Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-06, 23:20   #2401
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja ogolnie wodki niet chyba, ze ktos mi pysznego drinka zrobi np. TZ jak mu sie chce
ale ogolnie to na imprezkach nie rozstaje sie z butelka wina
skąd ja to znam drinki ok, ale nie TŻ mi robi bo w domu wódki nie mamy tylko czasem w jakiejś knajpie wypiję ale tak to wino, wino i jeszcze raz wino

dziewczyny, co to jest śledzik?
Stary 2009-06-06, 23:23   #2402
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
dziewczyny, co to jest śledzik?
taki waski krawat http://www.mojekrawaty.pl/zdjecia/al...aty/sledz1.jpg
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 23:27   #2403
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja ogolnie wodki niet chyba, ze ktos mi pysznego drinka zrobi np. TZ jak mu sie chce
ale ogolnie to na imprezkach nie rozstaje sie z butelka wina
a TZ zazwyczaj z kumplami pije Luksusowa albo Wyborowa. choc ostatnio na stol wjechal Absolut w dizajnerskim () zlotym ubranku z limitowanej serii Bling Bling ale to tylko dlatego, ze TZ dostal w pracy na imieniny. a tak to ogranicza sie zazwyczaj do dwoch wyzej wymienionych

no prosze. ciekawe czy moj TZ sie w koncu na wesele na sledzika zdecyduje
oj to masz szczerego tatusia moi rodzice ogolnie rzecz biorac za kazdym razem jak oglaszam, ze jestem na diecie, patrza na mnie z politowaniem

wlasnie TZ do mnie dzwonil, ze biegnie sobie w deszczu do domu

ja piję wódkę tylko po to, zeby na wiecej osób sie rozłozyło=żeby tż sie nie schlał, ale to tylko u jednych znajomych, którzy dosłownie leją we wszystkich obcenych wódkę, normalnie bania za banią, dla mnie to bez sensu, za kazdym razem schodza co najmniej dwie-trzy butelki, a nie chcę, zeby tz sie źle czuł to wolę pić, bo dzięki mnie mniej w siebie wleje A tak w zależności od okazji czasem piję jak inne dziewczyny tez pija, ale tez jak tylko moge to winko a w knajpie drinki na wódce - mój ulubiony to caipiroska
Absoluta nie pijemy, ostatnio pilismy dizajnerskie disco, jakos z rok temu albo i więcejAle ja sie czaje na gruszkowego Absoluta od dłuzszego czasu.
U mnie się strasznie błyska i padalo przez kilka minut tak mocno a teraz tylko błyski i grzmoty.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 23:51   #2404
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
mówisz jakby dołączenie było karą i zwlekalaś ile mogłas a teraz jak mus to mus
A w jakim miescie robicie wesele?
Nie,nie źle odebrałaś.Miałam na mysli to,że czas najwyższy napisać,bo dotąd tylko podczytywałam.
Ide spać dobrej nocy.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 23:55   #2405
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja piję wódkę tylko po to, zeby na wiecej osób sie rozłozyło=żeby tż sie nie schlał, ale to tylko u jednych znajomych, którzy dosłownie leją we wszystkich obcenych wódkę, normalnie bania za banią, dla mnie to bez sensu, za kazdym razem schodza co najmniej dwie-trzy butelki, a nie chcę, zeby tz sie źle czuł to wolę pić, bo dzięki mnie mniej w siebie wleje A tak w zależności od okazji czasem piję jak inne dziewczyny tez pija, ale tez jak tylko moge to winko a w knajpie drinki na wódce - mój ulubiony to caipiroska
Absoluta nie pijemy, ostatnio pilismy dizajnerskie disco, jakos z rok temu albo i więcejAle ja sie czaje na gruszkowego Absoluta od dłuzszego czasu.
U mnie się strasznie błyska i padalo przez kilka minut tak mocno a teraz tylko błyski i grzmoty.
a to takie komisyjne picie wodki to raczej ma miejsce u nas tylko na jakis imieninach (imprezki przy stole) albo jak TZ pije sobie z kolegami przy meskich plotach wiecej niz 0,7 na dwie osoby nie pije
a tak na imprezkach 'chodzonych' to na szczescie kazdy pije ile chce, wiec presji nie ma, a jak zostanie to tylko sie cieszyc
ja w sumie nie mam ulubionego drinka kiedys lubilam bardzo mojito ale mi sie znudzilo' malibu z mlekiem tez juz mi wyszlo uszami
w Egipcie wlalam w siebie tyle drinkow ze mi starczy na dluzszy czas. za to ostanio mam faze na zoltego Redd'sa
Absoluta jak pisalam tylko od swieta. teraz na imieniny byl Bling Bling, a na sylwestra mielismy tego dyskotekowego w czerwonym cekinowym ubranku
no ale ja ogolnie smakoszem wodki nie jestem mam zle wspomnienia po pewnej pamietnej nocy

to u mnie porzadnie lalo i porzadnie sie blyskalo teraz juz jest troche spokojniej, choc nadal cos kropi.
Stary 2009-06-07, 09:07   #2406
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a to takie komisyjne picie wodki to raczej ma miejsce u nas tylko na jakis imieninach (imprezki przy stole) albo jak TZ pije sobie z kolegami przy meskich plotach wiecej niz 0,7 na dwie osoby nie pije
a tak na imprezkach 'chodzonych' to na szczescie kazdy pije ile chce, wiec presji nie ma, a jak zostanie to tylko sie cieszyc
ja w sumie nie mam ulubionego drinka kiedys lubilam bardzo mojito ale mi sie znudzilo' malibu z mlekiem tez juz mi wyszlo uszami
w Egipcie wlalam w siebie tyle drinkow ze mi starczy na dluzszy czas. za to ostanio mam faze na zoltego Redd'sa
Absoluta jak pisalam tylko od swieta. teraz na imieniny byl Bling Bling, a na sylwestra mielismy tego dyskotekowego w czerwonym cekinowym ubranku
no ale ja ogolnie smakoszem wodki nie jestem mam zle wspomnienia po pewnej pamietnej nocy

to u mnie porzadnie lalo i porzadnie sie blyskalo teraz juz jest troche spokojniej, choc nadal cos kropi.
ja tez nie lubię wódki, ale czasem trzeba
Wstałam wczesnie i bede czytac, bo z moich 180 str. mam przeczytane dopiero jakies 50Nie wiem jak ja to dziś przetrawię i jeszcze nauczę...
szkoda, ze do zajęc nie trzeba czytać Cosmopolitan, bo moglabym numery z ostatnich pieciu lat w jeden wieczór wciągnąć
Miłego dnia
Jej wiecie jak sie cieszę, ze tż juz kończy szkolenieJeszcze tylko kilka dni i nigdzie juz nie wyjeżdża
Stary 2009-06-07, 09:24   #2407
lain
Zakorzenienie

Cytat:
j
szkoda, ze do zajęc nie trzeba czytać Cosmopolitan, bo moglabym numery z ostatnich pieciu lat w jeden wieczór wciągnąć
czytasz Cosmo?
ja to czasem kupuje w wakacje jak gdzies jedziemy i zaopatrujemy sie z TZem w rozne gazetki do czytania Cosmo to dobry odmozdzacz
i tak sobie siedzmy na plazy: ja z Cosmo, TZ z CKM-em. wygladamy bardzo inteligentnie

ja dzis tylko ide na egzamin, a zajecia olewam
Stary 2009-06-07, 10:02   #2408
kaska87
Zakorzenienie

cześć picze ja nie mogłam w nocy spać od 3:30-5:30 bo martwiłam się tym piątkowym egzaminem zawsze jak jest sesja to ja po nocach nie śpię ze stresu jak tego nie zaliczę na 4 to w piątek 2 termin, a ja chcę się już uczyć na obronę ehhh

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 10:16   #2409
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć picze ja nie mogłam w nocy spać od 3:30-5:30 bo martwiłam się tym piątkowym egzaminem zawsze jak jest sesja to ja po nocach nie śpię ze stresu jak tego nie zaliczę na 4 to w piątek 2 termin, a ja chcę się już uczyć na obronę ehhh
Cześć.
Kasia będzie dobrze, napewno!
Ja nie spałam w nocy również, przez burzę jaka u mnie była a w dodatku zatoki mnie bolą
na szczęście dzisiaj zapowiada się ładna pogoda, ciepło jest i słoenczko świeci
Stary 2009-06-07, 10:37   #2410
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
czytasz Cosmo?
ja to czasem kupuje w wakacje jak gdzies jedziemy i zaopatrujemy sie z TZem w rozne gazetki do czytania Cosmo to dobry odmozdzacz
i tak sobie siedzmy na plazy: ja z Cosmo, TZ z CKM-em. wygladamy bardzo inteligentnie

ja dzis tylko ide na egzamin, a zajecia olewam
raz na jakis czas w ramach odmóżdżania to kupuję Ale nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz kupiłam jakąś taką gazetę, a już wiem - z miesiąc temu kupiłam Elle a tak to chyba w zeszłe wakacje In Style. W liceum co miesiąc kupowalam Cosmo Teraz kupuję National Geographic, ale tego na szczęcie nie trzeba sie wstydzić

Cytat:
a co Ci szkodzi uczyć sie teraz do obrony a jak sie okaże, że nie zdalas to dopiero wtedy sie martwić 2 terminem? Kasia dziwna jestes powiem Ci, straszna panikara z Ciebie, przecież napisałaś prawie wszystko, z tego co pamiętam tylko pół zadania nie zdążyłaś, więc jak to jest dobrze to nawet na 4.5 sie załapiesz
Stary 2009-06-07, 10:46   #2411
lain
Zakorzenienie

Cytat:
raz na jakis czas w ramach odmóżdżania to kupuję Ale nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz kupiłam jakąś taką gazetę, a już wiem - z miesiąc temu kupiłam Elle a tak to chyba w zeszłe wakacje In Style. W liceum co miesiąc kupowalam Cosmo Teraz kupuję National Geographic, ale tego na szczęcie nie trzeba sie wstydzić
to ja mam prenumeraty Polityki, Newsweeka i Wprost (z Wprostu mam zamiar zrezygnowac, bo mnie coraz bardziej wkurza ). takie ze mnie polityczne zwierze a TZ kupuje Forbesa.
a jak juz gdzies jedziemy to jest zupelnie inna sytuacja ja kupuje Glamour, Cosmo, Joya itp. a TZ CKM, Playboya, Hustlera itp. coz, jak wakacje to na calego - lacznie z odmozdzeniem (choc akurat w Playboyu te artykuly sa calkiem calkiem )

buuu pojechali odwiedzic kotki a ja znow nie moge ale za tydzien juz nie odpuszcze podobno kocie bitwy sa juz na porzadku dziennym i calkiem porzadnie sie tluka
coz, dzis sobie poogladam tylko zdjecia
Stary 2009-06-07, 10:51   #2412
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a co Ci szkodzi uczyć sie teraz do obrony a jak sie okaże, że nie zdalas to dopiero wtedy sie martwić 2 terminem? Kasia dziwna jestes powiem Ci, straszna panikara z Ciebie, przecież napisałaś prawie wszystko, z tego co pamiętam tylko pół zadania nie zdążyłaś, więc jak to jest dobrze to nawet na 4.5 sie załapiesz
taki mam charakter i TZ mnie za to beszta walczę z tym ja chcę żeby było już jutro bo mają być wyniki wywieszone i jeszcze rano muszę czatować pod gabinetem z projektem chyba o 7:00 wyjdę z domu to jakoś 7:15 będę pod uczelnią

Stary 2009-06-07, 11:06   #2413
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
to ja mam prenumeraty Polityki, Newsweeka i Wprost (z Wprostu mam zamiar zrezygnowac, bo mnie coraz bardziej wkurza ). takie ze mnie polityczne zwierze a TZ kupuje Forbesa.
a jak juz gdzies jedziemy to jest zupelnie inna sytuacja ja kupuje Glamour, Cosmo, Joya itp. a TZ CKM, Playboya, Hustlera itp. coz, jak wakacje to na calego - lacznie z odmozdzeniem (choc akurat w Playboyu te artykuly sa calkiem calkiem )
ja jak mieszkałam u brata to zawsze od niego brałam politykę bo kupują, ale jak się wyprowadziłam to już mi trochę szkoda kasy, bo nie wszystkie artykuły mnie ciekawiły
czasem na odmóżdżenie do pociągu kupię też coś, ostatnio kupiłam shape'a bo mieli fajny program treningowy na płytkach
Stary 2009-06-07, 11:08   #2414
madmuazelle
BAN stały

Dziękuje za tak miłe powitanie.
Stary 2009-06-07, 11:11   #2415
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak mieszkałam u brata to zawsze od niego brałam politykę bo kupują, ale jak się wyprowadziłam to już mi trochę szkoda kasy, bo nie wszystkie artykuły mnie ciekawiły
to ja jestem cwaniak - ojciec oplaca prenumeraty, bo sam czyta te gazetki ale jako, ze jestem studentka to mam taniej niz jakby to on sam na siebie prenumerowal

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Dziękuje za tak miłe powitanie.
napisz cos o sobie, o was, o waszym slubie, gdzie bedzie itp. bo na takie suche 'hej', 'czesc' itp. to az szkoda postow produkowac zagaj cos
Stary 2009-06-07, 12:20   #2416
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
napisz cos o sobie, o was, o waszym slubie, gdzie bedzie itp. bo na takie suche 'hej', 'czesc' itp. to az szkoda postow produkowac zagaj cos
Ja to chce być troche anonimowa z pewnych względów,więc napisze tylko że nasze wesele będzie małe bo na 40-50 osób.Slub w małym Kościółku. Nie będe rzucać gdzie mieszkam,bo już napisałam wyżej dlaczego,niestety.
Stary 2009-06-07, 12:46   #2417
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a to my nie mamy prenumeraty, kupujemy Wprost, Politykę i Newsweeka zamiennie, kiedys kupowalismy regularnie Wprost, ale zaczął nas wkurzać, tak jak regulranie kupowany Newsweek, dlatego zdecydowalismy sie zamiennie kupowacA Forbesa to mój tżcik tez czyta, ja tylko podczytuję, bo nie wszystko mnie tam interesuje

Cytat:
taki mam charakter i TZ mnie za to beszta walczę z tym ja chcę żeby było już jutro bo mają być wyniki wywieszone i jeszcze rano muszę czatować pod gabinetem z projektem chyba o 7:00 wyjdę z domu to jakoś 7:15 będę pod uczelnią
i dlatego do nas przyszłas jęczeć Tez mielismy taki projekt, który trzeba było oddac do 7.10 ale mój oddała koleżanka na szczęście

Cytat:
czasem na odmóżdżenie do pociągu kupię też coś, ostatnio kupiłam shape'a bo mieli fajny program treningowy na płytkach
ja tez raz na jakis czas kupię Shape'a a później go obejrzę, napale sie dietę i ćwiczenia i na tym sie kończy mój zapał

Cytat:
Ja to chce być troche anonimowa z pewnych względów,więc napisze tylko że nasze wesele będzie małe bo na 40-50 osób.Slub w małym Kościółku. Nie będe rzucać gdzie mieszkam,bo już napisałam wyżej dlaczego,niestety.
Rozumiem Cię Slub w małym kościółku gdzie nawet GPS nie doprowadzi, wszystko tajne Dziś zespól, o ile dobrze pamiętam, załatwiacie?

A ja się wciągnęłam w czytanie Jak tz przyjedzie to tez bede czytać dopóki mi się nie znudzi Ale pewnie jak tylko go zobacze to mi się znudzi, więc poczytam jak on pojedzie
Stary 2009-06-07, 13:14   #2418
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
i dlatego do nas przyszłas jęczeć Tez mielismy taki projekt, który trzeba było oddac do 7.10 ale mój oddała koleżanka na szczęście
nie po prostu chcę być 1 w kolejce, a nie czekać aż 40 osób się zwali

Stary 2009-06-07, 13:24   #2419
Quillaja
Rozeznanie

Piszę na temat podstawowych swobód gospodarczych w UE.
dziś kolejny dzień pisaaania.

Cytat:
oj nie wiesz co dobre kobieto
nom, też uwielbiam garnitury i mojego w koszulach, ale mam to szczęście, że on lubi chodzić w nich na co dzień również

Cytat:
No dobra,czas najwyżyzy chyba dołączyć do tego wątku.
Jak już wcześniej pisałam pobieramy się 24.09.2010
Załatwioną mamy sale,zaliczka wpłacona.Jutro jedziemy załatwić zespół.
witamy, witamy grono wciąż się nasze powiększa

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 13:37   #2420
kaska87
Zakorzenienie

skończyłam ten ułomny projekt na jutro

chyba muszę wyżebrać od TZ-a na urodziny simsy 3

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-07 o 13:57
Stary 2009-06-07, 14:00   #2421
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
skończyłam ten ułomny projekt na jutro

chyba muszę wyżebrać od TZ-a na urodziny simsy 3
heh ładnie
mi simsy 3 też się marzą ale poczekam, poczekam..

wczoraj byłam w barze z karaoke, dziś jestem zachrypnięta

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 14:20   #2422
tancerka212
Zakorzenienie

dziewczyny wrócilam z kursu, tz pojechał do domu a ja jutro mam egzamin i wyć mi sie chce miałam się wczoraj uczyc bo myślalam że tż będzie musiał wracać do domku ale tżcik postanowił zostać i z nauki nic nie wyszło i teraz jestem w czarnej dupie... w ogole zła na siebie jestem bo w sesji to jestem jakas taka rozdrażniona i nic mi się nie chce i trochę tym zepsułam weekend bo na nic ochoty nie miałam i marudziłam ciągle tż na szczęście wie że to chwilowe i mnie na pizze wyciągnął dla odprężenia.. ale teraz jak siedzę sama w domu to depresja taka że najchętniej bym się schowała gdzies głęboko i nie wychodziła...
w ogóle dzis dostaliśmy propozycję jechać ze znajomymi na wakacje do chorwacji ale kurdę 20 czerwca wyjazd a ja do 26 czerwca mam sesję i nie przełożę sobie 3 egzaminow i dupa ale tak to teraz jest jak juz znajomi nie studiują tylko pracują i od urlopów są uzależnieni...
buuuuuuuuuuuuuu jak mi smutnooooooooooooo
lecę do książek dziewczyny pa
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 14:20   #2423
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
heh ładnie
mi simsy 3 też się marzą ale poczekam, poczekam..
ja mam urodziny w dzień obrony więc może mi kupić gorzej jakbym dostała teraz to bym myślała o simsach zamiast o nauce

Tancerka łączę się z Tobą w bólu też mam full nauki, boże jak ja bym chciała jutro dostać tą 4

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-07 o 14:40
Stary 2009-06-07, 14:41   #2424
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
nom, też uwielbiam garnitury i mojego w koszulach, ale mam to szczęście, że on lubi chodzić w nich na co dzień również
tez mam to szczescie, ze TZ lubi chodzic w garniakach, co wiecej - musi, bo praca tego od niego wymaga

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
w ogóle dzis dostaliśmy propozycję jechać ze znajomymi na wakacje do chorwacji ale kurdę 20 czerwca wyjazd a ja do 26 czerwca mam sesję i nie przełożę sobie 3 egzaminow i dupa ale tak to teraz jest jak juz znajomi nie studiują tylko pracują i od urlopów są uzależnieni...
buuuuuuuuuuuuuu jak mi smutnooooooooooooo
lecę do książek dziewczyny pa
mialam taka sama sytuacje. jedni znajomi zaproponowali, zeby jechac koncem czerwca do Chorwacji. a ze mi sie sesja przeciaga na caly czerwiec to musielismy odmowic na szczescie znalezli sie inni znajomi, ktorzy zaproponowali chorwacki wyjazd w sierpniu

a ja juz po egzaminie, po wyborach, wsuwam szparagi pod beszamelem
Stary 2009-06-07, 14:42   #2425
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja juz po egzaminie, po wyborach, wsuwam szparagi pod beszamelem
ja już też po obiedzie i po wyborach

Stary 2009-06-07, 15:20   #2426
gosica502
Wtajemniczenie

Helooooł
Powiem Wam że ja też mam jutro egzamin masakratorski ale jeszcze się go nie boję.. Pewnie jak dojadę wieczorem na stancję to się zacznę stresować... Tak że łączmy się w bólu sesyjnym.. Ehh
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 15:49   #2427
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Helooooł
Powiem Wam że ja też mam jutro egzamin masakratorski ale jeszcze się go nie boję.. Pewnie jak dojadę wieczorem na stancję to się zacznę stresować... Tak że łączmy się w bólu sesyjnym.. Ehh
no teraz cisza na wątku przez ta durną sesję

Stary 2009-06-07, 16:03   #2428
can't be perfect
Wtajemniczenie

dobry dzień, no juz raczej późne popołudnie

wczoraj byłam na tym ślubie i chrzcinach..

moje spostrzeżenia są takie.. PM bardzo slcznie wyglądała, miała sukienkę ecru, bez weslonu z 3 białymi różyczkami we wsłosach.. mała miała taką białą sukieneczkę z falbankami.. kościół bardzo ładnie wystrojony, organistka fajnie śpiewała.. tylko ksiądz sie strasznie spieszyłi zrobił ten chrzest i slub na odpierdziel przez 40 min

przyjęcie na 30 osób, salka bardzo przytulna zrobona z takiego domu, obejscie też fajne, bujane ławeczki, miejsce na gril, bujane fotele na zewnatrz, jedzenie smaczne, muzyka byla puszczana z komputera, nawet troszkę potańczylismy, no i wszystko skończyło się o 24, nie było żadnych oczepin ani podziekowań. takie ot przyjęcie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 16:08   #2429
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no teraz cisza na wątku przez ta durną sesję
powiem szczerze że przed egzaminem mam taki nastrój że mi się z nikim nie chce gadać nawet... z resztą nawet nie mam nic do powiedzenia bo tylko dołuję nawet to tżta mi się smsów nie chce pisać bo on biega sobie gdzieś z rodzinką dzisiaj w najlepsze a ja tu muszę siedzieć jak dureń w książkach
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 16:10   #2430
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Nie wazne, na ile osob jest przyjecie, wazni sa ludzi na nim. A dla młodej pary to pewnie szeczegolny dzien był No a my musimy czekac
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości