|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
![]() w Krk nie ma starowki tylko Stare Miasto (wiem, wiem, ze to samo, ale starowka mowi sie w Warszawie )Cytat:
mysle, ze jak beda mialy 9 tygodni to bedzie ok ![]() na razie jeszcze pija tylko mleko kotki, bo cos ciocia nie ma motywacji zeby je zmuszac do bardziej konkretnych pokarmow mam nadzieje, ze sie w koncu zaczna przestawiac, bo ilez mozna meczyc ta biedna kotke![]() Cytat:
ja tu nie widze problemu ![]() ale ladna pogoda
|
|||
|
|
|
#2492 |
|
Wtajemniczenie
|
zxazdroszczę ciepełka
Ja jeszcze w tym miesiącu na bose nogi nie chodziłam. A w biurze mam tak zimno, że w swetrze rozpinanym siedzę. Oglądałam wczoraj pogodę i widziałam, że u was ma byc cieplutko I strasznie Wam tego zazdroszczę
|
#2493 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bliżej Wawy stąd ta starówka ![]() Cytat:
![]() też mam ostatnio tak zimno w pracy, że w sweter to moje obowiązkowe ubranie
|
|
#2494 |
|
Raczkowanie
|
Hejo Dziewczyny
![]() Kurcze, znowu mam masakryczne zaległości w postowaniu ![]() U nas w Kraku pierwszy dzień ładnej pogody....wreszcie!! Ostatnio miałam wrażenie, że kurcze jakiś wrzesień jest a nie czerwiec![]() Strasznie żałuję, że nie poszłam na ten festiwal win węgirskich...ech:P Ponoć było bardzo fajnie No lol!! Porażka jakąs, ale nic idę dzielnie walczyć![]() Weekendzik minął bosko bo w sobote robiliśmy z TŻem imprezkę z okazji jego urodzin i było super, tylko sobota była do odchorowania Hehe, ale było bosko![]() Nie wiem jak Wy, ale ja już chcę wakacje.................. ![]() Buźka!!
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche wiecej chmurek, ale cieplo i przyjemnie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-08 o 11:53 |
|
|
|
|
#2496 |
|
Raczkowanie
|
No w sumie było już zdecydowanie lepiej niż ostatnimi dni
Ale dzisiaj jest BOSKOOOO!!! Aż by się chciało skoczyć na rynek na jakiś koktajl owocowy i wybrać sie na spacerek na wały.... Ech...
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z examinu ale totalnie załamana- koleś zwariował i dał takie zadania z kosmosu że ja nawet nie wiedziałam jak je ruszyć
koleś wielbi ponad wszystko rachunkowośc i dowalił takie zadania!!! nawet bilansu się nie mogłam doliczyć mimo że w domu rozwalałam te zadania bez kłopotu!!!!!!! to ja nie wiem co mają powiedzieć ludzie którzy w ogóle z rachunkowością nie mają nic wspólnego skoro ja przyszła księgowa nie wiedziałam o co kaman
|
#2498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasem zdarzają sie takie fajne "okazy" wśród kadry akademickiej, że aż strach
|
|
|
#2500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio tez taką kobyłe pisałam Niby na ćwiczeniach wszytsko takie łatwe było a po zaliczeniu wszyscy załamani wyszli. Nie wiem jaką przyjemność wykłaowcy mają z oblewania studentów. I po co rozwiazuje się zadania na ćwiczeniach jak na zaliczeniu są zupełnie inne typy zadań.
|
|
#2501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tacerko uszy do góry, może uda się zdać a ja jestem na siebie zła. Miałam wstać o 10, pouczyć się a wstałam o 11:56 zaraz przyjdzie Mój z wykładu i ani tyle się nie pouczę dziś 27 miesięcy razem
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-06-08 o 12:09 |
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to teraz dla relaksu sobie poogladaj jakies fryzury slubne czy cus
|
|
|
|
|
#2503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sa tez takie ktore pija i to duzo. u znajomej TZ zespol sie schlal i to mocno ![]() trzeba ustalic sobie zasady przed weselem i juz ![]() to wy tak liczycie?![]() hmmm to my mamy razem.... niech policze... troche ponad 94 miesiecy
|
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dziś 7 latek bycia razem
według tego co tż mówił rok temu podczas naszej rocznicy to właśnie dziś miałam dostac pierscionek a ja juz mam go od 9 miesięcy
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TZ ci w zeszlym roku na rocznicy powiedzial, ze za rok dostaniesz pierscionek?
|
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co tak gadaliśmy sobie wtedy w knajpce na romantycznej kolacji o przyszłości i o ślubie ale tak niezobowiązująco i myśleliśmy kiedy by był dobry czas na ten ślub i tż stwierdził że jak skonczy studia i się obroni to mi kupi pierśionek a że tak myśleliśmy że obrona w okolicach naszej 7 rocznicy nastąpi więc jak tż skonczy studia i będzie szukał pracy to stwierdziliśmy ze moglibyśmy się zacząć zastanawiać już nad slubem bo to się dużo wcześniej rezerwuje sale itp no i tżcik stwierdził że właśnie w naszą 7 rocznicę to będzie dobry i odpowiedni czas hehehe ale najwidoczniej za długo wytrzymać nie mógł bo 3 miesiące po tej rozmowie już nosiłam pierścień na palcu
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to moj TZ w ogole bez zadnych przemyslen czy jest dobry czas czy tez nie, oswiadczyl sie wlasciwie pod wplywem chwili po pierwszym roku studiow bo on juz wtedy moglby brac slub. ale sprowadzilam go na ziemie
|
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale by lipa była![]() mój tż to jest taki myśliciel że wszystko musi być porządnie i ze jak zaręczyny to żeby od razu datę slubu ustalić i zaklepać itp więc dobry czas musiał być hehehe a właśnie na naszej klasie pod zaręczynowym zdjęciem zostawiła mi komentarz moja niedoszła tesciowa hahaha moja mama leżała z taką swoją dobrą koleżanką na porodówce i się umówiły że zeswatają nas ze sobą w przyszłości i będziemy mężem i żoną i teraz mi pisze że się spóźniła i że piękną byłabym synową i jakies takie bzdety hehehe teraz będę się musiała tłumaczyć tżtowi z podwójnej teściowej
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-06-08 o 13:23 |
|
|
|
|
#2510 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() mi też dzisiaj kiepsko poszło zaliczenie, ale biorę się w garść i zaczynam się uczyć na środowy egzamin
|
|
|
|
#2511 |
|
Wtajemniczenie
|
Normalnie pech mnie prześladuje. Od kilku dno bolą mnie plecy i jeszcze jakaś wysypka mi wyszłą. I prawdopodobnie sądzać po objawach i zdjęciach w necie jest to półpasiec
Nie wiem skąd to dziadostwo sie przyplątało. Dzwoniłam dziś na ośrodek zdrowia i oczywiście wolnych miejsc nie mają, bo trzeba się umówić i zapisać. No szlag mnie trafił, bo do diabłą płacę składki i mnie przyjąc nie mogą. Ale jestem wkurzona. A ten ból jest straszny. Ale o 16 jadę do ośrodka i choćby nie wiem ile czekała muszę się dostać do lekarza. Czemu właśnie mnie takie nieszczęścia spotykają
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Obca spokojnie bez paniki.. co to w zasadzie jest ten półpasiec co?? słyszałam tyle razy juz tą nazwe ale tak naprawde nie wiem czego to dotyczy ta choroba
a z tą wysypką to nie używałaś ostatnio jakiś nowych kosmetyków? substancji? może jakiś nowy proszek do prania albo środek czyszczący?? pamiętam jak raz cos się stało i pralka dobrze proszku do prania nie wypłukała z ubrań i tak mnie swędziało dziadostwo i nie wiedziałam co jest a tu sie okazało że pralka się popsuła i nie płukała jak trzeba- więc nie zakładaj z góry najgorszego tylko pomyśl co ostatnimi czasy robilas?? pamiętam jak z koleżanką poszłysmy na pizzę z owocami morza i ten alergen wywował u niej takie coś że potem na strasznie dużo rzeczy zaczęła być uczulona np na czekoladę czy owoce- czyli normalne codziennie spożywane rzeczy.. zamknęli ją w izolatce i dopiero potem rozkminiłyśmy ze na tej pizzy byłyśmy i że to tylko uczulenie a nie żadna choroba zakaźna i ją wypuscili ze szpitala
|
#2513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Używam zawsze tych samych kosmetyków, proszków i płynów do prania też-nie zmieniamy ich od lat. Pralka też jest stosunkowo nowa-2 latka ma. Jeść też nowego nic nie jem. A nie tylko mam wysypke. Bolą mnie plecy strasznie. Łzy mi lecą z bólu. Ehh muszę naprawdę okupować ośrodek. Ale lekarzem nie jestem, może faktycznie jakaś wysypka mnie zaatakowała uczuleniowa. Tylko ten ból pleców
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-06-08 o 13:54 |
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo Ja słyszałam, że jak ktoś już przeszedł i tu właśnie nie pamiętam czy świnkę czy ospę, to za drugim razem może zachorować właśnie na półpasiec jak miał kontakt z chorą osobą. Ale to chyba jednak ospa była
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-06-08 o 14:04 |
|
|
|
|
#2515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja robiłam porządki w biurku, wszystkie notatki, ksiązki z tego roku wyniosłam już na strych, aha ściągi również Nic nie wyrzucam, bo możliwe, że moja przyszła szwagierka od października będzie studiować na mojej uczelni, więc napewno to i owo by się jej przydało
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
no to rzeczywiscie nieciekawie...
ja nie wiem czy ty nie powinnaś być jakoś specjalnie potraktowana w przychodni?? u mnie to sosoby sie do takiego pokoiku izolatki bierze i się je obsługuje szybciej żeby w razie czego nie zarażały innych pacjentów... ale masz rację teraz do przychodni się dostać to az się odechciewa... człowiek w końcu idzie prywatnie.. nie wiem na co ta kasa idzie co sie ją płaci ...
|
#2517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale podobno półpasiec może być tez od "zimna" na ustach, a ja niedawno miałam "zimno". I kurcze ta wysypka atakuje coraz bardziej. Masakra. Jak się dziś nie dostanę do lekarza to chyba zwariuję. A prywatnie nie chcę iść bo jakby co zwolnienia nie dostanę, a po drugoe nie po to płacę składki żeby prywatniue chodzić.
|
|
#2518 | |
|
Zadomowienie
|
Dobra, lecę na aerobic, a potem spotykam się z koleżanką. Ostatnio się widziałyśmy prawie rok temu.
Do później ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() Ale mam jednak nadzieję, że to coś łagodniejszego i że dostaniesz się na wizytę i że lekarz coś na to zaradzi. |
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
idę chyba zaraz do szkoły do psorki zapytać czy sprawdziła moją pracę, nie chcę się stresować
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę mi się opryszczka często na ustach robi wiec nawet mnie nie straszcie.... idź obca szybko do lekarza jak ci się to rozprzestrzenia...
mi jakis czas temu na szyi się coś taka dziwna chropowata skóra bardziej zrobiła ale samo zaraz zeszło i ja to obmyśliłam 2 fakty- albo 1. używałam nowej odżywki do włosów bez spłukiwania bo chciałam wytestowac nowy zakup siostry i mogła mnie uczulić troszkę bo mam długie włosy co szyi dotykają a drugą opcję to wymysliłam że wtedy spałam u tżta i dał mi swoją koszulkę do spania a jego mama pierze w innym proszku niż moja i to od tek koszulki.. kurdę trzeba na wszystko uwazac!! przed śłubem to chyba w jakimś niedostępnym dla nikogo miejscu trzeba zamieszkac zeby się czymś nie zarazić albo żeby nas coś nie uczulilo...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

bardzo miły dzień miałam i ta fajna pogoda
chociaż na starówce spędziłam tylko ze 3 godziny, a tak to cały dzień w samochodzie, ale warto było 

No lol!! Porażka jakąs, ale nic idę dzielnie walczyć
Hehe, ale było bosko

to wy tak liczycie?
a z tą wysypką to nie używałaś ostatnio jakiś nowych kosmetyków? substancji? może jakiś nowy proszek do prania albo środek czyszczący?? pamiętam jak raz cos się stało i pralka dobrze proszku do prania nie wypłukała z ubrań i tak mnie swędziało dziadostwo i nie wiedziałam co jest a tu sie okazało że pralka się popsuła i nie płukała jak trzeba- więc nie zakładaj z góry najgorszego tylko pomyśl co ostatnimi czasy robilas?? pamiętam jak z koleżanką poszłysmy na pizzę z owocami morza i ten alergen wywował u niej takie coś że potem na strasznie dużo rzeczy zaczęła być uczulona np na czekoladę czy owoce- czyli normalne codziennie spożywane rzeczy.. zamknęli ją w izolatce i dopiero potem rozkminiłyśmy ze na tej pizzy byłyśmy i że to tylko uczulenie a nie żadna choroba zakaźna i ją wypuscili ze szpitala