|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
z Wami tutaj to naprawdę się tutaj cieplej na sercu robi, Kochane jesteś, i jedyne w swoim rodzaju
Martusiu, podziwiam za staż! rewelacja 10 lat cudownie to się nazywa miłość, na dobre i na złe ![]() ja z tego stresu dziś to chyba pół lodówki wymiotłam najpierw o 6 rano kromka chlebka z nutellą .. po 10 kanapka z sałatą i pomidorem.. ok 15 godziny pół litra maślanki .. po 17 kawałek piersi z indyka i mizeria.. i przed 20 chlebek z kiełbaską i ogórki.. aaa i po 20 godzinie trzy nektarynki.. dziwne że nie pękłam.. ![]() ale wyrzuty sumienia że hej! jutro dzień głodnego zrobię a w niedziele jeszcze tort..bo tata ma urodziny..to kupimy..i to taki pyszny ...
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4892 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny,
jestem nowa na tym forum ale w starankach o dzidzię raczej zaprawiona w boju, to już 1.5 roku jak czekamy na cud.....on jednak wciąż się nie pojawia, jednak nie tracimy nadziei chociaż łatwo nie jest, mzam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona bo wiadomo, że w grupie raźniej Pozdrawiam
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Aliisanko nie zaluj sobie wcale tak duzo nie jesz a w Twoim stanie to mozesz sobie pozwalac
|
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Alu jedz jedz póki mozesz bo jesz teraz za 2
![]() no a ja od jutra czekam na @,a może nie przyjdzie
|
#4895 |
|
Wtajemniczenie
|
no jak tak bym jadła codziennie, to w 9 miesiącu, na wadze wyświetlacz by padł
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
solarka
brawurkaaa Pyziulka ostatni raz pytam co z wami,jutro bedzie juz zuaktulniona lista ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
po ciazy zgubisz
|
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby ominela Cie na 9 miesiecy |
|
|
|
|
#4898 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie, że razem raźniej Jestem na tym forum od niedawna, ale od razu się czuje więź między dziewczynami i zawsze można dziewczyny poprosić o pomoc i radę... a jeszcze jak ktoś jest gadułą ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
![]() żeby @ nie przyszła!!!
|
||
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Wizażanki
Czyżbyście jeszcze słodko spały? ![]() Ja właściwie wpadłam się przywitać i zaraz zmykam, bo jedziemy z TŻ do mojej mamy i wracamy jutro. Kicia 1 witaj na wątku Dra Kochana życzę Ci, żeby @ zgubiła się gdzieś daleko i nie trafiła do Ciebie Aliisanko jedz jak Ci smakuje ![]() ![]() Buziaki dla Was wszystkich Miłego weekendu
|
#4900 |
|
Rozeznanie
|
Witam sobotnie!!!
Oj widzę, że pustki dzisiaj na wątku ... No ale w końcu weekend ... Może z moim M potem na rybki pojadę Do później!!! |
|
|
|
#4901 | |||
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Nie ja dzisiaj niestety nie śpię buuuu...bo pracuję. Odrabiamy przyszły piątek. Niedawno w sumie przyszłam do pracy i też nie będę tu długo siedzieć. Na firmę zatrudniającą ok150 ludzi w budynku jestem tylko ja i jeszcze jeden pan na drugim końcu korytarza. Nie mogłam wziąć urlopu, bo na nasze wakacje by mi nie styknęło. Cytat:
No i Kochana jak na mój gust to nie zjadłaś wcale dużo. maślanka, chlebek, nektarynki to nie jest dużo. Jakbyś napisała, że zjadłaś 3 obiady z trzecha dań to można by powiedzieć, że podjadłaś sobie, a tak to nie. Nie oszczędzaj się, bo całe życie sobie pewnie mówiłaś że będąc w ciąży nie będę sobie niczego odmawiać. Ja tak sobię właśnie mówię Wyrzuty sumienia na bok Cytat:
Cytat:
przegonić od Ciebie na 9 miesięcy
|
|||
|
|
|
#4902 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
W końcu Was skończyłam czytać co naskrobałyście od wczoraj ![]() A ja wczoraj wróciłam bardzo późno do domu i nie miałam już siły,żeby włączyć kompa i tak na dalszy monitoring mam przyjść w poniedziałek bo chcą sprawdzić czy te jajeczka pękną a w sumie to jaja 36mm i lekarz który mi robił to usg od razu się spytał czy ja jestem na lekach stymulujących a endometrium wielkości 8,5mm ale spytałam się od razu co to znaczy czy dobrze,że takie wielkie jajo czy raczej źle a oni mi powiedzieli,że nieraz podczas stymulacji zdarzają się tak wielkie jajeczka a raczej jaja ![]() Pogoda u nas dzisiaj paskudna strasznie wieje ale na szczęście jeszcze nie pada deszcz ![]() ula Trzymaj się skarbie ![]() kicia1 Witamy aliisanka jak już wcześniej pisałam Ty to masz Wielkie i dobre serducho a z tym jedzeniem to sie nie przejmuj bo teraz jest Ci wskazane dobrze się odżywiać ![]() Za całą resztę mocno 3mam ![]() Życzę miłego wekendu
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki!
Alisanko nie żałuj sobie! Teraz musisz jeść za dwóch! Kicia witamy Cię na naszym wątku. Powiem Ci, że on przynosi szczęście Dziewczynom Dra trzymam kciuki aby @ nie przyszła! Dzisiaj koleżanka wyciągneła mnie na spacer ze swoją siostrzyczką. Ma 1,5 roku i jest taka słodka.. spacerowałam tak z nią za rączkę i aż się rozmarzyłam.. No a u mnie już 40 d.c. i nie wiem co o tym myśleć. Dwa dni temu jak robiłam test to wyszedł negatywny.. Korci mnie aby zrobić test raz jeszcze..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2009-06-06 o 12:19 |
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
hej
no zboaczymy czy przyjdzie czy nie,bo ja to moge miec roznie od 27dc do 36,wiec czekam do nastepnego konca tyg... edzia to masz niezłego jajcora oby opeknal ![]() kamila moze z rób jeszcze jednego,bo do tej pory nie masz,a wiesz testy nieaz wykazuja nieraz nie,podejrzane to u ciebie
|
#4905 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() dzięki za miłe przyjęcie, teraz musze troszkę poczytać to forum, żeby was poznać i ogarnąć co i jak ![]() Edzia piękne jajo, piękne endo Trzymam kciuki za wszystkie i miłego weekendu
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
ja caly dzien w pracy Pacierpku to milej pracki Kicia1 witaj Edzia 3mam mocno kciukasy za Twoje jaja Dra odganiam od Ciebie wredote Kamila to zrob tescik, bedziesz wieziala co i jak u mnie buziaki i milego dzionka |
|
|
|
#4907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam żeby pękło!!!
|
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj, żebyś zobaczyła ile ja jem! Twoje kilka kromeczek to 1/3 tego co ja jem ale nic nie poradzę na to, że jestem głodna a jak głodna to mi niedobrze więc muszę jesć
|
|
|
#4909 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki
![]() Jak zwykle dużo się u Was dzieje... Podziwiam te Wasze staże, bo ja mojego TŻ poznałam 2,5 roku temu, w październiku będziemy mieli pierwszą rocznicę ślubu, a chyba jestem teraz najstarsza tutaj... ![]() Ula wracaj do nas szybciutko!!! Dobrze, że nic Wam się nie stało, ale już oszczędź nam i sobie takich stresów Aliisanka wcale tak dużo wczoraj nie zjadłaś, a już jak to podzielić na dwoje, to całkiem mało Teraz musisz się dobrze odżywiać ![]() Edzia piękne wyniki Teraz trzymam żeby jajeczka pękały i powstała fasolka Dra odganiam od Ciebie tą wredotę I kuruj się kochana, już dość tego chorowania Kicia1 witaj z nami i szybko się zarażaj od naszych zafasolkowanych ![]() A ja już przygotowałam obiadek, na 14tą idę do pracy - widzę, że nie będę sama pracować Na szczęście dziś tylko na 3 godzinki Na wredną @ czekam gdzieś w przyszłym tygodniu, zobaczymy... Piersi dalej nie czuję w ogóle (dziwne?), za to brzuszek mnie dziś pobolewa... Miłego dnia!!! Edytowane przez DAnia Czas edycji: 2009-06-06 o 13:31 |
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam dra Niech wiosenny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 28 staraczek: KALWI23 - (Magda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Equita - (Maja, 29 lat, Austria) staranka zawieszone kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone celka2000 - (Celina, 28 lat, Dolnośląskie) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone Justine1988 - (Justyna, 21 lat,Koszalin) staranka zawieszone hanjah - (Hania, 26 lat, UK) staranka zawieszone ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) staranka zawieszone malami82 - (Agnieszka,27 lat, Lubuskie) cykl 5, last @ 17.04 pomarnczka - (Gosia, 27 lat, Lubelskie) cykl 5, last @ 30.04 ![]() pacierb - (Marta, 25 lat, Wrocław)cykl 3, last @ 30.04 sarrita - ( Sara, 27 lat, Warszawa) cykl 3, last @ 3.05 Lisica1 - (Marta, 25 lat, Lubuskie) cykl 11, last @ 9.05 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp.) cykl 13, last @ 10.05 kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 5, last @ 10.05 DAnia - (Ania, 32 lata, Dolnośląskie) cykl 10, last @ 14.05 youyou - ( Ola, 27 lat ,Warszawa) cykl 3, last @ 15.05 moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków)cykl 1 last @ 17.05 kotek81 - (Karina,28lat,Jędrzejów (świętokrzyskie) cykl 1 last @ 18.05 nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 4, last @ 19.05 karolcia228 - (Karolina, 23 lata, Świnoujście) cykl 5, last @ 19.05 edzia - (Edyta, 31 lat, Roma) cykl 8, last @ 19.05 achaia - ( Dorota, 28 lat , Łódź ) cykl 2, last @ 22.05 magdulec - (Magda, 27 lat, Lubelskie) cykl 5, last @ 22.05 gooha3 - (Gosia, 24 lata, Podkarpackie) cykl 6, last @ 23.05 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK)cykl 6, last @ 25.05 cherubinka - (Aga, lat 27, Podlasie) cykl 7, last @ 28.05 Koona - (Kinga, 27 lat, Warszawa) cykl 7, last @ 31.05 coralady - (Nela,28 lat,Małopolska) cykl 7, last @ 31.05 roza26 - (Hania, 25 lat, Poznań) cykl 14, last @ 1.06 Irmusia - ( Aneta, 28 lat, Kraków) cykl 1, last @ 01.06 kicia1 - (Magda,27 lat) cykl 17,last @2.06 Pyziulka - (Martyna, 25 lat, Toruń) cykl 10 ,last @ 2.06 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 10, last @ 3.06 paulinaizabela - (Paulina,25 lat, Irlandia) cykl 3, last @ 4.06 ałła - (Paulina, lat 28, warminsko-mazurskie) cykl 2, last @ 7.06 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 26 zafasolkowane: adaikaka(Aneta,22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p-27 sierpnia 2009) czekoladka21(Ania, 26 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p-1 sierpnia 2009) DDosiek (Dorota, 24 lata)– gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p-12 września 2009) Foka29(Ania, 29) –gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p-15 września 2009) Ainka11111(Ania, 29 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu precious_81(Justyna, lat 27)– gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu katarzinka – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu(t.p-15 września 2009) Milibili(Magda, 22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu(t.p - 6 października) Nika1980(Dominika, 28 lat)– gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (termin – 10 października 2009) sweetpinky(Martyna, 24 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu(t.p-7 października) malin30(Magda, 32 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p-7 października 2009) miss.hot(Monia, 26 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p-22 października 2009) sorejna(Joasia, 28 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p-23 października 2009) Agusia_a9(Agnieszka, 19 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu flowerspower(Ewelina, 23 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p-11 listopada 2009) gusiec(Agnieszka ,26 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu zuzanna12(Magda,26 lat) – gratulujemy!dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p-20 listopada 2009) aliisanka(Ala, 27 lat) – gratulujemy!dwie kreseczki w 8 cyklu ( t.p-15 grudnia 2009) martaN23(Marta, 23 lata) – gratulujemy!dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p-18 grudnia 2009) edi25(Edyta, 25 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 4 cyklu (t.p-10 stycznia 2010 fleurdelacour(Pola, 29 lat) – gratulujemy! dwie kreseczki w 9 cyklu strompka(Ewelina,27 lat)– gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu Lenka1000(Lena,31 lat)– gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu ula 87(Ula, 22 lata) – gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu PatkaM84(Patrycja, 25 lata) –gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu Sweet_Jelly(Malwina, 22 lata)–gratulujemy!dwie kreseczki w 6 cyklu Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] Malga19 - Aniołki dwa [*] [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*]
Dwa serduszka na zawsze w pamięci[*] 25.09.07[*]17.06.14 ![]() Życie to nie bajka, każdy o tym wie. Bajkę można powtórzyć - życia niestety nie... Edytowane przez dra Czas edycji: 2009-06-07 o 22:10 |
|
|
|
#4911 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak stan u Ciebie? u mnie brak śluzu, zamknięta, nisko-tak podejrzewam ponieważ jest bardzo ciasno i płytko- to tak na proste słownictwo przekladając. |
|
|
|
|
#4912 |
|
Zadomowienie
|
cześć kochane
ja to ostatnio mam pecha,wczoraj jechałam sobie spokojnie po wypis ze szpitala , miałam zielone światełko , więc sobie pomykałam a z prawej strony zbliżał się tir do krawędzi jezdni ( chciał jechać w tą samą stronę co ja) . gdy byłam na jego wysokości on wcale się nie zatrzymał i wczasł mi w prawe drzwi a pózniej jak pchała go siła to obrucił mi auto na bok i tak mnie pchał przez 20m zamin się zatrzymał więc ja jechałam bokiem do pasa jezdni a on mnie cały czas pchał matko... jak się już zatrzymaliśmy to zrobiło mi się słabo ze z samochodu nie umiałam wysiąść, zaraz podbiegli ludzie zadzwonili po karetkę , bo powiedziałam że jestem w ciaży kartka zawiozła mnie do szpitala (tego co ostatnio leżałam) i tam dopiero dotarło do mnie co się stało , zaczełam się trząś i płakać ale winiki badań miałam zadziwiające , cisnienie szybko doszło do normy , dzidziuś puls w normie no ale kazali zostać na obserwacje naszczęście nic nam nie jest , ale co nerwów i strachu się najadłam to moje najgorsze jest to że sprawcą był litwin i możemy mieć kłopoty z odszkodowaniem ale dobrze że to się tak skończyło... ja to mam pecha ![]() teraz idę się położyć a pózniej idę na roczek ( chyba zapomniełam Wam napisać ze mam imprezę ) miłego dnia kochane jutro wieczorem Was nadrobie
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
ja już dobrze się czuję
![]() chyba podejrzewam na coś alergie,tylko na co??
|
#4914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak piszesz ,ze miał cie z prawej strony,nie wiem dokłądnie czy to tak,ale jezeli nie miałm lusterka,nie wiem jak to tam sie nazywa,kierowca nie jest wstanie zobaczyc osobówki,wiem,bo jezdziłam z mojm i nie raz by w kogoś w jechał,tylko ja widziałam,ze osobówka pedzi,ale z czasem szef zakupiła takie lusterko,niestety w tirach bez lusterka nie zobacza tego i pewnie tak długo cie ciagnął ,bo nie jest w stanie zauwazyć i poczuć,niestety te kolosy tiry,powinni wypostarzyc,aby byly bezpieczne,ale dopiero teraz w tych nowych robią,w starych nie ma tego niestety tylko nie pomyslec,że bronie tirowców,mówie to co wiem...
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz juz chyba nic Cie nie spotka bo czuwaja nad Toba anioleczki i reszta ciazy bedzie przebiegala spokojnie i radosnie kurcze zimno sie u nas zrobilo a ja w japonkach, rybaczkach i krotkim rekawku ale rano bylo cieplej dobrze ze sweterek mam w razie co...
|
|
|
|
|
#4917 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na szczęście dziś nie mam apetytu kupiliśmy już dziś super tort u Spychały, pięknie wygląda i pewnie super smakuje My dziś od rana sprzątanie pranie i zakupy, bo w tygodniu w ogóle nie było czasu, jeszcze potem do taty i do sklepu, bo w końcu w garderobie musimy światło zrobić ![]() nie wspomnę o tym że nadal nie mam dużego lustra w domu.. ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() z wyjątkami wyjazdów do lekarza
||
|
|
|
#4918 |
|
Zadomowienie
|
Dra kochana ja też zawsze biorę poprawkę dla kierowców tira , wiem ze jazda takim kolombem nie jest łatwa ,
i z jednej strony dokopałabym temu cymbałowi ale z drugiej strony wiem co może zrobić z człowiekiem zmęczenie i niedospanie ( a oni często nie wysypiają się ) to jes chwila a o zagapienie się wcale nie jest trudno wiem , że gdyby inaczej to się skończyło napewno nie broniłabym go , ale od tej pory ja będę widzieć tira obok siebie to chyba wyskocze z samochodu i ucieknę w cholerę ![]() dziękuję kochane jesteście
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#4919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No a u mnie wciąż bez zmian ... już sama nie wiem ... 51 dc, ale przy PCO to u mnie norma. Owulka chyba była (tak zinterpretowałam mój wykres) ale test negatywny ... Od jakiegoś czasu bolą mnie sutki i piersi wrażliwsze, do tego co jakiś czas jajnik zakłuje ... hmmm już sama nie wiem ... Do tego wszystkiego w ub. piątek skończyłam brać duphaston na wywołanie @. Zawsze przychodziła po 5 dniach ... Lekarz co prawda mówił, że powinna się pojawić do max 10 dnia po skończeniu brania, więc jeszcze czekam ... Nie wiem może to stres powoduje opóźnienie ... Jeszcze czekam ... |
|
|
|
|
#4920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie potrafię u siebie określić nigdy kiedy mam owulkę.. Zawsze każdy cykl przechodzę prawie bez żadnych objawów. Tylko tak dzień przed @ boli mnie podbrzusze i wywala mnie na buzi. A co do objawów jakie mam to tylko brązowe plamienie dwudniowe i nic więcej. Śluz mam biały i gęsty, ale to zależy od pory dnia. Czasami czuje kłucie jajnika.. Jak za tydzień @ się nie zjawi to idę do gina. Cytat:
Życzę udanej imprezki.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

cudownie
to się nazywa miłość, na dobre i na złe 

zeby ominela Cie na 9 miesiecy 

przegonić od Ciebie na 9 miesięcy

i tak na dalszy monitoring mam przyjść w poniedziałek bo chcą sprawdzić czy te jajeczka pękną a w sumie to jaja
a oni mi powiedzieli,że nieraz podczas stymulacji zdarzają się tak wielkie jajeczka a raczej jaja 

a z tym jedzeniem to sie nie przejmuj bo teraz jest Ci wskazane dobrze się odżywiać