Dobry fryzjer-Bia³ystok - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego.

Poka¿ wyniki sondy: .
. 0 0%
. 0 0%
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-05-31, 20:45   #571
phenomena
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 272
Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIA£YSTOK- aktualizacja

Cytat:
Napisane przez xxbiankaoo Poka¿ wiadomo¶æ
Napisz co¶ wiêcej o niej
fajna m³oda fryzjerka, która potrafi doradziæ, dostosowaæ ¶ciêcie do typu w³osów. wizyte u niej oceniam celuj±co zap³aci³am 50z³ za d³ugie w³osy
phenomena jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-01, 17:29   #572
martussska4
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Chcia³abym siê wypowiedzieæ na temat salonu Kameleon przy ul. Malmeda, by³am umówiona do nich na ¶ciêcie u sta¿ystów, pierwsz± wizytê odwo³ano telefonicznie z powodu choroby sta¿ysty( zrozumia³e, ka¿dy mo¿e zachorowaæ), wiêc umówi³am siê na kolejn± za 2 tyg.,czyli dzi¶- jak siê okaza³o niestety nie zosta³am ¶ciêta, choæ sama potwierdza³am wizytê tego samego dnia, ba nawet by³am na miejscu i czeka³am jakie¶ 20 minut, po czym poinformowano mnie, ¿e niestety nie ma mnie kto ¶ci±æ. Jak widaæ podej¶cie do klienta jest w tym salonie wysoce olewcze. Szkoda, ¿e professional nosi siê w tym salonie tylko na koszulkach. Zdecydowanie nie polecam!!!
martussska4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-02, 16:57   #573
monalisa1
Przyczajenie

Witam
Mam zamiar wybraæ siê do studia APOLLO - by³ tam ju¿ mo¿e kto¶?
Warto ?
Z niecierpliwo¶ci± czekam na odpowiedzi
monalisa1 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-02, 17:36   #574
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 600

Pierwszy raz wysz³am dzisiaj od Emilki ¶rednio zadowolona.
Najpierw-w³osy my³a mi Dominika,potem Emilka,znowu Dominika i tak w kó³ko. W czasie mojej wizyty Emilka farbowa³a drugiej osobie w³osy i automatycznie jak tylko zadzwoni³ dzwoneczek,¿eby kobiecie sp³ukaæ farbê,a moje strzy¿enie by³o jeszcze w po³owie Emilka robi³a to k±tem oka,¶pieszy³a siê. W gruncie rzeczy nawet w³osów mi nie wysuszy³a do koñca (a mam d³ugie,gêste wiêc w minutê mi na podwórku nie wyschn±) i tak wraca³am. Prosi³am,¿eby porz±dnie podciê³a grzywkê tak w okolice oczu,brwi bo mia³am ju¿ do brody i co? zachodzê do domu,a grzywka podciêta mo¿e centymetr. Nie wiem jak to zrobi³a,ale zamiast fal mia³am na g³owie szopê. Wiêc w domu g³owa automatycznie pod kran,umy³am po swojemu,u³o¿y³am normalnie i zobaczê jutro,pojutrze jak ¶ciêcie jak siê z nim "zaprzyja¼niê". Mia³a podci±æ koñcówki,a zesz³a z d³ugo¶ci 7cm.
Mam wra¿enie,¿e lecia³a na ilo¶æ klientek,a nie na jako¶æ us³ugi.
Chyba czas szukaæ nowego fryzjera
moooniaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-04, 13:53   #575
24tusia24
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 118

Cze¶æ wszystkim Sluchajcie czy która¶ z was by³a w Cosmo na Grochowej?? Chcia³am zapytaæ jak tam jest? Kto ¶cina? Jak? i jakie s± ceny? piszcie! prosze!
24tusia24 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-04, 17:03   #576
edyta9112
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Cytat:
Napisane przez kukurykusznurowadlo Poka¿ wiadomo¶æ
Witam
B³agam o o pomoc, umówi³am siê na wizytê w Kameleonie, ale u Doroty. Idê tam pierwszy raz i mam do was pytanie czy wiecie co¶ o tej Dorocie? Na wizytê muszê czekaæ tylko do wtorku, wiêc mogê z tego wywnioskowaæ, ¿e nie ma do niej du¿ych kolejek. mam siê baæ?:P Zaczynam siê zastanawiaæ, czy nie zrezygnowaæ z tej wizyty... Pomó¿cie, jakakolwiek opinia bedzie dla mnie cenna

dorota jest ok chodze do niej. mila kobieta jak narazie fryzury mam normalne, nie zrobila mi nic oryginalnego (a szkoda) ale ogolnie jest w porzadku, nie wypusci cie z salonu w zlym stanie
edyta9112 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-06, 08:25   #577
crocus
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 32
gdzie zrobiæ TRWA£¡ w Bia³ymstoku?

dziewczyny marz± mi siê delikatne loki/fale na moich d³ugich w³osach,
nie wiecie w których salonach mo¿na zrobiæ trwa³± tak,¿eby pó¼niej tego nie ¿a³owaæ?
crocus jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-08, 06:27   #578
xmartax
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

w sumie to nie mam powodów ¿eby tak jak wszyscy zachwalaæ Kameleon. Sorry, ale by³am tam 2 razy (kole¿anka mi poleci³a, bo pracuje tam jej ciocia). Mam w³osy do po³owy szyi, zdaje mi siê ¿e s± to krótkie w³osy, i pierwszy raz zap³aci³am 45 z³, ale drugi raz juz 55 z³. nie wiem jakie maj± tam stawki, od czego to zale¿y, bo napewno nie od d³ugo¶ci, tak jak deklaruj±, bo ja mam napewno krótkie w³osy i sama jestem w stanie to oceniæ. za drogo siê ceni±, a nie powiedzia³abym ¿e mia³am jak±¶ rewelacjê na g³owie. oprócz sta³ej reklamy - "tak, tak musisz pofarbowaæ w³osy, naprawdê bêdzie lepiej" to jeszcze nie s³uchaj± klienta np. mówi³am, ¿e nie chce z ty³u mieæ odkuterj szyi, wole mieæ w³osy d³u¿sze troche z ty³u, to i tak wysz³am z odkryt± szyj±. tak¿e w³a¶nie tak.

dawno temu chodzi³am do Vivy i naprawdê okej tam ¶cinaj± dziewczyny, najpierw do Andzeliki chodzi³am, ale po nieudanym troche farbowaniu (jako¶ zamiast blondu wyszed³ pomarañcz XD) zacze³am chodziæ do Neli i by³am stu procentowo zadowolona.

teraz Nela ma swój salon - Salon Oz, to jest uliczka, w któr± siê wchodzi bram± przy Oriencie, na podwórko kamiennic i tam ma swój salon w jednej z klatek. przystêpne ceny, wie siê za co siê p³aci, fajnie farbuje, atmosferka mi³a, bo niewielkie wnêtrzne, ale te¿ nie ma nigdy t³umów (s± tylko dwa fotele fryzjerskie). tak¿e polecam ten salon, ma swoj± stronê w internecie tak¿e my¶lê ¿e to dobra alternatywa dla dziewczyn zmêczonych tymi wszystkimi kameleonami i innymi.

Mnie to po prostu denerwuje jak siê ¶ciska ze mnie ciê¿ko zarobion± kasê za jakie¶ fi-bzdzi.
xmartax jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-08, 08:40   #579
xxbiankaoo
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 392

A ja Wam moge polecic Kasie ktora pracowa³a kiedys w Avangardzie Mysle, ze wiele osob ja zna i ceni Fajna kobietka, ³adnie scina, fajny kolorek robi Teraz przyjmuje w domku ale nied³ugo otwiera swoj salon Jezeli ktos jest zainteresowany numerem to moge go zdobyc
xxbiankaoo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-08, 09:18   #580
24tusia24
Raczkowanie

[quote=xmartax;12662070]
Cytat:
teraz Nela ma swój salon - Salon Oz, to jest uliczka, w któr± siê wchodzi bram± przy Oriencie, na podwórko kamiennic i tam ma swój salon w jednej z klatek. przystêpne ceny, wie siê za co siê p³aci, fajnie farbuje, atmosferka mi³a, bo niewielkie wnêtrzne, ale te¿ nie ma nigdy t³umów (s± tylko dwa fotele fryzjerskie). tak¿e polecam ten salon, ma swoj± stronê w internecie tak¿e my¶lê ¿e to dobra alternatywa dla dziewczyn zmêczonych tymi wszystkimi kameleonami i innymi.
A czy mo¿esz powiedzieæ konkretnie jakie tam s± ceny? bo ja szukam czego¶ zdecydowanie tañszego ni¿ kameleon

Edytowane przez 24tusia24
Czas edycji: 2009-06-08 o 09:22
Stary 2009-06-08, 18:33   #581
xmartax
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

pamiêtam, ¿e ostatnio p³aci³am 35 z³ za ¶ciêcie, za malowanie nieca³e 100 z³? je¶li dobrze pamiêtam, bo by³am tam dawno temu, a farbuje w³osy ju¿ sama. naprawdê w stu procentach polecê, sama siê tam w nastêpnym tygodniu wybieram, no i nie czeka siê na wizytê 3 tygodni. dla mnie to wcale nie powód do dumy tylko do z³ego zorganizowania, przecie¿ to klient, a nie ¶mieæ jaki¶.
xmartax jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 18:31   #582
24tusia24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xmartax Poka¿ wiadomo¶æ
pamiêtam, ¿e ostatnio p³aci³am 35 z³ za ¶ciêcie, za malowanie nieca³e 100 z³? je¶li dobrze pamiêtam, bo by³am tam dawno temu, a farbuje w³osy ju¿ sama. naprawdê w stu procentach polecê, sama siê tam w nastêpnym tygodniu wybieram, no i nie czeka siê na wizytê 3 tygodni. dla mnie to wcale nie powód do dumy tylko do z³ego zorganizowania, przecie¿ to klient, a nie ¶mieæ jaki¶.
Baaardzo dziekuje ci za odpowiedz ceny s± zachêcaj±ce wiec chyba tez sie tam wybiore
Stary 2009-06-10, 20:09   #583
andziulkaaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 35

po tym jak kameleon okaza³ sie nie profesjonalnym salonem (delikanie mowi±c)
pisa³am wy¿ej- uda³am sie do salonu urody na ko³±taja. By³am tam pierwszy raz, po tym jak kolezanka zachwala³a swoje poprzednie wizyty. Jestem bardzo zadowolona, fyzzurka jest super, dobrze sie uk³ada - sama! po umyciu na noc i tylko wysuszeniu rano wyglada jak ulozona. Cena w porównywaniu do tych proponowanych na forum jest niska- 25z³ z myciem. Naprawde ¶mialo moge poleciæ.
andziulkaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-14, 18:31   #584
crocus
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 32
Dot.: gdzie zrobiæ TRWA£¡ w Bia³ymstoku?

up
crocus jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-14, 18:52   #585
klausia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24

A kogo moglabys poleciæ z pañ tam pracuj±cych?
klausia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-15, 14:26   #586
marprusz
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 934
GG do marprusz

dziewczyny mo¿e s³ysza³y¶cie co¶ o atelier urody na wysockiego??
marprusz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-19, 22:50   #587
eni200
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 78
Trwa³a- Bia³ystok

Gdzie w Bialymstoku zrobia dobrze trwa³±?mialam kiedys i naprawde super wyszla,ale do tego potrzebny dobry fachowiec,ktory naprawde umie to zrobic! B³agam o jakis namiar,cena nie gra roli!
eni200 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-23, 23:41   #588
eveley
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Cytat:
Napisane przez marprusz Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny mo¿e s³ysza³y¶cie co¶ o atelier urody na wysockiego??
By³am tam ostatnio na koloryzacji. Atmosfera mi³a, ³adne wnêtrze, a pani fryzjerka sama zaproponowa³a mi jasne refleksy. Gratisowo. I ca³e szczê¶cie! Bo z naturalnego ciemnego blondu wyszed³by z³oto-rudy. (docelowo mia³ byæ jasny blond). Dziêki tym ch³odnym refleksom jeszcze to jako¶ wygl±da. Niestety, ale do¶wiadczenia i wprawy w koloryzacji to ona nie ma. (Aczkolwiek nie wiem jak ¶cina, mo¿e dobrze.) Wiêcej tam nie pójdê.

Pozostanê wierna Fryzowi na Kamiennej.
eveley jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-24, 10:10   #589
psotniki
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Cytat:
Napisane przez xxbiankaoo Poka¿ wiadomo¶æ
A ja Wam moge polecic Kasie ktora pracowa³a kiedys w Avangardzie Mysle, ze wiele osob ja zna i ceni Fajna kobietka, ³adnie scina, fajny kolorek robi Teraz przyjmuje w domku ale nied³ugo otwiera swoj salon Jezeli ktos jest zainteresowany numerem to moge go zdobyc
By³am klientk± Kasi przez jakies 2 lata, gdy nagle niezapowiedzianie zniknela z Avangardy. Gdybys juz znala adres nowego salonu Kasi, bardzo prosze o adres i telefon
psotniki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-25, 00:03   #590
aagnieszkaa19
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36

Hej a mam pytanko, je¶li chodzi o Pani± Kasie z Avangardy. A konkretnie o to jak maluje wlosy czy ma jakies fajne pomysly itp.? ja mam jasny blond i czesto fryzjerki potrafia zrobic mi zolte bleee moze polecicie mi cos? ci±gle szukam tej ''jedynej'' hehehe , pozdrawiam )
aagnieszkaa19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-25, 13:34   #591
duskie
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 753
GG do duskie

Ja te¿ proszê o pomoc! Dziewczyny, gdzie u¿ywaj± dobrych kosmetyków do malowania w³osów? Po dwókrotnym malowaniu (rozja¶nianiu z czarnych - bardzo czarnych!!!) w³osów bardzo mi sie zniszczyly. Najpierw zrobilam cieniutkie refleksy na ca³± g³owê po dwóch miesi±cach powtórzy³am to u innej fryzjerki i mam na g³owie tysiac kolorów tak zwany baleja¿ poleccie mi kogos kto uzywa dobrych kosmetykow poniewaz mam bardzo zniszczone wlosy a chce pomalowac je na brazowo i chce aby by³ jeden kolor. Pozdrawiam :-*
duskie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-26, 17:46   #592
margot003
Raczkowanie

Wiem, ¿e to nie w±tek o bia³ostockich kosmetyczkach, ale wydaje mi siê ¿e takowego nie ma (albo ja niedok³adnie szuka³am )
Otó¿ szukam dobrego salonu kosmetycznego, w którym wykonuj± depilacjê brazylijsk±- by³abym wdziêczna za jakiekolwiek rady i spostrze¿enia dotycz±ce pañ kosmetyczek jak i salonu i "oprawy" zabiegu ogólnie. Depilowa³am siê ju¿ wielokrotnie w innym mie¶cie i by³am bardzo zadowolona, natomiast w Bia³ymstoku nie za bardzo wiem dok±d siê udaæ.. Aha, no i fajnie by by³o ¿eby cena nie by³a do¶æ wygórowana- my¶lê ¿e 40-50z³ za depilacjê max.
Pozdrawiam
margot003 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-06-27, 20:12   #593
eni200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margot003 Poka¿ wiadomo¶æ
Wiem, ¿e to nie w±tek o bia³ostockich kosmetyczkach, ale wydaje mi siê ¿e takowego nie ma (albo ja niedok³adnie szuka³am )
Otó¿ szukam dobrego salonu kosmetycznego, w którym wykonuj± depilacjê brazylijsk±- by³abym wdziêczna za jakiekolwiek rady i spostrze¿enia dotycz±ce pañ kosmetyczek jak i salonu i "oprawy" zabiegu ogólnie. Depilowa³am siê ju¿ wielokrotnie w innym mie¶cie i by³am bardzo zadowolona, natomiast w Bia³ymstoku nie za bardzo wiem dok±d siê udaæ.. Aha, no i fajnie by by³o ¿eby cena nie by³a do¶æ wygórowana- my¶lê ¿e 40-50z³ za depilacjê max.
Pozdrawiam
polecam Centrum Cosmetica na Waszyngtona(to centrum odchudzania,jest tam tez kosmetyczka). Pracuje tam fajna dziewczyna,zrobi Ci ³adna brazylijkê(jest bardzo dokladna). atmosfera mi³a,duzy parafan(intymnosc),poleca m! 45zl kosztuje!
Stary 2009-07-07, 10:11   #594
aneczkaa0311
Przyczajenie

Smile Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIA£YSTOK- aktualizacja

dziewczyny chcia³abym przej¶æ sie do jakiego¶ dobrego salonu fryzjerskiego w Bia³ymstoku gdzie oferuj± zabiegi fryzjerskie takie jak np.oczyszczanie, pilling skóry g³owy czy mo¿ecie mi co¶ poleciæ?
aneczkaa0311 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-07, 22:50   #595
casss
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok

witaj. co do salonu green jungle polecam. super atmosfera i ludzie. ja chodze do Emili. super osoba , doradzi . pomoze jak jestes nie zdecydowana. fajnie scina i maluje . cana jes nawet ok sciecie na moje w³ose (do ramion)40-45. malowanie dwa kolory gdzies granica 150.
casss jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-12, 12:15   #596
eni200
Raczkowanie

ja polecam salon deja Vu na upalnej. Ja bylam u pani Iwony i moge jest z czystym sumieniem polecic. w Salonie panuej mila atmosfera,pracuja na kosmtykach welli,na wizyte czeka sie tydzien. Doradzaja.
Stary 2009-07-14, 15:06   #597
ewelina050586
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Cytat:
Napisane przez MisQa Poka¿ wiadomo¶æ
pierwsza wiadomosc i wielkie zachwalanie.... smierdzi mi to czyms...

hmm.. jak Ci smierdzi to sie umyj- to raz a dwa jak mi sie podoba to chwale- chyba logiczne
ewelina050586 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-14, 15:33   #598
jaga_2001
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 574

Cytat:
Napisane przez ewelina050586 Poka¿ wiadomo¶æ
hmm.. jak Ci smierdzi to sie umyj- to raz a dwa jak mi sie podoba to chwale- chyba logiczne
moze by tak wiecej kultury, co?

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-14, 20:03   #599
MisQa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 732
GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez ewelina050586 Poka¿ wiadomo¶æ
kultura to tu ktos nie grzeszy...
ale czego wymagac...

Czas zacz±æ nowe, lepsze ¿ycie...
MisQa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-17, 15:20   #600
madziula2
Przyczajenie

dziewczyny, wiele dobrego przeczyta³am o Emilce z Kameleona. zastanawiam siê, czy je¶li zadzwoniê aby siê omówiæ to mogê powiedzieæ do kogo, ¿e do Emilki?(mo¿e kto¶ zna nazwisko?), a nie wiecie jakie s± teraz kolejki?
madziula2 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Dobry fryzjer

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2020-08-11 11:23:39

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.