![]() |
#3181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Praca jako au-pair
#3182 |
Zakorzenienie
|
Acha, czyli taki kurs kosztuje max. 400 Euro? Raczej nie powinien więcej, skoro Wy płacicie średnio 300 Eur... (Ty elfik i paulina)
Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-06-06 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A czemu pytasz? Hosci nie pokryja kosztow szkoly? ![]()
.:: Czysta logika jest ruiną ducha ::. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elfik5 Czas edycji: 2009-06-06 o 16:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Raczkowanie
|
Roux,głowa do góry,jesteś silną kobietą!Wiem jakie to uczucie być tak wystawioną przez faceta,ale nie ma sie co załamywać.Ciekawa jestem,za ile czasu się odezwie...
Ciężkie to nasze kobiece życie.
#3186 |
Raczkowanie
|
roux, jak to mowia: " co Cie nie zabije, to Cie wzmocni"
![]() Trzymam kciuki za bardziej optymistyczny c.d. ![]()
.:: Czysta logika jest ruiną ducha ::. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez elfik5 Czas edycji: 2009-06-06 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Zadomowienie
|
a ja bylam wczoraj na imprezie . i poznalam mase ludzi. mowilam do wszystkich po polsku angielsku i niemeicku , z nikim sie nie dogadalam ale bylo super. i nawet z 1 kolsiem wymienilam sie numerem _:p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Zakorzenienie
|
No adka, a co to za koleś?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 |
Zadomowienie
|
hehe niemiec xD 25 lat informatyk
![]() ![]() nie mam narazie kasy na niemieckiej karcie wiec nie moge sie z nim skontaktowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Opowiadaj jak w koncu doszlo do tego, ze wybralas sie na te impreze ![]()
![]() |
#3191 |
Zadomowienie
|
no wlasnie zle to okreslilam . bo ja swojego nr nie znalam bo mam nowy a telefonu nie mialam wiec ja mam tylko jego a on ma Haliny bo ona swoj znala
a poszlam wlasnie dzieki owej halinie. jest to byla au pair u rodziny w ktorej teraz zyje . ona mieszka w berlinie i pracuje . i zabrala mnie wczoraj na impreze. bylo extra w ogole niewiem jak czas zlecial miedzy 00.00 a 6 rano. dyskoteka swietna 5 sal. w ogole zgubilam haline ale jakos na szczescie sie potem znalazlysmy. potem spalam u niej i wrocialm teraz do domu . hosci maja jakoas impreze na dole . ja tak do nich nie ide. nie lubie takich sytauacji bo niewiem co wypada mi zrobic . siedziec w pokoju czy isc do nich |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
noo ładnie!! ciesze sie, ze u Ciebie sie rozkreca!
![]() |
#3193 |
Konto usunięte
|
musze zrobic format dysku bo komp mi swiruje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3194 |
Zadomowienie
|
roux666 u ciebie tez bedzei fajnie !! napewno !! zobaczysz ! a tego kolesia olej napewno jest tak u ciebie w okolicy maaaaaaasa duzo lepszch . wiec kochana glowa do gory !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Raczkowanie
|
Jaaaaaa nie wiem co oni w sobie maja,albo rzucaja czar albo..wymyslilam..moze to przez ta ich niby niedostepnosc..?Wydaje mi sie, ze ktoras z dziewczyn jadacych mowila,ze nie da sie oczarowac francuzowi: yhyyyyyy :P
A tak serio to mi tez nie jest do smiechu cholera!! ![]() Adka ale fajnie,ze poszlas na impreze i sie troche wyluzowalas ![]() Ja jeszcze nie wiem czy dzisiejsza impreza wypali:P ale na razie siedze sobie na luzaka i "harcuje":P tv,lodowka i jazda hehe ![]() Edytowane przez nowinka Czas edycji: 2009-06-06 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo poczekamy az Aerith przyleci do Paryżewa i ....pojedziemy TGV albo pociagiem do niej. a masz auto do dyspozycji?
![]() |
#3197 |
Raczkowanie
|
Ja Was będe informowała na bieżąco gdzie jestem,ale też bardzo chciałabym się spotkać i na to liczę!
![]() To ja pisałam,że się nie dam oczarować żadnemu Francuzowi ![]() ![]() ![]() Nowinka,szalej tam!Raz się żyje!
#3198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no we 4 mogłybysmy sie spotkac, co myslicie???
![]() |
#3199 |
Raczkowanie
|
kurcze auto to nie problem ale ja nie mam prawa jazdy!
![]() w Paryżu bede jakos w sierpniu moze bo hostka chce zebym pojechala z mlodym do disneylandu lub pod koniec wrzesnia jesli moje sprawy sercowe potocza sie tak jakbym tego chciala ![]() Ale musimy cos wykombinowac zeby sie spotkac!moze w polowie drogi do ciebie i do mnie? ![]() ![]() Zuczang a ty wiesz juz gdzie zawitasz nad lazurowym? ![]() To okropne zwierze porwalo z lozka mojego misia i prawie odgryzlo mu ucho! Edytowane przez nowinka Czas edycji: 2009-06-06 o 19:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3200 | |
Wtajemniczenie
|
Roux, ponoc nie ma tego zlego, wiec musi byc tylko lepiej.
![]() A mnie dzis male tak wk*****y, ze chyba pierwszy raz bylam tutaj w takim stanie. Ale widzialy, ze bylam wsciekla, wiec sie sluchaly juz pozniej. Cholera, latam z zarciem, scierka, szykuje im jak najlepiej moge, a te sobie w pokoju siedza, albo lataja po calym pokoju. Ale dalam im kazanie i to niezle, mlodsza zlozyla rece przed soba i stala jak w sadzie, myslalam, ze umre ze smiechu. ![]() ![]() Informuje, ze dzis przekonalam sie do babci dziewczynek! Bylismy w kosciele i jakos tak zobaczylam w niej normalnego czlowieka. ![]() ![]() Adka, no ladnie! Chyba Twoja mama musi sie martwic, czy nie wezmiesz ze soba wspomnianego "Hansa" do Polski. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() Co do misiow, to mi pokojowki w hotelu zawsze mojego Malego Gloda w jakichs dziwnych pozycjach ukladaja, dlatego chowam go do torby, jak wychodze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz mi dokladnie gdzie jestes a ja postaram sie znalezc cos, co jest pomiędzy.. ![]() no i co z Zuczang i Aerith Kinia gratuluje stanowczosci, dzieci musza wiedziec, ze nie wejda Ci na głowę! no i ...przekonania sie do dziadków ![]() heh ja z hostem dluugo sie przekonywalismy do siebie....a teraz...jest cudnie, on mnkie traktuje jak corke a ja go jak ojca wlasciwie. jest nieziemski. ![]()
![]() |
#3202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziadek malych jest taki... No komedia w sumie tu z nimi. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
Raczkowanie
|
Ja na razie wiem,że będę w jakimś miasteczku z Maine et Loire,potem gdzieś w Prowansji,potem w Montepellier(Nowinka,to nie tak daleko od Ciebie!),Carcassone,Belli e-ile,a na koncu 6 dni w Paryżu.Ale hostka napisała,ze wszystko moze sie pozmieniać,więc będę informowała na bieżąco
![]() Kinia gratuluję,ja sie coraz bardziej boje,ze bede zbyt łagodna i dzieci wejdą mi na głowe.Albo co gorsza,nie będą mnie lubiły i wtedy dadzą popalić...Muszę chyba poczytać jakieś poradniki superniani. Dziewczyny,mam takie troche głupie pytanie.Bardzo dużo czytam,jestem od tego uzależniona,ciężko mi będzie wytrzymać 2 miesiące bez czytania.Pytanie tylko,jak mam wziąć ksiązki i zmieścić się w 20 kg?Ile?Trochę mnie to nurtuje,a niby taka banalna sprawa.Wy ze sobą brałyście jakieś książki?
![]() |
#3204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze biore, przewaznie lektury na studia...w tym roku mam 3 ksiazki o modercach. ja je pakuje do torby na laptopa, bo ksiazki ciezkie, wiec nie ma sensu obciążac głownego. a z laptopem zawsze sie zmieszcza
![]() |
#3205 |
Zakorzenienie
|
jestem w Londynie :P siedze w moim pokoju
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Zadomowienie
|
ale naprodukowalyscie!
![]() ![]() Zuczang wow, swietny plan ![]() Adka to teraz juz sie nie bedziesz nudzic w Berlinie ![]() Roux, przyznaję się bez bicia,ze pzreczytalam Twoja historie z copain i wiesz co? chrzan go ![]() ![]() a do mnie wlasnie dzownila ta pzremila rodzinka, bardzo do nich chcialabym pojechac i dowiedzialam się, ze ejstem w finalowej dwojce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3207 |
Wtajemniczenie
|
Napisalam takiego ladnego posta, a mi sie skasowal.
![]() Milka, a oni szukaja kogos z perfekcyjnym jezykiem, albo b.dobrym? Bo jesli nie, to na pewno zrozumieja. ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Juz trzeci raz pisze tego **** posta!!!! Milka, jesli nie wymagaja kogos z b. dobrym jezykiem, to mysle, ze nie masz sie o co martwic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3208 |
Zadomowienie
|
no tego wlasnie nie wiem
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- heheh biedna Kinia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo się ciesze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- [quote=elfik5;12642531] W jakim sensie "ciezko sobie poradzic"? Wybierasz poziom kursu odp. Twoim u miejetnosciom jez. Poza tym, najprawdopodobniej zrobia Ci test spr. lub okresla Twoje umiejetnoci na podst. rozmowy i przydziela Cie do odp. grupy. Wlasnie kompletnie nie wiedzialam na jakiej zasadzie to jest.. ale jak tak to dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Zadomowienie
|
tak dokladnie
![]() ![]() ![]() Na pytania chetnie odpowiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.