|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
bo wam miesko odplynie ![]() najlepiej sie ubrac na cebulke. a noz widelec sie rozpogodzi i bedzie cieplo ![]() u mnie dzis piekna pogoda, tylko temperaturka jeszcze troche niska. cos czuje, ze ciezko bedzie w tej sesji, bo sasiedzi z gory sobie chyba na czerwiec kapitalny remont umyslili tluka sie niemilosiernie... a najgorsze jest to wiercenie ![]() ja zaraz spadam na uczelnie z indeksem i do sklepu zoologicznego - jutro rodzinka jedzie w odwiedziny do kociaczkow, wiec im kupie jakies miesko dla kociat
|
|
|
|
|
#2312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Jak choidziłam do liceum to mieszkałam u babci w bloku. I sąsiad z następnej klatki wiercił zawsze po 22Byle nie padało to będzie dobrze: Ale na razie znowu cały czas leje
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo o 22 jest cisza nocna ![]() prawde mowiac w moim odczuciu plusy mieszkania w bloku w miescie sa wieksze niz minusy, wiec poki co nie planuje domu moze na starosc jak juz nie bede miala tylu interesow w centrum miasta
|
|
|
|
|
#2314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz jak ktoś całe życie mieszka w bloku to jest przyzwyczajony Ja po prostu nie jestem stworzona do mieskzania w bloku. Oczywiście miasto ma swoje plusy i minusy ja jednak wolę moją spokojną wieś a jak chce jechać do miasta wsiadam w samochód i jadę Ale to kwestia przyzweyczajenia jedno i drugie ma swoje plusy i minusy
|
|
#2315 |
|
Wtajemniczenie
|
hellou
zeby juz nikt mi nie mógł zarzucić, że ja jestem inna PM to dziś zakupiłam (tzn. brat mi kupił) gazetkę "Panna młoda" nr 2 lato z płytą DVD nenenenenenene
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam gazetke z fryzurkami ... dobrze ze wychodzi raz na pol roku bo bym chyba zbankrutowala |
|
|
|
|
#2317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
służbę mam
|
|
#2318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... sie poprzestawialo na tym swiecie---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i nawet super, ekstra, wypasioną karocę mi dziewczyny znalazły Szana (o ile dobrze pamiętam) Ci moze pokazać jak bedziesz grzeczna to się teraz do tego tylko stosuję
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z resztą dziś już do trzeciego przedmiotu zasiadam muszę sobie naukę rozłożyć w czasie bo inaczej nic z tego nie będzie..a wiecie jaką niespodziankę mi tżcik przyszykował- mówił że spotkamy się dopiero jutro a spotkamy sie już dziś ale jutro rano już musi wracać bo ma straszny nawał roboty a i ja mam mnóstwo nauki więc nie będę marudziła tylko o poranku zrobię mu śniadanko i wyprawię do domku
|
|
#2321 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ale miałam masakryczny dzień... aż mnie serce zaczęło kłuć.. ale mi już troszkę przeszło idę wydepilować nogi
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulek gratulacje
![]() Lain mi się ten pomaraczowy bukiet podoba. Idę umyc auto, do później. Napisałam na pw z rozpędu co i jak dziś w Madonnie się dowiedziałam, troche głupio, że nia mają akurat moich modeli Nawet nie trochę
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz z powrotem
z pierwsza 5 w indeksie ![]() zaraz biore sie z mama za nakladanie farby na glowe
|
|
|
|
#2324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Samoa dziękuję
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie wkurzyłam
i 3 z teorii, nie żeby 40minut..... no ok napisałam 2,5 teorii bo nie zdązyłam ![]() ale dobra wyniki w pon. staram się o tym nie myśleć, ale nie umiem boję się
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-05 o 17:34 |
|
|
|
#2327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.pannamloda.com/?gclid=COK...FYYVzAodkUjveQ a tak w ogóle to mam dziś wieczorem babskie spotkanko przy piwku z najbliższymi koleżankami, ale się cieszę Kasia kujon jesteś, dobrze Ci poszło więc nie świruj ![]() rozumiem, że zatęskniłaś za waleniem w murek i dlatego tak ![]() dobrze będzie
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-06-05 o 18:27 |
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś 4.5 dostałam Jak na razie to moja najniższa ocena Ale niestety teraz zacznie się pogrom
|
|
|
|
|
#2329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przegladam je tylko w Empiku ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie też i zawsze się zastanawiam co reszta ludzi tak kaligrafuje, ze tak długo piszą
![]() Jeszcze moge zrozumiec jak jest jakąś mega opisówka, ale oni skrobią po tych kartkach nawet jak są takie testy z krótkimi odpowiedziami. Albo wykładowca prosi, żeby pisac konkrety a nie lać wody a ludzie oddają po kilka kartek a ja jedną I sie później spinam czy to źle, ze jak tak mało napisałam Na prawdę nie wiem co ni tam piszą, chyba coś w stylu "niemniej jednak jak już w pierwszym akapicie wspominałam warto sie jeszcze raz przyjrzeć tej niezmiernie istotnej dla socjologii teorii, kótra jest przedmiotem owego wywodu a jak juz wspomniałam stworzył ją X, który dzieciństwo spędził w Belgradzie u boku matki ojca którzy bardzo go kochali..."Musze się uczyć, bo w pon mam kolosa a taaaaak mi sie nie chceeeeeeee |
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co tam. chyba juz sie naumialam wystarczajaco ide dzis do TZa na rendez-vous ![]() dzis moja siostra przyjezdza z mezem... dobrze ze caly weekend na uczelni siedze
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba tez kwestia wprawy, prawda? JAk kiedyś miałam w ciągu jednego dnia mega trudnego kolosa i mega trudny egz to jakos potrafiłam się spiąć i nauczyć, chyba jak egz są w takich jednodniowych odległościach to to bardziej motywuje do nauki niz takie zaliczenia rozwleczone przez dwa tygodnie. Mam jusz posegregowane teksty, dziś kupiłam niebieski pisak i go - witajcie Marksie, Becku i tym podobni panowie Fajnie Ci, ze masz te dwa kierunki, bo przynajmniej jak sie uczysz to nie ciągle jednej dziedziny tylko masz jakąś różnorodność a ja tu muszę zgłębiac prawie to samo co na licencjacie tylko pod inną nazwą.Dzięki Tobie sobie uświadomiłam, że zrobiła się ze mnie ignorantka jesli chodzi o pisownię, bo ja piszę fonetycznie randewu, kerfur w takim pisaniu czy na forum czy ze znajomymi, wiadomo, ze znam poprawną pisownię, ale i tak jadę tym jak skrótem, od dziś z tym walczę, bo przez takie działania to jeszcze się przyczynie do idiocenia społeczeństwa, bo jeszcze ktos to przeczyta i pomyśli, że tak sie pisze Od dziś pisze prawdziwymi nazwami![]() A jeszcze a propos, dostałam zaproszenie na nk od daaaaawnej koleżanki, z dzieciństwa własciwie(chyba chciała staty nabic ) i miała zdjęcie z siostrą, obie siedzą za granica, ale w innych miejscach (oczywiście UK, a jakże). Ta dziewczyna(mój brat zna jej kolezankę, która sama będąc blachara jechała po tej, ze ona jest straszna blacharą haha) napisała komentarz pod zdjęciem po angielsku(no światowa kobieta a co ) i tyle tam było byków, że ja parskałam śmiechem niczym Kaśka po przeczytanie smsów ode mnie Laska chciała przykozaczyć i pojechać komentem po ang a się tak wygłupiła, że mi ręce opadły. Fakt, że może w ich towarzystwie taka angielszczyzna to szczyt poezji, ale to były takie podstawowe byki, że mnie to osłabiło. Wyjechało się za granicę to się juz nie pisze po polsku jak plebs tylko inglisz
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
ja też! czasem czekam aż ktoś wyjdzie pierwszy żeby tak głupio nie wyglądało ale też nie mam pojęcia co można tyle pisać szczególnie jak są pytania testowe chyba że niektórzy liczą na jakieś oświecenie w postaci ściągnięcia od kogoś odpowiedzi podczas zamieszania przy oddawaniu prac![]() ja już na dzisiaj chyba skonczyłam.. i tak się więcej nie nauczę.. a jak polegnę jutro na tym księgowaniu to przecież nie koniec świata ![]() idę sobie wydepilować nóżki i zrobić szybkie spagetti bo tżcik z truskaweczkami dla mnie już jedzie
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
a mi w tamtym sem. taki profek straszny zabrał kartkę po 5 min.i ja myślałam, że banie dostanę
a dostałam 5 a inni siedzieli nad tym 30minut
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
witam,
Cytat:
![]() ja jutro ide na panienski mojej przyszłej bratowej ale jakos nie nastawiam sie na super zabawe, asiulek1705 gratuluje obrony
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
a ja muszę jeść spagetti sama
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego, przecież TZ miał zaraz być
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
miał być ale okazało się że musi ciotkę zawieźć do szpitala a w szpitalu to wiecie jak się streszcza służba zdrowia i dopiero teraz do mnie jedzie.. ale powiedział mi że chyba zostanie ze mną do niedzieli więc zostawię mu troszkę tego spagetti
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my jutro siadamy z Tadziem do projektu bo na pon. musimy oddaća ja mam dziś 470 dni ale to już było....
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam 442
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-06-05 o 21:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Tylko jak to się ubrać, bo nad jeziorkiem jeszcze bardziej będzie zimno. Jeszcze 45 minut i dod omku i cały weekend z Tżcikiem
bo wam miesko odplynie 

tluka sie niemilosiernie... a najgorsze jest to wiercenie 

... sie poprzestawialo na tym swiecie

chyba że niektórzy liczą na jakieś oświecenie w postaci ściągnięcia od kogoś odpowiedzi podczas zamieszania przy oddawaniu prac
ale to już było....