|
|
#361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM
Akurat nie miała halki bez koła, przymierzałam w kole i czułam się lekko. Jak kiedyś przymierzałam halke tiulową to wszystko mi się plątało między nogami.W lipcu powiedziala ze przymierze sobie bez koła, może wtedy uda mi się zadecydować
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Szczerze powiem, że nie wiem.Dopiero będę się umawiać na próbną. |
|
|
|
#362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Ciekawe czy ania120kg wybrała wczoraj tą sukieneczke
|
|
|
|
|
#363 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny, wybrałam
poważnie! Teściowa tylko piszczała tę druga Ania , a moja kochana mama powiedział ,że która nie wybiorę to i tak jestem piękna Efekt : sukienka nr dwa wygrała , bo ustaliłyśmy ,że w pierwszej będę wyglądać jakby mnie TŻ do komuni prowadziłA i bardzo mi miło ,że tyle z was pamiętało ,że wczoraj byłam po tę kieskę |
|
|
|
#364 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
NA moje oko, to musiała by być z kołem, może nie takim szerokim, ale jednak, teraz są różne halki i można te koła różnie modelować. Jest ryzyko, że będzie Ci wchodzić między nogi, a to nie ładnie wygląda. Choć ona będzie z satyny? No musisz przymierzyć z i bez poskakać i się zdecydować A będziesz miaął welon, bolerko, rękawiczki?Cytat:
Zdaj nam relację z wesela co było fajnie a co nie![]() Cytat:
![]() Cytat:
To już chyba wszystkie październikowe PM-ki mają kiecki A teraz jak ją widac na większym zdjęciu to jest bardzo fajna Taka księżniczkowata, a będziesz miał welon czy diadem? No i pokaż zdjęcia z przymiarki
|
|
#365 |
|
Raczkowanie
|
Rękawiczki,welon i bolerko będę miała.Ten paseczek przy szyi sie odpina
|
|
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
ania120kg-- sukienka prześliczna
|
|
|
|
#367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#368 |
|
Rozeznanie
|
ania, malenstwo sukienki sliczne
![]() u mnie probna tak samo jak slubna ale sie zastanawiam jak mnie policza bo ja nie bede miala zadnych upiec tylko poprostu maja ulozyc je tak aby sie trzymaly i nie przypominaly kasku
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki
![]() ania jednak na ta suknie sie zdecydowalas-piekna faktycznie SSR chyba juz wszystkie nasze PM maja suknie zakupiona co do wesela, na ktorym bylam - oto relacje, bylo bardzo fajnie, minusem bylo tylko to, ze goscie siedzieli na roznych salach w pionie, odzielonych kilkoma schodkami wesele obejmowalo takjakby 4 poziomy. mysmy siedzieli na najwyzszym, a muzyka grala na najnizszym, takze malo co wiedzialismy co sie dzieje, mloda przychodzila nas informowac o sytuacji i o zabawach. ale z drugiej strony weselna kapela nie dudnila nam w uszach brat pana mlodego przygotowal mlodej parze prezentacje na rzutniku ze zdjeciami mlodej i mlodego z dziecinstwa przez lata szkolne, licealne, bycia razem az do chwili obecnej super i zabawne, a po zdjeciach zadawal im pytania, np jak sie poznali, jak sie TZ jej oswiadczyl itp, pozniej goscie mogli im zadac pytania. bardzo fajnie to wyszlo i zabawnie. byly tez sztuczne ognie - takze czas byl fajnie urozmaicony. a co do mojej "probnej" to nie jest to uczesanie jakie chcialabym miec:/ troche duzo lakieru mialam na glowie i za duzy ten kok, i za malo podtapirowane wlosy mam na czupku i jestem ulizana:/ zreszta samie ocencie ogolnie do kogos na wesele ok, ale na wlasny slub NIE mama robiac mi zdjecia nie wlaczyla odpowiednich ustawien i sa rozmazane (ale wkleje je), za to makijaz mi sie podoba i jestem zadowolona, co do kolorow to jeszcze nie wiem jakie zestawienie, ale moze takie jak z tej soboty (zdjecia tez rozmazane oczywiscie:/aha bukiecik PM bardzo mi sie podobal, zdjecie w zalaczniku bo chyba, ktoras z Was chciala z takich jasnych kwiatuszkow?SSL16300.jpgSSL16302.jpgSSL16303.jpgSSL16309.jpg SSL16344.jpg p.s. mam nadzieje, ze szybko przejdziemy na nastepna strone z postami, bo jakos glupio mi sie tutaj na siebie patrzy:/
Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-06-07 o 20:26 |
|
|
|
#370 |
|
Raczkowanie
|
zlotko855 makijaż mi sie bardzo podoba, zwłaszcza cienie super kolorki. Jejku jak ci zadroszcze włosków, porostu masz je piękne
|
|
|
|
#371 |
|
Raczkowanie
|
zlotko855jeśli chodzi o fryzurkę to zgodzę się że jest troszkę ulizana, taka w sumie średnia jest. Makijaż za to mi się bardzo podoba
|
|
|
|
#372 |
|
Rozeznanie
|
dzieki BEAMI i Malenstwo za opinie
![]() nie wiem co zrobic z tymi wlosami taka jakas wyczesana jestem:/ a plaska na glowie BEAMI myslalam o loczkach, ale wlosy mam takie, ze wogole loki sie nie trzymaja i szybko sie prostuja, moze tona lakieru by pomogla, ale dziekuje a masz zdjecie moze tej fryzurki?, bo hmmm to upiecie na bok jestem ciekawa jak wygladalo?
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
zlotko855 na tym weselu padł nam aparat, ale postaram sie skąbinowac od znajomych, to ci pokaze o co mi chodzi mnie sie bardzo podobała jej fryzurka, ale nie mam odpowiednich włosków do niej
. Ale mam tez zdjęcie takiej kuzynki w podobnym uczesaniu jak tylko znajede to ci wstawie i ona miała jeszcze diadem. Znalzłam na internecie uczesanie tylko bez tego kwiata i bardziej skręcone one miały podobne ale to jeszcze nie to http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura194829.htm
|
|
|
|
#374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Złotko troszkę znam sie na tych czesaniach i tak jak dla mnie nie powinnas mec przedziałka,mocno natapitować wtedy górę i ładnie ułożyć.Koka bym też zmniejszyła bo Ty masz drobniutką buzię ![]() PS sory dziewczyny,że wczoraj nie weszłam ale byłam w szkole do 16 i padałam z nóg
|
|
#375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A te fajerwerki zlotko to były kiedy puszczane przed 22 czy po 24? Co do fryzu i make up to rzeczywiście fryz zbyt ekstrawagancki i nie spełniała swojej roli. Był za duży nieład na tej głowie. Może fryzjerka miała dobre zamiary, ale efekt niestety nie powalający A bukiet PM fajny ale to byłą tylko taka kula, beż żadnych elementów zwisających? Bo taki strasznie duży mi się wydaje.
|
|
#376 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oczywiście istnieje taka możliwość, że po prostu nie wyrabiają się z terminami, ale w takiej sytuacji można przecież odpisać na maila, prawda? Głupio tylko, że ślub już 27 czerwca i teraz mam naprawdę mało czasu na szukanie i zamawianie innych zawiadomień. No i że zamówiłam u nich też prześliczne winietki na stół weselny i karty menu (w sumie dodatkowe 550 zł), które miały przyjść na tydzień przed ślubem - nie wierzę, że przyjdą. Podajcie proszę dalej tę informację, żeby jak najmniej ludzi znalazło się w takiej sytacji, jak ja! |
|
|
|
|
#377 |
|
Raczkowanie
|
zobaczymy. Narazie komunikacja z nimi przebiega bez zarzutów....wcześniej już pracownica firmy poinformowała mnie, ze maja bardzo dużo zamówień i realizacja trwa 21 dni roboczych, więc spokojnie czekam do końca czerwca.
![]() dam znać co i jak, mam nadzieje, że bedzie ok ![]() pisalam do nich też w piątek w sprawie ksiegi zyczeń i w ciągu 2 godzin dostalam odpowiedź. aaa- aukcje na allegro sklepu decorisus, nie sa zawieszone. Moze upewnij sie czy na pewno dotarla do nich wplata
Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-06-08 o 13:25 |
|
|
|
#378 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
![]() BEAMI bardzo ladna ta fryzurka, ktora wkleilas, ale ja wolalabym spiete wlosy w calosci, bo mam dosyc dlugie i nie chce zeby zmienily sie w ciagu nocy w straczki. gabryna, czyli przedzialek odpada? a ja chce miec grzywke na bok zaczesana, bo znowu nie chce byc wylizana do tylu, to jak to pogodzic? moze tak tylko wziac na bok tyle co do grzywki a reszte zaczesac do tylu i podtapirowac? SSR fajerwerki byly kolo 24.30. baaardzo ladne, nie jakies tanie tylko faktycznie pozadne i na cale niebo az sie rozstrzeliwaly ![]() co do makijazu to jeszcze nie wiem jakie kolory, ale najparwdopodobniej te same jak na zdjeciu. tak tak - bukiet mlodej to taka kula, bez zwisajacych elementow i strasznie ciezki dlatego rzucala welonem nie bukietem bo naprawde ciezki byl ale bardzo mi sie podobal. mam jeszcze jedno zdjecie to jak chcesz to wkleje?
|
|
#379 |
|
Raczkowanie
|
zlotko855 rozumiem twoje obawy, jak beda dobrze zrobione to nie powinny jak straki wisciec. Ale jak masz sie lepiej czuc to lepiej zwiazac, a ja bym raczej ten przedziałek zostawiła tylko od tyłu natapirowała.
|
|
|
|
#380 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak można tak zrobić nawet majac grzywke zaczesaną na bok nie trzeba mieć przedziałka -fryzjer przeważnie idzie na łatwiznę i czesze na jedno kopyto-każdej dziewczynie to mówię która jest PM.I to pomaga.Oczywiście zrobisz jak zechcesz![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
To wszystko zalezy od tego jak się bedzie czuła w danej fryzurze,wiadomo każdy ma swoje gusta...a ja jej tylko poradziłam tak z dobrego serduszka
|
|
#381 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki dziekuje za rady od serduszka
![]() wlasnie mam zamiar znalesc jakas fryzurke, ktora bedzie mi odpowiadac, wydrukowac ja i zaniesc fryzjerce, bo tak slownie to ja mam inna koncepcje a fryzjerka inna. wiem jedno - na probna trzeba isc, bo pozniej moze pozostac niesmak tylko. bede miec diadem (nie korone ), wiec musze miec podniesione wlosy, zeby na jakims tle on byl, moze cos z tym stylu, ale chyba wole z grzywka na bok i mniejszy ten diadem bedzie.1%20%2823%29[2].jpg
|
|
#382 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Ale fryzurka chyba jest ciut za ciężka. Eh ciekawe co mnie czeka na próbnym :P
|
|
#383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daję Wam stronę internetową z fryzurami ślubnymi-ich jest bardzo dużo tylko 125 stron a na stronie 18 zdjęć ![]() http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/ mamnadzieje że ułatwie niektórym dziweczyną
|
|
#384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#385 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane
Dziewczynki ślubujące 10 października dziś mamy równe 4 miesiąc . W lipcu zamierzam wszystko dokupic. Dzis jade sobie kupic jakis komplecik na obrone i butki. Pozdrawiam was i miłego dnia życze
|
|
|
|
#386 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przyszły zaproszenia
własnie TŻ je odebrał....juz sie nie moge doczekać aż popołudniu je zobacze...l
|
|
#387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#388 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że jakoś pod koniec czerwca
, ale to kawał drogi jest, wiec mysimy najpierw zaplanować wycieczke
|
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
BEAMI dziekuje za wklejenie fotek z fryzurkami
![]() no tak ta pierwsza odpada, bo nie upiete sa te wloski, ale faktycznie jest bardzo ladna... Maggie chyba tez miala podobna, no nie? super wygladala a ta ma podtapirowana gore przynajmniej, ale wydaje mi sie, ze duzy ten kok? mam juz chyba jakies uprzedzenie i boje sie, ze bedzie taki potezny jak ten moj udanych zakupow pochwal sie pozniej jak cos kupisz
|
|
#390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to super.Powiem Wam,ze ja tez mialam problem z rozdawaniem zaproszen bo musialabym pol polski zwiedzic ale wpadlam na pomysl ze moge je wyslac poczta do tych dalekich i tak zrobilam dzisiaj juz wyslalam...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

)
poważnie! Teściowa tylko piszczała tę druga Ania , a moja kochana mama powiedział ,że która nie wybiorę to i tak jestem piękna
Efekt : sukienka nr dwa wygrała , bo ustaliłyśmy ,że w pierwszej będę wyglądać jakby mnie TŻ do komuni prowadził

ogolnie do kogos na wesele ok, ale na wlasny slub NIE