|
|
#901 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
ok
to wymiana!![]() azzaro za liner aqualine maca+ pędzel Smashbox to zapraszam na pw ![]() dla pewności to ten? http://www.smashbox.com/CREAM-EYE-LINER-BRUSH-9 Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-08 o 20:58 |
|
|
|
#902 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
Nevado, u mnie w wątku jest wiadomość dla Ciebie w sprawie Dieselka
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
a za il profumo chocolat? Mogę dorzucić próbki escady s, firmowe
|
|
|
|
#904 |
|
Wtajemniczenie
|
a może znajdziesz coś u mnie za ALiena?
|
#905 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć znajdziesz coś u mnie w niewielkich zbiorach? Cytat:
Cytat:
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
poza wątkiem mam jeszcze cocon YR z ubytkiem 1-2ml, z kartonem i folią (rozerwana)
|
|
|
|
#907 |
|
|
Dzień dobry
![]() No daj znać Kochana Kobieto co z wymianką, ponieważ ja chciałabym dac znać innej wizażance co z Dieselkiem Wszystko masz u mnie w wątku Chętnie wzięłabym Apparition Sun, skoro wycofujesz Ecade Magnetism ( wczoraj mi tak w watku pisalas......)ale pod względem wartości to chciałabym coś drobnego dobrać...tylko o matko i córko... co.... Ty masz tego multum i prawie wszystko to "limitowane", a ja chcę coś drobnego.... NEVADO, POTRZEBUJĘ TWOJEJ POMOCY!!! Nie chcę Cię naciągnąć ani ograbić, a nie wiem.... bo Diesel jest zdecydowanie droższy niż Apparition Sun... no nie wiem... chciałabym poznać Twoje zdanie, odezwij się, please.... myślę o miniaturce miniatura Ralph Hot 7ml w kartoniku, ale nie wiem jak Ty się na to zapatrujesz, czy nie czułabyś się stratna itd.. No pomóż... Dobra Kobieto, bo chętnie oddam Ci Dieselka...no czekam....![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-06-09 o 21:47 |
|
|
|
#908 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
![]() podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy... najbardziej Princess chyba ![]() czy byłabyś zainteresowana Eau de Cartier 100ml z niewielkim ubytkiem?
|
#910 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jestem teraz przekonana co do naszej wymiany, weszłam w internet i posprawdzałam co nieco, wychodzi na to ,że mój liner i pędzelek są droższe jak perfumy Azzaro Twin, jeśli już teraz 30tka tych perfum kosztuje w sklepie internetowym 95zł to jeżeli miałabym kiedyś wycenić te perfumy to nie byłoby więcej jak 80zł, mój liner na ebay to ok80-100zł już z przesyłką, a pędzelek ok40-50zł, wiadomo ,że ceny cenami, ale jakoś czułabym niedosyt wymieniając obie rzeczy za te perfumy, jeżeli dorzuciłabyś mi do tego coś jeszcze, jakieś miniatury i próbki to byłabym na pewno bardziej zadowolona, wiem ,że już od jakiegoś czasu rozmawiamy i to wszystko się przedłuża, naprawdę przepraszam ,ale to wynika z presji obowiązków jakie mam na co dzień, nie chciałabym anulować naszej wymiany już na tym etapie i czekam na Twoją opinię na ten temat Marei bardzo dziękuję za propozycję, ale nic dla siebie nie znalazłam.Pozdrawiam serdecznie Cześć, na wstępie bardzo Cię przepraszam za brak odzewu, trudno było mi podjąć decyzję, a miałam jeszcze swoje kłopoty i wyszło jak wyszło za co bardzo Cię jeszcze raz przepraszam... Jeżeli byłabyś nadal zainteresowana wymianą Escady na Flowerbombkę to byłabym zainteresowana, za Aliena niestety nic ciekawego nie widzę... Dziękuję za propozycję, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam serdecznie. Cytat:
Dla mnie Diesel to nie marka z najwyższej półki, oglądałam ceny na Allegro (są przeróżne od 75tki za 140zł po ponad 200zł), aktualne ceny są kosmiczne porównując do znanych marek wysokopółkowych typu np Dkny, CK,Burberry...co mnie dziwi i nie widzę ochotników na te wyjątkowo wysoko cenione aukcje... ostatnio widziałam promocję na ten zapach w Douglasie dlatego mnie zainteresował i psiknęłam na skórę, jednak za nic nie mogę sobie przypomnieć ceny, a nie wiem kiedy będę tam ponownie, ten zapach szczególnie mi siedzi w głowie, bo zapach na pewno spodobałby się mojej mamie, a design czarno-złoty idealnie pasuje do stylu mojej mamy, gdybym ja nie wytrzymała z nim próby czasu to kolejny flakonik powędrowałby do mamy, która z resztą na mnie krzyczy, bo ma już całą perfumerię i drogerię ![]() Cześć, niestety eau de cartier mi nie pasuje, bardzo dziękuję za propozycję i pozdrawiam serdecznie
|
|
#911 | |
|
|
Cytat:
![]() Dlatego prosilam Cie o pomoc, bo Apparition Sun 90 jest juz za 89 zl ![]() Za 30 Diesla na allegro jest od 90 zl... a tego Diesla jest 47 ml / 50.(prawie pelna butla)A faktycznie jest baardzo reprezentacyjny, buteleczka jest superowa w tej rajstopce. Zapach tez jest sliczny . A z checia wezme od Ciebie Apparition....chociaz tego zapachu nie znam kompletnie i bralabym w ciemno, tez sie troszke boje...bo jesli samo Apparition Sun za Diesla to biorac pod uwage ceny na samym allegro to jest spory skok..... ale - zapytam tak: czy oddalabys za Diesla swoje Apparition + miniature Ralph Hot 7 ml? Szczerze.... bo tez jestem zaskoczona cenami tego Diesla
|
|
#912 |
|
Rozeznanie
|
no tak dziwnie
..sama zaproponowałaś taka wymianke-zgodziłam sie i czekałam na adres tyle piszesz o Twoich warunkach wymiany,a sama zmieniasz zdanie...perfumy kosztuja 115zł w douglasie( ja mam nowiutkie-nie testowane w sakiewce azzaro i też musze zaplacić za wysyłkę ,a liner nowy w macu 75..pędzel nie wiem...jak 45zł-to jesteś stratna 5zł-dodam próbkitroche dziwnie się czuje-bo tyle się umawiamy,a ty najpierw z olejku się wycofałaś,proponując liner+ pedzel za azzaro,a teraz zmieniasz zdanie... nie chce się wycofac-bo za duuużo czasu tu straciłam,ale chce wreszcie sie wymienić i nie zawracać już tobie i sobie głowy![]() chcesz dodam nowe próbki...ale daj znać,ja też mam dużo na głowie-i chcę wreszcie się wymienić i rano wysłać ![]() ps.ja nie patrze na ceny na alegro-tylko w sklepie...bo to wiarygodne ceny oryginalnych produktów! Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-10 o 00:04 |
|
|
|
#913 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę ,że mogę oddać Apparition plus miniaturę Ralpha. Właśnie wzięłam flakon Apparition aby dokładnie zbadać pojemność więc flakon pierwotnie miał 90ml, teraz jest tak na ok 15ml mniej. Jeśli wszystko się zgadza proszę o Twój adres na PW Apparition to bardzo ładny zapach i myślę ,że nie będziesz rozczarowana, bardzo podoba się mężczyznom, jest bardzo optymistyczny, ale też zmysłowy i bardzo długo utrzymuje się na skórze Cytat:
Często odpisuję późnym wieczorem i dochodzi też zmęczenie, przeprosiłam Cię... Zrezygnowałam z olejku, bo po pierwsze napisałaś ,że jest ciężki i nie opłaca Ci się go wysyłać, po drugie kilka dni później kupiłam spory zestaw kosmetyków Collistar w tym płyn do kąpieli z tej samej linii, możesz sobie sprawdzić na moim blogu... Ja Twoich perfum nie wyceniam na 115zł, ja wyceniam je tak jak w przypadku gdyby mi się znudziły i musiałabym je wystawić np na Allegro, na pewno nikt by mi za nie nie zapłacił 115zł ani nawet nie wymienił przedmiotów o tej wartości, więc proszę zrozum...ja mam sporą rotację kosmetyków, sporo z nich nabywam tylko do recenzji... Cenę 95zł nie podałam z resztą z Allegro tylko perfumerii internetowej Tagomago.pl Jeżeli nadal chcesz się wymienić to napisz proszę czy masz jeszcze jakieś próbki/miniaturki po za wątkiem? te co masz w wątku średnio mnie interesują, mam cerę problematyczną więc nie szukam kremów do twarzy, może masz jakieś próbki perfum?
|
|
#914 |
|
Rozeznanie
|
moge dac- oryginalne próbki(nie odlewki)-alien,clarins sunshine fragrance,de lolita lempicka,euphoria-bez kartonika,black xs paco rabane-bez kartonika,najnowsze verszce w kartoniku
jak masz problematyczna cere-to moze serum sos clarins w kartoniku,maska beauty flash 5ml kanebo sensai silk mini-lotion light+ emulsja moist( po 7 ml) + nowa czerwona kosmetyczka clarinsa do torebki-ładna ![]() ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- jak cos z tego chcesz to napisz... ![]() a kiedy dasz rade wysłać? jak sobie coś znajdziesz to napisz i napisz na pw adres-a ja rano tobie -bo chce do 10 wysłac-mam tez inne paczki do wysłania... Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-10 o 08:37 |
|
|
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
- Philosophy samoopalacz do ciała The Big Skinny 170,1g
Wyjątkowy samoopalacz Lancome Miracle Forever 75ml, ok2 razy psiknięty, posiada małą wadę na flakonie widoczną na zdjęciu, nie ujmuje to nie mniej urody zapachowi (zdjęcie w poście 10) Znajdziesz coś u mnie za powyższe? Serdecznie, Mintle |
|
|
|
#916 | |
|
|
Cytat:
![]() No...... to je od Ciebie z przyjemnością biorę za FUEL FOR LIFE UNLIMITEDDiesel EDP , jeśli oddajesz też miniaturkę Ralph Hot 7 ml to ją też biorę i coś od siebie do przesyłki dołożę ( Chociaż patrząc na Twój wątek to jesteś przeszczęśliwa Kobieta - posiadasz wszystko co kobieta posiadać chce, dosłownie każde pachidełko, mazidełko itd hihi ![]() Leeecę do Ciebie na PW......
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-06-10 o 13:23 |
|
|
|
|
#917 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
- Balsam do ciała The Body Shop Cocoa, 60ml - seria Cranberry : * masło do ciała 200ml, nowe, zafoliowane - żel do mycia rąk Golden Apple 250ml, nowy - żel do mycia rąk Vanilla Spice 250ml, nowy - Comme des Garcons 2 limitowana edycja Flower Power, 50ml, w kartoniku, ubytek dwa psiki testowe. - Caron Miss Rocaille, ok90/100ml ;-) śliczny zapach, mi kojarzy się ze świeżym praniem, perfumy w pudełku, cena w perfumerii 400zł. - miniatura Ralph Hot 7ml w kartoniku - Burberry London, tester, ok80/100ml, z tyłu flakonu opis nut zapachowych. - Burberry London, 30ml, ubytek ok7ml, kartonik. - Vivienne Westwood Boudoir Sin Garden edp 50ml, ofoliowany kartonik, ubytek dosłownie 1 psik testowy. ??? Proszę, odpisz u mnie
|
#918 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję za propozycję i pozdrawiam serdecznie Cytat:
![]() Cytat:
------------------------------------------------------------------------ Dzisiaj nie będzie mnie już na targowisku, jutro wieczorem lub w piątek rano, na pewno odpiszę na zastane wiadomości
|
|
#919 |
|
Rozeznanie
|
to zarezerwuj mi tak jak się umówiłyśmy liner+ pedzel...
ps. ewentualnie moge (z bólem oddać miniature dkny delicious night-7 ml w kartoniku nie otwierana-ale teraz to ja jestem stratna![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- ps .mozesz zrobić dokładniejsze zdjecie pędzla? i dodać? wracam w niedziele
Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-10 o 23:52 |
|
|
|
#920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie?
|
#922 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wklejam zdjęcie pędzelków jakie mam na wymianę razem ze Smashboxem (przed ostatni pędzelek, nr9) Może pasowałaby Ci wymiana liner plus pędzelek do kresek Sephora? Był używany (nie więcej jak kilka razy), ale nie jest wyeksploatowany gdyż mam kilka pędzelków do linera i używałam na przemian... Cytat:
Asik
|
|
#923 |
|
Rozeznanie
|
Witam
masz może jakieś pędzelki do pudru brązującego?? chodzi mi o coś takiego
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
A nie Podoba Ci sie cos jeszcze? Bo ja ostatnio poszukuje zapachow
Szkoda, ze u Ciebie takie duze pojemnosci bo nie zgadza sie ilosciowo Podobaja mi sie te 2 zapachy:Lancome Miracle Forever 75ml, ok2 razy psiknięty, posiada małą wadę na flakonie widoczną na zdjęciu, nie ujmuje to nie mniej urody zapachowi (zdjęcie w poście 10) Chanel Coco Mademoiselle 50ml edp, ubytek ok10ml, bez kartonika. Z naciskiem na chanel. Moglabym oddac jeszcze escade, ktora kiedys Ci sie podobala i np szachownice clinique. ALbo cos co ewentualnie by Ci sie podobalo... Wiem ze mam mala szanse ale pytac mozna Przydalby mi sie jeszcze jakis brazer ale nie oddam zapachu za niego ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Aha...moze mialabym jeszcze poza watkiem troche DKNY be delicious.
|
#926 |
|
Rozeznanie
|
sephore mam
![]() a interesuje cie dkny? no z bólem ale wole pędzelek )cos mam pecha...do linera maca-jednoczesnie z Tobą i inną osoba umawiałam się na liner maca(inny kolor) i ona tez się wycofuje...nic nie rozumiem pare lat temu często tu sie wymieniałam-było szybko,sprawnie i suuuper-nigdy nikt sie nie wycofywał po ustaleniach...a teraz w prawie równym czasie 2 osoby ...i to po dogadaniu się(ale jeszcze przed wymiana adresów) ((( nie wiem co się dzieje!a moze Ty masz jeszcze ten kolor linera blue herizon? to daj znać prosze...co z wymianą..bo już naprawdę nie mam czasu..i będe raz na jakis czas zaglądać ![]() a może ten fioletowy obu-stronny pędzelek wolisz dać? albo ten wygiety?
Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-14 o 00:52 |
|
|
|
#927 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam Cześć, niestety nic z Twojego wątku mnie nie zainteresowało, dziękuję za propozycję i pozdrawiam. Cytat:
|
|
#928 |
|
Rozeznanie
|
no to co w końcu ?
to może dodasz jeden pedzel maca(mała wersja) zamiast tego do linera? nie wiem który tańszy? ![]() a może chcesz wisiorek TM? Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-15 o 22:04 |
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
A nie interesowalby Cie tresor lancome?
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Chanel Coco Mademoiselle 50ml edp, ubytek ok10ml, bez kartonika. czy interesował by Cię za to: Black Kenneth Cole (około 40 ml/100) + zestaw miniatur Cacharel (Amor Amor - 5ml, Noa 7 ml, Anais Anais 7 ml, Lou Lou 3,5 ml, Promese 5ml) lub ewenetualnie mogę oddać jeszcze DKNY Be Delicious (zielone). Tu może być jako dodatek do Blacka w pojemności około 20/30ml lub w wersji większej jako coś osobnego 50/100 ml - leci do mnie z wymiany. Lub jeszcze mam NU edt, z którym też mogłabym się rozstać (15/30ml) Zastanów się proszę ![]() W razie zainteresowania mogę zrobić fotki oraz podać kody, pozdrawiam Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2009-06-15 o 07:50 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

to wymiana!

Comptoir Sud Pacifique Vanille Mokha.

..sama zaproponowałaś taka wymianke-zgodziłam sie i czekałam na adres
nie chce się wycofac-bo za duuużo czasu tu straciłam,ale chce wreszcie sie wymienić i nie zawracać już tobie i sobie głowy