Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-08, 13:14   #2521
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Bardzo Ci współczuję Okupuj ten ośrodek, dobrze by było gdyby lekarz Cie zbadał Ja osobiście nie miałam półpaśca, ale moja kuzynka owszem i niestety jest to bardzo bolesne, ale z tego co pamiętam to na początku choroby oprócz wysypki (kuzynka miała ją właśnie na plecach) ma się wysoką gorączkę. Koleżanka mamy z kolei wysypkę miała na ręce. Ale spokojnie, bo niekoniecznie to półpasiec, nie martw się na zapas.Zdrówka życzę
Ja na szczęśćie nie mam gorączki, ale ten ból pleców, coś strasznego.
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no to rzeczywiscie nieciekawie...
ja nie wiem czy ty nie powinnaś być jakoś specjalnie potraktowana w przychodni?? u mnie to sosoby sie do takiego pokoiku izolatki bierze i się je obsługuje szybciej żeby w razie czego nie zarażały innych pacjentów... ale masz rację teraz do przychodni się dostać to az się odechciewa... człowiek w końcu idzie prywatnie.. nie wiem na co ta kasa idzie co sie ją płaci ...
Ja tez nie wiem na co ta kasa idzie. I jeszcze powiedzą, że za duzo ludzi mają. To po cholerkę tam siedzą w tym ośrodku?? Do ostatniego pacjenta powinni siedzieć.
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
O kurcze, to Ja nie wiedziałam, że "zwykłe" zimno takie skutki może mieć
Ale mam jednak nadzieję, że to coś łagodniejszego i że dostaniesz się na wizytę i że lekarz coś na to zaradzi.
Tez mam taką nadzieję

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy Ja jestem straszna panikara i bardzo nie lubie do lekarzy chodzic. Zwłaszcza, że teraz sesja jest i nie wyobrażam sobie nie iść na egzamin jak będę chora. Półpasiec na szczęście zaraźliwy nie jest. Na razie nie ma co gdybać, zobaczę co lekarz powie.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 13:20   #2522
tancerka212
Zakorzenienie

właśnie najgorzej że teraz sesja jest... ja też sobie nie wyobrażam się teraz rozchorować... przerąbane... jak wrócisz to opowiedz nam co ci lekarz powiedział
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 13:22   #2523
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie najgorzej że teraz sesja jest... ja też sobie nie wyobrażam się teraz rozchorować... przerąbane... jak wrócisz to opowiedz nam co ci lekarz powiedział
Opowiem na pewno O 16 mam znowu do nich dzwonić, ale chyba już wcześniej się przejadę Postraszę ich trochę i muszą mnie przyjąć
Stary 2009-06-08, 13:27   #2524
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja miałam jedną sesję w życiu, którą całą przechorowałam, zaczęło się od zatok (okropny ból, noce nieprzespane) a później dołączył stres i nabawiłam się nerwicy (kiedyś juz o tym pisałam). I w tym czasie musiałam wkuwać do egzamów (wszystkie były ustnie) i chodzić po lekarzach. Paradoksalnie miałam w tamtej sesji bardzo dobre oceny. Dlatego życzę obcej duuuuuużo zdrówka
Stary 2009-06-08, 13:39   #2525
tancerka212
Zakorzenienie

prośba o pomoc!!!!!!!!!!!

któraś z was pisała tu niedawno że uwielbia serial Sex w wielkim mieście- chciałabym sobie obejrzeć wszystkie odcinki po sesji ale nie wiem skąd je wziąć pewnie mi napiszecie że mam sobie ściagnąć z neta... ale ja w życiu nie ściagałam nic z neta i nawet nie wiem jak to się robi i gdzie tego szukac jestem dałnem komputerowym i otwarcie się do tego przyznaję więc HELP!
a może któraś z was ma na kompie zapisane te odcinki?? to na przykład mogłabym wysłać pocztą płyty DVD żeby mi któraś nagrała
proszę o wszelkie instrukcje mówiące o tym jak to zdobyc??
Stary 2009-06-08, 13:44   #2526
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

któraś z was pisała tu niedawno że uwielbia serial Sex w wielkim mieście- chciałabym sobie obejrzeć wszystkie odcinki po sesji ale nie wiem skąd je wziąć pewnie mi napiszecie że mam sobie ściagnąć z neta... ale ja w życiu nie ściagałam nic z neta i nawet nie wiem jak to się robi i gdzie tego szukac jestem dałnem komputerowym i otwarcie się do tego przyznaję więc HELP!
a może któraś z was ma na kompie zapisane te odcinki?? to na przykład mogłabym wysłać pocztą płyty DVD żeby mi któraś nagrała
A nie pisały o tym Pm2009?? A może źle mi sie kojarzy
Stary 2009-06-08, 13:44   #2527
lusmarija
Wtajemniczenie

Obca koniecznie idz do lekarza i nie ma to tamto, musi Cię przyjąć chociaż wiem, ile to trzeba się nastać i nadenerwować

wiecie koleżanka, która pracuje w szpitalu opowiadała, że przywieźli w sobotę Pana młodego... u nas jest taki zwyczaj, ze jest jakaś piosenka dla pana młodego i jego kolegów i wtedy najczęściej biorą i podrzucają go do góry (no wiecie jak to wygląda ) i co się okazało, że go nie zdąrzyli złapać i miednice sobie połamał normalnie szok

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 13:50   #2528
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A nie pisały o tym Pm2009?? A może źle mi sie kojarzy
hmmm nie wiem skąd ja to wzięłam ale wiem że mi się zamarzyło obejrzeć ten serial.. a ze z wami się kumpluję więc do was piszę

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
wiecie koleżanka, która pracuje w szpitalu opowiadała, że przywieźli w sobotę Pana młodego... u nas jest taki zwyczaj, ze jest jakaś piosenka dla pana młodego i jego kolegów i wtedy najczęściej biorą i podrzucają go do góry (no wiecie jak to wygląda ) i co się okazało, że go nie zdąrzyli złapać i miednice sobie połamał normalnie szok
matko kochana!!!!!!!!!!!!!!! to super wesele było jak pan młody wylądował w szpitalu ale rzeczywiscie jest taka piosenka co puszczają ją dla pana młodego i kumpli i pan młody jest podrzucany.. na ostatnim weselu jak byłam to też pana młodego jakoś ledwo co łapali że aż mój tż się przestraszył że zaraz pan młody runie na ziemie bo jakoś mało osob było do podrzucania i się wzięło dobrało jakiś 3 debili co zaczęłi go podrzucac a siły łapac nie mieli... na szczęście nic się nie stało... będe musiała tżcikowi przywiązać poduszeczkę do dupci
Stary 2009-06-08, 13:53   #2529
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Obca koniecznie idz do lekarza i nie ma to tamto, musi Cię przyjąć chociaż wiem, ile to trzeba się nastać i nadenerwować

Idę na pewno Tylko do domku pojadę sie wykapać i mykam okupować ośrodek

O jejku biedny Pan Młody. dlatego ja nie lubie takich durnych zabaw, bo nie wiadomo jak się skończą. Kilka lat temu u nas też co s takiego było. Podrucali młodego młodą i rodziców. Ale na szczęście już się tego nie praktykuje. A zwykle podrzucają Ci najbardziej pijani, więc ja dziękuję za taką zabawę.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-06-08 o 13:59
Stary 2009-06-08, 13:55   #2530
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Ja na szczęśćie nie mam gorączki, ale ten ból pleców, coś strasznego.

Ja tez nie wiem na co ta kasa idzie. I jeszcze powiedzą, że za duzo ludzi mają. To po cholerkę tam siedzą w tym ośrodku?? Do ostatniego pacjenta powinni siedzieć.

Tez mam taką nadzieję

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy Ja jestem straszna panikara i bardzo nie lubie do lekarzy chodzic. Zwłaszcza, że teraz sesja jest i nie wyobrażam sobie nie iść na egzamin jak będę chora. Półpasiec na szczęście zaraźliwy nie jest. Na razie nie ma co gdybać, zobaczę co lekarz powie.
co do bólu plecó.. to ja wiem co to ból krzyża.. ale jesli to półpasiec to chyba jakaś dorosła odmiana jakiejś dziecięcej choroby.. lepiej idz do lekarza i nei dzwon do ośrodka tylko rano o 7 do przychodni zarejestrtowac sie i isc do lekarza pierwszego kontaktu i nie myslec o odkładaniu.....,.
a mnie dziś promek pwoiedział.. zamykać oddawać... wszystko przyjmuje bez mrugnięcia okiem normalnie.. mam wrażenie, zę jakbym napisałą o dupie marynei to nikt by sie nie zorientował
ale nei ważne.. powoli zamykam pracę wreszcie.. raaaany jak by było extra juz to zamknac
teoretycznie mam termin do przyszłęgo poneidziałku ( tak mam napisane na temacie pracy) ale wiecie co
nie chce nic mowic.. to chyba bedzie pierwsza praa oddana w terminie(lub przed.. jak kto woli) .. pierwsza a zarazem ostatnia
Stary 2009-06-08, 13:58   #2531
lain
Zakorzenienie

Cytat:

najpierw sobie ciagasz program do torrentow (ja mam ten http://www.utorrent.com/?client=utorrent1810 ), pozniej sobie w necie szukasz torrentow. sciagasz te torrenty na dysk, ladujesz do programu i zasysasz

choc chyba lepiej sciagac pojedynczko, bo widze, ze pelne sezony wymagaja jakiejs rejestracji

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-08 o 14:05
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 13:59   #2532
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
O jejku biedny Pan Młody. dlatego ja nie lubie takich durnych zabaw, bo nie wiadomo jak się skończą. Kilka lat temu u nas też co s takiego było. Podrucali młodego młodą i rodziców. Ale na szczęście już się tego nie praktykuje. A zwykle podrzucają Ci najbardziej pijani, więć ja dziękuję za taką zabawę.
ja wiem czy tego się nie praktykuje... nigdy nie wiadomo czy jakiś pijany facet nie wyskoczy z pomysłem podrzucania.. nie da sie chyba teo zaplanowac zeby było lub nie było bo to inwencja twórcza gości i jak złapią to głupio będzie opierniczyć takiego na środku parkietu zeby ręce trzymał przy sobie hehehe
u tżta było znowu tak że w trakcie jakiejs głupiej zabawy oczepinowej panowie mieli jakieś zadania do wykonania i tżta wujek brał udział i jakoś faceci go nie przytrzymali mimo że taka była umowa i też rękę sobie rozwalił, chyba nawet złamał... kurdę takie wesele w mały horror może się zamienic
Stary 2009-06-08, 14:00   #2533
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:

ja też sie tego boję co prawda bywam w towatrzystwie towarzystwa mojego tz dosc rzadko i tam jest bodaj 2-3 chlopakow o porownywalnym wzroscie ( nie to zeby 1,80m to jakis byl dziwny wzrost - ale jak kojarze ludzi to tak to dziwnei wyglada, ze moj tz wystaje wzrostem ponad wiekszosc swoich znajomych)
Co prawda nie przypomniam sobie, zeby byly takie akcje u kogos ze znajomych na weselu ale jakby tak mojemu TZ
o jaaaa

az mnie moja miednica rozbolała

dobra laseczki
ja wpadlam napisalam lacznie 2 posty na pm 2010 i jednego na pm kielce
wiec teraz wracam dalej konczyc swoja mgr
teskno mi troche do Was gadułki, ale moj TZ ochrzania mnie ze nie ucze sie tylko gadam... wiec zeby nie bylo ... sama sobie znowu embargo ustanawiam....
Stary 2009-06-08, 14:03   #2534
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
O masakra Ja nie chcę czegoś takiego
Chyba wysoko go musieli podrzucić, że się połamał, bo z niskiej odległości, to by może siniaków się nabawił tylko, nie?
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 14:04   #2535
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
( nie to zeby 1,80m to jakis byl dziwny wzrost - ale jak kojarze ludzi to tak to dziwnei wyglada, ze moj tz wystaje wzrostem ponad wiekszosc swoich znajomych)
to my chyba mamy wysokich znajomych, bo TZ ma 1.90 i wlasciwie jakos specjalnie wzrostem sie nie wybija. wszyscy chyba maja jakos tak 1.80 - 1.90 (niektorzy wiecej)

Tancerko
tu http://www.mininova.org/tor/1504517 mozna sciagnac wszystkie sezony na raz, ale to 21 giga wiec wypadaloby miec dobre lacze, bo ze slabym to mozna sciagac w nieskonczonosc
Stary 2009-06-08, 14:05   #2536
lusmarija
Wtajemniczenie

u mnie coś takiego się ciągle praktykuję i nie widzę w tym nic dziwnego, jednak co innego jak ma się normalnych kolegów a co innego jak podskoczą jacyś pijani, którzy ledwo na nogach się trzymają

jak to nie wiadomo co może nas spotkać na własnym weselu

Jazzmanko tego juz nie wiem, ale musiał widocznie tak niefortunnie upaść

to mój TZ ze swoimi 190-ileś też się wyróznia wśród znajomych

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-06-08 o 14:09
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 14:10   #2537
asiulek1705
Wtajemniczenie

Biedny ten pan młody, tylko współczuć. Moja mama powiedziała kiedyś, że jak na moim weselu jak ktoś wymyśli aby mnie i TŻta do góry podrzucać, to temu komuś nogi z d... powyrywa dobrze wiedzieć, że mama będzie czuwać i nie da nam krzywdy zrobić hi hi hi hi.
Stary 2009-06-08, 14:20   #2538
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
najpierw sobie ciagasz program do torrentow (ja mam ten http://www.utorrent.com/?client=utorrent1810 ), pozniej sobie w necie szukasz torrentow. sciagasz te torrenty na dysk, ladujesz do programu i zasysasz

choc chyba lepiej sciagac pojedynczko, bo widze, ze pelne sezony wymagaja jakiejs rejestracji
na PW napisałam coś jak chcesz to zerknij bo ja to nie wiem jak się do tego zabrac...

[

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Biedny ten pan młody, tylko współczuć. Moja mama powiedziała kiedyś, że jak na moim weselu jak ktoś wymyśli aby mnie i TŻta do góry podrzucać, to temu komuś nogi z d... powyrywa dobrze wiedzieć, że mama będzie czuwać i nie da nam krzywdy zrobić hi hi hi hi.
a jak mama pójdzie akurat w tym czasie do toalety albo będzie zajęta czym innym??
Stary 2009-06-08, 14:49   #2539
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ja wiem czy tego się nie praktykuje... nigdy nie wiadomo czy jakiś pijany facet nie wyskoczy z pomysłem podrzucania.. nie da sie chyba teo zaplanowac zeby było lub nie było bo to inwencja twórcza gości i jak złapią to głupio będzie opierniczyć takiego na środku parkietu zeby ręce trzymał przy sobie hehehe
u tżta było znowu tak że w trakcie jakiejs głupiej zabawy oczepinowej panowie mieli jakieś zadania do wykonania i tżta wujek brał udział i jakoś faceci go nie przytrzymali mimo że taka była umowa i też rękę sobie rozwalił, chyba nawet złamał... kurdę takie wesele w mały horror może się zamienic
Ja juz dawno na weselach tego nie widziałam Takie zabawy zwykle na oczepinach były, ale chyba przestali praktykować. A jak będzie mnie ktoś chciał podrzucić to mu ten pomysł wybije z głowy. Nie zmuszą mnie do czegoś na co nie mam ochoty

Dzwoniłam znowu do ośrodka Odebrała inna pani i powiedziała, że mam przyjechać za pół godziny, bo na razie mają duzo pacjentów No to czekam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 15:58   #2540
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
wypluj slowo 'starowka'
w Krk nie ma starowki tylko Stare Miasto (wiem, wiem, ze to samo, ale starowka mowi sie w Warszawie)
to samo miałam napisać

Cytat:
wiesz co tak gadaliśmy sobie wtedy w knajpce na romantycznej kolacji o przyszłości i o ślubie ale tak niezobowiązująco i myśleliśmy kiedy by był dobry czas na ten ślub i tż stwierdził że jak skonczy studia i się obroni to mi kupi pierśionek a że tak myśleliśmy że obrona w okolicach naszej 7 rocznicy nastąpi więc jak tż skonczy studia i będzie szukał pracy to stwierdziliśmy ze moglibyśmy się zacząć zastanawiać już nad slubem bo to się dużo wcześniej rezerwuje sale itp no i tżcik stwierdził że właśnie w naszą 7 rocznicę to będzie dobry i odpowiedni czas hehehe ale najwidoczniej za długo wytrzymać nie mógł bo 3 miesiące po tej rozmowie już nosiłam pierścień na palcu
to jak my gadalismy w knajpce na stoku zaręczynach i o slubie to tz mi się na drugi dzień oświadczył

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
idę chyba zaraz do szkoły do psorki zapytać czy sprawdziła moją pracę, nie chcę się stresować
Chyba bym Cie nie lubiła jakbym z Tobą studiowała

Lain nie zacytowałas mi się - deweloper nazywa sie Miechowianka a blok jest przy Mogilskiej, naprzeciwko Meissnera(tam gdzie Wieczysta) to jest bodajze ulica Strzelcow, ale zostało dosłownie pare mieszkań, więc my sie raczej nie załapiemy.
Co do kredytu to sie zobaczy, raczej tż będzie miał zdolność, zeby wziąc kredyt na nas dwoje, więc weźmie, bo po sie bawic na niego samego. Jak trafi sie okazja to weźmiemy przed ślubem, najwyżej autko poczekaPo nowym roku zaczniemy sie rozgladac. A te mieszkanka co wkleiłas link to faktycznie albo małe albo jak juz mi się podoba to 100m
Jedyne co mnie martwi w kwestii mieszkania to to, ze te co mi sie podobaja sa masakrycznie drogie Jakby tak było 5 tys za metr to by było cudownie Zobaczymy jak nam sie to rozegra, nie ma ciśnienia, więc wszystko powolutku sie zrobi

edit - to mieszkanko jest calkiem fajne i moze byc niedrogie, tylko ta kuchnia troche głupawo i trzeba by było pomysleć, żeby sie troche oddzielała od salonu
http://www.sm.nowyprokocim.pl/inwest...ek_B/B_2.1.pdf

Wpadły mi dziś kolejne 5 z egz i kolosa

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-06-08 o 16:05
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 16:07   #2541
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Lain nie zacytowałas mi się - deweloper nazywa sie Miechowianka a blok jest przy Mogilskiej, naprzeciwko Meissnera(tam gdzie Wieczysta) to jest bodajze ulica Strzelcow, ale zostało dosłownie pare mieszkań, więc my sie raczej nie załapiemy.
ooo to okolice skad wywodzi sie moja rodzina od strony ojca czasem tam jezdze do dziadka i ciotki na Meissnera jest strasznie radiomaryjny kosciol (bylam w nim z reszta chrzczona )

Cytat:
A te mieszkanka co wkleiłas link to faktycznie albo małe albo jak juz mi się podoba to 100m
mi sie nawet te 100m nie podobaja. jakies takie pokoje waskie i dlugie. ohyda. no nijak to zaprojektowane jest i wszedzie aneksy kuchenne w salonie
Stary 2009-06-08, 16:12   #2542
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hi girls
Cytat:
No właśnie dziwne jakby zespół sam tak powiedział. Nasz dotanie symboliczną butelkę wódki. Ale powiem Wam, że nie widziałam żeby pili. W końcu w pracy sa a nie na imprezie. A wódkę dostaną do domu, na odchodne.
I teraz chyba nie te czasy żeby goście nosili wódkę orkiestrze. Chyba, że sie mylę
Nasz zespół nie pije z tego co mi wiadomo. Właśnie wczoraj byliśmy zaklepywać termin i podpisać umowę
Cytat:
wróciłam z examinu ale totalnie załamana- koleś zwariował i dał takie zadania z kosmosu że ja nawet nie wiedziałam jak je ruszyć równie dobrze mogłabym się wcale nie uczyć do tego examinu bo to co było na zajęciach okazało się nieprzydatne bo facet lubi świrować i z kosmosu rzeczy brać... obawiam się że będzie wrzesień przez tego durnia koleś wielbi ponad wszystko rachunkowośc i dowalił takie zadania!!! nawet bilansu się nie mogłam doliczyć mimo że w domu rozwalałam te zadania bez kłopotu!!!!!!! to ja nie wiem co mają powiedzieć ludzie którzy w ogóle z rachunkowością nie mają nic wspólnego skoro ja przyszła księgowa nie wiedziałam o co kaman jak dostanę dwóję przez chorą głowę tego naszego profesorka
Może nie będzie tak źle
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
dziś 27 miesięcy razem
Gratulacje
My jutro mamy 30 miesięcy
Cytat:
Normalnie pech mnie prześladuje. Od kilku dno bolą mnie plecy i jeszcze jakaś wysypka mi wyszłą. I prawdopodobnie sądzać po objawach i zdjęciach w necie jest to półpasiecNie wiem skąd to dziadostwo sie przyplątało. Dzwoniłam dziś na ośrodek zdrowia i oczywiście wolnych miejsc nie mają, bo trzeba się umówić i zapisać. No szlag mnie trafił, bo do diabłą płacę składki i mnie przyjąc nie mogą. Ale jestem wkurzona. A ten ból jest straszny. Ale o 16 jadę do ośrodka i choćby nie wiem ile czekała muszę się dostać do lekarza. Czemu właśnie mnie takie nieszczęścia spotykają
Biedaku 3mamy kciuki, żeby szybko minęło i wróciło do normy
Cytat:
O matko Cieszę się, że u nas już nie ma takiego podnoszenia pary młodej.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 16:15   #2543
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
edit - to mieszkanko jest calkiem fajne i moze byc niedrogie, tylko ta kuchnia troche głupawo i trzeba by było pomysleć, żeby sie troche oddzielała od salonu
http://www.sm.nowyprokocim.pl/inwest...ek_B/B_2.1.pdf
o losie tż jak mi naprawiał kompa to chyba mi wszystko powywalał bo nie chce mi się otworzyc ten dokument.. powiedz jakiego programu potrzeba to sobie zainstaluję ..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 16:21   #2544
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to okolice skad wywodzi sie moja rodzina od strony ojca czasem tam jezdze do dziadka i ciotki na Meissnera jest strasznie radiomaryjny kosciol (bylam w nim z reszta chrzczona )

mi sie nawet te 100m nie podobaja. jakies takie pokoje waskie i dlugie. ohyda. no nijak to zaprojektowane jest i wszedzie aneksy kuchenne w salonie
A już sie bałam, ze nie bedziesz wiedziała gdzie to jest
dzis jechałam Mogilska i zapomnialam luknąc gdzie ten blok moze byc, bo taki wysoki jest. Najlepsze jest mieszkanko na samej górze - 150 m z ogrodem zimowym cena do negocjacji Jeszcze ten deweloper buduje bloki tam w tyle parku lotnikow przy Mogilskiej, ale mieszkania jakies takie kijowe a drogie, chyba 6,5 tys za metr a beznadziejnie zaprojketowane. No i 30 tys za miejsce parkingowe...a my chcielismy dwa, myślałam, ze miejsce z 20 max kosztujeMasakra jednym słowem. Mam nadzieję, że jak się zaczniemy rozglądac i będe w temacie mieszkań to sie nie załamię tymi cenami, bo w niektórych przypadkach mocno przesadzaja. Jeszcze sie cos tam w okolicach zawilej buduje to może tam sie cos fajnego uda znaleźć.
Ja chcę aneks kuchenny w salonie, ale najlepiej taki troche obudowany, nawet jak nie w projekcie to zeby jakąś scianke działowa mozna było postawic i chce okno w kuchni. Ciekawe co kupimy. To bedzie ciężka decyzja

Aaaaaaa znalazłam cos fajnego dla twojego tż www.transcarpatia.org
Kupiłam dzis national Geographic Traveler i była reklama

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
o losie tż jak mi naprawiał kompa to chyba mi wszystko powywalał bo nie chce mi się otworzyc ten dokument.. powiedz jakiego programu potrzeba to sobie zainstaluję ..
Adobe Reader, bo to jest pdf
Stary 2009-06-08, 16:29   #2545
kaska87
Zakorzenienie

dostałam nową prostownicę właśnie mi tata przywiózł kabel się popsuł i mi dali nową zapakowaną jaram się

Samoa nie było jeszcze wyników z egz. a dlaczego nie chciałbyś ze mną studiować?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 16:32   #2546
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dostałam nową prostownicę właśnie mi tata przywiózł kabel się popsuł i mi dali nową zapakowaną jaram się

Samoa nie było jeszcze wyników z egz. a dlaczego nie chciałbyś ze mną studiować?
bo bys była irytujaca Pewnie nikt by Cie nie lubił panikaroDobrze, że masz TadzikaMamy taka jedna nowa laskę, uważamy, ze jest psycholka, bo sie tak sra o oceny

Wiecie co - przed chwila tak strasznie padało a ja zapomniałam, że okno dachowe w łazience otworzyłam....i teraz weszlam a tam woda stoi Chyba pół wiadra wody nazbieram
Stary 2009-06-08, 16:34   #2547
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
bo bys była irytujaca Pewnie nikt by Cie nie lubił panikaroDobrze, że masz TadzikaMamy taka jedna nowa laskę, uważamy, ze jest psycholka, bo sie tak sra o oceny
nie sram tylko chcę to zaliczyć bo nie chcę tego pisac już w piątek

wszyscy mnie lubią bo ja się z tym ukrywam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-06-08 o 16:36
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 16:40   #2548
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie sram tylko chcę to zaliczyć bo nie chcę tego pisac już w piątek
no własnie sie srasz Kazdy chce zaliczyc i nikt nie chce pisac jeszcze raz. SpokojnieJa tam wychodze z zalożenia, ze jak nie umiem to mi sie 2 należy i moge pisac jeszcze raz

Jakos udało mi sie ta wode zmyć, więc przesuwałam wiadro z ta wodą trzymając mopa w tym takim do wyciskania z niego wody i oczywiście mi sie to wiadro przewróciło i połowa wody sie wylała na łazienkę i korytarzNiemota ze mnie

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
wszyscy mnie lubią bo ja się z tym ukrywam
i całe szczęscie, bo inaczej siedziałabyś sama w kącie a ludzie wytykaliby Cie palcami
Stary 2009-06-08, 16:56   #2549
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Jakos udało mi sie ta wode zmyć, więc przesuwałam wiadro z ta wodą trzymając mopa w tym takim do wyciskania z niego wody i oczywiście mi sie to wiadro przewróciło i połowa wody sie wylała na łazienkę i korytarzNiemota ze mnie
ale z ciebie gospodyni hehe jedno naprawia a drugie rozlewa

dziewczyny tak gadacie o mieszkankach i mi się aż milutko zrobiło jak sobie pomyślałam o swoim ale ja niestety nie będę mogła mieszkać w bloku przez tżta który w bloku czuje się jak w jakimś więzieniu- normalnie po 2 dniach mieszkania u mnie na stancji to to dziecko dostaje jakiegoś ADHD i jak taki czubek już co chwilę do okna podbiega żeby patrzeć co się na dworze dzieje jak jakiś owad zamknięty za szybą!!! w sumie jak całe życie mieszkał w domku z dużym podwórkiem i swoim garażem to co tu się dziwic jak nagle na 40metrach go ktoś puszkuje
w ogóle to brat tżta wymyslił ze po weselu będzie się budował- ma zamiar wybudować dom co ma 70 metrów kwaratowych i to najlepiej piętrowy nawet znalazł sobie projekt co budowa wyniesie ok 60 tysiecy.. powodzenia mu życzę!!! po pierwsze taki dom to chyba wielkosci pudełka zapałek a po drugie ciekawe skąd weźmie 60 tysięcy plus kasa na urządzenie domu
Stary 2009-06-08, 17:04   #2550
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaaa znalazłam cos fajnego dla twojego tż www.transcarpatia.org
Kupiłam dzis national Geographic Traveler i była reklama

OMG jakie drogie pakiety startowe chyba z drzewa spadli najtanszy 599 a w tym 7 noclegow w namiocie lub na sali gimnastycznej
to na tych maratonach co TZ jezdzil oplata startowa to bylo 50zl. noclegi zalatwial bank (w palacykach i innych fajnych hotelach)
no ale tak czy siak my w tym czasie plazujemy w Chorwacji
TZ mysli o starcie w tym krakowskim maratonie, po lasku Wolskim i okolicach

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
w ogóle to brat tżta wymyslił ze po weselu będzie się budował- ma zamiar wybudować dom co ma 70 metrów kwaratowych i to najlepiej piętrowy nawet znalazł sobie projekt co budowa wyniesie ok 60 tysiecy.. powodzenia mu życzę!!! po pierwsze taki dom to chyba wielkosci pudełka zapałek a po drugie ciekawe skąd weźmie 60 tysięcy plus kasa na urządzenie domu
to co to za mikroskopijny dom?
to juz moje mieszkanie ma wiecej metrow

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-08 o 17:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości