|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Cytat:
![]() __________ bez off: "ale nie ma nic lepszego od rzucania się w Twoje objęcia." Zawsze słuchała jak wychodzi.Tak cudownie wtedy trzaskał drzwiami ze złości.
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
kamisha-
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaki zaszczyt.. <3 Ja Cię okradam zawsze, tylko, że rzadko się przyznaję .` Ale to jest tak, że jak sie patrzy na kogos, kogo sie kocha i widzi sie, ze on jest szczesliwy,bo ma kogos, to jakos taki smutek sie wewnatrz zbiera, ze ja NIGDY tak nie mialam i boje sie ze nie bede miała.. ze moje jedyne szczescie to bedzie radosc z jej szczescia.. rozumiesz? [tak tłumaczyłam przyjacielowi, dlaczego jestem smutna...] .` ... Ja tylko chciałam być, gdy nie będzie nikogo... .`A ja jestem szczęśliwa Twoim szczęściem... Bo moje szczęście ma Ona... .` idziesz spać. Już beze mnie... .` Żałuję, że pozwoliłam Ci odejść, a jednocześnie cieszę się, że Cię przy sobie nie zatrzymałam.. Na pewno lepiej byłoby mi, gdybyś był tutaj, bo byłabym szczęśliwa, ale źle byłoby tamtej, z którą jesteś teraz, bo ona odgrywałaby tą rolę, którą przydzielono mi... . Zawsze jestem z Tobą, myślami. Kocham Cię, Tomuś. ;*
|
#3303 |
|
Raczkowanie
|
` Wiesz, że ja zawsze tęskniłam za Tobą już troszeczkę, nawet gdy byłeś blisko mnie. Tęskniłam już tak sobie troszeczkę na zapas.` " Zupełnie inaczej jest jeśli masz kogoś, kto Cię kocha.. to Ci daje setki powodów aby żyć." Herbata ma Twój smak. `Pogryzłam niebo. Nie pozwoliło mi się do Ciebie przytulić.` `spójrz.. mój uśmiech znów oparł się o poręcz Twoich ust.` Czaruję mocą szczęścia i iskierką w oku. - a Twoje marzenia ? - mam jedno. - jakie ? - abyś uśmiechnął się do mnie każdego dnia. < 3 ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- `Czasami rano wstaję z łóżka pełna życia, podekscytowana, radosna, a czasami nie chce mi się wstawać... Czasami zaraz po przebudzeniu spędzam dwie godziny przed lustrem i pięć w łazience, a czasami spojrzę tylko raz, sprawdzając, czy jestem czysta. Czasami cały wieczór szykuję ubrania dopasowując te lepsze do najlepszych, a czasami wkładam to, co pierwsze nawinie mi się pod rękę. Czasami... A wiesz od czego to zależy? Od tego, czy Cię akurat w danym dniu mam zobaczyć.` I mów że beze mnie nie możesz dłużej żyć. < 3 Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2009-06-08 o 23:37 |
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz wam się trochę do dupy uleje dość mi na świecie hien wredota Wam z oczu płynie wyj.ebane na takich jak Wy kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich w koło To was serdecznie pierd.olę kur.wa Dość mam już chu.jstwa, ciągłego oszusta w robieniu z siebie bóstwa próbujecie ponad głowami srać pozdrowienia dla frajerów środkowym palcem nie wiem czy o to chodziło _____ głupcy Ci co się czują na siłach by nazwać mnie dziwką A łatwo własną dumą się zachłysnąć
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2009-06-08 o 23:57 |
|
|
|
|
#3305 |
|
Zadomowienie
|
nightrider . nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca . pozytywne flo wszystko inne w tło . chciałeś ? wybrałeś? w dup.ę mnie pocałuj .
|
#3306 |
|
BAN stały
|
NIczyja ..!!
|
|
|
|
#3307 |
|
Raczkowanie
|
Gdziekolwiek.
czy słyszysz w krzyku porzucone słowa? najspokojniej, najpiękniej na świecie płynę rzeką mych marzeń przy Tobie. Ty i tylko Ty. Wszystko dla Twej miłości... Wszystko. ...
|
#3308 |
|
Marudziara
|
Jestem tylko pyłem na drodze życia ...
Stan szukania siebie Nie widzę masek na twarzach ludzi... Zagubiliśmy drogę powrotu do siebie ![]() Pragnienia rzeźbione snem odeszły jak dwa ptaki w różnych kierunkach . Kolejny dzień ma niejasne widoki bliskość spłonęła na stosie pożegnań. Teraz tylko trwanie zostało wierne bladym twarzom uczuć. Na spacerze bez parasola deszcz wystukuje rytm zakończenia. Tam gdzie skończyła się autostrada tęcz rozdzielonych linią do nikąd. Poskładane myśli wyprasowane czasomierzem snu odliczone. Troszkę moich opisów może któraś z Was skorzysta ![]() Miałabym prośbę do Was macie może jakies opisy o tym że mam okropne nerwy że zbliża się obrona pracy i się bardzo tym denerwuję i że mam kilka problemów które muszę rozwiazać a jednym z tych problemów jest niewyjaśniona historia z facetem ![]() Dziękuję ![]()
|
#3309 |
|
Raczkowanie
|
Kochane wizażanki dzisiaj jest Dzień Przyjaciela czy znalazłyby się jakieś opisy z tej okazji??
----------------------------- Poluję na chwilę by tylko z Tobą być ... Niesamowite! sam na to wpadłeś?!? You'll never be alone Najtrudniej zapomnieć mi radość Twoich ust Nie znał mnie nikt tak dobrze jak Ty, nikt tak jak Ty nie ufał mi... Zapomnieć Ciebie-znaczy nie mieć nic bo Ty tak nauczyłeś kochać mnie! |
|
|
|
#3310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oo, nie wiedziałam! W takim razie się przyłączam do prośby ___________ każdy ma tutaj swoje zdanie Ty masz swoje słowo - rozczarowanie.
|
|
#3311 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
irytuje mnie tylko ta cholerna ludzka głupota . i właśnie ludzie tego pokroju tworzą trzeci rodzaj skur wysyństwa . dajecie dowód na istnienie ludzkiej odmiany chu jostwa . tyle , mam nadzieję , że się przyda . *; to cieszy <3_ wiesz, nie chciałabym wierzyć w coś, co tak naprawdę nie istnieje. |
|
|
|
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
Weź mnie w ramiona, porwij do tańca... wtedy czuję się taka bezpieczna
![]() W takim razie razem będziemy kopać piłkę skoro to jedyna możliwość by spędzić z Tobą dłuższą chwilę.... Znam na pamięć Twój plan dnia.... minuta po minucie.... i tylko strasznie dziwi że nie ma w nim mnie.... I wybacz Kotku ale ja nie rozumniem słowa 'musisz';p ja moge ale nic nie muszę ![]() I mogę czekać nawet i sto lat... tylko czy tak siwa i pomarszczona też będę Ci się podobać ![]() Złapać Cię za rękę, spojrzeć głęboko w oczy... Poczuć smak Twoich ust i zatrzymać w miejscu czas, ot takie moje skromne marzenie ![]() W każdym mężczyźnie jest coś z dziecka, ale żeby wszystko ![]() I kocham Twojej złośliwości, bez nich nudny byłby świat Dziwnie toczy się los naszych dni, dziś siedzisz i nie czujesz nic, a jutro nagle wielkie buuuum i stado motyli w brzuchu. Kiedy już będę mogła zakończyć naszą historię słowami 'happy end' , wtedy uwierz we wszystkie bzdurne romantyki^^ Bo przy naszej stori moda na sukces się chowa ![]() Wszyscy mówili na nią złośnica.. on tego nierozumiał, tylko dla tego że na niego jednego złościć się nie potrafiła... Zawsze mam coś do powiedzenia, nigdy nie siedzę cicho, tylko Tobie nigdy nie przerywam, czy to oznaka miłości?? -Wytłumacz mi pojęcie 'miłość'... -To że teraz jestem z Tobą a nie na meczu, to jest miłość ![]() Chłopiec z gitarą byłby dla mnie parą, bo mój chłopiec piłkę kopie... nie za dużo tych hitów o Tobie;P? ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- [QUOTE=ozonek;12679567]Kochane wizażanki dzisiaj jest Dzień Przyjaciela czy znalazłyby się jakieś opisy z tej okazji?? spróbuję coś dodać: Nie idź przede mną, mogę nie nadążyć. Nie idź za mną, nie umiem prowadzić. Idź przy mym boku, po prostu bądź mym przyjacielem. Nie opuszczaj starego przyjaciela. Nowy będzie mniej wart. Nie ten przyjaciel, kto współczuje, a ten kto pomaga. Nikt nie ma większej miłości od tej, gdy ktoś życie swoje oddaje za przyjaciół swoich. Ojciec jest skarbem, brat oparciem, a przyjaciel jest jednym i drugim Pewnego przyjaciela poznaje się w sytuacji niepewnej. Prawdziwi przyjaciele to ci, którzy bezinteresownie pragną dobra swoich przyjaciół. Przyjaciel - ktoś, przed kim można głośno myśleć. Prawdziwi przyjaciele to ci, którzy są przy tobie, gdy dobrze ci się wiedzie. Dopingują cię, cieszą się z twoich zwycięstw. Fałszywi przyjaciele to ci, którzy pojawiają się tylko w trudnych chwilach, ze smutną miną, niby solidarni, podczas gdy tak naprawdę twoje cierpienie jest pociechą w ich nędznym życiu. Przy spotkaniu po dłuższej rozłące znajomi pytają, co z nami, a przyjaciele, co w nas się działo. "Zawsze będziesz moim przyjacielem - wiesz zbyt wiele." ...Najpiekniejsza jest przyjazn, ktora nie mija z chwila rozstania... Życie jest krótkie czas bardzo ważny lecz nic nie nie zatrzyma naszej przyjaźni Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość Nawet cień przyjaciela starczy by uczynić człowieka szczęśliwym. Nie wiem czy dokładnie coś takiego chciałyście ale może coś ![]() ------------- Kochać Cię sercem, duszą, rękami i nogami ![]() Mój misiu do przytulania siedzi na fotelu odkąd sypiasz ze mną^^ Bo przy Tobie nawet herbata, ta nie lubiana, smakuje pysznie.... Na zawsze mój już bądź, zgadzasz się ?
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zadomowienie
|
Plotkaraaa obiecałam to dotrzymam słowa
choc widzę Nastychick i Marzeniątko się tu już postarały .dobra koniec owijania w bawełnę:Wiecznego chu^jerstwa mam już dosc! Żeby was te komary wpier^doliły Wieczne pozery. Jakbym miała kałacha to bym was wszystkich zaje^ała. Idźcie wszyscy w c^iul ! chciałaś wulgarne więc bitte ![]() Cytat:
Stres rośnie jak odstetki na kredycie. Z dnia na dzień problemy. A jeśli nie można czegoś poprawic,lepiej to chyba przecierpiec. Poproszę inne życie, to mi się nie podoba. Więcej stresu i problemów niż czasu by to ogranąc. Nie ogarniam ! i trzymaj się maleńka.powodzenia z obroną ![]() ____________ FUCKtycznie. Moja ironia i ja czekamy tu już na ciebie. Co mnie nie zabije to mi to lotto. takie o. potem coś tam dodam jeszcze.
|
|
#3314 |
|
Raczkowanie
|
chcę strzec twego snu i tulić twój cień .
tym razem nie chcę z twych ust usłyszeć tych samych słów i na koniec zamiast uscisnąć ręce , widząc jak jest - ściska serce chcę dotknąć twych rozpalonych ust . w twoich oczach widzę coś, czego nie mogę pojąć. Ja także chociaż trochę,choć przez moment pragnę z Tobą być.
|
|
#3315 |
|
Raczkowanie
|
a cos o tym, ze jestem na balu i swietnie sie bawie.
?
|
#3316 | |
|
Zadomowienie
|
rockendrolowym snem i rozkoszą był
Nie mogę już słuchać piosenek stamtąd. Nie mogę oglądać zdjęć, bo wszystko mi przypomina Ciebie. Plotkaraa:
Cytat:
|
|
|
#3317 |
|
Raczkowanie
|
czy mi się wydaje czy zacząłeś mnie unikać??
Ty wiecznie nie masz dla mnie czasu, a dla innych masz, dlaczego? czasem wolałabym z tobą porozmawiać niż pisać głupie sms-y. zrozum, że sms-y czasem nie wystarczą, że ja potrzebuję rozmów z tobą, twojej bliskości, czy to aż tak wiele? błagam, nie odtrącaj mnie znów, nie oddalaj się ode mnie... |
|
|
|
#3318 |
|
Rozeznanie
|
bo cały tydzień to za mną krąży.
Chłopaku, czy ja na prawdę wyglądam na tak naiwną, która da się sobą bawić? No, chyba nie. Wystarczył Twój urok i szczypta, dosyć duża szczypta, mojej naiwności. zadziwiające jak szybko świat z szarego przeobraża się w ten pełen najróżniejszych kolorów Zasiałam nienawiść, pora zebrać jej plony. Gorzkie zboże. Czasem ludzie, którzy są dla Ciebie ważni mają Cię w nosie. A Ty nie wiesz co począć bo ani łzy ani salwy śmiechu nie pomogą. Pozostajesz więc bez lekarstwa, bez antidotum, bez recepty na lepsze jutro. motyle w brzuchu urządziły sobie maraton - jakież to miłe!
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam wysiąść z tego cholernego pociągu ! Za dużo uczuć jak na jeden raz. W jednym wagonie Radość, w drugim Nadzieja, w kolejnych zaufanie, przyjaźń i Miłość... usunęłam wszystkie SMSy od Ciebie, skasowałam też numer Twojego telefonu, ale na wszelki wypadek zapisałam go na ostatniej stronie pamiętnika. Głupia ! Odruchowo przeciągnęłam ręką po blacie zrzucając przy tym wszystkie kubki, talerze i Twoje zdjęcie. ciasto się pokruszyło, polewa zbladła. Dlaczego nasza Miłość zawsze musi być jak zakalec? Masz do mnie teraz pretensje, że Cię olwam, że mogłabym mieć więcej do powiedzenia. Miałam, ale przestałam gdy Ty zaczęłaś mnie olewać. Zawsze gdy chciałam pogadać mijałaś mnie i szłaś do dwoich pustych koleżanek wymienić się `niusami` kto kogo, z kim, gdzie i jak ! I powiedz, jak tu nie mieć Cię w dupie? Kontaktuj ! Miłość puka do drzwi.
Odbija mi się głupią nadzieją ! Wiesz, bardziej cieszyłabym się z Twojego nieszczęścia niż z naszej `miłości`.
|
#3320 |
|
Rozeznanie
|
jako mała dziewczynka byłam ciągle smutna.
zrywałam się w nocy. zawsze ścierały się we mnie dwie natury: grzecznej dziewczynki i małej buntowniczki. byłam córeczką tatusia. uwierzyłam. nie wiem,dłaczego postanowiłam to rozwikłać. były wakacje,miałam więcej czasu na myślenie. może to dlatego?
|
|
#3321 |
|
Przyczajenie
|
Prośba
![]() Kochane ! Prosiłabym o opisy coś o tym, że go bardzo lubię! uwielbiam wręcz i może chciałabym coś więcej niż tylko zwykłe koleżeństwo .. ale nie powiem mu tego a on sam tez nie zauważa.. może być niedosłownie.. po angielsku tez można . Bardzo mi zależy! Bardzo Was proszę! ;** ode mnie: a najgorsze jest to, że nie umiem walczyć o to co kocham ..
bla, bla. zabawa w życie trwa! Edytowane przez ZakreconaOna Czas edycji: 2009-06-09 o 15:12 |
|
|
|
#3322 |
|
Rozeznanie
|
Mówią "bądź sobą" a każą brać przykład z innych.
można po engliszu ? |
|
|
|
#3323 | ||||
|
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczynki dziękuję bardzo ![]() jesteście Wielkie ![]() Ludzie nigdy nie zmieniają.Czasem tylko dają się poznać z innej strony. -Co z nami? Pytałeś mnie kiedyś, czy wierze w przyjaźń miedzy kobietą i mężczyzną. Otóż nie wierze. Autosugestia podstawą do szczęścia . Nikt nie wydawał jej się być na równi z jej poziomem. Czuła się najpoważniej i najdoroślej. Papieros za papierosem...a myśli nie poleciały z dymem... Mówią, że czas leczy wszystkie rany, ale jest też najlepszym przyjacielem, który sprawia,że uśmiech znów się pojawia...
|
|
#3324 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3325 |
|
Raczkowanie
|
kapitan samotności .
dziś butelka wspomnień nie ma dna. gdzieś w oddali słyszę echo mojego ' kocham ' chyba czas się przyznać, przed sobą i wszystkimi, że nie o samą walkę tu chodziło. przegrałam z kretesem. przegrałam najcenniejszą wygraną. uczucie. taka sobie tania kurva przez duże ' Ka ' .. ciemne chmury wiatr przenika miasto, ja tylko marze by zobaczyć Twoją jasność, wiem potrzebuję Ciebie tak jak ty mnie to swoją dusze rani ja tamuje płynącą krew. znów tylko do mnie możesz zwrócić się ja doceniam każde słowo każdy Twój szept, chce byś czul byś widział to ze jestem ze w każdym twoim błędzie widzę pozytywny sens ..
|
|
#3326 |
|
BAN stały
|
KOchanie powiedz mi , że jestem dla CIebie nikim , że mnie nigdy nie kochałeś , że byłam dla Ciebie zabawką . Proszę powiedz tylko tyle może wtedy będzie mi łatwiej odejść.
Czy miłość zawsze musi sie tak kończyć?Zapuchniętymi oczami i tonami chusteczek walającymi się po dywanie? Gdy Ciebie nie było cierpiałam z pragnienia dziś gdy jesteś blisko cierpie z przesycenia .! Niedobór Ciebie .! Czy Ty jeszcze kiedyś powiesz mi,że bezemnie nie ma nic ? NAwet pocałunkiem nie umiem wyrazic jak bardzo CIe kocham . |
|
|
|
#3327 |
|
Zadomowienie
|
Bo tak pięknie kołysać się z wiatrem.[czyt.%]
O brzasku wpadać w melancholię. dałeś mi motyw. To czas kiedy śpię, choć otwarte mam oczy W świecie pozornych wojen. Wolne życie. Wielki zamęt.
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Twa psychika się wymyka
Będę z Ciebie jadł jak ze szwedzkiego stołu czuję wszechogarniające mnie pragnienie . jakbym chciała to byś grał rap na moim sercu Pieniądz to nie wszystko, jak miłość to nie z dziwką... jedno uczucie, dwa serca, tysiące chwil przed nami. Z Tobą mi do twarzy.
|
|
#3329 |
|
Rozeznanie
|
dobre złego początki.
zaangażowanie. kontrola. stymulacja. pomyśl też o sobie. ubierz się seksowanie i gotuj! święto miłości i namiętności. święto zakochanych i szału ciał. stwórz miejsce do miłości. podaruj mu coś:dotyk! dla każdego coś miłego. smacznego masażu.
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
rytmy gorące. tango gorszące.
nie mogę tak odejść, gdy kusi mnie grzech. czy to już tak zawsze ma pozostać? czuję się tutaj jak rysunkowa postać. kiedy mija tak jak wszystko ta euforia kilkudniowa.. ale kiedy się zaśmieje, będziesz wiedział, że tylko ona tak potrafi. być tak słodko irytująca, tak bardzo zaprzeczająca temu, co robi. nie przyznawać się do błędu, choć dobrze o nim wie. tylko ona uśmiechnie się szeroko i powie, że nic ją to wszystko nie obchodzi. całują cię moje pragnienia. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

może któraś z Was skorzysta