|
|
#931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Matura 2010
Cytat:
|
|
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale wam fajnie, macie jazdy
A ja już jestem 2 miesięcznym pełnoprawnym kierowcą.... Ach jak bym sobie pojedziła eLeczką .A co studniówki, to u nas nigdy nie ma w szkole zawsze jakiś lokal jest wynajęty ![]() Kurcze ale mam zryty humor dziś!!! Zgubiłam bilet, jak jechałam samochodem to ztrąbił mnie jakiś debil!!! wogóle cały dzień do bani
|
|
#933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.I bioo sobie powtórzę i wezmę się za rozszerzenie. Pewnie czasu mi nie starczy, ale jak to napocznę tylko to będzie dobrze Cytat:
![]() A spotykaliście się długo ? Też mam zamiar się wziąć za lektury. Dokończyć Lalkę, przeczytać Nad Niemnem (już to omawialiśmy, a ja oczywiście nie przeczytałam) i Potop ![]() Coś czuję, ze wakacje będą za krótkie
|
||
|
|
|
#934 |
|
Konto usunięte
|
ja dopiero zapisze sie na prawko pod koniec wakacji
![]() a dzisiaj dyrektor powiedzial nam ze wejdzie taki przepis ze mozna zdawac 6 przedmiotow dodatkowych teorytycznie ale wiecie jak to jest w praktyce ![]() dzisiaj byl moj ostatni dzien w szkole !! ;D hura |
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;12684331]ja dopiero zapisze sie na prawko pod koniec wakacji
![]() a dzisiaj dyrektor powiedzial nam ze wejdzie taki przepis ze mozna zdawac 6 przedmiotow dodatkowych teorytycznie ale wiecie jak to jest w praktyce ![]() dzisiaj byl moj ostatni dzien w szkole !! ;D hura[/QUOTE] 6 ? To nawet by mi sprawę ułatwiło. Bo teraz się waham co zdawać ![]() A tak to by nie było wątpliwości. Ja jeszcze jutro na chwilę wpadam do szkoły. Ale nie na lekcje
|
|
|
|
#936 |
|
Konto usunięte
|
Oj mi też aż jest szkoda jak wszyscy opisujecie te jazdy :P ja dopiero w sierpniu pójdę więc jeszcze mi zostało trochę czasu ;D ja już od dzisiaj mam wolne
![]() ale się cieszę, że już koniec szkoły ;P |
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja tez nie mam Tzta i czesto mam takie uczucie samotnosci...
|
|
#938 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja musze jeszcze do szkoły chodzić, mam taką zrytą wychówe i tak zachowanie mam kiepskie
Jak wam dzień mija?
|
|
#939 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a dzien minal nawet spoko tylko z rana wkurzona bylam bo dowiedzialam sie ze z polaka mam 2 na koniec ;/;/ a wyliczylam sobie ze 3 i teraz juz nic z tym nie zrobie....Cytat:
![]() tez jutro wogole nie ide na lekcje , tylko musze isc zaliczyc spr ;D |
||
|
|
|
#940 |
|
Konto usunięte
|
Dzień ok w sumie zaliczyłam angielski i łacinę
|
|
|
|
#941 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam już koniec wszystkiego od tamtego tygodnia
![]() szczerze mowiac jestem strasznie z siebie dumna, bo mam lepsza srednia niz w tamtym roku - 4.4, bylo napraawde ciezko i duzo musialam poswiecic, ale oplacalo sie z paru powodow jakos wakacji jeszcze nie czuje ![]() W dodatku przeczytalam PRAWIE wszystkie lektury a niektore prawie cale.. ;P praktycznei wszystkie z programu przerobilismy, ale niestety nie za dokladnie.. bylo tez tak ze krotki dramat tluklismy 2 tygodnei a takic Chlopów 3 dni.. w kazdym razie nie chce mi sie juz o tym myslec, wole zająć sie wakacjami a we wrzesniu znowu martwić się.. niestety już maturą
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zielnik? że liście w albumie? ![]() jak pamiętam to takie coś w podstawówce robiłam ![]() poza tym, dzisiaj wystawiła oceny z przedsiębiorczości ;D mam piąteczkę i z WOSu.. czteeeery na koniec, ale i tak jestem z siebie dumna.. bo czwórka u tej baby to coś ekstra ;Da muszę się wam pochwalić ! od 15.00 sterczę w kuchni ;D zrobiłam ponad 100szt pierogów z truskawkami ![]() już mam patent na własny biznes - mała garmażeria, haha.
|
|
#943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja dziś byłam na wfie tylko, żeby 5 mieć. i sprawdziłam sobie oceny i mam 4 z fizyki i 6 z PO czyli jest dobrze już wakacje właściwie
|
|
|
#944 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już mam wakacje praktycznie od tygodnia, w czwartek była klasówka z pozytywizmu, od tego czasu tylko chodzę tak sobie Wszystkie oceny jasne, nic nie musiałam zaliczać
|
||||
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam wszystkie oceny jasne
![]() musiałam tylko tą fizykę poprawiać.. i kurcze taka jedna dwója.. a reszta ładne czwórki i piątki, tudzież szóstki.. no cóż... ech..
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#947 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a pierogami mogłabyś się podzielić, bo ja nienawidzę wszelkich prac kuchennych z gotowaniem na czele :P |
|
|
|
|
#948 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Mam pytanko do geografek żeby poprawić oceny z gery musimy odpowiedzieć na pewne pytania i mam jedno dość proste ale.. muszę być pewna na 100% A wiec:Do działań proekologicznych podejmowanych w krajach wysko rozwiniętych zaliczyć można: a) recyklin, czyli wielokrotne wykorzystanie odpadów w produkcji przemysłowej b) stosowanie energochłonnych technologi c) biologiczne oczyszczanie ścieków d) spalanie odpadów e) odsiarczanie gazów f) ekokonwersja długów zagraniczncyh Bardzo prsze o pomoc ![]() Wydaje mi sięże beze a,c,e i moze d ??
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
ale wy macie tempo pisania postów!
a co będzie jak ja na miesiąc wyjadę? będe potem drugi miesiąc nadrabiała ![]() a prawa z prawka testy chcę porobić zanim zapiszę się w ogóle na jazdy :P a zrobię to dopiero jak wrócę, bo pomyślałam, że przedtem nie ma sensu, bo się nie wyrobie, a miesiąc przerwy to zły pomysł... hm, my dopiero potop przerabiamy i to też tak dokładnie, że hoho. strasznie mnie wkurza sposób omawiania u nas jakichkolwiek tekstów. opiera się to na streszczaniu ich :/ w lalce np. nie omówiliśmy, ani nie scharakteryzowaliśmy grup społecznych :| zastanawiam się, czy faktycznie nie lepiej jest w wakacje przeczytać lektury trzeciej klasy na zapas... Jednak oabwiam się, że wiele bym z nich nie zapamiętała do czasu ich przerabiania... strasznie mnie przeraża fakt, że nie wiem w co ręce w sadzić w te wakacje... :P Myslovitz też lubię <3 A zielnik robiłam w gimnazjum, w podstawówce mama mi zrobiła ^^ jak sobie przypominam to mama często mi pomagała ![]() Chłopak z wizażu, wow
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-06-09 o 20:12 |
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie dokładnie przerabiamy lektury i sporo nam z tym schodzi.
Dopiero Nad Niemnem skończyliśmy. No ostatnio mieliśmy Kamizelkę na 1 lekcji ale wiadomo, dużo tego nie ma
|
|
|
|
#951 |
|
Konto usunięte
|
Moja pani od polskiego sieje postrach więc wszyscy są przygotowani na praktycznie każdą lekcje czyli mamy pozaznaczane fragmenty i jesteśmy mniej więcej przygotowani do omawiania więc nam to idzie dość szybko, a przerabiamy chyba w miarę dokładnie przynajmniej tak sądzę
ale nie doczytałam wszystkich książek a jak się nie skończyło książki to aż strach iść na lekcje :P
|
|
|
|
#952 |
|
Wtajemniczenie
|
Chętnie czym jezdzisz?? mam nadzieje ze yariską![]() ![]() mtynai podzieliłabyś się ![]() ![]() A co do tempa pisania, to fakt jak dziś weszłam, to musiałam 1,5 strony nadrobić, a co będzie w wakacje, jak mnie nie będzie czasami w domu . A co to dopiero będzie przed maturą
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale będę jeździć yariską Jak zdam, rodzice mi kupią auto i na razie też myślą o Yaris, zależy jak mi się nią będzie na jazdach jeździło (bo ten kokpit...)
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jakiegoś stresa, że ciągle będzie mi gasł, że wyjdę na debila przed tym instruktorem albo co
![]() że będzie niemiły trochę też, ale w kasze sobie dmuchać nie dam ![]() Albo, że kogoś przejadę! ![]() A jak nie będę mogła zdać?! W ogóle to od kiedy mam skończone 18 (miesiąc niecały...) czuję się jakoś starawo :P I dziwnie, bo na 18 lat nie wyglądam, więc nikt mnie tak nie traktuje (w klubach np.)
|
|
|
|
#956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przed maturą wszyscy się bedą uczyć i nie będzie czasu na wizaż... jaaaassne
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie nadarzam juz
wolniej, dziewczyny ![]() ja dzisiaj mialam ostatnia geografie w zyciu w weekend zrobie cos z zeszytami, co by milej bylo myslalam ze mi 3 wystawi a tu suprajs i 4 ^^ jedna ocena wyzej z jakiegos przedmiotui bym miala srednia 4,0 ale i tak sie ciesze z tego co mam, bo mimo, iz w II semestrze lekko sobie olałam nauke (oprocz biologii i chemii) to mam lepsze oceny niz w I polroczu czy ja wiem, czy fajnie... czy dlugo? bylo kilka spotkan. bariera byla odleglosc. poznalismy sie jakos w grudniu, a pod koniec stycznia bylam u kolezanki, on mieszka w tym samym miescie, wiec sie pare razy spotkalismy. mial do mnie przyjechac na poczatku marca, ale bodajze 26lutego napisal mi ze to nie ma sensu, ze nie jest pewny czy warto czekac na mnie, i takie tam.. myslalam ze zycie mi sie zawalilo ;] ale jakos sobie z tym poradzilam. a najgorsze jest to ze w tym dniu chcialam powiedziec mamie ze poznalam kogos, ze przez internet i wszystko wyjasnic. ale jak sie okazalo nie bylo takiej potrzeby... pod koniec maja widzialam sie z nim... powiem tylko, ze bylo milo widze, ze czesc z Was ma/robi prawo jazdy ;P tez o tym myslalam, ale dostalam wybor odnosnie prezentu na 18nastke: prawko albo dolozenie kasy do laptopa ;P nie zastanawialam sie dlugo doszlam do wniosku, ze jak wyjade na studia (a wyjade na pewno) to ojciec mi nie da samochodu, wiec jezdzic nie bede ;P a robic za kierowce znajomych.. zeby ich z imprez odbierac czy cos, to nie, dziekuje ale planuje zrobic kiedys prawko tylko, ze nie wyobrazam sobie siebie za kierownica ;D ostatnio rozmawialam o tym z kolezanka i doszlysmy do wniosku, ze dla nas musieliby jakis dodatkowy pas ruchu, oddzielony od reszty zrobic
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ekokonwersja czyli zamiana części zadłużenia jakiegoś kraju u innych krajów na środki pieniężne..(które później muszą być przeznaczone na jakieś działania związane z ochroną środowiska) np. Polska korzysta z ekokonwersji... i m.in. taką ekokonwersję podjęło USA.. czyli, że pomaga Polsce.. nie wiem czy to jasno napisałam..moim zdaniem odpowiedź F jest też prawidłowa.. na mój tok rozumowania.. bo wydaje mi się, że chodzi w tej odp. o to, że ten kraj wysoko rozwinięty gosp. (co zawarte jest w pyt.) ma podejmować decyzję o ekokonwersji.. a nie ją przyjmować ![]() zagmatwałam ; ))) no i odpowiedź D, o spalaniu odpadów kompletnie nie ma racji bytu przy spalaniu odpadów wydziela się duża ilość CO2, a także innych trujących dla środowiska gazów, ale nie ma co się rozdrabniać
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-09 o 22:19 |
|
|
|
|
#959 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tam bzdury gadacie brać ojca/wujka/brata/Tżeta i na plac gdzieś jechać .. :P niech uczy ! :Pja z tatą od dwóch lat na plac jeżdżę (tak jak mamy czas, w sobotę, też nie w każdą) ;] tylko, że z reguły mamy zawsze większy samochód.. i jak wsiadam teraz na jeździe do eLki (punto) to jako tak jak się odwrócę do tyłu.. to wystarczy rękę wyciągnąć i ma się wrażenie, że się szyby tylnej dotknie xD
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

A ja już jestem 2 miesięcznym pełnoprawnym kierowcą.... Ach jak bym sobie pojedziła eLeczką
.

w szkole byłoby fajnie 
!
ja chce nadal byc dzieckiem

Ale będę jeździć yariską