|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
Cytat:
Dopiero o 20 wychodzę do klubu na rowery.Strasznie dużo tych ćwiczeń, ale to nie tak na raz wszystko? No ja w sumie odkąd skończyły mi się zajęcia staram się ćwiczyć rano i wieczorem. Rano ćwiczenia wzmacniające 1h i wieczorem rowerki tez 1h ale w tym ćwiczeń czy jazdy jest mnie, bo 10 minut każdych zajęć to rozciąganie, co by mięśnie nie bolały na drugi dzień i nie było przykurczy. Beki no nie ładnie ze strony twojego męża, podziwiam za silną wolę, że mimo braku wparcia dajesz radę. I myślę, że Madzia dała Ci najlepszą radę No mój kochany TŻ na szczęscie jak byłam przy kości mówil mi czasami, jak go od chudzielców wyzwałam, że ja to się do ideału zbliżam... idealnego kształtu kuli Ja chyba już pomału kończę moje odchudzanko, teraz skupię się bardziej na ćwiczeniach, żeby wyrzeźbić jeszcze tylko ciałko. Ale mogę się jeszcze u was czasami poudzielać?
|
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Ech... Dziewczyny! A ja nie mam motywacji do cwiczeń! stepperek się zepsuł i chyba utwierdziłam sie w tym że to nie jest sprzęt dla mnie! Tylko jaki jest? Dużo kasy nie mam bo tylko 250 zł i nie wiem czy warto coś kupowac! tyle ze ja nie mam motywajci zeby sama z siebie zacząc cwiczy i posiadanie sprzet bardzo mnie zachecalo do cwiczen!
Na czym wy cwiczycie w domu i co byscie polecily? Moze jakis rowerek stacjonarny? Ja uwielbiam jezdzic rowerem na dworze, ale z kims... A teraz niestety nawet nie ma kto mi potowarzyszyc...
|
|
|
#753 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
nie odywałam się dwa dni bo się troszku pochorowalam. Miałam ponad 39 stopni gorączki i napuchnięte migdały. Od poniedziałku prawie cały czas spałam. Dopiero dziś wstałam i coś zjadłam choć ledwo mi przez gardło przechodzi. Jestem jeszcze słaba dość, ale gorączki już nie ma. bekii- nie ma co się przejmować mężem, jak zobaczy jak się zmienisz to mu szczena opadnie. Nie każdy facet potrafi docenić kobiete. Mój tato też mamie dogryza, że jest okrągła itp jak np zajada się ciastem wieczorem. Mój były mąż to sobie znalazł chudą blądynę i zmajtrował dziecko, więc ten to dopiero dał mi do zrozumienia jak wiele dla niego znaczę. Zagadkowy Nick- ja myślę, że taki rowerek stacjonarny to dobry pomysł. Sama bym ćwiczyła gdybym miała taki w domku. Nawet można na nim coś pooglądać, czy nawet poczytać i przy okazji kręcić. U mnie na wadzie znów 2 kg mniej czyli jest obecnie 80kg z wcześniejszych 86kg. Nie wiem czy to z powodu tego niejedzenia od poniedziałku? W poniedziałek zjadłam posiłki ale tylko 3 do godz 13. O 16 zle się czułam i nic nie mogłam przełknąć. Potem spałam do wieczora i przez noc z gorączką 39 stopni. Wczoraj zjadłam miskę rosołu, a dziś dopiero kanapkę z pomidorem z zwykłego chleba, gorący kubek borowikowy i bułeczkę mleczną małą. To na tyle. Cały czas i w dzień i w nocy prawie spałam. Głodna nie jestem ani nie byłam. Nawet cięzko cokolwiek przełknąć bo migdałki jak śliwki. Mam nadzieje, że metabolizm mi się nie rozreguluje przez to niejedzenie ![]() Ide się polożyć dziewczynki bo nie mam jeszcze tyle sił. Miłego dnia
|
|
#754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#756 |
|
Rozeznanie
|
Mnie jlitowa raczej omija na szczęście... synek swego czasu dwa razy wylądował w szpitalu pod kroplówką przez to cholerstwo. Najlepszy lek na to badziewie to jak dla mnie Nifuroksazyd. Jest na recepte wiec trzeba poprosić lekarza, ale biegunka i wymioty odchodzą od ręki!
|
|
#757 |
|
Raczkowanie
|
PORAŻKA!!!!!!!Nie udało i się naprawić komputera znajomego!!!!!!!!!!!Pierw szy raz w życiu.Idę to wyskakać na skakance.
|
|
#758 |
|
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny dziewczyny współczuje wam waszych problemów.
Ja dzisiaj się załamałam. Mierzyłam w Centrum Handlowym kilka sukienek i po prostu tragedia.... Nie znam aż tak złego przekleństwa żeby określić mój cellulit..... Musze się chyba zacząć 5 razy dziennie smarować bo już nawet nie mam nadziei na to, że może się poprawić.... A już byłam podbudowana taka tą utratą kilogramów i zaczynałam się czuć ładnie.... Z plusów.... Zdałam dzisiejszy egzamin na 4 Jeszcze jeden najgorszy przede mną i poprawka. Zaczynam znowu biegać tym razem codziennie , a po egzaminach jak się zmobilizuję to może nawet dwa razy dziennie
|
|
|
|
|
#759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Ech , jak się człowiekowi lepiej układa to chce się żyć.....ja na tej skakance długo nie dałam rady.Chyba się przeliczyłam.Ale nie wszystko od razu.U mnie z tym celulitem nie jest tak źle , ale za to nadrabiam rozstępami na udach. ![]() No i jakby tego było mało na brzuchu też się pojawiły.Nie mam odwagi spojrzeć w lustro.NA POMOC!!!!
|
|
|
#760 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do cellulitu to podobno peeling z kawy jest super, ale sama nie stosowałam. moim zdaniem warto zainwestować w jakiś mały masażerek - taki z kulkami czy wypustkami i się nim masować po cellulitowych miejscach. no i co do smarowideł, ja mam teraz żel pharmaceris i jest ok, ale stosuję go co 2 dzień - na przemian z oliwka dla dzieci - super do masażu i super nawilża moja siostra się nią w ciąży smarowała i zero cellulitu.Cytat:
|
|
|
#761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
karrrmelek Gratulacje zdanego egzaminu i powodzenia w pozostałych
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
co do smarowania się w ciąży to nie ma reguły... ja np wogole sie niczym nie smarowalam i nic nowego mi z rozstepow nie przyszlo, a znajoma wlasnie wszystkimi wcale nie takimi tanimi pasciami sie smarowala i ma tyle rozstepow ze masakra...
|
|
|
|
|
#763 |
|
Rozeznanie
|
Co do rozstępów to oliwka jest dobra, ale przed a nie po fakcie. Ja się smarowałam zwykłą bambino, ale tylko brzuszek( zero rozstępów) bo jakże o piersiach i biodrach nie pomyślałam. Małolata byłam, a o internecie wtedy nawet nikt nie słyszał, więc i informacje były marne. Oliwka uelastycznia skórę, która przy szybkim rozciąganiu czy to w ciąży czy w przypadku tycia, nie dostaje rozstępów. Ale to są blizny, więc po fakcie oliwka nic nie pomoże. Są niby kremy które zmniejszają widoczność rozstępów. Nawet te z eveline mają takie działanie zapewnić, no ale nie liczę na cud....
Ja dziś już odżyłam... Wstałam w końcu z łóżka i posprzątałam trochę... Właśnie wmuszam w siebie jogurt pitny bo nic za bardzo nie chce mi przez gardło przejść... oj nie wiem jak będzie z moją dietą.. czy po tym niejedzeniu nie wróci mi jojo.. jak to jest dziewczyny?
|
|
#764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ważne, żebyś teraz starała się trochę już jeść tak jak to zresztą widze robisz Może lekko Ci waga podskoczy o jakieś 0,5-1kg, ale jak wrócisz do dawnych nawyków szybko się tego pozbędziesz także bez obaw Ja niestety do ekspertów nie należę, ale tak jakoś mi się wydaje. Najwyżej niech mnie dziewczyny poprawią
|
|
|
|
#765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#766 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny u nas znowu pada i zimno
![]() Dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam sobie spodnie rozmiar 44 i jestem niezapomniana życzę szybkiego powrotu do zdrowia nie martw się odrazu nie przytyjeszPozdrawiam i życze miłego dnia
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny! dziś po pracy postanowiłam przymierzyć spodnie, które w zeszłe lato były na mnie w sam raz, a niestety jakieś 2 miesiące temu nawet się nie zapinały, że już nie wspomnę o tym, że w ogóle nie mogłam w nich usiąść. zakładam, a tu....zapięły się na luzaku i jeszcze mam sporo wolnego miejsca! od razu nabrałam zapału do dalszego odchudzania
buziole i do zobaczenia wieczorkiem!
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Magdzie skarbie gratuluje
suepr wiadomosc i dobrze,ze maz tak podbudowuje ![]() Ja wczoraj tez odnioslam maly sukces... wcislam sie w spodnie sprzed ciąży, te najmniejsze... zapiełam się i nie wygląda to źle... mysle,ze jeszcze z 2-3 kg i bede wgyladac rewelacyjnie,ale teraz te spodnie bez problemu moge nosic do dluzszych bluzek i dwuwarstowo... fajnie wygladam ale mi sie morda ucieszyla ![]() za to dzis na wadze znowu mniej.... 69kg jupi
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie dziewczyny.
Nie było mnie tu wczoraj , bo nie dałam rady.Miałam kłopotliwy dzień.Ale dzisiaj już jestem i bez bicia sie przyznaję , że wczoraj nic a nic nie ćwiczyłam.Trochę tylko pojeździłam na rowerze na świeżym powietrzu .Coś koło godziny.Przesiadłam się z samochodu na rower,i w ten właśnie sposób robię zakupy.Korzyści są zdrowotne i finansowe Uwierzcie mi ,kupuje tylko to , co niezbędne , bo do centrum mam około 6 km .Dzisiejszy dzień zaczęłam płatkami z mlekiem.Nie wiem co będzie dalej...pewnie jakiś pomidorek.Na obiad to już w ogóle nie mam pomysłu.Za to mam ogrom pracy .Pozdrawiam serdecznie![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#770 |
|
Rozeznanie
|
magdzie, madzinka i basienkaw super dziewczyny
Moje spodnie nadal leżą i czekają cierpliwie ale mam nadzieję, że i na mnie przyjdzie pora. Ja dziś muszę przysiąść do nauki bo obrona już w przyszły poniedziałek a ja nic nie zaczęłam, na dodatek ta sprawa z przeziębieniem. Ale dziś czuję się już lepiej i dam radę. Co do ćwiczeń to też nic od poniedziałku bo nie daje rady. Słaba dość jestem na jakiekolwiek wyczyny, do środy ciągle spałam, a wczoraj to też w trakcie dnia położyłam się na godzinę bo już nie mogłam. Ale po weekendzie wracam do brzuszków i innych ćwiczeń. Co do diety to od wczoraj jem małe posiłki co 2,5-3h są mniejsze niż do tej pory jadłam, ale po 2 dniach niejedzenia to mi wystarcza. Stwierdziłam, że nic na siłę Miłego dnia dziewuszki Odezwę się wieczorkiem. A Wy piszcie tu ładnie bo coś pusto zaczyna się robić!!!
"Do sukcesu nie ma żadnej windy... trzeba iść po schodach" Edytowane przez niezapomniana Czas edycji: 2009-06-05 o 10:34 |
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
osz spamerki :d ale klepiecie..ja nie mam czasu ani na diete ani na cwiczenia...sesja sesja
|
|
|
|
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Fajnie że pomału mieścicie się w swoje spodnie to znak że nasza dieta i wspólne odchudzanie coś daje byle tak dalej.Ja dzisiaj byłam 3 godz na ogrodzie bo po tych deszczach niestety najlepiej rośnie zielsko. Pozdrawiam i do wieczora ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Kiedy masz sesje?
|
|
|
#773 |
|
Rozeznanie
|
A ja ostatnio mam zastój,nic nie chudnę,ale na szczęście też nie tyję.
Odczuwam zniechecenie,nic mi sie nie chce,ani ćwiczyć,ani odchudzać. Wczoraj coś mnie naszło i zjadłam pączka z budyniem,a dzisiaj drożdżówkę z serem.Jestem załamana
|
|
|
|
|
#774 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj miałam już 2 egzamin.Cytat:
A widzę po podpisie, że zostało nam porównywalnie dużo kg do stracenia
Edytowane przez KahlanAmnel Czas edycji: 2009-06-05 o 16:07 |
||
|
|
|
|
#775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jakoś też mi się tak odechciało. Niby nic nie podjadam i się kontroluję. Ale nie robie już ochoczo zakupów. Nie planuję jadłospisu itp... serki wiejskie mi się objadły, tuńczyk i ryż na objad też.... jakoś tak dziwnie...
|
|
|
#776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny a jak się warzycie bo ja mam fioła na tym punkcie rano i wieczorem jusz sobie myślałam że powiem TŻ żeby mi schował wage na tydzień ale się wacham bo chyba nie wytrzymam.Doradzcie mi czy był by to dobry pomysł
|
|
|
|
#777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie wiem czemu tak mi się nie chce nic. Może z tego siedzenia w domu i choroby. Może jak się rozruszam to będzie lepiej. Zapał miałam ładny i smarowalam się balsamem 2 razy dziennie nawet. Ćwiczenia jakieś w trakcie sprzątania czy prasowania nawet tańcowanie. A teraz siedze jak kapeć przed kompem. W sumie nie chodzi o to dietkowanie bo się nie objadam niczym. Ale energii we mnie brak dziewczyny energii!!!
|
|
|
#778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#779 |
|
Rozeznanie
|
To chyba nas wszystkie złapał kryzys odchudzeniowy
Moja sesja powoli dobiega końca już się nie mogę doczekać kiedy całkiem będę miała spokój, wtedy nie będę miała wymówek od ćwiczeń.
|
|
|
|
|
#780 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Wczoraj mąż schował wage bo ja naprawde nie potrafie się warzyć raz w tygodniu no i w sobote dopiero będzie warzenie ![]() Ja też mam dołek z dietą to znaczy częściej napada mnie ochota zjedzenia czegoś czego nie miała bym i ćwiczenia nie są te co miesiąc temu.W moim przypadku przyczyna jest prosta stres który ostatnio przechodzę(pogodzenie się z myślą że teściowa będzie bez nogi i nie wiadomo jak to przyjmie i jak ja sama w domu dam sobie rade z nią jak ona ma z 150 kg .Była tydzień w domu i wczoraj poszła spowrotem do szpitala)Zbieram się bo dzisiaj sobota i trzeba zabrać się za sprzątanie. U nas od rana świeci słoneczko może dzisiaj będzie cieplej i bez deszczu? POZDRAWIAM KLUSECZKI
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

ale wczoraj znowu postanowiłam się nie obijać i wrócić do codziennych ćwiczeń czyli
No mój kochany TŻ na szczęscie jak byłam przy kości mówil mi czasami, jak go od chudzielców wyzwałam, że ja to się do ideału zbliżam... idealnego kształtu kuli

PORAŻKA!!!!!!!Nie udało i się naprawić komputera znajomego!!!!!!!!!!!Pierw szy raz w życiu.Idę to wyskakać na skakance.

ale mam nadzieję, że i na mnie przyjdzie pora. Ja dziś muszę przysiąść do nauki bo obrona już w przyszły poniedziałek a ja nic nie zaczęłam, na dodatek ta sprawa z przeziębieniem. Ale dziś czuję się już lepiej i dam radę. Co do ćwiczeń to też nic od poniedziałku bo nie daje rady. Słaba dość jestem na jakiekolwiek wyczyny, do środy ciągle spałam, a wczoraj to też w trakcie dnia położyłam się na godzinę bo już nie mogłam. Ale po weekendzie wracam do brzuszków i innych ćwiczeń.