|
|
#841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matura 2010
U mnie na fizie jest ciężko niestety
dla tych co chcą zdawać na pewno się podoba- mimo że jestem z niej zielona jako tako wszyskto rozumiem, pani na prawdę świetnie tłumaczy jutro będę się starać na 4 opowidać hehehe w następnym roku już mi fiza odchodzi , chemi nie cierpię )
|
#842 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12652030]Witam po dluzeszej przerwie
![]() ja juz czuje wakacje od tygodnia teraz tylko 2 dni ide do szkoly bo w srode jest jakas uroczystosc no a w czwartek Boze Cialo a w piatek wolnee ;D natomiast w nastepym tygodniu mamy testy sparawdzajace nasza wiedze po 2 klasie takze jest dobrze:dmi w 3 klasie odchodzi chemia-z czego sie cholernie ciesze , fizyka biologia przedsiebiorczosc po no i dochodzi mi przedmiot zwiazany z Unia Europejska.....na swiadectwie na szczescie bede miala tylko jedna 2 - z chemi...[/QUOTE] też bedę miała jedyną dwóję z chemii niestety mi nie odpada, bo jestem na biol-chemie ![]() fizyka odpada na szczęście, chociaż u mnie i tak było bezproblemowo, tylko nudno ![]() niektórym klasom naprawde dużo odpada, mi tylko 3 przedmioty w tym jeden dochodzi, więc tak jakby dwa odpadły
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
ojeeeeja, ja chemię uwielbiam ! : )))
za to fizyka.. naprawdę.. umieram na samą myśl.. już nigdy w życiu... nigdy
|
#844 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mi odchodzą 4 a dochodzi 1 więc też w sumie jakby odchodziły 3 :P |
|
|
|
|
#845 |
|
Rozeznanie
|
Mi odchudzą: fiza,chemia, biola i wok którego uczyłam się jeden rok a dojdzie rachunkowość
|
#846 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi odchodzi chemia, biologia
i geografia , a biologie jakoś przeżyje a chce iść na studia medycze więc będe musiała coś wykombinować!
|
|
#847 |
|
Rozeznanie
|
Widzę że nie lubisz geografii
ja z niej zdaje maturę wiec w następnym rok będę miała jej dużo w grafiku![]() Ps. Jaki to aparat z twojego avatora??
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
A mi odchodzi geografia (hurra!!!), historia, biologia, chemia, PO.
Za to dochodzi wos i pp. Ale ja nie chce odchodzic z lo i zdawac mature
|
#849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubiałam , ale nie lubie bo facetka wystawiała mi ocene bez mojej wiedzy, jutro idę się znią kłócić bo nie chce 3.....A to nie ja na av. ![]() Więc nie wiem jaki aparat
|
|
|
#850 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a tak w ogóle to czym się zajmujecie (oprócz intensywnych przygotowań do matury oczywiście
|
|
|
|
|
#851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet lekcji religii będzie więcej a po co mi religia?przecież nie będe jej zdawała na maturze
|
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam podróże (małe i duże
) dlatego każdą wolną chwilę na nie poświęcam. Nieważne czy to wycieczka rowerowa za miasto czy dalsza podróż. Uwielbiam poznawać nowe rzeczy, miejsca i ludzi ![]() poza tym zajmują mnie książki -pochłaniam ! Cieszę się, że już wakacje, będę mogła ponadrabiać zaległości kupilam kilka pozycji tydzien temu w namiocie Taniej Książki na Gubałówce.. i jeszcze nie moglam się za nie zabrać.. i tak na mnie czekają ![]() kiedyś zajmowałam się tańcem towarzystkim (kontuzja..) , później siatkówką (znowu kontuzja...).. i tak w sumie te moje wielkie miłości się wypalały.. niestety. a taką odrębną pasją, nieco szkolną, jest chemia ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- wibovit, mam to samo. jestem na mat-gegr. przez trzy lata mam geografię rozłożoną na 2-2-2, okazuje się teraz ze hostorię również.. (a nikt nie myśli o maturze z historii..) , tak samo chcą nam rozszerzyć WOS... wszyscy na to smarkają w klasie, bo wolimy dodatkową geografię (100% klasy ją zdaje na maturze..) niż historię, z której każdy ledwo ciągnie bo babka jest nienormalna....
|
#853 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a tak pozatym to lubie spedzac czas na swiezym powietrzu - biegac , spacerowac , jezdzic rowerem , jestem wolontariuszka ![]() natomiast przez 3 lata mam geografie rozlozona na 3-2-2 a historie 2-3-4. . w mojej klasie mature z histy pisze moze 3-4 osoby natomiast z gegry o wiele wiecej osob....
|
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12662016]przez 3 lata mam geografie rozlozona na 3-2-2 a historie 2-3-4.
. w mojej klasie mature z histy pisze moze 3-4 osoby natomiast z gegry o wiele wiecej osob....[/quote]ja mam geografię 2-2-2, ale próbujemy wymusić na dyrekcji za rok 4h geografii tygodniowo, zamiast tego WOSu i historii... zobaczymy co z tego będzie ![]() w kazdym bądź razie nasz Geograf powiedział, że będzie o nas walczył jak lew
|
#855 |
|
Konto usunięte
|
u mnie raczej nie da rady zwiekszyc godzin geografii;/ bo WOS i historia to tez rozszerzone przedmioty jesli chodzi o moj profil.natomiast w tygodniu bede miala 3 godziny WOS-u.....
jesli chce zdawac mature z gegry to pozostaje mi chodzic na zajecia dodatkowe... |
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12662275]u mnie raczej nie da rady zwiekszyc godzin geografii;/ bo WOS i historia to tez rozszerzone przedmioty jesli chodzi o moj profil.natomiast w tygodniu bede miala 3 godziny WOS-u.....
jesli chce zdawac mature z gegry to pozostaje mi chodzic na zajecia dodatkowe...[/QUOTE] no moja klasa akurat będzie walczyła o geografię bo z historii NIKT nie zdaje matury, a z WOSu jedna osoba. to jest cyrk, co oni w szkole wyprawiają... PS. z tej matury próbnej miałam 60% . Nieźle jak na podejście "z partyzanta" gdybym chociaż przejrzała zeszyty z ubiegłego roku pewnie poszłoby mi lepiej.. no, ale nie ma co matma to tylko po to, żeby zdać bo do rekrutacji na studia mi się nie przyda
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-08 o 15:46 |
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
To ja mam pytanie: co planujecie na wakacje?? Macie w planach powtorki do matury?? Robienie arkuszy?? Czy calkowicie odcinacie sie od lekcji, aby wypoczac?
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam w planach sobie powtarzać biologie, ale dziś powiedziałam o nie! a przynajmniej nie w lipcu
. Ale musze przeczytać lektury 2
|
|
#859 |
|
Flawless
|
To chyba będą najgorsze wakacje w moim życiu xD Z polaka już zadany m. in "Potop" (jesteśmy strasznie w tyle
), z histy też zadała sporo książek dla zdających maturę a no i wosu muszę się uczyć bo moja wiedza = 0 a maturka mi się marzy
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem w tyle z polskiego, dopiero co omowlismy lalke. a ja wstyd sie przyznac zadnych lektur nie czytalam w tym roku i lektury na pewno bede czytac w wakacje. teraz czytam zbrodnie i kare
|
#861 |
|
Konto usunięte
|
od stycznia obiecalam sobie ze bede czytac lektury i jak narazie wytrwalam - z wiekszych lektur to przeczytalam lalke , zbrodnie i kare
![]() ![]() jesli chodzi o wakacje , to nie mam zamiaru zagladac w ksiazki ;D trzeba odpoczac przed 3 klasa , wykorzystac wolny czas.a dzisiaj mialam ostatnia chemie i fizyke w swoim zyciu i jestem cholernie szczesliwa
|
|
|
|
#862 |
|
Konto usunięte
|
Ja planuje skończyć "Potop" i "Zbrodni i kare", bo nie wyrobiłam się z nimi w ciągu roku
a na przyszły rok nam zostają tylko "Chłopi" do przerobienia więc w sumie prawie skończyliśmy. A jeżeli chodzi o naukę w wakacje to w sumie się nie zastanawiałam jeszcze zobaczę, ale na pewno nic na siły w końcu wakacje są po to żeby odpocząć ;d
|
|
|
|
#863 |
|
Flawless
|
My właśnie kończymy Lalkę, ale ja wszystko czytam, bo u nas nie ma takiej opcji, żeby ktoś czegoś nie przeczytał. Facet równo pałuje i generalnie rozsiewa postrach w klasie xP Zadaje tak szczegółowe pytania z lektur, że czasem, nawet jak się przeczyta, to można nie znać odpowiedzi ^^
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2009-06-08 o 17:01 |
|
|
|
#864 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja geografie..
Wogóle mam już wakacje ![]() . Jestem szczęśliwa bo dopiero będe się uczyć we wrześniu
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie spoko mozna nie czytac:P wiadomo-laske sie oberwie od czasu do czasu ale nie jest az tak zle.
|
#866 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#867 |
|
Flawless
|
Hah, u nas potrafi na każdej lekcji pytać i stawiać pały, a i czasem każe pisać list do rodziców
|
|
#868 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas, niestety trzeba strasznie magluje z lektur
.
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całkowicie się odcinam przynajmniej tak planuję ![]() oprócz zrobienia dodatkowych zadań "na wakacje" z chemii ![]() poza tym leniuchuję - chyba że znajdę jakąś pracę
|
|
#870 |
|
Konto usunięte
|
U nas nie przeczytanie lektury nie przejdzie :P jeżeli ktoś np. przeczytał 3/4 to może jakoś przeżyje inni nie bardzo ;/ można dostać nawet kilka 1 z nieznajomości lektury, profesorka jest strasznie rygorystyczna jeżeli chodzi o książki ;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

dla tych co chcą zdawać na pewno się podoba- mimo że jestem z niej zielona jako tako wszyskto rozumiem, pani na prawdę świetnie tłumaczy jutro będę się starać na 4 opowidać hehehe w następnym roku już mi fiza odchodzi
, chemi nie cierpię
)

teraz tylko 2 dni ide do szkoly bo w srode jest jakas uroczystosc

a po co mi religia?przecież nie będe jej zdawała na maturze

. w mojej klasie mature z histy pisze moze 3-4 osoby natomiast z gegry o wiele wiecej osob....
), z histy też zadała sporo książek dla zdających maturę a no i wosu muszę się uczyć bo moja wiedza = 0 a maturka mi się marzy