|
|
#4981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VII
ja do lumpka chodzę sama, czasem z TŻ , ale to żadko
dziś byłam na dostawie a że kolejki do przymierzalni były długie a nie miałam czasu czekać to wzięłam wszystko bez przymierzania, jak się okazało to tylko ta różowa koszulka jest lekko przykrótka. Za wszystko 24 zł a oto moje łowy strój kąpielowy z F&F spodenki Marks&Spencer pasek legginsy H&M koszulka |
|
|
|
#4982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak naprawdę ja nie miałam jeszcze takiej historii z szarpaniem się o ciuchy, ale Wy dość często piszecie, że coś takiego się przytrafia ![]() rebushnik, bardzo mi się podoba zeberkowy strój
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-06-08 o 12:06 |
|
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do lumpeksów chodzę zazwyczaj sama. Czasami idę z kuzynką albo Tż. Kilka razy byłam też z mamą.
Dzis miałam isć na 9 na dostawę i zaspałam!
|
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zazwyczaj chodze sama, rzadko z kolezanka, czasami z TZtem
![]() A to moj dzisiejszy lup, marynarka Mango 2zl Na zdjeciu wyszla srednio jak to zawsze bywa, ale na mnie wyglada super. Tu narazie nie wyprana, nie wyprasowana. W rzeczywistosci ma podszewke w takie dziurki - kropeczki, bo na fotce wyglada jak szary gladki. |
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie dostałam palpitacji .. boski
|
|
|
#4986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj poszłam na dostawę do jednego lumpa...a tam wyprzedaż - 35zł/kg i same szmaty Ale mimo to wyszłam ze zwykłym czarnym sweterkiem H&M i stanikiem Kalvin Clain (obie rzeczy leżą idealnie Zawiedziona marnym łowem pojechałam do innego lumpka, ale już godzinę po otwarciu, więc bez szans na super łowy...a tam też wyprzedaż - 3,5 zł/sztuka. Myślę, pewnie same szmaty...i rzeczywiście, sporo beznadziei na wieszakach, ale nawet znalazłam kilka rzeczy, z których jestem zadowolona (szczególnie z powodu cen ) - łącznie 14 zł:- Atmosphere - super długie, ciepłe swetrzysko...za duże na mnie dwa rozmiary Ale wzięłam, w domu stwierdziłam, że chyba wyglądam trochę jak w szlafroku - Dunnes Stores - śliczna fioletowa spódniczka - Atmosphere - falbankowa spódniczka - Dunnes Stores - sweterek grzybek dla mamy - na zdjęciu wygląda pięknie, ale wymaga przyszycia guziczków, bo są w ruinie. Ale za 3,5 zł? Żal nie wziąć
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na pewno coś się poradzi a jak nie to za 2 złote i tak warto było
|
|
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to zależy od materiału...ja się najpierw z mamą skonsultowałam co ona o tym myśli, bo ja się na materiałach za bardzo nie znam
|
|
#4990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje rowniez ja dzis bylam na dostawie i tez sie oblowilam
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
||
|
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
A to moje dzisiejsze
Tż mnie zasponsorował fakt że powiedziałam że potrzebuje na spodnie na obronę ale spodne też wreszcie kupiłam 1. Nowy topik George 12 zł 2. Nowe szorty DenimCo 8 zł 3. Spodnie Bay takie aladresy, ale jakość super bawełenka, będzie na piżamkę lub dres, 5zł 4. kombinezon wyszczuplający, niestety za duzy 8 zł5. Sukienka evie na wesele 25 zł, miałam zostawić na połowę ceny ale na pewno by ja wykupili 6. Bluze Next 8 zł 7. Dresy firmy nie pamiętam, niestety odbarwienie na tyłki, moze je zafarbuje, 3,5
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-06-08 o 14:37 |
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
c.d.
1. Lebinsy ażyrowe atmosphere 3,5 a właśnie miałam kupować jeszcze jedne ![]() 2. Szorty H&M Nowe 3. Spodnie na obrone River Island ale nie zrzuciłam całościowego zdjecia, dodam później, proste nogawki
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-06-08 o 14:42 |
|
|
|
#4993 |
|
Wtajemniczenie
|
bianeczkaa śliczna ta sukienka
kurczę tak zachęcacie, ze zaraz chyba sama pójdę na jakieś łowy :P chociaż o tej godzinie to może już niczego nie być, ale się przejdę przynajmniej
|
#4994 |
|
Wtajemniczenie
|
moje nowe zdobycze
1.koszulka GEORGE 2.koszulka George 3.koszula DOROTHY PERKINS 4.bluzka..nieznanej mi firmy... 5,koszulka PRIMARK 6.nowa z atmosphere 7.apaszka panterka 8.pasek i cekinowo-panterkowa torebeczka 9.bluzka z HIGH SCHOOL MUSICAL,w sumie nie wiem po co,ale musialam wziac |
|
|
|
#4995 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzis mierzylam ten sweterek atmo
ale ostatecznie nie wzielam po byl przyciasnawy choc roz 38 i kosztowal 10zl ale byl slodki mam prawie takie samo bolerko atmo tylko ze rozm 36 |
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
Ciągle oglądam ten wątek i nie mogę wyjść z podziwu jakie fajne ciuchy wyszukujecie.
Ja dziś miałam kolejne podejście do lumpków, chyba z 3. Poszłam do Robana bo dostawa była (coś koło 11 byłam) i generalnie nic fajnego nie widziałam i jeszcze bardzo śmierdziało Znalazłam torebkę z H&M - nie kupiłabym bo mam taką, kolekcja sprzed 1,5 roku dałam za nią 79 zł, ale zapytałam ile kosztuje z ciekawości. Wszystko było na wagę, torebka dosyć ciężka ale wg mnie stan fatalny- bardzo skosmacona, popękane rączki i okazało się, że cena to 33,7 zł, co wg mnie bardzo bardzo dużo
|
#4997 |
|
Raczkowanie
|
Fossa
Mam identyczny sweterek I tez kupiony w lumpku. Moja przygoda z lumpeksami zaczęła się rok temu. Nie mam już gdzie wkładac ciuchy. ![]() Porobie jakies zdj i sie pochwale swoimi zdobyczami, tylko muszę odzyskac aparat ![]() Pozdrawiam.
|
|
|
|
#4998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I spódniczka czarna atmosphere...troche podobna do mojej ![]() Jeszcze cekinowa torebeczka śliczna
Edytowane przez bura kocurka Czas edycji: 2009-06-08 o 16:18 |
|
|
|
|
#5000 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem dzisiaj bardzo zadowolona, kupiłam sobieśliczna chabrową sukienkę, na razie jest w praniu, ale jak wyschnie to cykne fotkę
Nie wiem co prawda gdzie ją ubiorę ( i czy ją ubiorę), ale tak przyjemnie mieć coś ślicznego, nawet tylko do powieszenia w szafie
|
|
|
|
#5001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... wszystko super aż chwilowo nie wiedziałam co powiedzieć poza "jej"
|
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze, wszystko za jednym zamachem w jednym sklepie na wagę- 29zł zapłaciłam.
Ja nie rozumiem, pojechałam an dostawę do słynnego "żółto-granatowego" gdzie tłum ludzi, 58zł/kg i NIC na wieszakach. A Obok świeża dostawa w lumpku gdzie 55zł.kg i mało ludzi... I tam się obłowiłam ![]() P.S. Sorrki z takie wygniecione, świeżo z plecaka wyjęte, jeszcze przed praniem- tak wyszło
Edytowane przez agacior89 Czas edycji: 2009-06-08 o 17:00 |
|
|
|
#5003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłaś wziąć dla mnie
|
|
#5004 |
|
Kokon pro
|
u nas dzis bieda az piszczy
1. kamizelka o dziwo pierwsza dobra i w biuscie i w pasie ![]() 2. halka pod kiecki zeby sie tak rozlozyscie ukladaly ^^ 3. zwykle czarna balerinki ale sa mieciutkie |
|
|
|
#5005 |
|
Rozeznanie
|
Z piątkowej dostawy:
1. Czarne rurki - nowOn 2. Niebieska koszula ze stójką, żabocikiem i bufkami - H&M 3. Czarny sweter w zielone serduszka 4. Morski, taki zielono niebieski kurteczko-płaszyczyk 5. Bardzo mnie rozbawił nadruk na męskim t-shircie, ale jako, że różowy to nie kupiłam Tżetowi ![]() Całość 42 zł, w tym płaszczyk gdzieś za 30zeta.
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
|
|
#5006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta niebieska sukienka super Zresztą...wszystko mi się podoba I widzę, że kolejna falbaniasta spódniczka dzisiaj ![]() Też mam kilka rzeczy takich "do szafy" - nie mam kiedy nosić, ale jakoś nie mogę ich oddać....przywiązałam się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez bura kocurka Czas edycji: 2009-06-08 o 17:28 |
|||
|
|
|
#5007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uhh.. boski jest ten sweterek.. ![]() ostatnio dziewczyna obok zwinęła mi go z wieszaka
|
|
#5008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I płaszczyk też ładniutki
|
|
#5009 |
|
Raczkowanie
|
zobaczcie ile postów. ;p a wątek nie ma i mam nadzieję, że syzbko nie będzie miał końca. ;p
|
|
|
|
#5010 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu coś kupiłam
*koszula Cherokee, rozmiar 14, ale chyba jakieś małe, bo ja noszę36 i jest troche luźna ![]() *chusta w super kolorze no i ja w tym
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

nawet na białe koszule 

Ale mimo to wyszłam ze zwykłym czarnym sweterkiem H&M i stanikiem Kalvin Clain (obie rzeczy leżą idealnie
) - łącznie 14 zł:
Ale wzięłam, w domu stwierdziłam, że chyba wyglądam trochę jak w szlafroku

Ale to zależy od materiału...ja się najpierw z mamą skonsultowałam co ona o tym myśli, bo ja się na materiałach za bardzo nie znam