Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-09, 10:52   #1471
BEAMI
Raczkowanie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

liliputek dziewczyna ma problem, bo jej bratu sie ułozyło w związku jest szczesliwy, a ona niestety chyba dokońca nie. Wie, ze po waszym slubie nic juz nie zmieni wiec chce teraz jeszcze namącic ile sie da by wasze zycie zbyt szczesliwe nie było. Naszczescie TZ jest z toba i macie siebie na wzajem, wiec razem to przetrwacie.

Maggie1983 kochan tak pięknie ta całą relacje przedstwaiłas, ze az sobie kilka razy przeczytałam. Widac Wasze szczescie. Zycze powodzonka w staraniach o dzidziusia
Stary 2009-06-09, 10:52   #1472
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ślicznie leży na Tobie ta suknia.
dziekuję
Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
jeszce znalazlam kilka
Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
wrr
piękne te bukieciki ten pierwszy taki oryginalny a ten trzeci tez fajnutki

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
mi się wydaje, że opaska pasuje do rozpuszczonych i spiętych włosów. Można ją łatwo samej zrobić (albo u krawcowej) z jakiejś ładnej broszki i kawałka satyny na przykład.
dobry pomysł może znajde wlasnie kogos kto by mi to zrobil
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem kupiłam wczoraj na allegro poduszke na obrączki i od razu wpłaciłam kase za nią. a pod wieczór patrze i pojawił sie napis że aukcja została zablokowana przez pracownika allegro. i nie wiem co teraz zrobic wysłałam sprzedawcy kilka maili i nic zero kontaktu, wysłałam sms i nic, dzwoniłam i nie odbiera co teraz z moją kasą i czy dostane tą poduszkę
Biedna raz tak mialam ze kupilam przedmiot a potem konto sprzedawcy bylo zawieszone ale na szczescie przyslal mi przedmiot, ale uwazam ze w Twoim przypadku to musisz sie z allegro skontaktowac
Stary 2009-06-09, 10:53   #1473
gold-fish
Zakorzenienie

Maggie, ale slicznie bije od was radość

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 10:55   #1474
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

KOCHANE
ze zdjeciami jest troche gorzej, bo musimy je zdobyc od znajomych, ale na razie wklajem jedno

TAK RADOSNIE MASZEROWALISMY DO OLTARZA, POWIEDZIEC TAAAAAK
Łał ślicznie wyglądałas, a to twoje szczeście to az mi sie dzis udzieliło. Powodzonka kochana
Stary 2009-06-09, 10:56   #1475
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Maggie pisz pisz, relacje moge czytac i czytac.
co do prezentacji na rzutniku to teraz w sobote na weselu u znajomych brat mlodego tez im taka przygotowal - swietna niespodzianka i super zdjecia a pozniej zadawal im pytania, np jak sie poznali, jak sie TZ jej oswiadczyl wszytsko bylo prowadzone z humorem, mama TZ opowiedziala tez jakas tam smieszna historyjke takze pomysl super i zabawnie bylo.

a jak wyszly podziekowania dla rodzicow Maggie u Was?
Zespol pytal nas, czy my chcemy cos powiedziec od siebie, czy oni maja to zrobic za nas i poprosilam, by powiedzieli cos za nas, wiec poprosili rodzicow na srodek, powiedzieli pare milych snow, wreczylismy im kwiaty i kosze, a potem w koleczku zatanczylismy "to co w zyciu wazne jest" - troche mi sie lezka krecila, jak patrzylam na mamcie chcialam tez by byla to slubowanie rodzicow, ale to slubowanie zrobili na oczepinach

wogole jeszcze na oczepinach fajnie poprosili rodzicow na srodek i i prowadzacy zwraca sie do jednego i drugiego taty i pyta, zeby nam zdradzili o czym tak rozmawiali, jak sie spotykali niby ustalac nasze wesele i podstawiaja mojemu tacie mikrofon a moj tata: " a co to pana obchodzi" taka bylam wsciekla na niego, a potem z playbacku cos tak fajnie jescze zaranzowali i wyszlo, ze ojcowie spiewali "ja nie kocham Ciebie Ty nie kochasz mnie" takimi zachrypnietymi glosami a to wszystko lacznie z tym a co pana obchodzi bylo z playbacku, a ja tak sie wkurzylam na ojca, bo myslalam, ze on tak chamsko wypalil i moj brat tez po wszystkim naskoczyl na ojca, ze jak on mogl sie tak zachowac, a tata takie oczy i mowi ze on nic nie mowil, bo ten mikrofon byl wylaczony i pozniej biedny ojciec chodzil i sie wszystkim tlumaczyl, ze to on nie powiedzial
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 10:58   #1476
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
kurde strasznie glupia sytuacja, okropna jest ta siostra (przepraszam za osad). wydaje mi sie, ze jest nieszczesliwa i psuje innym zycie i tak jak piszesz zazdrosna o TZ
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
o matko ta laska jest niemozliwa. Zastanawiam się jak trzeba mieć zrytą psychikę, zeby na coś takiego wpasć W takim razie to już wogóle się nie przejmuj. Nie wysilaj się, zeby być miłą dla niej. Chora dziwczyna i tyle. Ona sama sobie narobi bigosu w życiu zobaczysz Jeszcze kiedys będzie Cię przepraszać z wiekiem może się zmieni....

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
liliputek dziewczyna ma problem, bo jej bratu sie ułozyło w związku jest szczesliwy, a ona niestety chyba dokońca nie. Wie, ze po waszym slubie nic juz nie zmieni wiec chce teraz jeszcze namącic ile sie da by wasze zycie zbyt szczesliwe nie było. Naszczescie TZ jest z toba i macie siebie na wzajem, wiec razem to przetrwacie.
Dziekuje za wsparcie, macie chyba racje tylko ktos nieszczesliwy moze sie tak zachowywac. Ale nie bede juz Wam smecic...

Ze slubnych rzeczy, to mamy dzis do odebrania nasze obraczki, jak zrobie zdjecia to wkleje sie pochwalic, a co
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 10:59   #1477
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
maggie slicznie wyglądaliscie.
Cytat:
i pieknie. usmiech od ucha do ucha i gosciom tez sie to udziela przy okazji. super sie prezentowaliscie razem.
aha powodzonka przy staraniach
Cytat:

Maggie1983 kochan tak pięknie ta całą relacje przedstwaiłas, ze az sobie kilka razy przeczytałam. Widac Wasze szczescie. Zycze powodzonka w staraniach o dzidziusia
Cytat:
Maggie, ale slicznie bije od was radość
Cytat:
Łał ślicznie wyglądałas, a to twoje szczeście to az mi sie dzis udzieliło. Powodzonka kochana

a wogole to nie moglam sie doczekac, kiedy tu do Was zajrze
dzis jedziemy zobazcyc zdjecia od fotografa jak tylko bede miec jakies jeszcze fotki to zapodam na wizazu
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-06-09, 11:00   #1478
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
wogole jeszcze na oczepinach fajnie poprosili rodzicow na srodek i i prowadzacy zwraca sie do jednego i drugiego taty i pyta, zeby nam zdradzili o czym tak rozmawiali, jak sie spotykali niby ustalac nasze wesele i podstawiaja mojemu tacie mikrofon a moj tata: " a co to pana obchodzi" taka bylam wsciekla na niego, a potem z playbacku cos tak fajnie jescze zaranzowali i wyszlo, ze ojcowie spiewali "ja nie kocham Ciebie Ty nie kochasz mnie" takimi zachrypnietymi glosami a to wszystko lacznie z tym a co pana obchodzi bylo z playbacku, a ja tak sie wkurzylam na ojca, bo myslalam, ze on tak chamsko wypalil i moj brat tez po wszystkim naskoczyl na ojca, ze jak on mogl sie tak zachowac, a tata takie oczy i mowi ze on nic nie mowil, bo ten mikrofon byl wylaczony i pozniej biedny ojciec chodzil i sie wszystkim tlumaczyl, ze to on nie powiedzial
a po ruchu jego ustami nie było widac, ze to nie on mówi??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 11:01   #1479
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Maggie1983 GRATULACJE! CUDNIE WYGLĄDALIŚCIE

A tak w ogole witajcie koleżanki Mam pytanko do Was pomóżcie PLISSSSS :
Mam pytanko dotyczące pracy mojego TŻ,
PODPISAŁ UMOWĘ NA OKRES PRÓBNY NA CZAS 3 MIESIĘCE, pracuje dwa tygodnie i nie jest tak jak pracodawca obiecał . Czy może zrezygnować z tej pracy ? Czy poniesie konsekwencje jakiekolwiek jeśli odejdzie ? (ps. Do pracy ma 140 km z Bydgoszczy do Poznania i pracodawca powiedział,ze nie placi za nocleg i za paliwo na dojazd do pracy :/)

Proszę Was o odpowiedź

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 11:03   #1480
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Maggie1983 GRATULACJE! CUDNIE WYGLĄDALIŚCIE

A tak w ogole witajcie koleżanki Mam pytanko do Was pomóżcie PLISSSSS :
PODPISAŁ UMOWĘ NA OKRES PRÓBNY NA CZAS 3 MIESIĘCE, pracuje dwa tygodnie i nie jest tak jak pracodawca obiecał . Czy może zrezygnować z tej pracy ? Czy poniesie konsekwencje jakiekolwiek jeśli odejdzie ? (ps. Do pracy ma 140 km z Bydgoszczy do Poznania i pracodawca powiedział,ze nie placi za nocleg i za paliwo na dojazd do pracy :/)

Proszę Was o odpowiedź
z chęcią bym pomogłą, ale nie mam pojęcia w takich sprawach, ale dziewczyny napewno zaraz cos doradzą.
a moze w necie są jakies przepisy co do tego??

Stary 2009-06-09, 11:04   #1481
martucha84
Zakorzenienie

liliputek bardzo ci wspolczuje.. a moze kiedys hmm agadaj z nia i nagraj to co mowi po czym pusc rodzicom.. niech uslysa... no chyba ze bedzie tez ze ty ja prowokujesz i wycielas z kontekstu.. najwazniejsze ze tz jest z toba..

Maggie1983 gratuluje swietnie sie czyta twoja relacje

gold-fish bedzie dobrze eszcze dzis pogadacie i luz

ja ma jeszcze dzis urlop wiec pojade z tz po garnitur i rozdamy tez osttnie 3 zaproszeni i bedzie chwila oddechu
Stary 2009-06-09, 11:08   #1482
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
a po ruchu jego ustami nie było widac, ze to nie on mówi??
no wlasnie jakos nie ale ojcu sie zebralo od brata ale wiecie co super to wyszlo, jak oni spiewali niby razem - zlapali klimat i wzieli sie za ramion i sie gibali

wogole swiadkowie byli na medal-tez przy oczepinach wcale sie nie wstydzili, brali udzial w zabawach, naprawde fantastycznie

BALON wystrezlil w odpowiednim momencie i tz o niczym nie wiedzial i mial niespodzianke i zaczal mnie mocno calowac a w balonie byly baloniki i serduszka i wiecie, ze dzieciaki wyzbieraly wszystkie serduszka co do jednego i nasa druhenka przyniosla mi je w garstce

jedyne ALE to:
- nie mamy zdjec z blogoslawienstwa
- nie mamy zdjec osobnych zdjec tylko z rodzicami
- duzo gosci wyszlo wczesniej niz sie spodziewalismy (ci co maja male dzieci-a my myslelismy, ze skoro zostawili je z dziadkami to zostana do rana) i np z chrzestnym tz nawet raz nie zdazylismy zatanczyc jego zona niezbyt dobrze sie czula i wyszli zaraz po oczepinach
Stary 2009-06-09, 11:09   #1483
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
z chęcią bym pomogłą, ale nie mam pojęcia w takich sprawach, ale dziewczyny napewno zaraz cos doradzą.
a moze w necie są jakies przepisy co do tego??
szukam w necie, ale lepiej jak mi ktoś z Was powie, bo będę pewniejsza co doradzić mojemu TŻ PM są niezastąpione

Stary 2009-06-09, 11:24   #1484
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Ze slubnych rzeczy, to mamy dzis do odebrania nasze obraczki, jak zrobie zdjecia to wkleje sie pochwalic, a co
ekstra, pewnie nie mozesz się doczekać. My nasze odbierzemy już za 3 dni czy kupujecie opakowanie do obrączek?

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Umowe na czas okreslony można wypowiedzieć. W przypadku gdy wypowiedzenie składa pracownik nie musi ono spełniać żadnych szczególnych wymagań, najlepiej gdy zawarte będą w nim następujące informacje: oznaczenie pracownika, oznaczenie pracodawcy,
data sporządzenia, oznaczenie umowy o pracę, właściwa treść oświadczenia (np wypowiadam umowę o pracę na okres próbny zawartą w dniu ...) Jezeli dostał umowę na 3 miesiace to okres wypowiedzenia wynosi 2 tygodnie.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
gold-fish bedzie dobrze eszcze dzis pogadacie i luz
mam nadzieję

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-06-09, 11:54   #1485
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

własnie dzwoniłam do wawy do salonu slubnego. podalam im , ze mój slub jest 11 lipca a mówili, ze pierwsza przymiarka ma byc miesiąc przed slbem. pani pwoiedziała, ze czekają na dostawę z tej firmy, z której mam suknię slubna. w tym tygodniu napewno nie bedzie ale ma nadzieje, ze w nastepnym będzie oby.

Stary 2009-06-09, 12:05   #1486
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
ekstra, pewnie nie mozesz się doczekać. My nasze odbierzemy już za 3 dni czy kupujecie opakowanie do obrączek?

Wlasnie nie moge usiedziec spokojnie w pracy Mysle ze kupimy to opakowanie, bo jednak 3 miesiace do slubu zostaly, wiec che zeby leżaly w poszanowaniu ze tak powiem
A jak wy bedziecie mieli?
Stary 2009-06-09, 12:06   #1487
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Wlasnie nie moge usiedziec spokojnie w pracy Mysle ze kupimy to opakowanie, bo jednak 3 miesiace do slubu zostaly, wiec che zeby leżaly w poszanowaniu ze tak powiem
A jak wy bedziecie mieli?
a to oni nie dają opakowania od razu?? jesli nie , to oczywiscie, ze kupimy.

Stary 2009-06-09, 12:08   #1488
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:
no wlasnie jakos nie ale ojcu sie zebralo od brata ale wiecie co super to wyszlo, jak oni spiewali niby razem - zlapali klimat i wzieli sie za ramion i sie gibali

wogole swiadkowie byli na medal-tez przy oczepinach wcale sie nie wstydzili, brali udzial w zabawach, naprawde fantastycznie

BALON wystrezlil w odpowiednim momencie i tz o niczym nie wiedzial i mial niespodzianke i zaczal mnie mocno calowac a w balonie byly baloniki i serduszka i wiecie, ze dzieciaki wyzbieraly wszystkie serduszka co do jednego i nasa druhenka przyniosla mi je w garstce

jedyne ALE to:
- nie mamy zdjec z blogoslawienstwa
- nie mamy zdjec osobnych zdjec tylko z rodzicami
- duzo gosci wyszlo wczesniej niz sie spodziewalismy (ci co maja male dzieci-a my myslelismy, ze skoro zostawili je z dziadkami to zostana do rana) i np z chrzestnym tz nawet raz nie zdazylismy zatanczyc jego zona niezbyt dobrze sie czula i wyszli zaraz po oczepinach
Maggie1983 wygladalas zjawiskowo slicznie, i piekne usmieszki sa, relacja jest superowa, przeszly mi ciarki po opowiesciach, bardzo sie ciesze ze ci sie udalo, a noc poslubna bedziecie mieli przez cale zycie
super pomysl z rzutnikiem
aaaa jesli mieliscie kamerzyste to mozecie go poprosic zeby wycial wam kadr i zdjecie wam z tego zrobil, bynajmniej nasz nam tak powiedzil ze tak zrobi nam
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 12:10   #1489
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
a to oni nie dają opakowania od razu?? jesli nie , to oczywiscie, ze kupimy.
Hmm wiecz co z tego co widzialam jak przygotowywali obraczki dla innej pary to dali to w woreczku, ale nie wiem moze potem je wkladali do pudelka. Bo to nie jest salon, tylko osoba prywatna, jubiler ktory wyrabia obraczki. Dzisiaj sie dowiem i zrelacjonuje.
Stary 2009-06-09, 12:12   #1490
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
własnie dzwoniłam do wawy do salonu slubnego. podalam im , ze mój slub jest 11 lipca a mówili, ze pierwsza przymiarka ma byc miesiąc przed slbem. pani pwoiedziała, ze czekają na dostawę z tej firmy, z której mam suknię slubna. w tym tygodniu napewno nie bedzie ale ma nadzieje, ze w nastepnym będzie oby.
No właśnie ja zrobiłam ten bład, ze powiedziałam prawdę wczoraj zadzwoniłam do krawcowej, bo pierwsza przymiarka miała być w pierwszym tygodniu czerwca. A ona mi mówi, że spotkamy się po długim weekendzie (wcześnie mówiła że w połowie czerca będę miał suknię ). Ale ogólnie to juz mi sie chce śmiać jak ludzie się pytają o moja suknię, ze na miesiac przed jeszcze jej nie mam Mogłam powiedzieć ze mam ślub przynajmniej 4 lipca...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-06-09, 12:14   #1491
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny idziecie na parafinowanie dłoni , stóp przed slubem?? czy to naprawde daje efekty??

i co z depilacją?? same sobie robicie?? ja zawsze sama robilam wiec nie wiem teraz.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
No właśnie ja zrobiłam ten bład, ze powiedziałam prawdę wczoraj zadzwoniłam do krawcowej, bo pierwsza przymiarka miała być w pierwszym tygodniu czerwca. A ona mi mówi, że spotkamy się po długim weekendzie (wcześnie mówiła że w połowie czerca będę miał suknię ). Ale ogólnie to juz mi sie chce śmiać jak ludzie się pytają o moja suknię, ze na miesiac przed jeszcze jej nie mam Mogłam powiedzieć ze mam ślub przynajmniej 4 lipca...
ja to az o 3 tygodnie skłamałam jak bedzie wszystko dobrze,to najwyzej powiem,z eslub przełozyłam albo i nie powiem ale przynajmie jestem jakas spokojniejsza

Stary 2009-06-09, 12:17   #1492
dekoderka
Raczkowanie

cześć dziewczyny
Stary 2009-06-09, 12:18   #1493
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
czesc

Stary 2009-06-09, 12:37   #1494
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:

Umowe na czas okreslony można wypowiedzieć. W przypadku gdy wypowiedzenie składa pracownik nie musi ono spełniać żadnych szczególnych wymagań, najlepiej gdy zawarte będą w nim następujące informacje: oznaczenie pracownika, oznaczenie pracodawcy,
data sporządzenia, oznaczenie umowy o pracę, właściwa treść oświadczenia (np wypowiadam umowę o pracę na okres próbny zawartą w dniu ...) Jezeli dostał umowę na 3 miesiace to okres wypowiedzenia wynosi 2 tygodnie.

mam nadzieję

dziękuję

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
witaj, co u Ciebie?

Stary 2009-06-09, 12:40   #1495
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
Maggie1983 wygladalas zjawiskowo slicznie, i piekne usmieszki sa, relacja jest superowa, przeszly mi ciarki po opowiesciach, bardzo sie ciesze ze ci sie udalo, a noc poslubna bedziecie mieli przez cale zycie
super pomysl z rzutnikiem
aaaa jesli mieliscie kamerzyste to mozecie go poprosic zeby wycial wam kadr i zdjecie wam z tego zrobil, bynajmniej nasz nam tak powiedzil ze tak zrobi nam
a jesli chodzi o zdjecia- to tez tak nam wlasnie swiadek doradzil
Stary 2009-06-09, 12:42   #1496
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Hej dziewczyny!!!Jestem na etapie szukania szampanowek popatrzcie co znalazłam http://www.allegro.pl/item654505902_...swarovski.html

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 12:47   #1497
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!Jestem na etapie szukania szampanowek popatrzcie co znalazłam http://www.allegro.pl/item654505902_...swarovski.html
a jaka cena

Stary 2009-06-09, 12:47   #1498
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:

ja bym nie rzuciła za siebie takiego kieliszka

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 12:50   #1499
śliweńka
Zakorzenienie

maggie1983 ślicznie wyglądałaś w tym dniu

ja dziś byłam u kolegi który ma zakład fotograficzny zrobić zdjęcia dyplomowe i z rozmowy wyszło że biorę ślub we wrześniu i mam fotografa a on ale ten twój ja go znam on pod złym kątem robi i drogie i zdjęcia na płycie da Ci w formie prezentacji, my jesteśmy w mieście najtańsi normalnie szczęka mi opadła jak kolega takie coś może mi mówić wiem że klientów szuka ale dałby se spokój poczułam się normalnie osaczona

zniesmaczona wyszłam z stamtąd

my wysłaliśmy już do TŻ miejsca urodzenia podanie o wysłanie aktu urodzenia, ja czekam aż ze starej uczelni odeślą mi dyplom by mieć do księdza ocenę z religii w przyszłym tygodniu po obronie idziemy do urzędu stanu cywilnego i do księdza tylko TŻ musi załatwić zaświadczenie i chrzcie tak się cieszę że to coraz bliżej i nie umiem się doczekac obrączek jak odbierzemy na poczatku lipca

jak dla mnie te kieliszki za drogie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2009-06-09 o 12:53 Powód: dopisek
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 13:02   #1500
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym ich na pewno nie rzuciła za siebie ja robię sama kieliszki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości