Październikowe PM :) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-06, 13:28   #361
malenstwoKr
Raczkowanie

Dot.: Październikowe PM

Akurat nie miała halki bez koła, przymierzałam w kole i czułam się lekko. Jak kiedyś przymierzałam halke tiulową to wszystko mi się plątało między nogami.W lipcu powiedziala ze przymierze sobie bez koła, może wtedy uda mi się zadecydować

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez gabryna Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi jeszcze dziewczyny jak ide na czesanie próbne to płacę za to jak za normalne czesanie?
Szczerze powiem, że nie wiem.Dopiero będę się umawiać na próbną.

http://www.suwaczek.pl/cache/5face29211.png
malenstwoKr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 14:16   #362
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki, zaraz jade do fryzjera, ale chcialam zajrzec jeszcze do Was. ciekawe jak mnie babka uczesze, bo jak bedzie ok to moze u niej bede czesac sie na slub (niby taka probna dzisiaj)

SSR oni nam nie oddali w ogole nic z tego zlota, bo mysmy im poprostu je sprzedali przy odbiorze naszych obraczek. czyli oni nam nie przetapiali naszego starego zlota na nasze obraczki.

a ksiazke kupilismy "zwyciezca jest sam" paulo coelho

malenstwo mi tez sie podoba Twoja suknia a mialas mozliwsoc zmierzenia jej z kolem i bez?

milego popoludnia
Czekamy na wrazania po czesaniu

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Ciekawe czy ania120kg wybrała wczoraj tą sukieneczke
Stary 2009-06-06, 15:09   #363
ania120kg
Raczkowanie

Witam dziewczyny, wybrałam . Moja Przyjaciółka jak mnie zobaczyła to ,aż się poryczała poważnie! Teściowa tylko piszczała tę druga Ania , a moja kochana mama powiedział ,że która nie wybiorę to i tak jestem piękna Efekt : sukienka nr dwa wygrała , bo ustaliłyśmy ,że w pierwszej będę wyglądać jakby mnie TŻ do komuni prowadził Mam zdjęcia , ale zostały na komórce u Justynki i jak mi je zrzuci to wstawie! Na razie w kwesti przypomnienia wstawiam zdjęcie z katalogu.
A i bardzo mi miło ,że tyle z was pamiętało ,że wczoraj byłam po tę kieskę, sorki ,że tak póżno ,ale nie miałam wcześniej czasu napisać!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka nr2.jpg (30,8 KB, 49 załadowań)
ania120kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-06, 17:01   #364
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez malenstwoKr Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Bardzo dawno mnie nie było i kurcze widze że mam zaległości. Ja już wybrałam swoją suknię ślubną. W lipcu kolejna przymiarka i babka za wszelką cenę doradza mi koło i cały czas nie wiem czy się na nie zdecydować. Dużo na tym zdjęciu nie widac, ale nie mogę znaleźć na internecie innego zdjęcia.
Bardzo ładna NA moje oko, to musiała by być z kołem, może nie takim szerokim, ale jednak, teraz są różne halki i można te koła różnie modelować. Jest ryzyko, że będzie Ci wchodzić między nogi, a to nie ładnie wygląda. Choć ona będzie z satyny? No musisz przymierzyć z i bez poskakać i się zdecydować A będziesz miaął welon, bolerko, rękawiczki?

Cytat:
czesc dziewczynki, zaraz jade do fryzjera, ale chcialam zajrzec jeszcze do Was. ciekawe jak mnie babka uczesze, bo jak bedzie ok to moze u niej bede czesac sie na slub (niby taka probna dzisiaj)
Powodzenia na próbnej, wstaw fotki i udanej zabawy na weselu do białego rana Zdaj nam relację z wesela co było fajnie a co nie
Cytat:
Napisane przez gabryna Pokaż wiadomość

A powiedzcie mi jeszcze dziewczyny jak ide na czesanie próbne to płacę za to jak za normalne czesanie?
To zależy od salonu w jednych jest uczesanie próbne 60-70zł, a ślubne właściwe 120zł, a w innych po 120 za każdym razem. Ja jeszcze fryzjerki nie mam
Cytat:
Napisane przez ania120kg Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny, wybrałam . Moja Przyjaciółka jak mnie zobaczyła to ,aż się poryczała poważnie! Teściowa tylko piszczała tę druga Ania , a moja kochana mama powiedział ,że która nie wybiorę to i tak jestem piękna Efekt : sukienka nr dwa wygrała , bo ustaliłyśmy ,że w pierwszej będę wyglądać jakby mnie TŻ do komuni prowadził Mam zdjęcia , ale zostały na komórce u Justynki i jak mi je zrzuci to wstawie! Na razie w kwesti przypomnienia wstawiam zdjęcie z katalogu.
A i bardzo mi miło ,że tyle z was pamiętało ,że wczoraj byłam po tę kieskę, sorki ,że tak póżno ,ale nie miałam wcześniej czasu napisać!
No nareszcie gratulacje To już chyba wszystkie październikowe PM-ki mają kiecki A teraz jak ją widac na większym zdjęciu to jest bardzo fajna Taka księżniczkowata, a będziesz miał welon czy diadem? No i pokaż zdjęcia z przymiarki

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 00:32   #365
malenstwoKr
Raczkowanie

Rękawiczki,welon i bolerko będę miała.Ten paseczek przy szyi sie odpina

Stary 2009-06-07, 10:13   #366
pilaa
Raczkowanie

GG do pilaa

ania120kg-- sukienka prześliczna
pilaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 10:29   #367
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania120kg Pokaż wiadomość
GRATULUJE wyboru!!!
Stary 2009-06-07, 19:18   #368
judith8
Rozeznanie

ania, malenstwo sukienki sliczne

u mnie probna tak samo jak slubna ale sie zastanawiam jak mnie policza bo ja nie bede miala zadnych upiec tylko poprostu maja ulozyc je tak aby sie trzymaly i nie przypominaly kasku
Stary 2009-06-07, 20:25   #369
zlotko855
Rozeznanie

czesc dziewczynki
ania jednak na ta suknie sie zdecydowalas-piekna mam nadzieje, ze niebawem wkleisz fotki z przymiaki.
faktycznie SSR chyba juz wszystkie nasze PM maja suknie zakupiona
co do wesela, na ktorym bylam - oto relacje, bylo bardzo fajnie, minusem bylo tylko to, ze goscie siedzieli na roznych salach w pionie, odzielonych kilkoma schodkami wesele obejmowalo takjakby 4 poziomy. mysmy siedzieli na najwyzszym, a muzyka grala na najnizszym, takze malo co wiedzialismy co sie dzieje, mloda przychodzila nas informowac o sytuacji i o zabawach. ale z drugiej strony weselna kapela nie dudnila nam w uszach
brat pana mlodego przygotowal mlodej parze prezentacje na rzutniku ze zdjeciami mlodej i mlodego z dziecinstwa przez lata szkolne, licealne, bycia razem az do chwili obecnej super i zabawne, a po zdjeciach zadawal im pytania, np jak sie poznali, jak sie TZ jej oswiadczyl itp, pozniej goscie mogli im zadac pytania. bardzo fajnie to wyszlo i zabawnie.
byly tez sztuczne ognie - takze czas byl fajnie urozmaicony.

a co do mojej "probnej" to nie jest to uczesanie jakie chcialabym miec:/ troche duzo lakieru mialam na glowie i za duzy ten kok, i za malo podtapirowane wlosy mam na czupku i jestem ulizana:/ zreszta samie ocencie ogolnie do kogos na wesele ok, ale na wlasny slub NIEmama robiac mi zdjecia nie wlaczyla odpowiednich ustawien i sa rozmazane (ale wkleje je), za to makijaz mi sie podoba i jestem zadowolona, co do kolorow to jeszcze nie wiem jakie zestawienie, ale moze takie jak z tej soboty (zdjecia tez rozmazane oczywiscie:/) fixator firmy kryolan (czy jakos tak) sprawidzil sie, takze polecam, bo super utrwail makijaz.
aha bukiecik PM bardzo mi sie podobal, zdjecie w zalaczniku bo chyba, ktoras z Was chciala z takich jasnych kwiatuszkow?
SSL16300.jpgSSL16302.jpgSSL16303.jpgSSL16309.jpg
SSL16344.jpg

p.s. mam nadzieje, ze szybko przejdziemy na nastepna strone z postami, bo jakos glupio mi sie tutaj na siebie patrzy:/

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-06-07 o 20:26
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-07, 20:46   #370
BEAMI
Raczkowanie

zlotko855 makijaż mi sie bardzo podoba, zwłaszcza cienie super kolorki. Jejku jak ci zadroszcze włosków, porostu masz je piękne. Co do fryzurki to zabardzo jej niewidze. Dosc ciekawa, fantazyjna, rzeczywiscie chyba zabardzo przylizana. A nie podoba cie sie fyzurka z pokręconych włosków i podpienta na jeden bok. Jak byłam teraz to panna młoda miał własnie takie upęcie i świetnie wyglądała, a ma własnie tekie włoski cos jak ty
Stary 2009-06-07, 21:20   #371
malenstwoKr
Raczkowanie

zlotko855jeśli chodzi o fryzurkę to zgodzę się że jest troszkę ulizana, taka w sumie średnia jest. Makijaż za to mi się bardzo podoba

Stary 2009-06-07, 21:47   #372
zlotko855
Rozeznanie

dzieki BEAMI i Malenstwo za opinie
nie wiem co zrobic z tymi wlosami
taka jakas wyczesana jestem:/ a plaska na glowie nie chce takiego koka na slubie, wole cos prostego, juz lepsza bylaby zwykla "kulka".

BEAMI myslalam o loczkach, ale wlosy mam takie, ze wogole loki sie nie trzymaja i szybko sie prostuja, moze tona lakieru by pomogla, ale dziekuje
a masz zdjecie moze tej fryzurki?, bo hmmm to upiecie na bok jestem ciekawa jak wygladalo?

Stary 2009-06-07, 23:03   #373
BEAMI
Raczkowanie

zlotko855 na tym weselu padł nam aparat, ale postaram sie skąbinowac od znajomych, to ci pokaze o co mi chodzi mnie sie bardzo podobała jej fryzurka, ale nie mam odpowiednich włosków do niej. Ale mam tez zdjęcie takiej kuzynki w podobnym uczesaniu jak tylko znajede to ci wstawie i ona miała jeszcze diadem. Znalzłam na internecie uczesanie tylko bez tego kwiata i bardziej skręcone one miały podobne ale to jeszcze nie to http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura194829.htm
Stary 2009-06-08, 07:58   #374
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Cytat:
czesc dziewczynki
ania jednak na ta suknie sie zdecydowalas-piekna mam nadzieje, ze niebawem wkleisz fotki z przymiaki.
faktycznie SSR chyba juz wszystkie nasze PM maja suknie zakupiona
co do wesela, na ktorym bylam - oto relacje, bylo bardzo fajnie, minusem bylo tylko to, ze goscie siedzieli na roznych salach w pionie, odzielonych kilkoma schodkami wesele obejmowalo takjakby 4 poziomy. mysmy siedzieli na najwyzszym, a muzyka grala na najnizszym, takze malo co wiedzialismy co sie dzieje, mloda przychodzila nas informowac o sytuacji i o zabawach. ale z drugiej strony weselna kapela nie dudnila nam w uszach
brat pana mlodego przygotowal mlodej parze prezentacje na rzutniku ze zdjeciami mlodej i mlodego z dziecinstwa przez lata szkolne, licealne, bycia razem az do chwili obecnej super i zabawne, a po zdjeciach zadawal im pytania, np jak sie poznali, jak sie TZ jej oswiadczyl itp, pozniej goscie mogli im zadac pytania. bardzo fajnie to wyszlo i zabawnie.

a co do mojej "probnej" to nie jest to uczesanie jakie chcialabym miec:/ troche duzo lakieru mialam na glowie i za duzy ten kok, i za malo podtapirowane wlosy mam na czupku i jestem ulizana:/ zreszta samie ocencie ogolnie do kogos na wesele ok, ale na wlasny slub NIEmama robiac mi zdjecia nie wlaczyla odpowiednich ustawien i sa rozmazane (ale wkleje je), za to makijaz mi sie podoba i jestem zadowolona, co do kolorow to jeszcze nie wiem jakie zestawienie, ale moze takie jak z tej soboty (zdjecia tez rozmazane oczywiscie:/) fixator firmy kryolan (czy jakos tak) sprawidzil sie, takze polecam, bo super utrwail makijaz.
aha bukiecik PM bardzo mi sie podobal, zdjecie w zalaczniku bo chyba, ktoras z Was chciala z takich jasnych kwiatuszkow?
Załącznik 2296320Załącznik 2296321Załącznik 2296322Załącznik 2296323
Załącznik 2296324

p.s. mam nadzieje, ze szybko przejdziemy na nastepna strone z postami, bo jakos glupio mi sie tutaj na siebie patrzy:/

Złotko troszkę znam sie na tych czesaniach i tak jak dla mnie nie powinnas mec przedziałka,mocno natapitować wtedy górę i ładnie ułożyć.Koka bym też zmniejszyła bo Ty masz drobniutką buzię

PS sory dziewczyny,że wczoraj nie weszłam ale byłam w szkole do 16 i padałam z nóg

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
gabryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 09:57   #375
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:

Co do rozlokowania gości na kilku poziomach to chyba urok tej sali. Zresztą niektórzy chcą tylko i wyłącznie rozdzielne sale z tańcami i z jedzeniem. Faktycznie jak one są tak bardzo oddalone, to ludzie siedzą za tymi stołami i nie wiedzą co się dzieje na parkiecie. Znów jak cały czas szaleją to nie wiedzą, że np. lody wnieśli i im się rozpłyną:/ Ja jestem zwolennikiem 2w1 czyli taniec i żarełko na jednej sali. Lubię być ze wszystkim na bieżąco i mieć pod kontrolą. A już latanie jako PM i zapraszanie ludzi do tańca to w moim przypadku niedopuszczalne. A ten pokaz na rzutniku to fajny jest, brat TŻ mieli od małego zdjęcia i siedzieli i opowiadali swoje love story. No ale jak oni już mieli to my nie możemy
A te fajerwerki zlotko to były kiedy puszczane przed 22 czy po 24?

Co do fryzu i make up to rzeczywiście fryz zbyt ekstrawagancki i nie spełniała swojej roli. Był za duży nieład na tej głowie. Może fryzjerka miała dobre zamiary, ale efekt niestety nie powalający Moim zdaniem to powinnaś mieć te włosy ułożone bardziej w kupie, bardziej ściśnięte i dokładnie, a przód bardziej podniesiony. Makijaż ładny delikatny, będziesz sie malować w tych kolorach?
A bukiet PM fajny ale to byłą tylko taka kula, beż żadnych elementów zwisających? Bo taki strasznie duży mi się wydaje.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 12:40   #376
astazk
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez hipka80 Pokaż wiadomość
BEAMI, piekne zaproszenia
to ja sie też pochwale swoimi:
http://www.decorisus.pl/p/7/180/2353...y_01/ow/z.html
już sie robią
Nie chcę Cię straszyć, ale możliwe jest, że firma DecoRisus to oszuści. Zrealizowali dwa moje zamówienia zaproszeń ślubnych jeszcze w zimie i nie miałam powodów do narzekań, zaproszenia faktycznie były sliczne. Jednak 6 maja zamówiłam zawiadomienia o ślubie (tj. zaproszenia na sam ślub, bez wesela), oczywiście zapłaciłam należną kwotę. Zamówienie miało zostać zrealizowane w ciągu 14 dni roboczych. Kiedy ten czas minął, zaczęłam się upominać o moje zaproszenia drogą mailową i dzwonić do nich, ale nie odpowiadają na maile ani nie odbierają telefonu. Dziś sprawdziłam, że ich strona na allegro już nie istnieje, więc może zgarnęli pieniądze i się gdzieś zwinęli... Natomiast strona internetowa firmy działa w najlepsze, więc pewnie nadal przyjmują zamówienia.

Oczywiście istnieje taka możliwość, że po prostu nie wyrabiają się z terminami, ale w takiej sytuacji można przecież odpisać na maila, prawda? Głupio tylko, że ślub już 27 czerwca i teraz mam naprawdę mało czasu na szukanie i zamawianie innych zawiadomień. No i że zamówiłam u nich też prześliczne winietki na stół weselny i karty menu (w sumie dodatkowe 550 zł), które miały przyjść na tydzień przed ślubem - nie wierzę, że przyjdą. Podajcie proszę dalej tę informację, żeby jak najmniej ludzi znalazło się w takiej sytacji, jak ja!
astazk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 12:54   #377
hipka80
Raczkowanie

zobaczymy. Narazie komunikacja z nimi przebiega bez zarzutów....wcześniej już pracownica firmy poinformowała mnie, ze maja bardzo dużo zamówień i realizacja trwa 21 dni roboczych, więc spokojnie czekam do końca czerwca.
dam znać co i jak, mam nadzieje, że bedzie ok
pisalam do nich też w piątek w sprawie ksiegi zyczeń i w ciągu 2 godzin dostalam odpowiedź.
aaa- aukcje na allegro sklepu decorisus, nie sa zawieszone. Moze upewnij sie czy na pewno dotarla do nich wplata

Edytowane przez hipka80
Czas edycji: 2009-06-08 o 13:25
hipka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 17:43   #378
zlotko855
Rozeznanie

witajcie
BEAMI bardzo ladna ta fryzurka, ktora wkleilas, ale ja wolalabym spiete wlosy w calosci, bo mam dosyc dlugie i nie chce zeby zmienily sie w ciagu nocy w straczki.

gabryna, czyli przedzialek odpada? a ja chce miec grzywke na bok zaczesana, bo znowu nie chce byc wylizana do tylu, to jak to pogodzic? moze tak tylko wziac na bok tyle co do grzywki a reszte zaczesac do tylu i podtapirowac?

SSR fajerwerki byly kolo 24.30. baaardzo ladne, nie jakies tanie tylko faktycznie pozadne i na cale niebo az sie rozstrzeliwaly
co do makijazu to jeszcze nie wiem jakie kolory, ale najparwdopodobniej te same jak na zdjeciu.
tak tak - bukiet mlodej to taka kula, bez zwisajacych elementow i strasznie ciezki dlatego rzucala welonem nie bukietem bo naprawde ciezki byl ale bardzo mi sie podobal. mam jeszcze jedno zdjecie to jak chcesz to wkleje?

Stary 2009-06-08, 17:53   #379
BEAMI
Raczkowanie

zlotko855 rozumiem twoje obawy, jak beda dobrze zrobione to nie powinny jak straki wisciec. Ale jak masz sie lepiej czuc to lepiej zwiazac, a ja bym raczej ten przedziałek zostawiła tylko od tyłu natapirowała.
Stary 2009-06-08, 19:03   #380
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Cytat:
witajcie
BEAMI bardzo ladna ta fryzurka, ktora wkleilas, ale ja wolalabym spiete wlosy w calosci, bo mam dosyc dlugie i nie chce zeby zmienily sie w ciagu nocy w straczki.

gabryna, czyli przedzialek odpada? a ja chce miec grzywke na bok zaczesana, bo znowu nie chce byc wylizana do tylu, to jak to pogodzic? moze tak tylko wziac na bok tyle co do grzywki a reszte zaczesac do tylu i podtapirowac?

SSR fajerwerki byly kolo 24.30. baaardzo ladne, nie jakies tanie tylko faktycznie pozadne i na cale niebo az sie rozstrzeliwaly
co do makijazu to jeszcze nie wiem jakie kolory, ale najparwdopodobniej te same jak na zdjeciu.
tak tak - bukiet mlodej to taka kula, bez zwisajacych elementow i strasznie ciezki dlatego rzucala welonem nie bukietem bo naprawde ciezki byl ale bardzo mi sie podobal. mam jeszcze jedno zdjecie to jak chcesz to wkleje?

Tak można tak zrobić nawet majac grzywke zaczesaną na bok nie trzeba mieć przedziałkaja też tak będę miała gzywkę na bok tylko ja mam trudniej bo mam krótkie i sztywne włosy(czesałam się sama na próbe i myślałam,że coś mnie trafi)Dobty fryzjer zrobi tak jak Ty chcesz a najlepiej znajdz sobie zdjęcie z fryzurą która Ci sie podoba-fryzjer przeważnie idzie na łatwiznę i czesze na jedno kopyto-każdej dziewczynie to mówię która jest PM.I to pomaga.Oczywiście zrobisz jak zechcesz

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
zlotko855 rozumiem twoje obawy, jak beda dobrze zrobione to nie powinny jak straki wisciec. Ale jak masz sie lepiej czuc to lepiej zwiazac, a ja bym raczej ten przedziałek zostawiła tylko od tyłu natapirowała.

To wszystko zalezy od tego jak się bedzie czuła w danej fryzurze,wiadomo każdy ma swoje gusta...a ja jej tylko poradziłam tak z dobrego serduszka

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-08, 19:23   #381
zlotko855
Rozeznanie

dziewczynki dziekuje za rady od serduszka
wlasnie mam zamiar znalesc jakas fryzurke, ktora bedzie mi odpowiadac, wydrukowac ja i zaniesc fryzjerce, bo tak slownie to ja mam inna koncepcje a fryzjerka inna. wiem jedno - na probna trzeba isc, bo pozniej moze pozostac niesmak tylko.
bede miec diadem (nie korone), wiec musze miec podniesione wlosy, zeby na jakims tle on byl, moze cos z tym stylu, ale chyba wole z grzywka na bok i mniejszy ten diadem bedzie.
1%20%2823%29[2].jpg

Stary 2009-06-08, 19:52   #382
annyonne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez astazk Pokaż wiadomość
Nie chcę Cię straszyć, ale możliwe jest, że firma DecoRisus to oszuści. Zrealizowali dwa moje zamówienia zaproszeń ślubnych jeszcze w zimie i nie miałam powodów do narzekań, zaproszenia faktycznie były sliczne. Jednak 6 maja zamówiłam zawiadomienia o ślubie (tj. zaproszenia na sam ślub, bez wesela), oczywiście zapłaciłam należną kwotę. Zamówienie miało zostać zrealizowane w ciągu 14 dni roboczych. Kiedy ten czas minął, zaczęłam się upominać o moje zaproszenia drogą mailową i dzwonić do nich, ale nie odpowiadają na maile ani nie odbierają telefonu. Dziś sprawdziłam, że ich strona na allegro już nie istnieje, więc może zgarnęli pieniądze i się gdzieś zwinęli... Natomiast strona internetowa firmy działa w najlepsze, więc pewnie nadal przyjmują zamówienia.

Oczywiście istnieje taka możliwość, że po prostu nie wyrabiają się z terminami, ale w takiej sytuacji można przecież odpisać na maila, prawda? Głupio tylko, że ślub już 27 czerwca i teraz mam naprawdę mało czasu na szukanie i zamawianie innych zawiadomień. No i że zamówiłam u nich też prześliczne winietki na stół weselny i karty menu (w sumie dodatkowe 550 zł), które miały przyjść na tydzień przed ślubem - nie wierzę, że przyjdą. Podajcie proszę dalej tę informację, żeby jak najmniej ludzi znalazło się w takiej sytacji, jak ja!
Ok 2 miesięcy temu zamawiałam u nich księgę gości. Fakt faktem realizacja trwała prawie miesiąc ale warto było czekać

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Makijaż bardzo mi się podoba Ale fryzurka chyba jest ciut za ciężka. Eh ciekawe co mnie czeka na próbnym :P
annyonne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 09:11   #383
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Cytat:
wlasnie mam zamiar znalesc jakas fryzurke, ktora bedzie mi odpowiadac, wydrukowac ja i zaniesc fryzjerce, bo tak slownie to ja mam inna koncepcje a fryzjerka inna. wiem jedno - na probna trzeba isc, bo pozniej moze pozostac niesmak tylko.
bede miec diadem (nie korone), wiec musze miec podniesione wlosy, zeby na jakims tle on byl, moze cos z tym stylu, ale chyba wole z grzywka na bok i mniejszy ten diadem bedzie.
Załącznik 2298153

Daję Wam stronę internetową z fryzurami ślubnymi-ich jest bardzo dużo tylko 125 stron a na stronie 18 zdjęć

http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/

mamnadzieje że ułatwie niektórym dziweczyną

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Stary 2009-06-09, 20:00   #384
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Załącznik 2298153
ładna ta fryzureczka musiała bys sprubowac czy z tak zaczesanymi włoskami było by ci ładnie. Ty masz diademik wiec taki typ fryzurki raczej. Wstawiam dwie fotki pierwsze zdjęcia to takie uczesanie miała młoda jak ja ostano byłam na weselu a drugie podoba mi sie tył, ale nie znalałma jej z innego punktu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img5171_fryzury-slubne_63612.jpg (22,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img73988_fryzury-slubne_78622.jpg (14,8 KB, 18 załadowań)
Stary 2009-06-10, 08:51   #385
BEAMI
Raczkowanie

Witam kochane

Dziewczynki ślubujące 10 października dziś mamy równe 4 miesiąc, ale sie ciesze ze to tak leci, choc tak do końca nie jestem jeszcze nawest ubrana. W lipcu zamierzam wszystko dokupic. Dzis jade sobie kupic jakis komplecik na obrone i butki.

Pozdrawiam was i miłego dnia życze
Stary 2009-06-10, 09:13   #386
hipka80
Raczkowanie

Dziewczyny, przyszły zaproszenia:j upi:
własnie TŻ je odebrał....juz sie nie moge doczekać aż popołudniu je zobacze...l
Stary 2009-06-10, 10:02   #387
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
No to super a kiedy zamierzacie zacząc rozdawac?
Stary 2009-06-10, 10:20   #388
hipka80
Raczkowanie

Myślę, że jakoś pod koniec czerwca musimy jechać do mojej rodzinnej miejscowości i tam wiekszość "pójdzie", ale to kawał drogi jest, wiec mysimy najpierw zaplanować wycieczke
Stary 2009-06-10, 10:41   #389
zlotko855
Rozeznanie

BEAMI dziekuje za wklejenie fotek z fryzurkami
no tak ta pierwsza odpada, bo nie upiete sa te wloski, ale faktycznie jest bardzo ladna... Maggie chyba tez miala podobna, no nie? super wygladala, ale do niej pasuje i taka chciala.
a ta ma podtapirowana gore przynajmniej, ale wydaje mi sie, ze duzy ten kok? mam juz chyba jakies uprzedzenie i boje sie, ze bedzie taki potezny jak ten moj
udanych zakupow pochwal sie pozniej jak cos kupisz

Stary 2009-06-10, 11:05   #390
gabryna
Raczkowanie

GG do gabryna

Cytat:

no to super.Powiem Wam,ze ja tez mialam problem z rozdawaniem zaproszen bo musialabym pol polski zwiedzic ale wpadlam na pomysl ze moge je wyslac poczta do tych dalekich i tak zrobilam dzisiaj juz wyslalam...

24.08.08 nasze zaręczyny

17.10.2009 nasz ślub
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości