|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Cytat:
A ja specjalnie do rodziców przyjechałam, tu jestem zameldowana, a teraz nie chce mi się iść No, ale nic to, trza obywatelski obowiązek spełniać.Powitać niedzielnie ![]() Taka, reputację mi psujesz
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Zyczac milej niedzieli, zmykam na wybory. Zaglosuje na tych, ktorych chce sie pozbyc z kraju ![]() Witam Cie, Kola |
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
Wlasnie wstalam i znowu z potwornym bolem glowy, a tu trza sie pakowac Nie mam zupelnie pomyslu co brac, jaka bedzie pogoda ... wielka niewiadoma
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
wczorajasza jestem mocno i choc nie trawi mnie katzenjammer to niemoc roztanczonych ( a stetryczalych juz przeciez ) miesni daje o sobie znac przedpoludniowo nabylam suknie ( z tarasem na kilogramowe zas... ) Oblubieniec zreflektowal sie, ze zamierzam radosnie i beztrosko tyc. ![]() W szale nabywczym oblatywalam sklepy z koralami Irenowymi w drzacej dloni i przystawialam zielone precjoza do kazdej kiecy z gatunku "w miare". ![]() " w miare" nalezy rozumiec, jako w miare gatunek w miare dla mnie w miare tanio Niestety, chcac spelnic dwa wymagania wyzsze z poblazliwoscia musialam spojrzec na trzecie. Trudno, nie pierwsza juz mlodosc trzeba tuszowac ( a to, niestety kosztuje... ) Wiek uroku nieletniego, gdzie cialo jedrne a wdzieczne, ubrane w giezlo przasne kazdego samca przyprawia o zawrot glowy mam juz za soba. Karmili suto, poili wytrwale i grali z sensem. Wieczor przeciagnal sie w noc, planowany nocny powrot przeistoczyl sie w slowicze trele poranka ( i umuzykalnionego trunkami Oblubienca co pewnie z zachwytem przyjeli sasiedzi )Regenerujemy dzis nadwaltone sily. Macham wszem i wobec i wracam do wyra... |
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie niedzielnie
Popijam kawe, czekam az sie posciel wypierze i jade glosowac. 30 km do miejsca mojego zameldowania mam, ale spelnic swoj obywatelski obowiazek musze. Pozniej do mamy na obiad ![]() Na szmacie jezdzilam wczoraj do 2 w nocy- wiec mam wysprzatane wszystko, oprocz sypialni, w ktorej spal maz ![]() Zuzina ma halucynacje Dobrze Joas nas zdiagnozowala
|
|
|
|
#1146 |
|
rude jest piękne:)
|
Witajcie
![]() Dzis po zresetowaniu sie nie mam halucynacji wsio normalno.Pogoda paskudna typowo barowa ,trza cos zapodac na rozgrzewke . Joas mi ta szarlotka smakuje na mace razowej i kukurydzianej ,jest winna i nie bardzo slodka ,ja tam bede sie objadac ,przeciez nie zawiera cukru samo zdrowie no ![]() Kasiu-Contax ![]() Kolu skleroza mnie dopadla wczoraj gratuluje medalu macham do wczorajszej Nasturcyji bo co mam nie machac
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu-Contax, zabieraj ciepłe skarpety i dresy co byś się nie przeziębiła
I wracaj do nas wypoczęta Ja pozazdrośiłam Wam ciast i właśnie kręcę szarlotte ale taką niedietetyczną
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie kręcę ciasta, natomiast tęsknię za lodami- ale... nie chce mi się wynurzyć z domu.
Popełniłam drugie w tym tygodniu zakupy zapachu- był Infini Carona, a dzisiaj ustrzeliłam Musta- w zgrabnej niedużej flaszecze od Wizażanki. Tymena mnie nim już dawno zaraziła. To klasa, nie zapach. Za oknem podwyższyła się temperatura- na termometrze mam- uwaga, uwaga- 13 stopni. Idzie ku lepszemu ,Pachnę też klasycznie- Mitsouko. To nie jest ładna perfuma, to nie jest żaden ładny zapach, ale tak pociagająco jest go mieć na sobie, jest nie z tego świata. I nic się nie wdzięczy... Ach, wkleję jeszcze sentymentalnego dla mnie Rudzielca- ja wiem, to po prostu stary pop, ale - mam sentyment. Przypominaja się ciepłe dawne, letnie wieczory. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2009-06-07 o 12:51 |
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Ewo, gratuluję kolejnej flaszki. Wiem, że Must chodził za Tobą i chodził
![]() To ja jeszcze popełniłam małą Pavlowe z tych białek co z szarlotki zostały. Co się mają marnować jak można je zjeść. Będzie z trussskawami
|
|
|
|
#1150 |
|
|
A ja zajadm szarlotke <mniam>
Mnie tez Tymena zarazila Mustem i tak sie porobilo,ze zapas muszmiec ![]() Kotus gratuluje flakonika ![]() tez bym cos chciala tylko nie bardzo wiem co? ![]() a ja pachne Safari slucham sobie Rudzielca
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-06-07 o 12:59 |
|
|
|
#1151 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Koto, Musta gratuluję, chociaż ja lubię ten zapach tylko w formie ekstraktu, jest taki głęęęboki Wersja edt jest na mnie zbyt drożdżowa. A ja właśnie popełniam biszkopt z truskawkami i nadzieniem śmietanowo-serowo-białoczekoladowym, proszę o kciuki
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu, ja też nie umiem
Chociaż tym razem piekę na innym programie i jeszcze się nie pali. Zwykle moja Pavlowa jest zeskrobywana, ładowana do pucharków i wtedy ją uzupełniam |
|
|
|
#1153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Teresko globus jakby w odwrocie ale nie mowie glosno, co by nie zapeszyc ![]() Cytat:
Tak tez pewnie zrobie, wezme wiecej cieplych ubran i troche lzejszych Zreszta, pogoda jaka by nie byla i tak bede zadowolona z wolnego czasu spedzonego w gluszy, z dala od zgielku i ciaglego posiechu Cytat:
Koto, gratuluje Musta ktory zawsze kojarzy mi sie z Tymenka i Rachela Sama mam do niego ambiwalentne uczucia Nawet ostatnio molestowalam Rachele o mala odlewke celem glebszego przetestowania Pozazdroscialm Wam ciast i sama wyciagnelam z zamrazalki paczki i beda na deser do kawy po wiedensku.
|
||
|
|
|
#1154 |
|
Wtajemniczenie
|
Przychodzę na ciasto (przed obiadem). U mnie jakoby "aż" 10 stopni - temperatura iście czerwcowa
W sondzie nie głosuję, bo wszystko wskazuje na to, że 10 lipca wylatam na wakacje. Ale serce stoi za Gdańskiem, no bo jak inaczej ![]() Kasiu - Contax - udanego wypoczynku życzę. Wszystkim - miłej niedzieli. Docieplam się Szafrankiem. Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-07 o 13:58 |
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Salvete!
Kolu- ![]() Anuszko- dzieki za piesn. Uwielbiam Moby-ego, przemawia do mne i jako muzyk, i jako czlowiek Mariolu- Koteczko- gratuluje nowego zapachu Po raz pierwszy od dawna podnioslam sie z loza bolesci i zamierzam wybyc z domu, w innym celu niz przejazd do szpitala. Moj Malzonek wlasnie wrocil z wypadu do stolycy i w ramach pocieszenia, (za to, z e wredny sklep nie przysle mi jednak tych pieknych, sznurowanych oficerek), kupil mi buty Pomyslal, ze beda mi pasowaly do tej etno kiecki, ktorej przeciez nie mam z czym nosic |
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie upiekłam ten biszkopt do ciasta z truskawkami i jestem zaskoczona, bo faktycznie wyszedł inny niż zwykły, taką ma bezową skorupkę, mniam. Zaraz idę robić nadzienie z kremówki, kremowego serka i białej czekolady... Stresuję się, bo ciasto ma być na niespodziankę dla kogoś, a zawsze jak się staram mocno, to nie wychodzi ![]() http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...y/przepis.html I popełniłam na Allegro małe zakupy paznokciowe - pozazdrościłam w Toruniu dziewczynom pięknych rak i paznokci i postanowiłam się za siebie wziąć - mam okropne ręce, bo maniakalnie obgryzam skórki wokół paznokci Czasem aż do krwi, więc nie wygląda to estetycznie i dlatego zawsze chowam dłonie. Więc zakupiłam sobie dwa kremy do skórek, od przyjaciółki dostałam w prezencie odżywkę i będę teraz pracować nad dłońmi. W końcu takie poobgryzane nie będą pasowały do czerwonej pomadki ![]() Katt, podtrzymuję to co mówiłam o kiecce - bardzo fajna. A buty wydają się do niej bardzo pasować. Pokażesz się w całości?
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2009-06-07 o 13:56 |
|
|
|
|
#1157 |
|
|
Anuszko
Katt suuuuper buty Joas nie stresuj sie zobaczysz ciasto wyjdzie smakowite
|
#1158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zuzinko - a nie, ale też na południe. Myślelim, myślelim i wyszło, że to jednak Bałkany być muszą. Joasia wspomniała o czerwonej szmince... Zawsze podobał mi się sposób "noszenia" jej w wykonaniu Charlotte Rampling w Harry Angel. Wspominane wcześniej Paloma Picasso i prof. Staniszkis - też, też, też Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-06-07 o 14:50 |
|
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale te buty są sama bym chciała te jasne zamszowe, ale mój M raczej na to nie wpadnie ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- czy Wy musicie tak ciągle o tych ciastach ? to ja już wolę o pudrach itp, łatwiej mi wtedy trwać w niemaniu ![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bardzo dziekuje za pochwaly butowe
Joasiu- jesli kiedys ubiore sie w zestaw: buty+sukienka, to sie dam zdjac i sie zaprezentuje Dzisiaj pomykam w szortach, kamizelce i kurtce, (tej ze zdjec konikowych, bo pasuje do butow)- i lecimy do kawiarni, a poznej na nowego Terminatora )Takus- milo mi
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Bale gra w nowym Terminatorze...? Och, jak mi się podoba ten gość - normalnie rzuciłabym się na niego, jakbym go gdzieś spotkała w ciemnej uliczce Sam sex Ciasto już w lodówce ![]() Ale już nie będę więcej dodawać białej czekolady do kremu, bo nawet ostudzona i rozpuszczona zbiła się w małe grudki, które smaku nie psują, ale mnie zirytowały Taka, ja już więcej o ciastach nie będę, teraz czekam na mamine knedle z truskawkami, mniam
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiaku- my wlasnie "dla niego" idziemy na Terminatora
Po kiszce, jaka byla imo czesc 3 tylko Chrystian jest w stanie mnie przyciagnac do kina (A piekny jest jak nie wiem co |
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas nareszcie ciepło: 25 stopni i już się nie muszę dogrzewać farelką i nie mam już dreszczy grypowych i gardło przestało boleć
nieźle wczoraj balowałyście a Teressa to już całkiem miała odlot
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.butyk.pl/towar.4592.Kozak...nus_13287.html ale tyle tych beżowych kolorów Cytat:
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-06-07 o 14:59 |
||
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Temat Christiana się pojawił- no piękny on, a najlepsze w tej jego urodzie to to, że jest niepokojąca. W koncu American Psycho...
Kattarino, kozaki tworzą dobrą całość z tunika, a dodatkowo pasują do Cię. Cytat:
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne te kozaki, Twój mąż Kattko ma świetny gust
Chociaż w sumie tak jak dzisiaj, kiedy za oknem jest 12 stopni kozaki sa akuratne ![]() A gdzie mozna obmierzyć buty z butyka? |
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Knedle pożarte, umieram.
Proszę nie brać ze mnie przykładu i nie pytać, ile zjadłam ![]() No właśnie, gdzie można przymierzyć w realu? Znalazłam fajne sandałki.
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja najczęściej jest z malinami.Tż coraz bardziej wysypany (wygląda to jak pokrzywka), jutro idzie znowu do lekarza. To nie jest od truskawek (nawet z wczorajszej tarty mu pozdejmowałam ) Mam nadzieję,że w końcu zacznie mu to schodzić, bo mi się chłop zadrapie.
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też najbardziej lubię z malinami
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Joasiu, co kupiłaś do pazurków? Te muszę coś zakupić, jakąs odzywkę przede wszystkim. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

No, ale nic to, trza obywatelski obowiązek spełniać.

I wracaj do nas wypoczęta 

globus jakby w odwrocie
ale nie mowie glosno, co by nie zapeszyc 
)