|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
jakos tak jak zrobilam po swojemu to lepiej;] ale czekam na jeszcze jakies opinie
piszcie kochane! ![]() dzięki za pocieszenie kurcze, nie wiem co robić z tym żelem- nakladac czy nie? wle wtedy to będa jeszcze jaśniejsze chyba i całe jednolite? a ja chcialam miec pasemka.. ehh chyba zostawię tak jak jest narazie..wklejam zdjęcia po ułożeniu tych włosów "po swojemu", chyba troche lepiej.. Jak myślicie?
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-09-15 o 21:23 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jak obciąć włosy? Jutro fryzjer, pomóżcie proszę:)
w sumie poczekaj może trochę , pierwszy szok to nowa fryzura
może jak się oswoisz z nowym cięciem to oswoisz się także z kolorem?I naprawdę nie ma powodów do dramatyzowania |
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
wydaje mi sie, że kolor jest ok, kształt fryzury też, jedynie grzywka po domowemu ułozona na bok mi sie nie podoba, wygląda jakbys miała odrastająca i nie wiedziała co z nia zrobic, albo ja porządnie ułóz tak jak jest ścieta, albo zepnij "na grzeczna dziewczynkę" , czyli do góry
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chęć zmian! -makijaż, fryzura, typ kolorystyczny.
Jestem pod wrażeniem, cudnie sama pokombinowałaś. Wiadomo, zawsze człowiek jak wychodzi od fryzjera to zły, ale frustracja mija.
Zdecydowanie udana metamorfoza.
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
serio?;D strasznie miło mi to słyszec!
tylko, że wiadomo doszedł makijaż i lepsze zdjęcia+ inne oświetlenie( włosy wydają się być w ciepłym odcieniu- w którym mi znacznie lepiej bo jestem wiosną). Moze jednak nie będzie tak źle..
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Porównując te zdjęcia które dodałaś wcześniej, w takim samym świetle, jeszcze w długich włosach i bez makijażu po obcięciu zdecydowanie lepiej, zarówno kolor jak i cięcie. Korzystna zmiana.
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
a ja uważam że włosy po wizycie u fryzjera są super, kształt, długość, grzywka, kolor - miodzio
|
|
|
|
|
#98 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ale na tamtych zdjęciach to się tak ułożyła bo miałam spiętą spinką mi tak się odkształtiła;DCytat:
![]() dzięki.. ulżyło mi torchę.. chociaż teraz chcę troszeczkę pocieniować bo tak się dziwnie układają.. a jak nakręcę je prostownicą to tylko na dole się kręcą, bo nie mam zadnych krótszych włosów powyżej, no i fryzura nie ma kształtu tylko jakby ją coś w dół ciągneło( mam nadzieje ze w miare dobrze wytlumaczylam ) ale ogólnie to tera zapuszczam
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-09-15 o 21:24 Powód: post pod postem |
|||
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowzniez uwazam ze to kwestia przyzwyczajenia ;] bo mi bardzo podoba sie twoja nowa fryzurka i nawet kolor uwazam za bardzo fajny ;] moim zdaniem udana metamorfoza
pozdrawiam
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję bardzo!
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-06-10 o 18:40 Powód: prosze nie dublowac wätköw,masz swöj jeden na Metamorfozach,wystarczy jak odswierzysz ;) |
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
mi sie bardzo podoba. zwlaszcza jak sama ulozylas moze jedynie bardziej je wyprostuj. a mam pytanie o tusz do rzes:P jakiego uzywasz bo masz sliczne rzesy^^
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Śliczna jesteś!
Moim zdaniem najlepiej w naturalnym kolorze, z blond refleksami, ale w jasnym też dobrze, widziałabym u Ciebie złociste odcienie I popróbuj sobie z szamponetkami, najlepszy sposób. Ach, i wpadłabyś do mojego wątku? Również mam problem z włosami.. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=341297
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wczoraj pokręciłam prostownicą i efekt taki sobie- lepiej wyglądały jak byłu długie i leciutko pocieniowane no ale cóz.. odrosna a tusz.. hmm.. na tych zdjęciach akurat mam Max Factor 2000calorie podkręcający+ zalotka ale dla mnie ten tusz to porażka;/ chętnie wymienię się na coś jak jesteś chętna z natury mam dość długie rzęsy i pamiętam że tusze Maybelline mi zawsze słuzyły i są o połowe tansze. A obecnie uzywam Rimmel Glam Eyes , Lash Flirt i fajny;] Sorki za offa![]() Cytat:
a włosy chyba za jakieś 2 miesiące przyciemnię.. marzy mi się kolor karmelkowy.. ale nie wiem czy mi pasuje..?
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Kojarzę Cię z innego wątku, śliczna z Ciebie dziewczyna
![]() Nowa fryzura super, jeżeli chciałaś coś zmienić, to b. dobry wybór. Jak dla mnie to skiepszczona jest tylko grzywka, ale szybko odrośnie, za 2-3 tyg już pewnie będzie Ci ją łatwiej układać ![]() Nie dawałabym ciemniejszych pasemek, w ogóle nie jestem zwolenniczką pasemek, które jak dla mnie wyglądają nienaturalnie, tak jak teraz jest ok. Co do makijażu, b. podobasz mi się z jasną cerą, na nowszych zdjeciach masz wg ciut za ciemny podkład, w jaśniejszym wyglądasz BOSKO. Do tego oczy-świetny kształt, smoky eye jest dla Ciebie stworzony, na dzień oczywiście bardziej soft, ale na Twoim miejscu stawiałabym właśnie na oczy
|
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie moje kochane wizażowe siostry!
![]() Daawno mnie tu nie było... Po przejściach z włosami( ścięcie, nieudane farbowanie, ponowne farbowanie w ramach poprawki) postanowiłam wrócić do mojej "starej" fryzjerki od której zawsze wychodziłam zadowolona Obecnie włoski mi już trochę podrosły( całe szczęscie, bo zapuszczam znowu ) byłam u fryzjera jakoś z miesiąc temu na farbowaniu odrostów- robiłam blond baleyage ale taki odcień słomkowy- beżowy bardziej. Absolutnie nie platyna. No i znowu pocieniowałam trochę włoski- bez scinania na długości. Niby mówi się, że cienkich włosów się nie cieniuje ale moje naprawę duuużo lepiej wyglądają tak lekko pocieniowane niż całkowicie proste. Bo jak mam całe ścięte prosto to są takie ciężkawe i wcale się nie układają. Jak pocieniowane to całkiem inaczej i koński ogon dużo ładniej wygląda![]() Ok dość gadania, efekty oceńcie same ![]() p.s. no i ta nieszczęsna grzywka już trochę odrosła! choc to jeszcze nie to.. Czekam na Wasze opinie, rady i sugestie Fotki w prostych i w kręconych
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę zadać to pytanie! Jak ty robisz takie bajeczne loczki??
Lokówka? wyglądasz bosko na tych zdjęciach!
|
|
|
#107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
napisalam wlasnie prv do Ciebie, co sadzisz o mojej obecnej fryzurce a tu prosze hehe dziękuję! i już zdradzam sekret... prostownicą robię moja droga! tak, prostownicą, nauczyłam się z takiego filmiku z youtube, zaraz poszukam i wkleje link
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyno bosko Ci wychodzi! Ja już tyle razy próbowałam i tylko RAZ wyszedł mi normalny loczek! Jak tylko znajdziesz link koniecznie wklej to się może nauczę.
W prv napisałam jeszcze raz co myślę o obecnym twoim image.
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Świetnie wyglądasz, grzywka w tej długości bardzo Ci pasuje
![]() No i widzę cera znów perfect, ślicznie. Też wróciłam do epiduo i patrząc na efekt, jaki Ty osiągnęłaś będę się nim dzielnie nacierać. pozdrawiam |
|
|
|
|
#110 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przeryłam google, youtube i znalazlam jestem dumna z siebie![]() oto on: http://www.youtube.com/watch?v=I_hL4MNkpOI śliczna Japonka ale wychodzą mi te loczki jakims cudem sama nie wiem heh od razu załapałam jakos Bardzo dziękuję za komplementa! Ha! ![]() Cytat:
a cera hmm.. nie jest jeszcze tak super- zdjęcia to ukryły bo mam podkład i korektor a w Photoshopie sobie buźkę troszkę wygładziałam ale tylko troszkę![]() ale epiduo pomaga, ja juz koncze kuracje, zaraz mi się skonczy ten zel ale w pazdzierniku (jak worce z wakacji)idę na kurację kwasami do dermatologa juz nie mogę się doczekac Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1253024817
w loczkach super
|
|
#112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kochaneczka;1426553 7]eowinko dziękuję za czujność, ludzie chyba wcale nie czytali regulaminu i piszą gdzie im się podoba! a pozniej bajzer;/ Kochana jak tam probowalas z loczkami?
![]() Niestety jeszcze nie próbowałam, ale dziś to uczynię. ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- madzias1987 Na fryzjerskim można się podpinać, jednak tu nie można, lepiej jak założysz własny wątek ![]()
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
Po wizycie u fryzjera zdecydowanie lepiej, w ogole ladnemu to we wszystkim ladnie
Mowilas, ze te sliczne loczki zrobilas prostownica tak?? Jak ona wyglada...jest jakas waska i okragla???
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a loczki to zwykłą prostownicą robiłam- link podałam kilka postów wyżej, tam jest dokładnie pokazane na filmiku jak ta Japonka robi te loczki Ja robiłam identycznie No i wyszło!
|
|
|
|
#116 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Przypomne zanim cokolwiek napiszesz na forum -warto zapoznac zasady i Regulamin forum. .P.S posty z off top usunelam. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-09-17 o 12:57
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Przyczajenie
|
Kochaneczko
![]() ślicznie Ci w tych loczkach, mam tylko wrażenie, że jestes jesienią a przez blond zrobiłaś z siebie wiosnę. Nie powiem, ładnemu we wszystkim ładnie i jako wiosna tez wygladasz bardzo ładnie, ale czegos mi jednak brakuje. Ja na Twoim miejscu poszalałabym z odważnymi np marchewkowymi i złoty blond pasemkami ![]() Zreszta wazne aby fryzurą i ubiorem wyrazic własną osobowość i styl i aby to razem współgrało. Nie wiem czy jako wiosna nie robisz przypadkiem z siebie takiej az za grzecznej dziewczynki i czy na pewno taka chcesz byc? |
|
|
|
|
#118 |
|
♪♫♪♪♫♪
|
Mam jedynie drobną uwagę odnośnie kredki do oczu. Moim zdaniem odcień brązu powinien być popielaty, a nie rudawy, gdyż oczy wyglądają przez to na zmęczone, podrażnione.
|
|
|
|
|
#119 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak przejrzysz wątek, to tam mam zdjęcia w kolorze włosów ciemny blond ktory ma własnie taki rudawy odcien- ale wydaje mi się ze wtedy cera jst bardziej różowa. W dodatku ja mam troszkę naczynek.. a co do grzecznej dziewczynki.. to ja własnie czasami lubie takie stwarzac wrazenie a czasem ubior jest zupełnym kontrastem dla tych blond anielskich loczków Cytat:
ale chyba wolę własnie ogólnie brązową niz czarną. Przy brązie tęczówki są ładniejsze, wyrażniejsze niz przy czerni.
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna przemiana piękna!
![]() Też mam takie cięcie, i podobny kolor
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

może jak się oswoisz z nowym cięciem to oswoisz się także z kolorem?

ale na tamtych zdjęciach to się tak ułożyła bo miałam spiętą spinką mi tak się odkształtiła;D

Moim zdaniem najlepiej w naturalnym kolorze, z blond refleksami, ale w jasnym też dobrze, widziałabym u Ciebie złociste odcienie