Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-10, 10:14   #1621
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Madzia - nie poparzysz pod warunkiem ze pierwsze 2-3 razy pojdziesz na 5 min, uwierz mi
napewno na poczatek max 5 min wezmę

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 10:26   #1622
Maggie1983
Zakorzenienie

Aaaaa nie powiedzialam Wam jeszcze czegos smiesznego - moj tz nie wiedzial, ze bede miec bukiet-wahlarz, wiedzial tylko ze bedzie nietypowy (na co mi mowil, ze obawia sie, czy wogole cos bedzie normalnego ) wiedzial tylko ze beda roze i storczyki i opowiadal, ze weszli do kwiaciarni i patrza ze swiadkiem i tz mowi "Ty, zobacz jaki dziwny bukiet" na co wyszla kwiaciarka i mu go ladnie wreczyla do raczki a on myslal, ze ona zartuje ale genarlnie bukiet i storczyk we wlosach zrobily furrore
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 10:28   #1623
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaa nie powiedzialam Wam jeszcze czegos smiesznego - moj tz nie wiedzial, ze bede miec bukiet-wahlarz, wiedzial tylko ze bedzie nietypowy (na co mi mowil, ze obawia sie, czy wogole cos bedzie normalnego ) wiedzial tylko ze beda roze i storczyki i opowiadal, ze weszli do kwiaciarni i patrza ze swiadkiem i tz mowi "Ty, zobacz jaki dziwny bukiet" na co wyszla kwiaciarka i mu go ladnie wreczyla do raczki a on myslal, ze ona zartuje ale genarlnie bukiet i storczyk we wlosach zrobily furrore
hehe nieźle.

mój wie jaki bede miała, bo w poniedziałek razem go zamwailismy

wczorj mnie TZ męczył, bym mu powiedziała jakbede miała suknie ale jestem twarda nic nie z wyjatkeim koloru i tego, z jest bez ramiaczek

Stary 2009-06-10, 10:33   #1624
gold-fish
Zakorzenienie

dziewczynki coś znalazłam
http://horoskop.wp.pl/cid,10,hid,64,...ywidualna.html

my się poznaliśmy 18.10.2003, tu mozecie sprawdzić Wasz horoskop
mi się nasz podoba (będzie wklejony do Księgi Weselnej

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 10:34   #1625
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jakie plasterki wybieliające na zęby polecacie, bo chce sobie na all zamówic.

Stary 2009-06-10, 10:35   #1626
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
haha dobre
chciałbym zobaczyc jego mine

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 10:41   #1627
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczynki!

Cytat:
COS DLA MOICH KOCHANYCH NA DZIEN DOBRY:
Wow, ale fajny bonus z rana Przepięknie wyglądaliście!!:ehe m:

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Jeśli dobrze pójdzie, to tata w piątek wyjdzie ze szpitala Nie chcemy, żeby ostatnie miesiące życia spędził w szpitalu, ale z nami w domu. Za 10 dni ma wizytę u onkologa i ten pewnie skieruje go na naświetlania albo chemię.
No to super, że tata może wyjść do domu. Oby żył jak najdłużej

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a mam takie jeszcze pytanie: czy wy jakos osłaniacie piersi jak sie tak opalacie??
Ja jakieś ostatnie 3-4 razy odsłaniałam, ale chyba zacznę te płatki kosmetyczne dawać, bo to rzeczywiście może być niezdrowe dla piersi.

Cytat:
to lepiej jest brac te z mocniejszymy lampami?? myslałąm,z e takich jak na pierwszy raz lepiej unikac

aha i wiem,z e to głupie ale musze sie zapytac czy jest jakas mozliwosc ,z e np. pradu zabraknie czy cos i ta pokrywa mi sie nie otworzy i sie tam upiekę ??
Madziu wybacz, ale nie wytrzymałam Tak fajnie to napisałaś i tak o wszystko się martwisz

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Tż juz na samym poczatku próbowal z nia rozmawiac, ale ona nic sobie z tego nie robiła, wiec teraz w ogole nie utrzymujemy z nia kontaktu. Co najsmiesniejsze, ona robi tak, ze na mnie jedzie , oczernia mnie itp, ale jednoczesnie przymila sie do Tż-ta jakby chciala mu sie podlizac, i po prostu go zbuntowac przeciwko mnie.

Próbowałam znia rozmawiac na żywo, ale nie skonczylam zdania a juz staryz Tż-ta i babka zaceli na mnie wsiadac, bo sie biedna nie mogla wybronic z wlasnym klamstw, to ja zaczeli wspierac. A jak kiedys wyslala mi sms-a z obelgami a jej odpisalam to pokazala swojemu ojca mojego sms-a i pow ze to aj jej pierwsza takie rzeczy zaczelam pisac, no szok

Jak wyzej, jak braknie jej argumentow i sie zacznie platac to jej rodzice zaczna na mnie wsiadac, pomimo iz beda widziec ze ona cos kreci. chora rodzina. Mam juz dosc.
Pozostaje jej tylko współczuć Może spotka w życiu kiedyś jakąś nauczkę i zrozumie...Najważniejsze, że TŻ jest po Twojej stronie a reszta jest mało ważna. Jego rodzice tez kiedyś się pewnie przejadą na córusi i zrozumieją...

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja jeszcze nigdy nie bylam w solarium, az wstyd sie przyznac przed slubem mam zamiar troche sie opalic, bo mam bardzo jasna karnacje
A tak wstyd...będziesz zdrowsza

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Mamy licencję siedzielismy godzinę u księdza który zamiast o małzeństwie zaczął nas przepytywać z grzechów głónych najpierw sam je wymienił, a później mówi, to teraz je powtórzmy. I pytał się po kolei 1,2,3....? A później zaczął wymieniać w róznej kolejnosci numerki 5? 4? 7? 1? No i TŻ milczał, a ja odpowiadałam. W końcu na 10-tym numerku się zirytowałam i mówię: ,,przepraszam, ale to chyba nie o numerki chodzi, tylko o to co się za tymi sakramentami kryje" A ksiądz : ,,no tak, no tak słuszna uwaga "
kumacie?
Powiedział też o przebiegu ceremoni, ze nawet przed ołtarzem mozemy powiedzieć ze nie chcemy slubu No i na szczęscie nie wspomniał o pieniadzach. Sami dalismy. Zdecydowanie przyjemniej daje się kopertę gdy ksiadz o nią nie prosi Uffffffff
OMG, jaki dziwny...lekko mówiąc hehe. Dorze, że jest licencja

Cytat:
a u mnie juz afera w rodzinie.
moja prababcia miała 6 rodzenstwa. moja babaca jzu nie zyje, wiec zostało ich 5. 3 juz zaprosiłam, jedne zaproszenie mam do wysłania, a jednego nie zapraszam. powód. praktycze ich nie znam. zona mojego wujka jest dziwna, zawsze jakąs afere zrobi, a to sie posika na srodku sali a to zakmnie od srodka w łązience i nikogo nie wpuszcza, potem np. wychodzi oknem i , albo sie napije i cos odatwwia. zreszta nie wiem nawet czy kiedys ją na zywo widziałam. nikt ich eraz nie zaprasza bo strach mają 3dzieci, wszyscy juz dawno po slubach. na zadnym slubie nie byłam. a jednego z nich anwet nie znam osobiscie. no taka mi niby rodzina wczoraj ten wujek pojechał do mojej prababci a ta sie pochwaliła zaproszeniem. jak ta głupia baba sie dowiedziała o tym (ta co tak nawala na weselach) to zadzwoniłą z krzykiem do mojej mamy brata (czemu do niego?? nie wiem), ze nikt ich juz nie zna, ze nikt ch ne zaprosił (a co ona mysli,z e ja wszystich jednego dnia zapraszam jak juz cos??) i ze ona to moze by nie przyszła ale dziec: (3 dzieci, kazdy z zona lub męzem i 2 dzieci - których i tak prawie albow cale nie znam) i afera juz gotowa. moja mama wkurzona, ma do niej zadzowonic, ze co ona sobie mysli. a ja teraz to i tak uz do niej nie pójde niech sie wali

a i co najlepsze. TZ oddał samochód do naprawy . ma byc w nastepnym tyg do odebrania ale... zostawiłam tam częśc zaproszen a warszatat jest daleko od nas no co za pech
To Wy zapraszacie rodzeństwo prababci i ich rodziny?? W szoku jestem. My tylko najbliższą rodzinę, tzn. rodzeństwo rodziców i 2 kuzynów mamy znajomi i jest 130 osób

Cytat:
Madzia, ja Ci zdradzen moj sposob-bierzesz platek do demakijazu i rozdzielasz tak by byly dwa okragle platki i na ta wlochata czesc poloz troche balsamu lub sliny i przyklej do sutka wtedy zaslania ci to co najwazniejsze, a reszta sie opala i ja pamietaj o okularkach na oczka-tam sa takie specjalne
Ja nigdy nie zakładam tych okularów, bo mam wrażenie, że będę je miała odbite białe plamy
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 10:41   #1628
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
napewno na poczatek max 5 min wezmę
tylko pamietaj ze odstepy w opalaniu to min. 48 godzin

ja zmykam do poradni prawnej zakonczyc dzialalność na ten rok potem po syropek do apteki dla mojego piesia i wroce tu z Wami znwou plotkowac

Stary 2009-06-10, 10:43   #1629
dekoderka
Raczkowanie

Maggie popłakałam się ze śmiechu ja też chciałabm zobaczyć jego minę
Stary 2009-06-10, 10:45   #1630
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Madziu wybacz, ale nie wytrzymałam Tak fajnie to napisałaś i tak o wszystko się martwisz

To Wy zapraszacie rodzeństwo prababci i ich rodziny?? W szoku jestem. My tylko najbliższą rodzinę, tzn. rodzeństwo rodziców i 2 kuzynów mamy znajomi i jest 130 osób

Ja nigdy nie zakładam tych okularów, bo mam wrażenie, że będę je miała odbite białe plamy

no zapraszamy, zapraszamy, bo mamy bardzo dobry kontakt z moją prababcia i ciociami (jej dziecmi)
Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
tylko pamietaj ze odstepy w opalaniu to min. 48 godzin
myslalam, aby tak ze 2 razy w tygodniu chodzić, chyba wystarczy na poczatek.

Stary 2009-06-10, 10:46   #1631
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
achhh Ci mężczyźni dobre dobre
Stary 2009-06-10, 10:51   #1632
bzyczka1
Zakorzenienie

widzę że nei tylko ja mam problemy z wpraszającymi się goścmi
mój tato ma troje kuzynostwa i ostatnio rozdaliśmy im zaproszenia. Tzn daliśmy wujkowi taty, i dwójce kuzynów, kuzynce zostawiliśmy wujkowi. Tym kuzynom pisaliśmy że z dziećmi (3 dzieci razem, 7,9,12 lat) bo wiedzieliśmy że bez dzieci by nie przyszli no i jak zapraszamy dzieci to zapraszamy. A ta kuzynka jak dosala zaproszenie to awantura ze ona bez dzieci (19 i 20 lat). Ja wiem że może powinniśmy ich zaprosić ale nie znamy ich a trzeba ich zaprosić z osobami tow. to już jest 4 dodatkowe osoby. I wujek za poleceniem córki, dzwonil do mojej babci pytać jak to z nimi będzie, bo tamci z dziećmi a oni bez dzieci. To nic że ich "dzieci" są już dorosłe, maja os. tow, piją za trzech (w weekend mieliśmy okazję ogladąc na weselu mojego kuzyna). I muszę zadzwonić i rozwiązać sprawę, czyli ich zaprosić no szok.
Dzwoniłam wczoraj do pana z poradni, to powiedział ze ksiadz proboszcz zamieszanie robi i ze to spotkanie nie jest konieczne i ze mam przyjsc tylko po podpisy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 10:53   #1633
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczyny!
Dawno sie nie udzielałam, ale jestem i czytam codziennie.

Mi zostały 3 miesiące do ślubu... jeszcze tak strasznie długo! A zaczynam mieć już jakieś schizy... że (odpukać) coś nam nie pozwoli wziąc tego ślubu... aż mnie w żołądku ściska. Wszystko jest OK, ale nie wiem, boje sie strasznie żeby było wszystko OK. Żeby doczekać szczęśliwie tego dnia, żeby wszystko przebiegło bez komplikacji. Ale mam ściśnięty żołądek.

Maggie... MisQa.... pobecałam sie jak dziecko czytając Wasze realcje... a jestem w pracy... niektórzy dziwnie patrzyli .

Widze że niektóre tu pokazywały Kościól swój... ja mam straszną kiche z moim... nie mogę wpuścić "firmy dekoratorksiej"... Proboszcz zabronił... masakra.... moge tylko wstawic "ich" sztuczne kwiaty.... porażka jakaś straszna... a chciałam żeby było tak pięknie!

O kurde.!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahaha.... właśne urwałam "enter" na swoim laptopie . .. kurcze.... hahahaha... mówiłam, że jestem zestresowana .

A poza tym ... zamówiliśmy zaproszenia... mamy do odbioru 26 czerwca... a ktoś tu pyał ile wczesniej dajemy na rsvp jak ślubujemy 12.09 - ja dałam do 14 sierpnia.

Widziała też wątek "storczykowy" - ja też chce storczyki i storczyka we włosach - wklejam kilka bukietów z moich zbiorów - może kogoś natchną .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg foto03b.jpg (13,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ed49061077b11d826ca3059d5901a026_m.jpg (38,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (32,6 KB, 11 załadowań)

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 10:59   #1634
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

moniqac ja tez sie stresuje, ze cos bedzie nie tak, ze ktos sobie noge złamie tuz przed, ze sie ktos rozchoruje i inne takie ale mam nadzieje, ze bedzie wszytsko dobrze, bo o inne rzeczy sie nie martwie

aaa i jeszcze jedno pytanko: czy sie czyms smarujcie przed solarium??

Stary 2009-06-10, 11:01   #1635
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

hehe kobito Ty tam nie szalej tak bardzo
i nie tłumacz wszystkiego stresem

Stary 2009-06-10, 11:02   #1636
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
widzę że nei tylko ja mam problemy z wpraszającymi się goścmi
mój tato ma troje kuzynostwa i ostatnio rozdaliśmy im zaproszenia. Tzn daliśmy wujkowi taty, i dwójce kuzynów, kuzynce zostawiliśmy wujkowi. Tym kuzynom pisaliśmy że z dziećmi (3 dzieci razem, 7,9,12 lat) bo wiedzieliśmy że bez dzieci by nie przyszli no i jak zapraszamy dzieci to zapraszamy. A ta kuzynka jak dosala zaproszenie to awantura ze ona bez dzieci (19 i 20 lat). Ja wiem że może powinniśmy ich zaprosić ale nie znamy ich a trzeba ich zaprosić z osobami tow. to już jest 4 dodatkowe osoby. I wujek za poleceniem córki, dzwonil do mojej babci pytać jak to z nimi będzie, bo tamci z dziećmi a oni bez dzieci. To nic że ich "dzieci" są już dorosłe, maja os. tow, piją za trzech (w weekend mieliśmy okazję ogladąc na weselu mojego kuzyna). I muszę zadzwonić i rozwiązać sprawę, czyli ich zaprosić no szok.
Dzwoniłam wczoraj do pana z poradni, to powiedział ze ksiadz proboszcz zamieszanie robi i ze to spotkanie nie jest konieczne i ze mam przyjsc tylko po podpisy
U nas była podobna sytuacja, ale już pisałam, musieliśmy zaprosić dodatkowo 6 osób, córki wujka + dzieci jego kochanicy...szok
Stary 2009-06-10, 11:06   #1637
Lustereczko
Rozeznanie

Hej dziewczyny wlasnie sobie sprawdzalam pogode na 16 dni i wychodzi na to ze caly tydzien przed moim slubem maja byc upaly w piatek 35 stopni wiec w sobote tez pewnie bedzie goraco . Z jednej strony fajnie a z drugiej to jak sie tam chyba roztopie i makijaz mi splynie
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:12   #1638
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja nie mam zamiaru zapraszac nikogo poza tymi co chce zaprosic. i mam nadzieje, ze nikt mnie do tego nie bedzie zmuszał

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

które byscie bardzie poleciły?? (czy mzoe cos innego??)

http://www.allegro.pl/item652192304_...itestrips.html

http://www.allegro.pl/item653632267_..._28_sztuk.html

http://www.allegro.pl/item649792637_...2o2_od_ss.html

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-06-10 o 11:22
Stary 2009-06-10, 11:12   #1639
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wlasnie sobie sprawdzalam pogode na 16 dni i wychodzi na to ze caly tydzien przed moim slubem maja byc upaly w piatek 35 stopni wiec w sobote tez pewnie bedzie goraco . Z jednej strony fajnie a z drugiej to jak sie tam chyba roztopie i makijaz mi splynie
oj to rzeczywiście ciepluchno... ale dacie rade

u nas było ok 20 stopni i padaly przelotne deszcze i powiem szczerze, ze nigdy nie zamieniłabym tej pogody na żadna inna akurat wszedzie gdzie szlismy, czy do cerkwii czy na sale, czy w nocy na zdjecia było suchutko

Stary 2009-06-10, 11:14   #1640
azzis
Zakorzenienie

Maggie nieźle z tym bukietem

Ja się trochę obawiałam z czym TŻ po mnie przyjedzie... ale na szczęście kwiaciarka miło mnie zakoczyła. Bukiecik był taki jaki chciałam

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Ja używałam Crest i sobie chwalę.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:15   #1641
zlotko855
Rozeznanie

czesc dziewczyny,
Maggie wygladalas oszlamiajaco i jeszcze maz u Twego boku, poprostu brak slow - sliczna para. bukiet przeslicznie wyszedl i bardzo orginalnie. a fryzurka dlugo Ci sie trzymala?
jeszcze raz gratuluje!!!!

kasiuher wracaj szybciutko do pelni sil i tutaj do nas

madzia stojace solarium dla mnie jest lepsze, np. mi nogi tez fajnie lapie, moze trchoe pozniej od reszty ciala ale tez szybko. na lezacym np na lopatkach i nad pupa zostaje biala plama, a na stojacym opala wszytsko. co do biustu to ja zdejmuje stanik, zeby miec rownomierna opalenizne, choc TZ woli jak jest nieopalony, ale to na wakacje mu zostawie
a jak pradu braknie to sie nie upieczesz, bo solarium tez nie bedzie dzialac, a pokrywe normalnie otworzysz madziu
a co do tej ciotki to niezla rozrabiara, tez bym sie bala taka osobe na wesele zaprosic jeszcze bezczelnie sie wprasza, Ty u nich nie bylas, wiec tez ich nie chcesz i proste.
Madzia a przed opalaniem koniecznie sie czyms posmaruj, w solarium maja jakies kremy ale one sa raczej bez filtrow, wiec kup sobie normalny krem z filtrem na opalanie na slonce i solaium w aptece lub sklepie kosmetycznym

stokrotka trzymaj sie, bardzo mi przykro, ale jestem dobrej mysli i am nadzieje na jakis cud cieszcie sie tata, modle sie za niego.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:23   #1642
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość

Ja używałam Crest i sobie chwalę.
i naprawde widac róznice??

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

złotko a jaki krem polecasz?? to ma byc jakis duzy filtr czy co??

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

azzis a które crest?? bo patrze, ze jest kilka

Stary 2009-06-10, 11:24   #1643
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
i naprawde widac róznice??
Widać.
Na początku myślałam, że to jeden wielki bubel i kity wciskają, ale kilka osób zapytało mnie o to, czy wybielałam zęby i co zrobiłam, że mam białe
Więc chyba działają i efekt widoczny jest.

Ja miałam Classic i Renewal.

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-06-10 o 11:26
azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:26   #1644
anuulaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny, a co poradzić na świecącą się twarz TŻta?? Zawsze na imprezie się świeci bardzo...
Stary 2009-06-10, 11:27   #1645
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Widać.
Na początku myślałam, że to jeden wielki bubel i kity wciskają, ale kilka osób zapytało mnie o to, czy wybielałam zęby i co zrobiłam, że mam białe
Więc chyba działają i efekt widoczny jest.

Ja miałam Classic i Renewal.
aha dzieki. zastanwiam sie jeszcze nad tymi
http://www.allegro.pl/item649792637_...2o2_od_ss.html

Stary 2009-06-10, 11:30   #1646
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co poradzić na świecącą się twarz TŻta?? Zawsze na imprezie się świeci bardzo...
makijaz
moj mąz sam zażyczyl sobie makijaz i był bardzo zadowolony

Stary 2009-06-10, 11:37   #1647
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

WITAJCIE DZIEWCZYNKI. A my kupiliśmy wczoraj zawiadomienia - dl;a tych osób, które zapraszamy na sam ślub. I kupiliśmy naklejki na wódkę. Albumów dla rodziców nie znaleźliśmy żadnych fajnych. Może któraś z Was kupowała jakieś ciekawe na allegro?
Stary 2009-06-10, 11:38   #1648
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny,
Maggie wygladalas oszlamiajaco i jeszcze maz u Twego boku, poprostu brak slow - sliczna para. bukiet przeslicznie wyszedl i bardzo orginalnie. a fryzurka dlugo Ci sie trzymala?
jeszcze raz gratuluje!!!!

kasiuher wracaj szybciutko do pelni sil i tutaj do nas

madzia stojace solarium dla mnie jest lepsze, np. mi nogi tez fajnie lapie, moze trchoe pozniej od reszty ciala ale tez szybko. na lezacym np na lopatkach i nad pupa zostaje biala plama, a na stojacym opala wszytsko. co do biustu to ja zdejmuje stanik, zeby miec rownomierna opalenizne, choc TZ woli jak jest nieopalony, ale to na wakacje mu zostawie
a jak pradu braknie to sie nie upieczesz, bo solarium tez nie bedzie dzialac, a pokrywe normalnie otworzysz madziu
a co do tej ciotki to niezla rozrabiara, tez bym sie bala taka osobe na wesele zaprosic jeszcze bezczelnie sie wprasza, Ty u nich nie bylas, wiec tez ich nie chcesz i proste.
Madzia a przed opalaniem koniecznie sie czyms posmaruj, w solarium maja jakies kremy ale one sa raczej bez filtrow, wiec kup sobie normalny krem z filtrem na opalanie na slonce i solaium w aptece lub sklepie kosmetycznym

stokrotka trzymaj sie, bardzo mi przykro, ale jestem dobrej mysli i am nadzieje na jakis cud cieszcie sie tata, modle sie za niego.
Zlotko, frzyzurka dosc wytrzymala byla, ale sama ja zwichrowalam na wlasne zyczenie bo ten storczyk we wlosach byl taaaki ciezki i ciagle go poprawialam i welon tez ciagle poprawialam i czulam jak ciagnie spinkowa kontrukcje, na ktorej sie wszystko trzymalo. Poza tym caly czas szlelismy ze wszystkimi, wiec fryzurka naprawde duuuzo przeszla ale chyba na koniec nie wygladalam najgorzej w niedziele troche sie poprawilam i mialam caly czas to samo
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
makijaz
A moj maz nie chcial sie zgodzic, choc go bardzo namawialam, bo on ma tendencje do rumiencow. Tylko u foto na sile go chociaz troche przypudrowalam
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:41   #1649
zlotko855
Rozeznanie

Madzia wystarczy taki krem, ktorym sie smarujesz jak wychodzisz opalac sie na slonce, wiadomo ze poczatkowo jest to wyzszy filtr, a pozniej juz nizszy.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 11:46   #1650
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
makijaz
Mój TŻ raczej się nie zgodzi na makijaż, z resztą to tak moim zdaniem dziwnie... sama nie wiem. Może on by się zgodził, ale jego tato by mu głupio przygadywał, on taki dziwny jest, jak kiedyś TŻ zrobił dla mnie ciasto, to jego tato się z niego śmiał, że zachowuje się jak baba....jakby dowiedział się o makijażu to by mu do kopńca życia nie dał spokoju
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości