Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość... - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-06, 20:01   #1771
gurcia
Raczkowanie

GG do gurcia
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...

Ja dzisiaj czesałam kumpele na weselicho w między czasie wpadłam na pomysł makijażu panterkowego ;] co myślicie dziewuszki??

Przeprszam, że fotka nie wyraźna:
DSC00900 modified.jpg

Kocham i jestem kochana, szczęściem drugiego serca przepełniona....... pijana

Walka trwa:

114-110-105-100-95-90-85-80-75-70-65-60-55
gurcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 20:09   #1772
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gurcia Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj czesałam kumpele na weselicho w między czasie wpadłam na pomysł makijażu panterkowego ;] co myślicie dziewuszki??

Przeprszam, że fotka nie wyraźna:
Załącznik 2294190
Makijażyk wygląda ciekawie, tylko nie wiem czy jakaś podstarzała paniusia na ulicy nie pomyślałaby, że masz makijaż rozmazany Ale pomysł ciekawy, ekscentryczny

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 20:14   #1773
gurcia
Raczkowanie

GG do gurcia

Myślę, że na ulicy ludzie by się dziwnie patrzyli pomysł raczej na imprezę się nadaje

Walka trwa:

Stary 2009-06-06, 20:27   #1774
Wiika
Raczkowanie

Tak, torebka z etorebka już się nie mogę doczekać jak bedę mogła ją zmacać
Wiika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 02:59   #1775
Pazienza
Przyczajenie

Dziekuję za miłe przyjęcie trochę się tu zagubiona czuję,dopiero zaczynam na wizażu przejrzałam tabelkę na pierwszej stronce i boże kłaniam się nisko ile już kg pogubiłyście Sylwoocha padam na kolana jak Ty to dziewczyno zrobiłaś...też tak chce a moja waga...czas sie przyznać105kg,start owałam od 108kg,wzrost 176cm,a docelowo hmmm najchętniej 50kg ale bede happy jak będzie na poczatek 70kg...boże jak to brzmi 70kg..mam wrazenie,ze tyle to ja w kołysce ważyłam
Pazienza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 10:29   #1776
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pazienza Pokaż wiadomość
Dziekuję za miłe przyjęcie trochę się tu zagubiona czuję,dopiero zaczynam na wizażu przejrzałam tabelkę na pierwszej stronce i boże kłaniam się nisko ile już kg pogubiłyście Sylwoocha padam na kolana jak Ty to dziewczyno zrobiłaś...też tak chce a moja waga...czas sie przyznać105kg,start owałam od 108kg,wzrost 176cm,a docelowo hmmm najchętniej 50kg ale bede happy jak będzie na poczatek 70kg...boże jak to brzmi 70kg..mam wrazenie,ze tyle to ja w kołysce ważyłam
Witam cieplutko i już dodaję do naszej listy Super fajnie, że jesteś Życzę powodzonka w walce z kilogramkami

Stary 2009-06-07, 10:39   #1777
kasiamniam
Wtajemniczenie

Ja dopiero co wstałam wczoraj bylismy na grillu ze znajomymi, co prawda skusiłam sie na jedna tylko kiełbaska i oscypek z grilla mniaam ale dzis waga pokazala jak poprzednio wiec zastój :P Wczoraj z racji tego ze u nas sie troche ochłodziło i chciałam isc w długich spodniach - bo ostatnio śmigałam w samych spódnicach i krótkich spodniach - zmierzylam swoje wszystkie spodnie i okazały się za duże ;( i nie mam zadnych spodni na bo w tych za wielkich wygladam na jeszcze wieksza niz jestem ;/ wiec musze se jakies sprawic, ale to chyba przed samym wyjazdem do Pl bo moze jeszcze cos mi spadnie z brzuszka oby.. Wczoraj zrobilismy sobie dzien wolny od biegania z racji tego ze bylismy na tym grillu, a dzis znowu wieczorem zaczynamy biegac

Witam nowa koleżankę Pasienze no 50 kg przy takim wzroscie to byłaby niezła niedowaga co
Gurcia mi sie taki makijaz panterkowy nie podoba, choc wiadomo kazdy ma inny gust, ten kojarzy mi sie z rozciapkanym, jakby ktos nakupkał na oko haha
ja to wole takie zywe polączenie kolorów, jestem juz zapisana z mamuska do najlepszego ftyzjera u mnie w miescie i na makijaz bede chciałą taki mega wyrazisty bo na imprezy typu wesela etc. nie lubie delikatnych makijaży

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2009-06-07 o 10:40
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 10:58   #1778
Tereskaa
Zakorzenienie

Kasiu to tylko się cieszyć, że spodenki wiszą na Tobie Kawał dobrej roboty zrobiłaś jak już po ubrankach widać

Miłej niedzieli życzę Wam kochane babeczki

Stary 2009-06-07, 14:35   #1779
gurcia
Raczkowanie

GG do gurcia

Ja tez lubie żywe kolorki ale równiez eksperymenty makijażowe panterka jest właśnie takim eksperymetnem no bo ja to tak ogolnie rzecz biorąc poza studiowaniem to czeszę ludzików na wesela, czasem ścinam, czasem maluję włoski a czasem do tego jakieś makijarze trochę człowiek orkiestra ze mnie

Walka trwa:

Stary 2009-06-07, 14:45   #1780
kasiamniam
Wtajemniczenie

Gurcia no wiadomo eksperymentowac trzeba, ja nie mowie ze maikjaz jest zły, tylko mi sie nie podoba taki i juz !
Ooo.. to widze ze niezła fryzjerka i wizazystka jestes nie planowalas studiów w tym kierunku? chyba ze juz studiujesz? bo jakos nie pamietam co:P skleroza ja mam zamiar zrobic kurs robienia tipsów i kurs wizazu, bo tez mnie to kręci

aaa masz jakies fotki swoich klientek?makijazy?fryzur? bo ja lubie ogladac
Stary 2009-06-07, 15:23   #1781
gurcia
Raczkowanie

GG do gurcia

Fryzjerką i wizażystką jestem domorosłą a studiuje prawo administracyjne fotek nie mam, bo sama nie robie. Ale osoby które czesałam mają u musze kiedyś od nich to wszystko pozbierać i się wam pochwalić w sumie na czerwiec prawie w każdą sobotę mam kogoś do czesania na wesle

Walka trwa:

Stary 2009-06-07, 15:45   #1782
madzia_g
Zakorzenienie

gurcia makijaz fajny ale na jakas ciekawa sesje zdjeciowa czy cus...ew na impreze ale widac ze zdolnosci masz
kasia super ze spodnie sa za duze, nie ma co plakac nad nimi tylko sie cieszyc ze dupcia mniejsza i okazja do kupienia nowych
a tak w ogole witam wszystkie Babeczki!
ja swoje dzis odsiedzialam w komisji... jeszcze wieczorem liczenie glosow... jestem z deka padnieta ale odbiore pieniazki wiec sie oplacalo
tak poza tym to ojciec mnie do szału doprowadza i konca @ nie widac

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 21:59   #1783
beatucha
Raczkowanie

Witajcie ale miałam zaległości,a tu wojna o komputer.Wróciliśmy z weekendu i wszyscy na raz chcieli do kompa.

Witam nowe koleżanki,fajnie że robi się nas coraz więcej

Pysiulku wielkie gratulacje teraz musisz na siebie uważać,no i nie zapominaj o nas

Gratuluję wszystkim spadku kilosków

Ja jak pisałam wyniki miałam dobre,byłam u ginekologa,tam też wszystko w porządku,no i niewiem zkąd ten stan podgorączkowy
Doktórka stwierdziła że może przesilenie wiosenne Mam nadzieję że będzie ok.

Teresko ja jak brałam tabletki to pamiętam że przestawałam brać w czwartki a @ dostawałam we wtorki,przeważnie.
No zmykam.Pa
beatucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 12:27   #1784
asiaczek24
Przyczajenie

Postanowiłam!!!
Od dziś koniec z lodami, z podjadaniem... Ciekawe czy się uda, trzymajcie kciuki.
Waga na razie ani drgnie, stoi przy tych 98 co przy moich 160 cm wzrostu wygląda strasznie
asiaczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 13:52   #1785
kasiamniam
Wtajemniczenie

Asiaczek24 ja tez mam tyle wzrostu i prawie tyle samo wagi tj. 93 kg i wyglądam jak kluseczka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 15:13   #1786
asiaczek24
Przyczajenie

Najgorszy brzusio, w tramwaju ustępuja miejsca (wyglądam jakbym na tzw. ostatnich nogach była), czuję się strasznie i dlatego postanowiłam zmienić coś w swoim życiu i odchudzić się tak na poważnie... Przeszłam kiedyś kopenhaską, niestety (głupia byłam), przeszłam 1000 kcal (lekarz kazał, mało w bulimię nie wpadłam), ale wszystko co zgubiłam wróciło z nawiązką. Dlatego postanowiłam odhudzać sie z grupą wsparcia na wizażowym forum
Stary 2009-06-08, 15:26   #1787
madzia_g
Zakorzenienie

dziewczyny doła mam wszystko jest jakos do zle mi naprawde zle ;(((((( mama choruje(od roku) ( ale zawsze jakos tak pogodnie podchodzila etc. my tez tzn tata, ja i rodzenstwo. zadko mnie mama wiec wkurza i zawsze dla niej wszystko robie, dzis bylam z nia w szpitalu i byla hamska, zrzedzila do entej potegi, byla niemila i smutno mi bo ja chce pomoc, pomagam jak moge a tu takie zachowanie wiem ze chora jest i to wszystko tlumaczy ale mimo wszystko mam dola smutnoooo
tak poza tym tez mam dola jakas depreche mam
zaplacilam za torebke i czekam az przyjdzie... mysle czy by nie poprawic sobie humoru i nie jechac kupic jakiegos stanika, mam deficyct fajnych stanikow, a potem chce zeby byl koniec @ bo cos dluzej niz zwykle mam a chce sie kochac z TŻ tylko tak romantycznie z odpowiednia atmosfera etc... zwykle wole tak hmm mniej emocjonalnie ale dzis chce tak
poki co Tż na uczelni a ja sie mecze z ojcem ;/ chyba potrzeba mi zakupow

Stary 2009-06-08, 15:28   #1788
kasiamniam
Wtajemniczenie

Dasz radę jak my wszystkie szczerze to ja dzięku temu wątkowi się nie poddaje i odkąd tu jestem juz mi spadło 10 kg, chce jeszcze przynajmniej 2 razy tyle ale wierze ze kiedys wkoncu się uda powoli a do celu.. ja tez kiedyś stosowałąm kopenhaską, ale na mnie takie diety nie działają bo co z tego ze scybko schudne jak przybiorę 2 razy tyle ;/ więc wolę dłużej poczekac a efekty też będą ja tez niestety narazie stoję, ale i tak jestem dumna ze już tyle zrzuciłam!
Moją zmorą też jest brzuch, gdyby go odciąć to ja sobie mówię ze fajna by ze mnie była haha a co trzeba się pocieszać i wyglądam jakbym zaraz miała urodzić bliźniaki

Madziulka ty się nie dołuj tylko ruszaj na zakupy nic tak nie poprawia humorku :P wiem to sama po sobie a tż-ta jeszcze nie raz zbałamucisz Ty nie mozesz się dołować mi tu no! taka pogodna kobietka a mi tu o dołach pisze zakopać doła i już!!!

a ja mam stresa wkuwam słówka niemieckie i co mi nie chcą wejść do tego mojego łba jutro ide do pracy i bede musiała się z Niemcami dogadać a ja taka jestem nieśmiała w takich kontaktach, zwłaszcza ze nie znam języka ;/

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2009-06-08 o 15:34
Stary 2009-06-08, 15:47   #1789
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek24 Pokaż wiadomość
Postanowiłam!!!
Od dziś koniec z lodami, z podjadaniem... Ciekawe czy się uda, trzymajcie kciuki.
Waga na razie ani drgnie, stoi przy tych 98 co przy moich 160 cm wzrostu wygląda strasznie
przepraszam ze sie wtrace ale chce cos powiedziec

odchudzanie zaczyna sie w glowie nie mysl ze jestes gruba bo nawet jak schudniesz do 50 to bedziesz sie czula grubo i nie atrakcyjnie
powinnas zaczac wierzyc w to ze ci sie uda, bo jak bedziesz myslala ze ci sie nie uda i wogole to mozg bedzie dorzyl to tego zebys nie schudla taki madry z niego kolega twoje 98 to nie az tak duzo, sama startowalam z podobnej wagi a teraz waze cos okolo 76-78 chciec to znaczy móc

kup sobie spodnie czy bluzke ktora bedzie obcisla czy mala, a jak zrzucisz pierwsze kg to bedzie lezec idealnie i zobaczysz wtedy jaka poczujesz satysfakcje czy dume z siebie. takie rzeczy mobilizuja
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 15:59   #1790
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość

Madziulka ty się nie dołuj tylko ruszaj na zakupy nic tak nie poprawia humorku :P wiem to sama po sobie a tż-ta jeszcze nie raz zbałamucisz Ty nie mozesz się dołować mi tu no! taka pogodna kobietka a mi tu o dołach pisze zakopać doła i już!!!

a ja mam stresa wkuwam słówka niemieckie i co mi nie chcą wejść do tego mojego łba jutro ide do pracy i bede musiała się z Niemcami dogadać a ja taka jestem nieśmiała w takich kontaktach, zwłaszcza ze nie znam języka ;/
Kasia Ty mnie zawsze pocieszysz nie moge sie doczekac az w LBN bedziesz popaplamy sobie wtedy za wszystkie czasy
a jezykiem sie nie przejmuj jakos samo wszystko pojdzie, zobaczysz a jak bedziesz przebywac z Niemcami to nim sie obejrzysz a bedziesz smigac po niemiecku tak to juz jest
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
przepraszam ze sie wtrace ale chce cos powiedziec

odchudzanie zaczyna sie w glowie nie mysl ze jestes gruba bo nawet jak schudniesz do 50 to bedziesz sie czula grubo i nie atrakcyjnie
powinnas zaczac wierzyc w to ze ci sie uda, bo jak bedziesz myslala ze ci sie nie uda i wogole to mozg bedzie dorzyl to tego zebys nie schudla taki madry z niego kolega twoje 98 to nie az tak duzo, sama startowalam z podobnej wagi a teraz waze cos okolo 76-78 chciec to znaczy móc

kup sobie spodnie czy bluzke ktora bedzie obcisla czy mala, a jak zrzucisz pierwsze kg to bedzie lezec idealnie i zobaczysz wtedy jaka poczujesz satysfakcje czy dume z siebie. takie rzeczy mobilizuja
bardzo madrze mowisz

Stary 2009-06-08, 16:03   #1791
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
dziewczyny doła mam wszystko jest jakos do zle mi naprawde zle ;(((((( mama choruje(od roku) ( ale zawsze jakos tak pogodnie podchodzila etc. my tez tzn tata, ja i rodzenstwo. zadko mnie mama wiec wkurza i zawsze dla niej wszystko robie, dzis bylam z nia w szpitalu i byla hamska, zrzedzila do entej potegi, byla niemila i smutno mi bo ja chce pomoc, pomagam jak moge a tu takie zachowanie wiem ze chora jest i to wszystko tlumaczy ale mimo wszystko mam dola smutnoooo
tak poza tym tez mam dola jakas depreche mam
zaplacilam za torebke i czekam az przyjdzie... mysle czy by nie poprawic sobie humoru i nie jechac kupic jakiegos stanika, mam deficyct fajnych stanikow, a potem chce zeby byl koniec @ bo cos dluzej niz zwykle mam a chce sie kochac z TŻ tylko tak romantycznie z odpowiednia atmosfera etc... zwykle wole tak hmm mniej emocjonalnie ale dzis chce tak
poki co Tż na uczelni a ja sie mecze z ojcem ;/ chyba potrzeba mi zakupow
znowu sie wtrace ale taka mam nature

zauwazylam ze ludzie chorzy i niepelnosprawni maja cos w sobie, co daje im sile do zycia i wogole nie zalamuja sie swoimi chorobami, czerpia z zycia garsciami a w ich oczach jest cos magicznego. maja wieksza chec do zycia niz zdrowi ludzie,
Stary 2009-06-08, 16:06   #1792
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
znowu sie wtrace ale taka mam nature

zauwazylam ze ludzie chorzy i niepelnosprawni maja cos w sobie, co daje im sile do zycia i wogole nie zalamuja sie swoimi chorobami, czerpia z zycia garsciami a w ich oczach jest cos magicznego. maja wieksza chec do zycia niz zdrowi ludzie,
nom z mama tez tak jest przewaznie, jest bardzo pogodna wiec bez oprorow z dobrym nastawieniem poszlam do szpitala a tu takie dziwne zachowanie hmm tzn jak na moja mame, nie wiem, co ja dzis ugryzlo ale mam nadzieje ze to chwilowe

Stary 2009-06-08, 16:10   #1793
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
nom z mama tez tak jest przewaznie, jest bardzo pogodna wiec bez oprorow z dobrym nastawieniem poszlam do szpitala a tu takie dziwne zachowanie hmm tzn jak na moja mame, nie wiem, co ja dzis ugryzlo ale mam nadzieje ze to chwilowe
kazdy ma gorszy dzien, a moze to wina pogody kup cos slodkiego i z nia zjedz, glukoza sie podniesie i endorfiny szczescia tez ja kocham suszone owoce od razu humor po nich lepszy
Stary 2009-06-08, 17:26   #1794
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
kazdy ma gorszy dzien, a moze to wina pogody kup cos slodkiego i z nia zjedz, glukoza sie podniesie i endorfiny szczescia tez ja kocham suszone owoce od razu humor po nich lepszy
chyba przyszlosc przewidzialas kupilam jej dobre jedzonko w tym slodycze i cappuccino mrozone i jest bardzo mila i humor powrocil thx

Stary 2009-06-08, 18:31   #1795
Joanna52
Raczkowanie

Pysiamn - gratulacje
Stary 2009-06-08, 18:34   #1796
asiaczek24
Przyczajenie

Ja wiem, ze dam radę i z dobrym nastawieniem podeszłam do tego swojego "poważnego" odchudzania. Ale czasami jak dużo stresu w pracy i w domu ciężko myśleć o diecie... i dobrym nastawieniu
Pozdrawiam
Stary 2009-06-08, 19:23   #1797
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, ze dam radę i z dobrym nastawieniem podeszłam do tego swojego "poważnego" odchudzania. Ale czasami jak dużo stresu w pracy i w domu ciężko myśleć o diecie... i dobrym nastawieniu
Pozdrawiam
tak szczerze to twoj entuzjazm szybko spadnie bo tak bylo w moim przypadku z czasem mialam juz dosc diety ale nie potrafilam juz wrocic do dawnych nawykow
Stary 2009-06-09, 11:29   #1798
asiaczek24
Przyczajenie

Mam nadzieję, że nie Wiem jak to wyglądało przy poprzednich dietach, spadał i owszem, ale teraz mam ogromną motywację
Stary 2009-06-09, 12:08   #1799
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że nie Wiem jak to wyglądało przy poprzednich dietach, spadał i owszem, ale teraz mam ogromną motywację
zapytaj dziewczyn jak nie wierzysz bardzo szybko opadnie ci entuzjazm i samozaparcie jedyne co nie pozwoli ci zrezygnowac to nadzieja na nowa Ty. Najwieksze kryzyse sa przy zastojach grr
Stary 2009-06-09, 12:13   #1800
asiaczek24
Przyczajenie

Hmmm... myślałam, ze będziecie wspierac a nie zniechęcac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości