|
|
#1681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tatuaż!!!
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;12409736]witajcie
![]() ja mam termin dziargania za tydzień nie mogę się doczekać, robie sobie małe cudenko (tak 8 na 6 cm) na pupie( w stringach widac, w figach nie). Ostatnio narysowałam sobie cos takiego jak w zalaczniku Na pukcie pawi zawsze mialam zboczenie, symbolizują niesmiertelnosc i zawsze fascynowałam sie mehendi. Dlatego chcę mieć tatuaż czarno-biały niecieniowany. Ale ciekawa jestem co wy o nim myslicie? Uprzedzam ze to kserówka z rysunku i jest troche gorszej jakosci[/quote]mnie by sie bardziej podobal gdyby to był sam paw, te zawijasy po prawej stronie są moim zdaniem zbędne
|
|
#1682 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Hmmm bo u mnie sprawa wygląda tak że ja za za dwa tygodnie wyjeżdżam na całe wakacje , więc lepiej robić to uzupełnianie tuż przed wyjazdem czy już dać sobie spokój i po wakacjach ??? Tu wklejam zdjęcia jak ten tatuaż prezentuje sie po tygodniu . No wg mnie coś jest nie tak ... Pierwsze zdjęcie jest zrobione z nakierowanym światłem , drugie w normalnych warunkach .
|
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
No widac tam przeswity. Tatuator powinien zrobic poprawke bez problemu. W trakcie dziargania nie zawsze widac, czy wszystko jest dobrze wypenione. Moze umow sie przed wakacjami na poprawke po wakacjach
|
|
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
No chyba najlepiej będzie jak poprostu udam się do tego studia i tam się dokładnie dowiem co robić
|
#1685 |
|
Raczkowanie
|
Możliwe również że tatuator był kiepski lub miał słaby dzień i wprowadził barwnik zbyt płytko. W każdym razie powinien Ci to poprawić
|
|
|
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
moj ;]
|
#1687 |
|
Konto usunięte
|
Znalazłam zdjęcie przepięknego tatuażu, może kogoś zainspiruje. Jestem pod dużym wrażeniem wykonania i efektu
Oprócz niego wklejam jeszcze kilka motylkowych inspiracji. Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 Czas edycji: 2009-05-24 o 19:29 |
|
|
|
#1688 |
|
Rozeznanie
|
to teraz ja dodam swoje ulepszone maleństwo ;-))
ps: rękawiczki na zdjęciu widnieją ze względu, że robiłam je podczas sprzątania
|
#1689 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam tatuaż na kostce
Typowo damski... Robiony ponad 4 lata temu...Przez ciagle wizyty na sol nieco zbladl :P Teraz chce go poprawic by wygladal jak nowy...Ciekawa tylko jestem czy bedzie mocny strupek i jak to sie odbywa cala ta poprawka![]() pozdrawiam |
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki;*
ja planuje zrobic lada chwila tatuaz, waham sie tylko nad miejsem- stopa czy kark. jak kark to jakies napis pionowy tylko chcialabym jakis jakponski- swoje wlasne zdanie, tylko kto mi to przetlumaczy i napsize? ;/ macie moze jakeis zdania w jakims innym jezyku niz angielski czy polski? |
|
|
|
#1691 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Raczkowanie
|
moja dwu-dniowa milosc
|
|
|
|
#1693 |
|
Raczkowanie
|
Hey.
Sama jestem posiadaczką tatuażu, zrobiłam go 2 lata temu. Interesuje mnie obiektywna ocena na jego temat. Ponieważ słuchając ciągłych narzekań mojej mamy zaczynam zastanawiać się czy w ogóle jest ładny??
Jedynym kluczem do szczęścia jest bunt w nim nie ma winy ani wstydu. Pora coś zmienić, a pierwszym korkiem bedzie zdefiniowanie tego 'czegoś'.....bedzie cieżko,ale warto! "czesc - jak minal ci dzien?och mi też, może pogadamy o tym przy piwie?kiedy?gdzie?" ![]() |
|
|
|
#1694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wybaczcie jakość, ale moja mam go robiła dosłownie przed chwilą, z komórki a ona się nie zna ;P no i jestem w pidżamce ^^ I oto on: nazwałam go FELIZ ^^ http://images48.fotosik.pl/140/b29b4cdad3091e1f.jpg Edytowane przez Czarnaroe Czas edycji: 2009-06-07 o 21:59 |
|
|
|
|
#1695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje za odpowiedż
Jedynym kluczem do szczęścia jest bunt w nim nie ma winy ani wstydu. Pora coś zmienić, a pierwszym korkiem bedzie zdefiniowanie tego 'czegoś'.....bedzie cieżko,ale warto! "czesc - jak minal ci dzien?och mi też, może pogadamy o tym przy piwie?kiedy?gdzie?" ![]() |
|
|
|
|
#1696 |
|
Rozeznanie
|
moja mama powiedziała na początku żebym sobie zrobiła tam gdzie Ty masz tattoo, ale jednak ja wolałam łopatkę
na prawdę jest ładny, rodzice zawsze marudzą, z czasem przestanie na to zwracać uwagę, może myśli że jak wyjdziesz za mąż, to buty założysz i będzie nie pasować, ale suknia przeważnie jest długa :Ppozdrawiam
|
|
|
|
#1697 |
|
Raczkowanie
|
Czarnaroe wydaje mi się, że jednak na łopatce jest zawsze neutralniej! zawsze możesz go zakryć bluzeczką.............a ja w wakacje nie wiele mogę zrobic- gdy jest taka potrzeba
|
|
|
#1698 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Rozeznanie
|
no tak, ciężko w wakacje schować, ale to właśnie uroku dodaje
jak ma się na wierzchu ;p
|
|
|
|
#1700 |
|
Raczkowanie
|
no tak.............
masz rację!
|
|
|
#1701 |
|
BAN stały
|
a ja mysle nad zrobieniem tatuazu - moze jakis 1x1 cm - nie chce by byl widoczny. za taki zaplace z 60 zl?
uwazam ze wieksze sa szpetne. no i mysle nad motylkiem moja 46 letnia tesciowa ma bo jest luzna a z domu pewnie by mnie wyrzucili ![]() i byla w szoku ze ja taka tradycyjna jestem i sie zasmiala jak zapytalam czy prawdziwy ;p ale coz kwestia wychowania u jednego pana znalazlam takiego motylka tylko moze bez tych gwiazdek? no i u drugiego pana byl caly ciag tatuazu i na koncu sie znalazl taki motylek no i myslicie ze na lopatce jest ok? Edytowane przez agusiamyszka Czas edycji: 2009-06-08 o 19:28 |
|
|
|
#1702 |
|
Raczkowanie
|
Pragne dolaczyc do grona posiadaczek tatuazu jak i tych pragnacych tatuaz....ja rowniez od dluzszego czasu pragne posiadac tatuaz i pod koniec sierpnia lub poczatek wrzesnia wybieram sie do studia.Wymarzylam sobie kobiete aniola z rozlozonymi skrzydlami na ledzwie i nigdzie nei moge znalezc takiego wzoru moze widzialyscie gdzie taki? Marzy mi sie tez cos na stopie ale nie wiem jeszcze co....
|
|
|
|
#1703 | |
|
Rozeznanie
|
Agusiamyszka : to twój wybór, nie możemy za Ciebie decydować, ja mam na łopatce i jestem zadowolona, małe tatuaże też ładnie wyglądają na łopatce. Tak za mały tattoo około 60zł, chyba że kolorowy to troszkę więcej.
Cytat:
![]() ma tam z milion różnych obrazków, nie szukaj w necie bo nie warto zaufaj mi, i najlepiej idź wcześniej , z miesiąc, zapłać zaliczkę, ja płaciłam 20zł, i umów się bo dużo ludzi na lato będzie chciało sobie zrobić tatuaża, i możesz się spóźnić i dopiero za pół roku będzie wolne miejsce
|
|
|
|
|
#1704 |
|
BAN stały
|
moj facet powiedzial ze ten drugi jest ladny. zreszta tez mi sie poodba (bez tych esow floresow) a moze z esami? to sa moje takie przymiarki
![]() ale zapowiedzial sie ze sie nie zgodzi dopoki on nie bedzie mial a chcialby napis na nadgarstku - jego przezwisko pisane takim ozdobnym pismem - tak zreszta ost mowil. ale z braku kasy to .... |
|
|
|
#1705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny, przeglądam od kilku dni dużo stron o tatuażach, szukam wzoru z pumą. Zależy mi jednak żeby nie była to taka wersja groźna tylko coś jak w znaczku Pumy (firma sportowa) - no ale nie identyczna.
Tatuaż ma być malutki i w miejscu którego nie widać - ale to jeszcze nie postanowione. Jakieś rady? Pozdrawiam. |
|
|
|
#1707 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie bój się powiedzieć że Ci się nie podoba, także powiedz mu swoje wszystkie pomysły ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
No gdyby to było takie proste
Zdecydowałam się na Juniorink, a to jakieś 180 km. Iść mi się nie chce No ale nic, dzięki za radę
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to mój, nie do końca mi się podoba, chyba bardziej byłam zadowolona jak długi czas nosiłam go niewypełnionego
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

nie mogę się doczekać, robie sobie małe cudenko (tak 8 na 6 cm) na pupie( w stringach widac, w figach nie). Ostatnio narysowałam sobie cos takiego jak w zalaczniku

Dziękuje za odpowiedż
;p ale coz kwestia wychowania
i Rysiu