|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
liliputek dziewczyna ma problem, bo jej bratu sie ułozyło w związku jest szczesliwy, a ona niestety chyba dokońca nie. Wie, ze po waszym slubie nic juz nie zmieni wiec chce teraz jeszcze namącic ile sie da by wasze zycie zbyt szczesliwe nie było. Naszczescie TZ jest z toba i macie siebie na wzajem, wiec razem to przetrwacie.
Maggie1983 kochan tak pięknie ta całą relacje przedstwaiłas, ze az sobie kilka razy przeczytałam. Widac Wasze szczescie. Zycze powodzonka w staraniach o dzidziusia |
|
|
|
#1472 | ||
|
Raczkowanie
|
dziekuję
piękne te bukieciki ten pierwszy taki oryginalny a ten trzeci tez fajnutki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie, ale slicznie
|
|
|
|
#1474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ślicznie wyglądałas, a to twoje szczeście to az mi sie dzis udzieliło. Powodzonka kochana |
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialam tez by byla to slubowanie rodzicow, ale to slubowanie zrobili na oczepinach wogole jeszcze na oczepinach fajnie poprosili rodzicow na srodek i i prowadzacy zwraca sie do jednego i drugiego taty i pyta, zeby nam zdradzili o czym tak rozmawiali, jak sie spotykali niby ustalac nasze wesele i podstawiaja mojemu tacie mikrofon a moj tata: " a co to pana obchodzi" taka bylam wsciekla na niego, a potem z playbacku cos tak fajnie jescze zaranzowali i wyszlo, ze ojcowie spiewali "ja nie kocham Ciebie Ty nie kochasz mnie" takimi zachrypnietymi glosami i mowi ze on nic nie mowil, bo ten mikrofon byl wylaczony i pozniej biedny ojciec chodzil i sie wszystkim tlumaczyl, ze to on nie powiedzial |
|
|
|
|
#1476 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ze slubnych rzeczy, to mamy dzis do odebrania nasze obraczki, jak zrobie zdjecia to wkleje sie pochwalic, a co |
|||
|
|
|
#1477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a wogole to nie moglam sie doczekac, kiedy tu do Was zajrze dzis jedziemy zobazcyc zdjecia od fotografa |
|||
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie1983 GRATULACJE! CUDNIE WYGLĄDALIŚCIE
A tak w ogole witajcie koleżanki pomóżcie PLISSSSS :Mam pytanko dotyczące pracy mojego TŻ, PODPISAŁ UMOWĘ NA OKRES PRÓBNY NA CZAS 3 MIESIĘCE, pracuje dwa tygodnie i nie jest tak jak pracodawca obiecał . Czy może zrezygnować z tej pracy ? Czy poniesie konsekwencje jakiekolwiek jeśli odejdzie ? (ps. Do pracy ma 140 km z Bydgoszczy do Poznania i pracodawca powiedział,ze nie placi za nocleg i za paliwo na dojazd do pracy :/)Proszę Was o odpowiedź ![]() |
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze w necie są jakies przepisy co do tego?? |
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
liliputek bardzo ci wspolczuje.. a moze kiedys hmm agadaj z nia i nagraj to co mowi po czym pusc rodzicom.. niech uslysa... no chyba ze bedzie tez ze ty ja prowokujesz i wycielas z kontekstu.. najwazniejsze ze tz jest z toba..
Maggie1983 gratuluje swietnie sie czyta twoja relacje ![]() gold-fish bedzie dobrze eszcze dzis pogadacie i luz ![]() ja ma jeszcze dzis urlop wiec pojade z tz po garnitur i rozdamy tez osttnie 3 zaproszeni i bedzie chwila oddechu
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wogole swiadkowie byli na medal-tez przy oczepinach wcale sie nie wstydzili, brali udzial w zabawach, naprawde fantastycznie ![]() BALON wystrezlil w odpowiednim momencie i tz o niczym nie wiedzial i mial niespodzianke i zaczal mnie mocno calowac a w balonie byly baloniki i serduszka i wiecie, ze dzieciaki wyzbieraly wszystkie serduszka co do jednego i nasa druhenka przyniosla mi je w garstce ![]() jedyne ALE to: - nie mamy zdjec z blogoslawienstwa ![]() - nie mamy zdjec osobnych zdjec tylko z rodzicami ![]() - duzo gosci wyszlo wczesniej niz sie spodziewalismy (ci co maja male dzieci-a my myslelismy, ze skoro zostawili je z dziadkami to zostana do rana) i np z chrzestnym tz nawet raz nie zdazylismy zatanczyc jego zona niezbyt dobrze sie czula i wyszli zaraz po oczepinach
|
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy kupujecie opakowanie do obrączek?Cytat:
data sporządzenia, oznaczenie umowy o pracę, właściwa treść oświadczenia (np wypowiadam umowę o pracę na okres próbny zawartą w dniu ...) Jezeli dostał umowę na 3 miesiace to okres wypowiedzenia wynosi 2 tygodnie. mam nadzieję |
||
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
własnie dzwoniłam do wawy do salonu slubnego. podalam im , ze mój slub jest 11 lipca a mówili, ze pierwsza przymiarka ma byc miesiąc przed slbem. pani pwoiedziała, ze czekają na dostawę z tej firmy, z której mam suknię slubna. w tym tygodniu napewno nie bedzie ale ma nadzieje, ze w nastepnym będzie
oby.
|
|
|
|
#1486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mysle ze kupimy to opakowanie, bo jednak 3 miesiace do slubu zostaly, wiec che zeby leżaly w poszanowaniu ze tak powiem![]() A jak wy bedziecie mieli? |
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
a to oni nie dają opakowania od razu?? jesli nie , to oczywiscie, ze kupimy.
|
|
|
|
#1488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
slicznie, i piekne usmieszki sa, relacja jest superowa, przeszly mi ciarki po opowiesciach, bardzo sie ciesze ze ci sie udalo, a noc poslubna bedziecie mieli przez cale zycie![]() ![]() super pomysl z rzutnikiem aaaa jesli mieliscie kamerzyste to mozecie go poprosic zeby wycial wam kadr i zdjecie wam z tego zrobil
|
|
#1489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj zadzwoniłam do krawcowej, bo pierwsza przymiarka miała być w pierwszym tygodniu czerwca. A ona mi mówi, że spotkamy się po długim weekendzie (wcześnie mówiła że w połowie czerca będę miał suknię ). Ale ogólnie to juz mi sie chce śmiać jak ludzie się pytają o moja suknię, ze na miesiac przed jeszcze jej nie mam Mogłam powiedzieć ze mam ślub przynajmniej 4 lipca...
|
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny idziecie na parafinowanie dłoni , stóp przed slubem?? czy to naprawde daje efekty??
i co z depilacją?? same sobie robicie?? ja zawsze sama robilam wiec nie wiem teraz. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
jak bedzie wszystko dobrze,to najwyzej powiem,z eslub przełozyłam ale przynajmie jestem jakas spokojniejsza
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() witaj, co u Ciebie?
|
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!!!Jestem na etapie szukania szampanowek popatrzcie co znalazłam http://www.allegro.pl/item654505902_...swarovski.html
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja bym nie rzuciła za siebie takiego kieliszka ![]()
|
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
maggie1983 ślicznie wyglądałaś w tym dniu
![]() ja dziś byłam u kolegi który ma zakład fotograficzny zrobić zdjęcia dyplomowe i z rozmowy wyszło że biorę ślub we wrześniu i mam fotografa a on ale ten twój ja go znam on pod złym kątem robi i drogie i zdjęcia na płycie da Ci w formie prezentacji, my jesteśmy w mieście najtańsi normalnie szczęka mi opadła jak kolega takie coś może mi mówić wiem że klientów szuka ale dałby se spokój poczułam się normalnie osaczona zniesmaczona wyszłam z stamtąd my wysłaliśmy już do TŻ miejsca urodzenia podanie o wysłanie aktu urodzenia, ja czekam aż ze starej uczelni odeślą mi dyplom by mieć do księdza ocenę z religii w przyszłym tygodniu po obronie idziemy do urzędu stanu cywilnego i do księdza tylko TŻ musi załatwić zaświadczenie i chrzcie tak się cieszę że to coraz bliżej i nie umiem się doczekac obrączek jak odbierzemy na poczatku lipca ![]() jak dla mnie te kieliszki za drogie
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2009-06-09 o 12:53 Powód: dopisek |
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

.
wysłałam sprzedawcy kilka maili i nic zero kontaktu, wysłałam sms i nic, dzwoniłam i nie odbiera
co teraz z moją kasą i czy dostane tą poduszkę
kocham to!!! a w dodatku mój TŻ to

ślicznie wyglądałas, a to twoje szczeście to az mi sie dzis udzieliło. Powodzonka kochana
chcialam tez by byla to slubowanie rodzicow, ale to slubowanie zrobili na oczepinach

ta laska jest niemozliwa. Zastanawiam się jak trzeba mieć zrytą psychikę, zeby na coś takiego wpasć
W takim razie to już wogóle się nie przejmuj. Nie wysilaj się, zeby być miłą dla niej. Chora dziwczyna i tyle. Ona sama sobie narobi bigosu w życiu zobaczysz
Jeszcze kiedys będzie Cię przepraszać 

pomóżcie PLISSSSS :

w przyszłym tygodniu po obronie idziemy do urzędu stanu cywilnego i do księdza