|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Ja dzisiaj czesałam kumpele na weselicho
w między czasie wpadłam na pomysł makijażu panterkowego ;] co myślicie dziewuszki?? ![]() Przeprszam, że fotka nie wyraźna: DSC00900 modified.jpg
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pomysł ciekawy, ekscentryczny
|
|
#1773 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że na ulicy ludzie by się dziwnie patrzyli
pomysł raczej na imprezę się nadaje
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
Tak, torebka z etorebka
już się nie mogę doczekać jak bedę mogła ją zmacać ![]()
|
|
|
|
#1775 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuję za miłe przyjęcie
trochę się tu zagubiona czuję,dopiero zaczynam na wizażu przejrzałam tabelkę na pierwszej stronce i boże kłaniam się nisko ile już kg pogubiłyście Sylwoocha padam na kolana jak Ty to dziewczyno zrobiłaś...też tak chce |
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1777 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero co wstałam
wczoraj bylismy na grillu ze znajomymi, co prawda skusiłam sie na jedna tylko kiełbaska i oscypek z grilla mniaam ale dzis waga pokazala jak poprzednio wiec zastój :P Wczoraj z racji tego ze u nas sie troche ochłodziło i chciałam isc w długich spodniach - bo ostatnio śmigałam w samych spódnicach i krótkich spodniach - zmierzylam swoje wszystkie spodnie i okazały się za duże ;( i nie mam zadnych spodni na oby.. Wczoraj zrobilismy sobie dzien wolny od biegania z racji tego ze bylismy na tym grillu, a dzis znowu wieczorem zaczynamy biegac Witam nowa koleżankę Pasienze no 50 kg przy takim wzroscie to byłaby niezła niedowaga co![]() Gurcia mi sie taki makijaz panterkowy nie podoba, choc wiadomo kazdy ma inny gust, ten kojarzy mi sie z rozciapkanym, jakby ktos nakupkał na oko haha ja to wole takie zywe polączenie kolorów, jestem juz zapisana z mamuska do najlepszego ftyzjera u mnie w miescie i na makijaz bede chciałą taki mega wyrazisty bo na imprezy typu wesela etc. nie lubie delikatnych makijaży Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2009-06-07 o 10:40 |
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu to tylko się cieszyć, że spodenki wiszą na Tobie
Miłej niedzieli życzę Wam kochane babeczki
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez lubie żywe kolorki
ale równiez eksperymenty makijażowe panterka jest właśnie takim eksperymetnem no bo ja to tak ogolnie rzecz biorąc poza studiowaniem to czeszę ludzików na wesela, czasem ścinam, czasem maluję włoski a czasem do tego jakieś makijarze trochę człowiek orkiestra ze mnie
|
#1780 |
|
Wtajemniczenie
|
Gurcia no wiadomo eksperymentowac trzeba, ja nie mowie ze maikjaz jest zły, tylko mi sie nie podoba taki i juz !
Ooo.. to widze ze niezła fryzjerka i wizazystka jestes nie planowalas studiów w tym kierunku? chyba ze juz studiujesz? bo jakos nie pamietam co:P skleroza ja mam zamiar zrobic kurs robienia tipsów i kurs wizazu, bo tez mnie to kręci![]() aaa masz jakies fotki swoich klientek?makijazy?fryzur? bo ja lubie ogladac
|
|
|
|
#1781 |
|
Raczkowanie
|
Fryzjerką i wizażystką jestem domorosłą
a studiuje prawo administracyjne fotek nie mam, bo sama nie robie. Ale osoby które czesałam mają u musze kiedyś od nich to wszystko pozbierać i się wam pochwalić w sumie na czerwiec prawie w każdą sobotę mam kogoś do czesania na wesle
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
gurcia makijaz fajny ale na jakas ciekawa sesje zdjeciowa czy cus...ew na impreze
ale widac ze zdolnosci masz ![]() kasia super ze spodnie sa za duze, nie ma co plakac nad nimi tylko sie cieszyc ze dupcia mniejsza i okazja do kupienia nowych ![]() ![]() a tak w ogole witam wszystkie Babeczki! ![]() ja swoje dzis odsiedzialam w komisji... tak poza tym to ojciec mnie do szału doprowadza i konca @ nie widac
|
|
|
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
ale miałam zaległości,a tu wojna o komputer.Wróciliśmy z weekendu i wszyscy na raz chcieli do kompa. Witam nowe koleżanki,fajnie że robi się nas coraz więcej Pysiulku wielkie gratulacje Gratuluję wszystkim spadku kilosków ![]() Ja jak pisałam wyniki miałam dobre,byłam u ginekologa,tam też wszystko w porządku,no i niewiem zkąd ten stan podgorączkowy Doktórka stwierdziła że może przesilenie wiosenne Mam nadzieję że będzie ok. Teresko ja jak brałam tabletki to pamiętam że przestawałam brać w czwartki a @ dostawałam we wtorki,przeważnie. No zmykam.Pa |
|
|
|
#1784 |
|
Przyczajenie
|
Postanowiłam!!!
Od dziś koniec z lodami, z podjadaniem... Ciekawe czy się uda, trzymajcie kciuki. ![]() Waga na razie ani drgnie, stoi przy tych 98 co przy moich 160 cm wzrostu wygląda strasznie
|
|
|
|
#1785 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiaczek24 ja tez mam tyle wzrostu i prawie tyle samo wagi tj. 93 kg i wyglądam jak kluseczka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 |
|
Przyczajenie
|
Najgorszy brzusio, w tramwaju ustępuja miejsca (wyglądam jakbym na tzw. ostatnich nogach była), czuję się strasznie i dlatego postanowiłam zmienić coś w swoim życiu i odchudzić się tak na poważnie... Przeszłam kiedyś kopenhaską, niestety (głupia byłam), przeszłam 1000 kcal (lekarz kazał, mało w bulimię nie wpadłam), ale wszystko co zgubiłam wróciło z nawiązką. Dlatego postanowiłam odhudzać sie z grupą wsparcia na wizażowym forum
|
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny doła mam
( ale zawsze jakos tak pogodnie podchodzila etc. my tez tzn tata, ja i rodzenstwo. zadko mnie mama wiec wkurza i zawsze dla niej wszystko robie, dzis bylam z nia w szpitalu i byla hamska, zrzedzila do entej potegi, byla niemila i smutno mi bo ja chce pomoc, pomagam jak moge a tu takie zachowanie wiem ze chora jest i to wszystko tlumaczy ale mimo wszystko mam dola smutnooootak poza tym tez mam dola jakas depreche mam zaplacilam za torebke i czekam az przyjdzie... mysle czy by nie poprawic sobie humoru i nie jechac kupic jakiegos stanika, mam deficyct fajnych stanikow, a potem chce zeby byl koniec @ bo cos dluzej niz zwykle mam a chce sie kochac z TŻ tylko tak romantycznie z odpowiednia atmosfera etc... zwykle wole tak hmm mniej emocjonalnie ale dzis chce tak poki co Tż na uczelni a ja sie mecze z ojcem ;/ chyba potrzeba mi zakupow
|
|
|
|
#1788 |
|
Wtajemniczenie
|
Dasz radę
jak my wszystkie i odkąd tu jestem juz mi spadło 10 kg, chce jeszcze przynajmniej 2 razy tyle ale wierze ze kiedys wkoncu się uda powoli a do celu.. ja tez kiedyś stosowałąm kopenhaską, ale na mnie takie diety nie działają bo co z tego ze scybko schudne jak przybiorę 2 razy tyle ;/ więc wolę dłużej poczekac a efekty też będą ja tez niestety narazie stoję, ale i tak jestem dumna ze już tyle zrzuciłam! Moją zmorą też jest brzuch, gdyby go odciąć to ja sobie mówię ze fajna haha a co trzeba się pocieszać i wyglądam jakbym zaraz miała urodzić bliźniakiMadziulka ty się nie dołuj tylko ruszaj na zakupy nic tak nie poprawia humorku :P wiem to sama po sobie a tż-ta jeszcze nie raz zbałamucisz a ja mam stresa wkuwam słówka niemieckie i co mi nie chcą wejść do tego mojego łba Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2009-06-08 o 15:34 |
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odchudzanie zaczyna sie w glowie nie mysl ze jestes gruba bo nawet jak schudniesz do 50 to bedziesz sie czula grubo i nie atrakcyjnie![]() powinnas zaczac wierzyc w to ze ci sie uda, bo jak bedziesz myslala ze ci sie nie uda i wogole to mozg bedzie dorzyl to tego zebys nie schudla taki madry z niego kolega twoje 98 to nie az tak duzo, sama startowalam z podobnej wagi a teraz waze cos okolo 76-78 chciec to znaczy móc![]() kup sobie spodnie czy bluzke ktora bedzie obcisla czy mala, a jak zrzucisz pierwsze kg to bedzie lezec idealnie i zobaczysz wtedy jaka poczujesz satysfakcje czy dume z siebie. takie rzeczy mobilizuja
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie moge sie doczekac az w LBN bedziesz ![]() ![]() a jezykiem sie nie przejmuj jakos samo wszystko pojdzie, zobaczysz a jak bedziesz przebywac z Niemcami to nim sie obejrzysz a bedziesz smigac po niemiecku tak to juz jest Cytat:
|
||
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zauwazylam ze ludzie chorzy i niepelnosprawni maja cos w sobie, co daje im sile do zycia i wogole nie zalamuja sie swoimi chorobami, czerpia z zycia garsciami a w ich oczach jest cos magicznego. maja wieksza chec do zycia niz zdrowi ludzie,
|
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kup cos slodkiego i z nia zjedz, glukoza sie podniesie i endorfiny szczescia tez ja kocham suszone owoce |
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam jej dobre jedzonko w tym slodycze i cappuccino mrozone i jest bardzo mila i humor powrocil thx
|
|
|
|
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
Pysiamn - gratulacje
|
|
#1796 |
|
Przyczajenie
|
Ja wiem, ze dam radę i z dobrym nastawieniem podeszłam do tego swojego "poważnego" odchudzania. Ale czasami jak dużo stresu w pracy i w domu ciężko myśleć o diecie... i dobrym nastawieniu
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tak bylo w moim przypadku z czasem mialam juz dosc diety ale nie potrafilam juz wrocic do dawnych nawykow
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Przyczajenie
|
Mam nadzieję, że nie
Wiem jak to wyglądało przy poprzednich dietach, spadał i owszem, ale teraz mam ogromną motywację
|
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo szybko opadnie ci entuzjazm i samozaparcie jedyne co nie pozwoli ci zrezygnowac to nadzieja na nowa Ty. Najwieksze kryzyse sa przy zastojach grr
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm... myślałam, ze będziecie wspierac a nie zniechęcac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

w między czasie wpadłam na pomysł makijażu panterkowego ;] co myślicie dziewuszki?? 
-85-80-75-70-65-60-55

Ale pomysł ciekawy, ekscentryczny
trochę się tu zagubiona czuję,dopiero zaczynam na wizażu

chyba ze juz studiujesz? bo jakos nie pamietam co:P skleroza

i konca @ nie widac
ale miałam zaległości,a tu wojna o komputer.Wróciliśmy z weekendu i wszyscy na raz chcieli do kompa. 
Mam nadzieję że będzie ok.
jak my wszystkie
kup cos slodkiego i z nia zjedz, glukoza sie podniesie i endorfiny szczescia tez