|
|
#4681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Dobranoc kochane dziewczynki, chciałam Wam powiedzieć jeszcze na koniec że dobrze, że Was mam
Jestem już od Was uzależniona i nawet mama płacze że ją zaniedbuje :P Szkoda, że nie możemy się spotkać i sobie tak pogadać w realu ale tak też mi dobrze. Dobranoc moje ślicznotki ![]() Renatko- to pilnuj a nie Ci głupoty w głowie!! Nie daj się ludzkim słabościom :P
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-06-06 o 01:22 |
|
|
|
#4682 |
|
Moderator
|
Ja też taka nerwowa i złośnica jestem. Wygląd niewiniątka a charakter diabła. Jestem pyskata i strasznie kłótliwa. Zawszę muszę powiedzieć swoje zdanie. Wiele razy w pracy słyszałam od współpracowników że mi tego zazdroszczą bo niby niewielka ciałem ale wielka duchem
Ale niestety TZ ma tak sam charakterek jak i ja więc jak się ścinamy to iskry lecą
|
|
#4683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kasiu, naprawde wyglądasz niewinnie ![]() też juz lece spać. Dobranoc |
||
|
|
|
#4684 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Ps. zauważyłam że nockami ten wątek jest tylko NASZ - Renatki, Martysi i mój
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-06-06 o 01:25 |
|
|
|
|
#4685 |
|
Rozeznanie
|
Noi fajnie z tymi nockami, reszta śpi to traci
To widzę 3 złośnice po nocach piszemy, ja to już w ogóle jestem kawał cholery, nawet mamę ustawiam. Ale zauważyłam, że odkąd TŻta nie ma, jakoś jest ze mną spokojniej... Tak czy inaczej wstręciucha jestem straszna i czy to z tym, czy z tamtym musiałam stawiać na swoim a facet jak facet stara się sobie nie pozwolić. Niestety drugi już musiał się ugiąć :P Na prawdę już dobranoc bo "śpiewam" czyt. ziewam
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ja tez nie spie
Chociaz przylaczylam sie tutaj w sumie dopiero przedwczoraj, ale podoba mi sie na tym watku i zostaje
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kasiu - współczuje tamtego. dobrze,że w miarę szybko dałas nogę. mój poprzedni podobne odchyły miał, ale na szczęście szybko sobie odpuścił, aloe tez poszarpywanie było i od szmat zostałam wyzwana tylko dlatego, że powiedziałam mu koniec. sylvi_86 - on twierdzi, że gruby nie bedzie bo jego rodzice nie są dlatego bedzie mu latwiej utrzymać wagę :/ neheszta - on własnie w tym momencie nie myśli o moim zdrowiu. Bo w wakacje jak ważyłam te 3 kg mniej to się źle czułam, zaczeły mi strasznie włosy wypadac, ciągle chodziłam głodna a co za tym idzie zła lub smutna, nie miałam w sobie w ogole energii do życia. On nie mówi, że sie troszy o moje zdrowie tylko o siebie bo chciałby miec szczupła partnerkę ... Renatko - wiem co czujesz i mi od dłuższego czasu podoba się już ktoś inny. Z jednej strony zawsze szukałam kogoś już na stałe, na poważnie a z drugiej od pewnego czasu była taka pokusa a jakby tak kogoś poznać, jak to by fajnie było heh teraz juz sobie moge na to pozwolić. Tylko między nami jest ta różnica, że TŻ poważnie mnie nie traktował a Ty pewnie masz cudownego chłopaka ![]() Coolasna - dziękuje Kochana, podbudowałas mi poczucie wartości, które jakabym mocna nie była bo takich słowach od faceta nieco spada ;P Lotta6 - on jest z tych co mają dobrze, może jeść dużo a po nim nie widać. Ćwiczy regularnie i powiedziałabym, że wymaga od siebie aż za dużo co czesto w konsekwencji prowadzi go do niezadowolenia, bo przeciez nie zawsze może być tak jak chcemy. Martysiu i Tobie dziękuje Wiem, że masz rację bo i ja nie uważam siebie za jakiegos paszczaka! Długo pracowałam na swój wygląd i według mnie wiele osiągnełam a co za tym idzie i poczucie wartości ![]() Heh temu swojemu napisałam, że: jestrem za młoda, za ładna i za mądra, żeby pozwolić sobie na takie traktowanie :P A to, że za Toba się tak rozglądają to mnie akurat wcale nie dziwi i kto jak kto ale Ty masz pełne prawo do przechwałek ;P Cieszę się, że tak łatwo Ci poszło z tym TŻtem. Ja to bardzo uczuciowa jestem i zamiast pamietać to co złe to ja sobie przypominam te dobre, wspólne chwile :/ Poza tym to był mój pierwszy facet jeśli chodzi o kontakt fizyczny ... NO ALE NIE WAŻNE.! Teraz będziemys zczęśliwe! ![]() ale mi się flirtu zachciało jakiegos jak tak poczytałam sobie o waszych doświadczeniach :P Ja jakoś zawsze jak byłam w związku to nie moglam ... xle bym sie czuła z tym, że chociazby spotkałam się z innym. Chyba jestem zbyt lojalna jak na swój wiek :/ WSTAWAĆ DZIEWCZYNKI!! U mnie dzisiaj pięknie Słoneczko świeci
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() prostownica mi się włóaśnie popsuła;/ ale w sumie już dawno nosiłam się z zakupem nowej, więc teraz się zmobilizuję ![]() Jaka polecacie? |
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
http://www.kupujemy.pl/phs2105-cena-sklep.html ja mam tę prostownicę i polecam ją, prostuje świetnie i mam po niej strasznie miękkie włosy nie niszczą się chyba za bardzo, bo wyglądają na ładne
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o dziękuje juz patrzę ![]() Moja siostra nakręca mnie na tą http://www.agito.pl/prostownice/arie...40.338912.html , boo..... "ŁADNA" ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Ładna jest rzeczywiście
Nie mogę się wypowiedzieć na jej temat, ponieważ nie miałam jej ani nigdy nie słyszałam, żeby któraś z moich koleżanek miała Było u mnie słoneczko i zanosiło się na ładną pogodę, teraz zaczynam troszkę wątpić...
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dopiero w czwartek, piątek będę, bo jutro jadę na wycieczkę, czasu na komputer nie będzie, więc nawet go nie biorę. dobrze mi odwyk zrobi
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Airish, no właśie mam cudownego chłopaka, ale ja chyba jestem taki typ flirtujacy lubię to i nie uważam tylko flirtu za zdradę.ajj
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm kurcze ja to jestem jakies starej daty chyba bo.. uwazam to za zdrade. I jak kogos KOOOCHAM (tak naprawde) i jestem z kims na serio to nie rozgladam sie nawet za innymi
|
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najwazniejsze, że nie masz ptoem wyrzutow sumienia. Ja wiem, że bym miała :/ Czasem to zła na siebie jestem,że za dobra jestem dla facetów ... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo gdy wkradnie sie ktores z tych rzeczy to zdrada. Ale niewinne usmieszki, rozmowy, niczym złym nie są. |
|
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka ja raczej też taka jestem,
niestety mój ex tż był bardzo zazdrosny.. jestem taka, ale nie do końca takie coś uznaje
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem okropna-wiem i uważam, że
delikatny flirt z mojej strony, uśmieszki itp - to nie zdrada, ale takie samo w wykonaniu faceta i to np mojego - juz owszem
|
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
anusiuniaa też tak uważam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
airish: on jakis glupi jest
Ja wlasnie wstalam, a to i tak dosc wczesnie jak na mnie |
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
haha, moje flirciary
![]() lece sie wykapac i zrobic peeling kawowy
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a jakie Wy macie/polecacie prostownice??
Bo muszę jakąś dziś zamówić |
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe to ja pewnie gdybym miała pewność, że mój facet z nikim nie flirtuje i nie będzie to bym inaczej do teog podchodził. ja zawsze jednak sobiemyśle: a jak by on tak z inna flirtował jak ja ... i wtedy się uspokajam
![]() Właśnie jeden znajomy zaprasza mnia w wakacje na rowerową wycieczkę po Alpach ![]() TYlko kurczę ja go raz zyciu widzałam, a tak to tylko kontakt przez gg :/ |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
tylkokasia
straszny ten chlopak byl ![]() coolasana jak jeszcze nikt Ci nie wyslal to podaj maila rennatka ja milam podobnie poznalam Tz jak mialam 14 lat a teraz mam 20 to juz 6 lat i tez jest moim pierwszym facetem i od 2 lat meiszkamy razem, i niektore rzeczy przeszakadzaja, a na codzien nie mialam o nich pojecia zanim nie zamieszkalismy, np tak gdzie sie zrozbiera tam zostaja ciuchy ![]() nie wazne czy to jest w lazience czy w pokoju czy na korytarzu ![]() napodnosze sie troche skonczylam kawke i zaraz bede lecial do sklepu z Tz bo juz mnie ciagnie
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- http://www.konwers.com.pl/?action=sh...=oferta&ofid=1 SCP PROSTOWNICA CERAMICZNA Z TURMALINAMI |
|
|
|
|
#4706 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Kasiu co za facet
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
ma któraś dermablend?? właśnie jadę kupić i cały czas mam dylemat odcień 25 czy 35...
|
|
|
|
#4708 |
|
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23406
ta jest fajna
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
#4709 |
|
Zadomowienie
|
hej laski
aleście się rozgadały o tym flircie wczoraj podczytywałam was ale nic nie pisałam bo w międzyczasie zaczęłam czytać S.Kinga "Czarny dom"![]() gardło mnie boli strasznie, juz wczoraj zaczynało (prawie śliny przełknąć nie mogę ). miałam skoczyc do centrum handlowego niedaleko mnie po płótna nowe i farbę brązową (do obrazów of course nie do włosów ) ale się boję czy mnie nie przewieje itp bo pogoda taka niepewna (słońce, chmury, słońce, chmury, i wiatr).a też mam ta prostownicę Bosha co Ty mess jeśli chodzi o prostowanie to fajnie prostuje ale zaczął mi się włącznik psuć, coś tam nie styka i tylko sie denerwuję teraz jak jej używam (chociaż teraz to juz naprawdę rzadko) niby miałam kupic nową, ale tak mało uzywam, że zapominam od jakiegoś roku ![]() spijam kawkę i pomyslę jeszcze czy iść do tego centrum czy nie iść
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I sądze, że on by miał podobną reakcje, tyle że mi nic by nie zrobił...A co do prostownicy ja mam tę http://www.miluxmarket.pl/?zobacz=10...m_content=1013 Dziewczyny zmywałam sobie henne z brwi i nie mogłam się doczyścić i zaczełam szorować ręcznikiem no i mam teraz ranki w okół brwi Głupek ze mnie Znacie jakąś dobrą henne? Bo ta mnie poprostu rozbraja;/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

Jestem już od Was uzależniona i nawet mama płacze że ją zaniedbuje :P Szkoda, że nie możemy się spotkać i sobie tak pogadać w realu ale tak też mi dobrze. Dobranoc moje ślicznotki 

Głupek ze mnie