|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
drinki ok, ale nie TŻ mi robi bo w domu wódki nie mamy tylko czasem w jakiejś knajpie wypiję ale tak to wino, wino i jeszcze raz wino ![]() dziewczyny, co to jest śledzik?
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
taki waski krawat
http://www.mojekrawaty.pl/zdjecia/al...aty/sledz1.jpg
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja piję wódkę tylko po to, zeby na wiecej osób sie rozłozyło=żeby tż sie nie schlał, ale to tylko u jednych znajomych, którzy dosłownie leją we wszystkich obcenych wódkę, normalnie bania za banią, dla mnie to bez sensu, za kazdym razem schodza co najmniej dwie-trzy butelki, a nie chcę, zeby tz sie źle czuł to wolę pić, bo dzięki mnie mniej w siebie wleje A tak w zależności od okazji czasem piję jak inne dziewczyny tez pija, ale tez jak tylko moge to winko a w knajpie drinki na wódce - mój ulubiony to caipiroska![]() Absoluta nie pijemy, ostatnio pilismy dizajnerskie disco, jakos z rok temu albo i więcej Ale ja sie czaje na gruszkowego Absoluta od dłuzszego czasu.U mnie się strasznie błyska i padalo przez kilka minut tak mocno a teraz tylko błyski i grzmoty. |
|
|
|
|
#2404 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) albo jak TZ pije sobie z kolegami przy meskich plotach wiecej niz 0,7 na dwie osoby nie pije![]() a tak na imprezkach 'chodzonych' to na szczescie kazdy pije ile chce, wiec presji nie ma, a jak zostanie to tylko sie cieszyc ![]() ja w sumie nie mam ulubionego drinka kiedys lubilam bardzo mojito ale mi sie znudzilo' malibu z mlekiem tez juz mi wyszlo uszami w Egipcie wlalam w siebie tyle drinkow ze mi starczy na dluzszy czas. za to ostanio mam faze na zoltego Redd'sa ![]() Absoluta jak pisalam tylko od swieta. teraz na imieniny byl Bling Bling, a na sylwestra mielismy tego dyskotekowego w czerwonym cekinowym ubranku ![]() no ale ja ogolnie smakoszem wodki nie jestem mam zle wspomnienia po pewnej pamietnej nocy ![]() to u mnie porzadnie lalo i porzadnie sie blyskalo teraz juz jest troche spokojniej, choc nadal cos kropi.
|
|
|
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstałam wczesnie i bede czytac, bo z moich 180 str. mam przeczytane dopiero jakies 50 Nie wiem jak ja to dziś przetrawię i jeszcze nauczę...szkoda, ze do zajęc nie trzeba czytać Cosmopolitan, bo moglabym numery z ostatnich pieciu lat w jeden wieczór wciągnąć ![]() Miłego dnia ![]() Jej wiecie jak sie cieszę, ze tż juz kończy szkolenie Jeszcze tylko kilka dni i nigdzie juz nie wyjeżdża
|
|
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to czasem kupuje w wakacje jak gdzies jedziemy i zaopatrujemy sie z TZem w rozne gazetki do czytania Cosmo to dobry odmozdzacz ![]() i tak sobie siedzmy na plazy: ja z Cosmo, TZ z CKM-em. wygladamy bardzo inteligentnie ja dzis tylko ide na egzamin, a zajecia olewam
|
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
cześć picze
ja nie mogłam w nocy spać od 3:30-5:30 bo martwiłam się tym piątkowym egzaminem zawsze jak jest sesja to ja po nocach nie śpię ze stresu jak tego nie zaliczę na 4 to w piątek 2 termin, a ja chcę się już uczyć na obronę ehhh
|
#2409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kasia będzie dobrze, napewno! Ja nie spałam w nocy również, przez burzę jaka u mnie była a w dodatku zatoki mnie bolą ![]() na szczęście dzisiaj zapowiada się ładna pogoda, ciepło jest i słoenczko świeci
|
|
#2410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz kupiłam jakąś taką gazetę, a już wiem - z miesiąc temu kupiłam Elle a tak to chyba w zeszłe wakacje In Style. W liceum co miesiąc kupowalam Cosmo Teraz kupuję National Geographic, ale tego na szczęcie nie trzeba sie wstydzićCytat:
|
||
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). takie ze mnie polityczne zwierze a TZ kupuje Forbesa.a jak juz gdzies jedziemy to jest zupelnie inna sytuacja ja kupuje Glamour, Cosmo, Joya itp. a TZ CKM, Playboya, Hustlera itp. coz, jak wakacje to na calego - lacznie z odmozdzeniem (choc akurat w Playboyu te artykuly sa calkiem calkiem )buuu pojechali odwiedzic kotki a ja znow nie moge podobno kocie bitwy sa juz na porzadku dziennym i calkiem porzadnie sie tluka ![]() coz, dzis sobie poogladam tylko zdjecia
|
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
walczę z tym ja chcę żeby było już jutro bo mają być wyniki wywieszone i jeszcze rano muszę czatować pod gabinetem z projektem chyba o 7:00 wyjdę z domu to jakoś 7:15 będę pod uczelnią
|
|
#2413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czasem na odmóżdżenie do pociągu kupię też coś, ostatnio kupiłam shape'a bo mieli fajny program treningowy na płytkach
|
|
#2414 |
|
BAN stały
|
Dziękuje za tak miłe powitanie.
|
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jako, ze jestem studentka to mam taniej niz jakby to on sam na siebie prenumerowal ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- napisz cos o sobie, o was, o waszym slubie, gdzie bedzie itp. bo na takie suche 'hej', 'czesc' itp. to az szkoda postow produkowac zagaj cos
|
|
|
|
|
#2416 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie będe rzucać gdzie mieszkam,bo już napisałam wyżej dlaczego,niestety.
|
|
|
|
|
#2417 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Forbesa to mój tżcik tez czyta, ja tylko podczytuję, bo nie wszystko mnie tam interesuje![]() Cytat:
Tez mielismy taki projekt, który trzeba było oddac do 7.10 ale mój oddała koleżanka na szczęście![]() Cytat:
![]() Cytat:
Slub w małym kościółku gdzie nawet GPS nie doprowadzi, wszystko tajne Dziś zespól, o ile dobrze pamiętam, załatwiacie?A ja się wciągnęłam w czytanie Jak tz przyjedzie to tez bede czytać dopóki mi się nie znudzi Ale pewnie jak tylko go zobacze to mi się znudzi, więc poczytam jak on pojedzie
|
||||
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2419 | |
|
Rozeznanie
|
Piszę na temat podstawowych swobód gospodarczych w UE.
dziś kolejny dzień pisaaania. nom, też uwielbiam garnitury i mojego w koszulach, ale mam to szczęście, że on lubi chodzić w nich na co dzień również Cytat:
grono wciąż się nasze powiększa
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
skończyłam ten ułomny projekt na jutro
chyba muszę wyżebrać od TZ-a na urodziny simsy 3
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-07 o 13:57 |
|
|
|
#2421 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
mi simsy 3 też się marzą ale poczekam, poczekam.. wczoraj byłam w barze z karaoke, dziś jestem zachrypnięta
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wrócilam z kursu, tz pojechał do domu a ja jutro mam egzamin i wyć mi sie chce
miałam się wczoraj uczyc bo myślalam że tż będzie musiał wracać do domku ale tżcik postanowił zostać i z nauki nic nie wyszło i teraz jestem w czarnej dupie... w ogole zła na siebie jestem bo w sesji to jestem jakas taka rozdrażniona i nic mi się nie chce i trochę tym zepsułam weekend bo na nic ochoty nie miałam i marudziłam ciągle tż na szczęście wie że to chwilowe i mnie na pizze wyciągnął dla odprężenia.. ale teraz jak siedzę sama w domu to depresja taka że najchętniej bym się schowała gdzies głęboko i nie wychodziła...w ogóle dzis dostaliśmy propozycję jechać ze znajomymi na wakacje do chorwacji ale kurdę 20 czerwca wyjazd a ja do 26 czerwca mam sesję i nie przełożę sobie 3 egzaminow i dupa ale tak to teraz jest jak juz znajomi nie studiują tylko pracują i od urlopów są uzależnieni...buuuuuuuuuuuuuu jak mi smutnooooooooooooo lecę do książek dziewczyny pa
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam urodziny w dzień obrony więc może mi kupić
gorzej jakbym dostała teraz to bym myślała o simsach zamiast o nauceTancerka łączę się z Tobą w bólu też mam full nauki, boże jak ja bym chciała jutro dostać tą 4
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-07 o 14:40 |
|
|
|
#2424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na szczescie znalezli sie inni znajomi, ktorzy zaproponowali chorwacki wyjazd w sierpniu ![]() a ja juz po egzaminie, po wyborach, wsuwam szparagi pod beszamelem
|
||
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
ja już też po obiedzie i po wyborach
|
#2426 |
|
Wtajemniczenie
|
Helooooł
Powiem Wam że ja też mam jutro egzamin masakratorski ale jeszcze się go nie boję.. Pewnie jak dojadę wieczorem na stancję to się zacznę stresować... Tak że łączmy się w bólu sesyjnym.. Ehh |
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2428 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry dzień, no juz raczej późne popołudnie
![]() wczoraj byłam na tym ślubie i chrzcinach.. moje spostrzeżenia są takie.. PM bardzo slcznie wyglądała, miała sukienkę ecru, bez weslonu z 3 białymi różyczkami we wsłosach.. mała miała taką białą sukieneczkę z falbankami.. kościół bardzo ładnie wystrojony, organistka fajnie śpiewała.. tylko ksiądz sie strasznie spieszyłi zrobił ten chrzest i slub na odpierdziel przez 40 min ![]() przyjęcie na 30 osób, salka bardzo przytulna zrobona z takiego domu, obejscie też fajne, bujane ławeczki, miejsce na gril, bujane fotele na zewnatrz, jedzenie smaczne, muzyka byla puszczana z komputera, nawet troszkę potańczylismy, no i wszystko skończyło się o 24, nie było żadnych oczepin ani podziekowań. takie ot przyjęcie
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
powiem szczerze że przed egzaminem mam taki nastrój że mi się z nikim nie chce gadać nawet... z resztą nawet nie mam nic do powiedzenia bo tylko dołuję
nawet to tżta mi się smsów nie chce pisać bo on biega sobie gdzieś z rodzinką dzisiaj w najlepsze a ja tu muszę siedzieć jak dureń w książkach
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wazne, na ile osob jest przyjecie, wazni sa ludzi na nim. A dla młodej pary to pewnie szeczegolny dzien był
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

chyba, ze ktos mi pysznego drinka zrobi
np. TZ jak mu sie chce 
ale tak to wino, wino i jeszcze raz wino

Nie wiem jak ja to dziś przetrawię i jeszcze nauczę...

ja nie mogłam w nocy spać od 3:30-5:30 bo martwiłam się tym piątkowym egzaminem
walczę z tym
chyba o 7:00 wyjdę z domu to jakoś 7:15 będę pod uczelnią 

tż na szczęście wie że to chwilowe i mnie na pizze wyciągnął dla odprężenia..