Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka. - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-09, 21:07   #2821
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
i jak jem schabowego to uważam na zyły i w ogóle żyły fuj.
fuj żyły są ohydne - jak natrafię na taką w schabowym to już raczej go nie dokańczam
w menu weselnym mam na szczęście kotleta z piersi kurczaka i nikt mi nie będzie na weselu marudził że jedzenie było fuuuj i nijakie bo żyłka była w kotlecie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 21:08   #2822
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a pomożesz ulożyć bo ja przecież błedów narobie
szanowna Pani Bożenko

zwracam sie z uprzejma prośbą o wydanie stosownego zaświadczenia koniecznego do wystapienia na obronie w stroju, w którym czuje sie komfortowo(w załączeniu opinia od psychiatry, lekarza rodzinnego, karta stałego klienta do sex-dziki-shop). Na stroj składac sie będą lateskowe kozacxki koturna 5 cm, obcas 15 cm, gumowe stringi i lateksowy gorsecik.

Z poważaniem
Onaella, przyszla nauczycielka waszych dzieci

masz, skopiowałam ze swojego
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 21:09   #2823
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hejka

Obca, zdrowiej jak najszybciej. Szkoda czasu na choroby
Canti, od dziś myśl tylko pozytywnie!!! Słyszałaś o samospełniającej się przepowiedni? Mózg nie zna słowa NIE i trzeba go wyrzucić ze słownika. Jak będziesz sobie mówić: "Nie chcę @ w dzień ślubu", to jest duże prawdopodobieństwo że akurat wtedy przyjdzie (bo złe fluidy do nas wracają). Od dzisiaj musisz myśleć: "Wszystko będzie super, będę się świetnie czuć"
Ale sobie pofilozofowałam

Właśnie miałam napisać to samo co lusmarija. Dobrze, że nie wrzesień
Tak jest już się poprawiam i nie smęcę

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Kasia 3mam kciuki i nie martw się, napewno zaliczysz ten egzam głowa do góry
Nie wiem jaką macie pogodę ale u mnie jest 29stopni, słońce grzeje i nie ma czym oddychać
Przed chwilą skończyłam piec tort dla mamy, jutro ma imieniny, zostało mi sporo truskawek i tak się nimi objadłam że chyba pęknę
Musi być przepyszny! ale bym teraz zjadła tort z truskawkami, smaka mi narobiłaś!

Lain u mnie niestety różnie bywa z tą @. Ciesz się, że nie masz takich przygód i Twój TŻ też! Ja to przed jestem taka drażliwa i płaczliwa, że czasem już sama nie wiem o co mi chodzi później się z tego śmieję biedny TŻ-cik się już przyzwyczaił na szczęście. Czasem tak mam, że coś nie idzie po mojej myśli i PŁACZ kosmos, mówię Ci

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No to dobrze. Ja być może słyszałam o jakiś skrajnych przypadkach. Ale i tak spytam się w piątek gieniusi o statystyki.

A co do objawów @. To Ja kiedyś jeszcze jak miałam naście lat, to miałam takie bóle, że tylko leżałam zwinięta w kłębuszek i czekałam, aż ktoś przyjdzie i mi poda Ibuprom, bo sama nie mogłam się ruszyć. Straszne to było. Potem już brałam tabletki jak tylko lekko zaczynało boleć. A jeśli chodzi o wahania nastroju w tym czasie, to TŻ lubi jak mam @ bo jestem wtedy podobno strasznie kochana i taka przytulanka milusia.
Biedna dobrze, że już tak nie jest!
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
uff, ja już po fuksiara jestem, bo dostałam w miarę łatwą grupę z pierwszego (a grup było 8) a z drugiego dał łatwe pytania, ogólne takie, więc jestem zadowolona
No i super czyli jest co świętować!

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
mi sie wydaje, ze troche takim tegorocznym hiciorem jest Balaton na Wegrzech.
Nie wiem czy się coś zmieniło nad Balatonem, ale parę lat temu to było dziadostwo brudno, drogo
Stary 2009-06-09, 21:09   #2824
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Formichiere Pokaż wiadomość
Joł, joł, joł wszystkim Sexy Dzikim Kotkom
Widzę, że tematy jak najbardziej wakacyjne ch, chciałoby się już, chciało.....
Mi na razie musi wystarczyć mój taras i kserówki z notatkami z wykładów....:P Chociaż dzisiaj miałam crazy dzionek bo zwaliła mi się na głowę rodzinka i mieliśmy małe zamieszanie w domku, ale teraz już wszystko wróciło do normy
Oj wakacje...tyyyle pięknych miejsc jest do zobaczeia!! Co do Dubrownika - Dziewczyny, REWELACJA!!!!! Byłam tam 5 lat temu i jest CUDNIE!! Piękne miejsce na podróż poślubną Niesamowita atmosfera, piękne zabytki i cudne krajobrazy - co chcieć więcej??
Mi się marzą w przyszłym roku Włochy!! Raz ze względu na moje studia a dwa ze względu na moja manię na temat Belpaese Namówiłam TŻ na wycieczkę tam na 2 tygodnie - tydzień zwiedzania i tydzień wypoczynku Planujemy jechać w przyszłym roku we wrześniu w ramach podróży poślubnej... Zobaczymy czy nam na to budżet pozwoli, ale mam nadzieję, że tak W tym roku pewnie nigdzie dalej nie wybędziemy, ale za to za rok musimy sobie to odbic
Na pewno będzie fajnie i do tego pozwiedzacie i poleżycie plackiem nic nie robiąc
A studia jak tam? Zadowolona jesteś? Pewnie wymiatasz po włosku chciałam się uczyć włoskiego na studiach w ramach nauki drugiego języka ale nie przeszło

Cytat:
czesc

a ja mam takie dola jak stąd do Tybetu

a tak w ogole to chyba banik sie szykuje u nas na wątku
Cześć Ela Nie można się dołować! Musisz pokonać to wstrętne choróbsko!

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Onaellciu na pewno wyglądać bedziesz świetnie :ehem pokaż
Co się porobiło z Kubusewą?
Wogóle to część dziewczęta ja od wczorajz amartwiam się salą, podobno na 2 weselachw tym roku ludzie bardzo na jedzenie narzekali ;/ Tzn o 2 wiem... Martwić sie zaczynam, ale słyszałam też duzo pozytywnych opinii, więc już sama nie wiem, co myśleć
Wydaje mi się, że zawsze będę Ci niezadowoleni i że tego nie unikniemy ja też słyszałam od jednych znajomych, że od nich z rodziny byli na dwóch weselach w naszej restauracji i że coś z owocami było nie tak. Na początku się przejęłam, ale z drugiej strony tyle dobrych opinii słyszeliśmy o jedzeniu jakie tam jest i sami przetestowaliśmy wielokrotnie więc nie ma co się oglądać jeszcze pewnie zależy z jakim nastawieniem gość przychodzi na wesele, jak dlatego że wypada, czy średnio ma ochotę to będzie i wymyślać a jak przyjdzie się bawić i cieszyć szczęściem młodych to będzie się dobrze bawić

Trzymajcie za mnie kciuki jutro, proszę

Kasia przykro mi ale tak jak dziewczyny piszą, szczęście w nieszczęściu, że to jednak nie wrzesień. Na pewno sobie poradzisz!
Stary 2009-06-09, 21:10   #2825
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
szanowna Pani Bożenko

zwracam sie z uprzejma prośbą o wydanie stosownego zaświadczenia koniecznego do wystapienia na obronie w stroju, w którym czuje sie komfortowo(w załączeniu opinia od psychiatry, lekarza rodzinnego, karta stałego klienta do sex-dziki-shop). Na stroj składac sie będą lateskowe kozacxki koturna 5 cm, obcas 15 cm, gumowe stringi i lateksowy gorsecik.

Z poważaniem

I jeszcze zaświadczenie z Wizażu, że jest uzależniona od forum o nazwie "Sexi dzikie kotki..." i naprodukowała tu już ponad 3,5 tys. postów

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-06-09 o 21:14
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 21:14   #2826
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze zaświadczenie z Wizażu, że jest uzależniona od forum o nazwie "Sexi dzikie kotki..."
ooo tak takie zaświadczenie to chyba każda z nas powinna dostac i je dołączac do podania o pracę żeby potem nie było zdziwienia ze czytamy wizaz co chwila
Stary 2009-06-09, 21:14   #2827
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
w ogóle czytam te panny młode 2009 i tak czytam o tym jak goście marudzą, jak odmawiają przyjścia na wesele całe tabuny ludzi, jak rodzina gada że "niech już będzie po tym slubie to będzie spokój" to aż się odechciewa kurdę tej rodziny zapraszac!?!?!?!? kiedyś goście przychodzili, napili się wódki i się bawili do rana a teraz mam wrażenie że wszystko najlepiej skrytykować i sobie pójść bo nie było zbyt wielu atrakcji... zarąbiste przygotowania jak ktoś ciągle gada że niech już będzie ten śłub żeby był spokój pełne radości i optymizmu
Też to czytam i to jest straszne jak tyle ludzi odmawia. A z drugiej strony wiem, że na moją rodzinkę mogę liczyć Oni czekają na wesele I z tegio co widzę, to ta najbliższa rodzinka zawsze jest na weselach. Rodzinka tżta tez uwielbia się bawić, więc myślę, że nikt nie zawiedzie A Ci co nie będa niech żałują
Jedynie jakieś zdarzenie losowe może pokrzyżować plany, ale na to już nie mamy wpływu.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 21:17   #2828
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Bratnia dusza
zawsze znajdzie sie drugi dewiant

Cytat:
I jeszcze zaświadczenie z Wizażu, że jest uzależniona od forum o nazwie "Sexi dzikie kotki..." i naprodukowała tu już ponad 3,5 tys. postów
od razu by za jdnym zamachem habilitacje zrobili jakby przeczytali wizaż:d
Stary 2009-06-09, 21:20   #2829
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
fuj żyły są ohydne - jak natrafię na taką w schabowym to już raczej go nie dokańczam
w menu weselnym mam na szczęście kotleta z piersi kurczaka i nikt mi nie będzie na weselu marudził że jedzenie było fuuuj i nijakie bo żyłka była w kotlecie
Dlatego ja nie lubie schabowych i nie wiem dlaczego wszyscy się zachwycają nimi i jest to ich ulubione mięsko.
Stary 2009-06-09, 21:24   #2830
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Dlatego ja nie lubie schabowych i nie wiem dlaczego wszyscy się zachwycają nimi i jest to ich ulubione mięsko.
ja też nie wiem... ale tztowi chyba będę musiała robić bo on lubi a przecież głodzić chłopaka nie będę tylko dlatego że ja mam uraz do żyłek
Stary 2009-06-09, 21:28   #2831
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też nie wiem... ale tztowi chyba będę musiała robić bo on lubi a przecież głodzić chłopaka nie będę tylko dlatego że ja mam uraz do żyłek
No właśnie tztowi będę musiała robić I klopsy(zrazy), których ja nie lubię a on uwielbia
Stary 2009-06-09, 21:34   #2832
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
szanowna Pani Bożenko

Z poważaniem

Maleńka..... jesteś wielka

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Cześć Ela Nie można się dołować! Musisz pokonać to wstrętne choróbsko!

Trzymajcie za mnie kciuki jutro, proszę
dzieki wielkie Kochana
A kciukasy oczywiście będę trzymac

Cytat:
oooooo, to jest myśl

Cytat:

od razu by za jdnym zamachem habilitacje zrobili jakby przeczytali wizaż:d
ależ by to dumnie brzmiało takie hab. przed nazwiskiem

tylko kurde nie wiem dlaczego ale od razu mi się ze schabem ten skrót kojarzy

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 21:40   #2833
Samoa
Zakorzenienie

Ja tam lubie najbardziej drób a mięsko takie powazniejsze lubie z grilla, albo wolowe z rosołku lubie albo jak mielone to cielęce i robie z niego pulpety albo dodaje do sosu bolońskiego albo chilli con carne. A ryby to uwielbiam najbardzioej na świecie My z tz w ogóle duzo lubimy, ale do mnie najabrdziej jedzonko przemawia jak jest ładnie podane i zdrowe
A jak się robi zrazy? To są te takie spięte wykalaczka? nie umiem tego robic, moja mama tego nie robi tylko u tz to jem, jak wiecie to mi napiszcie to może zrobie tzcikowi
ide spać, papa

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Maleńka..... jesteś wielka

do usług bejbe Ale teraz musze iśc spać, bo to wyczerpało moje mozliwości intelektualne na ten wieczór a jutro kolos
pa
Stary 2009-06-09, 21:40   #2834
chilanes
Zakorzenienie

normalnie kochane z Was dziołchy! Uspokoiłam się, nie ma co panikowac i szaleć do jutra dziewczynki, dobrej nocy
Stary 2009-06-09, 21:41   #2835
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tam lubie najbardziej drób a mięsko takie powazniejsze lubie z grilla, albo wolowe z rosołku lubie albo jak mielone to cielęce i robie z niego pulpety albo dodaje do sosu bolońskiego albo chilli con carne. A ryby to uwielbiam najbardzioej na świecie My z tz w ogóle duzo lubimy, ale do mnie najabrdziej jedzonko przemawia jak jest ładnie podane i zdrowe
A jak się robi zrazy? To są te takie spięte wykalaczka? nie umiem tego robic, moja mama tego nie robi tylko u tz to jem, jak wiecie to mi napiszcie to może zrobie tzcikowi
ide spać, papa
U nas mówi się klopsy albo zrazy Sa to takie kulki z mięsa mielonego Na te spinane wykałaczką my w domu mówimy roladki, a z piersi kurczaka z pieczarkami lub ze szparagami lub z szynka, serkiem i papryka zwiemy zawijane Kurcze głodna się zrobiłam
Ja uwielbiam mięsko z kurczaka. mogłabym jeść codziennie hehehe Inne mogłoby nie istnieć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 21:43   #2836
onaella
Zakorzenienie

i zapomniałam się jeszcze pochwalić, że dzis nabyłam 3 nowe ksiązki

i juz nie mogę sie doczekać, ąz zacznę je czytać ale teraz czytam inną taką popraną, że nie wiem, póki co to akcja się nie rozkręca tylko jest tak zboczona i z takimi zwrotami odnośnie skesu, że maskara

bezpośrednia aż do bólu

14.08.2010
baby
Stary 2009-06-09, 21:47   #2837
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
i zapomniałam się jeszcze pochwalić, że dzis nabyłam 3 nowe ksiązki

i juz nie mogę sie doczekać, ąz zacznę je czytać ale teraz czytam inną taką popraną, że nie wiem, póki co to akcja się nie rozkręca tylko jest tak zboczona i z takimi zwrotami odnośnie skesu, że maskara

bezpośrednia aż do bólu
A jakie pochwal się Ja bym sobie poczytała, bo w łóżku i tak nie mam co robić, ale niestety nie mam żadnej książki. A wychodzic z domu nie mogę, bo wywołam epidemię ospy
Stary 2009-06-09, 21:51   #2838
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie pochwal się Ja bym sobie poczytała, bo w łóżku i tak nie mam co robić, ale niestety nie mam żadnej książki. A wychodzic z domu nie mogę, bo wywołam epidemię ospy
dzisiaj kupiłam
* K. Dunin - Tabu
* Z. Heller - Notatka o skandalu
* A. Lamott - Joe Jones

a czytam tą:
http://czytelnia.onet.pl/0,23789,0,1,nowosci.html

14.08.2010
baby
Stary 2009-06-09, 21:56   #2839
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
dzisiaj kupiłam
* K. Dunin - Tabu
* Z. Heller - Notatka o skandalu
* A. Lamott - Joe Jones

a czytam tą:
http://czytelnia.onet.pl/0,23789,0,1,nowosci.html
Super Biblioteczka powiększy sięOpis tej książki już sugeruje, że może być ciężka.Ale pewnie jest bardzo ciekawa Miłego czytania
Ja uciekam się uczyć, bo przez to choróbsko śpię cały czas i nie chce mi się uczyć Kolorowych snów wszystkim

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 21:56   #2840
tancerka212
Zakorzenienie

idę i ja spać bo dziś mnie mój @ wykonczył- cały dzień mnie brzuch bolał i chyba ze 3 sztuki nurofenu musiałam zjeść od rana bo nie mogłam się uczyc... chyba sobie jakiś termofor zakupię bo taki ciepełko daje ulgę na szczęście tylko pierwszego dnia tak umieram i jutro już będę świeżutka jak szczypiorek

Onaelcia ale ci fajnie że masz tyle książeczek nowych i masz co czytac ja póki co mam tone xerówek do nauki na najbliższe 5 egzaminów gdzie ty je trzymasz wszystkie jak za każdym wypadem kupujesz po 3 sztuki???
Stary 2009-06-09, 21:59   #2841
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Formichiere Pokaż wiadomość
Oj wakacje...tyyyle pięknych miejsc jest do zobaczeia!! Co do Dubrownika - Dziewczyny, REWELACJA!!!!! Byłam tam 5 lat temu i jest CUDNIE!! Piękne miejsce na podróż poślubną Niesamowita atmosfera, piękne zabytki i cudne krajobrazy - co chcieć więcej??
oj no to zareklamowalas - to teraz mam wieksze cisnienie na ten Dubrownik. szkoda, ze to 3h od Splitu no ale jak wyjedziemy wczesnie rano, a wrocimy pozno wieczorem to bedziemy miec caly dzien na Dubrownik
tak w ramach podrozy przedslubnej

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Jejq uwielbiam tak przesiadywać nad morzem, ale u Nas to zazwyczaj jest tak że jedziemy rowerami, butelka wina pod pachę, kocyk, ciepła bluza i gites
a to my mamy tylko skromne jezioro do morza troche daleko
z reszta nawet nad jezioro dosc daleko mamy - w kazdym badz razie na rowerze by mi sie tam nie chcialo dymac (a tym bardziej z powrotem po winie )
a u was policja nie sciga za jazde na rowerze pod wplywem %?

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Nie wiem czy się coś zmieniło nad Balatonem, ale parę lat temu to było dziadostwo brudno, drogo
haha to ciekawe jakie wspomnienia ci znajomi przywioza

Cytat:
no jak sie okazalo, ze jeden z naszych znaomych nie lubi schabowych to moj TZ byl w ciezkim szoku - zawsze byl przekonany, ze wszyscy lubia schabowe i nie wyobraza sobie jak mozna nie lubic
oj schabowy to zdecydowanie jedna z jego ulubionych potraw z reszta ja tez nie pogardze
(a jak jest porzadne mieso to i zadnych zylek nie ma)

Cytat:
szanowna Pani Bożenko

Z poważaniem

dobre

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-09 o 22:01
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 21:59   #2842
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez najbardziej lubie drob i karkowe z grilla jestemy z TZem amatorami grillowanej karkowki a z mielonego najbardziej sznycelki z cebulka lubie
za to do ryb podchodze ostroznie (po pewnej pamietnej nocy kiedy dopadla mnie grypa zoladkowa, a tego dnia na obiad zjadlam wczesniej smazona rybke).
lubie rybki biale, ktore nie maja intensywnego rybiego zapachu z owocow morza wlasciwie tylko male grillowane kalmary (ale niezbyt duzych iloscioach) i malutkie krewetki gdzies tam w salatce ogolnie fanem nie jestem. nie moje smaki

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
gdzie to się wybieracie?
bylismy na Kryspinowie (mozliwe, ze tam zrobimy slubna sesje w wodzie)
ogolnie jak dojechalismy to na horyzoncie zawisly chmury ale potemzrobila sie super czerwona luna i mozna sobie bylo wyobrazic ze tam za chmurami jest slonce nawet bylo paru amatorow kapieli - debesciaki, bo woda jeszcze za ciepla to nie jest, szczegolnie po tych deszczach
no i oczywiscie picie piwka i lezenia na kocyku robi swoje - na rolki nam sie odechcialo
a bylo tak :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zachod.jpg (41,4 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-09 o 22:00
Stary 2009-06-09, 22:11   #2843
tancerka212
Zakorzenienie

wow Lain to zdjęcie to już się nadaje do albumu slubnego aby was tam wkleić i bedzie idelanie

a ja szukam sobie termoforku ale nie wiem na jaki się zdecydowac- http://allegro.pl/search.php?string=...interval=7&p=0 te pluszowe sa słodkie ale czy 0,7 litra to nie zamało jak na mój niedziecięcy brzuch??? z drugiej strony te gumowe sa brzydkie.. no chyba że ten jeden http://allegro.pl/item641751411_term...a_kot_mis.html no bo 70zł na termofor nie będe wydawac
Stary 2009-06-09, 22:12   #2844
onaella
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa

napisałam mega posta i mi go wcieło w otchłanie wizażu

nie pamiętam co pisałam więc odp w skórcie

OBCA - rzeczywiście ksiązka się wydaje ciężko ale jakoś nie mogę jej tak po prostu odłożyc na półkę nie przeczytanej

TANCERKA - wiem co czujesz z tą nauką i powiem Ci, że szczerze wspólczuje
a co do książek to jeszcze nie mam ich wcale tak dużo bo kupuje je dopiero odkąd skonczyłam sesje czyli tak naprawdę od niedługiego czasu, więc spokojnie się mieszczą na pólce.
Ale jeszcze kilka wypadów do księgarni i może być problem z wolnym miejscem, ale napewno coś wymyślę

I fajna jest świadomość, że w tym momencie kompletuje już bibliteczkę do mojego i Tż przyszłego domku

14.08.2010
baby
Stary 2009-06-09, 22:20   #2845
lain
Zakorzenienie

Cytat:

wow Lain to zdjęcie to już się nadaje do albumu slubnego aby was tam wkleić i bedzie idelanie
zrobi sie fotomontaz i bedzie

Cytat:

a ja szukam sobie termoforku ale nie wiem na jaki się zdecydowac- http://allegro.pl/search.php?string=...interval=7&p=0 te pluszowe sa słodkie ale czy 0,7 litra to nie zamało jak na mój niedziecięcy brzuch??? z drugiej strony te gumowe sa brzydkie.. no chyba że ten jeden http://allegro.pl/item641751411_term...a_kot_mis.html no bo 70zł na termofor nie będe wydawac
ten jest fajny http://allegro.pl/item648110534_shee...er_nowosc.html i duzy
musze zamowic u TZa jako prezent na jakas okazje mi marzna stopy w zimie wiec taki duzy bylby idealny

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-09 o 22:22
Stary 2009-06-09, 22:42   #2846
Jazzmanka
Zadomowienie

O właśnie mi przypomniałyście, że mój stary termoforek mi przecieka i na następną zimę trzeba kupić nowy. Może sobie w lecie kupię póki pamiętam
Stary 2009-06-09, 23:10   #2847
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

ja też nie lubię schabowego, w ogóle nie jadam na szczęście mojemu też jakoś specjalnie nie zależy studenckie życie przyzwyczaiło go do niewyszukanych potraw, więc teraz byle spaghetti i jest git
idę spać, jutro kolejny egzamin
sama się sobie dziwię, bo dla mnie północ to dopiero wieczór ale jakaś jestem wypruta i cały dzień mi niedobrze, może moja śluzówka żołądka odmawia 2-3 kaw dziennie
Stary 2009-06-09, 23:22   #2848
madmuazelle
BAN stały

A ja schabowe bardzo lubie. Moja mama uparła się aby było jako drugie danie potrawka a zupa rosół jako pierwsze danie,ale sądze że to przesada.Lepiej by było jak by było np jakies mięsko typu karkowka ciemny pyszny sosik i zmiast ziemniakow to np pyzy.

Pisałyście coś o Paulli i jej piosence "Od dziś" na pierwszy taniec,my z tż-tem chcemy przy tej piosence zatańczyć,bo po pierwsze wolna,a po drugie mi/nam się bardzo podoba i w ogóle słowa do Nas bardzo pasują.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 23:35   #2849
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Pisałyście coś o Paulli i jej piosence "Od dziś" na pierwszy taniec,my z tż-tem chcemy przy tej piosence zatańczyć,bo po pierwsze wolna,a po drugie mi/nam się bardzo podoba i w ogóle słowa do Nas bardzo pasują.
Ja ostatnio pisałam, że się w nią wkręcałam. Tylko że tych słów to tam akurat niewiele jest i tak szybko jak się wkręciłam, to już się odkręciłam. Fajna melodia i taki ślubny klimat, ale oprócz refrenu to tam niewiele jest, więc znudziła mi się już
Stary 2009-06-10, 06:20   #2850
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim zbokom
Jak się macie po nocy? Ja wyprawiłam mamę do pracy z tortem, udało się go zapakować no i będę pod telefonem, jeśli trzeba będzie mamę odwieźć do domu hihi, będę musiała pójść do niej do pracy i wrócić autem. Znowu upalny dzień się zapowiada, chętnie bym się poopalała bo jestem blada jak ściana, ale nie mam gdzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości