Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-08, 11:06   #2491
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
byłam wczoraj w Krk tym razem nas nie okradli bardzo miły dzień miałam i ta fajna pogoda chociaż na starówce spędziłam tylko ze 3 godziny, a tak to cały dzień w samochodzie, ale warto było
wypluj slowo 'starowka'
w Krk nie ma starowki tylko Stare Miasto (wiem, wiem, ze to samo, ale starowka mowi sie w Warszawie)

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Lain koteczki rzeczywiscie rosną jak na drożdżach kiedy je do siebie zabierasz??
mysle, ze wezmiemy je jakos tak za 3 tygodnie. kotki teoretycznie mozna wziac ok 8-12 tygodnia. rozne sa poglady na ten temat mysle, ze jak beda mialy 9 tygodni to bedzie ok
na razie jeszcze pija tylko mleko kotki, bo cos ciocia nie ma motywacji zeby je zmuszac do bardziej konkretnych pokarmow mam nadzieje, ze sie w koncu zaczna przestawiac, bo ilez mozna meczyc ta biedna kotke

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wiecie co?! wyniki z piątkowego examu będę jutro a mnie jutro nie ma i nie wiem chyba dostanę zawału

idę do pracy pa
to ci przeciez kolezanka moze sprawdzic i przekazac ja tu nie widze problemu

ale ladna pogoda wreszcie moglam isc na uczelnie w kiecce i japonkach
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 11:21   #2492
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ale ladna pogoda wreszcie moglam isc na uczelnie w kiecce i japonkach
zxazdroszczę ciepełka Ja jeszcze w tym miesiącu na bose nogi nie chodziłam. A w biurze mam tak zimno, że w swetrze rozpinanym siedzę. Oglądałam wczoraj pogodę i widziałam, że u was ma byc cieplutko I strasznie Wam tego zazdroszczę
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 11:32   #2493
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
wypluj slowo 'starowka'
w Krk nie ma starowki tylko Stare Miasto (wiem, wiem, ze to samo, ale starowka mowi sie w Warszawie)
hehe ok poprawię się

ja bliżej Wawy stąd ta starówka

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
zxazdroszczę ciepełka Ja jeszcze w tym miesiącu na bose nogi nie chodziłam. A w biurze mam tak zimno, że w swetrze rozpinanym siedzę. Oglądałam wczoraj pogodę i widziałam, że u was ma byc cieplutko I strasznie Wam tego zazdroszczę
przybij piatkę
też mam ostatnio tak zimno w pracy, że w sweter to moje obowiązkowe ubranie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 11:43   #2494
Formichiere
Raczkowanie

Hejo Dziewczyny
Kurcze, znowu mam masakryczne zaległości w postowaniu
U nas w Kraku pierwszy dzień ładnej pogody....wreszcie!! Ostatnio miałam wrażenie, że kurcze jakiś wrzesień jest a nie czerwiec
Strasznie żałuję, że nie poszłam na ten festiwal win węgirskich...ech:P Ponoć było bardzo fajnie Niestety musiałam siedzieć i ryć do egzamu. Dowiedziałam się w sobote o 23:15, że dzisiaj o 18 mam egzam No lol!! Porażka jakąs, ale nic idę dzielnie walczyć
Weekendzik minął bosko bo w sobote robiliśmy z TŻem imprezkę z okazji jego urodzin i było super, tylko sobota była do odchorowania Hehe, ale było bosko
Nie wiem jak Wy, ale ja już chcę wakacje..................
Buźka!!
Formichiere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 11:52   #2495
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Formichiere Pokaż wiadomość

U nas w Kraku pierwszy dzień ładnej pogody....wreszcie!! Ostatnio miałam wrażenie, że kurcze jakiś wrzesień jest a nie czerwiec
eee wczoraj tez byla ladna troche wiecej chmurek, ale cieplo i przyjemnie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-08 o 11:53
Stary 2009-06-08, 11:55   #2496
Formichiere
Raczkowanie

No w sumie było już zdecydowanie lepiej niż ostatnimi dni Ale dzisiaj jest BOSKOOOO!!! Aż by się chciało skoczyć na rynek na jakiś koktajl owocowy i wybrać sie na spacerek na wały.... Ech...
Stary 2009-06-08, 11:57   #2497
tancerka212
Zakorzenienie

wróciłam z examinu ale totalnie załamana- koleś zwariował i dał takie zadania z kosmosu że ja nawet nie wiedziałam jak je ruszyć równie dobrze mogłabym się wcale nie uczyć do tego examinu bo to co było na zajęciach okazało się nieprzydatne bo facet lubi świrować i z kosmosu rzeczy brać... obawiam się że będzie wrzesień przez tego durnia koleś wielbi ponad wszystko rachunkowośc i dowalił takie zadania!!! nawet bilansu się nie mogłam doliczyć mimo że w domu rozwalałam te zadania bez kłopotu!!!!!!! to ja nie wiem co mają powiedzieć ludzie którzy w ogóle z rachunkowością nie mają nic wspólnego skoro ja przyszła księgowa nie wiedziałam o co kaman jak dostanę dwóję przez chorą głowę tego naszego profesorka
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 11:57   #2498
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
eee wczoraj tez byla ladna troche wiecej chmurek, ale cieplo i przyjemnie
potwierdzam

Stary 2009-06-08, 12:02   #2499
Formichiere
Raczkowanie

Cytat:
wróciłam z examinu ale totalnie załamana- koleś zwariował i dał takie zadania z kosmosu że ja nawet nie wiedziałam jak je ruszyć równie dobrze mogłabym się wcale nie uczyć do tego examinu bo to co było na zajęciach okazało się nieprzydatne bo facet lubi świrować i z kosmosu rzeczy brać... obawiam się że będzie wrzesień przez tego durnia koleś wielbi ponad wszystko rachunkowośc i dowalił takie zadania!!! nawet bilansu się nie mogłam doliczyć mimo że w domu rozwalałam te zadania bez kłopotu!!!!!!! to ja nie wiem co mają powiedzieć ludzie którzy w ogóle z rachunkowością nie mają nic wspólnego skoro ja przyszła księgowa nie wiedziałam o co kaman jak dostanę dwóję przez chorą głowę tego naszego profesorka
Ucha do góry, może będzie oki Czasem zdarzają sie takie fajne "okazy" wśród kadry akademickiej, że aż strach Nie rozumiem czerpania przyjemności przez co po niektórych z oblewania studentów...
Stary 2009-06-08, 12:07   #2500
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Głowa do góry będzie dobrze Ja ostatnio tez taką kobyłe pisałam Niby na ćwiczeniach wszytsko takie łatwe było a po zaliczeniu wszyscy załamani wyszli.
Nie wiem jaką przyjemność wykłaowcy mają z oblewania studentów. I po co rozwiazuje się zadania na ćwiczeniach jak na zaliczeniu są zupełnie inne typy zadań.
Stary 2009-06-08, 12:07   #2501
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
O tym zespole właśnie usłyszałam na jakimś forum, w sumie już dawno, ale muszę chyba jednak znowu poszukać o nich informacji. Może będą świeższe opinie. Pamiętam, że ludzie ich chwalili i rzeczywiśćie fajnie grają. A z tą wódką, to było tak, że oni poszli grać, a my z TŻ siedzieliśmy przy ich stoliku i akurat kelner przyniósł im wódkę. Jak zespół wrócił, to sobie żartowali, że oni na chwilę poszli, a my już zamówiliśmy itd. Ale na koniec jak się spytałam czy piją, to powiedzieli, że nie chleją, bo są w pracy itd., ale że o pewnej godzinie to im nawet czasem pomaga. I Ja też się zastanawiam jak to może im pomagać grać? Gdyby grali muzykę biesiadną, to może by im to coś pomogło, ale oni grają fajną muzykę (i wychodzi im to że tak powiem na poziomie), do której nijak mi nie pasuje ta wódka.

Ja tak czy owak powiem właścicielowi sali, że orkiestrze mają nie dawać alkoholu podczas wesela, ale obawiam się, że jakiś rozweselony wujek podejdzie do zespołu, bo z nimi to jeszcze toastu nie wznosił i zostawi im buteleczkę.

Lecę na kawusię
wiesz, może ja się nie znam ale wydaje mi się, że zawsze zespół coś pije podczas wesela. Oczywiście nie chodzi o to, żeby się schlać ale na pewno stawia się im wódkę normalnie. Może na kiepskich weselach byłam, a raczej tylko na jednym z orkiestrą ale tak to właśnie wyglądało... i właśnie dlatego nie chciałam orkiestry bo utarło mi się, że oni zawsze piją a jak piją to z czasem są bardziej zmęczeni i grają coraz mniej i ciągle jest "a teraz idziemy na jednego"...tak co pół godziny

Tacerko uszy do góry, może uda się zdać
a ja jestem na siebie zła. Miałam wstać o 10, pouczyć się a wstałam o 11:56 zaraz przyjdzie Mój z wykładu i ani tyle się nie pouczę dziś 27 miesięcy razem

Edytowane przez wilczyca
Czas edycji: 2009-06-08 o 12:09
wilczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 12:10   #2502
lain
Zakorzenienie

Cytat:
moze nie bedzie tak zle
to teraz dla relaksu sobie poogladaj jakies fryzury slubne czy cus
Stary 2009-06-08, 12:12   #2503
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Tancerko, nie stresuj się... moze akurat się uda

Stary 2009-06-08, 12:15   #2504
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
wiesz, może ja się nie znam ale wydaje mi się, że zawsze zespół coś pije podczas wesela. Oczywiście nie chodzi o to, żeby się schlać ale na pewno stawia się im wódkę normalnie. Może na kiepskich weselach byłam, a raczej tylko na jednym z orkiestrą ale tak to właśnie wyglądało... i właśnie dlatego nie chciałam orkiestry bo utarło mi się, że oni zawsze piją a jak piją to z czasem są bardziej zmęczeni i grają coraz mniej i ciągle jest "a teraz idziemy na jednego"...tak co pół godziny
nie zawsze niektore zespoly maja zasady i nie pija w trakcie wesela
ale sa tez takie ktore pija i to duzo. u znajomej TZ zespol sie schlal i to mocno
trzeba ustalic sobie zasady przed weselem i juz

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
dziś 27 miesięcy razem
to wy tak liczycie?
hmmm to my mamy razem.... niech policze... troche ponad 94 miesiecy
Stary 2009-06-08, 12:28   #2505
tancerka212
Zakorzenienie

a u mnie dziś 7 latek bycia razem szkoda że nie mogę dziś na żywo powiedzieć mojemu słoneczku jak bardzo go kocham i się przytulić... ale i tak jestem szczęśliwa bo z każdym rokiem jesteśmy w sobie coraz bardziej zakochani według tego co tż mówił rok temu podczas naszej rocznicy to właśnie dziś miałam dostac pierscionek a ja juz mam go od 9 miesięcy
Stary 2009-06-08, 12:31   #2506
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie dziś 7 latek bycia razem szkoda że nie mogę dziś na żywo powiedzieć mojemu słoneczku jak bardzo go kocham i się przytulić... ale i tak jestem szczęśliwa bo z każdym rokiem jesteśmy w sobie coraz bardziej zakochani według tego co tż mówił rok temu podczas naszej rocznicy to właśnie dziś miałam dostac pierscionek a ja juz mam go od 9 miesięcy
gratuluje
TZ ci w zeszlym roku na rocznicy powiedzial, ze za rok dostaniesz pierscionek?
Stary 2009-06-08, 12:45   #2507
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluje
TZ ci w zeszlym roku na rocznicy powiedzial, ze za rok dostaniesz pierscionek?

wiesz co tak gadaliśmy sobie wtedy w knajpce na romantycznej kolacji o przyszłości i o ślubie ale tak niezobowiązująco i myśleliśmy kiedy by był dobry czas na ten ślub i tż stwierdził że jak skonczy studia i się obroni to mi kupi pierśionek a że tak myśleliśmy że obrona w okolicach naszej 7 rocznicy nastąpi więc jak tż skonczy studia i będzie szukał pracy to stwierdziliśmy ze moglibyśmy się zacząć zastanawiać już nad slubem bo to się dużo wcześniej rezerwuje sale itp no i tżcik stwierdził że właśnie w naszą 7 rocznicę to będzie dobry i odpowiedni czas hehehe ale najwidoczniej za długo wytrzymać nie mógł bo 3 miesiące po tej rozmowie już nosiłam pierścień na palcu
Stary 2009-06-08, 13:03   #2508
lain
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co tak gadaliśmy sobie wtedy w knajpce na romantycznej kolacji o przyszłości i o ślubie ale tak niezobowiązująco i myśleliśmy kiedy by był dobry czas na ten ślub i tż stwierdził że jak skonczy studia i się obroni to mi kupi pierśionek a że tak myśleliśmy że obrona w okolicach naszej 7 rocznicy nastąpi więc jak tż skonczy studia i będzie szukał pracy to stwierdziliśmy ze moglibyśmy się zacząć zastanawiać już nad slubem bo to się dużo wcześniej rezerwuje sale itp no i tżcik stwierdził że właśnie w naszą 7 rocznicę to będzie dobry i odpowiedni czas hehehe ale najwidoczniej za długo wytrzymać nie mógł bo 3 miesiące po tej rozmowie już nosiłam pierścień na palcu
no i dobrze, ze sie wczesniej oswiadczyl, bo teraz to juz ciezko byloby o cos na 2010

to moj TZ w ogole bez zadnych przemyslen czy jest dobry czas czy tez nie, oswiadczyl sie wlasciwie pod wplywem chwili po pierwszym roku studiow bo on juz wtedy moglby brac slub. ale sprowadzilam go na ziemie
Stary 2009-06-08, 13:10   #2509
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no i dobrze, ze sie wczesniej oswiadczyl, bo teraz to juz ciezko byloby o cos na 2010

to moj TZ w ogole bez zadnych przemyslen czy jest dobry czas czy tez nie, oswiadczyl sie wlasciwie pod wplywem chwili po pierwszym roku studiow bo on juz wtedy moglby brac slub. ale sprowadzilam go na ziemie
no na 2010 to pewnie byśmy nic nie znaleźli a nawet pewnie nic nie szukali tylko od razu 2011 ale by lipa była
mój tż to jest taki myśliciel że wszystko musi być porządnie i ze jak zaręczyny to żeby od razu datę slubu ustalić i zaklepać itp więc dobry czas musiał być hehehe
a właśnie na naszej klasie pod zaręczynowym zdjęciem zostawiła mi komentarz moja niedoszła tesciowa hahaha moja mama leżała z taką swoją dobrą koleżanką na porodówce i się umówiły że zeswatają nas ze sobą w przyszłości i będziemy mężem i żoną i teraz mi pisze że się spóźniła i że piękną byłabym synową i jakies takie bzdety hehehe teraz będę się musiała tłumaczyć tżtowi z podwójnej teściowej

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-06-08 o 13:23
Stary 2009-06-08, 13:17   #2510
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

mi też dzisiaj kiepsko poszło zaliczenie, ale biorę się w garść i zaczynam się uczyć na środowy egzamin
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 13:31   #2511
obca7
Wtajemniczenie

Normalnie pech mnie prześladuje. Od kilku dno bolą mnie plecy i jeszcze jakaś wysypka mi wyszłą. I prawdopodobnie sądzać po objawach i zdjęciach w necie jest to półpasiecNie wiem skąd to dziadostwo sie przyplątało. Dzwoniłam dziś na ośrodek zdrowia i oczywiście wolnych miejsc nie mają, bo trzeba się umówić i zapisać. No szlag mnie trafił, bo do diabłą płacę składki i mnie przyjąc nie mogą. Ale jestem wkurzona. A ten ból jest straszny. Ale o 16 jadę do ośrodka i choćby nie wiem ile czekała muszę się dostać do lekarza. Czemu właśnie mnie takie nieszczęścia spotykają
Stary 2009-06-08, 13:43   #2512
tancerka212
Zakorzenienie

Obca spokojnie bez paniki.. co to w zasadzie jest ten półpasiec co?? słyszałam tyle razy juz tą nazwe ale tak naprawde nie wiem czego to dotyczy ta choroba a z tą wysypką to nie używałaś ostatnio jakiś nowych kosmetyków? substancji? może jakiś nowy proszek do prania albo środek czyszczący?? pamiętam jak raz cos się stało i pralka dobrze proszku do prania nie wypłukała z ubrań i tak mnie swędziało dziadostwo i nie wiedziałam co jest a tu sie okazało że pralka się popsuła i nie płukała jak trzeba- więc nie zakładaj z góry najgorszego tylko pomyśl co ostatnimi czasy robilas?? pamiętam jak z koleżanką poszłysmy na pizzę z owocami morza i ten alergen wywował u niej takie coś że potem na strasznie dużo rzeczy zaczęła być uczulona np na czekoladę czy owoce- czyli normalne codziennie spożywane rzeczy.. zamknęli ją w izolatce i dopiero potem rozkminiłyśmy ze na tej pizzy byłyśmy i że to tylko uczulenie a nie żadna choroba zakaźna i ją wypuscili ze szpitala
Stary 2009-06-08, 13:52   #2513
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Obca spokojnie bez paniki.. co to w zasadzie jest ten półpasiec co?? słyszałam tyle razy juz tą nazwe ale tak naprawde nie wiem czego to dotyczy ta choroba a z tą wysypką to nie używałaś ostatnio jakiś nowych kosmetyków? substancji? może jakiś nowy proszek do prania albo środek czyszczący?? pamiętam jak raz cos się stało i pralka dobrze proszku do prania nie wypłukała z ubrań i tak mnie swędziało dziadostwo i nie wiedziałam co jest a tu sie okazało że pralka się popsuła i nie płukała jak trzeba- więc nie zakładaj z góry najgorszego tylko pomyśl co ostatnimi czasy robilas?? pamiętam jak z koleżanką poszłysmy na pizzę z owocami morza i ten alergen wywował u niej takie coś że potem na strasznie dużo rzeczy zaczęła być uczulona np na czekoladę czy owoce- czyli normalne codziennie spożywane rzeczy.. zamknęli ją w izolatce i dopiero potem rozkminiłyśmy ze na tej pizzy byłyśmy i że to tylko uczulenie a nie żadna choroba zakaźna i ją wypuscili ze szpitala
http://pl.wikipedia.org/wiki/P%C3%B3%C5%82pasiec
Używam zawsze tych samych kosmetyków, proszków i płynów do prania też-nie zmieniamy ich od lat. Pralka też jest stosunkowo nowa-2 latka ma. Jeść też nowego nic nie jem.
A nie tylko mam wysypke. Bolą mnie plecy strasznie. Łzy mi lecą z bólu. Ehh muszę naprawdę okupować ośrodek.
Ale lekarzem nie jestem, może faktycznie jakaś wysypka mnie zaatakowała uczuleniowa. Tylko ten ból pleców. A wysypkę mam taką jak na zdjęciu jest. Tylko, że ja ją mam na plecach.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-06-08 o 13:54
Stary 2009-06-08, 14:02   #2514
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Normalnie pech mnie prześladuje. Od kilku dno bolą mnie plecy i jeszcze jakaś wysypka mi wyszłą. I prawdopodobnie sądzać po objawach i zdjęciach w necie jest to półpasiecNie wiem skąd to dziadostwo sie przyplątało. Dzwoniłam dziś na ośrodek zdrowia i oczywiście wolnych miejsc nie mają, bo trzeba się umówić i zapisać. No szlag mnie trafił, bo do diabłą płacę składki i mnie przyjąc nie mogą. Ale jestem wkurzona. A ten ból jest straszny. Ale o 16 jadę do ośrodka i choćby nie wiem ile czekała muszę się dostać do lekarza. Czemu właśnie mnie takie nieszczęścia spotykają
O ile dobrze pamiętam, to Twoja mama miała jakiś czas temu świnkę Bo Ja słyszałam, że jak ktoś już przeszedł i tu właśnie nie pamiętam czy świnkę czy ospę, to za drugim razem może zachorować właśnie na półpasiec jak miał kontakt z chorą osobą. Ale to chyba jednak ospa była

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-06-08 o 14:04
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 14:03   #2515
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/P%C3%B3%C5%82pasiec
Używam zawsze tych samych kosmetyków, proszków i płynów do prania też-nie zmieniamy ich od lat. Pralka też jest stosunkowo nowa-2 latka ma. Jeść też nowego nic nie jem.
A nie tylko mam wysypke. Bolą mnie plecy strasznie. Łzy mi lecą z bólu. Ehh muszę naprawdę okupować ośrodek.
Ale lekarzem nie jestem, może faktycznie jakaś wysypka mnie zaatakowała uczuleniowa. Tylko ten ból pleców. A wysypkę mam taką jak na zdjęciu jest. Tylko, że ja ją mam na plecach.
Bardzo Ci współczuję Okupuj ten ośrodek, dobrze by było gdyby lekarz Cie zbadał Ja osobiście nie miałam półpaśca, ale moja kuzynka owszem i niestety jest to bardzo bolesne, ale z tego co pamiętam to na początku choroby oprócz wysypki (kuzynka miała ją właśnie na plecach) ma się wysoką gorączkę. Koleżanka mamy z kolei wysypkę miała na ręce. Ale spokojnie, bo niekoniecznie to półpasiec, nie martw się na zapas.Zdrówka życzę
A ja robiłam porządki w biurku, wszystkie notatki, ksiązki z tego roku wyniosłam już na strych, aha ściągi również Nic nie wyrzucam, bo możliwe, że moja przyszła szwagierka od października będzie studiować na mojej uczelni, więc napewno to i owo by się jej przydało
Stary 2009-06-08, 14:06   #2516
tancerka212
Zakorzenienie

no to rzeczywiscie nieciekawie...
ja nie wiem czy ty nie powinnaś być jakoś specjalnie potraktowana w przychodni?? u mnie to sosoby sie do takiego pokoiku izolatki bierze i się je obsługuje szybciej żeby w razie czego nie zarażały innych pacjentów... ale masz rację teraz do przychodni się dostać to az się odechciewa... człowiek w końcu idzie prywatnie.. nie wiem na co ta kasa idzie co sie ją płaci ...
Stary 2009-06-08, 14:06   #2517
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
O ile dobrze pamiętam, to Twoja mama miała jakiś czas temu świnkę Bo Ja słyszałam, że jak ktoś już przeszedł i tu właśnie nie pamiętam czy świnkę czy ospę, to zad rugim razem może zachorować właśnie na półpasiec jak miał kontakt z chorą osobą. Ale to chyba jednak ospa była
No miała świnkę. Ale pólpasiec to od ospy podobno jest, a niekt nie miał ospy ostatnio Ale podobno półpasiec może być tez od "zimna" na ustach, a ja niedawno miałam "zimno". I kurcze ta wysypka atakuje coraz bardziej. Masakra. Jak się dziś nie dostanę do lekarza to chyba zwariuję. A prywatnie nie chcę iść bo jakby co zwolnienia nie dostanę, a po drugoe nie po to płacę składki żeby prywatniue chodzić.
Stary 2009-06-08, 14:08   #2518
Jazzmanka
Zadomowienie

Dobra, lecę na aerobic, a potem spotykam się z koleżanką. Ostatnio się widziałyśmy prawie rok temu.

Do później

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
No miała świnkę. Ale pólpasiec to od ospy podobno jest, a niekt nie miał ospy ostatnio Ale podobno półpasiec może być tez od "zimna" na ustach, a ja niedawno miałam "zimno". I kurcze ta wysypka atakuje coraz bardziej. Masakra. Jak się dziś nie dostanę do lekarza to chyba zwariuję. A prywatnie nie chcę iść bo jakby co zwolnienia nie dostanę, a po drugoe nie po to płacę składki żeby prywatniue chodzić.
O kurcze, to Ja nie wiedziałam, że "zwykłe" zimno takie skutki może mieć

Ale mam jednak nadzieję, że to coś łagodniejszego i że dostaniesz się na wizytę i że lekarz coś na to zaradzi.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 14:13   #2519
kaska87
Zakorzenienie

idę chyba zaraz do szkoły do psorki zapytać czy sprawdziła moją pracę, nie chcę się stresować

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 14:13   #2520
tancerka212
Zakorzenienie

kurczę mi się opryszczka często na ustach robi wiec nawet mnie nie straszcie.... idź obca szybko do lekarza jak ci się to rozprzestrzenia...
mi jakis czas temu na szyi się coś taka dziwna chropowata skóra bardziej zrobiła ale samo zaraz zeszło i ja to obmyśliłam 2 fakty- albo 1. używałam nowej odżywki do włosów bez spłukiwania bo chciałam wytestowac nowy zakup siostry i mogła mnie uczulić troszkę bo mam długie włosy co szyi dotykają a drugą opcję to wymysliłam że wtedy spałam u tżta i dał mi swoją koszulkę do spania a jego mama pierze w innym proszku niż moja i to od tek koszulki.. kurdę trzeba na wszystko uwazac!! przed śłubem to chyba w jakimś niedostępnym dla nikogo miejscu trzeba zamieszkac zeby się czymś nie zarazić albo żeby nas coś nie uczulilo...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości