|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorowo mi - czyli nasze lakiery do paznokci :D
Zdjęcie nr 1:
Eveline Colour Show: od lewej: * Plum in Chocolate nr 381 * Crocus nr 385 * Fressia nr 387 * Mellow nr 331 Zdjęcie nr 2: Eveline Colour Show Plum in Chocolate na paznokciach Zdjęcie nr 3: Delia Flash Summer od lewej: * nr 10 (matowa czerwień) * nr 11 (perłowa jasniejsza czerwień) * nr 9 (chaber Zdjęcie nr 4: Sally Hansen Hard as Nails Xtreme Wear od lewej: * Ruby Stilettos - nr 19 * Sweet! - nr 34 * Bamboo Shoot - nr 03 Zdjęcie nr 5: Joko od lewej: * Ideal Colour & Perfect Gloss - nr 14 * Virtual (mają naklejke: prezent od Joko Cosmetics) - nr 31 (jeśli wytłoczenie na spodzie to nr) * Virtual (mają naklejke: prezent od Joko Cosmetics) - nr 42 (jeśli wytłoczenie na spodzie to nr) Zdjęcie nr 6: od lewej: * Pierre Rene Salon Use - nr 33 * Bell Five Days - nr 013 * Avon Nailwear - Amethyst Zdjęcie nr 7 i 8 to wszystkie powyższe lakiery razem Zdjęcie nr 9: (lakiery kupione wczoraj ![]() * Pierre Rene Salon Use - nr 116 * Pierre Rene Salon Use - nr 38 * Delia Flash Summer - nr 18
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-06-07 o 20:11 |
|
|
|
#152 |
|
La Moderatoiure
|
Hosenko a patrzyłaś tutaj ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=222327
Wątek ten znajduje się w Galeriach i moim zdaniem tematyka jest taka sama Jak uważasz ?
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo nie widziałam
Dziękuję Możesz przesunać mój post ze zdjeciami do tego watku? A opierwszy usunąc?
|
#154 |
|
La Moderatoiure
|
Zrobione
![]() Widzę, że masz kolekcje lakierów Eveline Też mam 2 - mają bardzo ładne kolory. I widzę również, że jesteś miłośniczką ciemniejszych barw
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję La Monica
![]() Wolę ciemniejsze kolory. Wszystko to kwestia przyzwyczajenia i "dojrzenia" do zmian Wcześniej uzywałam tylko jasnych dających efekt frenczu (namiętnie kupowałam Ivory i Rose Constance Caroll - mam sentyment do dziś, ale dawno nie widziałam tych odcieni ). Potem przyszedł czas na intensywny błyszczacy róż Miss Sporty (miałam 3 buteleczki ), czerwienie, teraz fiolety. Od kilku dni odkrywam urok matowych (bezdrobinkowych) lakierów
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-06-06 o 18:40 |
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, jak znajdę czas to powklejam pojedynczo
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Eveline:
- różowo koralowy Poppy - fiolet perłowy Lilac - fiolet jednolity Crocus Sephora (limitowanki; najprawdopodobniej niebieski jest dostępny - oferta stała): - niebieski L 23 - turkus M21 - fiolet M20 - piękny, bardzo polecam jeśli się powtórzy; ciemna jagoda z granatowymi iskierkami - pomarańczowy M22 - róż N 59 bis Sukcesywnie będę dodawać więcej nie chcę męczyć paznokci mam jeszcze Vipere, Bourjois, Noubę, Inglota itp. na pewno dojdzie mi Sally Hansen i Bell. Przede wszystkim czerwienie i róże.
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Estllo te z pierwszego zdjęcia - cudne i jakie duże butle
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaki To Kolor? Jaki To Lakier?
świetny pomysł na wątek, dlaczego nie trafiłam tu wcześniej
juz porobiłam notatki i w poniedziałek ruszam na łowy
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Estello śliczne te lakiery z Sephory
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Poki co foty
opis zrobie pozniej ![]() Nie moge wrzucic wszystkich zdjec jednak sytuacja opanowana
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-06-06 o 23:28 |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Estelko: masz piękne dłonie
![]() Czekam na kolejne zdjęcia ![]() Hex: od kilku dni waham sie nad Gardenią Eveline i jakos nie mogę się zdecydować ... Zadowolona jesteś z lakierów Palomy? Wątek ożył Super ![]() Ja dziś będę zmieniać kolor na paznokciach więc wrzuce fotki
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-06-07 o 17:07 Powód: literówka |
|
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
Estella http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1244307916 to zdjecie wygląda jak z Dextera ( kto oglądał 1 sezon wie o co chodzi) przepraszam za dygresje
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lakiery Palomy sa swietne i zaluje,ze nie mam wiecej kolorow z tej serii(zuzylam tez kilka buteleczek odcienia holograficznego w srebrze) ale teraz nigdzie ich nie widze Przedstawicielstwo tej firmy kuleje i zreszta nie tylko Palomy,polskie firmy maja dziwna polityke sprzedazy....Swietnie,ze watek ozyl-moze uda sie zgromadzic wiecej zdjec?
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gardenia wydaje mi się dosyć zimnym odcieniem, ale ma chyba złote drobinki? ![]() Udało Ci się znaleźć te lakiery Delii? Zrobiłam kilka zdjeć. Wrzuce niebawem. Szkoda, ze nie da się uchwycić wszystkich efektów
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
spore widze zasoby ale dziewczyny wrzucajcie przede wszystkim pomalowany pazur danym lakierem....bo o to chodzi w tym watku.
Lakier na paznokciu aby bylo widac jak sie prezentuje!! a zasoby lakierow/ozdob mozna prezentowac na paznokciowym...:P
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się I jest mi niezmiernie milo, ze wątek ożyl |
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam zdjęcia które zrobiłam wcześniej
Eveline - Fressia. Kolor niestety nie do końca taki jaki jest W rzeczywstości jest bardziej fioletowy i trochę ciemniejszy. Jak będe miała jutro chwilę to spóbuję zrobić jeszcze w świetle dziennym, bez lampy. EDYCJA: znalazałm jeszcze kilka fotek na dysku ![]() 2. Joko Virtual (ten sam który wrzucałam z innymi lakierami) ciut nieostre, ale kolor i efekt całkiem nieźle oddane ![]() 3. Joko Virtual (ten sam który wrzucałam z innymi lakierami) jeden z efektów tego lakieru. W innym świetle jest bardziej fioletowy.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-06-07 o 20:26 |
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczny !! |
|
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
Lakier kupiony w sklepie Golden Rose, na opakowaniu pisze Classics, nail lacquer
nr 138Myślę, że na żywo kolor jest troszeczkę mniej intensywny niż w tej buteleczce na zdjęciu
Edytowane przez Anka :) Czas edycji: 2009-06-07 o 23:21 |
|
|
|
#172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lakierow Delii poki co nie znalazlam ![]() Nie mam czasu za bardzo zeby pokazywac lakiery na pazurach i pewnie zrobie to sukcesywnie w miare uzywania ale trzeba sie z tym troche pobawic bo tak ja piszesz ciezko jest uchwycic efekt![]() Eveline - Fressia jest cudna-jezeli mialabys okazje ja gdzies dla mnie upolowac to bede wdzieczna![]() Cytat:
Bedzie czas beda zdjecia poza tym dla pelnego obrazu warto dolaczyc zdjecie samego lakieru nie szukajac po roznych watkach
|
|
#173 | ||
|
Zakorzenienie
|
wbrew pozorom to 10ml; dużo szkła
![]() Sephora ma bardzo ładne kolory, takie żywe Bardzo dziękuję niestety mój aparat jest już dość stary i nie oddaje wiernie kolorów.Wkrótce pewnie cyknę coś nowego; teraz mam piękny malinowy lakier Wibo, niestety jest średniej jakości, ściera się na końcówkach. Cytat:
![]() Cytat:
skoro tak zachwalasz to będę ich szukać; a jak z wyborem kolorów?
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paleta tej serii jest dosc szeroka ale nie mialam okazji ogladac jej calej "na zywo" jedynie w formie pokazowej-jezeli uda Ci sie znalezc to daj znac bo u mnie w miescie jest nieosiagalna![]() Na necie znalazlam tylko tyle http://www.moda.na14.pl/sklep/?314,l...ceramic-paloma
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Hex: Fressie mam dwa kroki do bloku więc kupię dla Ciebie
![]() Gdyby u mnie były te kolory Delii, które Cie interesują to kupic Ci?
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
Golden Rose, Pretty Color, nr 124
![]() dwie warstwy Edytowane przez Anka :) Czas edycji: 2009-06-08 o 13:15 |
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
zdj. 1 ---GOSH 569 Flamingo
zdj. 2 --- Astor Quick'n Go 343 (jest trochę ciemniejszy niż na zdjęciu)
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-06-09 o 16:10 |
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzucam moje wczorajsze zakupy Delia - Flash Summer Eveline - Colour Show - nr 513 Viola Eveline - Witaminowy French Manicure - Beige Kolory są lepiej oddane po lewej stronie, a na po prawej widać drobinki w Delii i Eveline z witaminami. Na paznokciach wkleje jak będe zmieniać kolor.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-06-09 o 16:25 |
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
Na prośbę Hosenki - Sensique Candy Colours:
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
*Agatha Ruiz De La Prada
*Eveline Colour Show, Bitter Chocolate *Inglot 177 *Inglot 82 Wszędzie dwie warstwy ![]() edit: jeszcze dwa lakiery: *Sephora L09 *sephora L25
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-06-09 o 21:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

Jak uważasz ?
Dziękuję
Możesz przesunać mój post ze zdjeciami do tego watku? A opierwszy usunąc?
). Potem przyszedł czas na intensywny błyszczacy róż Miss Sporty (miałam 3 buteleczki