|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa nie powiedzialam Wam jeszcze czegos smiesznego - moj tz nie wiedzial, ze bede miec bukiet-wahlarz, wiedzial tylko ze bedzie nietypowy (na co mi mowil, ze obawia sie, czy wogole cos bedzie normalnego
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój wie jaki bede miała, bo w poniedziałek razem go zamwailismy ![]() wczorj mnie TZ męczył, bym mu powiedziała jakbede miała suknie ale jestem twarda nic nie z wyjatkeim koloru i tego, z jest bez ramiaczek
|
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki coś znalazłam
![]() http://horoskop.wp.pl/cid,10,hid,64,...ywidualna.html my się poznaliśmy 18.10.2003, tu mozecie sprawdzić Wasz horoskop mi się nasz podoba (będzie wklejony do Księgi Weselnej |
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
jakie plasterki wybieliające na zęby polecacie, bo chce sobie na all zamówic.
|
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre ![]() chciałbym zobaczyc jego mine
|
|
#1627 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki!
Wow, ale fajny bonus z rana Przepięknie wyglądaliście!!Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może spotka w życiu kiedyś jakąś nauczkę i zrozumie...Najważniejsze, że TŻ jest po Twojej stronie a reszta jest mało ważna. Jego rodzice tez kiedyś się pewnie przejadą na córusi i zrozumieją...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W szoku jestem. My tylko najbliższą rodzinę, tzn. rodzeństwo rodziców i 2 kuzynów mamy znajomi i jest 130 osób![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
tylko pamietaj ze odstepy w opalaniu to min. 48 godzin
![]() ja zmykam do poradni prawnej zakonczyc dzialalność na ten rok potem po syropek do apteki dla mojego piesia i wroce tu z Wami znwou plotkowac
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
Maggie
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no zapraszamy, zapraszamy, bo mamy bardzo dobry kontakt z moją prababcia i ciociami (jej dziecmi) myslalam, aby tak ze 2 razy w tygodniu chodzić, chyba wystarczy na poczatek. |
|
|
|
|
#1631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że nei tylko ja mam problemy z wpraszającymi się goścmi
mój tato ma troje kuzynostwa i ostatnio rozdaliśmy im zaproszenia. Tzn daliśmy wujkowi taty, i dwójce kuzynów, kuzynce zostawiliśmy wujkowi. Tym kuzynom pisaliśmy że z dziećmi (3 dzieci razem, 7,9,12 lat) bo wiedzieliśmy że bez dzieci by nie przyszli no i jak zapraszamy dzieci to zapraszamy. A ta kuzynka jak dosala zaproszenie to awantura ze ona bez dzieci (19 i 20 lat). Ja wiem że może powinniśmy ich zaprosić ale nie znamy ich a trzeba ich zaprosić z osobami tow. to już jest 4 dodatkowe osoby. I wujek za poleceniem córki, dzwonil do mojej babci pytać jak to z nimi będzie, bo tamci z dziećmi a oni bez dzieci. To nic że ich "dzieci" są już dorosłe, maja os. tow, piją za trzech (w weekend mieliśmy okazję ogladąc na weselu mojego kuzyna). I muszę zadzwonić i rozwiązać sprawę, czyli ich zaprosić no szok. Dzwoniłam wczoraj do pana z poradni, to powiedział ze ksiadz proboszcz zamieszanie robi i ze to spotkanie nie jest konieczne i ze mam przyjsc tylko po podpisy
|
|
#1633 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny!
Dawno sie nie udzielałam, ale jestem i czytam codziennie. Mi zostały 3 miesiące do ślubu... jeszcze tak strasznie długo! A zaczynam mieć już jakieś schizy... że (odpukać) coś nam nie pozwoli wziąc tego ślubu... aż mnie w żołądku ściska. Wszystko jest OK, ale nie wiem, boje sie strasznie żeby było wszystko OK. Żeby doczekać szczęśliwie tego dnia, żeby wszystko przebiegło bez komplikacji. Ale mam ściśnięty żołądek. Maggie... MisQa.... pobecałam sie jak dziecko czytając Wasze realcje... a jestem w pracy... niektórzy dziwnie patrzyli .Widze że niektóre tu pokazywały Kościól swój... ja mam straszną kiche z moim... nie mogę wpuścić "firmy dekoratorksiej"... Proboszcz zabronił... masakra.... moge tylko wstawic "ich" sztuczne kwiaty.... porażka jakaś straszna... a chciałam żeby było tak pięknie! O kurde.!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahaha.... właśne urwałam "enter" na swoim laptopie .A poza tym ... zamówiliśmy zaproszenia... mamy do odbioru 26 czerwca... a ktoś tu pyał ile wczesniej dajemy na rsvp jak ślubujemy 12.09 - ja dałam do 14 sierpnia. Widziała też wątek "storczykowy" - ja też chce storczyki i storczyka we włosach - wklejam kilka bukietów z moich zbiorów - może kogoś natchną .
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
moniqac ja tez sie stresuje, ze cos bedzie nie tak, ze ktos sobie noge złamie tuz przed, ze sie ktos rozchoruje i inne takie
ale mam nadzieje, ze bedzie wszytsko dobrze, bo o inne rzeczy sie nie martwie ![]() aaa i jeszcze jedno pytanko: czy sie czyms smarujcie przed solarium?? |
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
hehe kobito Ty tam nie szalej tak bardzo
![]() i nie tłumacz wszystkiego stresem
|
#1636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
wlasnie sobie sprawdzalam pogode na 16 dni i wychodzi na to ze caly tydzien przed moim slubem maja byc upaly w piatek 35 stopni wiec w sobote tez pewnie bedzie goraco . Z jednej strony fajnie a z drugiej to jak sie tam chyba roztopie i makijaz mi splynie |
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam zamiaru zapraszac nikogo poza tymi co chce zaprosic. i mam nadzieje, ze nikt mnie do tego nie bedzie zmuszał
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- które byscie bardzie poleciły?? (czy mzoe cos innego??) http://www.allegro.pl/item652192304_...itestrips.html http://www.allegro.pl/item653632267_..._28_sztuk.html http://www.allegro.pl/item649792637_...2o2_od_ss.html Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-06-10 o 11:22 |
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas było ok 20 stopni i padaly przelotne deszcze i powiem szczerze, ze nigdy nie zamieniłabym tej pogody na żadna inna akurat wszedzie gdzie szlismy, czy do cerkwii czy na sale, czy w nocy na zdjecia było suchutko
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Maggie nieźle z tym bukietem
Ja się trochę obawiałam z czym TŻ po mnie przyjedzie... ale na szczęście kwiaciarka miło mnie zakoczyła. Bukiecik był taki jaki chciałam ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
|
|
#1641 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny,
Maggie wygladalas oszlamiajaco i jeszcze maz u Twego boku, poprostu brak slow - sliczna para. bukiet przeslicznie wyszedl i bardzo orginalnie. a fryzurka dlugo Ci sie trzymala? jeszcze raz gratuluje!!!! kasiuher wracaj szybciutko do pelni sil i tutaj do nas ![]() madzia stojace solarium dla mnie jest lepsze, np. mi nogi tez fajnie lapie, moze trchoe pozniej od reszty ciala ale tez szybko. na lezacym np na lopatkach i nad pupa zostaje biala plama, a na stojacym opala wszytsko. co do biustu to ja zdejmuje stanik, zeby miec rownomierna opalenizne, choc TZ woli jak jest nieopalony, ale to na wakacje mu zostawie ![]() a jak pradu braknie to sie nie upieczesz, bo solarium tez nie bedzie dzialac, a pokrywe normalnie otworzysz madziu ![]() a co do tej ciotki to niezla rozrabiara, tez bym sie bala taka osobe na wesele zaprosic jeszcze bezczelnie sie wprasza, Ty u nich nie bylas, wiec tez ich nie chcesz i proste.Madzia a przed opalaniem koniecznie sie czyms posmaruj, w solarium maja jakies kremy ale one sa raczej bez filtrow, wiec kup sobie normalny krem z filtrem na opalanie na slonce i solaium w aptece lub sklepie kosmetycznym stokrotka trzymaj sie, bardzo mi przykro, ale jestem dobrej mysli i am nadzieje na jakis cud
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
i naprawde widac róznice??
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- złotko a jaki krem polecasz?? to ma byc jakis duzy filtr czy co?? ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- azzis a które crest?? bo patrze, ze jest kilka
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku myślałam, że to jeden wielki bubel i kity wciskają, ale kilka osób zapytało mnie o to, czy wybielałam zęby i co zrobiłam, że mam białe Więc chyba działają i efekt widoczny jest. Ja miałam Classic i Renewal.
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-06-10 o 11:26 |
|
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a co poradzić na świecącą się twarz TŻta?? Zawsze na imprezie się świeci bardzo...
|
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item649792637_...2o2_od_ss.html |
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj mąz sam zażyczyl sobie makijaz i był bardzo zadowolony
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
WITAJCIE DZIEWCZYNKI. A my kupiliśmy wczoraj zawiadomienia - dl;a tych osób, które zapraszamy na sam ślub. I kupiliśmy naklejki na wódkę. Albumów dla rodziców nie znaleźliśmy żadnych fajnych. Może któraś z Was kupowała jakieś ciekawe na allegro?
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w niedziele troche sie poprawilam i mialam caly czas to samo ![]() A moj maz nie chcial sie zgodzic, choc go bardzo namawialam, bo on ma tendencje do rumiencow. Tylko u foto na sile go chociaz troche przypudrowalam |
|
|
|
|
#1649 |
|
Rozeznanie
|
Madzia wystarczy taki krem, ktorym sie smarujesz jak wychodzisz opalac sie na slonce, wiadomo ze poczatkowo jest to wyzszy filtr, a pozniej juz nizszy.
|
|
#1650 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ raczej się nie zgodzi na makijaż, z resztą to tak moim zdaniem dziwnie... sama nie wiem. Może on by się zgodził, ale jego tato by mu głupio przygadywał, on taki dziwny jest, jak kiedyś TŻ zrobił dla mnie ciasto, to jego tato się z niego śmiał, że zachowuje się jak baba....jakby dowiedział się o makijażu to by mu do kopńca życia nie dał spokoju
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Może spotka w życiu kiedyś jakąś nauczkę i zrozumie...Najważniejsze, że TŻ jest po Twojej stronie a reszta jest mało ważna. Jego rodzice tez kiedyś się pewnie przejadą na córusi i zrozumieją...
przed slubem mam zamiar troche sie opalic, bo mam bardzo jasna karnacje
A ksiądz : ,,no tak, no tak słuszna uwaga
"
(czemu do niego?? nie wiem), ze nikt ich juz nie zna, ze nikt ch ne zaprosił (a co ona mysli,z e ja wszystich jednego dnia zapraszam jak juz cos??) i ze ona to moze by nie przyszła ale dziec: (3 dzieci, kazdy z zona lub męzem i 2 dzieci - których i tak prawie albow cale nie znam) i afera juz gotowa. moja mama wkurzona, ma do niej zadzowonic, ze co ona sobie mysli. a ja teraz to i tak uz do niej nie pójde niech sie wali

kocham to!!! a w dodatku mój TŻ to 

wlasnie sobie sprawdzalam pogode na 16 dni i wychodzi na to ze caly tydzien przed moim slubem maja byc upaly w piatek 35 stopni wiec w sobote tez pewnie bedzie goraco . Z jednej strony fajnie a z drugiej to jak sie tam chyba roztopie i makijaz mi splynie