Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-24, 12:09   #1411
essme
Raczkowanie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez beyza Pokaż wiadomość
Bardzo dziwne, kupowalam w iperfumy dwa razy i nie dosc, ze obsluga byla wrecz wzorowa, wliczajac w to probki perfum, pelnowartosciowe prezenty, to za oryginalnosc zakupionych perfum recze glowa. Nie chce mi sie wierzyc, ze mieszaja towar- podrobki z oryginalami. Co do opinii, pamietam tylko jedna dosc nieprzyjemna sprawe zwiazana z iperfumy.pl. Ktos dostal podniszczony flakon czy pudelko, juz nie pamietam, ale sprawa ostatecznie sie wyjasnila, pieniadze zostaly zwrocone itd.
Ja też nie dostałam (chyba) podróbki. Ale mam naprawdę duże wątpliwości! Obsługa, próbki itp. wzorowo... Ale spotkałam się z opiniami, że podostawali podróbki. Stąd moje doubts
essme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 12:17   #1412
beyza
Perfume Lover

Cytat:
Napisane przez essme Pokaż wiadomość
Ja też nie dostałam (chyba) podróbki. Ale mam naprawdę duże wątpliwości! Obsługa, próbki itp. wzorowo... Ale spotkałam się z opiniami, że podostawali podróbki. Stąd moje doubts
Zastanawia mnie skad te opinie, bo wiadomo, ze nie ma dymu bez ognia cos na rzeczy byc musi. Pisalas, ze skarżono sie na slaba trwalosc. Nie wiem, moze po prostu to kwestia przyzwyczajenia do zapachu, ze po dlugim okresie uzywania przestajemy wyczuwac to czym pachniemy. Przepraszam, ze tak draze ten temat, ale po prostu iperfumy zawsze mi sie wydawaly byc taka ostoja oryginalnych produktow , przystania do ktorej zawsze mozna zawitac, gdy dolce lub pedet nie maja na cos promocji i zastanawiam sie czy moze cos zlego z iperfumy nie zaczelo sie dziac.

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-24, 22:23   #1413
sargon27
Przyczajenie

http://www.fragrancenet.com/

czy kupowal ktos z tego sklepu?ja kupilem raz wode toaletowa, wydaje mi sie, ze wszystko bylo ok, cena+ jakosc, ale chce potwierdzenia.
sargon27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 11:54   #1414
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez beyza Pokaż wiadomość
Zastanawia mnie skad te opinie, bo wiadomo, ze nie ma dymu bez ognia cos na rzeczy byc musi. Pisalas, ze skarżono sie na slaba trwalosc. Nie wiem, moze po prostu to kwestia przyzwyczajenia do zapachu, ze po dlugim okresie uzywania przestajemy wyczuwac to czym pachniemy. Przepraszam, ze tak draze ten temat, ale po prostu iperfumy zawsze mi sie wydawaly byc taka ostoja oryginalnych produktow , przystania do ktorej zawsze mozna zawitac, gdy dolce lub pedet nie maja na cos promocji i zastanawiam sie czy moze cos zlego z iperfumy nie zaczelo sie dziac.

Ja własnie skorzystałam z iperfumy.pl i zastanawiam sie do wczoraj nad tym, czy są tacy kryształowi.... Nabyłam u nich Givenchy Ange ou Demon (takie były nawet na zdjeciu) 100ml za 299 pln a dostałam wczoraj ... Ange ou Etrange o których nie ma nawet słowa na stronie firmowej Givenchy ....
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 20:52   #1415
papilia
Przyczajenie

Zdecydowanie godne polecenia są dolce.pl i perfumeria.pl czyli pedet.
Raz skorzystałam z vip-perfumy i ostatnio z e-glamour też obydwie bez zarzutu. e-glamour dorzucił próbkę i długopis reklamówkę.
Na dolce.pl Versace Crystal Noir nabyłam naprawdę w świetnej cenie 97 zł za 30 ml, a dziś widziałam w Douglasie tą sama pojemność za 160 zł...
papilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-28, 07:20   #1416
201611241302
Konto usunięte

P 2 tygodniach dotarła w końcu do mnie przesyłka z Tagomago wrzucili 5 próbek, ale nie podoba mi się tyle czasu czekać.
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 19:53   #1417
essme
Raczkowanie

Ja bardzo polecam perfumeria.pl (pedet.pl)! Zamawiałam tam (jak wcześniej pisałam) Lolitę Lempicką EDP. Jak się zamówi przed południem to następnego dnia dostaje się paczkę. Co jest wielkim plusem. Minusem jest to, że nie wysyłają paczek w piątki () , soboty i niedziele. No i szkoda, że nie dodają próbek. Jednak cena to rekompensuje. Jak skończy mi się flakonik to kupię tam następny
essme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 10:00   #1418
cierra
Raczkowanie

Co sądzicie o wiarygodności perfumerii eden-perfumeria, bo maja w promocji Euphorie 100 ml za 169 zł

„Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził”
cierra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 00:28   #1419
Dekadentka
Przyczajenie

Hej Co myślicie o perfumerii internetowej e-zapachy.pl ? Czy jest wiarygodna?
A może któraś z Was, drogie wizażanki, miała już okazję robić tam zakupy? Mają tam perfumiki, których do tej pory nie mogłam znaleść, ale nie chciałabym podjąć pochopnej decyzji ^^ Będę wdzięczna za podpowiedź ;-)

---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Buszując po internetowych perfumeriah naszła mnie jeszcze jedna wątpliwość.
Dior Pure Poison edp 100ml :
248,80 zł na e-zapachy.pl
347,31 zł na pedet.pl
Myślicie, że takie różnice są normalne czy po tańczych należy się raczej spodziewać podróbki?
Dekadentka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 06:07   #1420
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Dekadentka Pokaż wiadomość
Hej Co myślicie o perfumerii internetowej e-zapachy.pl ? Czy jest wiarygodna?
A może któraś z Was, drogie wizażanki, miała już okazję robić tam zakupy? Mają tam perfumiki, których do tej pory nie mogłam znaleść, ale nie chciałabym podjąć pochopnej decyzji ^^ Będę wdzięczna za podpowiedź ;-)

---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Buszując po internetowych perfumeriah naszła mnie jeszcze jedna wątpliwość.
Dior Pure Poison edp 100ml :
248,80 zł na e-zapachy.pl
347,31 zł na pedet.pl
Myślicie, że takie różnice są normalne czy po tańczych należy się raczej spodziewać podróbki?
Pisałam już w tym wątku, ale wrzucę raz jeszcze linki.
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...782&a=88654918
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...270&a=88332462
http://www.papilot.pl/lifestyle/news...zapachypl.html
http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,...apachy_pl.html

Ostrzegam przed zakupami na tej stronie.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 19:46   #1421
Dekadentka
Przyczajenie

Wielkie dzięki za iformacje! ^^ Ten wątek jest strasznie długi dlatego nie czytałam całości. Tak coś czułam że e-zapachy to podejrzany interes Jeszcze raz wielkie dzięki
Stary 2009-06-02, 18:09   #1422
Vallentina
Raczkowanie

W prawdzie nie mogę się pochwalić zakupami na tej stronie ale przejrzałam trochę ich ofertę i jak zwykle spojrzałam na Fahrenheita Diora, ponieważ kiedyś bardzo zależało mi na kupieniu tego zapachu taniej i napotkałam wiele podróbek. Tu niby oryginał, ale dziwi mnie brak ładnych (już nie mówię profesjonalnych) zdjęć produktu. Co to za sklep, który daje takie: http://e-zapachy.pl/christian-dior-f...db695ed85db458 zdjęcie? Coś się w folji odbija, no jak to wygląda? Z pewnych względów takie zdjęcia mnie odrzucają.
Vallentina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 18:17   #1423
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Może jakąś ogólną informację dorzucimy na forum żeby nie zamawiać i nie wpłacać pieniędzy.
Dziwi mnie że strona tego sklepu nadal istnieje.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2009-06-02 o 18:20
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 00:36   #1424
syska87
Raczkowanie

przejrzałam podane fora i szczerze mówiąc jestem zaskoczona... korzystałam kilkakrotnie z usług e-zapachów, głównie przy zakupie Lacoste dla mojego faceta bo nigdzie taniej nie znalazłam, no i wszystko było w porządku, towar dotarł na czas, w dodatku zero kosztów przesyłki...nie wiem skąd te opinie
syska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 08:16   #1425
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez syska87 Pokaż wiadomość
przejrzałam podane fora i szczerze mówiąc jestem zaskoczona... korzystałam kilkakrotnie z usług e-zapachów, głównie przy zakupie Lacoste dla mojego faceta bo nigdzie taniej nie znalazłam, no i wszystko było w porządku, towar dotarł na czas, w dodatku zero kosztów przesyłki...nie wiem skąd te opinie
Z doświadczenia?
Z obserwacji jak nacięto znajomych?
Mnie się wydają e-perfumy przez to bardzo podejrzane.

Tak samo wydaje mi sie podejrzana Twoja osoba.
Zarejestrowałaś się tuz po tym jak napisano tę niepochlebna opinie o e-perfumy i:
- w pierwszym swoim pocie wklejasz link do tego sklepu reklamując go (nie wprost ale my znamy takie numery i sztuczki z spamem)
- w drugim poście piszesz peany o nim pochwalne

Az 2 razy zaswiezbiła mnie reka by to zgłosić jako niepłacona reklama.
Na razie tego nie zrobiłam jeszcze jeden post z "peanami pochwalnymi" i zgłosze.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 09:31   #1426
d3tr0
Przyczajenie

perfumeria.pl chyba też czuje na sobie kryzys, próbek już nie dodają do zamówienia
d3tr0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 09:40   #1427
kaiska
Zakorzenienie

Polecam również merlin.pl, zamawiam u nich od prawie 2 lat. Kosmetyki, perfumy oryginalne.
kaiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 10:19   #1428
darknesrose
Przyczajenie

GG do darknesrose

Widzę, że jest dużo pytań o Orazę. Robiłam tam parę razy zakupy i nigdy się nie zawiodłam. Czasami ciężko jest dogadać się z właścicielką (jej akcent), ale po za tym są godni polecenia.
Stary 2009-06-03, 10:40   #1429
Dekadentka
Przyczajenie

Eenax w pełni popieram ! Poza tym, zakładając nawet że to co pisze syska87 jest prawdą (w co wątpię), to nie warto kupować w sklepie, o którym krążą tak niepochlebne opinie. W końcu z nikąd się nie wzięły.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 17:23   #1430
Pin up girl
Zakorzenienie

Mam pytanie, bo jestem troszkę zbita z tropu - jeśli w ofercie perfumerii jest zdjęcie wody toaletowej oraz napis, że posiadają wodę perfumowaną, to czemu wierzyć...?
(Może to głupie pytanie, ale tak ku przezorności...)
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-03, 23:09   #1431
syska87
Raczkowanie

przepraszam za wywołanie napięcia na forum - napisałam po prostu o swoich doświadczeniach z tym sklepem - w moim przypadku nie było zadnych problemów z wysylka, a i cena była konkurencyjna. Mój optymizm posądzony o reklamę wziął się stąd, że dotąd miałam nieprzyjemne doswiadczenia z perfumeriami internetowymi, dla przykładu zamawiając w jednym ze sklepów internetowych sprzedajacycha na allegro czekałam na wspomniany perfum Lacosty 1.5 miesiaca(!), takze prezent na urodziny musiałam kupować w biegu dwa dni przed ta data, bo i kontakt ze sprzedawca pozostawal niemozliwy. W dodatku opakowanie było tak zniszczone, że wstydziłam się go pdoarować nawet bez okazji. Dlatego ja z e-zapachow jestem zadowolona po takim przejsciu, bo tu nic takiego mnie nie spotkalo. Podalam pozytywna opinie jako przeciwwage do negatywnych bo to moje doswiadczenia, byc moze po prostu wzieli sobie do serca niezadowolenie klientow,moze mialam szczescie,nie wiem.
syska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 13:16   #1432
claudiad
Przyczajenie

GG do claudiad

Czytałam trochę ten wątek i z Waszych opinii wynika, że perfumeria.pl jest w porządku. Chciałabym zamówić tam L. Lempicką EDP 50 ml, ale cena wydaje mi się... podejrzanie niska (119,00) szczerze mówiąc i chciałabym zapytać Was o zdanie, oczywiście.

A tak w ogóle to chciałabym się przywitać, bo dopiero wczoraj się zarejestrowałam
claudiad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 13:31   #1433
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Mam pytanie, bo jestem troszkę zbita z tropu - jeśli w ofercie perfumerii jest zdjęcie wody toaletowej oraz napis, że posiadają wodę perfumowaną, to czemu wierzyć...?
(Może to głupie pytanie, ale tak ku przezorności...)
wedlug mnie, to wcale glupie pytanie nie jest, sama bylabym skolowana
chyba najlepiej byloby napisac mejla do tej perfumerii celem wyjasnienia rozbieznosci

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez claudiad Pokaż wiadomość
Czytałam trochę ten wątek i z Waszych opinii wynika, że perfumeria.pl jest w porządku. Chciałabym zamówić tam L. Lempicką EDP 50 ml, ale cena wydaje mi się... podejrzanie niska (119,00) szczerze mówiąc i chciałabym zapytać Was o zdanie, oczywiście.

A tak w ogóle to chciałabym się przywitać, bo dopiero wczoraj się zarejestrowałam
witaj, claudio

jesli opinie o tej perfumerii sa pozytywne (sama zbytnio tego nie sledze, wiec polegam na tym, co Ty wyczytalas), to spokojnie kupuj te Lolite sie cena niska nie przejmuj, bo nie jest podejrzanie niska, a ze taniej niz na przyklad w takiej Sephorze - to tylko sie cieszyc, prawda?
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 14:37   #1434
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Dziewczyny zna ktos moze ta perfumerie?
http://www.ha-ro.com/index.php?AK=szukaj

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 10:18   #1435
matika
Przyczajenie

Witam, znalazłam przestrogi na temat zakupów w e-zapachy, wczoraj zamówiłam tam 2 wody toaletowe(dunhill x-centric i euphoria blossom), ale nie wpłaciłam jeszcze pieniędzy (nieopatrznie wybrałam płatność z góry), gdyż dopiero dziś będę miała kasę na koncie. Aczkolwiek po przejrzeniu wątku chyba zrezygnuję z zamówienia, co radzicie??? Można zrezygnować z zamówienia przyjętego do realizacji
Pomóżcie, błagam
matika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 13:54   #1436
matika
Przyczajenie

Drogą mailową zrezygnowałam z zamówienia na e-zapachy, czy któraś z Was kochane Wizażanki mogłaby polecić lub zdyskredytować perfumerie:
czerwona i mojezapachy?
matika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 08:01   #1437
karolina2008
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez matika Pokaż wiadomość
Drogą mailową zrezygnowałam z zamówienia na e-zapachy, czy któraś z Was kochane Wizażanki mogłaby polecić lub zdyskredytować perfumerie:
czerwona i mojezapachy?
ja własnie tez przeglądałam oferte perfumerii czerwonej i jestem w szokuale w pozytywnym znaczeniu.niektóre flakoniki mają za pół darmo.ale opinie mają dobre.
karolina2008 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-06-11, 09:59   #1438
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matika Pokaż wiadomość
czerwona i mojezapachy?
A ja odsyłam do wcześniejszych wypowiedzi. Z tego co pamiętam, zdania były podzielone...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-12, 20:42   #1439
Vallentina
Raczkowanie

A czy możecie powiedzieć coś o sklep.vea.pl ?
Vallentina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 07:30   #1440
iwona-jk
Wtajemniczenie

GG do iwona-jk
Dot.: Jaj wybrać odpowiedni sklep internetowy z perfumami?

Cytat:
Napisane przez Vallentina Pokaż wiadomość

Czy możesz coś więcej powiedzieć odnośnie www.belmea.pl ? Znalazłam tak interesujący mnie zapach taniej niż na Dolce.pl. Czy to normalne? Link: http://www.belmea.pl/product/id/770
W tej perfumerii kupowałam chyba dwa razy. I taj jak napisałam wcześniej- transakcja przebiegała wzorowo, dość szybko otrzymałam oryginalne perfumy
Jak wolisz Allegro- ten sklep ma swoje konto: phu_Bartex. Tu szalałam więcej razy- za każdym razem było OK.

iwona-jk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości