnie już jedzie
Stary 2009-06-05, 19:49   #2334
kaska87
Zakorzenienie

a mi w tamtym sem. taki profek straszny zabrał kartkę po 5 min.i ja myślałam, że banie dostanę a dostałam 5 a inni siedzieli nad tym 30minut

Stary 2009-06-05, 20:09   #2335
metkaa
Zakorzenienie

witam,

Cytat:
hehehe ja widzę że na tym wątku to chyba już każda z nas była na diecie a ciekawe ile nam razem kg spadło u mnie zero
u mnie całe 3kg

Cytat:
a ja już po imprezce 18 TZ-a siostry obżarłam się
ja jutro ide na panienski mojej przyszłej bratowej ale jakos nie nastawiam sie na super zabawe,

asiulek1705 gratuluje obrony
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 20:44   #2336
tancerka212
Zakorzenienie

a ja muszę jeść spagetti sama
Stary 2009-06-05, 20:50   #2337
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja muszę jeść spagetti sama
dlaczego, przecież TZ miał zaraz być

Stary 2009-06-05, 20:59   #2338
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego, przecież TZ miał zaraz być
miał być ale okazało się że musi ciotkę zawieźć do szpitala a w szpitalu to wiecie jak się streszcza służba zdrowia i dopiero teraz do mnie jedzie.. ale powiedział mi że chyba zostanie ze mną do niedzieli więc zostawię mu troszkę tego spagetti
Stary 2009-06-05, 21:02   #2339
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
miał być ale okazało się że musi ciotkę zawieźć do szpitala a w szpitalu to wiecie jak się streszcza służba zdrowia i dopiero teraz do mnie jedzie.. ale powiedział mi że chyba zostanie ze mną do niedzieli więc zostawię mu troszkę tego spagetti
zawsze jest z Toba do niedzieli a my jutro siadamy z Tadziem do projektu bo na pon. musimy oddać
a ja mam dziś 470 dni ale to już było....

Stary 2009-06-05, 21:06   #2340
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze jest z Toba do niedzieli a my jutro siadamy z Tadziem do projektu bo na pon. musimy oddać
a ja mam dziś 470 dni ale to już było....
w ten weekend mieliśmy się w ogóle nie widzieć, potem tż stwierdził że tak się nie da i musi choć na jedną noc przyjechać ,a dziś mi powiedział że może sie uda do niedzieli zostac ale niech już przyjedzieeeeeeeeeeeeeeee e

a ja mam 442 teraz ja cię mogę dreczyc!

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-06-05 o 21:08
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości