|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego. |
Poka¿ wyniki sondy: . | |||
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#571 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 272
|
Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIA£YSTOK- aktualizacja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Chcia³abym siê wypowiedzieæ na temat salonu Kameleon przy ul. Malmeda, by³am umówiona do nich na ¶ciêcie u sta¿ystów, pierwsz± wizytê odwo³ano telefonicznie z powodu choroby sta¿ysty( zrozumia³e, ka¿dy mo¿e zachorowaæ), wiêc umówi³am siê na kolejn± za 2 tyg.,czyli dzi¶- jak siê okaza³o niestety nie zosta³am ¶ciêta, choæ sama potwierdza³am wizytê tego samego dnia, ba nawet by³am na miejscu i czeka³am jakie¶ 20 minut, po czym poinformowano mnie, ¿e niestety nie ma mnie kto ¶ci±æ. Jak widaæ podej¶cie do klienta jest w tym salonie wysoce olewcze. Szkoda, ¿e professional nosi siê w tym salonie tylko na koszulkach. Zdecydowanie nie polecam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Mam zamiar wybraæ siê do studia APOLLO - by³ tam ju¿ mo¿e kto¶? Warto ? Z niecierpliwo¶ci± czekam na odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 600
|
Pierwszy raz wysz³am dzisiaj od Emilki ¶rednio zadowolona.
Najpierw-w³osy my³a mi Dominika,potem Emilka,znowu Dominika i tak w kó³ko. W czasie mojej wizyty Emilka farbowa³a drugiej osobie w³osy i automatycznie jak tylko zadzwoni³ dzwoneczek,¿eby kobiecie sp³ukaæ farbê,a moje strzy¿enie by³o jeszcze w po³owie Emilka robi³a to k±tem oka,¶pieszy³a siê. W gruncie rzeczy nawet w³osów mi nie wysuszy³a do koñca (a mam d³ugie,gêste wiêc w minutê mi na podwórku nie wyschn±) i tak wraca³am. Prosi³am,¿eby porz±dnie podciê³a grzywkê tak w okolice oczu,brwi bo mia³am ju¿ do brody i co? zachodzê do domu,a grzywka podciêta mo¿e centymetr. Nie wiem jak to zrobi³a,ale zamiast fal mia³am na g³owie szopê. Wiêc w domu g³owa automatycznie pod kran,umy³am po swojemu,u³o¿y³am normalnie i zobaczê jutro,pojutrze jak ¶ciêcie jak siê z nim "zaprzyja¼niê". Mia³a podci±æ koñcówki,a zesz³a z d³ugo¶ci 7cm. Mam wra¿enie,¿e lecia³a na ilo¶æ klientek,a nie na jako¶æ us³ugi. Chyba czas szukaæ nowego fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 118
|
Cze¶æ wszystkim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Cytat:
dorota jest ok ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 32
|
gdzie zrobiæ TRWA£¡ w Bia³ymstoku?
dziewczyny marz± mi siê delikatne loki/fale na moich d³ugich w³osach,
nie wiecie w których salonach mo¿na zrobiæ trwa³± tak,¿eby pó¼niej tego nie ¿a³owaæ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
w sumie to nie mam powodów ¿eby tak jak wszyscy zachwalaæ Kameleon. Sorry, ale by³am tam 2 razy (kole¿anka mi poleci³a, bo pracuje tam jej ciocia). Mam w³osy do po³owy szyi, zdaje mi siê ¿e s± to krótkie w³osy, i pierwszy raz zap³aci³am 45 z³, ale drugi raz juz 55 z³. nie wiem jakie maj± tam stawki, od czego to zale¿y, bo napewno nie od d³ugo¶ci, tak jak deklaruj±, bo ja mam napewno krótkie w³osy i sama jestem w stanie to oceniæ. za drogo siê ceni±, a nie powiedzia³abym ¿e mia³am jak±¶ rewelacjê na g³owie. oprócz sta³ej reklamy - "tak, tak musisz pofarbowaæ w³osy, naprawdê bêdzie lepiej" to jeszcze nie s³uchaj± klienta np. mówi³am, ¿e nie chce z ty³u mieæ odkuterj szyi, wole mieæ w³osy d³u¿sze troche z ty³u, to i tak wysz³am z odkryt± szyj±. tak¿e w³a¶nie tak.
dawno temu chodzi³am do Vivy i naprawdê okej tam ¶cinaj± dziewczyny, najpierw do Andzeliki chodzi³am, ale po nieudanym troche farbowaniu (jako¶ zamiast blondu wyszed³ pomarañcz XD) zacze³am chodziæ do Neli i by³am stu procentowo zadowolona. teraz Nela ma swój salon - Salon Oz, to jest uliczka, w któr± siê wchodzi bram± przy Oriencie, na podwórko kamiennic i tam ma swój salon w jednej z klatek. przystêpne ceny, wie siê za co siê p³aci, fajnie farbuje, atmosferka mi³a, bo niewielkie wnêtrzne, ale te¿ nie ma nigdy t³umów (s± tylko dwa fotele fryzjerskie). tak¿e polecam ten salon, ma swoj± stronê w internecie tak¿e my¶lê ¿e to dobra alternatywa dla dziewczyn zmêczonych tymi wszystkimi kameleonami i innymi. Mnie to po prostu denerwuje jak siê ¶ciska ze mnie ciê¿ko zarobion± kasê za jakie¶ fi-bzdzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 392
|
A ja Wam moge polecic Kasie ktora pracowa³a kiedys w Avangardzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Raczkowanie
|
[quote=xmartax;12662070]
Cytat:
![]() Edytowane przez 24tusia24 Czas edycji: 2009-06-08 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
pamiêtam, ¿e ostatnio p³aci³am 35 z³ za ¶ciêcie, za malowanie nieca³e 100 z³? je¶li dobrze pamiêtam, bo by³am tam dawno temu, a farbuje w³osy ju¿ sama. naprawdê w stu procentach polecê, sama siê tam w nastêpnym tygodniu wybieram, no i nie czeka siê na wizytê 3 tygodni. dla mnie to wcale nie powód do dumy tylko do z³ego zorganizowania, przecie¿ to klient, a nie ¶mieæ jaki¶.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 35
|
po tym jak kameleon okaza³ sie nie profesjonalnym salonem (delikanie mowi±c)
pisa³am wy¿ej- uda³am sie do salonu urody na ko³±taja. By³am tam pierwszy raz, po tym jak kolezanka zachwala³a swoje poprzednie wizyty. Jestem bardzo zadowolona, fyzzurka jest super, dobrze sie uk³ada - sama! po umyciu na noc i tylko wysuszeniu rano wyglada jak ulozona. Cena w porównywaniu do tych proponowanych na forum jest niska- 25z³ z myciem. Naprawde ¶mialo moge poleciæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 32
|
Dot.: gdzie zrobiæ TRWA£¡ w Bia³ymstoku?
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
A kogo moglabys poleciæ z pañ tam pracuj±cych?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#586 |
BAN sta³y
|
dziewczyny mo¿e s³ysza³y¶cie co¶ o atelier urody na wysockiego??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 78
|
Trwa³a- Bia³ystok
Gdzie w Bialymstoku zrobia dobrze trwa³±?mialam kiedys i naprawde super wyszla,ale do tego potrzebny dobry fachowiec,ktory naprawde umie to zrobic! B³agam o jakis namiar,cena nie gra roli!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
By³am tam ostatnio na koloryzacji. Atmosfera mi³a, ³adne wnêtrze, a pani fryzjerka sama zaproponowa³a mi jasne refleksy. Gratisowo. I ca³e szczê¶cie! Bo z naturalnego ciemnego blondu wyszed³by z³oto-rudy. (docelowo mia³ byæ jasny blond). Dziêki tym ch³odnym refleksom jeszcze to jako¶ wygl±da. Niestety, ale do¶wiadczenia i wprawy w koloryzacji to ona nie ma. (Aczkolwiek nie wiem jak ¶cina, mo¿e dobrze.) Wiêcej tam nie pójdê.
Pozostanê wierna Fryzowi na Kamiennej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#590 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
Hej a mam pytanko, je¶li chodzi o Pani± Kasie z Avangardy. A konkretnie o to jak maluje wlosy czy ma jakies fajne pomysly itp.? ja mam jasny blond i czesto fryzjerki potrafia zrobic mi zolte bleee
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
BAN sta³y
|
Ja te¿ proszê o pomoc! Dziewczyny, gdzie u¿ywaj± dobrych kosmetyków do malowania w³osów? Po dwókrotnym malowaniu (rozja¶nianiu z czarnych - bardzo czarnych!!!) w³osów bardzo mi sie zniszczyly. Najpierw zrobilam cieniutkie refleksy na ca³± g³owê po dwóch miesi±cach powtórzy³am to u innej fryzjerki i mam na g³owie tysiac kolorów tak zwany baleja¿
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Raczkowanie
|
Wiem, ¿e to nie w±tek o bia³ostockich kosmetyczkach, ale wydaje mi siê ¿e takowego nie ma (albo ja niedok³adnie szuka³am
![]() Otó¿ szukam dobrego salonu kosmetycznego, w którym wykonuj± depilacjê brazylijsk±- by³abym wdziêczna za jakiekolwiek rady i spostrze¿enia dotycz±ce pañ kosmetyczek jak i salonu i "oprawy" zabiegu ogólnie. Depilowa³am siê ju¿ wielokrotnie w innym mie¶cie i by³am bardzo zadowolona, natomiast w Bia³ymstoku nie za bardzo wiem dok±d siê udaæ.. Aha, no i fajnie by by³o ¿eby cena nie by³a do¶æ wygórowana- my¶lê ¿e 40-50z³ za depilacjê max. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Przyczajenie
|
![]()
dziewczyny chcia³abym przej¶æ sie do jakiego¶ dobrego salonu fryzjerskiego w Bia³ymstoku gdzie oferuj± zabiegi fryzjerskie takie jak np.oczyszczanie, pilling skóry g³owy czy mo¿ecie mi co¶ poleciæ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok
witaj. co do salonu green jungle polecam. super atmosfera i ludzie. ja chodze do Emili. super osoba , doradzi . pomoze jak jestes nie zdecydowana. fajnie scina i maluje . cana jes nawet ok sciecie na moje w³ose (do ramion)40-45. malowanie dwa kolory gdzies granica 150.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Raczkowanie
|
ja polecam salon deja Vu na upalnej. Ja bylam u pani Iwony i moge jest z czystym sumieniem polecic. w Salonie panuej mila atmosfera,pracuja na kosmtykach welli,na wizyte czeka sie tydzien. Doradzaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 574
|
moze by tak wiecej kultury, co?
![]() |
#599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale czego wymagac...
![]() |
![]() |
#600 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, wiele dobrego przeczyta³am o Emilce z Kameleona. zastanawiam siê, czy je¶li zadzwoniê aby siê omówiæ to mogê powiedzieæ do kogo, ¿e do Emilki?(mo¿e kto¶ zna nazwisko?), a nie wiecie jakie s± teraz kolejki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.