![]() |
#1411 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1413 |
Przyczajenie
|
http://www.fragrancenet.com/
czy kupowal ktos z tego sklepu?ja kupilem raz wode toaletowa, wydaje mi sie, ze wszystko bylo ok, cena+ jakosc, ale chce potwierdzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja własnie skorzystałam z iperfumy.pl i zastanawiam sie do wczoraj nad tym, czy są tacy kryształowi.... Nabyłam u nich Givenchy Ange ou Demon (takie były nawet na zdjeciu) 100ml za 299 pln a dostałam wczoraj ... Ange ou Etrange o których nie ma nawet słowa na stronie firmowej Givenchy .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie godne polecenia są dolce.pl i perfumeria.pl czyli pedet.
Raz skorzystałam z vip-perfumy i ostatnio z e-glamour też obydwie bez zarzutu. e-glamour dorzucił próbkę i długopis reklamówkę. Na dolce.pl Versace Crystal Noir nabyłam naprawdę w świetnej cenie 97 zł za 30 ml, a dziś widziałam w Douglasie tą sama pojemność za 160 zł... |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Konto usunięte
|
P 2 tygodniach dotarła w końcu do mnie przesyłka z Tagomago
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
Ja bardzo polecam perfumeria.pl (pedet.pl)! Zamawiałam tam (jak wcześniej pisałam) Lolitę Lempicką EDP. Jak się zamówi przed południem to następnego dnia dostaje się paczkę. Co jest wielkim plusem. Minusem jest to, że nie wysyłają paczek w piątki (
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 |
Raczkowanie
|
Co sądzicie o wiarygodności perfumerii eden-perfumeria, bo maja w promocji Euphorie 100 ml za 169 zł
![]()
#1419 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() A może któraś z Was, drogie wizażanki, miała już okazję robić tam zakupy? Mają tam perfumiki, których do tej pory nie mogłam znaleść, ale nie chciałabym podjąć pochopnej decyzji ^^ Będę wdzięczna za podpowiedź ;-) ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Buszując po internetowych perfumeriah naszła mnie jeszcze jedna wątpliwość. Dior Pure Poison edp 100ml : 248,80 zł na e-zapachy.pl 347,31 zł na pedet.pl Myślicie, że takie różnice są normalne czy po tańczych należy się raczej spodziewać podróbki? |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...782&a=88654918 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...270&a=88332462 http://www.papilot.pl/lifestyle/news...zapachypl.html http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,...apachy_pl.html Ostrzegam przed zakupami na tej stronie.
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
W prawdzie nie mogę się pochwalić zakupami na tej stronie ale przejrzałam trochę ich ofertę i jak zwykle spojrzałam na Fahrenheita Diora, ponieważ kiedyś bardzo zależało mi na kupieniu tego zapachu taniej i napotkałam wiele podróbek. Tu niby oryginał, ale dziwi mnie brak ładnych (już nie mówię profesjonalnych) zdjęć produktu. Co to za sklep, który daje takie: http://e-zapachy.pl/christian-dior-f...db695ed85db458 zdjęcie? Coś się w folji odbija, no jak to wygląda? Z pewnych względów takie zdjęcia mnie odrzucają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Może jakąś ogólną informację dorzucimy na forum żeby nie zamawiać i nie wpłacać pieniędzy.
Dziwi mnie że strona tego sklepu nadal istnieje.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-06-02 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
przejrzałam podane fora i szczerze mówiąc jestem zaskoczona... korzystałam kilkakrotnie z usług e-zapachów, głównie przy zakupie Lacoste dla mojego faceta bo nigdzie taniej nie znalazłam, no i wszystko było w porządku, towar dotarł na czas, w dodatku zero kosztów przesyłki...nie wiem skąd te opinie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z obserwacji jak nacięto znajomych? Mnie się wydają e-perfumy przez to bardzo podejrzane. Tak samo wydaje mi sie podejrzana Twoja osoba. Zarejestrowałaś się tuz po tym jak napisano tę niepochlebna opinie o e-perfumy i: - w pierwszym swoim pocie wklejasz link do tego sklepu reklamując go (nie wprost ale my znamy takie numery i sztuczki z spamem) - w drugim poście piszesz peany o nim pochwalne Az 2 razy zaswiezbiła mnie reka by to zgłosić jako niepłacona reklama. Na razie tego nie zrobiłam jeszcze jeden post z "peanami pochwalnymi" i zgłosze.
![]() |
#1426 |
Przyczajenie
|
perfumeria.pl chyba też czuje na sobie kryzys, próbek już nie dodają do zamówienia
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Polecam również merlin.pl, zamawiam u nich od prawie 2 lat. Kosmetyki, perfumy oryginalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Przyczajenie
|
Widzę, że jest dużo pytań o Orazę. Robiłam tam parę razy zakupy i nigdy się nie zawiodłam. Czasami ciężko jest dogadać się z właścicielką (jej akcent), ale po za tym są godni polecenia.
#1429 |
Przyczajenie
|
Eenax w pełni popieram ! Poza tym, zakładając nawet że to co pisze syska87 jest prawdą (w co wątpię), to nie warto kupować w sklepie, o którym krążą tak niepochlebne opinie. W końcu z nikąd się nie wzięły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie, bo jestem troszkę zbita z tropu - jeśli w ofercie perfumerii jest zdjęcie wody toaletowej oraz napis, że posiadają wodę perfumowaną, to czemu wierzyć...?
(Może to głupie pytanie, ale tak ku przezorności...) |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Raczkowanie
|
przepraszam za wywołanie napięcia na forum - napisałam po prostu o swoich doświadczeniach z tym sklepem - w moim przypadku nie było zadnych problemów z wysylka, a i cena była konkurencyjna. Mój optymizm posądzony o reklamę wziął się stąd, że dotąd miałam nieprzyjemne doswiadczenia z perfumeriami internetowymi, dla przykładu zamawiając w jednym ze sklepów internetowych sprzedajacycha na allegro czekałam na wspomniany perfum Lacosty 1.5 miesiaca(!), takze prezent na urodziny musiałam kupować w biegu dwa dni przed ta data, bo i kontakt ze sprzedawca pozostawal niemozliwy. W dodatku opakowanie było tak zniszczone, że wstydziłam się go pdoarować nawet bez okazji. Dlatego ja z e-zapachow jestem zadowolona po takim przejsciu, bo tu nic takiego mnie nie spotkalo. Podalam pozytywna opinie jako przeciwwage do negatywnych bo to moje doswiadczenia, byc moze po prostu wzieli sobie do serca niezadowolenie klientow,moze mialam szczescie,nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Przyczajenie
|
Czytałam trochę ten wątek i z Waszych opinii wynika, że perfumeria.pl jest w porządku. Chciałabym zamówić tam L. Lempicką EDP 50 ml, ale cena wydaje mi się... podejrzanie niska (119,00) szczerze mówiąc i chciałabym zapytać Was o zdanie, oczywiście.
A tak w ogóle to chciałabym się przywitać, bo dopiero wczoraj się zarejestrowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() chyba najlepiej byloby napisac mejla do tej perfumerii celem wyjasnienia rozbieznosci ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() jesli opinie o tej perfumerii sa pozytywne (sama zbytnio tego nie sledze, wiec polegam na tym, co Ty wyczytalas), to spokojnie kupuj te Lolite ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
rude jest piękne:)
|
Dziewczyny zna ktos moze ta perfumerie?
http://www.ha-ro.com/index.php?AK=szukaj
#1435 |
Przyczajenie
|
Witam, znalazłam przestrogi na temat zakupów w e-zapachy, wczoraj zamówiłam tam 2 wody toaletowe(dunhill x-centric i euphoria blossom), ale nie wpłaciłam jeszcze pieniędzy (nieopatrznie wybrałam płatność z góry), gdyż dopiero dziś będę miała kasę na koncie. Aczkolwiek po przejrzeniu wątku chyba zrezygnuję z zamówienia, co radzicie??? Można zrezygnować z zamówienia przyjętego do realizacji
![]() Pomóżcie, błagam |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Przyczajenie
|
Drogą mailową zrezygnowałam z zamówienia na e-zapachy
![]() czerwona i mojezapachy? |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Raczkowanie
|
A czy możecie powiedzieć coś o sklep.vea.pl ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaj wybrać odpowiedni sklep internetowy z perfumami?
Cytat:
![]() Jak wolisz Allegro- ten sklep ma swoje konto: phu_Bartex. Tu szalałam więcej razy- za każdym razem było OK.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.