|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Lato?Zima?Pomóżcie:(
Witam
Ale po przeczytaniu kilku artykułów myślę,że najbardziej pasuje do mnie lato albo zima.Mam chłodny odcień cery,opalam się wolno zawsze na czerwono z czasem opalenizna brązowieje.Oczy są piwne,ale bez żadnych szarych obwódek itp Włosy hmmm właśnie z nimi mam największy problem,ale raczej podchodzą mi pod popiel Niestety nie mam zbyt wielu zdjęć,ale co mam to wkleję Zauważyłam,że dobrze mi w różowym kolorze.Piszę to co może wam się przydać,bo ja kompletnie na tym się nie znam z góry dziękuję za pomoc
|
|
#2 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Lato?Zima?Pomóżcie:(
Ja bym powiedziała, że zdecydowanie lato
na pewno nie zima.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Według mnie też lato
|
|
#4 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
na zdjęciu wyglądasz letnio
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
kolor ust oczywiście naturalny
używam tylko przezroczystego błyszczyku,ale na tych zdjęciach usta są akurat nie pomalowane niczym
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

Ale po przeczytaniu kilku artykułów myślę,że najbardziej pasuje do mnie lato albo zima.Mam chłodny odcień cery,opalam się wolno zawsze na czerwono z czasem opalenizna brązowieje.Oczy są piwne,ale bez żadnych szarych obwódek itp
Włosy hmmm właśnie z nimi mam największy problem,ale raczej podchodzą mi pod popiel
Niestety nie mam zbyt wielu zdjęć,ale co mam to wkleję
Zauważyłam,że dobrze mi w różowym kolorze.Piszę to co może wam się przydać,bo ja kompletnie na tym się nie znam
z góry dziękuję za pomoc

na pewno nie zima.