![]() |
#751 |
Uzależnienie
|
Dot.: chudnij ze mną, początek 16.04
Witam
![]() ![]() Melduje, że ani mnie nie przybyło ani nie ubyło a ostatni tydzień szedł mi kiepsko i na wiele sobie pozwalałam. Wciąż staram się zmotywować do ćwiczenia ![]() ![]()
![]() |
#752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczynki, ja się miałam stabilizować i tak mi to idzie ,że ho ho
![]() ![]() idiotyzm- najlepsza droga do zaprzepaszczenia efektu! Ale dziś jestem już grzeczna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
A na czym tak po krótce polega stabilizacja po utracie wagi?
![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
ania120kg, piwko w jeden dzień, a torcik w następny to jeszcze nie takie przestępstwo.
![]() ![]()
![]() |
#756 |
Wtajemniczenie
|
rozzz - na tym żeby uniknąć jojo - tzn. nie rzucić się nagle na wszystko co dotąd było zakazane, tylko stopniowo do tego wracać.
ja kupiłam dziś tę taśmę. były łatwe, średnie, trudne i supertrudne. wzięłam średnią ![]() ![]() ![]() kasia - ja mam to serum rozgrzewające a nie chłodzące i tak mnie piecze tyłek, że koniec!
![]() |
![]() |
#757 |
Przyczajenie
|
Przyłączam się
![]() 18 lat, 160 cm wzrostu no i moje "ukochane" 55 (już !?) kg. Najpierw dążymy do 50 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Przyczajenie
|
Też planuję schudąć, w sumie to mam dobrą wagę bo 54 kg przy 160 jest w normie. Muszę jednak zbić te 4-5 kg, bo pomimo takiej wagi mam mały biust, co dośc dzienie wygląda. Sądzę, ze po utracie tych kilku kg, moja sylwetka bedzie bardziej proporcjonalna... wiem, ze z biustu tez cos moze zleciec, ale przynajmniej ja sama bede sie czuła lepiej przy mniejszej wadze ;] no i zawsze to rozmiar mniej
![]() ![]()
![]() |
#759 |
Wtajemniczenie
|
ooooo, jak miło! mamy nowe koleżanki! przyda nam się tutaj powiew świeżości, szczególnie jeśli ćwiczycie regularnie, bo my ostatnio nie
![]() w jaki sposób będziecie gubiły swoje kilogramy? ![]()
![]() |
![]() |
#760 |
Przyczajenie
|
Na początku były regularne ćwiczenia i bieganie, teraz jakoś zabrakło motywacji ale mam nadzieję, że szybko ją odzyskam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Raczkowanie
|
Wg mnie dla Ciebie idealan i zdrowa waga to 54kg wiec powinnas zgubic 1kg co oczywiscie jest bez sensu. Masz dobra wage, nie marnuj tego i moim zdaniem nie ma sensu
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Wtajemniczenie
|
oj, kasia, przecież przede wszystkim musi czuć się dobrze ze swoją wagą
![]() ![]() a o jaki suwaczek chodzi? o mój podpis? ten rząd na górze to kilogramy, a ten na dole jest totalnie nieaktualny, bo dotyczy mojej dwutygodniowej diety, ale zawsze się gubię i sama nie wiem na którym jestem dniu ![]()
![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, że nowe użytkowniczki są. Co prawda już to trochę nie pasuję do nazwy wątku, ale fajnie, że się dołączają następne osoby
![]() Ja się ważyłam tydzień temu i następnym razem powinnam za tydzień, bo co 2 tyg. Ale dziś poszłam do apteki, bo już mnie tak korciło. Ostatnio było 65,5, a teraz... 65, 5 ![]() ![]() Zauważyłam coś dziwnego. Jak skakałam na skakance ok 2000 skoków to przy 1000 miałam chętkę skończyć, serce waliło, oddech, ojj dyskomfort. A wczoraj przez 40 min cwiczyłam, niby miałam ogromną ochotę skonczyc już, ale czułam niedosyt i od tak walnęłam jeszcze do tego 1200 bez zmęczenia jakoś, tylko dalej mi się nie chciało już, bo łydki czuły jednak co nie co ![]()
Zdobyć świata szczyt to jest najważniejszy cel.. Edytowane przez Rozzz Czas edycji: 2009-06-08 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Zadomowienie
|
no dobra to i ja się dołączę, mogę?
przyznam się od razu że podczytuję Was od 16.04 ![]() ![]() mam około 160 cm wzrostu, 16.04. ważyłam 58,5 kg - teraz jest około 54,5-55 waga się waha. ogólnie czuję się już o wiele lepiej i wyglądam też ale dążę do 53-52, myślę że wtedy będzie super, chociaż wiadomo - wymiary powinny być wyznacznikiem, waga mniej. moje ćwiczenia polegają na tym że codziennie staram się kręcić hula hopem ok. godzinę - mam takie zwykłe zabawkowe ze sklepu o średnicy 90 cm tylko nasypałam do niego ok. 0,5 kg kaszy ![]() staram się też skakać na skanance ok. pół godzinki chociaż muszę się zmuszać bo strasznie mi sie nie chce, chyba będę się muaiała przerzucić na rower ![]() i w tygodniu zdarza mi się wyprawa na basen ![]() a z moją dietą to różnie bywa - teraz muszę przystopować z grzeszkami bo waga coś stoi - dziś np było grzesznie - jedna delicja, lód twister i sporo truskawek z galaretką, ale za to później skakanka ![]() no ale od truskawek jestem ewidentnie uzależniona, zresztąnie mam serca ich sobie żąłować - sezon jest raz w roku ![]() dziewczyny pisałyście tutaj o owsiance na problemy trawienne - ja sie mogę wypowiedziećw tej kwestii - teraz nie wyobrażam sobie zycia bez owsianki ![]() chciałąbym sobie podkręcić metabolizm tylko nie wiem jak się za to zabrać? ![]() będę wdzięczna matko ale się rozpisałam.. ![]()
Edytowane przez anusiaa89 Czas edycji: 2009-06-08 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Pewnie przyłączaj się Aniu
![]() ![]() Podkręcić metabolizm? Bardzo masz skopany? Źle się wcześniej odżywiałaś tzn. mała wartość kaloryczna, duże odstepy pomiędzy posiłkami? <: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Wtajemniczenie
|
anusia - twoja aktywność fizyczna zrobiła na mnie wrażenie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem, w jakim sensie chcesz podkręcic metabolizm, ale jeśli chodzi o wypróżnianie się to otręby to starzał w 10! mi pomagają w tym. Ale pewnie Ci chodzi o to, zeby szybciej spalac tłuszcz itp, to nie wiem za bardzo o tym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Rozzz a próbowałaś placuszków owsianych?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Hahhahahaa, no właśnie nie, ale właśnie przeglądam stronki gdzie są przepisy na nie
![]()
![]() |
![]() |
#770 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o metabolizm - chodzi mi o szybsze spalanie tłuszczu właśnie wiem że na początku mojej diety jadłam stanowczo za mało - miałam strasznie kiepską wiedzę - pewnie często było to poniżej 1000 kcal czyli masakra,teraz zwiększam kaloryczność posiłków, staram się jeść co 3-4 godziny żeby się nie rzucać na jedzenie ale waga od jakiś 3 tygodni sie nie rusza. znasz się na tym stupify? mogłabyś coś polecić? Cytat:
![]() ![]() a hula hop polecam naprawdę - na początku miałąm ogromne siniaki na brzuchu chyba przez tą kaszę w hh a teraz jest super, nauczyłam się krecić, mogę stać godzinę i nie spada. do tego włączam dr Housa ![]() Cytat:
jutro mam zamiar spróbować wmieszać do niej trochę DAnio waniliowego (kilka łyżek) bo widziałąm w lodówce ![]() ja nie próbowałam ale napewno się skuszę ![]() aaaa i dziekuję dziewczyny za przyjęcie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny piszecie o hh ja mam tez takie dla dzieci wypalam tam jakies ponad o,5kg ryzu a teraz lezy za szafa bo za zadne sarby swiata nie moge nauczyc sie tym recic.Nie wiem czemu ale w dziecinstwie krecilam godzinami a teraz nic. Nawet 5 sek nie moge utrymac. Powiedzcie jak to zrobic. Myslalam zeby poprosic siostrzenice mojego TŻ ona ma 9 lat wiec pewnie umie ale jaos tak glupio
![]()
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
Ja tez nie radzę sobie z hh
![]() Mi się zawsze wydawało,że od owsianki tyłek rośnie ![]() Serdecznie witam wszystkie nowe dziewuchy i stałą ekipę też całuje ![]() Jutro jak pogoda i chęci dopiszą idę biegać! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Zadomowienie
|
ee no nie wiem jak to wytłumaczyć, ale jak jest takie cięższe to jakoś mi mnie spada hmm
trzeba zakręcić porządnie bioderkami ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Wtajemniczenie
|
wydaje mi się , że musi być nie tyle cięższe, co większe. większym się łatwiej kręci, bo jak jest za małe to trzeba kręcić z dziesięć razy szybciej, żeby je utrzymać. tak mi mówi moja inżynierska intuicja
![]() mi też na początku nie wychodziło, ale próbowałam dziesięć minut dziennie, co chwilę się schylałam po nie, bo spadało jak głupie i samo to schylanie doprowadzało mnie do zadyszki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#775 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#776 |
Uzależnienie
|
Ooo widze wszystkie nowe koleżanki mojego wzrostu
![]() ![]() Ps ja hh kręce bez problemu ![]() ![]()
Bridezilla ![]() Edytowane przez Antilia Czas edycji: 2009-06-09 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Wtajemniczenie
|
no ja na przykład umiem kręcić tylko w jedna stronę, bo w drugą dotąd nie chciało mi się uczyć i teraz na pewno będę niesymetryczna
![]()
![]() |
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
ja robiłam dziś te placki owsiane, ale chyba mi nie wyszły. ugotowałam owsiankę, odcedziłam, dałam jajko i zamieszałam, wlałam troszke mleczka, a potem dałam te placki na margarynę stopioną na patelni, ale w ogóle to wyszła mi bardziej jajecznica, nie dało się oderwać tych 'placków' tylko zrobiła się stała konsystencja jajecznicy. Nie no smaczne było, ale niewarte tej margeryny, którą razem z tym zjadłam
![]() Ja HH nie mam, kiedyś jak byłam mała to kręciłam bardzo dobrze, ale potem to już w ogóle nie umiałam ![]() ![]() Wczoraj nie ćwiczyłam, więc dziś powinnam,a le tak mi się nie chce ![]() ![]() Pytanie dotyczące śniadań... o 6.30 jem owsiankę, kanapki różne, czasem ryż sobie gotuję, kasza manna, no różnie. Ale śniadanie nie obfitują w tłuszcz, bardziej w węgle i czy ono jest zawsze spalone? Bo chyba te pierwsze posiłki się spala, a te pod koniec dnia już nie bardzo jeśli się nie jest aktywnym. No i zawsze jem o 9.30 pół jabłka i o 12.30 znów pół jabłka, potem obiad i ok 19 jakaś kolacja.
![]() |
![]() |
#779 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Twój jadło wygląda tak że jesz to śniadanie a później tylko te 2x pół jabłka, obiad i kolacje??
![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
5 posiłków jest przecież. No, bo 2 i 3 'posiłek' to w szkole jest i czasem jem po pół jabłka, czasem całe, zależy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.